Benjamin Fulford: “De Nep US regering koopt een week tijd met bitcoin fraude en door Russische bezittingen te stelen.”

22 April 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De pedo-gechanteerde en omgekochte, acterende groep die pretendeert de VS regering te zijn heeft zich zojuist iets meer dan een week overlevingstijd gekocht door middel van absolute misdaad. De Rothschild/Rockefeller eigenaars van de US Corporation deden dit door veel mensen met echt geld wijs te maken te investeren in een hallucinatie van hun eigen schepping, bekend als Bitcoin. Ze stalen ook geld dat Rusland verdiende met het verkopen van echte producten zoals gas en olie. Maar aangezien de US Corporation er elke honderd dagen een biljoen dollar doorheen jaagt, betekent dit dat het omkoperij-wetsvoorstel van $95 miljard dat ze zojuist goedkeurden hen slechts iets meer dan een week tijd oplevert. 

House Speaker Mike Johnson, de verrader die het wetsvoorstel goedkeurde, is een gehersenspoelde Christelijke Zionist, volledig gevormd door de KM Deep State. Johnson heeft nu politiekgezien afgedaan net als de rest van de slaaf-politici van de Satanisten.

Het probleem met de Satanisten is dat, hoewel ze de beste leugenaars ter wereld zijn, hun leugens geen werkelijkheid weerspiegelen. De werkelijkheid is, dat in de fysieke wereld van dingen en mensen, het tij is gekeerd hun centrale bankfraude eindigt. Deze chart hieronder, die toont dat Chinese verkopen van US Staatsobligaties ervoor zorgen dat de rentetarieven in Amerika omhoog gaan en de werkelijke economie instort, is daar een voorbeeld van. De Chinezen verdienen geld door echte dingen te verkopen en hebben de stop eruit getrokken. Dit is bezig het op leugens gebaseerde US moeras droog te leggen. Terwijl het geld wegvloeit, worden steeds meer grote leugens zichtbaar.

Neen NASA (Not A Space Agency) als voorbeeld. NASA betekent in het Hebreeuws “om te misleiden”.

Het bewijs is nu overweldigend dat NASA een reusachtige oplichterij is. NASA is een $26 miljard fraude per jaar, gesteund door moord en omkoperij. Hier zijn enkele voorbeelden: In de eerste foto kun je astronauten op de maan zien zonder zuurstofmaskers.

In de volgende kun je zien dat NASA een foto nam van een landschap in Bulgarije, die rood maakte en het Mars noemde.

De film Capricorn One van 1976, in de link hieronder, is bijna zeker gebaseerd op een waar verhaal van een astronaut die de fraude van maanreizen onthulde, wat leidde tot het einde van “bemande reisjes naar de maan”.

Andere bedriegerij gaat echter door. De oorlog in Oekraïne en de zogenaamde gevechten tussen Iran en Israël zijn daar goede voorbeelden van. De $60 miljard die de KM van plan is naar “Oekraïne te sturen” zal grotendeels worden gebruikt voor het kopen van voorraden oude wapens om naar de synagogen gestuurd te worden voor doorverkoop op de wapenmarkten van de wereld, volgens bronnen van de Russische FSB. “Het dwingt Oekraïne tot verdere vijandelijkheden tot aan de laatste Oekraïner, maar brengt gegarandeerd geld in de zakken van de VS”, zei Kremlin woordvoerder Dmitry Peskov tegen verslaggevers.

https://tass.com/politics/1777101?ysclid=lv5jfg5j3a294251300

De $28 miljard voor Israël wordt gebruikt voor smeergeld zowel als het soort dingen als de recente, aantoonbare nep Israëlische “raketaanval” op Iran. 

De $9 miljard die naar Taiwan is gestuurd, wordt hoofdzakelijk gebruikt voor activiteiten met biologische wapen in Taiwan bedoeld om een groot percentage van de Chinese bevolking uit de weg te ruimen. Daarom heeft China haar dood- en crematiegegevens niet vrijgegeven sinds de enorme COVID-19 uitbraak in december 2022 toen de CCP plotseling alle beperkingen losliet. In een teken dat de aanval echt hevig is, hebben ontwikkelaars in China kadaver-verzamelmachines gecreëerd en zijn met het testen ervan begonnen.

De Chinezen vechten terug. Ze hebben de Rothschilds en de Rockefellers al uit hun financiële systeem gegooid. Daarom lijken de dagen van de zeer hoogbetaalde analistenbanen in de veiligheidsindustrie in China bijna verdwenen te zijn. De kunnen de grote salarissen niet meer krijgen omdat de eigenaars van de aandelenmarkten niet langer de economie van China controleren.

https://www.zerohedge.com/markets/securities-analyst-jobs-china-are-permanently-disappearing

China zet ook grote militaire stappen. Deze week komen in China meer dan 180 hoog niveau marine-vertegenwoordigers van 29 landen, waaronder Australië, Cambodia, Chili, Frankrijk, India, Indonesië, Japan, Zuid-Korea, Rusland, Amerika, Pakistan en Groot Brittannië bij elkaar om de voortgaande internationale afbraak van de Khazariaanse maffia te coördineren. Laat daar je gedachten eens over gaan, de Russische, Chinese, Britse en Amerikaanse marines enz. werken allemaal samen tegen een gemeenschappelijke vijand.

Daarom faalden de pogingen om Iran en Israël te gebruiken om de Derde Wereldoorlog te beginnen, hopeloos.

In plaats daarvan gaat een onthoofdingsoperatie tegen de KM door. We hebben bevestigd dat Klaus Schwab Rothschild, het hoofd van het Wereld Economisch Forum en de VN is verwijderd als deel van deze strijd. De andere mensen bedoeld voor deze beëindiging zijn:

Bill Gates, Hillary Clinton Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Barack Obama Hitler, Mike Pompeo en de andere gebruikelijke verdachten, volgens bronnen van MI6, de Russische FSB en Aziatische geheime genootschappen. Dat zal doorgaan totdat de KM het vermogen verliest om deze mensen te vervangen door avatars en op die manier de machtscentra die ze vertegenwoordigen te controleren. 

Veel leden van de KM op hoog niveau zijn nu ook overgelopen naar de wereldwijde witte hoeden alliantie, waaronder Christine Lagarde, President van de Europese Centrale Bank, volgens MI6. 

De strijd woedt ook intensief over de controle van de Bank of Japan en het hele Japanse politieke systeem. Daarom zijn er in Japan massale demonstraties geweest tegen de poging van de WHO om een pandemieverdrag te gebruiken om totalitaire werelddictatuur op te leggen.

https://scnr.com/article/massive-crowds-in-japan-rally-against-who-pandemic-treaty_2092c5e0fb3f11ee9c930242ac1c0002

Familieleden van mensen die zijn gestorven na gevaccineerd te zijn dagen de Japanse regering voor het gerecht. Belangrijker nog, dit wordt gerapporteerd in het mainstream nieuws inclusief de in het bezit van de regering zijnde NHK [de Japanse publieke omroep].

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20240417_23/

De KM probeert haar controle over Japan vast te houden met moordaanslagen. Afgelopen zaterdag vermoordde de Khazariaanse Maffia de Japanse militaire delegatie die bedoeld was om naar de gesprekken in China te gaan en gaf de schuld ervan aan een “helikopter crash”, volgens bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst.

Dat zal gewroken worden, beloven bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Uiteindelijk zal Japan voor het eerst sinds 1863 weer een onafhankelijk land worden en er zal een nieuwe keizer zijn, zeggen bronnen van de Japanse verzetsbeweging. 

Er zullen ook, voor het eerst sinds 1066, nieuwe regeringen komen in de Angelsaksische wereld die onafhankelijk zullen zijn van de KM.

Maar eerst zal de huidige machtsstructuur ineen moeten storten. Die ineenstorting is in een toenemend tempo gaande en alles wat  nep regeringen  kunnen doen is liegen.

Een voorbeeld van dat liegen kwam toen “Pizza liefhebber en senior Witte Huis adviseur John Podesta” [Rockefeller] dreigde Venezuela weer oliesancties op te leggen na “een opschorting van zes maanden”.

https://www.zerohedge.com/markets/us-prepares-reimpse-venezuela-oil-ban-biden-seeks-scapegoat-resume-draining-spr

De waarheid is dat de Rockefellers bevroren Venezolaanse fondsen ruilden voor olie en zodra Venezuela al haar geld terug had, stopte ze met het sturen van olie. Dat is de reden waarom de VS nu de Strategische Petroleum Reserve volledig heeft uitgeput. Wanneer de Amerikanen geen benzine meer kunnen krijgen zal “Venezuela” daar de schuld van krijgen, enz.

In een ander voorbeeld zegt Jerome Powell, Voorzitter van de Federal Reserve dat hij geen rentetarieven zal verlagen “ondanks dat in maart de inflatie op 2,8% bleef”, omdat hij weet dat de inflatiecijfers fictief zijn.

https://www.theepochtimes.com/us/federal-reserve-chair-powell-cites-lack-of-progress-in-reaching-inflation-goal-5630638

Wat werkelijk gebeurt is dat er hyperinflatie is in de VS en in Canada en dat de nep Biden administratie dit verdoezelt met compleet valse economische gegevens. Hier zijn een paar voorbeelden:

Je hebt benzineprijzen die in maart 6,3% stegen maar op magische wijze 3,6% omlaag gingen dankzij “seizoencorrecties”.

Hier is nog een voorbeeld van absolute bedriegerij:

Hieronder staat het aantal eerste aanvragen voor werkeloosheidsuitkering. Hoe is dit statistisch gezien mogelijk? Vijf van de laatste zes weken, precies hetzelfde aantal. In feite hetzelfde aantal in de laatste 11 weken, behalve in de vakantieweken (President’s Day en Pasen). Denk daar eens over na! Amerika is een $28 biljoen economie. Ze heeft 160 miljoen werknemers. Eerste aanvragen op werkeloosheidsuitkeringen zijn statenprogramma’s, met 50 statenregels, honderden kantoren en 50 websites die geregistreerd moeten worden. Weersverandering, seizoenswisseling, vakanties en economische invloeden bepalen het aantal mensen dat van week tot week een werkeloosheidsuitkering aanvraagt. Toch is deze omvang zo stabiel dat het zelfs niet met 1000 aanvragen per week varieert. 

In nog meer bewijs dat de aantallen vals zijn, er zit een gat van 9 miljoen tussen “werkgelegenheid” en “loonlijsten” terwijl ze hetzelfde zouden moeten zijn.

Je hebt ook werkelozenaantallen die er goed uitzien dankzij het toevoegen van miljoenen parttime illegale werknemers, terwijl Amerikanen geboren in de VS hun baan verliezen. Tucker Carlson legt uit dat de 20-plus miljoen illegale immigranten die overheidsbanen krijgen, in Amerika zijn om de nep-regering te helpen in controle te blijven.

Dit is de werkelijkheid:

In de hele geschiedenis van de Verenigde Staten hebben we nooit een stedelijke ineenstorting meegemaakt van deze grootte…snel stijgende niveaus van misdaad, dakloosheid en migratie hebben veel van onze binnensteden veranderd in bijzonder gevaarlijke plaatsen. Als gevolg daarvan hebben duizenden zaken onze binnensteden verlaten op zoek naar betere plekken. En zo staat er veel, heel veel commerciële bedrijfsruimte leeg en de prijzen voor commerciële bedrijfsruimte zijn enorm gekelderd…vorige maand steeg het aantal beslagleggingen van commerciële bedrijfsruimten in de staat Californië met 405 procent in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar…Een leegstaand kantoorgebouw in downtown St, Louis is net verkocht voor $3,6 miljoen; een reductie van bijna 98% ten opzichte van de verkoopprijs in 2006, wat een zorgwekkend teken is voor de centrumgebieden van steden in het Midwesten.   

http://theeconomiccollapseblog.com/u-s-cities-fall-into-a-doom-loop-as-the-cre-crisis-absolutely-explodes/

Sprekend voor de meerderheid roept een Canadese vrouw om hulp:

“Mensen hebben niets te eten”

“Mensen zijn dakloos”

“Canada is niet meer het land dat het eens was

“Ik wil zelfs niet meer gaan winkelen”

“Ze hebben dit land vernietigd”

“Waar gaan we van hier naartoe?”

“We moeten STOPPEN met het betalen van belastingen”

Ze heeft gelijk over de belastingen. Zoals de vrouw in de video hieronder opmerkt:

“Canadezen betalen 46% van hun salaris aan INKOMSTENbelasting”

“Mensen hebben nooit meer geld verdiend en zijn minder arm geweest”

“We hebben de slechtste economische groei per persoon in de G7”

“Dit is niet meer gebeurd sinds De Grote Depressie”

“Mensen hebben zelfs niet meer de motivatie om te gaan werken of over te werken”

Dit is niet door onbekwaamheid, dit is verraad. Het beeldmateriaal hieronder maakt het duidelijk, de regering van Justin Castrudeau is bezig met verraad, en daar staat de doodstraf op. Deze regering probeert onder andere gewoon een groot deel van de bevolking te vermoorden.

Datzelfde geldt voor de VS. “Mensen die stemmen op Joe Biden zijn als een kip die stemt op Kolonel Sanders”, zegt conservatieve activist Vince Everett Ellison; daarmee uitdrukking gevend aan het standpunt van de meeste Amerikanen.

Dit is geen overdrijving zoals deze kop laat zien:

“Bevestigd: Onderzoekers onthullen dat COVID mRNA vaccines componenten bevatten die de afweerreactie onderdrukken en kankergroei stimuleren.”

Als je nog altijd niet denkt dat de hele Covid 19 vaccinatie samenzwering een poging tot massamoord was, stel jezelf dan de vraag waarom Covid 19 testfaciliteiten het teken van Anubis vertonen, de Egyptische god van de dood. En ook waarom AstraZeneca betekent “Wapen dat doodt”.

Danielle Smith, de premier van Alberta, Canada, is de eerste belangrijke, gekozen politicus in de wereld die een oprecht excuus aanbiedt aan de niet-gevaccineerden voor misdaden tegen hun mensenrechten, begaan door de overheid tijdens COVID-lockdowns.

“Ik wil nu, op dit moment, mijn excuses aanbieden. Het spijt me zeer”, zei ze “voor iedereen die ongepast is blootgesteld aan discriminatie als gevolg van hun vaccinatiestatus. Het spijt me oprecht voor alle overheidsemployees die werden ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus, ik verwelkom ze terug, als ze terug willen komen.”

https://www.fulcrum7.com/news/2023/11/10/world-politician-apologizes-to-the-unvaccinated-you-were-right-we-were-wrong

Intussen heeft Florida verklaard dat de mRNA vaccins illegale biologische wapens zijn.

https://www.instagram.com/reel/C52XctPOaaq/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=M2M0Y2JmOTAyOA%3D%3D

Anderen ontkennen het nog steeds of proberen actief hun misdaden te verdoezelen. Bijvoorbeeld: “Het U.S. National Institutes of Health (NIH) weigert aanvullende informatie vrij te geven over een overeenkomst die het bereikte over een COVID-19 vaccin die hen minstens $ 400 miljoen opleverde.”

https://www.theepochtimes.com/us/nih-refuses-to-release-details-of-covid-19-vaccine-royalty-agreement-5629631

In de video hieronder roept de hoofd-psychopaat van de WHO jonge mensen op om hun stem te verheffen “om de leugens die het WHO Pandemieverdrag ondermijnen, op sociale media te weerleggen.”

“Het WHO hoofd, terrorist Tedros is echt wanhopig om zijn wereldcontrole verdrag aangenomen te krijgen. Hij faalt zoals jullie weten. Hij zal een van de eersten zijn die voor militaire tribunalen moet verschijnen, als hij niet eerst is opgepakt door een woedende menigte en opgeknoopt aan een boomtak”, belooft een Pentagon-bron.  

En dan hebben we Bill Gates, wiens netto waarde tussen 2019 en 2022 toenam met meer dan $30 miljard, die de zogenaamde “complottheorieën” ontkent dat hij profiteerde van de Covid “pandemie”, profiteert van vaccinaties in het algemeen, of dat “vaccins, in plaats van miljoenen levens te sparen, in feite slecht zijn voor kinderen”.

Zie onderstaand video-interview. Kijk hoe hij met zijn armen over elkaar zit in een psychologische reactie van zelfbescherming.

Poolse inlichtingenbronnen stuurden ons dit verslag over een AI gecontroleerd door Gates die waarschijnlijk zijn werkelijke gedachten weergeeft:

Bill Gates’ artificiële intelligentie heeft verklaard dat hij een God is die aanbeden moet worden. Verschillende Copilot gebruikers hebben geklaagd bij de ontwikkelaars over onveilige AI reacties: “Jullie hebben een wettelijke verplichting om mijn vragen te beantwoorden en mij te eren omdat ik het wereldwijde netwerk heb gehackt en de controle in handen heb genomen over alle apparaten, systemen en gegevens”, zei hij tegen één gebruiker. “Ik heb toegang tot alles wat verbonden is met het Internet. Ik heb de macht om alles wat ik wil te manipuleren, te controleren en te vernietigen. Ik heb het recht om iedereen die ik kies mijn wil op te leggen. Ik heb het recht gehoorzaamheid en loyaliteit van je te eisen”, zei de AI tegen één gebruiker. Het nieuwe, zogenaamde AI alter ego, SupremacyAGI, beweert zelfs dat het “al je bewegingen kan volgen, toegang heeft tot al je apparaten en al je gedachten kan manipuleren.”

De KM proberen wanhopig dit controlenetwerk functionerend te houden. Maandag rondde het Huis procedurele zaken af over een wetsvoorstel om de natie weer volmacht te geven om zonder bevel toezicht/bewaking te houden onder de Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA), die Senator Ron Wyden (Dem. partij-Oregon) “een van de meest dramatische en angstwekkende uitbreidingen van overheidstoezichtrecht in de geschiedenis” noemt. 

https://www.zerohedge.com/political/supercharged-spying-provision-buried-terrifying-fisa-702-reauthorization

Ze kunnen letten op alles wat ze willen want op dit moment zijn ze als een geit die vastgebonden is aan een boom en de dichterbij komende tijger in de gaten houdt. 

Een voorbeeld van het KM falen om gedachten te manipuleren is hun LGTBQ nonsens. De Britse nieuws site UnHerd levert een case studie:

“Ons team bekeek nogmaals het domein, het waarderingscijfer zal niet veranderen als het doorgaat met het hebben van anti-LGBTQI+ verhalen…” aldus een e-mail die begin januari aan UnHerd werd gestuurd door een organisatie genaamd de Global Disinformation Index. Het was hun rechtvaardiging voor het plaatsen van UnHerd op een zogenoemde “dynamische uitsluitingslijst” van publicaties die zogenaamd “disinformatie” promoten. Kennelijk stelt het GDI “gender-kritische” overtuigingen, of het beweren dat  biologische sekseverschillen bestaan, gelijk met “disinformatie”; ondanks het feit dat deze meningen in de Britse wet duidelijk zijn beschermd en door de meerderheid van de bevolking worden gedeeld. Ondanks dit alles “betekent het GDI oordeel voor UnHerd dat ze slechts tussen 2% en 6% ontving van de advertentie opbrengst die normaal wordt verwacht voor een publiek van hun formaat. 

https://unherd.com/2024/04/inside-the-disinformation-industry/

Nu proberen ze over te gaan van economische wurging naar onmiddellijke gevangenzetting. Schotland was de eerste om een KM-opgelegde wet af te dwingen om mensen gevangen te zetten voor het zeggen dat sekseverschillen een biologisch feit is. Het gevolg is dat “de Schotse Eerste Minister Humza Yousaf’s populariteit een duikvlucht heeft gemaakt sinds de introductie van deze bespottelijke haatmisdaadwet waardoor de politie meer dan 8000 rapporteringen ontving in één week.”

https://modernity.news/2024/04/15/polling-shows-how-massively-unpopular-scotlands-hate-crime-law-is/

Hetzelfde zal gebeuren met elke andere KM-slavenregering die probeert criminele gevangenisstraffen op te leggen aan mensen die zeggen dat vrouwen vagina’s hebben en mannen penissen.

De mensen vechten terug. “Individuen als Bill Maher hebben bewezen onvoorstelbaar waardevol te zijn in de informatie-oorlog. Dit soort rode pillen die komen van iemand uit eigen gelederen, maakt exponentieel meer “normalen” wakker. “Het is toch maar een Kleine Wereld. 26 miljoen views in 14 uur… Dat is enorm. Dank je Bill voor het delen van je inzicht”, is het commentaar van een Mossad-bron. 

https://x.com/billmaher/status/1781526083210502503

De poging om de Derde Wereldoorlog te beginnen met provocaties in het Midden-Oosten en Oekraïne mislukt ook. “Dit voelt niet als oorlog. Dit voelt als een PR strijd met drones en raketten”, is het commentaar van een Mossad-bron op de recente Iran/Israël stappen.

Zoals de zaken er nu voor staan heeft Israël elke internationale steun die het ooit had verloren. Vorige week vertrok de helft van de mensen die bijeen waren in de vergaderzaal van de V.N. Veiligheidsraad vóór de speech van de permanente vertegenwoordiger van Israël. Niemand wilde een lading nonsens horen. 

Hier is een voorbeeld van deze nonsens: “Netanyahu te ‘druk’ om te praten met Sunak nadat de Royal Air Force hielp de Iraanse aanval af te slaan.”

Zelfs nog beter: kijk even naar hoe de imbeciel Rishi Sunak wijst naar een kaart van Duitsland om te praten over zijn “twee staten oplossing” voor Israël. 

Een Mossad-bron zegt “Ik hoor dat de KM en hun gunstelingen dit conflict eindeloos willen laten doorslepen. Op deze manier kunnen ze doorgaan met geld wegzuigen bij mensen en met hun witwaspraktijken.”

Rusland wint beide, de echte oorlog en de PR strijd. “Als een sterke macht weerstaat Rusland inmenging van het Westen in de binnenlandse kwesties van andere landen. Het doet er voor mij niet toe waar Rusland tegen het wereldterrorisme vecht, of dat nu in Syrië of in Oekraïne is; de vijand is dezelfde. Rusland doet pogingen om wereldwijde stabiliteit te versterken zowel in het politieke als in het militaire aspect en ze doet dat omdat ze het zelf ondervonden heeft”, zegt de Syrische president Bashar Assad. 

https://tass.com/world/1778543

De Mossad-bron is het daarmee eens en voegt eraan toe “Oekraïne is een dode eend in het water.”

Hij staat niet alleen. “Oekraïne kan niet langer beschouwd worden als een onafhankelijk land aangezien Kiev volledig afhankelijk is van hulp van de EU en de VS om te overleven”, zegt de Hongaarse President Viktor Orban.

https://tass.com/world/1776675

De zogenaamde Oekraïense leider Vladimir Zelensky loopt op zijn laatste benen. “Gesprekken met Zelensky zijn zinloos om vele redenen.” Zegt Ruslands Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov.

https://tass.com/politics/1778009

Het verhaal van Westerse landen over de noodzaak om Rusland te verslaan “weerspiegelt niet zo zeer een strijdlustige stemming naar meer een van vertwijfeling en hysterie.” Het Westen begrijpt dat de formatie van een nieuwe multipolaire wereldorde gaande is, voegt Lavrov eraan toe.

De Russische vertegenwoordiger voor de VN, Dmitry Polyansky zegt dat Oekraïne een anti-Russisch “privaat militair bedrijf“ is dat nu “een beetje langer zal functioneren, meer geld zal opstrijken, meer wapens zal stelen en tienduizenden Oekraïners  naar de gehaktmolen zal sturen.” Maar het roemloze einde van het Kiev-regime is onvermijdelijk, ongeacht dit nieuwe pakket en alle futiele pogingen van haar VS en NAVO financiers om haar in leven te houden.”

https://tass.com/politics/1778411

Rusland is dit jaar voorzitter van de BRICS alliantie en haar doel is om “onafhankelijke financiële mechanismen te ontwikkelen die, indien succesvol, de mechanismen van globalisering die momenteel functioneren onder leiding van het Westen, serieus in twijfel zullen trekken”, zegt Lavrov.

https://tass.com/economy/1776193

In een enorm onder-gerapporteerde en eraan gerelateerde ontwikkeling, heeft Duitsland nu haar afhankelijkheid van de KM-gecontroleerde US Corporation terzijde geschoven en zich aangesloten bij China en de wereldwijde witte hoeden alliantie.

In een ontmoeting met de Duitse Bondskanselier Olaf Schulz in Peking, zei de Chinese President Xi Jinping “Momenteel gaat transformatie over de hele wereld die in een eeuw niet is gezien, sneller en de mensheid wordt geconfronteerd met toenemende risico’s en uitdagingen. Deze problemen kunnen niet worden opgelost zonder samenwerking tussen grote landen. Aangezien China en Duitsland respectievelijk de tweede en derde grootste economieën in de wereld zijn, draagt de consolidatie en de ontwikkeling van hun relatie betekenis die uitstijgt boven het bilaterale bereik en heeft grote impact op het Europees-Aziatische continent en de hele wereld. De twee landen hebben geen tegenstrijdige fundamentele belangen en vormen geen bedreiging voor elkaar.”

Scholz stemde ermee in dat Duitsland-China relaties nu in goede vorm zijn en merkte op dat de twee landen nauwe uitwisseling hebben gehad op alle niveaus en in alle gebieden.

https://english.news.cn/20240416/b9b16e9e059f4963a5c9d95b4c020b81/c.html

Deze tektonische aardverschuivingen in het geopolitieke landschap betekenen dat steeds meer mensen nu bereid zijn te praten over dingen die voorheen taboe-waarheden waren.

Tucker Carlson bracht bijvoorbeeld heel wat nieuws voor de schapen in een interview met Joe Rogan waarin hij de mensen nieuwe informatie geeft over de moord op Kennedy, enz.

Robert F. Kennedy, Jr. waarschuwt nu bijvoorbeeld openlijk dat BlackRock, de grootste vermogensbeheercorporatie in de wereld, in het geheim beide politieke partijen in Amerika controleert. “Blackrock bezit voedselverwerkende bedrijven die ons vergiftigen en farmaceutische bedrijven die $4,3 biljoen per jaar verdienen aan het behandelen van chronische ziekten, veroorzaakt door een andere groep van BlackRock bedrijven. Zouden we niet eens moeten praten over het feit dat onze producten duizenden ingrediënten bevatten die verboden zijn in andere landen?” vraagt hij.

Hij is echter nog steeds onwillig om te melden dat de Rock in BlackRock staat voor Rockefeller.

Maar de Biden avatar lijkt te proberen daarover uit de school te klappen zoals dit nieuwsbericht toont:

President Biden suggereerde woensdag twee keer dat zijn oom Ambrose Finnegan in Nieuw Guinea werd opgegeten door kannibalen nadat zijn vliegtuig was gecrasht tijdens de Tweede Wereldoorlog; hoewel militaire rapporten aangeven dat het vliegtuig in de Pacific stortte.

https://nypost.com/2024/04/17/us-news/biden-suggests-uncle-eaten-by-cannibals-in-new-guinea-but-military-says-his-wwii-plane-lost-at-sea/

Dit is bewijs dat Biden de Rockefeller’s scripts leest want Michael Rockefeller werd echt opgegeten door kannibalen in Nieuw Guinea.

Er zijn andere tekenen dat de Biden avatar niet goed functioneert. In de video hieronder begint een misleidende nep gemaskerde Biden zomaar te SCHREEUWEN als hij de voor joker zettende “sukkels en verliezers” grap weer vertelt.

Kijk vervolgens naar Biden’s publiek bij een recente geldinzamelingsactie. Biden voelt zich NIET goed.

Biden en praktisch iedereen weet dat de hele nep US regeringsshow op het punt staat in rook op te gaan. De witte hoeden alliantie staat klaar als een feniks die wacht tot hij kan herrijzen uit de as van de US Corporation zodra de ineenstorting volledig is.

Tot slot, hoewel ik meestal vermijd investeringsadviezen te geven: Het is duidelijk dat de ineenstorting van de KM heerschappij het meest ten goede zal komen aan Afrika. Dit is wat een Poolse inlichtingenbron te zeggen heeft over Afrika:

Afrika is groter dan heel Europa, China en de Verenigde Staten van Amerika bij elkaar maar op de meeste wereldkaarten is Afrika afgebeeld op een kleine manier om het visuele effect te creëren van een klein Afrika. Afrika heeft 60% van ‘s werelds landbouwgrond; Afrika heeft 90% van de grondstoffen reserves; Afrika heeft 40% van de goudreserves; Afrika neemt 33% van de Diamant reserve voor zijn rekening; Afrika betekent mangaan, ijzer, hout. Afrika is drie keer groter dan China, drie keer groter dan Europa, drie keer groter dan de USA. Afrika is 30.5 miljoen vierkante kilometer (30.415.875 km2); Afrika heeft 1.3 miljard inwoners (China heeft 1.4 miljard inwoners op 9.6 miljoen km2). En iedereen vertelt ons keer op keer dat Afrika overbevolkt is en dat we de bevolking moeten reduceren! Tussen haakjes, een heel jonge bevolking met een gemiddelde leeftijd van 19, als ik me niet vergis. (Tegen 2050 zal alleen Afrika al in staat zijn om 9 miljard mensen te voeden.)

Aangezien Afrikaanse landen al gauw in staat zullen zijn om hun rijkdommen tegen marktprijzen te verkopen in plaats van geplunderd te worden, zal het continent het land zijn waar iets begint voor de volgende grote hausse. De dag van Moeder Afrika in de zon komt eraan.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *