Benjamin Fulford: “Aanval van Moordwoede van de Khazariaanse Maffia geeft aanleiding tot premies op top Satanisten.”

27 mei 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse Maffia heeft een aanval van wereldwijde moordwoede, gericht op top-regeringsleiders, in een wanhopige poging om oorlogsmisdaadtribunalen te vermijden. Dat is voor de witte hoeden aanleiding geweest om premies te plaatsen op tientallen top KM-oorlogscriminelen. 

De premie van $1 miljard die is geplaatst op de nep VS Ambassadeur voor Japan, Rahm Emanuel veroorzaakte een geheime vuurstorm die leidde tot het uitgeven van meer premies. De premie op Emanuel werd geplaatst omdat, als zogenaamd VS Ambassadeur, hij de hoogste in rang zijnde functionaris is die verantwoordelijk is voor de moord met vaccins op meer dan 500.000 Japanse burgers. Emanuel werd bang en belde MI6 om te vragen om bescherming en zijn baas Barack “donder van Satan” Obama de schuld te geven. Emanuel werd daarna geïnformeerd dat de premie op hem zou worden opgeheven zodra hij in het openbaar zijn ontslag als ambassadeur bekend maakte. MI6 informeerde ook de witte hoeden dat $1 miljard een veel te hoge premie was voor een lager niveau functionaris als Emanuel. Als gevolg daarvan is nu een premie van tien ton goud (circa US $750 miljoen) op Obama geplaatst.

Verder werd een premie van één metrieke ton goud (circa US $75 miljoen), betaalbaar in een bepaald Oost-Aziatisch land, geplaatst op elk van de volgende personen, die door het Internationaal Strafhof beschuldigd is van oorlogsmisdaden:

Benyamin Netanyahu

Yoav Galant

Yahya Sinwar,

Mohammed Deif,

Ismail Haniyeh,

Daarnaast heeft de alliantie dezelfde premie geplaatst op de 16 VS regeringsfunctionarissen vermeld in onderstaande lijst. Ze zijn ervan beschuldigd in het openbaar de genocide in Gaza te steunen.

In een teken dat hij bang is dat een arrestatiebevel tegen hem zal worden uitgevaardigd, zegt Senator Lindsey Graham dat de VS het Internationaal Strafhof sancties zou moeten opleggen.

Openbaar aanklager van het Internationaal Strafhof Karim Khan zegt dat hij bedreigingen ontving terwijl hij onderzoek leidde naar top Israëlische functionarissen. Maak je geen zorgen Karim, we geven je rugdekking.

Tot dusver hebben 124 regeringen over de hele wereld beloofd de arrestatiebevelen uitgegeven door het ICC op te volgen. Top EU diplomaat Josep Borrell zei: “Alle staten die de ICC statuten hebben geratificeerd zijn verplicht de beslissingen van het Hof uit te voeren.” De leiders van Duitsland, Frankrijk en andere ICC ondertekenaars hebben ook beloofd de arrestatiebevelen uit te voeren. https://tass.com/world/1790987

https://m.jpost.com/international/article-802275

Een nerveus uitziende Netanyahu is hier te zien terwijl hij zegt: Mij aanklagen voor misdaden in Gaza is als het aanklagen van George Bush voor 9/11.” Raad eens wat Satanyahu? Bush werd geëxecuteerd voor 9/11.

De mensen die opdracht gaven voor de executie van Bush hebben ook GB marionet Premier Rishi Sunak gedwongen zijn regering te ontbinden en een algemene verkiezing af te kondigen nadat hij weigerde de wettelijke verplichting van zijn land om de arrestatiebevelen uit te voeren, te bekrachtigen. Opiniepeilingen laten zien dat zijn partij bij de verkiezingen op 4 juli zeker afgestraft zal worden.   

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen zegt: “De hele zaak is een komedie in het Parlement… Het is geen strijd tussen het blauwe en het rode team om te zien wie er over de finish gaat. Dit is een overhandiging van de baton op alle grote kwesties: Net Zero [Koolstof Neutraliteit], Covid repliek, de WHO, de transgender agenda.” Met andere woorden, de volgende regering zal waarschijnlijk samengesteld worden uit mensen die andersdenkenden nog altijd “complotdenkers” noemen in de corporate media.

Maar het is duidelijk dat er daar iets anders broeit. De Koninklijke Familie heeft aangekondigd dat ze alle afspraken uitstellen zodat ze de Algemene Verkiezing niet in de weg staan. Tegelijkertijd heeft de GB regering een “Wees Voorbereid” website gelanceerd waarin alle inwoners worden opgeroepen zich voor te bereiden op een grote onverwachte gebeurtenis. 

https://news.sky.com/story/britons-should-have-three-days-worth-of-tinned-food-and-water-government-says-13141114

Deze onverwachte gebeurtenis zal een couppoging zijn van Duitse DVD strijdkrachten, waarschuwt MI6. Als bewijs hiervan ontving voormalig Premier Boris Johnson een Oekraïense neo-Nazi eenheid in het parlement. Johnson zei:

“Dankjewel tegen de helden van de Azov Brigade die ons hebben vereerd met hun aanwezigheid vanavond.” 

Voormalig leider van de unit Andriy Biletsky zei in 2010 dat het Oekraïne’s doel was “de blanke rassen van de wereld te leiden in een beslissende kruistocht… tegen Semitisch geleide Untermenschen [minder dan menselijk mensen].”

Tijdens de bijeenkomst in het parlement werd Johnson gefotografeerd met in zijn hand een Azov banier waarop het neo-Nazi Wolfsangel symbool staat.

In het parlement ging Johnson verder: “Geef ze de wapens. Geef ze de volmacht om deze wapens te gebruiken buiten hun eigen grenzen.”

https://www.thecanary.co/uk/news/2024/05/24/johnson-azov-ukraine

In een teken dat de GB Nazi’s een oorlog van plan zijn, zei Sunak dat hij geen “oorlogstijd Premier” wilde zijn. (Tussen haakjes Rishi Sunak wacht kennelijk een luizenbaantje in San Diego, Californië, volgens Pentagon-bronnen.)

MI6-bronnen zeggen dat top GB Satanist Simon Case de persoon is die het land probeert de oorlog in te drijven om te voorkomen dat er een nieuwe regering komt. Dat is de reden waarom een premie van één ton goud ook op Case is geplaatst.

Het uitbrengen van premies op top Westerse Satanisten leidde afgelopen zondag tot een ontmoeting tussen vertegenwoordigers van de Westerse witte hoeden, vertegenwoordigers van de Japanse onderwereld en de leiders van Aziatische geheime genootschappen. Veel van wat er werd besproken tijdens een drie uur lange vergadering blijft geclassificeerd om gaande zijnde activiteiten te beschermen.

Maar de Aziaten werd verteld dat het $100 biljoen voorstel voor een toekomst-planorganisatie werd gesteund door de Rothschilds, de Black Sun, het Pentagon en het Britse Gemenebest. In het begin waren de Aziaten sceptisch – zeggend dat ze Westerlingen niet vertrouwen – maar stemden uiteindelijk in om het plan te steunen zodra ze hun due diligence [gepaste zorgvuldigheid naar de juistheid van de verstrekte informatie] naar het goud doen.

De Aziaten werden ook bewust gemaakt dat de enige oppositie tegen dit plan nu kwam van de Rockefeller/Obama groep. Daarom dreigt hun demonisch uitziende Minister van Financiën Janet Yellen met sancties tegen de Europese banken die nu het witte hoeden plan steunen.  

De Aziaten gaven toe dat ze in 2008 erin gelopen waren om $23 miljard te overhandigen om de KM in zaken te houden door de belofte van een Zwarte Communistische President. Ze beseften in die tijd niet dat Obama een kleinzoon van Adolf Hitler was.

De Aziaten zeiden ook dat het hoofd van het Red en Green geheime genootschap met zijn miljoenen leden en honderdduizenden sluipmoordenaars recentelijk overleden was aan een natuurlijke oorzaak. Aangenomen wordt dat het nieuwe hoofd (wiens naam we niet kunnen onthullen) vriendelijker tegenover de witte hoeden staat. Dit betekent dat het slechts een kwestie van tijd is voordat China, Taiwan, Japan en Korea samen met de ASEAN landen een eind maken aan hun militaire rivaliteit en zich in plaats daarvan concentreren op vriendelijker relaties. Ook werd men het erover eens dat het Verdrag van San Francisco, getekend na de Japanse overgave aan het eind van de Tweede Wereldoorlog, gecanceld zou worden.

Een lijst met de namen van mensen die verantwoordelijk zijn voor de vaccinmoorden werd ook overhandigd aan de geheime genootschappen. In een teken dat actie wordt ondernomen, hebben ze het nu op de televisie openlijk over de schade van de COVID-19 injecties.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-13197079/cancer-epidemic-young-people-america-uk-india-south-africa.html

Iets anders dat uit de vergadering kwam was een Oost-West overeenkomst om een poly-centrisch wereldsysteem op te zetten om de KM hegemonie die zich rond de VN concentreert, te vervangen.

Onnodig te zeggen dat de resterende KM leiders tot hun laatste snik zullen vechten om Wereldoorlog III te beginnen om 90% van de mensheid te doden en de rest tot slaaf te maken.

Daarom vragen VS Minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, hoofd van de NAVO, Jens Stoltenberg en anderen om VS wapens die gebruikt kunnen worden om doelen aan te vallen diep binnen Russisch grondgebied. Iedereen die zo’n oproep doet heeft zichzelf geïdentificeerd als een Satanist en zal verwijderd moeten worden.

https://tass.com/world/1791953

Tussen haakje, nu we het over Satanisten hebben, het Pentagon stuurde ons een link naar een gesprek over hen tussen de evangelist Billy Graham en Richard Nickson, opgenomen in 1972 en 1973. Vrij weergegeven: Graham zei dat de Bijbel onderscheid maakt tussen twee groepen Joden. De ene wordt genoemd de Synagoge van Satan. De andere zijn de overlevenden van Gods volk en dat zijn de echte Joden. De leden van de Synagoge van Satan worden geactiveerd door een bovennatuurlijke macht die de duivel wordt genoemd. Ze hebben een vreemde glans over zich. Ze zijn slim en ze worden naar mijn mening geactiveerd door een bovennatuurlijke macht. Ze hebben een wurggreep op het bankwezen en de media, kortom op alles. Deze wurggreep moet worden gebroken anders zal dit land naar de knoppen gaan.

Nixon antwoordde: “Ik kan dat nooit zeggen, maar ik geloof het.”

Deze schrijver – die Joods is en werd opgevoed als atheïst – heeft mensen echt overgenomen zien worden door deze entiteit. Hun stem en persoonlijkheid veranderden en hun pupillen werden zwart wanneer ze op afstand door hem werden gecontroleerd. 

Dit begint nu algemeen bekend te worden. De Russische woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova beschrijft de reis van VS Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken naar Kiev als “Satan’s bezoek”. De tekst van de song die hij ten gehore bracht in een Nazi-themabar bevatte “We kregen een mildere, zachtere machinegeweerhand” zei Zakharova. Kijk naar Blinken’s ogen in de video, ze zijn zwart. 

https://tass.com/politics/1790939

Kijk daarna naar zijn ogen wanneer hij een oorlogscrimineel wordt genoemd. Ze zijn niet zwart en hij ziet er bang uit. Hij weet dat het spel uit is.

Hij weet dat de Biden show zijn einde nadert. Kijk naar de pathetische en apathische menigte tijdens een recent Biden evenement verleden week in New Hampshire.

Vergelijk dat met de 100.000 of meer die Trump krijgt.

Deze Italiaanse TV laat zien hoe de rest van de wereld tegen Biden en zijn administratie aankijkt.

Aangezien ze waarschijnlijk de doodstraf krijgen, zal de KM blijven vechten tot het bittere einde.

In onderstaande video bijvoorbeeld brengen ze een heel nep-uitziend voormalig hoofd van de FBI, James Comey, op de Rockefeller TV om te waarschuwen “Trump komt af op [de FBI en de DoJ].”

Een andere zwendelaar die nog vrij rondloopt is Justin Castrudeau. Vergelijk Castrudeau in 2010 met de wapen-grijpende Trudeau nu. Het is duidelijk dat dit verschillende Castrudeaus zijn.

Dit soort zwendel werkt niet meer. In de echte wereld heeft de KM de Oekraïense oorlog al verloren en zal spoedig Israël en de US Corporation verliezen.

In een teken dat de oorlog over is zei de Russische President Vladimir Poetin tegen Reuters dat hij bereid is de oorlog in Oekraïne tot staan te brengen met een onderhandeld staakt het vuren dat de huidige slagveldgrenzen erkent.

https://www.reuters.com/world/europe/putin-wants-ukraine-ceasefire-current-frontlines-sources-say-2024-05-24

Dit bevestigt dat Rusland akkoord gaat met de deal die is bereikt met de gnostische Illuminatie om de Dnjepr Rivier de grens te maken tussen Oost en West Europa.

Er is ook opstand tegen de oorlog in het grootste deel van Europa. In Duitsland heeft Bondskanselier Olaf Scholz nog steeds de NAVO-oproepen tot aanvallen diep in Rusland afgewezen.

https://tass.com/world/1793257

Hongarije is ook onwillig om deel te nemen aan NAVO’s militaire missie in Oekraïne en in plaats daarvan heroverweegt Boedapest zijn rol in de organisatie, zegt de Hongaarse Premier Viktor Orban.

https://tass.com/world/1792661

Het blijkt ook dat Russische “jamming” [opsporingstechniek] voorkomt dat 90% van de Amerikaanse wapens hun doel bereiken.

Met de Oekraïense oorlog over, is Israël de volgende. In een teken dat het spoedig zal ophouden te bestaan en vervangen worden door de natiestaat Judea (Palestina) hebben Ierland, Spanje en Noorwegen hun beslissing aangekondigd om Palestina te erkennen als onafhankelijke staat. In onderstaande video kun je kijken naar Yolanda Diaz, Vicepremier van Spanje, die zegt: “Palestina zal vrij zijn, van de rivier tot de zee.”

Dit betekent dat 146 van de 193 VN lidstaten, waaronder Rusland, Palestina erkennen. Slechts 9 landen zijn er tegen.

https://tass.com/world/1791797

De Israëlische mensen demonstreren ook dagelijks tegen hun oorlogszuchtige regering en misdadigers te paard zijn niet in staat om ze te onderdrukken.

“Zionistisch Israël zoals we dat kennen wordt stap voor stap ontmanteld. De wereld heeft absoluut genoeg van hun satanische genocide. Het is tijd voor een wereldwijde zuivering”, zegt een Mossad-bron. 

Maar de in een hoek gedreven Zionisten zitten midden in een heel gevaarlijke laatste snik aanval in Iran en Saoedi-Arabië.

De Moord op President Ebrahim Raisi is daar een goed voorbeeld van. Iran beseft heel goed dat dit een doelbewuste moordaanslag van de Mossad was op President Raisi en zijn team. Van de 3 helikopters crashte alleen die van “hem” wegens… mist. Dit klinkt steeds meer als een geplande operatie en hoogstwaarschijnlijk een inside job. Ook zijn alle satelliet weergegevens voor de dag van de crash van de Iraanse President verwijderd.

“Dit zijn Mossad aanvallen. Ze gaan nu tot het uiterste omdat ze weten wat er komen gaat voor hen allemaal (Een hint, het is geen Hanukkah geschenk)”. Zegt een Mossad-bron. 

Vlak nadat Raisi stierf, werden het hoofd van de Iraanse Politie, Ahmad-Reza Radan en het hoofd van de Iraanse inlichtingendienst van de provincie Lorestan in Iran vermoord.

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/iran-intelligence-service-chief-assassinated

Kremlin woordvoerder Dmitry Peskov zegt dat hij het moeilijk te geloven vindt dat de VS Minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken in het openbaar zou zeggen dat het Iraanse volk “beter af” is na de dood van Raisi.

Iraanse bronnen namen contact met ons op om te zeggen dat de Hoogste Leider Khamenei niet verantwoordelijk was voor Raisi’s dood, opmerkend: “Mr. Khamenei zei dat de oude dagen van de bloedlijndynastieën over zijn en dat zijn zoon hem niet zal opvolgen. Mijn voorspelling is dat de volgende leider van Iran de voormalig president van Iran, Mr. Mohammad Khatami zal zijn”.

Hoewel Iran Israël niet officieel de schuld zal geven voor de moord – omdat ze de KM geen excuus willen geven om Wereldoorlog III te beginnen – betekent het niet dat er geen actie ondernomen zal worden.

IRGC Hoofd Commandant Hossein Salami en hoofd van de Quds Macht Esmaeil Qa’ani hadden een ontmoeting met de leiders en vertegenwoordigers van Iran’s proxygroepen in de wandelgangen van Raisi’s begrafenis, waaronder Hamas, Hezbollah, Palestijns Islamitische Jihad, PFLP, Ansarullah (Houthi’s) en Iraakse militante groepen. De begrafenis werd bijgewoond door meer dan 7 miljoen mensen.

Tijdens de ontmoeting blikten de deelnemers terug op de laatste ontwikkelingen in de regio en benadrukten de voortgang van de jihad totdat overwinning in Gaza is bereikt”, volgens IRGC- aangesloten mediakanalen.

Hierop volgend maakten de Houthi’s bekend dat ze 3 met Israël verbonden schepen hadden vernietigd met raketten waaronder één in de Middellandse Zee.

Ook vorige week hief de Minister van Defensie van Egypte de geheimhouding op van honderden materialen en documenten uit de tijd van de Oktober 1973 oorlog. Mossad-bronnen zeggen dat de documenten duidelijk maken dat Egypte die oorlog won en dat ze klaar zijn om zich aan te sluiten bij Turkije om weer aan te vallen tenzij Netanyahu en zijn maatjes zijn gearresteerd.

Deze aanvallen op Iran waren wellicht gericht op het verhinderen van Iran om samen met Rusland een alternatief te creëren voor de US dollar in een Gaddafi 2.0 operatie.

Er lijkt een soortgelijk motief te spelen in Saoedi-Arabië. Franse inlichtingenbronnen informeren ons dat recentelijk 10 Saoedische Prinsen zijn vermoord. Ook cancelde hun leider Mohammed Bin Salman op het laatste moment een plan om Japan te bezoeken omdat zijn, al jaren dood zijnde, vader “ziek was”. “Wij weten dat Koning Salman al zo’n 2 jaar dood is. Ze houden dat spinsel zo lang mogelijk gaande”, zegt een CIA-bron. Waarschijnlijk zullen ze de dood van de koning binnenkort officieel aankondigen. 

Er is een gemotiveerde inlichtingen-blackout over deze hele kwestie – waarbij de meeste bronnen weigeren commentaar te leveren – maar er is kennelijk een machtsstrijd gaande over de controle van Saoedische olie en de petrodollar.

Alex Jones zegt dat dit allemaal deel uitmaakt van de “poging om alle leiders die Ruslands oorlog in Oekraïne steunen te vermoorden. Een week geleden beschoten ze Fico vijf keer en nu is de Iraanse president dood. Dit is geen samenloop van omstandigheden en er zal meer actie komen. Dit is een schaduwoorlog die ons naar wereldoorlog drijft.” 

https://twitter.com/realalexjones/status/1792528267498361198?s=61&t=omK93twHFldXMEmQdiOV_w

Er bestaat al een niet verklaarde oorlog die wordt gevoerd door het Black Dragon Genootschap in Afrika en Oceanië tegen de KM, in het bijzonder tegen haar Franse tak. Dat is de reden waarom Nieuw-Caledonië in brand staat en waarom Frankrijk uit veel Afrikaanse Staten is gegooid, en er zullen nog meer komen.

Dit is de reden… Er bestaat een “koloniale belasting” in 25 Afrikaanse landen, die vroeger Franse koloniën waren, wat resulteert in substantiële  jaarlijkse betalingen aan Frankrijk, die oplopen tot circa $500 miljard.

Deze landen zaten tot 1958 onder Franse onderdrukking, waarna ze onafhankelijkheid kregen. Maar landen als Benin, Burkina Fase, Ivoorkust, Guinee, Mali, Niger, Senegal. Togo, Kameroen, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Tsjaad, Kongo, Equatoriaal Guinee en Gabon gaan nog steeds gebukt onder koloniale belastingen.

Deze 14 landen hebben een gezamenlijke bevolking van 174 miljoen en een nominaal totaal Bruto Binnenlands Product van $196 miljard, met een PPP BBP van $411 miljard. 

Formeel is Frankrijk gestopt met haar kolonisatiepolitiek, maar haar economische kolonisatie van deze Afrikaanse landen bestaat nog steeds. Een deel van het budget van de kolonies blijft naar de Franse Centrale bank stromen onder verschillende namen en categorieën. 

Dit proces stelt Frankrijk in staat om zich circa 85% van het jaarlijkse inkomen van de voormalige kolonies toe te eigenen. Als gevolg daarvan staan Afrikaanse landen voor financiële problemen en worden ze gedwongen om hun eigen geld terug te lenen van de Franse Centrale Bank als schulden. 

Om hun fondsen terug te krijgen zijn Afrikaanse landen beperkt tot het aanvragen van niet meer dan 20% van het overgemaakte bedrag. Als ze een groter bedrag verlangen heeft de kolonisator de wettelijke macht om zijn vetorecht uit te oefenen. Frankrijk voert aan dat het alleen maar het terugbetalen is van het geld dat is besteed aan gebouwen en infrastructuur die een eeuw geleden zijn gebouwd. Elke weigering van een Afrikaanse regeerder om de koloniale belasting te betalen leidt vaak tot een door Frankrijk aangezette coup. 

De laatste coup in Niger was echter anders, deze coup verdreef de Frankrijk gunstig gezinde president… Afrikanen hebben er genoeg van.

Dit zijn de coups die de laatste drie jaar hebben plaatsgevonden in Franse kolonies:

GABON – augustus 2023

NIGER – juli 2023

BURKINA FASO – januari 2022

GUINEE – september 2021

TSJAAD – april 2021

MALI – augustus 2020

Er zijn nog 8 te gaan van de 14 die de controlesfeer van Frankrijk in Afrika vormen…

In de meest recente ontwikkeling werd een geprobeerde coup in Kongo waarbij VS bewoners waren betrokken op het nippertje verhinderd door de Black Dragon.

https://www.reuters.com/world/africa/democratic-republic-congo-army-says-it-stopped-attempted-coup-2024-05-19

Al deze activiteiten over de hele wereld zouden de grote Kahuna, de US Corporation, ten val moeten brengen. China heeft net het grootste deel van haar Amerikaanse Staatsobligaties gedumpt om dat te helpen versnellen.

Het eind is nabij. Voor de eerste zeven maanden van het fiscale jaar 2024, dat begon vorig jaar oktober, waren de netto rentebetalingen in totaal $514 miljard, defensie-uitgaven overtreffend met $20 miljard. Daarom verlaten de ratten het zinkende schip, met als laatste de voorzitter van de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), Martin Gruenberg die gewoon vertrok. 

Anderen vechten tot het bittere einde. Het rapport in de link hieronder zegt dat Google een cheque uitschreef voor het Amerikaanse Ministerie van Justitie om eisende partijen zover te krijgen hun antitrust-schadeclaims te staken.

https://www.msn.com/en-us/news/crime/ar-BB1mNHEI

Dus dat is wat ze deden met de $125 miljard in Australisch pensioengeld dat ze “per ongeluk hebben gedelete”.

De eigenaars van Google worden door de witte hoeden gezocht en zullen spoedig Klaus Schwab vergezellen aan de andere kant.

Nu we het over Schwab hebben: voordat hij werd geëlimineerd en naar de andere kant van de regenboog reisde, verklaarde Klaus Schwab Rothschild zichzelf de “beheerder van de toekomstige aarde” te zijn. Waarom toonden de media dit niet op het nieuws? Hij is nu dood en de toekomst van zijn menselijke veeboerderij is gecanceld. De mensen zullen hun eigen toekomst bepalen.

Maar sommigen van zijn volgelingen proberen nog steeds zijn plannen uit te voeren. Dat zou de reden kunnen zijn waarom Boeing aangevallen wordt. Als laatste nieuws: “300 Boeing vliegtuigen die gebruikt worden door United en American Airlines hebben een potentieel fataal defect dat ertoe zou kunnen leiden dat  straalvliegtuigen midden in de lucht exploderen. Dit is de laatste klap voor het door schandalen getroffen bedrijf.”

https://nypost.com/2024/05/22/us-news/boeing-777-plane-fuel-tanks-could-explode-due-to-electrical-flaw

Waarschijnlijk maakt dit allemaal deel uit van een groter plan. Eerst waren er geen piloten vanwege de prikken en nu zijn er geen vliegtuigen vanwege mankementen vertonende materialen bij de fabricage. Nu zien we koppen als: “Waarschuwing voor chaos bij het reizen tijdens de zomervakantie nu Boeings veiligheidscrisis leidt tot een tekort aan vliegtuigen.”

https://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/boeing-planes-safety-summer-holiday-travel-b2546050.html

Misschien proberen ze mensen er alleen maar van te weerhouden te gaan reizen. Ze willen ons beperken tot 15-minuten steden volgens het plan van de WEF Agenda 2030.

Het zal niet gebeuren, maar de KM Zionisten zullen doorgaan totdat ze permanent zijn verwijderd en voor militaire tribunalen moeten verschijnen.

Ze proberen ook nog steeds boeren aan te vallen. Als laatste nieuws: de regeringen van Australië en Nieuw-Zeeland zetten bijenfarms in brand nadat werd beweert dat sporen van de Foulbrood ziekte werden gevonden. Geen bijen. Geen voedsel. Geen leven.

De Australiërs hebben ook wat van de meest lachwekkende angstporno tot nog toe uitgebracht. Het is een nieuwe Covid-mutatie die het land overspoelt, genoemd de FliRT-variant (Flirt, je leest het goed). Voor degenen die toch vallen voor deze bullshit bestaat geen redding meer en ze blijven boosters nemen!

De nieuwsvideo is pure Angst Porno die het waard is om bekeken te worden. Haal gauw je booster. Deze man heeft 7 prikken gehad, waarom heeft hij dan Covid gekregen?

Sorry, dat moet je niet vragen.

Dit soort propaganda leidt niet af van de waarheid. De bekende Amerikaanse advocaat Tom Renz getuigde voor de Ohio Senaat dat beweerd werd dat ziekenhuizen en artsen werden “gemotiveerd” om hun patiënten te “vermoorden” om de illusie te creëren dat COVID-19 een substantiële bedreiging was voor de volksgezondheid.

Tijdens zijn getuigenis onthulde Renz dat ziekenhuizen meer geld van de overheid kregen voor elke patiënt die positief testte op COVID-19. Ze ontvingen extra geld voor het behandelen van patiënten met COVID-19 en zelfs nog meer wanneer het virus werd vermeld als de oorzaak van hun dood. Renz merkt op dat dit systeem ziekenhuizen aanmoedigde om COVID aantallen op te blazen en zelfs patiënten te “vermoorden”.

“Als je naar het ziekenhuis gaat en je krijgt een positieve Covid test, krijgt het ziekenhuis meer geld”, zei Renz tegen wetgevers tijdens de hoorzitting. ”Als je op remdesivir wordt gezet, krijgt het ziekenhuis meer geld. “Als je aan de beademing wordt gelegd, krijgt het ziekenhuis meer geld.” “In plaats van te zeggen: ‘Je krijgt meer geld wanneer deze patiënt weer gezond is’ zeiden we ‘Je krijgt meer geld wanneer ze sterven.’”

Als lezers willen helpen, kunnen ze organisaties als @JCCFCanada steunen. Ze verdedigen het recht om vrijuit te spreken voor medewerkers in de gezondheidszorg en staan mensen bij die met vaccinmandaten te maken hebben. Het was een van de eerste non-profit organisaties in Canada die opriep een eind te maken aan lockdowns.

Aanmelden bij https://t.me/inquirycanada

Er komen ook steeds meer oproepen om een eind te maken aan de ongecontroleerde immigratie. De virale video hieronder toont jonge mensen die zingen “Duitsland voor de Duitsers, vreemdelingen er uit, vreemdelingen er uit” op het eiland Sylt in het noorden van Duitsland.

De Duitse regering is bang. Luister naar Bondskanselier Scholz, hij ziet er bezorgd uit.

In een teken dat Obama misschien betrokken is bij de immigratiecampagne, raad eens welke landen de les gelezen wordt over “het hebben van minder kinderen voor het klimaat?” Hint: Niet degenen met een hoge fertiliteit. 

Tot slot, in een teken dat de ruimtemacht te hulp zou kunnen schieten, heeft het Pentagon de aflevering van zo veel F-35’s geweigerd dat Lockheed Martin bijna geen plaats meer heeft om ze neer te zetten, volgens een regeringswaakhond-instantie.

https://www.defenseone.com/business/2024/05/f-35s-are-piling-lockheed-tarmacs-presenting-unique-risks-pentagon/396646

De werkelijke reden dat de F35’s zich opstapelen is omdat ze totaal verouderd zijn. Het schijnt dat het Pentagon nu op het punt staat om in de openbaarheid te treden met een anti-zwaartekracht vliegtuig met de naam B-21. Dit volgens Wikipedia.

De technische details en specificaties van de B-21’s zoals snelheid, mogelijkheden, “afmetingen, verlangde stealth-techniek, structuur, nummer en type van motoren, geprojecteerde wapens en aan boord zijnde sensoren blijven geheim.

https://en.wikipedia.org/wiki/Northrop_Grumman_B-21_Raider

Bekijk de foto die ze hebben vrijgegeven. Zie je straalmotoren? Anti-zwaartekracht of wat dan ook?

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Aanval van Moordwoede van de Khazariaanse Maffia geeft aanleiding tot premies op top Satanisten.”

  1. Tja, de Fransen zijn veel Afrikaanse kolonien kwijt, is dat een probleem? Voor de Fransen wèl. Nu terug naar die “kwijtgeraakte” kolonien. Grotendeels overgenomen door de VS! Wat is het verschil? Arme nikkers werken dus nog immer voor “nop” en misschien wel onder ergere omstandigheden als onder de Fransen! Maar dit laatste acht ik zelf als ONMOGELIJK! In Nederlad hebben wij daar een gezegde voor, “het is lood om oud ijzer of, je word gebeten door de hond of de kat, wat is het verschil?

  2. Obame achterkind van Hitler. Tuuurlijk Benjamin. Moet je je voorstellen, heb je eindelijk iemand zover gekregen te beginnen met kritisch na te denken en onderzoek te doen en die persoon stuit op de (bewuste?) onzinverhalen van Fulford. Die keert linea recta voor eens en altijd terug naar de ‘betrouwbare mainstream media.

  3. Ik volg die “nieuws” al enige tijd. Sommige dingen geloof ik andere niet. Maar waar ik mij het meest zorgen over maak naast de politieke verandering is de klimaat en weersbeïnvloeding. Voor mij zal het tij pas echt gekeerd zijn als de waarheid daarover bovenkomt en de verantwoordlijken ook op lokaal niveau gestraft worden. Het ziet er naar uit dat er dit jaar geen voedsel gepland kan worden en dan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *