Benjamin Fulford: “Westerse regeringen zijn een misselijke 1 aprilgrap, zelfs nu er oorlog dreigt.”

1 april 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Met de verschijning van dit weekverslag op 1 april, hadden we het idee om een 1 aprilgrap-artikel te schrijven. Maar de werkelijke situatie is al een misselijke 1 aprilgrap, dus hebben we dat maar laten zitten. Denk alleen maar aan  zogenaamd President Joe Biden die Pasen officieel verklaart als “Transgender Dag van Zichtbaarheid”. Dit lijkt óf een gestoorde 1 aprilgrap óf een rechtstreekse middelvinger naar Christenen te zijn van de, naar men zegt, Katholieke Joe Biden. 

Wat er in werkelijkheid gebeurt is geen grap maar een heel waarschijnlijke massale militaire manoeuvre van Rusland, Noord-Korea en China om West-Europa, Zuid-Korea en Taiwan uit de Westerse controle te halen. Het Westen is zo verlamd door criminele incompetente regeringen dat dit niet zo zeer een oorlog zal zijn maar meer een overwinning zonder tegenstand. 

Laten we beginnen met Rusland. De Russische Orthodoxe Kerk gaf een “order” uit aan het Russische volk waarin staat dat de speciale militaire operatie in Oekraïne “een nieuwe fase in de nationale bevrijdingsstrijd is ingegaan… om de missie te vervullen van degenen die de wereld beschermen tegen de hevige aanvallen van het globalisme en de overwinning van het Westen, dat tot Satanisme is vervallen.”  

https://global.espreso.tv/russia-ukraine-war-russian-orthodox-church-declares-war-against-ukraine-sacred?amp

Laten we het duidelijk maken: Rusland wordt geleid door de Orthodoxe Kerk en je verklaart geen Heilige Oorlog tenzij je doodserieus bent. De Russische FSB heeft bekend gemaakt dat ze de Federal Reserve Board en de families die haar in eigendom hebben als hun echte vijand beschouwen.

Dat is de reden waarom FRB marionet, de Poolse Premier Donald Tusk waarschuwt voor de “echte” dreiging van conflict in Europa door te zeggen dat “letterlijk elk scenario mogelijk is. We hebben een dergelijke situatie niet gezien sinds 1945.”

De Franse en Duitse militaire oppercommando’s hebben toegegeven dat als Rusland West Europa binnenvalt, ze niet langer dan een paar weken tegenstand zouden kunnen bieden.

Luitenant-Generaal Rob Magowan, plaatsvervangend hoofd van ’s lands Defensie Staf gaf in het Parlement toe dat Groot Brittannië niet in staat zou zijn om langer dan twee maanden een “totale oorlog tegen Vladimir Poetin te voeren” als gevolg van gebrek aan ammunitie en reserve-uitrusting.

Het Amerikaanse leger is niet langer in staat om één van beide te helpen. De vernieling van de brug in Baltimore heeft dat zeker gesteld.

Tussen haakjes, als je een van de weinige overgebleven “cool aid drinkers” bent die nog altijd het “officiële” verhaal gelooft dat dit een ongeluk was, bekijk dan alsjeblieft de video’s en het beeldmateriaal hieronder.

Mijn eerste verdachte voor deze aanval was Barack Obama omdat zijn Netflix film een soortgelijke gebeurtenis voorspelde.

Maar als je de vraag stelt wie profiteert hiervan, moet dat Rusland zijn. Door het instorten van de brug zitten vier schepen vast die het Amerikaanse leger absoluut nodig zou hebben om apparatuur snel over de Atlantische oceaan te brengen in het geval van een oorlog in West Europa. Deze schepen zijn: 

  • The Cape Washington, a Cape W Class rij-op-rij-af schip.
  • The Gary I. Gordon, a Gordon-class rij-op-rij-af schip.
  • De SS Antares (T-AKR-294) een snel Algol-klasse vrachtschip voor voertuigen.
  • The SS Denebola (T-AKR-294), nog een Algol-klasse vrachtschip voor voertuigen.

Dit betekent dat als Rusland West-Europa zou binnengaan Amerika niet in staat is om voldoende militaire apparatuur op tijd te transporteren om er iets tegen te kunnen doen. Veldmaarschalk Douglas MacGregor zegt dat Russische onderzeeërs elk resterend Amerikaans transportschip uit kunnen schakelen.

Hoe dan ook, we weten van onze eigen Pentagon-contacten dat het Amerikaanse leger absoluut niet van plan is te vechten om de KM marionettenregeringen in Europa te beschermen.

Dit is belangrijk omdat Rusland allesbehalve de oorlog heeft verklaard. Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken eist de arrestatie en uitlevering aan Rusland van alle mensen die betrokken zijn bij de terroristische aanslag van 22 maart (322) op Russisch grondgebied, inclusief het hoofd van de Oekraïense Veiligheidsdienst (SBU), Vasyl Malyuk

https://sputnikglobe.com/20240331/russia-demands-that-ukraine-arrests-secret-service-head-for-terrorist-attacks-1117674713.html

De Russische woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova maakte heel duidelijk dat de Amerikaanse regering zichzelf als de schuldige aanwees door ISIS de schuld te geven ondanks dat het algemeen bekend is dat ISIS enz. Amerikaanse en Britse creaties zijn.

https://tass.com/politics/1766511

Alexander Bortnikov, het hoofd van de Russische Federale Veiligheidsdienst (FSB) heeft ook openlijk de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Oekraïne beschuldigd van de terroristische aanslag op Crocus City Hall.

https://tass.com/emergencies/1766181

Onze eigen FSB-bronnen zeggen dat Rusland verder de arrestatie van de nep VS President Joe Biden en zijn baas Barack Obama eist. Ze vragen ook om de arrestatie van Charles Mountbatten Windsor.

Daarom zegt de Russische ambassadeur voor de VS, Anatoly Antonov dat het verbeteren van de relaties met Washington onder President Joe Biden “onmogelijk” is.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/improvement-us-russia-relations-impossible-under-biden-ambassador-says

Er zijn ook signalen dat elke aanval door Rusland tegelijk zou plaatsvinden met een Noord-Koreaanse aanpak van Zuid-Korea.

In wat eruit ziet als voorbereiding tot oorlog importeert Noord-Korea enorme hoeveelheden brandstof voor militaire voertuigen uit Rusland. Ten minste vijf Noord-Koreaanse tankers voeren deze maand met olieproducten uit de haven van Vostochny in het Russische Verre Oosten.

Noord-Koreaanse tankers hebben tussen 1 januari en 15 september 2023 waarschijnlijk meer dan 1,5 miljoen barrels olieproducten overgebracht, rapporteert het Russische Nieuwsbureau Tass. “Moskou en Pyongyang hebben beloofd hun militair-technische samenwerking te versterken”, voegen ze er aan toe. 

https://tass.com/pressreview/1767055

Rusland gebruikte vorige week ook haar vetomacht om de V.N. monitoring van wapentransfers tussen Moskou en Pyongyang te stoppen.

https://www.france24.com/en/asia-pacific/20240329-s-korea-slams-russia-for-using-veto-to-end-un-monitoring-of-n-korea-sanctions

Te midden van deze spanning heeft Japan wanhopig geprobeerd om te praten met Noord-Korea maar de Noord-Koreaanse Minister van Buitenlandse Zaken, Choe Son Hui herhaalde vrijdag Pyongyangs standpunt dat het elk contact met Japan zal afwijzen.

https://english.kyodonews.net/news/2024/03/ee688f73342f-update1-n-korean-foreign-minister-nixes-any-contact-with-japan-kcna.html

Onze eigen Noord-Koreaanse bronnen zeggen dat ze de Japanse onderwereld controleren en voorbereidingen treffen om de slavenregering in Japan te verwijderen omdat ze meer dan 400.000 mensen vermoordde met vaccins.

Een ander teken dat iets fundamenteels is veranderd is dat Goldman Sachs haar bankierszaken in Japan sluit.

https://www.bnnbloomberg.ca/goldman-sachs-exits-japan-transaction-banking-in-sudden-reversal-1.2044248

Ik herinner me dat toen ik voor Forbes werkte we naar GS party’s gingen waar de soortgenoten van voormalig VS President Walter Mondale werkzaam waren. Het was de werkelijke regering van Japan. Hun vertrek is groot nieuws. 

Japan staat op het punt een nieuwe Keizer en een nieuwe regering te krijgen volgens mijn eigen bronnen die verbonden zijn met de grotere, keizerlijke  (Fujiwara) familie.

“Ik heb de veiligheidsomgeving beschreven als de gevaarlijkste die ik gezien heb tijdens mijn 40 jaar in uniform”, zei U.S. Admiraal John Aquilino, het hoofd van het Indo-Pacific Commando deze maand  tegen het House Committee on Armed Services .

China en Taiwan zullen echter zonder enige oorlog weer samengevoegd worden, zeggen bronnen van het Aziatisch geheim genootschap. Ze zeggen dat een deal al is gemaakt voor een vreedzame hereniging.

Hoe dan ook, de situatie is zo gespannen dat deze week een noodvergadering bijeengeroepen is met vertegenwoordigers van de Habsburg familie (Europese Royalty), het Pentagon, de CIA, de Russische FSB, de mensen in Antarctica en Aziatische koninklijken. Iemand die de bijeenkomst zal bijwonen zegt dat ze de vervanging zullen bespreken van het internationale systeem dat zijn basis heeft bij het WEF en de VN en onder controle staat van de Khazariaanse maffia. Ze zeggen dat in Zuid Oost Azië de constructie van een nieuw hoofdkantoor voor een VN vervangende organisatie al is begonnen.

Tijdens de bijeenkomst zal ook een voorstel van de White Dragon Society worden besproken om obligaties ter waarde van $ 100 biljoen uit te geven zodat een nieuw tijdperk snel op gang gebracht kan worden. Zoals al eerder gezegd zou het proces moeten beginnen met een jubilee wat impliceert een eenmalige annulering van alle schulden, openbaar en privé. Het zou ook impliceren een eenmalige herverdeling van bezittingen die door de jaren heen zijn gestolen door frauduleus centraal bankieren. Daarna zouden deze meritocratisch van werknemers voorziene toekomstige planningsorganisaties (één wereldwijd en zeven regionaal) moeten uitwerken hoe de $ 100 biljoen het best kan worden ingezet.

Het WDS voorstel verlangt ook dat het militair-industrieel complex stopt met het stelen van rijkdommen voor Satan-aanbiddende KM oligarchen en begint de levende schepselen van deze planeet te beschermen. Royale financiering voor dit doel zal worden geregeld om oorlog te voorkomen.

Het Westen zal ook beginnen met het betalen van schadevergoeding voor eeuwenlange plundering, onderwerping en moord over de hele wereld door een enorme campagne uit te voeren om een eind te maken aan armoede, ziekte en milieuvernietiging. Het zal ook technologie vrijgeven die ons allemaal in staat stelt duizenden jaren lang te leven als miljonairs.

Wat er ook komt uit deze vergadering, het huidige, door het Westen geleide financiële systeem is mathematisch ten ondergang gedoemd.

Het Nationaal Bureau voor Economisch Onderzoek schat dat tot 385 Amerikaanse banken failliet zouden kunnen gaan alleen al vanwege commerciële leningen voor onroerend goed. “Grote steden zoals San Francisco vertonen al zombie-apocalypse-achtige binnensteden met verlaten kantoorgebouwen die staan te bakken in de zon.” Verwacht wordt dat de helft van de kantoorruimte in de binnenstad van Pittsburgh  binnen vier leeg staat.

https://www.zerohedge.com/economics/meltdown-commercial-real-estate

Deze onroerend goed apocalyps komt bovenop de 45% devaluatie van al het obligatiebezit, veroorzaakt toen de Fed in paniek de rentetarieven verhoogde.

De Amerikaanse aandelenmarkt is ook een reusachtige hallucinatie met dingen als het kleine autobedrijf Tesla dat verondersteld wordt meer waard te zijn dan alle andere autobedrijven in de wereld samen.

Steeds meer experts komen tot de conclusie dat “Amerika op de rand van haar Minsky moment [plotselinge ineenstorting] staat… Dit proces dat van langzaam, langzaam naar plotseling en nu beweegt, gaat tientallen jaren terug.” 

https://www.zerohedge.com/markets/americas-minsky-moment-approaches

De Federal Reserve Board is niet in een positie om banken voor faillissement te behoeden door een financiële injectie, ze heeft sinds 2019 zelfs geen nieuw geld gedrukt en verloor vorig jaar een record van $ 114 miljard.

Insiders op hoog niveau weten dat het allemaal op z’n eind loopt. Bijvoorbeeld: Bill Gates verkocht net al zijn “Magnificent Seven” aandelen (Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia en Tesla).

https://talkmarkets.com/content/us-markets/bill-gates-dumps-stocks-in-42-billion-portfolio-nvidia-soars-again-and-newmont-corporation-crashes?post=433507

Het ziet er naar uit dat de mensen die de nep Biden administratie onder controle hebben alles hebben geplunderd wat ze maar konden voordat het instort.

Het U.S. Government Accountability Office (GAO) schat dat de Biden administratie er vorige jaar vandoor is gegaan met $ 236 miljard. Verder denkt het GAO dat de schatting van $ 236 miljard “waarschijnlijk niet de volle omvang van onoorbare betalingen vertegenwoordigt.”

Het bedrag van zulke betalingen onder de Biden administratie was sinds 2021 een totaal van meer dan $ 765 miljard. Het GAO schat de cumulatieve onoorbare betalingen sinds het fiscale jaar 2003 op een totaal van circa $ 2,7 biljoen…

https://www.theepochtimes.com/us/biden-administration-made-236-billion-in-improper-payments-last-year-gao-report-5617905?src_src=Goodevening&src_cmp=gv-2024-03-29&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwup2RRBLs0yEwDm3hyT3JVh8n8e9oFCdohDg%3D%3D

Soortgelijke verspilling is te zien in Canada. Een Canadese agent van de inlichtingendienst stuurde ons onderstaande video met het volgende commentaar:

Kijk en luister naar hoe arrogant deze KM-WEF Nazi marionet is als ze de vraag steeds weer ontwijkt. Chrystia Freeland weigert te antwoorden hoeveel geld de regering heeft geïncasseerd met de koolstof-belasting toen haar werd gevraagd naar de 2 miljard waarvoor geen verklaring was gegeven. 

De Nazi Freeland zal terechtstaan voor hoogverraad en misdaden tegen de mensheid. Indien schuldig bevonden zal de strop klaarstaan.

Dit zijn het soort dingen die gebeuren aan het eind van een regime.

De KM dacht dat ze financiering konden krijgen t/m september nadat FRB’s slavenregering voor september een VN “Top voor de Toekomst” had beloofd om een “betere, eerlijkere en vreedzame wereld” te creëren. Het probleem is dat ze net probeerden ons allemaal te vermoorden met vaccins en biologische wapens waardoor niemand hun beloften om plotseling goed te doen vertrouwt.  https://tass.com/world/1767009

De Aziaten willen de mensen achter het Oekraïense misdadige regime niet financieren, en terecht. Secretaris-Generaal van de National Defense and Security Counsel, Oleksiy Danilov zegt dat Russen “minder mens” zijn dan andere mensen omdat ze “Aziaten” zijn. Vorige week veroorzaakte hij een heel ernstig diplomatiek incident met China toen bij een obscene woordspeling maakte op de naam van China’s speciale gezant, Li Hui.

https://www.voltairenet.org/article220648.html

En dat niet alleen, steeds meer door de regering geleide media rapporteren nu over de orgaanhandel en de moord op baby’s die uitgevoerd wordt door dat regime. 

https://rtdocumentary.online/films/tanks-for-kidneys/

Zelfs de BBC rapporteert dat gezonde pasgeboren baby’s in Oekraïne waarschijnlijk zijn vermoord om een florerende internationale handel in stamcellen te voeden.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/6171083.stm

De Russen zouden het Oekraïense regime lange tijd geleden al geëlimineerd moeten hebben. Dat zal vast en zeker spoedig vallen.

De Nazi-regering van Benyamin Netanyahu in Israël staat ook op het punt te vallen. De openbare genocide in Gaza heeft daarvoor gezorgd. En dat hebben ook opmerkingen gedaan van de soortgenoten van Michigan Congreslid Tim Walberg dat, in plaats van hulp te sturen naar Gaza, de Amerikaanse regering zou moeten overwegen om een nucleaire bom op de regio te gooien.

We hebben Trump’s Zionistische schoonzoon Jared Kushner die oproept tot Etnische Zuivering van Gaza om “het Werk Af te maken”… Kushner, die diende als Trumps voornaamste adviseur voor het Midden-Oosten, zei dat Gaza’s “bezittingen aan de waterkant veel waarde zouden hebben” en drong er bij Israël op aan om het “schoon te vegen”. https://youtu.be/7F0KH0xao-s

“Wat we nu in Gaza zien vertegenwoordigt de schaamteloze schending van humanitair internationaal recht op grote schaal”, zei de Ierse Minister van Buitenlandse Zaken Macheál Martin toen hij aankondigde dat zijn land Zuid-Afrika zou helpen met haar oorlogsmisdaad-aanklachten tegen Israël. 

https://www.presstv.ir/Detail/2024/03/27/722632/Palestine-Israel-Ireland-lawsuit-South-Africa-genocide-Gaza-war

Onder dreiging van een internationale handelsboycot weigerde de Amerikaanse regering haar veto uit te spreken over een oproep van 14 leden van de VN Veiligheidsraad tot een “onmiddellijk staakt het vuren” tussen Israël en Hamas en de “onvoorwaardelijke vrijlating van alle gegijzelden”. 

https://www.aljazeera.com/opinions/2024/3/30/delusions-at-the-united-nations

VS politici die nog altijd het huidige Israël steunen kunnen niet in het openbaar verschijnen zonder opstootjes teweeg te brengen zoals deze scene buiten bij een benefietvoorstelling in Manhattan voor het werven van fondsen voor de herverkiezing van President Biden laat zien.

In Israël “demonstreerden zaterdagavond tienduizenden Israëli’s voor het militaire hoofdkwartier in Tel Aviv, in het grootste protest tegen Premier Benjamin Netanyahu sinds de terreuraanslag van 7 oktober.”

https://www.axios.com/2024/03/31/netanyahu-critics-mobilize-in-israel

Nu dwingt een uitspraak van een Israëlisch hooggerechtshof die financiering van ultra-orthodoxe seminaries bevriest tenzij hun studenten dienen in het leger, de regering van Premier Benjamin Netanyahu om zich bezig te houden met haar overleving nu de oorlog in Gaza de politieke verdeling in het land dieper maakt. 

https://www.leadertelegram.com/news/world/netanyahu-coalition-in-crisis-over-religious-draft-as-war-rages/article_d883ca49-b795-5b04-9937-22362a979cc2.html

En nu is Netanyahu ook nog “gediagnosticeerd met een ernstige hernia en hij zal vanavond onder volledige verdoving een spoedoperatie ondergaan; zijn vervanger zal zijn taken overnemen.” 

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/benjamin-netanyahu-hernia-surgery-israel-b2521286.html

Een Mossad-bron merkt op: “Is dit het einde van de Avatar Netanyahu? Het ouwe verhaal van naar het ziekenhuis gegaan. Is hij misschien van plan te ontsnappen? Ik betwijfel of dezelfde man uit de ziekenboeg komt. Als hij eruit komt?” 

Maar wat er ook gebeurt, Israël is failliet omdat haar Amerikaanse sponsor niet langer Aziatisch geld krijgt om eraan te verspillen.

De Amerikaanse regering heeft Aziatisch geld gebruikt voor veel andere immorele zaken. Bijvoorbeeld: de National Science Foundation heeft belastingbetalersgeld besteed om AI-instrumenten te creëren voor het censureren van Amerikanen op verschillende sociale mediaplatforms. Ze richtten zich op conservatieven, minderheden, Amerikanen van het platteland, oudere volwassenen en militaire families. Deze censuur richtte zich bijvoorbeeld op mensen zoals deze schrijver, die wetenschappelijk bewijs aanhaalt waarin wordt aangetoond dat COVID-19 vaccins schadelijk zijn. Met andere woorden, de regering gebruikte AI om het feit te verbergen dat ze hebben geprobeerd ons te vermoorden.

Dit op feiten gebaseerde rapport over enorme aan Covid-gelinkte corruptie is een van het soort dingen die ze hebben geprobeerd te censureren. 

Miljarden zijn gespendeerd aan Covid deals… Innova Medical Group, een Amerikaans bedrijf krijgt 9 contracten voor immunodiagnostische tests [bijvoorbeeld: zwangerschapstests, hiv-tests en Covid-19-tests] ter waarde van £3,7 miljard. Natuurlijk een inside deal. Natuurlijk was Nummer 10 Downing Street erbij betrokken.

Ondertussen is de Schotse Politie van plan om te stoppen met het onderzoeken van misdaden zoals diefstal en criminele schade zodat ze onderzoek kunnen doen naar elke melding die ze krijgen onder de nieuwe Haatmisdaadwet, zoals bijvoorbeeld het posten van een anti-LGTB opmerking op Facebook. 

https://modernity.news/2024/03/26/police-scotland-to-stop-investigating-crimes-while-enforcing-new-anti-free-speech-law/

Pro-LGTB opmerkingen zijn iets anders. Tijdens een toespraak zondag bij het Human Rights Campaign Diner in LA, voerde Jill Biden aan dat het niet hebben van gay pornoboeken in de kinderbibliotheken van scholen gelijk is aan Nazi Duitsland.

https://modernity.news/2024/03/25/watch-jill-biden-compares-being-against-gay-porn-books-in-schools-to-nazism/

Verder zouden we geen kritiek mogen leveren op illegale immigranten. Bijvoorbeeld: we zouden niet mogen zeggen dat vreemdelingen verantwoordelijk zijn voor 100% van ernstige seksueel geweld zaken en 57,4% van alle misdaden in Frankfurt, Duitsland.

https://www.rmx.news/crime/germany-foreigners-responsible-for-100-of-serious-sexual-assault-cases-in-frankfurt-57-4-of-all-crimes/

De KM media proberen ook dingen stil te houden zoals deze rel die uitbrak bij de luchthaven Paris Charles de Gaulle toen illegalen probeerden deportatie te verhinderen. 

Zoals de man in de foto hieronder zegt: mensen realiseren zich dat de Moloch-aanbiddende, bloed-drinkende pedofielen die de Westerse regeringen leiden niet het beste belang van het volk in gedachten hebben. *) Foto zit er niet bij.

Ondanks deze bewustwording probeert de KM wanhopig het te doen lijken alsof alles normaal is door “Koning Charles” en “Paus Franciscus” op te laten draven voor het publiek na lange tijd verdwenen te zijn geweest.

https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2024/03/31/king-attends-st-georges-chapel-windsor-easter-sunday/

https://apnews.com/article/easter-sunday-vatican-pope-francis-a89541850baa416f69060ae8e699abac

Te oordelen naar het verslag van de Duitse Pers in de link hieronder ziet het er ook naar uit dat alle Britse Koninklijken op zijn komen draven nadat ze maandenlang niet in het openbaar waren gezien. Het is onmogelijk te bevestigen of ze echt zijn of niet in dit tijdperk van digitale bedriegerij en rubber maskers. Wat we wel kunnen bevestigen is dat, terwijl wij de analoge bevestiging kregen van Koningin Elizabeth in de vorm van getekende brieven, zulke dingen niet meer zijn ontvangen sinds haar moord.

https://web.de/magazine/unterhaltung/adel/schoensten-bilder-momente-royals-37054342

Onze eigen MI6-bronnen zeggen dat Koning Charles of wie ook zijn avatar controleert aangeklaagd is wegens hoogverraad. Er is iets fundamenteels veranderd. Er wordt om guillotines gevraagd en terecht.

Afgezien van criminaliteit en corruptie, zijn de KM incompetente managers van de landen die ze onder controle hebben.

Een Ipsos onderzoek toont een wijdverbreid wantrouwen voor de regering in de meeste Westerse landen. In Frankrijk, Groot-Brittannië en Canada, gelooft respectievelijk 82%, 79% en 70% van de bewoners dat het land de verkeerde kant op gaat, een nieuw historisch dieptepunt.

https://www.ipsos.com/sites/default/files/ct/news/documents/2024-03/Global-Report-What-Worries-the-World-March-2024.pdf

Door de KM-gecontroleerde regeringen maken zich veel zorgen. Een geheim RCMP rapport waarschuwt dat Canadezen in opstand kunnen komen zodra ze beseffen hoe bankroet ze zijn. Het rapport merkt bijvoorbeeld op dat veel Canadezen onder de 35 waarschijnlijk nooit in staat zullen zijn om een “woonplek te kopen.”

Laat dat eens tot je doordringen, in een land met het op één na grootste grondgebied ter wereld (na Rusland), een kleine bevolking en enorme houtvoorraden, is de regering zo incompetent dat ze niet eens kan zorgen voor elementaire huisvesting.

https://nationalpost.com/opinion/secret-rcmp-report-warns-canadians-may-revolt-once-they-realize-how-broke-they-are

Een ander Canadees regeringsrapport stelt:

Dreigementen tegen politici zijn “in toenemende mate normaal geworden” als gevolg van extremistische verhalen opgeroepen door persoonlijke grieven en gevoed door misinformatie of opzettelijke leugens… [Canada] heeft de toename gezien van complottheorieën, een groeiend gebrek aan vertrouwen in de integriteit van de staat en meer politieke polarisatie… Ongefundeerde theorieën, disinformatie en misinformatie zijn verspreid onder een groter publiek, wat online gebruikers blootstelt aan een enorm netwerk van verhalen die wetenschap, regeringssystemen en traditionele gezaghebbenden ondermijnen, zegt het rapport. 

https://www.cbc.ca/news/politics/threats-of-violence-canada-elections-1.7153960

Het is niet belangrijk dat de Castrudeau regering miljarden dollars verduisterde terwijl ze probeert mensen te vermoorden met giftige vaccins, hè? 

Mensen beginnen direct actie te ondernemen. Bijvoorbeeld: Sheriff Bob Johnson van Santa Rosa County zegt tegen bewoners dat ze binnendringers dood moeten schieten om ‘belastingbetalersgeld te besparen’.

Tijdens een persconferentie in april 2022, zei Bob Johnson, Sheriff van Santa Rosa County, “Als iemand inbreekt in je huis, is schieten zonder meer toegestaan. In feite hebben we liever dat je dat doet.” De commentaren zijn weer viraal gegaan naast een verhaal in New York waar een vrouw werd gearresteerd omdat ze probeerde krakers van haar eigendom te verwijderen. 

“Ik zei [tijdens de persconferentie] als je goed schiet en je doodt de vent, bespaar je belastingbetalersgeld. En ik zei ook dat als iemand wordt gedood tijdens een huisoverval, de kans dat iemand van hen het weer probeert nul is. En we zien die kansen graag”, zei hij tegen Fox News Digital.  

En in Santa Rosa County hebben we een heel hoog percentage van de bevolking dat wapens bezit en we stimuleren het gebruik ervan als je in je huis bent. En als iemand je deur intrapt, niet omdat ze je een omarming of koekjes komen geven, komen ze binnen om misdaden te plegen” vervolgde hij.

Hij beweert dat sinds hij deze opmerkingen maakte, er geen enkele binnendringing is geweest. “Je hoeft niet terug te wijken. Je hoeft ze geen waarschuwing te geven. Je hoeft jezelf niet te gaan barricaderen in een kamer. Je kunt ze doodschieten. En in de staat Florida, is dat absoluut legaal”, zei hij. “En in die andere staten waar ze dat niet hebben, zijn mensen bang om wapens te bezitten en zijn ze bang om zichzelf te beschermen. Dat is de reden waarom het misdaadcijfer in New York en in Californië zo hoog is.

https://www.foxnews.com/media/politically-incorrect-sheriff-tells-citizens-shoot-kill-home-invaders-save-taxpayers-money

De KM zoeken naar een ontsnappingsmiddel. Dat zou zelfs een poging kunnen zijn om te ontsnappen uit dit universum.

CERN heeft na een tweejarige winterslaap de Grote Hadron Collider (LHC) weer opgestart – de krachtigste deeltjesversneller van de hele wereld – om tijdens de zonsverduistering van april te “zoeken naar ‘onzichtbare’ materie die op een geheimzinnige manier ons universum voedt. 

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13249813/amp/CERN-accelerator-smash-particles-solar-eclipse.html

“Het activeren van CERN is iets enorm belangrijks. Ja, weet je, ze zeggen dat ze op zoek zijn naar het God-deeltje terwijl het in werkelijkheid gaat over het openen van portalen en het verstoren van tijdlijnen”, is het commentaar van een functionaris van de Amerikaanse Ruimtemacht.

En dan, is het puur toeval dat NASA de zonsverduistering van 8 april kiest om Mission APEP te onthullen?

APEP of Apophis is ook de naam van de slangendemon uit de oude Egyptische mythologie, de Nemesis/vernietiger van de Zonnegod Ra. Gezegd wordt dat Apep Ra achtervolgde en hem zo af en toe bijna opslokte, wat resulteerde in een eclips. 

NASA lanceert 3 raketten naar deze eclips: Ra, Ba en Sekhmet.

1. Ra leidt de aanval en wordt gelanceerd 45 minuten vóór de eclips.

Ra, de Zonnegod in de oude Egyptische mythologie, vertegenwoordigt licht, warmte en vitaliteit. Ra’s interacties met Apep, de slangendemon, werden vaak voorgesteld als een strijd tussen licht en duisternis.

2. Ba zal gelanceerd worden in de duisternis tijdens het hoogtepunt van deze eclips. 

In de oude Egyptische mythologie vertegenwoordigt Ba de persoonlijkheid of de ziel van het individu, vaak voorgesteld als een vogel met een mensenhoofd. Geloofd werd dat Ba een deel of een identiteit van een persoon was dat na de dood van het lichaam gescheiden kon worden en naar het hiernamaals kon reizen.

3. Sekhmet zal 45 minuten achter de eclips aankomen.

Sekhmet was een andere oud Egyptische godheid, vaak geassocieerd met vuur, oorlog en heling. Geloofd werd dat ze de macht had om Apep terug te drijven en Ra te beschermen tijdens zijn reis door de onderwereld.

https://science.nasa.gov/solar-system/skywatching/nasa-to-launch-sounding-rockets-into-moons-shadow-during-solar-eclipse/

Het verslag van volgende week zal vlak voor de zonsverduistering online gaan, maar we zullen proberen informele waarschuwingen te geven over wat kan worden verwacht. Alles wat we zeker weten is dat de wereld op het punt staat dramatisch te veranderen. We zullen hard vechten om zeker te stellen dat de verandering er een is van enorme verbetering.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

(Advertentie)

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *