Benjamin Fulford: “Donald Trump en Alex Soros vechten op leven en dood nu de US Corporation en Israël imploderen.”

3 juni 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

In wat eruit ziet als een gevecht op leven en dood over de dekstoelen op een zinkende Titanic, zijn Donald Trump en Alex Soros nu in een staat van openlijke oorlog tegen elkaar. Het is een goede kans dat Soros, zijn Barack Obama huisslaaf en hun hele factie de oorlog zullen verliezen. Maar hiermee zal er geen eind komen aan het feit dat de US Corporation zijn volk $200 biljoen en de rest van de wereld $53,4 biljoen schuldig is en dus niet in staat zal zijn om door te gaan zoals het nu is. Intussen staat Israël op het punt om overgenomen te worden door Egypte en Turkije.

Hoe dan ook, terwijl het Amerikaanse publiek was afgeleid door dit gevecht, zijn het Amerikaanse leger, de Russen, het Britse Rijk en de Aziatische geheime genootschappen plus het VS/Chinese leger het tijdens een onverwachte Bilderberg bijeenkomst het afgelopen weekeind, eens geworden om een toekomst planorganisatie te starten. Ze werden het er ook over eens dat de US Corporation vervangen zal worden door de Verenigde Staten van Noord-Amerika. 

Maar laten beginnen met het Amerikaanse politieke theater want dat laat zien dat de onderlinge politieke strijd tussen de VS en het Westen afstevent op een soort climax. Bronnen van de Amerikaanse Ruimtemacht vertellen ons nu dat Commander-in-Chief Donald Trump nog altijd op de militaire basis Mt. Cheyenne is. Dit werd bewezen door het feit dat toen de zogenaamde VS Minister van Defensie Lloyd Austin in januari werd opgenomen in het ziekenhuis wegens kanker, niemand van de “Biden administratie” daar iets van wist. Als “Biden” de controle had over het Amerikaanse nucleaire arsenaal, zou dit onmogelijk zijn geweest.

Hoe dan ook, de bronnen van de Ruimtemacht zeggen dat de echte Trump nu twee verschillende Trump avatars heeft. De ene bevindt zich in Mar A Largo en leidt de verkiezingscampagne tegen de nep Joe Biden. De andere bevindt zich in New York en neemt deel aan alle wettelijke drama’s daar. (We zouden het op prijs stellen als lezers in New York en Florida deze beweringen zouden kunnen onderzoeken.) De bron beweert ook dat Biden nu door de witte hoeden gecontroleerd wordt en verteld wordt zich opzettelijk te gedragen op de manier waarop hij dat doet om mee te helpen meer schapen wakker te maken.

Volgens deze bron maakt het laten veroordelen van Trump als een misdadiger voor wat vrij kleine, minder belangrijke misdrijven zijn – terwijl de mensen die tegen hem zijn wegkomen met het martelen en vermoorden van kinderen – deel uitmaakt van een psyops om het nog altijd slapende deel van de bevolking wakker te maken. 

Het lijkt zeker dat effect te hebben, het verhoogt Trump’s populariteit en veroorzaakt een enorme toevloed aan donaties.

Het drama zal verder gaan. Alex Soros heeft nu de propagandamachine van de linker vleugel overgenomen en vecht om de executie van zijn vader George Soros in opdracht van Donald Trump te wreken. Hij toonde dat toen hij naar zijn dienaren tweette: “Democraten zouden bij elke gelegenheid naar Trump moeten verwijzen als een veroordeelde misdadiger. Herhaling is essentieel…” Dit komt rechtstreeks uit het speltactiekboekje van het hoofd van de Nazi propaganda Joseph Goebbels.

https://x.com/AlexanderSoros/status/1796614879656267871?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1796614879656267871%7Ctwgr%5E6ee112305ed232f8ae49a53a7a27c142a1634bd0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fpolitical%2Fgeorge-soros-son-reveals-next-propaganda-weapon-aimed-american-people

De witte hoeden alliantie reageerde met een spervuur aan lekken over George Soros en het kwaad waarvoor hij verantwoordelijk was. Onderstaande video’s vertellen ons het volgende:

In 1993 adviseerde Soros de NAVO om oorlog te voeren tegen Rusland en daarvoor Oost-Europese bevolkingen te gebruiken.

Soros zit achter de wereldwijde illegale immigranteninvasie.

Elon Musk zegt: George Soros “haat eigenlijk de mensheid” en hij doet dingen die “het weefsel van de beschaving wegvreten”.

George Soros financierde de revolutie in Oekraïne en talloze andere kleurenrevoluties.

Gelekte documenten van zijn Open Society Foundation verklaren hoe hij verkiezingen en buitenlandse regeringen in Europa en elders controleerde. Zijn plan was om Europa met zijn open grenzen te slopen en zowel Europa als de VS te vernietigen.

Het is Soros en zijn Khazariaanse Maffia leiders die alle mannen van militaire leeftijd betalen om Europa en de VS te overstromen.

De alliantie heeft ook voorheen geblokkeerde e-mails over Barack “Donder van Satan” Obama vrijgegeven, inclusief deze:

“Een jongetje van 5. Hij zal de perfecte schandknaap zijn voor de president. Hij zal dinsdag uit Roemenië aankomen. Ik ben er zeker van dat de president met hem ingenomen zal zijn.” De namen die in het rapport staan vermeld, zijn niets minder dan een Who is Who in de Amerikaanse politiek en Hollywood:

·         Bill Clinton

·         Hillary Clinton

·         Tim Kaine

·         Elizabeth Warren

·         Jimmy Carter

·         Harry Reid

·         Ben Affleck

·         Cory Booker

·         Al Franken

·         Nancy Pelosi

Bekendmaking van het folteren en vermoorden van kinderen is de reden waarom de KM leiders letterlijk vechten voor hun leven. Robert de Niro is daar een goed voorbeeld van. “Hij doet het in zijn broek van angst voor wat er op hem en zijn pedofiele makkers afkomt”, zegt een CIA-bron. Volgens de BBC werd De Niro in 1998 door de Franse autoriteiten aangehouden en ondervraagd, nadat hij werd aangetroffen in het “kleine zwartboek” en de klantenlijst van Jean-Pierre Bourgeois, de leider van een internationale operatie in mensen/kinderhandel. De zaak legde de onmenselijke methoden bloot die werden gebruikt om jonge vrouwen in de val te lokken, sommigen nog zo jong als 15 jaar. De Niro gaf toe dat hij ontucht pleegde met de vrouwen die Bourgeois bij hem introduceerde.  

Dat is de reden waarom hij twee maanden geleden zei dat als Trump wint “hij op me af zal komen”.

Nu zegt hij dat de “regering ten onder zal gaan en van de aarde zal verdwijnen” als Trump weer verkozen wordt tot President.

De Aziatische Geheime Genootschappen zullen hier een grote rol in spelen. Een belangrijke groep met tientallen miljoenen leden en honderdduizenden professionele sluipmoordenaars zijn onder een nieuw leiderschap gekomen. Deze groep zegt nu dat ze gerechtigheid zullen krijgen voor de 500.000 Japanners die sinds 2021 door vaccinatie werden vermoord. Ook de Japanse onderwereld is hier bij betrokken. Top Yakuza leiders hadden vorige week een ontmoeting met vertegenwoordigers van de Westerse witte hoeden en stemden in om samen te werken bij het wereldwijd afbreken van de Khazariaanse Maffia. Ze beloofden om actie te ondernemen met een lijst van honderden namen die ze kregen.

Onder degenen waarop ze zich actief zullen richten zijn de nep VS Ambassadeur Rahm Emanuel en de top satanist Richard Armitage, zeggen bronnen van de onderwereld.

In een teken van wanhoop begint de Amerikaanse ambassade aan een grote omkoopzwendel om de controle over Japan te behouden, volgens Japanse conservatieven die smeergeld aangeboden kregen. Onder deze regeling zal Japan Amerikaanse wapens kopen en zal de Japanse kant een provisie krijgen van 60% van de kosten van de wapens. De andere 40% zal naar de Amerikaanse kant gaan. Met andere woorden, het is witwassen van waardeloos Fed geld door te dure wapens te gebruiken om te proberen lijfwachten in te huren. Het zal niet werken. 

In een teken dat de huidige Japanse regering ten ondergang is gedoemd, demonstreerden tienduizenden Japanners op 31 mei voor het Ministerie van Gezondheid en Welzijn en beschuldigden hen van massamoord.

Spreker na spreker waarschuwde dat de Japanse regering van plan was om in september een “replikon vaccin” te introduceren dat ervoor zou zorgen dat ieder mens dat ermee gevaccineerd was de mensen om hem heen zou infecteren. Deze campagne wordt geleid door Fuji Film, een bedrijf dat is aangesloten bij de Trilaterale Commissie van de Rockefellers, volgens Richard Koshimizu van de Japanse Onafhankelijkheidspartij.

Tijdens de demonstratie werd Kazuhiro Haraguchi de voormalige Japanse Minister van Binnenlandse Zaken, de laatste belangrijke politicus die zijn excuses aanbood voor de tsunami aan doden onder de gevaccineerde bevolking. De Japanse politie en het Japanse leger zijn zich hier ook van bewust. Gerechtigheid zal geschieden.

https://therepublicansvoice.com/healthcare/japanese-leader-you-were-right-vaccines-are-killing-millions

Dit zal ook in andere landen gebeuren. Deze Australische politicus is hier een voorbeeld van. Kijk naar de foto van hem terwijl hij gevaccineerd wordt en kijk dan naar het gevolg ervan.

Een Australisch gerechtshof heeft de regering van Victoria nu opdracht gegeven om alle “geheime” documenten die werden gebruikt bij het maken en samenstellen van de COVID-19 beleidsbeslissingen openbaar te maken voor het publiek.

https://therepublicansvoice.com/healthcare/court-orders-victorian-government-to-reveal-secret-covid-19-lockdown-documents

Onnodig te zeggen dat de Khazariaanse Maffia zal proberen meer biologische wapens los te laten om de mensheid uit te roeien voordat ze zelf worden opgehangen.

Dit wordt persoonlijk voor deze schrijver. Een vrouwelijke kennis werd recentelijk gediagnosticeerd met een onbekende soort tuberculose en naar een quarantainezaal overgebracht. Beambten van het Ministerie van Gezondheid en Welzijn probeerden haar daarna over te halen om te zeggen dat ook ik geïnfecteerd was om ze een excuus te geven mij te dwingen naar een ziekenhuis te gaan. Dit is precies de manier waarop ze Robert David Steele vermoordden. Onnodig te zeggen dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor deze poging, opgespoord en gearresteerd zullen worden.

De Aziatische genootschappen gaan ook alle bij de KM aangesloten of door de KM gecompromitteerde politici in Zuid-Korea, Taiwan, China en elders verwijderen, zeggen bronnen van de geheime genootschappen.

De Aziaten zijn er ook zeker van dat zelfs zonder moordaanslagen, het hele KM controlenetwerk zal instorten.

De Verenigde Staten is daar een voorbeeld van. In de teken hoe wanhopig de situatie daar is, heeft Mexico in de afgelopen 60 dagen 240.000 Amerikaanse economische vluchtelingen het land uitgezet. Denk daar eens over na: AMERIKANEN DIE VLUCHTEN NAAR MEXICO. Bronnen van de Mexicaanse regering zeggen dat Amerikaanse vluchtelingen voor inflatie zorgen door Amerikaanse dollars die gecreëerd zijn uit dunne lucht, te gebruiken om echte dingen te kopen. Deze dollars worden niet langer geaccepteerd door de rest van de wereld; alleen nog door Canada en Mexico. Ze worden ook gebruikt om de aandelenmarkt te stimuleren tot hallucinaire hoogten. 

Ter herinnering: De US dollars die gedrukt worden in de VS zijn nu afgezonderd van de $53,4 biljoen die de rest van de wereld in bezit heeft. Deze dollars gaan spoedig omgewisseld worden in een BRICS valuta, volgens de Russische FSB en andere bronnen.

Biden’s monopolygeld zorgt ook voor problemen in Canada. Eén op de vier Canadezen heeft niet voldoende voedsel en het systeem van de Canadese voedselbanken staat op de rand van instorten. Aangezien Canada een van de grootste voedselexporteurs ter wereld is, is dit een duidelijk teken dat de regering van Justin Castrudeau misdadig incompetent is.

http://x.com/NoFarmersNoFoud

Het is slechts een kwestie van tijd voordat het hele systeem instort. Al snel verdwijnen waarschijnlijk “500 tot 1000 kleinere banken vanwege insolventie [onvermogen om te betalen] of consolidatie”, zegt Scott Rechler, CEO van RXR. Zoals we al eerder hebben laten zien zijn ook de grote banken feitelijk insolvent omdat de obligaties en leningen in hun bezit 50% van hun waarde hebben verloren en de commerciële onroerend goed prijzen zijn verdampt. Ze zijn nu allemaal verstard als reeën in het licht van koplampen, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat een vicieuze verkoopcirkel het hele systeem doet instorten. Deze chart toont een deel van de situatie: 

De rest van de wereld heeft beloofd  voor financiering van de Republiek van Noord Amerika te zorgen om de huidige, corrupte en incompetente regimes in de VS en Canada te vervangen zodra de ineenstorting plaatsvindt.

De trigger voor de ineenstorting is waarschijnlijk de val van het Satanische regime dat nu aan de macht is in Israël. Israëls dagen zijn absoluut geteld.

De Turkse President Recep Erdogan heeft een oproep tot de strijd uitgegeven en zegt: “Israël is niet alleen een bedreiging voor Gaza maar voor de hele mensheid.” Hij voegt eraan toe “Geen staat is veilig zolang Israël het internationaal recht niet volgt en zich er niet aan gebonden voelt.

Zowel Turkije als Egypte hebben beloofd de genocidezaak van het Internationaal Strafhof tegen Israël te steunen.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/05/29/726423/Palestine-Israel-Gaza-war-Mexico-submit-declaration-ICJ-South-Africa-genocide-case

Om dingen nog erger te maken heeft Israël net de Camp-David akkoorden met Egypte verbroken door de controle over te nemen van de Rafah-Egyptische grenspost, door de Philadelphi corridor binnen te vallen zonder de Gaza Strip over te steken. “Cairo heeft dit echter onmiddellijk beschouwd als een oorlogsverklaring van Tel Aviv. Als Egypte zich verdedigt zal daar een regionale oorlog uit voortvloeien die Israël niet kan winnen”, zegt de Franse journalist Thierry Meyssan.

De Israëlische generaal Yitzhak Brik zegt: “Het Egyptische leger is een van de sterksten in het Midden-Oosten en beroemd zich op het bezit van circa 4000 tanks, waaronder 2000 moderne, krachtige schepen en gevechtsvliegtuigen. Het verbreken van de vrede met de Egyptenaren zou in alle opzichten een catastrofe zijn voor de veiligheid van Israël en in het geval van een conflict, zou Israël geen andere hulp hebben dan te bidden tot God.”

https://www.voltairenet.org/article220951.html

Maar Mossad bronnen zeggen dat Israël, voordat het ten onder gaat, van plan is om later deze maand een grote zwarte zwaan gebeurtenis te veroorzaken om de aandacht van de wereld af te leiden.

Dit is een teken van wanhoop omdat Israël nu ook getroffen wordt door een volledige land- en zeeblokkade. In de laatste ontwikkeling beweren de Jemenitische Houthi’s een Amerikaans vliegdekschip te hebben geraakt en zwaar beschadigd, mogelijk zelfs gezonken. Deze foto’s die ons door Pentagon-bronnen werden toegestuurd lijken aan te tonen dat de USS Eisenhower is geraakt door een raket en onbedwingbaar in brand staat. 

Er is geprobeerde nieuws hierover weg te houden maar militaire experts hebben al lang gezegd dat Amerikaanse vliegdekschepen militair gezien verouderd en niet te beschermen zijn tegen hypersonische raketten.

Ook, volgens de Turken, hebben de Russen vorige week het Yavorovski trainingsgebied in het westen van Oekraïne getroffen met een hypersonische Kinzhal raket, waarbij minstens 30 mensen om het leven kwamen, waaronder NAVO personeel.

https://pravda-en.com/world/2024/05/28/538773.html?ysclid=lwtggcq4mk657813573

Pentagon-bronnen zeggen dat deze aanvallen wellicht een vergelding zijn geweest voor recente raketaanvallen binnen Rusland. Dit is een teken dat Rusland geen KM provocaties zal gebruiken om een nucleaire oorlog te beginnen maar wraak zal nemen op manieren die pijn doen maar geen hele oorlog op gang brengen.

De Russen hebben ook net nog een Amerikaans Patriot raketsysteem buit gemaakt en besloten om het te overhandigen aan China. Aangezien de VS veel Patriot raketten tegen hoge prijzen hebben verkocht aan Japan, Zuid-Korea en Taiwan, zal dit zeker pijn doen.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/flash-u-s-patriot-missile-system-captured-in-ukraine-by-russia-given-to-china

De Russen hebben ook belang in het afsluiten van handel tussen Europa en Azië via het Midden-Oosten. De blokkade van de Rode Zee door de Houthi’s heeft Ruslands Noordelijke Zeeroute aantrekkelijk gemaakt voor een wanhopig Westen. Russische functionarissen en media zeggen al jaren dat de 5600 km lange Noordelijke Zeeroute de kortste maritieme route is tussen Europa en Azië en 8000 km of meer in afstand en 40 tot 60 procent meer in tijd kan besparen op verschepingen, vergeleken bij de traditionele Europa-Azië routes door de momenteel onrustige wateren in het Midden-Oosten. Praktisch de hele lengte van het Arctische gedeelte van de route gaat door Russische wateren. De Russen houden het open met een vloot ijsbrekers en hopen doorvaartkosten in rekening te kunnen brengen.

De Russen verhogen ook de inzet in Afrika. In de laatste ontwikkelingen daar is zojuist Wagner Baas, Yevgeny Prigozhin opgedoken in de Centraal Afrikaanse Republiek en Tsjaad. Russische FSB-bronnen zeggen dat Prigozhin vorig jaar in feite niet werd gedood zoals werd gerapporteerd in de wereldmedia.

Het schijnt dat Wagner in deze landen net Goud, Diamant, Uranium en andere bronnen van rijkdommen van de Fransen heeft overgenomen.

Intussen worden een paar landen verder weg Amerikaanse troepen gedwongen uit Niger te vertrekken en laat Joe Biden een $100 miljoen Amerikaanse luchtmachtbasis achter aan het pro-Russische regime. 

We vermoeden ook (maar kunnen het niet bewijzen) dat er een Russische hand zit achter de recente problemen in het Franse deel van Nieuw-Caledonië. De belangrijkste bron van welvaart voor Nieuw-Caledonië is mijnbouw van nikkel, essentieel voor elektrische voertuigen. Totdat in 1988 wettelijke veranderingen over het verbergen van eigenaarschap werden aangenomen, werd de sector volledig gecontroleerd door de Rothschilds, de voormalige bazen van Emmanuelle Macron. 

Deze nikkelen medaille, in de zestiger jaren uitgegeven door SLN, vertoont beelden van Franse, Nederlandse en Griekse munten aan de ene kant en het company logo aan de andere kant.

https://www.voltairenet.org/article220943.html

Het verlies van koloniale bronnen is een van de redenen waarom Standard & Poor’s zojuist Frankrijks kredietwaardigheid heeft verlaagd van AA naar AA-.

https://www.lemonde.fr/en/france/article/2024/05/31/standard-poor-s-downgrades-france-s-credit-rating-from-aa-to-aa_6673352_7.html

Dit verklaart mede waarom de Franse President Emmanuelle Macron Rothschild zo hard probeert de NAVO in een oorlog met Rusland te pushen. 

De Duitsers moeten daar echter niets van hebben omdat ze te druk zijn met het weer opbouwen van het Duitse Imperium in Oost Europa. Poolse inlichtingenbronnen informeren ons dat in zijn eerste weken in functie de Duitse agent en Poolse President Donald Tusk illegaal publieke media en het ambt van openbare aanklager overnam. Hij cancelde of stelde uit alle Poolse investeringsprojecten die de afhankelijkheid van het land van Duitsland verminderden. De huidige Poolse regering is van plan dat wat nog over is van de Poolse soevereiniteit in Duitse handen over te dragen, zeggen de bronnen.

Het weer oplevende Duitse imperium onderneemt ook stappen om energie-onafhankelijkheid zeker te stellen. Duitslands kabinet keurde woensdag een wetsvoorstel goed om de constructie van op waterstof gebaseerde infrastructuur, import en productiefaciliteiten te versnellen nu Berlijn wedt op de brandstof om Europa’s grootste economie van fossiele brandstof af te helpen, zeiden overheidsbronnen… De Waterstof Versnellingswet zal infrastructuur een “doorslaggevend algemeen belang” status geven, wat betekent dat autoriteiten er voorrang aan zullen geven in het goedkeuringsproces.

https://www.reuters.com/sustainability/climate-energy/german-cabinet-approves-bill-accelerate-hydrogen-power-expansion-2024-05-29

De Duitsers proberen ook Brexit om te keren en de controle weer te pakken over het VK, zeggen MI6-bronnen. Het plotselinge aftreden van VK Premier Rishi Sunak en zijn waanzinnige verkiezingscampagne strategie lijken ontwikkeld te zijn om de controle te overhandigen aan Labour Party leider Keir Starmer. Zoals de video hieronder laat zien, staat Starmer niet voor iets en zegt alleen maar wat hem is verteld om te zeggen, zelfs als het volledig in tegenstelling is tot wat hij daarvoor zei. Als teken van wie de echte bazen zijn:  toen hij de keus kreeg tussen Westminster en Davos, was zijn antwoord  ondubbelzinnig “Davos”.

MI6 bronnen zeggen dat Starmer “streeft naar twee termijnen, dichter naar de EU gaan in de eerste termijn en dan weer aansluiten in de tweede, daarmee een burgeroorlog riskerend.” 

Een vernietiging van de Duitse operaties in het VK is waarschijnlijker. Toen door de witte hoeden alliantie een premie werd gezet op Chief Cabinet Secretary Simon Case, nam hij contact op met MI6 om te zegen dat het probleem voormalig MI6 hoofd, Johan Scarlett was. Toen een premie werd gezet op Scarlett, draaide hij om en zei dat het probleem de Voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen was.

Duitse media melden dat von der Leyen een intens corrupte politica is. Het laatste van de vele schandalen die haar omringen is dat ze haar invloed gebruikte om het Russische bedrijf “Krasny Oktyabr” te helpen de sancties te ontwijken die opgelegd waren door de Europese Unie nadat de Russische speciale operatie begon in Oekraïne. “Krasny Oktyabr” produceert 40% van het roestvrije staal in Rusland en levert aan de Duitse automobiel industrie.

https://okv-ev.de/2024/05/27/freundschaft-plus

Hoe dan ook, op haar hoofd is nu ook een premie gezet door de witte hoeden alliantie. Niet omdat ze Duitsland helpt maar omdat:

Het Geneva International Peace Research Institute (GIPRI) de Voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen heeft beschuldigd van medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, gepleegd door Israël tegen Palestijnen in Gaza. De aanklacht werd op 22 mei door GIPRI tegen de voorzitter van de Europese Commissie ingediend bij het Internationaal Strafhof (ICC). De aanklacht, gesteund door verschillende mensenrechtengroepen, prominente wetenschappers en experts in internationaal strafrecht, verzoekt de ICC aanklager dringend om onderzoeken in gang te zetten gebaseerd op de informatie die is geleverd  tegen von der Leyen.  

https://www.middleeastmonitor.com/20240528-european-commission-president-accused-of-complicity-in-israels-war-crimes-at-icc

Achter de schermen probeert de Davos groep achter von der Leyen zich over te geven. Dit werd duidelijk uit de discussies bij de Bilderberg Conferentie in Spanje die net geëindigd is.

De reden is dat na twee jaar onderhandelen, de poging van de Wereld Gezondheidsorganisatie om een wereldwijd pandemieverdrag op te dringen, is mislukt. In de video hieronder kun je kijken naar WHO Directeur-Generaal Tedros die de mislukking van het Pandemie Verdrag aankondigt.

Het verdrag was bedoeld om een kunstmatige gecreëerde pandemie of crisis te gebruiken om de WHO de macht te geven regeringen te controleren, mensen te dwingen vaccins te nemen en ze in concentratiekampen te plaatsen.

“Vaarwel, Terrorist Tedros. Jij en je Zionistische makkers hebben verloren. De militaire tribunalen zullen snel genoeg voor je komen”, is het commentaar van een CIA-bron.

De jarenlange Bilderberg verslaggever Daniel Estulin vertelt Alex Jones in de video in de link hieronder een paar dingen die zijn besproken bij de recente Bilderberg Conferentie.

https://www.infowars.com/posts/special-report-bilderberg-is-on-the-run-says-top-globalist-expert-daniel-estulin

Hij zegt dat Bilderberg een plek is waar middenniveau mensen wordt verteld wat hoog-niveau mensen hebben besloten.

Hij heeft het over hoe de elites een plan hebben voor totale controle over de mensheid via technologische slavernij. “De Bilderbergers hebben een droom om een nieuwe synthetische mens te creëren. Harari en Soros hadden het erover. Je creëert een kunstmatige baarmoeder en broedt die uit op dezelfde manier waarop je kuikens uitbroedt. Je hebt kunstmatige inseminatie en je bekort genetisch de incubatietijd. Dan kun je net zoveel menselijke slaven met een beperkt bewustzijn kweken als je nodig hebt”, zegt hij.

Maar Estulin zegt dat met het mislukken van dit plan, de elites die daar bijeen waren bang waren en niet wisten wat ze nu moesten gaan doen.

Hij merkt op: “Een van de redenen die wij zien in de weerstand tegen Trump is het feit dat ze weten dat als Trump wint, heel wat van hen gedood zal worden en de meesten van hen naar de gevangenis gaan, dus is het zij of wij zeggen ze”.

Estulin zegt ook: “Wat we nu zien is slechts twee keer in de afgelopen 2000 jaar voorgekomen. De eerste keer was rond de vierde en vijfde eeuw toen het Romeinse Rijk instortte en het leenstelsel verscheen. En daarna, circa duizend jaar later tussen de 16e en de 17e eeuw, stortte het leenstelsel in en werd vervangen door het moderne kapitalisme dat vandaag in zijn huidige vorm op sterven ligt, dus het probleem is dat ze niet weten waarmee ze het moeten vervangen. Er is niemand in het Westen die kan uitleggen hoe het model eruit gaat zien.”

Het feit is echter dat onze eigen bronnen in Aziatische Geheime Genootschappen, het Pentagon, de Russische FSB, MI6 enz. weten hoe het eruit zal zien. Ze zeggen allemaal dat een beslissing is genomen om de vijf permanente leden van de VN Veiligheidsraad te vervangen door een raad die zeven gebieden vertegenwoordigt. Er was ook een beslissing om een toekomst-planorganisatie te creëren om de functionele delen van de BIS, de Wereldbank, het IMF enz. over te nemen.

Zoals Estulin opmerkt werkt de directeur van de Russische Centrale Bank rechtstreeks voor het IMF. Het IMF heeft ingestemd met het nieuwe plan, zeggen meerdere bronnen waaronder MI6.

Er was een soortgelijke instemming op de Shangri La bijeenkomst in Singapore vorige week tussen militaire delegaties van 45 landen, zeggen Pentagon bronnen. Eerst echter moet het huidige corrupte systeem definitief ingestort zijn. Dat is de reden waarom we absoluut een zomer van ongenoegen en ontevredenheid tegemoet gaan.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Donald Trump en Alex Soros vechten op leven en dood nu de US Corporation en Israël imploderen.”

  1. Licht is Liefde en Liefde is Licht !
    Alleen de massa schijnt dat nog steeds niet te beseffen en blijven leven , in de grootste HEL op Aarde!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *