Benjamin Fulford: “De strijd van de eclips zal de toekomst van de mensheid bepalen.”

8 april 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De geheime oorlog om de planeet die woedt tussen Satanisten en de lichtkrachten stevent af op een beslissende strijd die zich concentreert rond de zonsverduistering die kort nadat de verslag online gaat begint.

Het lijdt geen twijfel dat deze eclips geen gewone gebeurtenis is. Ze passeert over zeven steden, genaamd Nineveh, een Babylonische stad die in de bijbel wordt genoemd als het centrum van zonde en verdorvenheid. Ze passeert ook over zeven steden genoemd Salem, bekend in de bijbel als de woning van god.

We vermelden ook dat er een 4.8 aardbeving was in New York slechts dagen voor 8 april (4/8) en dat het Vrijheidsbeeld werd getroffen door bliksem. Ook werden noodtoestanden afgekondigd langs het hele pad van de eclips.

Het is nog heel wat meer dat elders uitgebreid wordt gerapporteerd, maar het is duidelijk dat er iets heel ongewoons gaande is. Deze 7:17-minuten durende video besteedt aandacht aan heel wat ervan.

https://banned.video/watch?id=660c2c56b0f994f1e4e392cb

Ook interessant is Simpsons visie op de eclips.

Steeds meer mensen zijn zich nu bewust van de oorlog tussen Satanisten die ons tot slaaf willen maken en de witte hoeden die ons willen bevrijden. Als de Satanisten winnen, zal de mensheid voor altijd onderworpen zijn onder verschrikkelijke omstandigheden. Als de lichtkrachten winnen, zal de mensheid de leiding hebben over het evolutionaire equivalent van een big bang die ter vergelijking de explosie uit het Cambrium eruit zal laten zien als een champagnebubbel. 

Laten we beginnen met te kijken naar wat de duistere kant in z’n schild voert. Volgens een rapport dat ons is toegestuurd door Duitse inlichtingenbronnen, is het Satanistenplan voor de zonsverduistering als volgt: 

Ze zijn een biologische aanval van plan op 8 april, vlak voor de totale zonsverduistering. Dit is hoe die in z’n werk zal gaan. Vliegtuigen zullen hun vracht met drie tussenruimtes afleveren. De eerste zal 2 uur voor de totale zonsverduistering zijn, de tweede 1 uur voor de totale zonsverduistering en de derde 30 minuten voor de totale zonsverduistering. De vliegtuigen zullen uitgerust zijn om een droog poeder (bacterieel biologisch wapen) te verspreiden. Het zal niet zichtbaar zijn… Symptomen zullen beginnen te verschijnen 7 – 10 dagen na infectie. 30 dagen na infectie zullen de media het opmerken, 60 dagen na infectie zal de paniek het hoogste punt ooit bereiken. 90 dagen na de infectie zullen de recent overeengekomen VN/WHO pandemie-bevoegdheden tot wet verheven worden.

Dat is de reden waarom de “Q”-site waarschuwt: “Ga niet naar de eclips kijken.”

https://qofficial.net/

De dochter van Satanist “Klimaat Tsaar” John Kerry, Vanessa zegt dat “miljarden mensen dood moeten gaan voor de ‘Nieuwe Wereld Orde’ en dat ‘de tijd rijp is voor een globalisten coup die gebruik maakt van de controlemechanismen van het pandemieverdrag van de Wereld Gezondheidsorganisatie om een wereldregering te creëren die aan niemand verantwoording schuldig is.” “Ze” verwijderden de video waarin ze dit bij het WEF zegt van het internet maar zowel Duitse als Poolse inlichtingenbronnen bevestigen dat ze dit heeft gezegd. 

De WHO is geen regeringsentiteit maar is in het privébezit van massamoordenaars als Bill Gates. Het verdrag dat ze proberen af te dwingen zal dingen mogelijk maken als:

“Gedwongen vaccinaties”

“Gedwongen Medische procedures”

“Gedwongen Lockdowns”

De Russische inlichtingendienst FSB heeft al gewaarschuwd dat de vaccinaties die de grote meerderheid van de mensen opgedrongen zal worden, hen suf en passief zal maken en niet in staat om zich te verzetten tegen de autoriteit van de Khazariaanse maffia.

Dit proces van ons veranderen in slecht behandelde boerderijdieren is al begonnen in Oekraïne. EU parlementslid Marcel de Graaf bevestigt dat het Satanische Oekraïne de grootste leverancier is van kinderen aan pedofielen-netwerken en handelaars in mensen en organen. Het heeft voor dit doel kinderverblijven opgezet met pleegmoeders. Deze gedwongen bevruchtingsfaciliteiten zorgen ervoor dat vrouwen “supersoldaten” baren zowel als kinderen die gebruikt gaan worden voor het “oogsten” van adrenachroom.

Tussen haakjes, als je wilt weten waar een groot deel van je Oekraïne belastinggeld naartoe ging anders dan voor het bouwen van gelegenheden voor kindermarteling: Aardige nieuwe landhuizen voor corrupte Zelensky vriendjes. 

Natuurlijk zijn ze ook drugdealers en niet alleen kindermartelaars. Interpol heeft naar verluid een gesprek tussen twee Argentijnse drugshandelaren onderschept over de leverantie van een grote zending van tenminste 300 kg cocaïne, die plaats zou moeten hebben op de luchthaven van Buenos  Aires op de dag dat Zelensky en zijn delegatie in Argentinië zouden aankomen om de presidentiële inauguratie van Milei bij te wonen.

https://babylonianempire.wordpress.com/2024/03/30/rozmowa-przechwycona-prze-interpol-zelenski-przemycil-300-kg-kokainy-z-argentyny/

Het ergste ervan is dat de Satanisten toegeven dat ze opdrachten krijgen van niet-menselijke entiteiten om zulke dingen te doen.

Als toegestaan wordt dat deze onderwerping doorgaat, zullen mensen het lot van de T-Rex ondergaan. Die ging van een langlevende top-predator naar een batterijkip waarvan de levensduur vaak niet meer is dan een paar maanden.

De witte hoeden GAAN DIT NIET LATEN GEBEUREN. Een groot offensief is onderweg dat deze Satanische dreiging permanent van deze planeet zal verwijderen. Wij nemen bijvoorbeeld aan dat de ziekte-verspreidende vliegtuigen neergeschoten zullen worden.

Wanneer de Satanisten eenmaal verslagen zijn, is de planetaire bevrijdingsalliantie van plan de schepper te helpen door de hoeveelheid en variëteit aan leven op een exponentiële manier te vermeerderen. Dit zal gebaseerd zijn op de 3-6-9  reeks waarvan het genius Nikola Tesla geobsedeerd was. Dat zal gecombineerd worden met de Fibonacci-rij van vroegere evoluties om heel nieuwe levensvormen te creëren 

Maar we lopen op onszelf vooruit. In het hier en nu hebben Pentagon witte hoeden, Russische militairen en Aziatische koninklijken zojuist een bijeenkomst afgesloten waar ze tot de slotsom kwamen dat het Vaticaan de Israëlische misdaadpremier Benyamin Netanyahu $100 miljard betaalde om de Iraanse ambassade in Syrië aan te vallen. Het plan was om Iran uit te dagen wraak te nemen. Na de Iraanse wraak was Israël van plan om elke grote stad in Iran te vernietigen met nucleaire raketten. Het doel zou zijn om Perzië (wat zij Iran noemen) te vernietigen om de hand te leggen op de Perzische schattenverzameling. 

Wat de Israëli’s en hun Vaticaan-financiers onvoldoende begrepen is dat Iran en Rusland geheime wapens hebben die de raketten laten verdampen voordat ze Iran bereiken.

De bijeenkomst onthulde ook dat hoewel het Arctische gebied volledig onder controle van de witte hoeden en Rusland staat, er een felle geheime oorlog woedt in Antarctica. De witte hoeden winnen maar het is verre van over, zegt een deelnemer aan de bijeenkomst.

Er heeft ook een hevige oorlog gewoed in Japan. Barack “Donder van Satan” Obama en zijn valse nep-ambassadeur voor Japan Rahm Emmanuel probeerden de Japanse regering te dwingen de controle over de telecommunicatiegigant NTT te overhandigen. Ze wilden hun hand erop leggen omdat ze letterlijk de bodem van het vat schrapen: de US Strategische Oliereserve is nog maar 17 dagen en “Biden” cancelde zojuist de aanvulopdracht. 

Een massaal protest van zowel de Japanse industrie als het Japanse leger maakte een eind aan dit plan.

Daarbij probeerden Obama en zijn Rockefeller/Rothschild marionettenmeesters ook “2,5 biljard dollars” te krijgen gebaseerd op denkbeeldige Filipijnse goudvoorraden, volgens bronnen van de White Dragon Foundation.

Dat is de reden waarom slavenpremier Fumio Kishida van Japan en President Bongbong Marcos van de Filipijnen deze week naar Washington werden ontboden.

Het Amerikaanse leger in Japan tartte ook het Japanse leger door te dreigen hun New Sano Hotel hoofdkwartier aan te vallen toen ze probeerden het osprey-gelinkte militaire omkoopnetwerk te laten herleven, zeggen de bronnen.

De donkere hoeden van het Amerikaanse leger probeerden een oorlog te beginnen met China vanuit hun basis in Taiwan. De basis werd vernietigd. Dit was wat er achter de aardbeving van 7.5 op de Richterschaal in Taiwan zat. “De Chiashan Luchtmachtbasis bij Hualien was het epicentrum van de beving. De diepte van de explosie (aardbeving) was 9 mijl. Dit was een Op van de witte hoeden militaire alliantie. Er werd een DUMP uitgeschakeld. Er zijn veel diep onder de grond liggende faciliteiten op de basis met tunnels die in verschillende richtingen gaan”, zeggen Pentagon bronnen.

De alliantie heeft ook strafbare inlichtingen gekregen van het Japanse leger die de werkelijke eigenaars van de Bank van Japan aan het licht brengen. Het Japanse regeringsdocument in de foto hieronder laat zien dat de Bank of Japan niet Japans is maar eigendom van: Edmond de Rothschild, woonachtig in Luxemburg, de APSA Bank, ook bekend als de IOR of Vaticaan Bank en Barclays Bank, gevestigd in de Verenigde Staten.

https://www.edmond-de-rothschild.com/en/group/presentation

Deze informatie zal worden opgevolgd door de Aziatische geheime genootschappen tenzij de controle van de Bank of Japan is teruggeven aan Japan. Teruggave van de Bank Of Japan aan de Japanse keizerlijke familie zal een eind maken aan de controle van de Khazariaanse Maffia over het financiële systeem van de wereld.

Tussen haakjes, bronnen van de Japanse keizerlijke familie vertellen ons dat iemand de handtekening heeft vervalst van een zekere Edmond de Rothschild die 15 jaar geleden stierf om bepaalde leden van de keizerlijke familie af te kopen. Aan het hoofd van de Edmond de Rothschild bank staat nu Ariane de Rothschild.

Wat de Vaticaan bank betreft, we weten ook dat iemand een rubbergemaskerde nep Paus Franciscus gebruikt om de Vaticaan Bank onder controle te houden. Dit zou kunnen zijn de Satanische P2 Vrijmetselarij die zojuist Netanyahu de $100 miljard betaalde om te proberen het nucleaire Armageddon te beginnen.

Wat Barclays betreft, MI6 informeert ons “Barclays bezweek in een faillissementsovereenkomst met een advocatenkantoor in Londen, Allen en Overy genaamd.” Het hoofd van MI6 beweert dat zij nu de eigenaar zijn van Barclays die een activa-balans heeft van $2 biljoen en het voormalige Lehman Brothers gebouw op Times Square.

Dit zijn waarschijnlijk de mensen achter BlackRock en Vanguard die nu bekend gemaakt worden door veel mensen inclusief Kroatisch parlementslid Mislav Kolakušić.

Hoe dan ook, MI6 zegt dat ze het WDS plan voor een toekomstige planorganisatie steunen. Hopelijk betekent dit dat het witte hoeden plan nu ten uitvoer gebracht kan worden. Maar, geloof het pas wanneer je het ziet.

Er is echter absoluut iets groots gaande. Zowel bronnen van de Russische FSB als het Pentagon stuurden ons een videoclip uit 2017 van Donald Trump die zegt dat er een storm aankomt. Ze stuurden ons daarbij deze 3 april cover van de Tehran Times die zegt: We zullen spoedig bidden in Quds [Jeruzalem]. Er komt storm aan. 

We nemen aan dat de val van het Satanische Israël-regime van Netanyahu deel uitmaakt van deze storm. De situatie daar is absoluut kritiek. Vorige week braken demonstranten door de veiligheidsbarrières en gingen zowel het Parlement als Netanyahu’s huis binnen op zoek naar hem. Je kunt er zeker van zijn dat als ze hem gevonden zouden hebben, hij ter plaatse zou zijn opgehangen.

https://www.i24news.tv/en/news/israel-at-war/artc-there-won-t-be-a-recess-relatives-of-hamas-hostages-protest-at-knesset

Mossad-bronnen vertellen ons dat er “GEEN WOORD WORDT GEZEGD OVER DE VERBLIJFPLAATS VAN DE AVATAR NETANYAHU. Ligt hij, zoals men beweert, nog altijd in het ziekenhuis, herstellend van de hernia-operatie? Alles is stil.”

Met of zonder Netanyahu, Israël is internationaal volledig geïsoleerd. “Operatie Al-Aqsa Storm bracht het Israëlische regime op de rand van de ondergang en bracht een onherstelbare klap toe aan het Zionistische project in Palestina”, zegt Hassan Nasrallah, de secretaris-generaal van Libanons verzetsbeweging Hezbollah.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/04/03/723002/Operation-Al-Aqsa-Storm-Israel-Nasrallah

De Iraniërs maken duidelijk dat ze niet met mooie praatjes zover te krijgen zijn dat ze een totale aanval tegen Israël beginnen maar in plaats daarvan er bij de hele wereld op zullen aandringen Israël, Oekraïne en de VS schurkenstaten aan te pakken.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/04/03/722984/United-Nations-Security-Council-Israel-terrorist-attack-Damascus-

“Rusland en China hebben genoeg van de KM Satanische Israëlische aanvallen. Het Israël zoals we dat kennen, zal niet meer bestaan”, zegt een Mossad-bron.

De dagen van de US Corporation zijn ook geteld. Deze rapporten geven een glimp van de ineenstorting: 

Sinds maart 2023 is het aantal fulltime werkende mensen ingestort met 1.347 miljoen terwijl het aantal parttime werkende mensen explodeerde met 1.888 miljoen? Sinds 2018 is alle banengroei gegaan naar immigranten, voor het grootste deel illegale immigranten.

https://www.zerohedge.com/markets/behind-todays-stellar-jobs-print-it-was-literally-all-part-time-jobs-and-illegals

Een combinatie van tekortschietende “Bidenomics’ d.w.z. verhoogde inflatie, rampzalige progressieve hervormingen in sociale rechtvaardigheid die over het hele land een tsunami aan winkeldiefstal veroorzaakte en in de war geraakte productieketens, achtergebleven van het Covid-tijdperk, hebben geleid tot de ondergang van de “99 Cents Only” winkels over het hele land, waarvan vrijdag het liquidatieproces begon.

https://www.zerohedge.com/markets/hundreds-99-cents-only-stores-liquidated-failed-bidenomics-retail-theft-blamed

In antwoord op hun incompetentie stuurde de US Corporation Janet Yellen en anderen naar China om hen beleefd te vragen zowel te de-industrialiseren als meer van de VS te kopen.

Yellen kreeg kennelijk de beleefde duimen naar beneden op haar bedelmissie want ze veranderde van beleefd in vijandig en “eist nu dat China stopt met het verkopen van componenten aan Rusland omdat Rusland die zou kunnen gebruiken om wapens te maken en Amerikaanse/NAVO wapens verslaan die vaak tien jaar achter lopen op de Russische op het punt van ontwerp en techniek”, is het commentaar van een Pentagon-bron.

“De VS denkt nog altijd dat het alle handel, financiën en technologie van de wereld kan dicteren. Dat is onjuist. China en Rusland hebben al bewezen dat de Amerikaanse sancties hen alleen maar STERKER maken. Het Amerikaanse imperium  is aan het instorten, en daarom probeert de VS ons in een oorlog te storten”, zegt de bron.  

Vertegenwoordigers van de US Corporation zijn duidelijk afgewezen. Witte Huis nationaal veiligheidsadviseur, Jake Sullivan stelde net een trip naar het Midden-Oosten uit vanwege een “gebroken rib”. 

Woensdag werden Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken en een Amerikaanse delegatie gedwongen om met de auto van Parijs naar Brussel te reizen om een NAVO-vergadering bij te wonen nadat zijn vliegtuig opnieuw aan de grond werd gehouden vanwege een “mechanische kwestie”, zei het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

https://www.foxnews.com/politics/blinken-us-delegation-drive-paris-brussels-plane-again-suffers-mechanical-issue

De VS heeft zich ook overgegeven aan het leger van Yemen en vraagt niet om een “diplomatieke oplossing” voor de Rode Zee crisis. Ongetwijfeld is hen verteld om de stekker uit Israël te halen.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/04/06/723180/us-surrenders-militarily-yemen-mulls-diplomatic-solution-red-sea-crisis

De Fransen winden zich ook op omdat hun internationale anti-Rusland coalitie in elkaar stort en Russische gerechtigheid opdoemt. De Franse Minister van Defensie, Sebastien Lecornu nam contact op met de Russische Minister van Defensie, Sergey Shoigu om te proberen hem ervan te overtuigen dat Kiev en het Westen niet betrokken waren bij de Crocus City Hall aanval, maar dat ISIS de schuldige was. Het probleem is dat Rusland weet dat ISIS staat voor “Israeli Secret Intelligence Service”. 

Ze weten ook dat Frankrijk nu de belangrijkste steun/financier is van het Oekraïense regime en dat “betrokkenheid van Oekraïne bij talloze daden van terrorisme uitgevoerd in Rusland inclusief de aanval op Crocus City Hall, boven alle twijfel verheven is.” 

In een teken dat de Franse President Emanuelle Macron Rothschild doodsbenauwd is voor de Russen zegt hij: “Frankrijk moet samenwerken met elk land dat wordt geconfronteerd met het risico van terroristische aanvallen” in een toelichting op de recente telefoongesprekken tussen de Franse en Russische ministers van defensie. 

https://tass.com/world/1770667

“Ik gaf de minister en de desbetreffende diensten opdracht om een technische uitwisseling van informatie te hebben met hun [Russische] collega’s om een boodschap van solidariteit te communiceren en ook omdat we bruikbare informatie hadden, die ik hier niet zal onthullen, over wie er achter deze terroristische aanval zat”, zei Macron.

De Russen werken nu achter de schermen met de Franse verzetsbeweging om een eind te maken aan het Macron-regime. De Franse patriotten weten dat Macron zelf het hoogst in rang zijnde lid van de Rothschild familie is die een formeel politiek ambt bekleedt en dat zijn val zou helpen een eind te maken aan de KM heerschappij. 

De Russen komen ook dichter bij de waarheid. “Internationaal terrorisme gesteund door schimmige sponsors blijft een bedreiging voor de hele wereld”, zegt Chef van de Generale Staf van de Russische Strijdkrachten en Onderminister van Defensie, Valery Gerasimov.

https://sputnikglobe.com/20240404/western-powers-destroying-foundations-of-strategic-stability-russian-general-staff-chief-says-1117732852.html

Hij refereert aan de “Cult of Ba’al” ofwel de Satanisten.

Dit diagram onthult de geschiedenis van een machtige Dodensekte die de Aarde heeft geregeerd gedurende de hele vastgelegde menselijke geschiedenis. De tijdlijn is in drie delen verdeeld en loopt van boven naar beneden.

Momenteel wordt deze groep vertegenwoordigd door de beweging die door de Russen is getraceerd naar de theosofische schrijfster Alice Bailey. Zij beweert dat haar boeken telepathisch zijn gedicteerd door “een Meester van Wijsheid”. Dit zijn de Satanische Thought-Forms [denkvormen] die in staat zijn de menselijke geest te kapen die bronnen van het Pentagon ontdekten tijdens hun eigen onderzoek naar de New Age bewegingen. 

Hoe dan ook, de Russen zeggen dat, aangespoord door deze denkvormen, Bailey de Lucis [Lucifer] trust oprichtte. Deze bevindt zich in het gebouw van het VN hoofdkwartier en “is in feite de basis van alle agenda’s van de globalisten”. De trust controleert voor 90% het programma van het Amerikaanse onderwijssysteem via het Fetzer Instituut, zegt de FSB. “De trust is de oorsprong van de taal die wordt gebruikt door het WEF, Schwab, Harari samen met het Tavistock Instituut, MI6 en de CIA, en ze hebben dezelfde occulte vrijmetselaar bazen/of baas”, voegen ze eraan toe. Hun doel is om “alle religies te vervangen en te  interpreteren”.

Ze proberen wanhopig de dingen te versnellen. In de VS zegt Marjorie Taylor Greene: Mike Johnson is van plan Regels op te schorten en Wetsvoorstellen niet door het Rules Committee te laten gaan.” Met andere woorden een totalitair dictatorschap opleggen.

In Duitsland probeert de chef van de binnenlandse inlichtingendienst de “denk- en spreekpatronen” van inwoners te controleren en het nieuwe misdrijf “systematische ontkenning van staatsbestuur” te introduceren. Met andere woorden hij wil gedachtemisdrijven bestraffen.

https://www.eugyppius.com/p/german-domestic-intelligence-chief

Dit is een voorbeeld van dit soort beleid in werking:

Jesse Watters: “Het is Trump verboden om te spreken over de familie van de rechter. Waarom? Omdat de familie van de rechter werd betaald door de Biden campagne. De familie van de rechter krijgt momenteel meer dan $10 miljoen betaald door Adam Schiff.”

Elon Musk beschrijft hoe dodelijke AI drones gedachte-misdadigers zou kunnen straffen.

Is dit een of andere dreiging om een 20% val in Tesla verkopen en een 43% daling in BYD verkopen [oplaadbare accu’s voor auto’s] ten opzichte van het voorgaande kwartaal te compenseren? Dit is niet jaar ten opzicht van vorig jaar, nee, dit betekent dat de verkopen gekelderd zijn en dat zijn company niet langer levensvatbaar is.

Deze killer AI drone-technologie wordt al gebruikt. “Israëls kunstmatige intelligentie-systeem Lavender identificeert automatische potentiële doelen in de Gaza Strip gebaseerd op vermeende links naar Hamas. Als gevolg daarvan zijn tienduizenden burgers in dodelijk gevaar! Het is alarmerend dat beslissingen voor leven en dood werden gemaakt door machines, waarbij een menselijke staf slechts 20 seconden nodig heeft om opdracht te geven voor het bombardement. Deze meedogenloze digitalisering van het moordproces, waarbij mensen worden gereduceerd tot een set gegevens, is een bedreiging voor de mensheid en onze beschaving”, waarschuwen Poolse inlichtingenbronnen.

Het zou ook crimineel zijn om te twijfelen aan regeringsverhalen zoals deze: 

Reuters heeft wellicht het meest bizarre artikel ooit gepubliceerd, waarschuwend dat klimaatverandering een nadelige invloed heeft op het inkomen van Indonesische transgender sekswerkers. Ja, echt.

https://modernity.news/2024/04/05/bizarre-reuters-article-warns-climate-change-is-hurting-indonesian-trans-sex-workers/

Hier is nog een ander artikel dat geen 1 aprilgrap is:

“Wetenschappers zeggen nu dat het dragen van SPIJKERBROEKEN slecht is voor het milieu.”

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13267731/JEANS-bad-environment-Study-reveals.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

Er verschijnen veel zulke bizarre artikelen zoals dingen dat “waterdamp een broeikasgas is” en dus zijn niet alleen koeienscheten dat meer. Het zijn allemaal tekenen van een of andere mentale instorting. Maar we worden allemaal verondersteld dit alles te geloven.

We worden verondersteld de angstporno te geloven die ze in record tempo uitpompen, zoals het volgende:

De volgende epidemie die overwaait uit China zou een SUPER GONORRHEA kunnen zijn; waarbij de mate waarin de bacteriële stam resistent is tegen een van de laatst overgebleven effectieve antibiotica  40x hoger is dan degenen die zijn gerapporteerd in de VS en Groot Brittannië.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-13249523/Next-epidemic-spill-China-SUPER-GONORRHEA-rate-antibiotic-resistant-STIs-40x-higher-UK.html?ito=native_share_article-nativemenu

En dan hebben we dit: “Een vogelgriep pandemie zou ‘100 keer erger’ kunnen zijn dan COVID, waarschuwen wetenschappers.

https://news.yahoo.com/bird-flu-pandemic-could-100-134840264.html

En als dat nog niet genoeg is, is hier nog meer Angstporno dat losgelaten wordt.

Vogelgriep uitbraken in melkkoeien breidt zich uit over Ohio, Kansas, New Mexico… De verspreiding naar een toenemend aantal diersoorten en zijn breder wordende geografische bereik heeft het risico dat mensen geïnfecteerd worden, verhoogd, zei het hoofd van de Wereldorganisatie voor Dierengezondheid donderdag.

https://www.agriculture.com/bird-flu-dairy-cow-outbreak-widens-in-ohio-kansas-new-mexico-8625070

Het lijkt erop dat ze wanhopig zoeken naar dekmantelverhalen voor de vaccinatieschade. Aan dit front heeft het Amerikaanse Centrum  voor Ziektebestrijding en preventie (CDC) 780.000 rapporten vrijgegeven die werden ontvangen kort nadat de COVID-19 vaccinaties werden gepusht ontvangen. Deze rapporten laten zien dat “mensen een brede range van na-vaccinatie problemen heeft ondervonden, inclusief hartontstekingen, miskramen en toevallen/aanvallen.”

https://www.zerohedge.com/medical/cdc-releases-hidden-trove-covid-19-vaccine-injury-reports

Gerechtigheid komt eraan. Een misdaadaanklacht is ingediend tegen het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen wegens “wederrechtelijke inbezitneming van functies en titels, vernietiging van openbare documenten, illegale belangenverstrengeling en corruptie”.

Dit gaat over een contract van $35 miljard tussen de EU en Pfizer. Haar man, Heiko von der Leyen, was een directeur van Orgenesis, een bedrijf dat in de EU een centrale rol heeft gespeeld in de vaccinatiecampagne. Orgenesis en Pfizer hebben dezelfde grote aandeelhouders. Ook heeft de Europese Commissie in 2022 $320 miljoen subsidie toegekend aan Orgenesis. Daar komt nog bij dat miljoenen doses anti-Covid mRNA drugs (verkeerd geëtiketteerd als “vaccins”) ter waarde van $4 miljard zoek waren.

https://www.voltairenet.org/article220691.html

In Italië kan voormalig Minister van Gezondheid Roberto Speranza, die vaccinaties opdrong, zich niet langer verplaatsen zonder politiebescherming. De Italianen wachten hem overal op een schreeuwen “Moordenaar”.

In Canada kan Justin Castrudeau niet in het openbaar verschijnen zonder achtervolgd te worden door een woedende bende. Hier is een recent voorbeeld uit Hamilton, Canda. 

En ook: Bill Gates werd net op LIVE televisie een pedofiel genoemd. Kijk naar onderstaande video met Clay Clark die de waarheid zegt zoals die zou moeten zijn op Newsmax.

In een teken dat actie ondernomen wordt, komt steeds meer bewijs naar boven dat er iets aan de hand is met de Britse Koninklijke familie. Waar zijn ze allemaal gebleven? Kate, de kinderen, haar ouders en haar zuster worden Vermist in Actie [MIA]!!

Verdienste: cristinabrunothemusecreation75

Als ik een senior KM-leider was, zou ik niet erg goed slapen. Gerechtigheid komt er aan.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

(Advertentie)

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *