Benjamin Fulford: “Documenten voor nieuw internationaal systeem worden opgesteld nu Satanisch bewind ineenstort.”

20 mei 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Advocaten en bankiers stellen documenten op voor een nieuw internationaal systeem dat deze herfst gefaseerd zal beginnen en doorloopt in 2025. Dit werk is nodig omdat als de details niet op de juiste manier worden uitgewerkt er enorme problemen zullen opduiken wanneer de dingen escaleren tot enorme wereldveranderingen. Dit nauwkeurig regelen vraagt tijd. Wat duidelijk gemaakt moet worden is echter dat dit geen overdracht van macht zal zijn van de ene geheime groep naar de andere. Het nieuwe systeem zal overhandigd worden aan het volk zodat “de zachtmoedigen het aardrijk zullen erven”.

Intussen zal de Satanische “op regels gebaseerde wereldorde” verder ineenstorten. Dit betekent dat wij heel wat turbulentie gaan meemaken omdat de laatste Satanisten wanhopig worstelen om de controle over de planeet vast te houden en oorlogsmisdaadtribunalen te voorkomen.

Het laatste teken hiervan was de moord op de Iraanse President Ebrahim Raisi en zijn metgezellen. Diverse Israëlische accounts en andere welbekende accounts rapporteren nu dat het een moordaanslag was die werd uitgevoerd door de Israëlische Mossad.

Iran’s Hoogste Leider Ali Khamenei zegt: “Als we bewijs vinden dat Israël betrokken is bij de helikopercrash van de President van Iran, zullen we reageren op een manier die elk voorstellingsvermogen van Israël of haar bondgenoten te boven gaat.”

Gedacht werd dat de opvolging van Khamenei als Hoogste Leider zou gaan tussen Raisi en Khamenei’s zoon Mojtaba Khamenei. Nu Raisu dood is, zeggen Iraanse bronnen dat de volgende Hoogste Leider hoogstwaarschijnlijk Mojtaba zal zijn. Dit betekent een terugkeer naar dynastiek bewind in Perzië. Wiens dynastieke bewind moet echter nog worden beslist.

Wat duidelijk is dat dit weer een wanhopige poging van de Satanische Zionisten was om een Derde Wereldoorlog te beginnen om het grootste deel van de mensheid te vermoorden. Vergeet niet dat Khamenei werd geïnstalleerd door de Rothschilds om zijn rol te spelen in hun geplande Gog (Shanghai Cooperation Organization) tegen Magog (G7) Armageddon oorlog.

Als onderdeel van deze geplande show, stuurde Brigadier-Generaal Esmail Qa’ani, commandant van de Quds Force van Iran’s Islamitische Revolutionaire Garde Corps (IRDC) een waarschuwing naar de UK, Duitsland en Frankrijk nadat vorige maand het trio hun oorlogsvliegtuigen hadden ingezet om Israëls regime te verdedigen tegen een wraakoperatie die werd uitgevoerd door Iran. Met andere woorden, aangezien Israël werd tegengehouden om een algehele oorlog met Iran te beginnen, ze in plaats daarvan zullen proberen Europese landen te gebruiken. 

https://www.presstv.ir/Detail/2024/05/16/725664/Iran-commander-warning-UK-Germany-France-warplanes-Israel-Operation-True-Promise

Bronnen van de planetaire bevrijdingsalliantie in het Pentagon zeggen wat er in plaats daarvan zal gebeuren is dat Israël zal ophouden een Staat te zijn en Israëlische marionetten zullen worden verwijderd. “We zitten nu in het eindspel voor Netanyahu en de dicht bij hem staande medeplichtigen”, zegt de bron en voegt eraan toe “Perzië keert misschien terug naar de Pahlavi dynastie. Kroonprins Reza Pahlavi wordt voorbereid. Hij werkt met de Witte Hoeden Alliantie.” In de video hieronder kun je kijken hoe zijn vader Sjah Pahlavi het Amerikaanse volk probeert in te lichten over hun Zionistische controleurs. 

“Het Perzische volk keert zich absoluut af van de huidige leiders”, zegt de bron.

Zich afkeren van huidige leiders is ook nodig in de meeste Westerse landen. Dit betekent dat het witte hoeden leger nog heel wat op te ruimen heeft voordat het nieuwe financiële systeem en de nieuwe internationale constructie van start kan gaan.

Dit kan niet worden gedaan onder het huidige Westerse leiderschap. Als voorbeeld hiervan: de nep Canadese oppositieleider Pierre Poilievre is liegend over Israël te zien in onderstaande video. Wat vind je van zijn bewering dat de Joden daar al 3000 jaar leefden? Dat is een leugen. Dit is het land van Judea. Vergeet niet dat Poilievre is omgekocht met geld dat is gestolen van de Canadezen via valse PRC tests. Er bestaat een grote kans dat hij ook gechanteerd wordt. Datzelfde geldt natuurlijk voor de vaccin- massamoordenaar Justin Castrudeau.

Wat mensen in het Westen moeten beseffen is dat de holocaust een massa-offer aan Satan was om Satanische heerschappij over de wereld in te leiden. Als deel van hun plan dwongen de Satanisten gehersenspoelde Europeanen naar Israël te gaan en overtuigden ze om de mensen van Judea, die ze misleidend Palestijnen noemen, hun bezittingen af te nemen en te vermoorden.

Dit persbericht van het Amerikaanse militaire centrale commando toont dat dit niet langer meer wordt getolereerd. Het zegt dat – met de ondersteuning van VS troepen – een internationale bevrijdingspoging is begonnen om de mensen van Judea te steunen.

https://www.centcom.mil/MEDIA/PRESS-RELEASES/Press-Release-View/Article/3778584/trucks-carrying-humanitarian-assistance-begin-moving-ashore-via-a-temporary-pie

Intussen zijn in Israël en de VS de Joden begonnen wakker te worden. Lily Greenberg Call, een Joodse stafmedewerkster op het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft ontslag genomen en zegt “Biden heeft het bloed van onschuldige mensen aan zijn handen… Wat ik heb geleerd van mijn Joodse traditie is dat elk leven kostbaar is. Dat we verplicht zijn om op te staan voor hen die te maken hebben met geweld en onderdrukking en om gezaghebbenden vragen te stellen en te betwisten wanneer we geconfronteerd worden met onrechtvaardigheid”, zei ze. 

https://www.middleeasteye.net/news/nakba-day-first-jewish-american-biden-appointee-resigns-over-gaza-policy

Wakker geworden Joden zoals zij zetten enorme dagelijkse demonstraties op touw om op te roepen tot het verwijderen van de dictator Benyamin Satanyahu. De provocatie tegen Iran zal zijn verwijdering van deze aarde niet tegenhouden.

Zijn verwijdering zal deel uitmaken van heel wat verwijderingswerk dat in het Westen moet worden gedaan voordat het volledig is genezen van haar Satanische teistering.

Eén voorbeeld daarvan is de onthulling van een portret van Koning Charles dat het Internet in vuur en vlam zette met zijn Satanische afbeeldingen.

Charles werd 6 maanden, 6 weken en 6 dagen na de moord op Koningin Elizabeth geïnstalleerd. De satirische video van hem terwijl hij het portret onthult is in principe waar. Ook al is ons herhaaldelijk verteld dat de originele Charles dood is; zo lang avatars of CG’s aanwezig zijn in de wereldmedia, is het gevecht nog niet over.

De BBC rapporteert ook dat Koning Charles een prestigieuze legerrol heeft overhandigd aan zijn zoon Prins William“ in een symbolische overhandiging van de baton”. Dit is een Duitse poging om de controle te pakken over het Britse leger en die zal mislukken, waarschuwt MI6.

https://www.bbc.com/news/uk-69002623

Intussen zal Kate Middleton, waarvan vrienden van Prinses Diana zeggen dat ze werd geofferd aan Satan, niet verschijnen bij Charles’ Wimbledon parade. Ze is niet meer in het openbaar gezien sinds Kerstmis.

MI6-bronnen zeggen dat ze hard vechten om in Engeland en Ierland de aan Duitsland-verbonden Satanisten uit de macht te verwijderen en dat dit eerder vroeger dan later zal gebeuren.

Er is ook een crisis in Australië waar de regering net een Digitale ID wet met het Satanisch merk van het beest heeft aangenomen. Labor Minister Stephen Jones zegt dat het absoluut “optioneel” is, maar onthult dan achteloos dat bedrijven het “verplicht kunnen stellen”.

In wat waarschijnlijk een eraan gerelateerde manoeuvre was, “verwijderde Google Cloud ‘per ongeluk’ de privé cloud-rekening van het Australische pensioenfonds dat een waarde heeft van $ 125 miljard… Hoewel herstelwerk donderdag begon, kan het de nodige tijd vragen voordat investeringsbalansen de accurate cijfers weerspiegelen.” (vertaald: het geld is verdwenen).

https://www.business-standard.com/world-news/google-cloud-accidentally-deletes-125-billion-australian-pension-fund-124051800606_1.html

Jet ziet er naar uit dat de Rockefellers de Australische pensioenen plunderen samen met de Japanse pensioenen om te proberen in zaken te blijven.

Dit is verbonden aan vaccinatie-paspoorten en COVID-19 prikken. De regering weet dat de vaccins mensen vermoorden en ze “verbieden artsen doelbewust” om vaccin-doden te rapporteren, waarschuwt Senator Malcolm Roberts.

MI6 informeert ons dat een top-Satanist in Australië en een doelwit dat een hoge prioriteit heeft van de witte hoeden, voormalig Minister van Financiën Peter Costello is.

Costello werd beloond met een luizenbaantje bij de Wereldbank voor het verraden van een poging van de Australische speciale militaire eenheden om Madeleine McCann te redden van een Satanisch offerritueel, zegt MI6.

McCann was de biologische dochter van George Soros en opgevoed als speciale “offerbruid” aan Satan. Voorzitter van de EU Commissie Jose Manuel Barroso en Belgische Koninklijken waren betrokken bij het offerritueel samen met andere Westerse elites, zeggen ze. 

De Biden administratie in de VS geeft nu in principe toe dat ze betrokken zijn bij kinderhandel met het doel om te martelen en te offeren. De Guatemalaanse Secretaris Generaal Ángel Pineda leidt een onderzoek naar kinderhandel aan de grens, wat leidde tot een inval bij de liefdadigheidsorganisatie Save The Children voorheen voorgezeten door First Lady Jill Biden. Pineda beweert dat de Biden administratie hem bedreigt door te zeggen dat hij “met vuur speelt”.

https://tr.im/world/guatemala/guatemalan-official-probes-child-trafficking-claims-biden-admin-interference

De VS regering geeft toe dat 85.000 minderjarigen zonder begeleiding zijn vermist sinds de Biden administratie begon en nu bedreigen ze regeringsfunctionarissen die dit onderzoeken. Dat is hetzelfde als toegeven dat ze kinderen massaal vermoorden.

Dit eens taboe zijnde onderwerp is nu mainstream informatie aan het worden. In een reflectie hierop herinneren Aaron Rodgers en Tucker iedereen eraan dat Ghislaine Maxwell werd aangeklaagd voor kinderhandel aan niemand en waarschijnlijk voor de Mossad werkte, dat Epstein geen zelfmoord pleegde in de Federale gevangenis, en geruchten over de Bohemian Grove en geheime genootschappen die elites in onze samenleving chanteren. Wat het normaal maakt om elites die misdaden plegen tegen kinderen te ontmaskeren. Boem! 

Mensen worden zich ook bewust van het feit dat veel van hun zogenaamde leiders nep zijn. In een onhandige poging om dit te verdoezelen, gebruikt nep President Biden zijn presidentiële recht om de publicatie van audio-opnamen van zijn eigen interviews met special council Robert Hur te verhinderen. Dit is omdat de interviews bewezen dat wie ook de rol van “Biden” speelt te seniel is om geschikt te zijn voor gevangenisstraf. 

https://www.politico.com/news/2024/05/16/biden-moves-to-block-house-from-getting-his-classified-docs-interview-tapes-00158323

Desondanks pretendeert de criminele VS-regering nog altijd dat voor de verkiezing in november Biden zijn krachten zal meten met Donald Trump. 

Ze hebben zojuist aangekondigd dat CNN een 2024 Presidentieel Debat zal presenteren tussen Biden en Trump in Atlanta, Georgia. Het debat zal life uitgezonden worden op 27 juni om 9 p.m. ET op @CNN, CNN Max en zonder een kabel login op http://CNN.com.


Als je kijkt naar de details, zal je beseffen dat er geen live publiek aanwezig zal zijn bij dit debat. Met andere woorden, het zal waarschijnlijk een nep CG show zijn met gebruik van acteurs en AI.

Dit is waarschijnlijk allemaal bedoeld om mensen af te leiden terwijl de Khazariaanse Maffia voorbereidingen treft voor een of andere “noodsituatie” zwarte zwaan gebeurtenis, zeggen CIA-bronnen. 

Behalve een of andere zwarte zwaan gebeurtenis ziet het er naar uit dat de KM ook plannen maakt voor een of andere roze zwaan gebeurtenis. Het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken gaf net een wereldwijde reiswaarschuwing uit voor terrorist-geïnspireerd “geweld tegen LGBTQI+ personen en evenementen”. Blijf daarom weg bij grote LGBTQ enz. manifestaties als je wilt voorkomen dat je onbedoeld slachtoffer van de omstandigheden wordt.

https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/traveladvisories/worldwide-caution.html

De zwarte zwaan gebeurtenis is waarschijnlijk een of andere pandemie die gebruikt wordt als excuus om Amerikanen totalitair bestuur op te leggen. Onder andere Greg Reese rapporteert dat de Federale Regering een criminele operatie op grote schaal heeft uitgevoerd door het land te overstromen met niet grondig onderzochte buitenlanders, ze te verdelen over de hele Verenigde Staten en ze huizen en financiële ondersteuning te geven. Ze zijn ook uitgerust met wapens om de naleving van het plan van de Verenigde Naties voor Ziekte X lockdowns af te dwingen. 

https://gregreese.substack.com/p/un-troops-being-brought-in-as-migrant?initial_medium=video&publication_id=706779&post_id=144574447&triedRedirect=true

Donald Trump waarschuwt dat de Democraten de vogelgriep willen gebruiken om de 2024 verkiezingen te manipuleren.

Zolang ze niet zijn geneutraliseerd zullen deze elites biologische wapens blijven loslaten en zijn ze van plan ons tot slavernij te brengen.

De geplande pandemie voor de VS is slechts een deel van een Satanisch WHO plot om “Ziekte X” te gebruiken om totalitaire wereldcontrole te grijpen. In de video hieronder kun je bijvoorbeeld kijken naar hun slaaf Mitt Romney die meer regeringsinvloed en -coördinatie verlangt, ook bij vaccinaties voor vogelgriep.

Gelukkig leiden de gesprekken over het WHO pandemieverdrag in Zwitserland nergens toe omdat een kritieke massa van regeringen en mensen op de hoogte is van hun complot. Bijvoorbeeld: Japans alleroudste kankerarts Dr. Masanori Fukushima zegt dat COVID injecties “in wezen moord” zijn. Hij voegt eraan toe: “Slowakije, de VS, Holland, het VK en Japan zijn slechts enkele van de naties die sterk tegen het WHO globalistische Pandemieverdrag zijn… Wij hopen het Japanse volk en de rest van de wereld het besef daarvan bij te brengen… De constructie van een totalitaire structuur voor de Wereldwijde Vaccin Business die gretig gebruik/misbruik maakt van de pandemie overeenkomst.”

Zijn waarschuwingen hebben enorme demonstraties in Japan teweeggebracht. De Japanse onderwereld jaagt nu ook actief op de vaccinateurs. 

https://www.lifesitenews.com/news/japans-most-senior-cancer-doctor-covid-shots-are-essentially-murder

In een teken dat hij nerveus begint te worden, kun je in onderstaande video kijken naar WHO eigenaar Bill Gates die zich zorgen maakt over “vaccin complot-theoretici”. Het is een schande dat deze massamoordenaar nog altijd vrij rond loopt, maar je kunt er zeker van zijn dat dit niet lang meer zal duren. 

De misdaden waarvoor hij en zijn KM opperheren verantwoordelijk zijn gaan diep. Bijvoorbeeld: in onderstaande video kun je Dr. Zach Bush zien uitleggen hoe farmaceutische bedrijven levensreddende kankermedicamenten tegenhouden met “blokkeer patenten” zodat ze kunnen blijven profiteren van dure en ineffectieve behandelingen. In principe houden ze kankerpatiënten lang genoeg in leven om al hun geld te pakken. In de 19e eeuw kreeg minder dan één op de 20 mensen ooit kanker, nu is dat één op de twee.

Deze criminelen en hun politieke marionetten proberen ook nog steeds een totale nucleaire oorlog te beginnen. In onderstaande video kun je kijken naar Senator Lindsey Graham die Israël oproept om nucleaire bommen te gebruiken.

Ze lieten ook een CG versie van Victoria Nuland opdraven om raketaanvallen op Rusland te verlangen. Deze aanvallen en de vergelding ervan zijn al begonnen.

Er zijn enorme branden in chemische fabrieken, rivieren waarin het water rood kleurt en andere vreemde dingen gaande in Duitsland waarvan geen verslag wordt gedaan.

We nemen aan dat het Russische vergelding is voor de Duitse aanvallen binnen Rusland.

“Elk gebruik van Westerse wapens tegen vredige Russische steden kan aanleiding zijn krachtiger wapens te gebruiken om Russische burgers te beschermen”, waarschuwt de voorzitter van de Staatsdoema, Vyacheslav Volodin. “Westerse politici moeten hun verantwoordelijkheid beseffen en alles doen om te voorkomen dat de situatie escaleert tot een catastrofe op wereldschaal”, benadrukt hij.  

https://tass.com/politics/1788879?ysclid=lw9dyp0mn3546205849

Er zouden ook leer-om-leer moordaanslagen op politici kunnen plaatsvinden als deel van deze strijd. De Poolse Premier, Donald Tusk deelt dat hij online doodsbedreigingen heeft gekregen sinds de aanslag op Slowakije’s Robert Fico.

Wat KM marionettenleiders moeten begrijpen is dat als ze politici die zich tegen hen verzetten vermoorden, er een 100-voudige vergelding zal komen. De dagen van het tot onderdanigheid terroriseren van wereldleiders met bedreigingen van moord zijn over. Dingen zullen escaleren.

De escalatie komt zodra het Oekraïense regime instort. Het ambtstermijn van President Vladimir Zelensky eindigde vandaag (20 mei) wat betekent dat hij niet langer een staatshoofd is. Dit betekent dat onder internationaal recht Rusland nu handelend kan optreden op het arrestatiebevel dat ze tegen hem hebben uitgevaardigd. CIA-bronnen zeggen: “Zelensky is bang om uit zijn schuilplaats, waar die ook is, te komen omdat hij weet dat er een actief contract van kracht is.” Deze kop ondersteunt bewijs:

“President Zelensky van Oekraïne cancelt alle komende buitenlandse reizen nu Rusland vorderingen maakt in het Kharkiv gebied.”

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/ukraine-war-russia-zelensky-kharkiv-b2545622.html

De ineenstorting van het Oekraïense regime is nu voor iedereen zichtbaar. “Er was geen eerste verdedigingslinie. We zagen het. De Russen liepen gewoon binnen. Ze liepen gewoon binnen zonder enig mijnenveld” zegt Dennys Yaroslavskyi, Commandant van een Oekraïense Speciale Verkenningseenheid. 

https://www.bbc.com/news/articles/c72p0xx410xo

Waarom was er geen verdediging?  Het Hoofd van het Mezha Anti-Corruptie Centrum, Martyna Bohuslavets rapporteert dat miljoenen dollars die bedoeld waren voor de constructie van versterkingen in Oekraïne “overgemaakt werden aan dekmantelbedrijven van avatars”.

https://humanevents.com/2024/05/14/funds-for-ukraine-war-diverted-to-fake-companies-report?utm_campaign=64483#google_vignette

Met andere woorden Zelensky en zijn trawanten houden zich bezig met last-minute plundering.

Nu de Oekraïense oorlog over is, is wraak voor de vernietiging van Joegoslavië het volgende. Vorige week bezocht de Chinese President Xi Jinping Servië waar hij zei: “China steunt de pogingen van Servië om soevereiniteit en territoriale integriteit in de Kosovo kwestie te waarborgen.”

https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/zxxx_662805/202405/t20240509_11301514.html

Daarna rapporteert Tass “De Servische President Aleksandar Vucic heeft de Russische autoriteiten bedankt voor het steunen van de territoriale integriteit en het respecteren van de soevereiniteit van zijn land.” In een hint dat Servië op het punt staat oorlog te gaan voeren, zei Vucic “Het pad dat ons land heeft gekozen… is geen gemakkelijk pad maar we verwachten de volledige steun te krijgen van alle ware vrienden van Servië.”

https://tass.com/world/1788179

Als achtergrond: Joegoslavië werd vernietigd door Bill Clinton Rockefeller zodat ze de criminele reststaat Kosovo konden creëren om de enorme mineralenbronnen daar te plunderen.

In een teken dat een oplevend Oostenrijks-Hongaars Keizerrijk bij deze stap is betrokken, werd onderstaande verklaring uitgegeven toen Xi naar Hongarije ging:

“China en Hongarije zullen samen werken om de China-CEEC (Albanië, Bulgarije, Kroatië, de Republiek Tsjechië, Hongarije, Polen, Roemenië, de Republiek Slowakije, Slovenië en de drie Baltische Staten; Estland, Letland en Litouwen) samenwerking op bredere schaal te ontwikkelen… vastberaden internationale rechtvaardigheid en gerechtigheid te handhaven en de opbouw van een samenleving met een gedeelte toekomst voor de mensheid te bevorderen.”

https://www.mfa.gov.cn/eng/zxxx_662805/202405/t20240514_11304319.html

Dit maakt deel uit van een grotere maatregel van de Chinezen om een eind te maken aan de VS hegemonie. Als deel hiervan deed China in het eerste kwartaal van 2024 een record van $53,3 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties van de hand en kocht er goud voor in de plaats. Goud heeft beter gepresteerd dan VS dollar obligaties met 75% sinds 2020.

https://sputnikglobe.com/20240518/china-sells-off-record-amount-of-dollar-assets-as-us-remains-the-worlds-bully-1118514205.html

China is ook bezig met wat serieuze financiële reorganisatie. China heeft dit jaar tientallen staatstoezichthouders, bankiers en financiële bazen gearresteerd in een corruptie web. Onze bronnen van een Aziatisch geheim genootschap zeggen dat het deel uitmaakt van een opruiming van Rockefeller en Rothschild agenten.

https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3263188/dozens-chinas-state-regulators-bankers-finance-bosses-corruption-net-crackdown-stepped-new-year?module=top_story&pgtype=homepage

Er vindt ook een hevige en weinig gerapporteerde strijd plaats in Taiwan.

Taiwanese wetgevers “duwen, tackelen en slaan elkaar”. Dit is omdat de gekozen maar nog niet geïnstalleerde President Lai Ching-te vast besloten is het ambt uit te oefenen zonder een wettelijke meerderheid. Het parlement eist toezichtbevoegdheden over de regering, inclusief een controversieel voorstel om functionarissen die valse verklaringen geven in het parlement te criminaliseren.

Aziatische koninklijken zeggen dat deze strijd in Taiwan te maken heeft met een twist over waar de vervangende organisatie voor de Verenigde Naties moet komen. Of die nu gevestigd zou moeten worden in Japan of in Laos zoals voorgesteld door de Chinezen.

De Chinezen proberen ook iets te doen aan hun instortende huizenmarkt en hebben een hele reeks maatregelen aangekondigd om de onroerendgoedmarkt te promoten. Ze spenderen meer dan $ 40 miljard om voor betaalbare woonruimten te zorgen en beloven plechtig om onafgemaakte huizen af te werken en beschikbaar te maken. Dit is absoluut te laat en er zal heel wat meer gedaan moeten worden.

https://english.news.cn/20240517/72f4c751d2474625adfafece477d7e16/c.html

In een andere te weinig en te late maatregel kondigt Representitive Thomas Massie (Rep.-KY) de introductie aan van H.R. 8421, de wet voor Afschaffing van de Federal Reserve Board. Massie’s wetgeving schaft de Board of Governors van de Federal Reserve en de Federal Reserve banken af. Het trekt ook de Federal Reserve Act in, de wet van 1913 die het Federal Reserve Systeem creëerde.

“Amerikanen lijden onder verlammende inflatie en de Federal Reserve is daarvan de schuld”, zei Representitive Massie. “Tijdens COVID creëerde de Federal Reserve biljoenen dollars uit dunne lucht en leende die uit aan het Ministerie van Financiën om nooit eerder voorgekomen deficit spending [overbesteding door de overheid] mogelijk te maken. Door de schuld (als wettig betaalmiddel) in circulatie te brengen, devalueerde de dollar en maakte gratis-geldbeleid mogelijk dat zorgde voor de hoge inflatie die we vandaag de dag zien.”

https://massie.house.gov/news/documentsingle.aspx?DocumentID=395644

In een hieraan gerelateerde maatregel testte de voorzitter van de Fed, Jerome Powell WEER positief op COVID  (zijn eerste positieve test was op 18 januari 2023)! “Wie laat zich tegenwoordig nog testen op Covid? Antwoord: Degenen die naar Gitmo worden gebracht!! Geniet van je oranje jumpsuit en gratis maaltijden in een door schildwachten bewaakte samenleving, Jerome”, is het commentaar van Poolse inlichtingenbronnen.

https://www.reuters.com/world/us/fed-chair-powell-tests-positive-covid-19-working-home-2024-05-17

Natuurlijk kan de VS niet alleen handelen omdat het failliet is tegenover de rest van de wereld. Ze zullen geen andere keus hebben dan te accepteren dat de multipolaire wereld wordt opgebouwd door de BRICS.

“Het is hoogst waarschijnlijk dat het BRICS Pay blockchain betalingssysteem, dat niet onder de controle van de Verenigde Staten valt, betalingen in digitale valuta’s zowel als het creëren van nieuwe kanalen voor betalingen tussen wettelijke Russische en Chinese entiteiten een akkoord bereikt. Bedrijven – zowel Russische als Chinese – hebben dringend oplossingen nodig, hier en nu”, zei de Vicepresident van het Nationale Coördinatie Centrum voor Internationale Zakelijke Samenwerking, Pavel Kuznetsov tegen Izvestia.

https://tass.com/pressreview/1789465

Daarnaast hebben de Russen ook ingestemd met de goud-gedekte $ 100 biljoen voor het initiatief van een toekomst-planorganisatie dat al was goedgekeurd door Aziatische en Westerse witte hoeden, zeggen Russische FSB-bronnen.

De Russen hebben ook ingestemd met het plan om de VN Veiligheidsraad te vervangen door een zeven-gebieden tellende wereldraad, zeggen de bronnen. Dit was duidelijk uit de verschillende verslagen van de grote topontmoeting tussen Poetin en Xi van de afgelopen week.

Rusland en China werken toe naar “een eerlijke democratische… wereldorde die het echte belang van staten en hun connecties wil weerspiegelen”, zegt de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov.

https://tass.com/politics/1787803

President Poetin beschrijft, na zijn ontmoeting met President Xi Jinping, de Russisch-Chinese samenwerking in wereldaangelegenheid als “één van de belangrijkste stabiliserende factoren in de internationale arena”, benadrukkend dat de twee landen gezamenlijk de principes van een eerlijke en democratische wereldorde steunen die de opkomst van een wereldwijde multi-polariteit weerspiegelt.

De Chinese leider wees op de gemeenschappelijke verplichting tot “eerlijkheid en rechtvaardigheid” in relaties en voerde aan dat “de Koude Oorlogsmentaliteit… unilateralisme, hegemonie, blok-confrontatie en machtspolitiek” waar sommige staten zich vandaag de dag mee bezig houden, bedreigingen zijn voor vrede en internationale veiligheid. 

https://sputnikglobe.com/20240516/kissingers-nightmare-us-bid-to-crush-russia–china-economically-only-drives-them-closer-1118474909.html

Het recente bezoek van de Russische President Vladimir Poetin aan China is bedoeld om de toekomst van de wereld te bepalen, zei de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova. “Dit zijn gedenkwaardige stappen die de toekomst zullen bepalen, niet alleen van onze regio, maar van de hele wereld”, zei de diplomaat.

https://tass.com/politics/1790193

Er is algemeen aanvaardde instemming met dit sentiment in het Westen.

“De opkomst van multi-groepering noodzaakt een fundamentele verschuiving in hoe internationale relaties worden geleid. Grote machten moeten overgaan van een nul-som, wedijverende mindset naar een mindset die beweeglijker structuren voedt die de belangen van een grotere verscheidenheid aan deelnemers aan de orde stelt, niet alleen van traditionele bondgenoten”, zegt Professor Andrew Latham waarmee hij zulke zienswijzen weerspiegelt.

https://thehill.com/opinion/international/4671482-as-american-global-hegemony-ends-multi-alignment-rises

In nog weer een ander teken van de val van de “op regels gebaseerde wereldorde” zagen we dat de Nigeriaanse regering  een advertentie van een volle pagina had in de New York Times van vandaag waarin een veiling van haar olievoorraden werd aangekondigd op een manier die het Nigeriaanse volk ten goede zou komen. Het ziet er naar uit dat Nigeria de Rockefellers eruit heeft gegooid en haar olie heeft genationaliseerd.

Er woedt ook een strijd om de controle over Brazilië en haar enorme rijkdommen.

Ons werd vorige week verteld dat Brazilië getroffen was door overstromingen, veroorzaakt door weerwapens. Nu horen we dat “een groep vrijwilligers die aan het werk is om mensen te redden van de overstromingen in het zuiden van Brazilië beweert dat ze misleid werden om deel te nemen aan een operatie om enkele duizenden vuurwapens weg te halen bij de luchthaven Rio Grande do Sul bij de hoofdstad van de staat Porto Alegre.”

https://apnews.com/article/brazil-floods-firearms-taurus-airport-guns-police-41bfaae8597860aa2b16da3feb8fc031

Jammer genoeg voor ons, ziet het er niet hoopgevend uit om meer informatie hierover te vinden omdat het weermannen verboden is om te praten over weerwapens. Deze weerman heeft na dit verslag niet meer kunnen werken in de nieuwsmedia. Dit is wat er gebeurt wanneer je de waarheid vertelt en de activiteiten van de KM Deep State onthult.

Tot slot deze week merken we op dat er een vliegende spionagekever is gevangen. Heeft dit te maken met al die cicaden waarover we horen?

https://www.tiktok.com/@robertwhat47/video/7368742639350336814?_r=1&_t=8mMFelgBXyw

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .