Benjamin Fulford: “Iran valt Israël aan, naar jullie gebracht door Coca Cola, Vanguard en BlackRock.”

15 april 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het absurde corporate toneel dat zich in het Westen voordoet als nieuws bereikte een nieuw dieptepunt met de zogenaamde Iraanse aanval op Israël die voor “99% werd tegengehouden” door Israël. Het Israëlisch cabinet gaf daarna een foto en een video uit waarin flessen en blikjes Coca Cola prominent in beeld waren. Coca Cola is het eigendom van Vanguard, Blackrock en de gebruikelijke verdachten zodat jullie weten wie deze “Iraanse aanval” sponseren. Natuurlijk moest de Israëlische regering de orders van hun corporate sponsors gehoorzamen met sluikreclame.

https://www.wallstreetzen.com/stocks/us/nyse/ko/ownership

Dit theater verbergt echter een heel reële oorlog die nu woedt tussen twee alternatieve tijdlijnen voor de planeet aarde. Deze oorlog stevent af op een tot een climax leidende strijd in mei. Dat is de tijd waarop de Khazariaanse Maffia zal proberen hun in privébezit zijnde WHO te gebruiken om de mensheid hun totalitarisme op te leggen via hun “pandemieverdrag”. De KM is van plan om precies op tijd voor de discussie biologische wapens los te laten om een pandemie te creëren. Dit is waarschijnlijk waarom mensen rapporteerden dat vóór de zonsverduistering van 8 april over de hele VS chemtrails waren te zien. 

Deze “noodsituatie” die ze creëren zal dan gebruikt worden om gedwongen vaccinaties, gedwongen internering in concentratiekampen, volledige censuur enz. te rechtvaardigen.

De KM, geleid door David René de Rothschild, Klaus Schwab Rothschild enz. zeggen dat ze de controle over het financiële systeem niet gaan opgeven. In plaats daarvan stellen ze voor om cryptovaluta te gebruiken om hun niet-gekozen bewind voort te zetten. Onder hun plan zal iedereen een “basisinkomen” krijgen dat gekoppeld zal worden aan hun “sociale kredietscore”. Als je gehoorzaam al hun vaccinaties enz. neemt, zal je insectenproteïne mogen eten, buiten je “zone” mogen reizen en andere voordelen krijgen. Degenen die ongehoorzaam zijn zullen hun inkomen beperkt of stopgezet zien, hun reizen beperkt, enz. Echte dissidenten zullen systematische uit de weg worden geruimd.

De KM bood het hoofd van MI6 een omkoopsom van $48 miljard aan, betaalbaar in bitcoin, om hun plan te steunen. Hij wees de omkoopsom af en koos in plaats daarvan om het witte hoeden plan te steunen.

Het alternatieve voorstel dat door de witte hoeden en hun Aziatische bondgenoten werd gedaan is te zien in het document dat ze op het punt staan te ondertekenen:

Reflecterend aan het oorspronkelijke ontwerp, autoriseert de White Dragon Foundation hierbij de uitgifte van $100 biljoen. Dit geld zal gedekt zijn door goud dat in het bezit is van de Santa Romana Clan.

Bij uitgifte zal $50 biljoen naar de bankrekening worden gestuurd die door de Santa Romana Clan is aangegeven voor het financieren van hun humanitaire projecten.

De andere $50 biljoen zal door de White Dragon Foundation worden gebruikt om een toekomst-planorganisatie op te zetten. Zoals overeengekomen tussen Oost en West zal het doel van deze organisatie zijn om de hoeveelheid en verscheidenheid van leven, inclusief menselijk leven, te vergroten.

Getekend

Vertegenwoordiger van de White Dragon Foundation

Vertegenwoordiger van de Santa Romana Clan

De Santa Romana clan stuurde ons onderstaande foto’s waarop afgebeeld een deel van het goud in hun bezit en zei dat ze bereid waren om voor al het noodzakelijke bewijs te zorgen dat de $ 100 biljoen waarde van goud echt en in hun bezit is. Ze zijn van plan hun $50 biljoen deel te gebruiken voor humanitaire projecten van hun keuze en ontwerp.

De Westerse witte hoeden zullen hun deel gebruiken zoals in het document beschreven. Onder dit plan zal de toekomst-planorganisatie worden opgezet onder het licht van volledig openbaar toezicht. Ze zal de intelligentste mensen op aarde inhuren. Ze zal iedereen vragen wat voor soort toekomst ze willen voor de planeet en dan uitwerken wat de beste manier is om die toekomst waar te maken. 

Er zijn een paar duidelijke dingen waar iedereen het over eens is. Bijvoorbeeld: er moet een eind komen aan ziekte, armoede en milieuvernietiging. Daarna zal enorme inspanning geleverd worden om een eind te maken aan de dood, de nummer één vijand van leven.

Samenvattend: de KM tijdlijn verlangt dat de planeet wordt veranderd in een gigantische veeboerderij, gecontroleerd door hen. De andere tijdlijn verlangt dat de mensen beslissen welke toekomst ze willen en voor hun openbare dienaren om die tot realiteit te maken.

Er wordt ernstige opschudding/narigheid verwacht tussen nu en mei terwijl de twee kanten het uitvechten.

Het Israëlische theater dat nu verschijnt op jullie schermen is uiteindelijk gesponsord door de Zwarte Zon organisatie en de MK families. P3 Vrijmetselaar bonze Vincenzo Mazzara zegt dat de Zwarte Zon “rotzooi en vernietigingen zal blijven uitvoeren totdat een Wereld Federatie Regering is gevestigd.”

Volgens hen, hoewel het theater in Israël grotendeels nep is,  is er een echte strijd gaande. Als voorbeeld daarvan stuurden ze ons deze foto van de totale vernietiging van de illegale VS groene zone in Irak.

https://www.tiktok.com/@reginatanasovrana/photo/7324596871458983201?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Bovendien hebben de speciale mariniers van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC) het aan Israël gelinkte MSC Aries containerschip in beslag genomen dichtbij de Straat van Hormuz, rapporteert het officiële persbureau IRNA. 

https://www.presstv.ir/Detail/2024/04/13/723591/IRGC-seizes-Israel-linked-container-ship-in-Strait-of-Hormuz-

Laten we zien of ze kind-slaven in de containers vinden.

Dingen zouden snel kunnen escaleren. Functionarissen van de Amerikaanse Ruimte Macht waarschuwen dat Israël de komende 24 tot 48 uur van plan is Iran aan te vallen met een aardbevingswapen. Als dat gebeurt zal Iran waarschijnlijk wraak nemen door de raketten uitgerust met neutronenbomkoppen te gebruiken die ze hebben gekregen van George Bush Sr.

Dat is de reden waarom zichtbare de-escalatie maatregelen worden gezien in het Midden-Oosten. Niemand wil dat dit escaleert in een totale thermonucleaire oorlog en de vernietiging van de planeet. Behalve de MK zijn natuurlijk ook de Russen heel grote stappen van plan. Russische FSB bronnen zeggen dat hun speurders zich richten op de Rothschild/Rockefeller, enz. families.

De Russische Onderzoekscommissie zegt dat hun criminele onderzoek naar de recente terroristenaanslag in Moskou duidelijk heeft gemaakt dat “de financieringen werden verkregen via commerciële organisaties zoals het olie- en gasbedrijf Burisma Holdings dat opereert in Oekraïne. “Burisma, zoals bekend, is verbonden aan Hunter Biden die een façade is voor de Rockefeller/Rothschild KM groep. 

https://tass.com/politics/1772727

“Dit is hoe het de geschiedenis in zal gaan: een onmenselijk en misantropisch regime van terroristen en Nazi’s die de belangen van hun volk verraadden en ze opofferden voor Westers geld en giften voor Zelensky en zijn kring van vertrouwelingen”, zegt de permanente Russische vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties, Vasily Nebenzya. In een recent voorbeeld van “wreedheid” laten officiële testresultaten van een massale vogelsterfte zien dat deze werd veroorzaakt door ze te voeren met Oekraïens graan dat opzettelijk was vergiftigd, volgens Poolse inlichtingenbronnen.  

De Oekraïnekwestie is slechts een deel van een veel groter onderzoek naar de KM door de Russische FSB. Ze hebben de verborgen geschiedenis van de operatie om de Sovjet Unie te vernietigen aan het licht gebracht en het spoor leidt rechtstreeks naar Glencore Commodities. Dit is de Rothschild façade die nu ook de Vaticaan Bank en de Bank van Japan, enz. controleert.

Het blijkt dat de Rothschilds (via hun publieke gezicht Marc Rich) in Zwitserland handelshuizen opzetten die Sovjet-olie, aluminium, zink, chromium, staal, enz. kochten voor slechts 5% tot 10% van hun marktwaarden en de producten daarna via hun Zwitserse handelshuizen verkochten tegen marktwaarden en het verschil in eigen zak staken.” Door de tijd heen “ontwikkelde dit programma in opererende bedrijven voor buiten-budget opbrengsten, en vandaaruit naar wegen voor het wegsluizen van fondsen voor de veilige pensionering of politieke terugkeer van in conflict verwikkelde communistische leiders. Handelslijnen werden toegevoegd voor het witwassen van geld, handel in wapens en drugs en andere duidelijk criminele activiteiten. Het duurde niet lang voordat inlichtingendiensten, bedrijven, politiek en misdaad niet te onderscheiden in elkaar overliepen.” 

Nadat deze samenzwering in 1991 de Sovjet Unie failliet liet gaan, intensiveerde de plundering. Lloyds of London schat dat Rusland tussen 1993 en 1998 werd geplunderd voor ergens tussen de $200 miljard tot $500 miljard.

Een sleutelspeler in deze samenzwering was de oorspronkelijke Vladimir Poetin. Hij was van juli 1996 tot maart 1997 het hoofd van Ruslands management afdeling voor het presidentiële bezit. Daar was hij verantwoordelijk voor zowel de bezittingen van de voormalige Sovjet Unie als van de Communistische Partij met een waarde van honderden miljarden dollars.” Poetin creëerde regelingen met zowel Joint Ventures, LLC’s en JSC’s als mantelorganisaties om grote zakelijke belangen te eisen in de overdracht van staatsbezittingen aan andere personen en entiteiten: in Oost Duitsland bijvoorbeeld, verhuurde hij op frauduleuze manier voor bijna niets het enorme culturele centrum van Rusland in Berlijn aan een bedrijf, maar het bedrijf verhuurde daarna het gebouw voor een heel groot bedrag. Poetin stal het geld dat het bedrijf van de dure lease ontving in eigen zak.” 

Heel wat van deze operatie werd geleid via Banco des Gottardo, een in Zwitserland gevestigde opvolger van de beruchte Banco Ambrosiano van Roberto Calvi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Calvi

Met andere woorden, het was een façade van de Vaticaan Bank. Het grootste deel van het geplunderde geld vond zijn weg naar Londen, zeggen FSB-bronnen. 

Ruslands hoofd openbare aanklager, Yuri Skuratov bracht deze samenzwering aan het licht in februari 1999. Poetin nam wraak met een verdachtmakingscampagne inclusief een video waarin “Skuratov zogenaamd seks heeft met twee prostituées.”

Daarom werd Poetin vermoord en vervangen door avatars die loyaal waren aan de Russisch Orthodoxe Kerk. Ze namen zijn ondernemingen over en stopten de plundering van Rusland.

Dus nu weten we waarom eer na de val van de Sovjet Unie zo veel enorm rijke Russische oligarchen verschenen. We weten ook waarom de KM Rusland haat voor het afsnijden van deze plunderzwendel van rijkdommen en bezittingen. 

De details van dit alles zijn te vinden in het heel uitgebreid Wikipedia artikel in de link hieronder.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/FIMACO

Hier is nog meer bevestigend bewijs. Een huidige CIA/voormalig FBI agent beschrijft het in beslag nemen van een jacht van een Russische oligarch. “Omdat we het konden doen. Er was geen noodzaak voor. We deden het gewoon. Het was er… We namen allerlei dingen in beslag van andere landen, van mensen die we niet mochten, we namen allerlei rotzooi in beslag… Omdat alles is gebaseerd op de Amerikaanse dollar.” 

Russische FSB bronnen zeggen dat ze methodisch te werk gaan om het hele Rothschild/Rockefeller criminele netwerk bloot te leggen en hun streven is om gerechtigheid te krijgen inclusief het terugkrijgen van gestolen fondsen en de criminelen die ervoor verantwoordelijk waren voor het gerecht te brengen.

Dit is slechts een van de vangnetten dat zich rond de Rothschilds, de Agneli’s, de Rockefellers en andere KM families sluit.

Degene waar ze het meest bang voor zijn, zijn de vele onderzoeken naar hun Covid- en vaccinatie-massamoordcampagne. 

De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die gevangen gehouden wordt op valse aanklachten, gaf hierover de volgende verklaring:

De Duitse journalist Paul Schreyer had een enorme overwinning in de rechtbank onder de Duitse versie van de Vrijheid van Informatie Wet. Zijn rechtbank-overwinning dwong het Duitse equivalent van de CDC om geheime documenten beschikbaar te stellen, die bewezen dat de zogenaamde pandemie in werkelijkheid een “plandemie” was.

In het licht van het feit dat hetzelfde tegelijkertijd over de hele wereld gebeurde, is het heel waarschijnlijk dat – ik bedoel dat het een vals patroon was – deze overwinning enorme implicaties en vertakkingen zal hebben wereldwijd.

Dit heel, heel belangrijke stukje nieuws stokte niet alleen in de alternatieve wereld. Eigenlijk was het voor de mainstream media onmogelijk om het te negeren, want nu willen veel mensen, veel van hen persoonlijk getroffen door de zogenaamde maatregelen, de waarheid weten over Corona. En er zal meer zijn dat ze willen weten.

En nu zal er hier in Duitsland een officieel onderzoek zijn. Wel, dat is precies wat ik drie jaar lang deed.

In de VS leidt Senator Rand Paul een onderzoek van het Congres naar de “plandemie”.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13289213/rand-paul-covid-virus-wuhan-lab-cover-up.html

Een CIA witte hoed medicus geeft het volgende commentaar:

“Rand Paul weet waar het Covid spoor naartoe leidt. Hij zit al op de koers van de CIA. Maar een onderzoek van het Congres gaat de zaak niet voor elkaar krijgen. Dit zijn internationale misdaden tegen de mensheid. Verantwoordelijkheid voor Covid zal een Neurenberg-achtige afrekening vragen. Er zal een coalitie tussen de twee wereldmachten voor nodig zijn. Wij zijn niet de enigen die een claim hebben op de hoofden van degenen die verantwoordelijk zijn voor Covid. Amerikanen zijn niet de enigen die geleden hebben en gestorven zijn. Het Internationale Militaire Tribunaal van de Witte Hoeden zou de geschikte entiteit zijn om als aanklager van zulke misdaden op te treden, want de VN werkt eigenlijk ook niet. Dit is een nooit eerder voorgekomen situatie die nooit eerder voorgekomen oplossingen vraagt.”

De Japanners zijn ook op het oorlogspad over Covid. Aan dit front hield Professor Masayasu Inoue een persconferentie in Geneve, Zwitserland, waar hij grote waarheidsbommen naar de WHO en de hele farmaceutische industrie gooide. Inoue zegt dat de Covid pandemie een door de mens gemaakt bedrog was, ontworpen om “vaccinaties” het lichaam in te drijven van miljarden mensen wereldwijd. De “valse” pandemie werd georkestreerd door de WHO samen met andere globalistische organisaties en wereldregeringen. De eruit voortvloeiende wereldwijde vaccinatie-agenda was een frauduleus gebruik van “experimentele gentherapie” die opgedrongen werd aan “gezonde mensen”.

Hij waarschuwde ook dat Japans eerste mRNA vaccin-fabricerende fabriek in februari 2023 openging en dat aan andere wordt gewerkt. “Er bestaat een hoog risico dat Japan-gefabriceerde vaccins geëxporteerd zullen worden onder het mom van vals vertrouwen”, zegt hij.

https://sp.nicovideo.jp/watch/so43640769

De Japanse bevolking ondervond meer dan 400.000 bovenmatige doden onmiddellijk nadat de eerste vaccinaties het publiek werden opgedrongen, aldus gegevens van het Japanse Ministerie van Gezondheid en Welzijn.

Dit heeft in Japan geleid tot enorme demonstraties tegen het pandemieverdrag waar de corporate media geen aandacht aan besteden.

Het Japanse leger vecht nu ook terug. De KM nodigde Japans slavenpremier Fumio Kishida uit naar Washington DC te komen met het plan om het Japanse leger onder de controle van een Amerikaanse generaal te plaatsen. Ze gaven deze verklaring uit: “De Verenigde Staten bevestigt opnieuw haar vastberadenheid om Japan te beschermen, ook met gebruik van nucleaire wapens.”

https://tass.com/world/1773393

Vertaling: Ze gebruikten nucleaire chantage tegen Japan om te proberen haar te dwingen haar leger te onderwerpen aan de controle van de KM en om meer geld te overhandigen.

Onze Japanse militaire bronnen bevestigen dat de KM het aardbevings- en nucleaire wapen-dreigement gebruikte tegen Japan. De Japanners reageerden door te zeggen dat ze de volgende keer dat ze op zo’n manier zouden zijn aangevallen, hun eigen wapens zullen gebruiken, gericht op het eiland La Palma in de Atlantische oceaan, om een 100 meter hoge tsunami te veroorzaken die de Oostkust van de VS en de Zuidkust van Engeland zal treffen.

Als gevolg van deze houding blijft het Japanse leger onafhankelijk en een nieuwe Keizer voert nu in werkelijkheid het commando in Japan. Deze nieuwe groep heeft het Amerikaanse leger geïnformeerd dat ze zullen samenwerken met de witte hoeden om de Bank van Japan te nationaliseren en de KM te bestrijden.

De Japanners werken ook samen met Aziatische geheime genootschappen om de Groot Oost-Aziatische Welvaartssfeer te laten herleven, voor het creëren ervan ze vochten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een Aziatische koninklijke bron vertelt ons dat “alle ogen zijn nu gericht op Israël, maar NU gebeurt er iets groots in China, waarbij geen mediapubliciteit is toegestaan.” Andere bronnen vertellen ons dat er een eind gaat komen aan het communistische regime in China. 

Intussen gaat de KM nog altijd door met hun denkbeeldige plannen. Hier kun je kijken naar Klaus Schwab Rothschild die gemaskeerde bedreigingen uit om vele, verspreid voorkomende zwarte zwaan gebeurtenissen te creëren.

In wat wellicht te late rechtvaardigheid is, geven voorlopige rapporten aan dat het kan zijn dat Schwab met spoed naar het ziekenhuis is gebracht wegens een niet bekendgemaakt noodgeval. We zullen het zien. 

Intussen blijven zijn lakeien opdrachten volgen om zijn boosaardige plannen uit te voeren.

In het VK zijn ze van plan om tegen 2029 rund- en lamsvlees te verbieden en alle luchthavens te sluiten als deel van hun “klimaatveranderingszwendel”. Ze willen jullie beperken en jullie voedselvoorraad onder controle brengen.

Intussen heeft de Poolse regering onder leiding van KM agent Donald Tusk een censuurwet onthuld die een straf van 3 jaar in de gevangenis eist voor waarheden die ongemakkelijk zijn voor gender ideologen en LGTB activisten. Onder deze wet zullen mensen naar de gevangenis worden gestuurd voor dingen als:

“Er zijn maar twee geslachten.”

“Geslacht is een biologisch feit, geen kwestie van keuze.”

“Geslacht is vastgelegd in de genen en kan niet veranderd worden.”

“Transseksualiteit is een stoornis in de geslachtsidentiteit.”

“Het operatief verwijderen van borsten en genitaliën van tieners is een onomkeerbare verminking van hun lichamen.” 

“Homoseksuele handelingen zijn zondig.”

“Mannen die zich vereenzelven als vrouw zouden niet mogen meedingen in vrouwensporten.”

Op precies dezelfde tijd neemt een andere KM slaaf, Justin Castrudeau een soortgelijke wet aan die wettelijke verantwoording eist en een boete van $25.000 oplegt voor beledigende uitdrukkingen/verklaringen tegen de LGBTQ gemeenschap en protesten tegen hun promotie.

Maar maak je geen zorgen, het zal nog altijd wettelijk zijn om kritiek uit te oefenen op heteroseksuele Christenen, blanke mensen, enz. 

Castrudeau had het ook over hoe de op de nieuwe sociale kredietscore gebaseerde social engineering het leven duurder zal maken voor degenen die het niet eens zijn met zijn WEF/KM visie voor de toekomst.

Dit zijn slechts een paar van de idioten die ze voor de camera’s laten paraderen alsof ze leiders zouden zijn.

Bijvoorbeeld: het ziet er naar uit dat ze net een volgende en nog weer een volgende “Minister van Defensie” Lloyd Austin avatar hebben uitgerold om te zeggen: “Geen bewijs van genocide” in Gaza.

Ze gebruiken ook nog altijd Nancy Pelosi, de achtste tot dusver, voor zover we kunnen tellen. De video hieronder geeft aan dat deze avatars deels worden gebruikt voor het witwassen van geld.

Greg Reese van het Reese rapport laat zien dat niemand in de huidige zogenaamde Federale Regering de ambtseed heeft afgelegd. Dit betekent dat ze allemaal verraders zijn.

Hier is een voorbeeld van waarin de KM het Amerikaanse Congres heeft veranderd. Een Democraat van Texas, geboren in New York, Rep. Sheila Jackson Lee vertelt studenten dat de maan een “planeet is die grotendeels bestaat uit gassen”.

Rep. Sheila Lee (Dem.-Texas) schokte maandag deelnemers aan een zonsverduisteringsevent op een middelbare school door te beweren dat de oersolide maan een “planeet” is die “voor het grootste deel  bestaat uit gassen”;  voordat ze er aan toevoegde dat ze nog altijd de “eerste in de rij” wil zijn om te leren hoe ze daar kan leven.

https://www.msn.com/en-us/news/technology/space-cadet-rep-sheila-jackson-lee-tells-schoolkids-that-moon-is-a-planet-and-made-up-mostly-of-gases/ar-BB1lln2e

Een andere KM marionet, Rishi Sunak van Groot Brittannië, is kennelijk zo onkundig dat hij niet eens weet hoe hij een hamer moet gebruiken.

En laten we de top Dodo Joe Biden niet vergeten. In de video hieronder heeft Donald Trump het over de incompetentie van Biden, zijn seniliteit en dat we op het punt staan in een wereldoorlog gesleept te worden.

Intussen laten ze een nep Trump nog altijd opdraven om te verschijnen bij nep rechtszaakdrama’s, enz. Maar zelfs de corporate media beginnen vragen te stellen zoals dit verslag over Melania Trump aangeeft.

Melania Trump houdt waarnemers in het ongewisse of ze, hoewel op haar hoede,  naast haar man zal verschijnen bij de presidentscampagne.

Gereserveerd en ondoorgrondelijk is dit in Slovenië geboren voormalig model zichtbaar afwezig als haar man Donald Trump zijn derde gooi doet naar het Witte Huis.

Ook heeft ze geen enkele hoorzitting met haar man bijgewoond nu hij door een groot aantal rechtszaken navigeert.

https://www.yahoo.com/news/melania-trump-cautious-return-spotlight-153113855.html

Er is ook nieuw bewijs dat sommige mensen die ze op laten draven in feite klonen kunnen zijn. Kijk eens naar de foto’s van Mark Zuckerberg, oprichter van Facebook, en David Scott Portnoy, Amerikaanse zakenman en social media persoonlijkheid, oprichter en eigenaar van Barstool Sports, een sport- en cultuurbedrijf, en voormalig woordvoerder van het Witte Huis, Jens Psaki. Zijn ze klonen?

Als dat zo is, wie creëert ze dan en waarom? Het zal wellicht spoedig mogelijk zijn om hun marionettenmeesters te ontmaskeren zonder angst voor repercussies. Een goed voorbeeld is Alex Jones van Infowars:

CIA contractant geeft toe dat CIA zich richtte op Alex Jones, FBI had agenten bij 6 januari.

Een Undercover geluidsonderzoek heeft stukjes films opgenomen van een CIA Contracting Officer en voormalige FBI werknemer die lijkt een reeks twijfelachtige/aanvechtbare activiteiten toe te geven, waaronder het onder druk zetten van familieleden van de slachtoffers van Sandy Hook  om Alex Jones voor het gerecht te dagen en het hebben van agenten bij het Capitol Incident van 6 januari. 

https://www.mgtow.tv/watch/contractor-admits-cia-targeted-alex-jones-fbi-had-agents-at-jan-6_iMNrNQVdhY169Up.html

Alex Jones is nu in het tegenoffensief en zegt: “Ik ben van plan om een rechtszaak te beginnen tegen de CIA en de FBI. Ik heb firma’s in de arm genomen om een eis in te dienen wegens schendingen van Burgerrechten en gangsterpraktijken van de regering. 

De KM lijkt de ineenstorting van hun controlenetwerk op te nemen alsof dat het einde van de wereld was. Of ten miste de Israëli’s lijken dat te denken. De Israëlische regering is van plan om op 22 april 2024, het begin van Pascha [Joods paasfeest], rode vaarzen te slachten en te offeren, volgens Mossad-bronnen. “Het offeren van rode vaarzen… impliceert het offeren van een rode vaars die zonder onvolkomenheden en helemaal rood moet zijn, zonder een enkele niet-rode haar. De as van dit offer wordt dan gebruikt in een zuiveringsritueel, dat van essentieel belang is voor individuen die toegang zoeken naar heilige ruimten of zich bezig houden met bepaalde religieuze praktijken.”   

Dit is ter voorbereiding op het bouwen van de derde tempel, zeggen de bronnen.

Tot besluit, in een teken dat we echt voor niet eerder voorgekomen gebeurtenissen staan, verliet iets enorms Antarctica tijdens de zonsverduistering en werd opgevangen door de radar.

“Wat eruit lijkt te zien als een grote vlek/wolk die zich de komende paar dagen van Antarctica helemaal tot in de Atlantische oceaan beweegt! Wat is deze vormeloze materie? Een weersysteem of iets anders?” vraagt een Pentagon medewerker zich af. 

Bronnen van het Japanse leger bevestigen dat het niet zo maar een digitale anomalie is en dat oceaanboeien enorme 80 voet hoge golven hebben vastgelegd in het gebied van de grote vlek/wolk. Bronnen van de Amerikaanse Ruimtemacht bevestigen een “enorme uitbarsting van energie” die uit Antarctica kwam. Ze onderzoeken wat de uitbarsting was en wat het doel ervan was. We kunnen alleen maar speculeren, maar het zou gerelateerd kunnen zijn aan een aanval op de Nazi- basis op Antarctica. We gaan absoluut niet in kaart gebrachte wateren in.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *