Benjamin Fulford: “Mislukking van het WHO Pandemieverdrag Betekent dat de Schapen Spoedig Vrijgelaten worden uit de Menselijke Dierenboerderij.”

13 mei 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De overwinning van de witte hoeden in de strijd om planeet Aarde wordt nu op vele manieren duidelijk. Zoals Reuters bijvoorbeeld rapporteert: “Gesprekken om een wereldwijd verdrag op te stellen om toekomstige pandemieën te helpen bestrijden, is geëindigd zonder een conceptovereenkomst op de verwachtte deadline… zei de Wereld Gezondheidsorganisatie vrijdag.”

https://gazette.com/news/us-world/pandemic-treaty-talks-to-the-wire-likely-to-miss-first-deadline-sources-say/article_8342a6e0-0569-5c86-963a-6b261ec8a260.html

We hebben nu ook bevestiging gekregen van Pentagon-bronnen dat de miljoenen mannelijke illegale immigranten van militaire leeftijd die sinds 2021 naar de VS kwamen, werden binnengebracht om de geplande implementatie van het (nu mislukte) KM WHO pandemieverdrag af te dwingen. Deze mannen zullen nu opgepakt en naar huis gestuurd worden.

Er zijn veel andere signalen van de KM nederlaag die wij hieronder zullen bespreken. De implicaties hiervan zijn veel groter dan de meeste mensen realiseren. Een goede metafoor voor wat er staat te gebeuren is de film “The Island”. In deze film leefden mensen in een ondergrondse bunker en hen werd verteld dat ze schuilden voor een natuurramp. Maar mensen die boften zouden spoedig naar een “Eiland paradijs” mogen gaan. In werkelijkheid waren deze mensen klonen die gecreëerd waren met het doel om menselijke organen te leveren voor rijke cliënten. Naar “Het Eiland” reizen betekende orgaanverwijdering en dood. Aan het einde van de film werden alle klonen vrijgelaten om hun natuurlijke leven tot het eind voort te zetten.

Het equivalent staat op het punt te gebeuren voor ons allemaal. We leven nu korte, ziekelijke levens en hebben ons letterlijk dood gewerkt lang voordat we onze natuurlijke levensduur bereikten. Spoedig zullen we allemaal vrij zijn, 20 uur of minder per week werken en duizenden jaren leven als miljonairs.

Als dit onwaarschijnlijk klinkt, denk dan eens na over de implicaties van dit volgende nieuwsbericht:

Bij een Brits meisje is haar gehoor hersteld nadat ze wereldwijd de eerste persoon werd om deel te nemen aan een proef met een baanbrekende nieuwe gentherapie.

https://news.sky.com/story/british-girls-hearing-restored-in-pioneering-gene-therapy-trial-13131548

Dit werd bereikt door het toevoegen van een paar genen in het gebied van haar oor. Dit is slechts één proef van het feit dat we het vermogen hebben om onze genen aan te passen op elke manier die we willen. Het betekent dat we de genen die onze levensduur bekorten kunnen veranderen. We kunnen ook superkrachten zoals de radarvermogens van een vleermuis of de ogen van een arend toevoegen.

Tot op de dag van vandaag verboden de controleurs van de planeet het gebruik van medicijnen voor het verbeteren van mensen. Het enige wat de medische gemeenschap mocht doen is het behandelen van ziekten. Het gevolg was dat farmaceutische bedrijven biljoenen dollars aan incentives kregen om ziekten te creëren zodat ze geld konden verdienen aan het behandelen ervan.

De Rockefellers en andere eigenaars van de in privé bezit zijnde niet-gouvernementele organisatie WHO hebben kanker, HIV en talloze andere ziekten gecreëerd om precies dat te doen. Stel je voor dat ze in plaats daarvan biljoenen dollars zouden kunnen verdienen met het verbeteren en versterken van mensen. 

Het oude establishment geeft allerlei nietszeggende excuses waarom ze mensen ervan moeten weerhouden om hun genen te verbeteren. Ze zijn ook onlogisch. Bijvoorbeeld: Ze zeggen dat het genetische kloven zou creëren tussen de rijken en de armen. Het antwoord daarop is om deze technologie beschikbaar te maken voor iedereen die dat wil. Zij zeggen dat het permanente genetische veranderingen zou kunnen veroorzaken die doorgegeven zouden worden aan kinderen. Dat is een leugen want we hebben het vermogen om deze veranderingen ongedaan te maken als wij dat willen. Het enige legitieme argument dat ze maken is dat wij ervoor moeten zorgen dat het geen onverwachte bijverschijnselen heeft. Dit betekent dat zorgvuldig testen nodig is.

Het zal ook volledig een kwestie van vrije keuze zijn. Zonder enige twijfel zullen veel mensen ervoor kiezen, net zoals de Amish ervoor kozen om te blijven leven met 19e-eeuwse technologie, om door te gaan met het leven van korte, genetisch niet verbeterde levens. Dat zou hun keuze zijn en wie weet, misschien zal de evolutie bewijzen dat ze gelijk hadden.

Maar velen van ons zullen feitelijk onsterfelijke supermensen willen worden. Mijn eigen wens is dat ik op een dag in staat zal zijn mijn lichaam te veranderen in zoiets als een dolfijn zodat ik de oceaan kan onderzoeken. En als ik daarmee klaar ben, ik weer terug kan keren naar de menselijke vorm. Dit is nu letterlijk technisch mogelijk.

De KM eigenaars van de WHO hadden echter heel andere plannen. Ze wilden ons genetisch niet in staat stellen om weerstand te bieden aan hun heerschappij. Hun plannen verlangden het vermoorden van 90% van de mensheid. Alle overlevenden (behalve de KM-leden) zouden digitale ID’s krijgen die hun voedsel en alles wat nodig is om te overleven zouden verbinden aan een gehoorzaamheid (sociale krediet) score. Ze hadden ook menselijke fokkerijen in Oekraïne en elders. Hier zouden menselijke vrouwen zijn gehouden als seksslavinnen tot aan hun verwijdering op circa 25-jarige leeftijd. Ze zouden kinderen baren om gemarteld te worden voor adrenochrome en om gebruikt te worden als vlees. Ze zouden gehoorzame supersoldaten baren om hun heerschappij op te leggen.

De geheime strijd om planeet Aarde ging tussen deze twee alternatieve tijdlijnen voor de toekomst. De ene was het bevrijden van de mensheid om zich te ontwikkelen zoals ze dat verkiezen en zo een nieuwe Cambrium explosie aan de gang brengen. De andere was de permanente slavernij van de mensheid in dienst van een zichzelf verklaard Nazi superras.

De Nazi’s zijn nu uitgebreid verslagen. De dood van Klaus Schwab Rothschild, Bill Gates, Hillary Clinton Rockefeller en anderen verzekerden dat. Er zullen spoedig meer KM dominostenen omvallen.

Met dat in gedachten, laten we eens kijken naar het geopolitieke nieuws van de afgelopen week, want dat is een momentopname van de verschuivende tijdlijnen.

De grootste verandering daar kwam met de voortgaande ineenstorting van de Khazariaanse Maffiastaten Israël, Oekraïne en de VS.

Dit is dankzij de planetaire bevrijdingsalliantie die geleid wordt door Rusland, China en de Westerse witte hoeden van het militair-industrieel complex.

Ruslands bijdragen waren bijzonder opvallend vorige week. In een teken van hoe vrij mensen hun eigen toekomst kunnen bepalen, kondigde Rusland haar doelen aan voor 2030. De 82 doelen omvatten het “hooghouden van traditionele, morele en spirituele waarden”, Rusland tot de vierde grootste economie in de wereld maken, de bevolking vergroten, een high-tech supermacht worden, een “comfortabele en veilige levensomgeving creëren”, het bevorderen van “milieu welzijn”, enz.

https://tass.com/politics/1785313

Soevereine naties als Rusland plannen hun eigen toekomst. Slavenstaten als de VS worden gedwongen tot oorlogen, die niet in het nationale belang zijn en hun eigen mensen tot armoede brengen. 

Tussen haakjes, dit is Mikhail Mishustin, Voorzitter van de Russische Regering en de werkelijke leider van Rusland.

Hij is geen dictator maar meer het hoofd van een commissie die Poetin gebruikt als haar PR avatar.

https://tass.com/politics/1786307

Met haar plan in beweging is Rusland nu begonnen aan een massaal offensief op alle fronten tegen Oekraïne. De Oekraïense weerstand is ingezakt en de oorlog daar is in feite over, daar zijn bronnen van de Poolse inlichtingendienst, de CIA en de Russische FSB het over eens.

De Amerikaanse krijgsmacht heeft hiermee ingestemd. Pentagon-bronnen vertellen ons ook dat hoewel de nep Joe Biden een wet ondertekende die $61 miljard in wapens verschaft aan Oekraïne er in werkelijkheid niets werd of zal worden gestuurd. 

De Russen merken op dat de termijn van de Oekraïense President Vladimir Zelensky op 21 mei afloopt er geen verkiezingen zijn aangekondigd om zijn opvolger te benoemen. “Zelensky’s populariteit zit in een vrije val. De bevolking geeft hem de schuld van de oorlog die maar voortsleept net zoals zijn uitstel van de presidentiële verkiezing. Oekraïense politici houden naar verluidt beraadslagingen om te bepalen wie de volgende president zal zijn en hoe ze hem moeten erkennen”, rapporteert de Franse journalist Thierry Meyssan. 

https://www.voltairenet.org/article220840.html

Met de Oekraïense oorlog bijna over, zal de volgende zet zijn wraak voor de vernietiging van Joegoslavië, zeggen bronnen van de Servische inlichtingendienst. De Chinese President Xi Jinping was vorige week in Servië waar hij zei dat “China de Servische regering steunt in haar maatregelen om de territoriale integriteit van het land inzake de Kosovo kwestie te beschermen.” https://tass.com/world/1785671

Als achtergrond: Bill Clinton Rockefeller brak Joegoslavië af om de hand te leggen op de enorme rijkdommen aan strategische mineralen in Kosovo. Om dat te doen brak hij Joegoslavië af en veranderde het gebied rondom de mijnen in de criminele reststaat Kosovo. Daar komt nu een eind aan.

Na Oekraïne en Kosovo zal de volgende dominosteen die omvalt Israël zijn. Vorige week stemde de Algemene Vergadering van de VN overweldigend ten gunste van het lidmaatschap van Judea (Palestina) met 143 tegen 9, en 25 onthoudingen. Dit bracht de Israëlische ambassadeur voor de VN ertoe om het Handvest van de Verenigde Naties voor de vergadering door de papiervernietiger te gooien.  

Deze keer zal de VS de wereld niet tegenhouden om Israël te dwingen haar genocidale gedrag te beëindigen. De witte hoeden alliantie dwong de VS presidentiële avatar Joe Biden om te zeggen: “Ik heb het Bibi en het oorlogskabinet duidelijk gemaakt dat ze geen steun van ons zullen krijgen.”

Dit bracht Premier Benjamin Netanyahu ertoe om te zeggen dat Israël voorbereid was om “alleen te staan” in haar oorlog in Gaza en om “te vechten met onze vingernagels”.

https://insiderpaper.com/netanyahu-says-israel-ready-to-stand-alone-after-us-arms-warning

“De strop komt steeds strakker te zitten om Zionistisch Israël. Avatar Zionist Netanyahu moet echt nerveus worden of houdt zich al schuil”, is het commentaar van een Mossad-bron.

Het zal waarschijnlijk letterlijk een strop voor velen zijn. President Gustavo Petro van Colombia eiste van het Internationaal Strafhof (ICC) om een arrestatiebevel uit te vaardigen voor Premier Benjamin Netanyahu, wiens regering hij heeft beschreven als “genocidaal” in haar oorlog in Gaza.

https://politiko.com.ph/2024/05/11/colombias-petro-urges-icc-arrest-warrant-for-netanyahu/politiko-global

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft een onmiddellijk en onafhankelijk onderzoek geëist naar gerapporteerde massagraven met daarin honderden Palestijnse dode lichamen gecreëerd in de buurt van ziekenhuizen in de Gaza Strip tijdens de maandenlange agressie van het Israëlische regime in het belegerde gebied.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/05/11/725372/United-Nations-Security-Council-investigation-mass-graves-Gaza-Strip-

Het Israëlische volk is het daarmee eens. Er vinden rellen plaats in Israël waarin het aftreden van Benjamin Netanyahu wordt geëist.

Het feit dat deze krantenkop “In een brief van 2018 vraagt Netanyahu aan Qatar om Hamas te financieren” verscheen in het Israëlische nieuws is een teken dat het afgelopen is met de KM avatar Benyamin Netanyahu. 

https://www.ynetnews.com/article/bk8mgcefr

Aan eenzijdige berichtgeving ten gunste van Israël in de VS corporate media is ook een einde gekomen. Bijvoorbeeld: in de video hieronder zorgt Piers Morgan ervoor dat woordvoerder voor de Israëlische regering Avi Hyman zich in allerlei bochten wringt als hij gedwongen wordt antwoord te geven over hoeveel burgerdoden ze verantwoordelijk was, ondanks het wel hebben van exacte cijfers over Hamas ‘terroristen’ die ze gedood had.

Israël is sinds 1948 geleid door een bende criminelen, zonder dat haar bevolking dit weet, zegt Thierry Meyssan. Hij merkt op:

Israël geeft gelegenheid aan de meest uitgebreide geld-witwaspraktijken en dient als toevluchtsoord voor enkele van de grootste misdadigers ter wereld… Een functionaris van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) vertelde me… hij was getuige van de groep diamantdealers die aangekomen was zonder door de douane te gaan en geëscorteerd werd door het leger. Deze mannen en een paar klanten wisselden diamanten en cash uit en verlieten daarna incognito. Dit soort deals zou in geen andere staat kunnen plaatsvinden.

https://www.voltairenet.org/article220830.html

Als voorbeeld: Bekendgemaakt werd dat Jared Kushner plannen steunt om Gaza te her-ontwikkelen in het volgende Dubai inclusief een internationale luchthaven en een belastingvrije zone zodra ze klaar waren met de genocide van de mensen van Judea (Palestijnen). Jared Kushner is nu een hoog-prioriteitsdoel. Hij loopt op zijn laatste benen.

https://twitter.com/isource_news/status/1787858972911034667?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1787858972911034667%7Ctwgr%5E995fb884e328f5276097037b2a92b7f43232d00e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rumormillnews.com%2Fcgi-bin%2Fforum.cgi%3Fread%3D240138

De werkelijkheid is dat de aanvallen op Gaza zijn gestopt. “Het Israëlisch/Palestijns conflict is nu een onbeduidendheid. Het is tot stilstand gekomen. Dankzij Iran en Rusland. Alle verklaarde aanvallen op Rafah zijn Computer Graphic Images en oude video’s, zegt een Mossad-bron.

Natuurlijk zullen veel KM-slaven van Israël ondergaan met het Satanische schip. In de video hieronder kun je kijken hoe KM Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken tegen Mitt Romney zegt dat Israël’s PR faalt omdat sociale media het mensen mogelijk maken rechtstreeks te kijken naar wat er gebeurt en dat komt binnen met emotionele resonantie.

Romney zegt dan: ja, daarom ondernamen we stappen om TikTok te verbieden!

De realiteit is dat de US Corporation zal instorten samen met Israël. De witte hoeden nemen het over.

Pentagon-bronnen zeggen dat de VS echt onder een “Continuity of Governement” [een doorgaan van de regering tijdens catastrofale gebeurtenissen] kan functioneren onder leiding van Commander-in-Chief Trump. Pascal Najidi heeft videomateriaal vrijgegeven van de militaire landing op Guantanamo Bay (Gitmo) van Hillary Clinton die werd gearresteerd en geëxecuteerd en van de staat van beleg in de VS. 

De nieuwsvideo is oud maar waarom zou Najadi hem nu uitbrengen? Dit werd volledig gewist van de mainstream media. “Deze blijken nu op ABC News met George Stephanopoulos en Fox News naar voren te komen. Geweldig, dat is zeker”, is het commentaar van een CIA-bron. 

Natuurlijk gaat de strijd nog altijd door. Zodra deze video opnieuw was uitgebracht, draafde een nep gemaskerde Hillary Clinton op om te zeggen dat 2024 de laatste verkiezing ooit zou zijn. “Dit is een verbazingwekkend interview op CNBC’s Morning Joe. Je kunt de lijn van het masker in haar nek zien. Heel erg doorzichtig”, is het commentaar van een Pentagon-bron.

Onze eigen bronnen zeggen dat het Hillary materiaal opnieuw wordt uitgebracht ter voorbereiding op een officiële openbare aankondiging van haar dood. In een teken dat ze bezig zijn dit voor te bereiden, stuurden vele bronnen ons oud bezwarend materiaal over Hillary. Bijvoorbeeld: onderstaande video laat zien hoe schuldig Hillary Clinton was als VS Minister van Buitenlandse Zaken onder President Barack Obama.

De KM liet ook voormalig US Joint Chief of Staff, de verrader Mark Milley opdraven om te zeggen dat de VS een groot aantal onschuldige mensen had gedood en ze daarom niet het recht had om Israël scherp te bekritiseren voor acties in Gaza. “Kijk eens goed naar Milley, dit is niet de echte. Dit is een avatar/een dubbel. Zoals wij weten is de echte Mark Milley in Gitmo”, is het commentaar van een Pentagon-bron.

Er zijn andere signalen dat er iets aan het veranderen is in de VS. Bijvoorbeeld: Rechter Cannon heeft de rechtszaak in Florida over de geclassificeerde documenten van Donald Trump voor onbepaalde tijd opgeschort. Misschien heeft hij zich gerealiseerd dat hij erin geluisd was om een nep politieke reality TV show te produceren. 

https://www.politico.com/news/2024/05/07/trump-classified-docs-trial-delay-florida-00156680

Daarna zagen we dit artikel verschijnen via de door het Ministerie van Buitenlandse Zaken beheerde Epoch Times. Trump heeft naar verluidt Geheime Plannen om de Federal Reserve te Federaliseren.

De Federal Reserve wordt mogelijk spoedig gefederaliseerd, als een vermeend plan van voormalig President Donald Trump en zijn bondgenoten blijkt waar te zijn. Beweringen zijn wijdverbreid dat een geheim, 10 pagina’s tellend document circuleert onder een kleine groep in President Trump’s team en dat het veranderingen schetst bij de Federal Reserve die het financiële beleid in de Verenigde Staten substantieel zouden kunnen veranderen.

Het is misschien te laat. Nebraska heeft zich aangesloten bij dozijnen Amerikaanse staten die goud en zilver hebben aangewezen als geld en wetten hebben aangenomen waarin staat “geld omvat geen digitale valuta van de centrale bank”. 

https://mises.org/power-market/nebraska-ends-income-taxes-gold-and-silver-declares-cbdcs-are-not-lawful-money

Ook zou nationalisering van de FRB geen veranderingen brengen in het feit dat de VS failliet is tegenover de rest van de wereld.

Directeur van het Internationale Monetaire Fonds, Kristalina Georgieva waarschuwt dat aflossing van US schulden – nu ruwweg $34 biljoen – meer dan 17% van de federale inkomsten consumeert, vergeleken met minder dan 7% in 2015. “Dit kan zo niet eeuwig doorgaan, want de… last op de VS gaat bestedingen die nodig verlammen omdat de schuld afgelost moet worden”, zei Georgieva. “Er zijn opportuniteitskosten aan dit geld… het gaat niet naar de opkomende markten waar het banen en zakelijke kansen voor Amerikaanse bedrijven kan financieren.”  

https://finance.yahoo.com/news/imf-chief-kristalina-georgieva-calls-180732346.html

In een teken hoe al deze schuld ontstaat door verspilling, reserveerde “Biden” in november 2021 $7,5 miljard voor oplaadstations voor elektrische auto’s. Vandaag de dag zijn er zeven oplaadstations met in totaal slechts 38 parkeerplaatsen.  

https://www.zerohedge.com/markets/your-tax-dollars-work-75-billion-has-produced-just-7-charging-stations-across-four-states

Deze kop is een ander voorbeeld van een volledig verkwistende en slecht functionerende regering: “De burgemeester van Chicago wil $1 miljard meer voor scholen, hoewel 43% van de leraren chronisch afwezig is.”

https://www.zerohedge.com/markets/chicago-mayor-wants-1-billion-more-schools-even-though-43-teachers-are-chronically-absent

De biljoenen die gespendeerd zijn aan de medische industrie gingen bijna volledig naar farmaceutische bedrijven en tussenpersonen en niet naar artsen. Een survey uitgevoerd door AMN Healthcare in 2022 in 15 grootstedelijke gebieden wees uit dat de gemiddelde tijd voor een afspraak bij een arts 26 dagen was. Bijna 50% van de artsen rapporteert dat ze zich uitgeput voelen, volgens een Medscape rapport van 2024. 

https://www.zerohedge.com/medical/whats-behind-americas-doctor-crisis

Hier in Japan, is de wachttijd vaak nul minuten.

Heel wat van de  biljoenen van het Biden schuldengeld kwam terecht in de handen van de gebruikelijke verdachten als Blackrock en Vanguard die het hebben gebruikt om in heel Amerika privéhuizen op te kopen. In de video hieronder kun je zien dat nieuwe huizen in Las Vegas, Nevada alleen gehuurd kunnen worden.

Het is een teken dat de KM het huizenbezit wil uitbannen en iedereen wil veranderen in een schuldslaaf die “niets bezit en gelukkig is”.

De video hieronder is een voorbeeld van hoe de KM hun plannen verborgen met voorspelbare programmering schijnbaar verborgen onder het label “complottheorie”. Dat scenario kreeg het groene licht in een komedie, ze wisten dat ze het konden vertonen en dat niemand het zou geloven. Je kunt het ingehouden gelach horen dat het in de show is opgenomen.

Het feit is echter dat de rest van de wereld is wakker geworden en de financiering van deze corruptie en waanzin heeft gestopt. De hele verdorven structuur stort voor onze ogen ineen.

Zelfs de European hebben de Rockefellers en de KM laten vallen. Als teken hiervan waarschuwt het IMF voor VS pogingen om de hand te leggen op Russische bezittingen waarvan de meeste in Europa zijn. 

https://tass.com/world/1785389

Europa heeft natuurlijk zijn eigen problemen. In november 2023 stemden leden van het Europese Parlement voor de liquidatie van naties, de verwijdering van grenzen, de afschaffing van bezit, de nationalisatie van industrie en… het vervangen van democratie door het dictatorschap van een Europese partij, waarschuwt Jerzy Kwaśniewski, President van het Poolse Ordo Luris Institute for Legal Culture. 

Een groot gevecht hiertegen ontstond vorige week in België bij een conferentie (NatCon) georganiseerd door Europese conservatieve kringen. Toen Nigel Farage, de architect van de Brexit-beweging, het toneel opkwam… stormde plotseling de politie binnen en kondigde een onmiddellijk einde van de manifestatie aan.

De organisatoren van de conferentie dienden een kortgeding in en kreeg een Belgisch administratief rechtscollege zo ver om de volgende ochtend een eind te maken aan de politieblokkade. Het bleek dat de interventie van de politie plaatsvond in opdracht van Emir Kir, de burgemeester van dit Brusselse district, die beweerde dat de conferentie persoonlijkheden van “conservatief, religieus rechts” ontving. Hij voegde er ook aan toe dat de visie van de organisatoren “niet alleen conservatief is, maar ook vijandig staat tegenover de legalisering van abortus, relaties van hetzelfde geslacht, enz. en nationale soevereiniteit ondersteunt”. 

Een van de Europese topfascisten, de Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, zei maandag tegen verslaggevers na een trilaterale ontmoeting met de Franse President Emmanuel Macron en de Chinese President Xi Jinping: “De wereld kan de Chinese overproductie niet opnemen.” 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/eu-leaders-confronts-chinas-xi-over-trade-paris-summit

De waarheid is dat China een beter systeem heeft en tenzij het Westen haar eigen systemen vernieuwt zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat we allemaal werken voor de Chinezen.

Maar voordat dit kan gebeuren, er zijn nog altijd haarden van KM verzet die opgeruimd moeten worden. Hier kun je bijvoorbeeld Alex Soros zien met Cindy McCain, samenzwerend tegen Trump.

John McCain, die geëxecuteerd werd wegens hoogverraad, had een dochter die in zijn voetspoor volgt.

Alex Soros, via de Soros Foundation, betaalt protesteerders om de Amerikaanse vlag te verbranden.

Zoals dit voorbeeld van de Penn State University laat zien, betalen ze ook voor de doorgaande campusrellen over heel Amerika. Dit zijn geen studenten. Dit zijn professionele activisten die betaald worden door Alex Soros en de Rockefeller Foundation.

Vervolgens kun je kijken naar de Massachusetts Democraten die je vertellen dat ILLEGALEN VOORRANG krijgen boven onze VETERANEN.

En ook, om het gemakkelijker te maken dat minderjarige kinderen verdwijnen en verhandeld worden, probeert de Biden administratie een eind te maken aan een speciaal gerechtelijk toezicht op kindermigranten. 

https://apnews.com/article/unaccompanied-child-migrants-flores-biden-border-02aaf05a4e43c72c78add09d50c0332f

Een ander teken van een wanhopige last-minute greep van de KM kwam van Justin Castrudeau in Canada. Hij probeert een “Online Harms Wet” aangenomen te krijgen die oproept tot dingen zoals:

Levenslange veroordeling wegens opmerkingen en uitspraken

Pre-crime hechtenis [voor een misdaad die wordt verwacht maar nog niet heeft plaatsgevonden]

Wet met terugwerkende kracht

Anonieme beschuldigers, enz.

https://www.racket.news/p/blame-canada-justin-trudeau-creates?utm_source=post-email-title&publication_id=1042&post_id=144465224&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=f2uvx&triedRedirect=true&utm_medium=email

Castrudeau probeert ook mensen belasting op te leggen die zijn tirannie ontvluchten.

Maar, reken niet op hulp van de nep oppositieleider Pierre Poillevre. Zijn vrouw was in 2020 CEO van SWITCH HEALTH de leidende leverancier van frauduleuze Covid testkits voor vliegreizen.

https://twitter.com/myhiddenvalue/status/1772733371841397192

De wanhopige en in een hoek gedreven KM Satanisten smeden nog altijd plannen voor een wereldwijde pandemie als een Hail Mary maatregel om arrestatie wegens oorlogsmisdaden te voorkomen.

Hier kun je kijken naar voormalig CDC Directeur, Dr. Robert Redfield die stelt dat de belangrijkste dreiging van H5N1 Vogelgriep afkomstig is uit Amerikaanse laboratoria. “In het laboratorium zou ik het in enkele maanden in hoge mate besmettelijk kunnen maken voor mensen… dat is de echte dreiging… Ik denk dat Vogelgriep de oorzaak gaat worden voor de Grote Pandemie.

Tegelijkertijd proberen ze China de schuld te geven. “De brieven van het Congres hieronder maken deel uit van een KM poging om China de schuld te geven van Covid. Wij weten dat het oorspronkelijk uit Oekraïne kwam en dan waarschijnlijk naar Wuhan is gestuurd en van daaruit misschien is “gelekt”. Deze hele scamdemie was een KM plan dat tientallen jaren ervoor al ontworpen werd. Dit is de voortzetting van de circusshow voor de schapen. Het publiek wordt steeds klein nu de mensen ‘wakker worden’ voor de werkelijkheid”, zegt een CIA arts. 

Dit zijn slechts tekenen dat de KM zich opwindt over de voortgaande reactie op hun vaccin poging tot massamoord.

De farmaceutische bedrijven zijn op dit front in volle aftocht. 

Bijvoorbeeld: AstraZeneca heeft net haar Covid vaccin Vaxzevria teruggetrokken “wegens commerciële redenen”.

https://www.theguardian.com/business/article/2024/may/08/astrazeneca-withdraws-covid-19-vaccine-worldwide-citing-surplus-of-newer-vaccines

Pfizer heeft er inmiddels mee ingestemd om te schikken in meer van 10.000 rechtszaken die Zantac verbinden aan kanker.

https://nypost.com/2024/05/08/business/pfizer-to-settle-over-10k-lawsuits-linking-zantac-to-cancer

Als Pfizer toegeeft dat Zantac kanker veroorzaakt.. geloof je dan oprecht dat ze de Wereld niet met kanker injecteerden met hun “Covid Vaccin”? 

Als ze dat niet wisten, waarom boden ze hun medewerkers dan andere vaccins of placebo’s aan?

https://www.infowars.com/posts/exclusive-pfizer-whistleblower-leaks-company-email-offering-separate-and-distinct-covid-19-vaccines-to-workers

De Australische regering heeft al miljoenen dollars betaald voor claims wegens letselschade door het vaccin sinds de COVID-19 pandemie… het gaat over vaccins die goedgekeurd waren door de Therapeutic Goods Administration (TGA), inclusief COVID-19 vaccins van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Novavax.

Maar het betalen van triviale compensatie is veel te weinig en te laat. Oorlogsmisdaad-tribunalen zijn onvermijdelijk voor deze mensen.

De rest van de wereld verschuift ondertussen naar een nieuw tijdperk van vrede. Onderhandelingen over een multipolaire wereldfederatie van onafhankelijke staten zijn verlopen goed. Een nieuw hoofdkantoor wordt gereed gemaakt in Laos. Werk aan het vrijgeven van honderden triljoenen dollars om het nieuwe tijdperk te beginnen vordert probleemloos. Verwacht echter niets tot na de zomer, zeggen bronnen dicht bij het witte hoeden leiderschap.

De grote vraag is wat zal ons geopenbaard worden wanneer de vrede eenmaal is gevestigd.

Wij wachten nog altijd op het beschikbaar maken voor het grote publiek van anti-zwaartekracht, med-bed, enz. technologie.

Zelfs meer opzienbarend nieuws is mogelijk. In een teken dat de werkelijkheid zelf zou kunnen veranderen; wist je dat ze recentelijk dozijnen nieuwe wolken hebben ontdekt? Ik vraag me af hoe ze de perfect vierkante dunne rechthoekige soort wolk hebben genoemd?

We bemerken ook dat het Vaticaan zich voorbereidt op het vrijgeven van een document dat advies geeft over hoe een supernatuurlijk fenomeen onderscheiden kan worden.

https://www.foxnews.com/faith-values/vatican-preparing-guidelines-apparitions-supernatural-phenomena

“De echte bedoeling is om je voor te bereiden op buitenaardsen die de Aarde bezoeken. Naar men zegt gaat dat gebeuren medio juli of augustus en dat duizenden er getuige van zullen zijn”, zegt een bron van het geheime ruimteprogramma.  

Is dit een Project Blue Beam gebeurtenis of zal het een Voorbij Blue Beam “echte zaak” zijn? We zullen het spoedig zien.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .