Benjamin Fulford: “De geheime oorlog verhevigt in afwachting van financiële zwarte zwaan gebeurtenis.”

10 juni 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De geheime strijd om planeet aarde verhevigt nu de witte hoeden en de overgebleven Satanisten vechten om de controle over een komende financiële zwarte zwaan gebeurtenis. Bronnen van Aziatische geheime genootschappen en witte hoeden van Westerse militaire/inlichtingendiensten zeggen dat geen nieuw systeem mogelijk zal zijn voordat de Satanisten achter het nep Biden regime zijn verwijderd. De Satanisten van hun kant proberen zowel opponenten te vermoorden als de herstart van hun financiële systeem aangenamer te maken met smeergeld.

Desondanks is het bewijs voor een komende financiële anomalie overweldigend. Ten eerste heeft Saoedi Arabië vanaf afgelopen zondag, 9 juni 2024, de 50 jaar oude petrodollar-overeenkomst beëindigd. Deze overeenkomst kwam tot stand nadat President Richard Nixon in 1971 de US dollar van de goudstandaard afhaalde en de rest van de wereld dwong om US dollars te kopen. 

Saoedi Arabië heeft zich nu aangesloten bij een door China gedomineerd centrale bank digitaal valutaproject dat de code gebruikt waarop China’s e-yuan is gebaseerd. 

https://www.reuters.com/technology/saudi-arabia-joins-bis-led-central-bank-digital-currency-trial-2024-06-05

Dit betekent dat de US Corporation een machtsstrijd in Saoedi Arabië heeft verloren waarbij minstens tien prinsen de dood vonden. De raketaanval die de USS Eisenhower ernstig beschadigde droeg ook bij tot het verliezen van de Corporations controle over de oliemarkt. De Houthi strijdkrachten achter deze aanval zeggen “De ongekende doelgerichtheid van de Jemenitische gewapende strijdkrachten wijzen op het einde van de Amerikaanse militaire dominantie over de zeeën, wat een veelzeggende geopolitieke val betekent voor het Amerikaanse ‘imperium’.”

https://english.almasirah.net.ye/post/40374/US-Fails-to-Hide-the-Slap-Yemen-s-Attack-on-the-Eisenhower-Echoes-Worldwide

In een aanwijzing dat de Russen erbij betrokken zouden kunnen zijn, zei President Vladimir Poetin: “Rusland kan langeafstandsraketten leveren aan landen die gevoelige doelen kunnen treffen in die landen die zulke wapens aan Oekraïne leveren.”

https://pravda-en.com/world/2024/06/05/557008.html?ysclid=lx35devny1788040743

Rusland stuurde ook met kernwapens uitgeruste onderzeeërs en schepen naar Cuba. Bronnen van de Russische FSB leggen uit “Een meerderheid van het Russische volk wil de VS ervan weerhouden de Cubaanse raketcrisis te herhalen.”

Direct daarna, keerde de nep VS President Joe Biden 180 graden om en zei: “De Verenigde Staten steunt het idee niet om Amerikaanse wapens te gebruiken voor aanvallen tegen Moskou of het Kremlin.”

https://tass.com/world/1799711

De VS reageert op deze nederlaag op dezelfde manier als de Japanners dat deden na hun verlies van vier vliegdekschepen in de Slag bij Midway: door de waarheid weg te houden bij het publiek. Met andere woorden er is een enorme cover-up gaande van de grootste Amerikaanse militaire nederlaag sinds Vietnam.

Maar in een aanwijzing dat de VS weet dat het spel over is voor hun controle over de financiële situatie van de wereld, gaf het Amerikaanse Hooggerechtshof net het groene licht aan de 40 Amerikaanse Staten die van plan zijn hun eigen goud- en zilver gedekte valuta uit te geven. Het gerechtshof verklaarde: “De Verenigde Staten behouden een tweeledig banksysteem, samengesteld uit parallelle federale en deelstaat banksystemen. Dat tweeledige systeem staat banken in privébezit toe om te kiezen of ze een charter van de Federale regering of van een deelstaatregering willen krijgen.

https://www.supremecourt.gov/opinions/23pdf/22-529_1b7d.pdf

Dat is de reden waarom Amerikaanse Baken aangesloten bij de Federal Reserve Board in slechts zes weken 79 bijkantoren sloten, wat het totaal tot dusver voor 2024 boven de 400 brengt. 

De val van de Federal Reserve Board en haar US Corporation is de reden waarom de geheime oorlog over wat haar moet vervangen, is geïntensiveerd.

De ene factie is de GESARA groep waarvan de plannen, zoals David Wilcock rapporteert op zijn Telegram kanaal, als volgt zijn:

GESARA (Global Economic Stabilization and Recovery Act) werd bij stemming goedgekeurd om door alle 209 soevereine landen van de wereld geïmplementeerd te worden, volgens het getekende Klimaatverdrag van Parijs 2015, beginnend met de in zijn oorspronkelijke vorm herstelde Republiek van de Verenigde Staten, bekend als NESARA (National Economic Stabilization and Recovery Act).

NESARA cancelt alle creditcard, hypotheek en andere bankschulden als gevolg van illegale bankiers- en overheidsactiviteiten. Velen refereren hieraan als een “jubilee” of een volledige kwijtschelding van schulden. Maakt een eind aan Federale Inkomstenbelasting in de V.S. Creëert een 17% uniform tarief voor niet essentiële nieuwe items alleen een opbrengt aan omzetbelasting voor de regering… Maakt een eind aan de Internal Revenu Service (IRS), waarbij alle IRS medewerkers over zullen gaan naar het VS Ministerie van Financiën… Herstelt Staatsrecht voor alle gerechtelijke en legale zaken in de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika. Herschoolt alle rechters en advocaten in Staatsrecht. Verwijdert alle duistere cabal-agenten, administratieve ambtenaren en alle leden van het VS Congres uit hun posities vanwege hun voortdurende onconstitutionele handelingen.

Maar Pentagon bronnen rapporteren dat een “Regenboog Amerikaans bankbiljet klaar is om in circulatie gebracht te worden zodat de Amerikaanse economie de storm van het eind van de US Dollar kan doorstaan. Hij is gedekt door goud en bezittingen die in beslag genomen zijn van kindersekshandelaren zoals het Vaticaan en Europese en Britse koninklijken. Hij wordt ook gedekt door Taiwan’s goud en goud dat is geleend van de Chinese Ouderen van de Filippijnen die 90% van het goud in de wereld bezitten om een Jubilee te hebben en wereldwijd alle schulden af te betalen.”

Intussen zeggen de BIS controleurs van het huidige financiële systeem: “Ruwweg 135 landen en munt-unies, die 98% van het wereld BNP vertegenwoordigen, bestuderen centrale bank digitale valuta’s, ofwel de CBDC’s.”

https://www.reuters.com/technology/saudi-arabia-joins-bis-led-central-bank-digital-currency-trial-2024-06-05

Het hoofd van MI6 van zijn kant zegt dat het plan is om “alle FIAT en Crypto valuta onder te brengen in één enkele veilige elektronische unit die een omwisselkoersmechanisme gebruikt dat eenvoudig alle uiteenlopende valuta stuk voor stuk afweegt tegen de nieuwe unit. Vergelijkbaar met toen de EURO ontstond. De nieuwe munt wordt De Sovereign genoemd.” 

Japanse conservatieven, die dicht bij de Keizer staan, voegen er aan toe dat onder dit systeem alle huidige crypto-valuta’s zullen ophouden te bestaan.

De White Dragon Society en haar bondgenoten van hun kant, willen de controle over het financiële systeem aan de gekozen volksvertegenwoordigers en hun openbare dienaren teruggeven.

De Satanisten nemen ook hun maatregelen. Herinner je je nog hoe ze “Koning Charles” installeerden 6 maanden, 6 weken en 6 dagen nadat Koningin Elizabeth was vermoord?  Zoals de foto hieronder illustreert, weten we nu waarom.

Door bankbiljetten uit te geven met Charles’ foto erop hoopt de groep inclusief voormalig MI6 hoofd John Scarlett voldoende mensen om te kopen om in controle te blijven. Dit is de groep waartoe de Rockefellers, Barack “Donder van Satan” Obama Hitler, enz. behoren. 

https://insiderpaper.com/cash-is-king-charles-iii-banknotes-enter-circulation

Het huidige MI6 hoofd zegt: “Het probleem voor ons is dit pseudo DVD dictatorschap vanuit een dienst van de London administratie, “The Cabinet Office’ genoemd, dus moeten we doorgaan met Simon Case in een andere richting te sturen, maar het beste zou zijn dat Sir John Scarlet en uiteindelijk jullie geconfronteerd zouden worden met de DVD, dus zal er heel wat werk nodig zijn op de achtergrond. Simon Case schijnt omgedraaid te zijn onder MI5 maar de ander zal meer kinetische aanmoediging nodig hebben.”

In een teken dat de nep Charles afgebroken wordt, had de National Examiner op 20 mei een voorpagina artikel met de kop “Stervende Koning Charles Plant Zijn Eigen Begrafenis”. Hij ziet er zelfs dood uit op de foto. 

En dan is er de wijdverspreide wetenschap dat Charles deelnam aan de Satanische offerplechtigheid van zijn schoondochter Catherine, Princess van Wales. Nu spinnen ze het verhaal met koppen als “Ze Komt Misschien Nooit meer Terug omdat Kanker de Terugkeer in de Koninklijke Rol Zou Tegenhouden.”

https://www.westernjournal.com/catherine-princess-wales-may-never-come-back-cancer-stop-return-royal-role-report

De sleutel voor het omverwerpen van deze groep is waarschijnlijk de Madeleine McCann zaak, zegt MI6. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Disappearance_of_Madeleine_McCann

MI6 zegt dat dit drie jaar oude meisje werd vermoord in een Satanisch offerritueel dat werd bijgewoond door de who-is-who van de Satanische elite. Onder de mensen die opgespoord worden vanwege deelname aan dit ritueel zijn voormalig Bondskanselier van Duitsland Angela Merkel Hitler, voormalig Premier van Engeland Theresa May Hitler, “Kier Starmer, Tony Blair en dat andere monster Gordon Brown, een ongeremd monster”, het Vaticaan, “verschillende Portugezen”, “de EU en de zelfden als altijd, de Koning van Marokko, Australië, SAS en de gewoonlijke diep-ellendige groep. Hoe durven jullie allemaal.”

En zoals jullie kunnen zien gaat het netwerk van Satanische compromittering  en chantage diep en moet ontworteld worden voordat welk nieuw financieel systeem ook, gecontroleerd door het volk, in het Westen van start kan gaan. 

De strijd woedt verder en het ziet er naar uit dat de WHO, het nep Biden Regime, Satanyahu’s Israël enz. allemaal op het punt staan te vallen.

Laten we beginnen met de WHO omdat die het verbreidingsmiddel was dat de Satanisten hoopten te gebruiken om de mensheid in slavernij te brengen.

Ten eerste vestigen we er de aandacht op dat Tedros Ghebreyesus van de WHO geen arts is maar eerder een communistische terrorist die verantwoordelijk is voor meer dan 2 miljoen doden in zijn eigen land, Ethiopië.

De terrorist Tedros zal de 83 WHO medewerkers die betrokken zijn bij misdaden als aanranding en gedwongen abortus, zoals een van de slachtoffers stelde, niet ontslaan. Hij zegt dat ze de WHO gedragslijnen niet overtraden omdat de slachtoffers geen WHO hulp kregen.

Dr. David Martin brengt naar voren dat Tedros slechts een marionet is die aan  touwtjes hangt… maar wie hanteert de touwtjes van de speelpop? “

Het antwoord is The Global Preparedness Monitoring Board:

• Bill Gates

• The Wellcome Trust [een Britse liefdadigheidsorganisatie]

• The Rockefeller Foundation

Dr. Martin zegt: “Rond 2023, wat in wezen is waar we nu zijn, vertegenwoordigt Gates 88% van de donaties aan de Wereld Gezondheidsorganisatie van donor organisaties en instanties. Dit is hoe je het ook definieert een controlerende interesse.”

Bill Gates doneerde meer dan $300 miljoen aan de BBC waar hij door mocht gaan met zijn ‘prik’ verhalen… In de video hieronder kun je kijken naar Parlementslid Andrew Bridgen over hoe Bill Gates in staat was MASSA GENOCIDE te plegen met moordzuchtige misinformatie.    

De WHO leidt de wereld weer om de tuin, deze keer met een vogelgriep pandemie om de wereld weer te vaccineren en lockdowns op te leggen. Ze hebben het mRNA vaccin al klaarliggen.

Dit is wat er zit achter de angstporno-koppen als “Meisje in Australië, 2, getroffen door H5N1 vogelgriep: WHO”

https://insiderpaper.com/girl-in-australia-2-struck-with-h5n1-bird-flu-who

en “Wetenschappers Maken Vogelgriep Vaccins Geschikt voor Mensen in Geval van een Pandemie.”

https://www.sciencealert.com/scientists-preparing-bird-flu-vaccines-for-humans-in-case-of-pandemic

Voormalig Coronavirus coördinator Deborah Birx wil nu elke week miljoenen Amerikaanse koeien testen en arbeiders in melkveebedrijven screenen op “niet symptomatische” vogelgriep gevallen. “Deze vrouw is volledig MK Ultra gehersenspoeld. Ze willen proberen weer dezelfde niet symptomatische truc gebruiken met meer frauduleuze PCR tests”, zegt een CIA arts.   

De Centra voor Ziektebestrijding en –preventie (CDC) zeggen dat vogelgriep geen symptomen hoeft te hebben, maar dat de ziekte wel fataal kan zijn. “We zijn hier al eerder doorheen gegaan, toch. Geen symptomen maar fataal! Oh Mijn God!  Deze mensen zijn kwaadaardig. De angstverspreiding is niet-aflatend”, is het commentaar van de arts.

https://www.cdc.gov/flu/avianflu/avian-in-humans.htm

NASA (Not A Space Agency) speelt zijn eigen rol in het verspreiden van angst voor kleine groene ziektekiemen die op het punt staan vanuit de kosmische ruimte de Aarde binnen te vallen.

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/nasa-told-act-now-to-tackle-biological-threats-from-space

Om te proberen uit te vinden hoe ze mensen beter kunnen overtuigen om gevaccineerd te worden, distribueert de Public Health Agency van Canada informele e-mails om op grote schaal een studie uit te voeren gericht op het bepalen of inwoners meer vaccin-aarzelend zijn geworden na de COVID-19 vaccin verordeningen. Geef GEEN antwoord, het is opgezet om je informatie te krijgen. Je “zult gemerkt worden”, waarschuwen Pentagon-bronnen.

Het feit is dat de medische maffia te vaak pandamie wolf heeft geschreeuwd en mensen wakker zijn geworden. Het laatste rapport van het Britse Health Security Agency bevestigt dat in 2023/2024 70% van de frontlijn gezondheidswerkers het COVID-19 boostervaccin WEIGERDE. 

Politici worden ook wakker. “Ons werd verteld neem het vaccin, het zogenaamde “vaccin” en je zult geen Covid krijgen, neem het vaccin en je zult Covid niet doorgeven, beide waren absoluut niet waar. Ons werd verteld dat het vaccin op elke manier veilig was; maar het was niet door zoiets als de normale testprocedures gegaan… En dus denk ik dat er groot onderzoek gedaan moet worden, niet alleen naar de berokkende schade die werd veroorzaakt door de vaccins, alle vaccins veroorzaken bijwerking, maar er lijkt een alarmerend aantal mensen te zijn, speciaal jonge mannen, die myocarditis en andere hartcondities hebben ontwikkeld,” zegt de Britse politicus Nigel Farage. 

https://www.brighteon.com/3087b67c-fc05-4454-bdd5-a1ce29e2f024

“De mRNA injecties kunnen heel goed 17 miljoen+ mensen over de hele wereld hebben gedood. Dus er is niets veilig en effectief aan. Ze hebben zelfs dat spul nooit getest”, zegt het Duitse Parlementslid Christine Anderson.

De VN, de WHO en het WEF zijn net tot Terroristische Organisaties verklaard door een Republikeins County Assemblée in Florida.

https://www.thegatewaypundit.com/2024/06/un-who-wef-have-just-been-declared-terrorist

Oklahoma, van haar kant, zal geen enkel mandaat van de Wereld Gezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en het Wereld Economisch Forum uitvoeren onder een wet die is getekend door Gouverneur Kevin Stitt.

https://www.yahoo.com/news/oklahoma-governor-signs-bill-exempting-184414178.html

Ze roosteren ook in het openbaar de Amerikaanse vaccin-tsaar Fauci (of een avatar). Fauci heeft nu bekend dat hij de COVID regels inclusief de 1,5 meter sociale afstand en het dragen van mondkapjes door kinderen “heeft verzonnen”.

De man die achter Fauci zit bij zijn voor televisie opgenomen hoorzittingen krijgt snel grote populariteit. We kunnen zien waarom. 

Vertegenwoordiger Marjorie Taylor Greene sprak vorige week voor de meeste Amerikanen toen ze zei dat Fauci terecht moet staan voor misdaden tegen de mensheid. 

Het management van Google zal ook terecht moeten staan vanwege hun censuur van de vaccin-waarheid.

Een aanwijzing dat Google nog altijd onder Satanische controle staat: ze zijn begonnen met het censureren van Google Translate.

In één voorbeeld vertaalden ze dit “De heersers die op de vier continenten met de duistere machten samenwerken willen niet opgeven, hun plan wordt sterker gemaakt. Elke gedoopte persoon heeft een slaafnummer dat op hen geschreven is (de duisteren)” in herhalingen van de zin: Ik ben een jonge man.”

In een ander voorbeeld vertaalde Google verkeerd een e-mail van Poolse activisten waarin staat dat hun CitizenGO Freedom Bus midden op de weg in Geneve door de politie werd tegengehouden en omsingeld. “De politie vertelde ons dat ze een telefoontje van het kantoor van de VN Veiligheidsraad hadden gekregen dat een bus in de stad rondreed die ‘propaganda verspreidde’ en dat die onderzocht moest worden… ze zijn bang voor onze boodschap, ze zullen alles doen om ons tot zwijgen te brengen. Dus vraag ik me af: waar zijn ze zo bang voor?”

Toen ik deze Poolse informatie in Google Translate bracht, kwam het terug met slechts de herhaling van “Ik ben een wetenschapper, ik ben een wetenschapper.”

Deze groep is in Geneve om te protesteren tegen de poging van de WHO om een wereldwijd totalitair dictatorschap af te dwingen door een “pandemie” te gebruiken als rechtvaardiging.

Als teken dat de Zwitsers deze medische criminelen niet langer erkennen, werd Zwitserland het eerste land ter wereld dat Mammografie verbood. Bevolkingsonderzoeken/screening zijn ook gestaakt in delen van Canada, Italië, Schotland en Australië. Het is gebleken dat 50-60% van “positieve” resultaten onjuist is. Bij mammografie wordt de borst samengedrukt met een groot gewicht en het gezonde, heel gevoelige borstweefsel wordt gebombardeerd met straling. Een studie van 690.000 verslagen laat zien dat mammografie de voornaamste oorzaak is van borstkanker. 

Natuurlijk bestaat er nog altijd een enorm nest van het kwaad dat opgeruimd moet worden. “Door zich aan te sluiten bij de eenzijdige anti-Rusland sancties heeft Zwitserland haar neutraliteit verloren”, merken Russische media op.

https://tass.com/pressreview/1797169

Satanische Nazi leider Vladimir Zelensky probeert voor volgende week een grote Oekraïne top te organiseren in Zwitserland. De plannen storten in. Hij stuurde uitnodigingen naar 160 landen maar slechts 70 reageerden en de meeste daarvan sturen junior delegaties. Nep VS President Joe Biden, de Chinese President Xi Jinping, de leiders van India, Saoedi Arabië en Zuid-Afrika, enz, zullen geen van allen aanwezig zijn.

Informatie over kwaadaardigheid en corruptie in Oekraïne begint algemeen bekend te worden. Het laatste nieuws is dat Zelensky onder vuur ligt voor naar men zegt het uitgeven van $200 miljoen door een lux vijfsterren hotel, casino en resort te kopen via zijn bedrijf “Film Heritage Inc.”

Heel wat van dit geld kwam van het stelen van organen. Zoals acteur Steven Seagal verklaart “Oekraïne staat bekend voor orgaanhandel, kindersekshandel en Nazisme [nationaal socialisme].”

In onderstaande video kun je kijken naar een Russische woordvoerster van de overheid die zegt dat de Coca-Cola Company betrokken is bij het kopen van kinderen uit Oekraïne. We hebben het over de zwarte markt van orgaan oogsten. Vergeet niet dat Vanguard, Blackrock, State Street en Berkshire Hathaway de grootste aandeelhouders zijn.

In een wanhopige poging om aan de macht te blijven heeft de Oekraïense regering een “lijst van vijanden” samengesteld en heeft daar bepaalde leden van het VS Congres en bepaalde Amerikaanse inwoners aan toegevoegd. Op de lijst staan organisaties als Codepink en Rage Against the War Machine, het Cato Institute, de Heritage Foundation en Turning Point USA. De lijst bevat ook de presentatoren van de Daily Wire zoals Ben Shapiro en Michael Knowles, de taalkundige Noam Chomsky, de econoom Jeffrey D. Sachs, Dr. Ron Paul en R.F. Kennedy Jr. 

De lijst bevat ook tientallen zittende Amerikaanse politici zoals Senatoren J.D. Vance (Rep. OH), Rand Paul (Rep.KY), Ron Johnson (Rep. WI) en Josh Hawley (Rep. MO), Eric Schmitt (Rep. MO) zowel als voormalig President Donald Trump, Florida’s Gouverneur Ron DeSantis en Vertegenwoordigers Bob Good (Rep, VA), Jim Jordan (Rep, OH) en Jim Banks (Rep. IN).

https://www.theamericanconservative.com/state-department-trained-ukrainian-ngo-creates-list-of-american-opponents-of-ukraine-aid

Zelensky zal het niet lang meer uithouden. Een van zijn belangrijkste financiers, de Franse President Emmanuelle Macron Rothschild heeft een parlementaire verkiezing afgekondigd nadat zijn partij werd afgestraft in de EU verkiezingen. Vaarwel Macron Rothschild. De militaire tribunalen wachten op je.

https://news.sky.com/story/president-emmanuel-macron-dissolves-french-national-assembly-and-calls-snap-election-13150407

Een andere ondersteuner is ook gevallen zoals dit nieuwsbericht laat zien:

Doodsoorzaak Nieuws: BREKEND: Vandaag werd het politieke landschap opgeschud doordat Premier Alexander De Croo zijn ontslag aankondigde volgend op de verrassende winsten die in de EU Verkiezingen werden gemaakt door de rechtervleugel/conservatieve partijen.

https://trendsnewsline.com/2024/06/09/alexander-de-croo-obituary-cause-of-death-belgiums-prime-minister-resigns-right-wing-gains-in-eu-elections

De grote Kahuna, de nep Joe Biden, zal waarschijnlijk ook niet lang meer meegaan. In onderstaande video kun je kijken naar Senator Joni Ernst die met open microfoon werd betrapt op het zeggen van “Moraal van het verhaal: Vertrouw nooit een man wiens oom werd opgegeten door kannibalen” (een verwijzing naar Biden) 

En ook, gebruikers van Sociale media denken dat ‘Biden het in zijn broek deed’ bij de D-Day Viering voor het oog van de hele wereld.

In een wanhopige poging om zijn populariteit te herstellen, beloofde nep Biden een “beperkende grensmaatregel”. Bij de grens zei een verslaggever “Er is geen angst voor deze nieuwe executive order.” Meer geklets zonder actie, zoals gewoonlijk met de nep Biden show. 

Nu richten zelfs corporate media kanalen als CBS News zich op de nep Biden Show door dingen te rapporteren als “Eén enkele anonieme donatie van $64.000.000 die Joe Biden hielp om in 2020 gekozen te worden.”

Verder heeft oprichter van Marco Polo, Garrett Ziegler een enorm dossier over Hunter Biden naar buiten gebracht:

“We probeerden in contact te komen met elke alleenstaande homoprostitué, hoer, drugsdealer en zakenpartner op Hunter Biden’s laptop… We hebben al zijn e-mails en foto’s online geplaatst… Er zijn overtredingen van de Foreign Agents Registration Act, geld witwassing, sekshandel en samenzwering om omkoperij te plegen… In totaal documenteert de informatie 140 zakelijke misdaden, 191 seksmisdrijven en 128 drugsmisdrijven, gepleegd door de Bidens.

Gratis kopie: http://BidenCrimes.info 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12166759/Drugs-Naked-women-Family-snapshots-Theyre-mix-9-000-photos-Hunter-Bidens-laptop.html

Foto’s gevonden op Hunters laptop vertonen naar verluid hem met een van Obama’s dochters. Haar gezicht is niet zichtbaar maar haar credit card (stoffig van de cocaïne), haar hond (of een identieke hond) en een huidvlek op haar been lijken te suggereren dat zij het is. Waarom zou Hunter op zijn laptop een foto hebben van haar credit card?

James Kunstler weerspiegelt de heersende opvatting over Biden als volgt:

Het meest verbazingwekkende deel van Amerika’s drie jaar plus durende “Joe Biden” rit van angst en afschuw  is dat de Partij van Chaos en Bedrog in staat was om tot slechts een paar dagen geleden te doen alsof deze politieke geestverschijning kandidaat zou kunnen zijn voor herverkiezing. Insiders van het regime worden nu gedwongen om te erkennen dat ze het niet langer kunnen verbergen. Ze klapten deze week uit de school als “niet genoemde bronnen” in een groot Wall Street Journal artikel. De president vertoont necrose in het volle zicht van de hele wereld. Zijn mind is verdwenen. Hij ziet er belachelijk uit wanneer hij zich onzeker beweegt voor de camera’s. Hij uit onmiskenbare absurditeiten en leugens. Zijn vrouw moet hem rondleiden als een hond aan de riem. Iedereen kan het zien. Hij moet verdwijnen. Zo snel mogelijk.

Time to Jettison the Animals

Als signaal dat de nep Biden show op het punt staat te eindigen, is het Witte Huis in Silicon Valley nu te koop.

https://www.conciergeauctions.com/auctions/401-el-cerrito-avenue-hillsborough-california?utm_source=email&utm_medium=alert&utm_campaign=401-el-cerrito-avenue-hillsborough-california

Na Biden zal Israël de volgende zijn. De criminele aard van Israëls controle over het Amerikaanse politieke systeem is nu breed bekend. In het laatste nieuws legt Rep. Thomas Massie uit dat elk Republikeins congreslid  een “AIPAC babysitter” heeft die helpt de stem om te buigen ten gunste van Israël.

https://www.informationliberation.com/?id=64483

Als teken hoe extreem en kwaadaardig deze steun is, heeft “Israël een recht om zich op die burgers te richten en ze te testen”, zegt woordvoerder van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, Matthew Miller over het Amerikaanse beleid ten opzichte van Gaza.

Israël zal niet lang meer meegaan. De Turkse Minister van Buitenlandse Zaken, Hakan Fidan zei tegen de D-8 Council of Foreign Ministers [Raad van Ministers van Buitenlandse Zaken] dat er geen twijfel bestaat dat degenen die het bloedbad in Gaza pleegden uiteindelijk verantwoordelijk gehouden zullen worden. De organisatie brengt bij elkaar Bangladesh, Egypte, Indonesië, Iran, Maleisië, Nigeria, Pakistan en Turkije, met bij elkaar 1.2 miljard mensen en een gemeenschappelijk bruto binnenlands product van bijna $55 biljoen.

https://www.yenisafak.com/en/news/those-responsible-for-massacre-in-gaza-will-be-held-accountable-turkish-foreign-minister-3685498

En ook Iraanse bronnen bevestigen tegen ons dat ze zich niet zo gek laten maken om een nucleaire holocaust te beginnen door Israël binnen te vallen. “Vandaag wees de Iraanse Raad der Hoeders van de Grondwet de kandidatuur af van Mr. Ahmadinejad voor het presidentschap van Iran. Ahmadinejad is al lange tijd een advocaat voor de Armageddon-strijd geweest” zo informeerde ons een Iraanse bron. In plaats daarvan zullen ze de oorlogsmisdaad tribunalen afwachten. 

De ratten verlaten het Benyamin Netanyahu schip. Minister Benny Gantz van het Oorlogskabinet, een voormalig minister van Defensie en voormalig IDF baas van stafchef Gadi Eisenkot en Yechiel Tropper, een lid van de Knesset en een nauwe vertrouweling van Gantz namen allemaal ontslag uit het Satanyahu regime. 

https://www.jewishpress.com/news/israel/government-israel/war-cabinet-minister-benny-gantz-cabinet-observer-gadi-eisenkot-leave-unity-govt/2024/06/09

De waarheid over de misdaden van de Synagoge van Satan zullen al snel bij iedereen bekend worden.

Bijvoorbeeld: Tijdens de begrafenis van Opperrabbijn Simeon Ben-ludah in 1869 presenteerde Rabbi Reichhorn de volgende stelling: “Dankzij de ontzagwekkende macht van onze internationale banken, hebben we Christenen gedwongen tot talloze oorlogen. Oorlogen hebben een bijzondere waarde voor Joden omdat Christenen zich aan elkaar offeren en meer ruimte maken voor ons, Joden. Oorlogen zijn de Joodse oogst en Joodse banken worden rijker gemaakt door Christelijke oorlogen. Meer dan 100.000.000 Christenen zijn van het aardoppervlak weggevaagd door oorlog en het is nog niet over. ”Synagoge van Satan p. 37 

De heropvoeding van het volk zal volgen op de val van de Satanisten. Zoals de clip hieronder illustreert is het Amerikaanse schoolsysteem meer dan een eeuw in het bezit geweest van bankiers als de Rothschilds, JP Morgan en de Rockefellers.

De waarheid staat op het punt de schapen te bevrijden.

Als voorbeeld van wat vrije mensen doen in plaats van nutteloze oorlogen voeren, kijk eens naar de massale boomplant beweging die wortel schiet in Afrika. Duizenden boeren werken aan het veranderen van onproductieve velden in rijkelijk begroeide, gemengde bostuinen die families voeden, de grond verbeteren en de grond bedekken met bomen. Dit maakt deel uit van het Great Green Wall initiatief van de Afrikaanse Unie, een historische 8.000 kilometer lange grens van vegetatie die de oprukkende woestijn tegenhoudt. Volgens de Guardian “zal dit de grootste natuurlijke structuur zijn op de planeet.” https://www.thecooldown.com/outdoors/trees-for-the-future-africa-reforestation/

Dat is slechts een klein voorproefje van het soort dingen die mensen zullen doen wanneer ze eenmaal hun eigen toekomst mogen bepalen in plaats van samengedrongen te worden in de vergetelheid door Satanisten 

Wanneer het Westen eenmaal is geheeld van haar Satanische infectie, zal het alle kwaad dat uit hun naam is aangericht goed maken. We zullen al snel naar de sterren reiken.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De geheime oorlog verhevigt in afwachting van financiële zwarte zwaan gebeurtenis.”

  1. ’t Zou te erg voor woorden zijn me je daar dan maar:

    Licht is Liefde en Liefde is Licht !

    Dus hou je daar altijd aan vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *