Benjamin Fulford: “Nog één laatste strijd en de Rockefeller/Hitler tak van de KM zal ondergaan.”

29 april 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De wereldomvattende witte hoeden alliantie scoorde vorige week belangrijke overwinningen in de voortgaande strijd om planeet Aarde. Klaus Schwab Rothschild, de Battenbergs (Britse Koninklijken), Hillary Clinton Rockefeller, Barack Obama Hitler, Bill Gates en Dr. Anthony Fauci werden allemaal geëxecuteerd op Guantanamo Bay, volgens Pascal Najadi, de zoon van de medeoprichter van het Wereld Economisch Forum die beweert er rechtstreeks bij betrokken te zijn. 

We hebben onafhankelijk bevestigd met MI6 dat Schwab weg is en weten dat de anderen die op de lijst stonden allemaal op een executielijst zijn geplaatst.

Mossad-bronnen bevestigen dat de Britse koninklijken ook gedood zijn. Daarom galopperen er paarden zonder ruiter – één daarvan rood geverfd om eruit te zien als bloed – rondom Londen. In Openbaringen 6:8 beschrijft Johannes dat hij de Vier Ruiters van de Apocalypse ziet en beschrijft “en ik zag, en ziet, een vaal paard, en zijn berijder heette de dood en de hel kwam achter hem aan.”

Dit kwam nadat het Hoofd van de Israëlische Inlichtingendienst Majoor-Generaal Aharon Haliva ontslag nam vanwege de mislukking van de 7 oktober valse vlag in Gaza. Zijn ontslag bracht een “opruiming op grote schaal teweeg bij directeur-generaals van militaire inlichtingendiensten over de hele wereld… ze zijn allemaal verdwenen”, zei het hoofd van MI6.

Nog een ander bewijs: Israëls Minister voor Nationale Veiligheid, Ben Gvir was betrokken bij een afschuwelijk verkeersongeluk bij het verlaten van Ramala.

Vervolgens raakte Israëls Minister Haim Biton’s vader ernstig gewond bij een auto-ongeluk in Jeruzalem.

https://tr.im/world/israel/israeli-minister-haim-bitons-father-seriously-injured-in-jerusalem-car-crash

Nu vaardigt het Internationaal strafhof aanhoudingsbevelen uit voor Benyamin Netanyahu en andere Israëlische ambtenaren.

We weten ook dat de nog in leven zijnde leden van de Rothschild familie ermee ingestemd hebben om samen te werken met de alliantie. Dit betekent dat één laatste grote strijd tegen de Hitler/Rockefeller bloedlijn een eind zou moeten maken aan deze oorlog en de mensheid bevrijden.

De nog in leven zijnde Rockefellers onder David Rockefeller Jr. zijn nu absoluut wanhopig en gevaarlijke, in een hoek gedreven beesten.

Dit geldt in het bijzonder nu Rockefeller Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken vorige week met lege handen terugkeerde van zijn bedel/dreigmissie aan China. Kijk naar zijn gezichtsuitdrukking terwijl hij poseert met China’s President Xi Jinping en je kunt zien hoe diep teleurgesteld en bang hij is.

Blinken begon de bijeenkomst met China te vleien door te zeggen: “De Verenigde Staten wenst geen nieuwe Koude Oorlog, en probeert ook niet om China’s systeem te veranderen of China’s ontwikkeling tegen te houden, noch probeert ze haar allianties tegen China nieuwe kracht te geven en heeft geen intentie om een conflict te hebben met China.”

Xi reageerde door te zeggen: “Kom woorden na met acties in plaats van het ene te zeggen en het andere te doen… Tegenwoordig, zoals ik het zie, zouden bewoners van dezelfde planeet elkaar moeten helpen. Wij leven in een wereld waarin we afhankelijk zijn van elkaar en we samen stijgen en dalen. Met hun interesses diepgaand in elkaar vervlochten, is het nodig dat alle landen maximale eensgezindheid opbouwen voor een win-win situatie waarin iedereen wint. Dit is het fundamentele uitgangspunt voor China om te kijken naar de wereld en de China-V.S. relatie”, zei Xi. 

Achter de schermen vroeg Blinken om biljoenen dollars aan leningen in ruil voor beloften om te vechten tegen “klimaatverandering”, terwijl hij tegelijkertijd dreigde om China aan te vallen met wapens van weer-oorlogvoering, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap.

De Chinezen vertelden hem om ‘m te smeren en de bijeenkomst werd ingekort zoals in deze video te zien is:

Xi Jinping: Wanneer gaat hij [Blinken] vertrekken?

Assistent: Hij vertrekt vanavond.

Daarom dreigde Blinken openlijk Peking over, wat Washington beschrijft als China’s steun voor het Russische leger, in een persconferentie na de gesprekken.

Aangezien hij met lege handen vertrok, is het zeker dat het geld van de Rockefeller-groep snel opraakt. Ter herinnering: in 2007, vlak voordat de VS failliet ging tijdens de “Lehman schok” en door een financiële injectie van China voor faillissement werd behoed, was de nationale schuld onder de $10 biljoen, het begrotingstekort circa $ 160 miljard en de rentebetalingen ongeveer $ 400 miljard. Nu is de schuld over de 34 biljoen gegaan en groeit elke honderd dagen met $ 1 biljoen en de kosten van rentebetalingen zijn over de $ 1 biljoen gegaan.

https://www.zerohedge.com/political/washingtons-fiscal-mess-irresponsible-unethical-immoral-former-us-comptroller-general

Ze zullen absoluut gaan proberen je geld te stelen om aan de macht te blijven. De Internal Revenue Service (IRS) heeft gebruik gemaakt van AI om toegang te krijgen tot de bankrekeningen van Amerikaanse inwoners zonder enige vorm van een bevel tot huiszoeking… ze hebben toegang tot de bankrekening van elke persoon. Dit is een schaamteloze schending van het vierde amendement van de grondwet van de V.S.; Deze administratie is WETTELOOS!”

Ze hebben al zoveel gestolen van de mensen dat 17 miljoen Amerikaanse huishoudens te lijden heeft van een gebrek aan voedsel.

https://sputnikglobe.com/20240423/nearly-13-of-us-households-face-lack-of-food—reports-1118077054.html

Het gevolg is een ineenstorting van de sociale orde in de VS. Het aantal mensen dat meldt dat ze het slachtoffer zijn geweest van een misdaad is tussen 2021 en 2022 gestegen met 42,4%. De nep Biden administratie probeert te zeggen dat misdaad met 2% naar beneden is omdat de mensen het opgegeven hebben om de politie te bellen die niet in staat is om te reageren.

https://dailycaller.com/2024/04/25/media-outlets-misrepresenting-crime-stats-biden/

Voormalig voorzitter van de Federal Reserve, Alan Greenspan zei eens: “De VS kan elke schuld die ze heeft betalen omdat we altijd geld kunnen drukken om dat te doen. Er bestaat nul kans van wanbetaling.”

Heb je dat begrepen? Dit roept de vraag op… waarom betalen we belastingen als we gewoon geld kunnen drukken? Het feit is dat de rest van de wereld is gestopt met het accepteren van hun monopolygeld en dus kunnen ze hun manier om hieruit te komen niet meer drukken.

De Rockefellers kochten tijd met crytovaluta-fraude en door Russische bezittingen te stelen. Ze hebben waarschijnlijk ook geld afgeperst van de Verenigde Arabische Emiraten. Dat werd op 16 april bewerkt met ruwweg regen in een dag die anders valt in een jaar en bronnen van de Franse inlichtingendienst zeggen dat het erop lijkt dat de UAE nu bijna geen geld meer heeft.

https://www.bbc.com/news/science-environment-68897443

Hoe dan ook, het is onwaarschijnlijk dat dit de Rockefellers na juni nog in zaken zal houden. Dit betekent dat we van ze kunnen verwachten dat ze enkele grootscheepse gebeurtenissen zullen ensceneren om te proberen hun faillissement en het instorten van hun systemen te verhullen.

Dit zou de reden kunnen zijn waarom AirBnB grootschalige regeringsacties en lockdowns verwacht, beginnend op 6 juni 2024, volgens een net gekregen e-mail.

Hun e-mail toont dat ze in juni het volgende verwachten:

Verklaarde openbare noodsituatie in de gezondheid en epidemieën

Reisbeperkingen opgelegd door de overheid

Militaire acties en andere vijandelijkheden

Storingen op grote schaal in essentiële openbare voorzieningen

Natuurrampen

https://www.timeout.com/usa/news/airbnb-updates-its-policy-for-summer-rentals-and-beyondwhat-to-know-041024

De video hieronder toont 25 manieren waarop de VS door deze mensen is vernietigd.

We zullen hier verderop nader op ingaan maar eerst willen we het hebben over een omvangrijke geheime strijd die woedt in Japan. De Duitse tak van de Khazariaanse Maffia probeerde de Japanse keizerlijke familie te vermoorden door te doen alsof Koning Charles nog in leven was en hem te gebruiken om de koninklijken uit te nodigen voor een bezoek aan Engeland in juni. MI6 waarschuwde de koninklijken dat het een val was, gezet door het hoofd van de Britse civiele dienst, Simon Case en het voormalige hoofd van MI6, John Scarlet. Een bron dichtbij de keizerlijke familie zei dat ze wisten dat het een val was en dat ze niet van plan waren om te gaan. 

De uitnodiging kwam na een grote overwinning van de witte hoeden in de strijd om de controle van de Bank of Japan. De yen duikt nu naar beneden tot laagtepunten van tientallen jaren  omdat de Rothschilds weten dat de BOJ op het punt staat genationaliseerd te worden. Totdat dit gebeurt zullen ze yens drukken alsof er geen morgen bestaat (voor hen is dat waar) en ze wassen het wit buiten het land via de aandelenmarkt.

De nationalisering van de BOJ is op handen omdat de witte hoeden in Japan de door de KM gecontroleerde groep met aan het hoofd bepaalde leden van de koninklijke familie en bepaalde leden van het geheime genootschap de three legged crow, hebben verwijderd. Deze mensen hebben toegegeven dat ze achter de recente massamoord van meer dan 500.000 Japanners zaten door gebruik te maken van giftige vaccins. Ze zeiden dat ze onder orders zaten die dateerden vanuit de tijd van President Roosevelt om de Japanse bevolking te reduceren tot een niveau van (70 miljoen mensen) waardoor het nooit een dreiging zou kunnen zijn voor de VS macht. Anders dan de Duitsers die grondig werden afgeslacht (37 miljoen van hen werden gedood nadat de Tweede Wereldoorlog was geëindigd), https://stateofthenation.co/?p=224710 mochten de Japanners hun bevolking geleidelijk reduceren. Daarom worden vrouwen geïndoctrineerd geen kinderen te hebben en dagelijks producten te gebruiken zoals shampoo en cosmetica die vol zitten met steriliserende chemicaliën.

De verwijdering van de verraders die hiermee akkoord gingen betekent dat Japan nu in werkelijkheid is bevrijd.

De Noord-Koreanen zijn het ermee eens en zeggen: “De pro-VS lakeien zijn op weg om geconfronteerd te worden met dood en ondergang vanwege het volledig uitverkopen van mensen en alle waardevolle bezittingen van het land.” 

http://kcna.kp/en/article/q/20c34b240a7a11e4bd98616b964076ac.kcmsf

Er is nog wat onderling gevecht over zaken tussen de Noordelijke en Zuidelijke Keizerlijke clans die overeengekomen moeten worden voordat de overname van de BOJ is afgerond.

De White Dragon Society beveelt aan een scheiding van machten tussen de Noordelijke Clan – die nu formeel in positie is – en de Zuidelijke Clan die gesteund wordt door de Aziatische Geheime Genootschappen. In dit plan zou de Noordelijke clan, die ook Habsburg bloed heeft, de leiding hebben over diplomatieke relaties terwijl de Zuidelijke Keizer de leiding zou hebben over binnenlandse zaken. In de toekomst zouden beide bloedlijnen verenigd kunnen worden via huwelijk.

Ongeacht de onderlinge strijd, verzetten beide groepen zich tegen de KM. Daarom marcheren nu duizenden Japanse burgers samen in protest tegen de dodelijke, experimentele shots en het W.H.O. Pandemieverdrag.

Hoe dan ook, de Oost/West deal, onderhandeld door Koningin Elizabeth met de Aziaten voordat ze werd vermoord, zal doorgaan. In deze deal veranderde het ten grondslag liggende doel van “klimaatverandering” naar het vergroten van de hoeveelheid en de variëteit van leven, inclusief menselijk leven. Dit zal uitgevoerd worden door verschillende toekomstplan-organisaties die nu worden opgezet samen met de vervangende organisatie voor de VN. Een officiëlere aankondiging is op handen.

Oké laten we dan nu teruggaan naar de nog altijd woedende strijd om de VS en Canada te bevrijden.

Het eerste wat mensen goed moeten begrijpen is dat Commander in Chief Donald Trump niet de Trump is die ze zien op hun schermen. 

Daarom besteedt dit verslag geen aandacht aan al het theatrale rechtsgedoe gebaseerd rond de nep Donald Trump in Mar a Largo. Om te begrijpen hoe gemakkelijk het tegenwoordig is om iemand te vervalsen, bekijk deze (heel lasterlijke maar grappige) AI Trump die Melania te koop aanbiedt.

Het zijn echter niet allemaal grappen. In 2019 veranderde de nep Trump de verjaardag van het hoofd van de Chabad dodensekte, Menachem Schneerson in een vakantiedag.

Het lobbyen van Chabad is de reden waarom op 20 maart 1991 George H.W. Bush HJ Res. 104 tekende, de Noahide Laws, regels die het geloof in Jezus Christus tot een misdaad maken waar de straf onthoofding door guillotine op staat.

https://medium.com/@jay30mcr/now-the-government-can-legally-kill-christians-ab72bef4a804

Met andere woorden, voor zover het hen betreft, is het vermoorden van Christenen of Moslims of wie dan ook die niet van hun stam is, legaal. Daarom probeerden ze ons allemaal te vermoorden met vaccins en waarom ze op hun beurt worden opgejaagd en gearresteerd.

Het blijkt ook dat wel 20% van het vlees dat wordt verkocht in supermarkten menselijk is (het meest in worsten, hamburgers en spaghetti saus). Vanochtend zag ik een artikel dat zegt dat een VS-staat op het punt stond een wet aan te nemen die kannibalisme verbiedt; wat betekent dat het momenteel legaal is. De link is nu kennelijk verwijderd van het net. Het bewijs is echter overweldigend. Bronnen van de Russische FSB bevestigen dat heel wat producten zijn gemaakt van geaborteerde foetussen inclusief cosmetica en vaccins.

Er is ook steeds meer bewijs van het martelen en vermoorden van kinderen om organen en adrenachrome te oogsten. Hier zijn enkele recente voorbeelden:

Ashraf al-Qudra, de woordvoerder voor het Palestijnse Ministerie van Gezondheid zei maandag dat dozijnen lichamen, opgegraven uit de massagraven in Gaza, waren onthoofd en dat hun organen en huid waren verwijderd, en dit wordt gerapporteerd door staatspersbureaus als de IRNA (Iran Republic News Agency).

Deze vondst is slechts het topje van de ijsberg. “Wij weten dat er in 6 maanden meer kinderen in Gaza werden gedood dan in alle conflicten over de hele wereld in de afgelopen vier jaar”, zegt Philippe Lazzarini, Commissioner-General van de United Nations Relief and Works Agency (UNRWA) voor Palestina. [Organisatie van de Verenigde Naties voor hulpverlening aan Palestijnse vluchtelingen in het Nabije Oosten] 

https://tass.com/world/1781841

Dit is al enige tijd gaande. Al tijdens de Syrische burgeroorlog zijn de Witte Helmen (Syria Civil Defense) have been accused by Russia before UN of the same human organs’ traffic. [door Rusland beschuldigd ten overstaan van de VN van dezelfde handel in menselijke organen.]

Ook in Rusland verweet de woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Marija Zacharova Oekraïne, een ander NAVO protectoraat, van [the same chilling business. ] dezelfde angstaanjagende zaken. Russische soldaten vonden een weerzinwekkende fabriek voor het fokken van kinderen voor prostitutie en orgaanoogsten.  

https://babylonianempire.wordpress.com/2024/04/25/odpowiedzenie-wolnitwa-na-ukrainie/

In het laatste nieuws van de VS, MS13 [een criminele organisatie] Satanisten in Houston werden betrapt op het ontvoeren en offeren van jonge meisjes. 

Dit is allemaal verbonden aan de satanische Hitler/Rockefeller bloedlijn. Een Pentagon functionaris heeft bevestigd dat de Oekraïense President Vladimir Zelensky en miljardair filantroop George Soros neven zijn.

https://twitter.com/MUBreaking/status/1511544534055804929

Onze eigen bronnen vertellen ons dat beide verwant zijn aan Adolf Hitler, net als Hillary Clinton en Barack Obama. Wellicht is dat de reden waarom ze NAZI heavy metal concerten hebben in Zhytomyr, Oekraïne.

Dat is misschien ook wel de reden waarom een 46-jaar oude, voormalig senior politiekadviseur van de Obama administratie beschuldigd is van meerdere kinderseks-delicten.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13334013/Former-senior-policy-advisor-Obama-White-House-charged-child-sex-offences.html

In een ander teken van Satanisch Nazi leiderschap: Het Europese Strafhof vaardigde een decreet uit dat lidstaten mensen kunnen dwingen om geïnjecteerd te worden met niet-geteste gen-veranderende vaccins.

https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri OJ:L:2009:242:0003:0012:DE:PDF

Ook in Canada speelt de Satanische Castrudeau-regering nog altijd volgens het KM speltactiekboekje. KM slaaf Chrystia Freeland is hier te zien terwijl ze bezig is met het uitkramen van meer gebazel zoals “De banen van vandaag en de banen van morgen zijn afhankelijk van het hebben [van een sterk klimaatplan].”

Erger nog, Castrudeau kondigde de lancering aan van een sociaal classificatiesysteem in het land, naar het voorbeeld van het Chinese systeem.

Ze proberen ook mensen te dwingen om QR-codes te krijgen om gebieden te bezoeken of te verlaten. Dit is al begonnen in Madeleine Island, Quebec waar je een boete krijgt als je geen QR-codes hebt om het gebied te verlaten.

Dit maakt deel uit van een wanhopige last minute machtsgreep door de KM. Het Witte Huis “overweegt nu een nationale klimaat-noodtoestand te verklaren” wat Biden “Covid-achtige macht” zou geven. Dit is waar het de klimaatcrisis-bedriegerij allemaal om gaat: macht en controle. 

Tussen haakjes, “als we de komende 8-9 jaar geen maatregelen nemen dan krijgen we het klimaatveranderingsarmageddon dat al was voorspeld voor de afgelopen 40-50 jaar”. (Zie video hieronder)

Windmolens zijn een casestudy van de schade veroorzaakt door het valse klimaatverhaal. Poolse inlichtingenbronnen informeren ons:

Een windmolen heeft 30 ton smeermiddel nodig dat is verkregen van fossiele brandstof, hij doodt vogels, veroorzaakt laagfrequente geluiden die ervoor zorgen dat levende wezens er omheen vluchten (als ze ergens naartoe kunnen – als er een gesloten reservoir is dichtbij de windmolen, gaan vissen dood en andere dieren ontvluchten het gebied). De Poolse Academy of Sciences zegt dat hoorbaar lawaai, infrageluid, lichtflikkering, elektromagnetische velden, vibraties en vallende turbinedelen mensen in een gebied van 2-3 km rondom de windmolen in gevaar brengen. Ze ontregelen het functioneren van de organen die verantwoordelijk zijn voor beweging, het gehoorzintuig, het gezichtsvermogen, evenwicht en positioneel besef wat leidt tot het Windturbine Syndroom. Na verscheidene jaren blootgesteld te zijn aan windturbines, lijden mensen aan hardnekkige infecties van de ademhalingsorganen, allergieën, verzwakking van het immuunsysteem, hartproblemen (moeilijke operatie van het hart en pacemakers), epilepsie, rugpijn, borstpijn, ziekten van de spijsvertering en andere levensbedreigende ziekten. En niet alleen dat – ze zijn erg duur (honderden tonnen beton moeten in de basis zelf worden gestort) – ze produceren ook elektriciteit die bijna vier keer zoveel kost dan de elektriciteit die wordt opgewekt met een door kolen aangedreven krachtcentrale.

Feiten als deze zullen deze mensen niet tegenhouden om te proberen hun agenda op te leggen. 

“We zijn getuige van een convergentie tussen de klimaatcrisis-beweging, het industriële complex voor biologische oorlogsvoering en de WHO zwendelaars van het pandemieverdrag”, zegt Toby Rogers van het Brownstone Institute.  

Met andere woorden ze staan op het punt om te zeggen “klimaatverandering creëert nieuwe virussen die onevenredig veel invloed hebben op minderheden en LGBTQ mensen, dus moeten jullie allemaal je vaccinaties nemen en je klimaatbelastingen betalen”.

Over Transseksuelen gesproken [in Amerika Trannies genoemd], je dacht dat Michelle Obama een transseksueel was? Je dacht misschien dat Macron’s vrouw een transseksueel was? Dit is de vrouw van de Duitse Bondskanselier. Wat denk je?

Dit is wat van de nonsens die deze propagandisten uitkraamden: 

Een nieuwe studie uitgebracht door UCLA zegt dat paren van dezelfde sekse “een groter risico lopen om blootgesteld te worden aan de nadelige effecten van klimaatverandering” dan heteroseksuele paren.

Rassendiscriminatie zou het risico kunnen verhogen dat jonge Zwarte volwassenen cardiovasculaire ziekten ontwikkelen, suggereert een nieuwe studie. 

https://www.newsweek.com/doctors-warn-racism-increase-risk-heart-disease-1891793#:~:text=Racial%20discrimination%20may%20increase%20the%20risk%20of%20young,developing%20heart%20disease%2C%20stroke%20and%20type%202%20diabetes.

Om de staat van beleg teweeg te brengen en deze nonsens te benadrukken betalen de Soros- en Rockefeller-stichtingen voor massale protesten bij Amerikaanse universiteitsgebouwen. 

Het blijkt dat bijna de helft van de pro-Palestijnse protesteerders die eerder deze week werden gearresteerd bij de Universiteit van Texas in Austin niet aangesloten was bij de universiteit. Met andere woorden het zijn dezelfde ouwe Black Lives Matter agent-provocateurs [infiltranten] die een nieuw script lezen.

https://www.zerohedge.com/political/nearly-half-those-arrested-ut-austin-pro-palestinian-protest-had-no-links-school

Een boel van deze “student demonstranten” zijn illegale buitenlanders. Hier kun je naar een video kijken die laat zien dat Syrische indringers zich over heel Amerika bewegen nadat ze illegaal het land zijn binnengekomen. Niets te zien hier mensen, slechts een geplande invasie over jullie heengebracht door de nep Biden show.

En nu, precies op het juiste moment, wil de verrader Mike Johnson de Nationale Garde oproepen om een eind te maken aan de pro-Palestijnse protesten. Hij werd gevolgd door Senator Sens. Josh Hawley en Tom Cottons.

https://www.washingtontimes.com/news/2024/apr/23/josh-hawley-tom-cotton-urge-biden-to-mobilize-nati/

En ook, onder het valse voorwendsel van “veiligheid” vernietigt de KM over de hele wereld vrijheid van meningsuiting. De KM Zionisten moeten tegenhouden dat de waarheid meer mensen bereikt zodat ze kunnen doorgaan met hun plannen voor volledige overheidscontrole. De video hieronder is een voorbeeld hiervan uit Australië.

Elon Musk reageert: “Dat is precies de kwestie. Zou de Veiligheidscommissaris (een niet gekozen ambtenaar) in Australië de autoriteit hebben over alle landen in de wereld?”

Mensen vechten terug. Luister naar wat een grootmoeder heeft te zeggen op haar doodsbed… “Ik zal zo gelukkig zijn dat Justin Trudeau uit mijn leven is”. Zij heeft tenminste iets prettigers om naar uit te kijken in het hiernamaals.

Op institutioneel niveau gaat het Hooggerechtshof beslist achter de nep Biden regering aan:

Rechter Kavanaugh vraagt een DOJ advocaat [advocaat van het Ministerie van Justitie] of Barack Obama vervolgd zou moeten worden voor zijn gebruik van drones bij aanvallen op burgers.

Er wordt ook gevochten tegen de pedofielen. Een rechter van het Louisiana District heeft gelast dat een 54-jaar-oude man naast zijn vonnis fysiek wordt gecastreerd, als deel van een schuldig-bekentenis voor de verkrachting van een 14-jaar-oud meisje wat een zwangerschap tot gevolg had. 

Buiten het Westen is het spel al over voor de KM. “Amerika…koos de kant van het kwaad en steunde fascisme…met hun beslissing veroordeelden plaatselijke politici effectief de hele staat”, zegt de Russische Ambassadeur voor de VS, Anatoly Antonov.

https://tass.com/politics/1780173

“Westerse hegemonie heeft gefaald…het bracht de wereld oorlog, chaos, onrust en vernietigde economieën…het moet vernietigd worden”, stelde de Hongaarse Premier, Viktor Orban donderdag. Dit jaar zullen wij proberen ze te verdrijven”, belooft hij.

https://www.rt.com/news/596567-orban-liberal-world-order-over/

Dit proces is al goed aan de gang in Oost-Europa. De ambtstermijn van de Oekraïense President Vlademir Zelensky liep af in maart en hij wordt uit de macht verwijderd door Oekraïense autoriteiten, zegt de presidentiële perssecretaris Dmitry Peskov. Peskov voegt eraan toe “de paniek groeit aan de Oekraïense kant van de frontlinie”.

https://tass.com/world/1781951?ysclid=lvjtu9s0mf150751563

Zodra het over is zullen nieuwe landen verschijnen en sommige oude landen zullen verdwijnen. In een voorbeeld daarvan: het hoofd van Moldavië’s autonome Gagauzia gebied, Yevgenia Gutsul en de President van de Republiek Servië (Bosnië-Herzegovina), Milorad Dodik waren vorige week bij een veiligheidsbijeenkomst in Moskou om de nieuwe kaart van Europa te bespreken die momenteel wordt opgemaakt.

https://tass.com/politics/1779221

Internationaal gezien kwam een teken van het verslagen zijn van de KM bij de aan de gang zijnde WHO bijeenkomst in Zwitserland waar ze werd gedwongen om haar gepoogde pandemiemachtsgreep op te geven en nu te zeggen dat haar “aanbevelingen niet bindend zullen zijn”. Ook een poging om de erkenning van de “waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden” te verwijderen werd verworpen.

“Tedros zou op de vlucht kunnen zijn of hij is al gearresteerd en gevangen gezet door de Militaire Witte Hoeden Alliantie”, zegt een CIA-bron.

https://www.naturalnews.com/2024-04-23-who-backs-off-pandemic-treaty-addresses-tyranny.html

Afrikaanse landen waren van doorslaggevende betekenis voor de nederlaag van de WHO. Afrika laat zich steeds meer gelden als een invloedrijke speler in de wereldpolitiek en een van de centra van de multipolaire wereldorde die wordt gevormd,” zegt de Russische plaatsvervangende Minister van Buitenlandse Zaken, Mikhail Bogdanov.

https://tass.com/politics/1779945

De Afrikanen hebben de KM uit de meeste landen in de regio gegooid met Niger en Togo als de laatste voorbeelden.

Nu gaan ze in het Westen in het offensief. Advocaten die de Democratische Republiek Congo vertegenwoordigen hebben naar de CEO van Apple, Tim Cook geschreven dat ze antwoorden eisen over de oorsprong van mineralen die worden gebruikt bij de fabricage van hun producten. Apple’s bewering dat het de oorsprong verifieert van de mineralen die worden gebruikt in de fabricage van haar producten ”lijken niet gebaseerd te zijn op concrete, te verifiëren bewijzen”.

https://www.semafor.com/article/04/25/2024/dr-congo-apple-blood-mineral-supply-chain-concerns

De economieën van de wereld…vragen in toenemende mate om de bijzondere mineralen uit het oostelijk deel van Congo – en de wereld laat criminelen organisaties deze mineralen stelen en verkopen door mijn volk grof te bejegenen”, zegt Pétronille Vaweka, een Congolese vredesbemiddelaar. Ze zegt: De Democratische Republiek Congo (DRC) zit vol met zowel industriële als ambachtelijke mijnen, bewaakt door gewapende milities en bewerkt door honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen die eigenlijk tot slaaf zijn gemaakt. Meer dan 250 plaatselijke en 14 buitenlandse gewapende groepen vechten over grondgebied, mijnen en andere hulpbronnen in de vijf meest oostelijke provincies van de DRC, inclusief een geschatte 70 procent van wat de wereld kent als kobalt, een essentieel component van lithium-ion-accu’s [oplaadbare batterijen]. 

https://www.usip.org/publications/2024/03/congo-peace-means-halt-brutal-illegal-mining

Wanneer Apple en anderen eenmaal zijn gedwongen om marktprijzen te betalen voor producten uit Afrika zal dat een “game changer” zijn. Absoluut een reden om short te gaan op Apple en Tesla aandelen.

China helpt door Afrikaanse schulden af te schrijven. Ze hebben net al Zimbabwe’s geschatte $10 miljard aan schulden kwijtgescholden.

https://www.theafricareport.com/345381/zimbabwe-chinas-debt-write-off-may-sway-other-lenders-say-analysts/

De planetaire bevrijding is dichtbij.

Tot slot: Het blijkt dat de White Dragon Society duizenden jaren oud is. De witte draak was het oorspronkelijke symbool van Engeland.

https://www.historic-uk.com/HistoryUK/HistoryofEngland/Edmund-original-Patron-Saint-of-England/

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Nog één laatste strijd en de Rockefeller/Hitler tak van de KM zal ondergaan.”

  1. Iemand castreren om herhalingen te voorkomen werkt niet! Dit is inmiddels bewezen. Een gecastreerd persoon vrij gelaten om zijn “bewezen” oprechtheid, laat zich daarna injecteren met een hormoon preparaat. Het gevolg? Hij verkracht en vermoord een jeugdig meisje om precies dezelfde reden waar hij voor vast zat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *