Benjamin Fulford: “De Khazariaanse Maffia plant een holocaust voor 8 april; ze zullen tegengehouden worden.”

(Advertentie)

25 maart 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse maffia plant een holocaust of massamoord voor het Amerikaanse Christelijke hartland [de staten in het midden van Amerika] op 8 april. De hele zonsverduisteringsgebeurtenis van 8 april werd op een forensische manier getraceerd naar de Chabad dodensekte (dood 90% van de bevolking en maak de rest tot slaaf).

https://www.chabad.org/calendar/view/day.asp?tdate=4/8

Ze sturen ook boodschappen uit van een “zwarte zwaan gebeurtenis” via mensen als de nep Generaal Mike Flynn en de politicus Ron Paul.

Er worden ook wijdverspreid voorbereidingen getroffen voor grote aantallen slachtoffers, zoals bijvoorbeeld te zien is in dit noodhospitaal dat opgezet wordt in Calgary, Canada.

Laat ons heel duidelijk zijn, zonsverduisteringen ontstaan wanneer de maan de zon blokkeert en zijn nog nooit geassocieerd met grote aantallen slachtoffers. Dit betekent dat wat is gepland niet de zonsverduistering is. 

Onze bronnen van de VS Ruimtemacht vertellen ons dat de KM van plan is de op satellieten bevestigde wapens uit de Star Wars serie die tijdens het Reagan tijdperk speelde, laser-afvurende vliegtuigen en andere methoden te gebruiken om zoveel mogelijk mensen te doden in een vuuroffer aan Moloch, ook bekend als Satan. Het teken dat door de sekte wordt gebruikt voor Moloch is het ordeteken van de Satanische Nazi regering van Oekraïne.

Deze Messiaanse fanatieke misdadigers willen deze gebeurtenis uitvoeren als inleiding voor een gepland offer van een rode vaars aan Moloch.

Dit zou gevolgd moeten worden door de bouw van de derde tempel. Sinds de tijd van Moses zijn nog maar negen rode vaarzen geofferd. Nu is in Israël een “enorm altaar” gebouwd voor het tiende offer van een rode vaars, en er wordt heel druk gespeculeerd dat het spoedig zou kunnen gebeuren… in 2023 werd er “een oefening van de zuiveringsceremonie” gehouden. Maar een officiële ceremonie moet uitgevoerd worden voordat de vaarzen te oud worden om voor zo’n offerplechtigheid te worden gebruikt… volgens rabbijnen van het Temple Institute hopen ze de ceremonie uit te voeren voor Pascha 2024 [de 22e april]. 

http://endoftheamericandream.com/a-massive-altar-for-the-red-heifer-sacrifice-has-been-constructed-in-israel/

De holocaust gepland voor dit offer ZAL VERHINDERD WORDEN. De VS Ruimtemacht en de militaire witte hoeden zullen deze satellieten en andere wapens neerhalen als ze worden ingezet.

En, als ze een massamoord-gebeurtenis uitvoeren in het Amerikaanse Hartland zullen Jeruzalem, Geneve, Kiev en de Noorse basis op Antarctica vernietigd worden door intercontinentale nucleaire raketten, beloven bronnen van de Amerikaanse Ruimtemacht.

De reden waarom de KM zo wanhopig is dat ze een massamoord willen uitvoeren is dat ze macht verliezen en weten als dat gebeurt, ze geconfronteerd zullen worden met tribunalen voor oorlogsmisdaden en de doodstraf.

De gebeurtenissen rondom de Britse Koninklijke familie zijn een teken van deze ophanden zijnde ineenstorting. Koning Charles, zijn vrouw Camilla, Prins Andrew, Prins Edward, Kroonprins William en zijn vrouw Kate Middleton zijn verdwenen uit het openbare zicht. Onze MI6-bronnen vertellen ons dat ze allemaal werden gedood door witte hoeden nadat ze Kate Middleton hadden geofferd aan Satan.

Of dit nu waar is of niet, de openbare gebeurtenissen rondom de koninklijken geven aan dat er iets zeer ongebruikelijks gaande is. Er was de parade van de Koninklijke garde met een vlag bedekt met een zwarte doek en een wit paard zonder een koning erop. Dit is een traditioneel teken dat de koning is gestorven. Ook is Kate Middleton na haar “buikoperatie” niet meer verschenen.

Daarna waren er onhandige pogingen om het allemaal normaal te laten lijken. Een foto van Kate, vrijgegeven door de koninklijke familie, werd snel ontmaskerd als nep. Daarna werd een video vrijgegeven waarvan werd beweerd van haar en Prins William te zijn.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-13211807/Kate-Middletons-body-language-pictured-Prince-William-visit-farm-shop.html

BBC verslaggeefster Sonja McLaughlan zei onder andere dat de vrouw die was gefotografeerd en gezien in een video met Prins William “duidelijk niet” Prinses Kate was.

https://www.gbnews.com/royal/kate-middleton-news-bbc-reporter-prince-william-windsor-video

En dan horen we dat de persoon in de video de professionele Middleton imitator Heidi Agan is.

https://www.businessinsider.com/professional-kate-middleton-lookalike-heidi-agan-2017-5

Vervolgens in dit drama zegt de BBC tegen de mensen dat ze een belangrijke aankondiging van de Koninklijke Familie kunnen verwachten. Er werden halfstok vlaggen op Britse regeringsgebouwen gezien wat leidde tot de speculatie dat de dood van Koning Charles elk moment aangekondigd kon worden.

Dit alles gebeurde na de openbare bekendmaking van de dood van Jacob Rothschild (Roth=Rood, Schild=Schild van Satan), waarvan velen beweren dat hij de echte vader is van Prins William (onze eigen MI6-bronnen zeggen dat de vader de Koning van Spanje is). 

https://www.businessinsider.com/professional-kate-middleton-lookalike-heidi-agan-2017-5

De MI6-bronnen zeggen dat wat er werkelijk gebeurde een grote witte hoeden operatie was tegen de Satanisten in de top van de Britse regering. Met het rode schild van Satan verwijderd van het toneel, zou een openbare aankondiging worden gedaan dat Kate Middleton was vermoord in een Satanisch offer en dat de koninklijken die erbij betrokken waren, geëxecuteerd werden.

Dat is de reden waarom de vlaggen halfstok hingen en er een belangrijke aankondiging zou worden gedaan, zeggen de bronnen.

Maar voordat dit kon gebeuren verscheen Barack Obama, de Donder van Satan bij de residentie van de Britse Premier. (Lucas schrijft in hoofdstuk 10, vers 18 dat Jezus zei: “Ik zag Satan ‘als een bliksem uit de hemel vallen’. De Hebreeuwse vertaling is “baraq o bamah”)

Daarop volgend werd door de BBC een nieuwe video uitgezonden waarop Kate Middleton zegt dat ze kanker heeft.

Ze gaven ook een foto vrij die laat zien dat Koning Charles nog in leven was.

Het probleem is dat de Kate Middleton video die werd vrijgegeven, een vergaande vervalsing is omdat de ring aan haar hand verdwijnt en dan weer verschijnt. En ook, als ze aan de chemo is, waarom heeft ze dan een volle kop met haar?

Wat betreft de foto van Charles, reageert een bron van de Canadese inlichtingendienst: “Ze kunnen vanaf een satelliet in de ruimte de naam op een soldatenuniform lezen maar ze kunnen geen duidelijke foto maken vanaf de kant van de weg. Het circus gaat verder.”

De werkelijkheid is dat een openbare aankondiging dat Kate Middleton is geofferd aan Satan zou leiden tot een complete ineenstorting van de KM heerschappij in het Westen, wat de reden is waarom ze zo hard proberen het te verhullen.

De problemen rondom de Rothschilds en de Britse Koninklijken hangen samen met de moord op NSA Agent Robert David Steele. Het hoofd van MI6 vertelt ons dat Steele werd vermoord omdat hij een duister financieel netwerk ontdekte dat zijn basis had op Antarctica. Steele onderzocht de financiële steun van de internationale KM pedofielen netwerken toen hij op de een of andere manier op een supercomputer stuitte die zijn basis had in Antarctica. Deze computer werd gebruikt door voormalig Paus Maledict (“Benedictus XVI”), Evelyn de Rothschild, David Rockefeller, Amerikaanse Presidenten, Dick Cheney “en iedereen van die generatie van het Westerse establishment.”

Dit was hoe verschillende terroristengroepen zoals ISIS en Al Queda werden gefinancierd. Hij werd gebruikt om adrenochrome te verhandelen, drugsgeld wit te wassen, te betalen voor wapens enz. 

In de tijd dat Steele en de NSA zich bezig hielden met dit duistere financiële netwerk, werd Steele benaderd door een individu, Sacha Stone genaamd, ook bekend als Jean Paul Sacha Adams. De artikelen in de links hieronder tonen dat Stone een aan Rockefeller deep state verbonden agent was belast met het infiltreren van oprechtere bewegingen.

https://historylessonsdeleted.blogspot.com/2023/04/sacha-stone-gatekeeper.html?m=1

Stone bood aan Steel te financieren om zich kandidaat te stellen voor het Presidentschap van de Verenigde Staten. Steele werd meegenomen op een rondreis door het Amerikaanse hartland als onderdeel hiervan. Het schijnt dat Steele dit werd aangeboden in ruil voor zijn zwijgen over het duistere netwerk. Maar, Steele vertelde mij dat hij ruzie had gekregen met Stone. Daarna werd hij naar een Florida ziekenhuis gebracht, geïntubeerd en vermoord. Toen ik in die tijd aan mijn MI6 en CIA-contacten vroeg om tussenbeide te komen en hem te helpen, vertelden ze mij dat hij was gered en een mooi pensioen had gekregen.

Deze zelfde bronnen geven nu toe dat ze gelogen hebben en dat hij was vermoord om het duistere financiële netwerk in Antarctica intact te houden. 

Onze bron van de VS Ruimtemacht vertelt ons: “Er is in Antarctica een oorlog gaande tussen de lichte en duistere machten, ze hebben beide heel geavanceerde technologie.” Hij voegt eraan toe: “Het gebied zit in een lockdown.” Het heeft allemaal te maken met het massa-offer dat is gepland voor 8 april. “Houd de lucht in de gaten”, zegt de bron, een beetje cryptisch. 

Het ziet ernaar uit dat Obama’s bezoek aan slavenpremier Rishi Sunak was bedoeld om tijd te rekken voor een of andere Hail Mary manoeuvre door de KM. Behalve dat wat is gepland voor 8 april zagen we een enorme push om de Derde Wereldoorlog te beginnen met Rusland via een massamoordaanslag in Moskou.

Obama wist kennelijk van deze geplande aanval op de concerthal in Moskou en hoopte dat dit het door de KM lang verwachte Armageddon teweeg zou brengen. Daarom probeerde hij tijd te rekken door onthullingen over Koning Charles enz. uit te stellen.

Erkenning voor de aanval werd opgeëist door ISIS (Israëlische Satanische Inlichtingendienst). VS President Donald Trump zegt dat Obama ISIS oprichtte. In de video hieronder kun je ook Obama zelf zien die toegeeft deze groep te steunen. 

“Vandaag nam ISIS verantwoording voor de terreuraanval in Moskou. Obama’s CIA creëerde ISIS. Obama is de schaduw-POTUS. De CIA/MI6 voerden al terrorisme uit in het Europese theater door de Nordstream te saboteren. Er bestaan geen toevalligheden”, zegt een Pentagon-bron.

Bronnen van Poolse en Franse inlichtingendiensten merken allebei op dat ISIS en Hamas in Syrië tegen Rusland hebben gevochten. Bronnen van de Russische FSB weten dat de terroristische aanslag op hen uiteindelijk zijn oorsprong had in Tel Aviv.

Israël wordt geleid door de volgers van Volodymyr Jabotinsky, een historische bondgenoot van Benito Mussolini en daardoor een “fascist” is de ruimste zin van het woord, is het commentaar van de Franse journalist Thierry Meyssan.

https://www.voltairenet.org/article220588.html

En over fascisten gesproken, we hadden KM Satanist Victoria Nuland die een maand geleden zei dat “Poetin enkele onaangename verrassingen te wachten staan”. Verder schreef de Amerikaanse ambassade in Moskou op 8 maart dat het “gemonitorde rapporten waren die aangaven dat extremisten ophanden zijnde plannen hadden om zich te richten op grote bijeenkomsten in Moskou, waaronder concerten en dat Amerikaanse bewoners geadviseerd werd om de komende 48 uur grote bijeenkomsten te vermijden.”

De Russische President Vladimir Poetin heeft plechtig beloofd degenen die zitten achter de “bloedige en barbaarse” terroristenaanval in een concerthal buiten Moskou op te sporten en te straffen, aangezien het dodental is opgelopen tot 137 volgens Russische autoriteiten.

Poetin zei dat “alle daders, organisatoren en degenen die opdracht gaven tot deze misdaad rechtvaardig en onvermijdelijk zullen worden gestraft… Wie ze ook zijn, door wie ze ook geleid worden”, voegde Poetin eraan toe.

Een bron van de Russische FSB zegt dat de CIA 12 bases heeft in Oekraïne waar ze terroristen trainen.

Dit is allemaal verbonden aan een of andere massale en geheime opbouw van militaire NAVO eenheden in Oekraïne en Roemenië.

Bronnen van de Franse militaire witte hoeden vertellen ons dat Generaal Jean-Louis Georgelin, het Hoofd van de Franse Defensiestaf, eind vorig jaar in Oekraïne door de Russen werd gedood. Het officiële verhaal is dat hij van een berg viel en stierf.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Louis_Georgelin

Georgelin was het hoofd van een 50.000 man sterke geheime militaire NAVO-eenheid in de Donaudelta in Roemenië aan de Oekraïense grens, zeggen ze.

Ter bevestiging rapporteren Poolse inlichtingenbronnen:

Het wordt absoluut intenser. Dus Israël en Engeland vielen net Rusland aan via hun gevolmachtigde. Nu zijn OFFICIELE TROEPEN uit Frankrijk, Duitsland en Polen via het spoor en de lucht aangekomen in Cherkasy, ten zuiden van Kiev. Een aanzienlijke troepenmacht. Er zijn geen aantallen gelekt. Ze worden ondergebracht in scholen. In de praktijk betekent dit dat het een NAVO leger is.

Het inzetten van officiële troepen begint, zoals het Hoofd van de Generale Staf van de Poolse strijdkrachten, Rajmund Andrzejczak zegt omdat “[Oekraïne’s werkelijke] verliezen geteld moeten worden in de miljoenen, niet in de honderdduizenden.” “Er zijn geen vervangers in dit land, er is niemand meer om te vechten”, voegt de generaal eraan toe.

Rusland heeft het nu ook over Franse troepen in Oekraïne. Het hoofd van de Russische Dienst Buitenlandse Veiligheid (SVR), Sergey Naryshkin zegt: De Franse President Emmanuel Macron verbergt de waarheid over het aantal Franse soldaten dat al is gedood in Oekraïne uit angst voor massale protesten in zijn land.”

Naryshkin voegt eraan toe dat de Franse militaire leiding “bang is voor ontevredenheid” onder actieve middenkader officieren. “Onder de doden zijn ‘disproportioneel veel’ van hen en al in het huidige stadium zijn er problemen met het vinden van ‘vrijwilligers’ voor aflossing en ‘vervanging van degenen die zijn uitgevallen op het Oekraïense oorlogsterrein”, zegt hij.

https://www.aa.com.tr/en/europe/france-already-preparing-some-2-000-troops-for-ukraine-russia-claims/3168788

Onze Franse militaire bronnen zijn het ermee eens. Ze zeggen dat de gedode Generaal Georgelin “een Vrijmetselaar (geen prettige Vrijmetselaar) homoseksueel was met geregistreerde feiten van pedo-misdaden die in de doofpot zijn gestopt om hem onder controle te kunnen houden.”   

Met de dood van Georgelin staat het Franse leger nu onder de controle van de witte hoeden, zeggen de bronnen. Dat is de reden waarom de Franse militairen weigerden orders van President Emmanuelle Macron Rothschild op te volgen om de Franse boerenprotesteerders te doden en Rusland de oorlog te verklaren.

Vorige week deelden de Franse witte hoeden nog een klap uit aan Macron door de voormalige Franse Minister van Cultuur, Frederic Mitterand, neef van voormalig President François Mitterand te doden, zeggen ze. Hij was een top pedofiele Satanist supporter van Macron, zeggen de bronnen. Ze vertelden ons dat verschillende andere Macron helpers ook spoedig dood zullen gaan.

Dezelfde bronnen vertelden ons ook dat de Satanische Haïtiaanse Gangster Barbecue, die verscheen in ons rapport van vorige week, werd gedood samen met zijn volgelingen. Ze zeggen dat de KM nu de toegang tot adrenochrome uit Haïti heeft verloren.

President Macron zelf geeft toe “Oekraïne zou heel snel kunnen vallen” tijdens een politieke gebeurtenis in het Elysée Paleis.

https://tass.com/world/1763459

Macron is het oudste bloedlijn-familielid in een officiële machtspositie in het Westen, dus zijn val zou kunnen leiden tot de ineenstorting van de KM heerschappij in Europa, zeggen Franse patriotten. Dit kan ongetwijfeld waar zijn aangezien de Britse en Franse takken van de Rothschilds worden geleid door David René de Rothschild, waardoor een verlies van controle over Frankrijk een enorme klap zou betekenen voor de KM.

Hiermee zou alleen Klaus Schwab Rothschild in Zwitserland met zijn WEF, WHO en VN-machten nog over zijn.

Het Wereld Economisch Forum is een fanatieke, politieke organisatie die gebruik maakt van angst en manipulatie, zoals de Covid hysterie, zoals het opwarming van de Aarde bedrog, waarmee ze mensen echt laten denken dat ze op de een of andere manier redders zijn, maar in werkelijkheid alleen maar helpen hun doel te bereiken, wat een wereldwijde publiek/private fascistenbeweging is en fusie van de grote regering, grote technische bedrijven en het grote geld om een technocratische regeringselite te creëren, die gemakshalve uit hen bestaat.

Ze willen feodalisme 2.0 creëren, waarin wij de vazallen en zij de leenheren zijn die over ons regeren… Dat is waar ze naar streven.”

Schwab en zijn mede-bullebakken proberen ons nog altijd te doden met vaccins en biologische wapens.

Poolse inlichtingenbronnen informeren ons:

Communisten in jasschorten die in de Silezische Medische Kamer zitten in Katowice organiseerden twee dagen geleden een bijeenkomst van heksen, die een “wetenschappelijke conferentie” wordt genoemd. Tijdens de bijeenkomst kondigden ze een ontwerp aan van een “wettelijk opgelegd verbod op het tot uitdrukking brengen van gezichtspunten die tegen de huidige medische kennis ingaan”. Laten we beginnen met het ontraadselen van de term “huidige medische kennis”. Dit is de “kennis” die komt van de niet erg medische Centrale Commissie van de Radicale Genocide Partij, beter bekend als de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO). Deze communistische internationale, deze medische Komintern bepaalt wat “huidige medische kennis” is op basis van de instructies die ze krijgen van de Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de vijf grote wereldwijde moordenaars die het misdaadsyndicaat vormen, genoemd “Big Pharma”.  

Laten we niet vergeten dat de structuur van de “huidige medische kennis” al jaren geleden is vastgesteld door een vertegenwoordiger van een terreurorganisatie – het People’s Front for the Defense of Tiger – een Ethiopische moordenaar die de WHO leidt.  

De baas van Tedros, Bill Gates, is een raaskallende idioot: 

New York Times Interviewer: “Sommige mensen zouden zelfs zeggen dat als je maar genoeg bomen zou planten, alle klimaatkwesties opgelost zouden worden.”

Bill Gates: “En dat is complete onzin.”

 “Ik bedoel, zijn wij wetenschapsmensen, of zijn wij idioten?  Wat voor soort mens willen we zijn?”

Zelfs als je zou aannemen dat CO₂ op de een of andere manier een “vervuiler” is die uit de lucht gehaald moet worden (dat is het niet en doet het niet), zou je denken dat bomen – die CO₂ gratis uit de lucht opnemen – een ideale kandidaat zou zijn. Maar nee, kennelijk moeten we onszelf tot armoede brengen door smerige, dure en totaal onnodige koolstof absorberende technieken te ontwikkelen, om te proberen een niet-bestaand probleem op te lossen. 

Gates en Schwab’s Farmaceutische terroristen haalden de nep rubbergemaskerde Paus Franciscus over om te zeggen dat “oppositie tegen COVID-19 injecties “hem van streek maakte” omdat “tegen het tegengif zijn bijna een suïcidale daad van ontkenning is”.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=237987

Dit is wat “Paus” Franciscus pusht:

De mensen die gevaccineerd zijn zullen spoedig met honderden miljoenen beginnen te sterven volgens het Britse Parlementslid Andrew Bridgen die onthulde dat een Senior Minister van het Cabinet hem details onthulde van het plan om turbokanker te gebruiken om de wereld te ontvolken.

“Je kunt alles wat je wilt uitspreken”, zei de Minister tegen Bridgen. “Het doet er niet toe. Je bent gevaccineerd. Je zult spoedig dood zijn vanwege kanker.”

Groot Brittannië ondervindt haar langste epidemie van mensen met een ziekteverklaring sinds 25 jaar omdat 2.7 MILJOEN mensen beweren dat ze te ziek zijn om te werken en in dat proces de economische groei van het land belemmeren.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13230001/Britain-suffering-longest-sick-note-epidemic-25-years-2-7MILLION-people-claim-ill-work-holding-countrys-economic-growth-process.html

Engelands gevaccineerde bevolking had bijna één miljoen doden in 23 maanden; de niet gevaccineerde bevolking had minder dan 61.000 doden in dezelfde periode.

https://www.naturalnews.com/2024-03-01-england-million-vaccinated-deaths-61000-unvaccinated-deaths.html

Hier is een persoon die mogelijk in verband staat met deze zaak. Duitse inlichtingenbronnen hebben ons gewaarschuwd voor Nicole Junkerman, een bondmeisje van Jeffrey Epstein “die de Nationale Gezondheidsdienst (NHS) binnenkwam via het Britse Ministerie van Gezondheid en Sociale Zaken met hulp van Matt Hancock, MP, en haar aanwezigheid vertegenwoordigt een grote bedreiging voor de dataveiligheid van alle Britse inwoners. Elk afzonderlijk stukje informatie over jou, je gezondheidsproblemen, je bloedgroep, het model van je draadloze pacemaker die je in leven houdt, ieder detail van elk gênant medisch probleem kan verkocht worden, elk gênant medisch probleem in de handen van het Israëlische staatsapparaat kan verkocht worden en zo mogelijk aan de hoogste bieder.”

https://legitim.ch/epische-enthuellung-wer-ist-jeffrey-epsteins-deutsche-geschaeftspartnerin-ueber-die-niemand-spricht/

Niet alleen proberen deze Nazi’s nog altijd ons dood te vaccineren, maar ze pushen nu ook pillen die een boodschap zullen overbrengen die bevestigt dat hij gehoorzaam is ingenomen door de schapen. Hier kun je kijken naar de Satanische Pfizer CEO, Albert Bourla (Bourla is een veearts, geen medisch arts) die zegt dat de FDA een digitale pil heeft goedgekeurd die een microchip bevat die informatie overstuurd nadat hij is ingenomen.

Deze criminelen proberen ook nog altijd een voedsel- en watercrisis te creëren.

Adviseur voor Nationale Veiligheid, Jake Sullivan en de directeur van het Amerikaanse Environmental Protection Agency, Michael Regan, waarschuwden dat over de hele Verenigde Staten “onklaar makende” cyberaanvallen water- en rioolwatersystemen treffen.  

https://www.reuters.com/technology/cybersecurity/us-warns-that-hackers-are-carrying-out-disruptive-attacks-water-systems-2024-03-20/

Ze proberen de schuld ervan te geven aan “Chinese en Iraanse hackers” maar iedereen weet dat het deel uitmaakt van het KM plan om rond 2025 een voedsel- en watercrisis te creëren.

Nu waarschuwt Bharati (India) activist Vandana Shiva ons dat vier grote bedrijven proberen de controle over te nemen van alle zaden die door landbouwers en boeren over de hele wereld worden gebruikt en ervoor zorgen dat ze die niet zelf kunnen reproduceren. “Ze beschouwen boeren die hun eigen zaden hebben als inbreuk makend op hun monopolierechten”, zegt ze 

Deze zelfde KM Satanische gangsters brengen ook nog altijd miljoenen criminelen de VS binnen. Venezuela maakt haar gevangenissen leeg en maakt gretig gebruik van Biden’s open grenzen. “Amerikanen moeten weten dat ze naar de grens komen.” Tijdens een telefoongesprek maandag met DailyMail.com waarschuwde Miami immigratie-advocaat Roland Vazquez “Dit zijn moordenaars.” 

https://www.dailymail.co.uk/news/texas/article-13188843/Americans-warned-brace-SECOND-wave-Venezuelan-gangsters-coming-border-countrys-prisons-100-inmates-RELEASED-killers.html

En hoe reageert het Biden circus erop, je kunt dit niet verzinnen: 140 democraten eisen dat Amerikaanse veteranen worden ontwapend.

Ze bewapenen de illegale buitenlanders en ontwapenen veteranen; dit zegt alles.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/over-140-house-democrats-demand-ability-to-block-veterans-from-purchasing-guns/ar-BB1k7QUO

“Het is bijna onmogelijk om je een toekomst voor te stellen waar geen substantieel geweld zijn als gevolg hiervan, gezien onze fragiele financiële positie”, zegt Veldmaarschalk Douglas MacGregor. 

We hebben ook gemerkt dat de criminele regering hierachter zojuist de financiële kan een beetje verder de weg opgeschopt heeft. “Verwacht wordt dat het in juni begint mis te gaan en echt in een neerwaartse spiraal volledig naar beneden gaat rond augustus”, zegt een Pentagon-bron.

https://apnews.com/article/trillion-congress-budget-deal-democrats-gop-biden-38ed7713ae6436ee27c81ce62b0a9a7d

Als je niet denkt dat dit doelbewust is; kijk dan naar wat Justin Castrudeau Canada heeft aangedaan. Hoe ter wereld zijn we op het punt gekomen waar sla in Toronto $7 kost.

Kijk naar onderstaande video en zie hoe Castrudeau Canada heeft geruïneerd.

En vergelijk dat nu met wat Poetin tot stand heeft gebracht voor Rusland.

Wat is gebeurd met de Ierse Premier Leo Varadkar laat zien dat huidige leiders in het Westen niet vrij zijn om hun hart te volgen, zelfs als ze dat willen.

In de eerste video zegt Varadkar tegen Joe Biden dat zijn land achter Palestina staat. 

Dan treedt hij abrupt af. (Hij werd gedwongen om af te treden door de KM Zionisten)

Zoals Aartsbisschop Carlo Vigano opmerkt: alle Westerse leiders staan onder controle via chantage, meestal gerelateerd aan pedofilie, zodat ze niet vrij zijn om zelf te handelen.

Vergeleken daarmee kun je hier kijken naar iemand die zijn geweten volgt. Het is een Joodse man die moedig aan de kaak stelt hoe onroerend goed bezittingen uit ‘nederzettingen’ op de West Bank illegaal worden verkocht in Amerikaanse Synagogen.

Wij hopen dat Donald Trump (de echte) spoedig zal terugkeren in de macht en een eind maakt aan deze nachtmerrie. Bronnen van de Geheime Ruimtemacht zeggen dat er nu twee Donald Trump avatars zijn die in het openbaar verschijnen terwijl de echte nog steeds in de militaire basis Mt. Cheynne in Colorado zit. “Ze hebben allebei een rol te spelen in het scenario dat zich nu ontvouwt”, zegt hij.

Wat dat ook mag zijn; KM Zionistische gunstelingen verliezen het als het op Trump aankomt.

Hier kun je kijken naar Bernie Sanders die zegt:

Trumps volgende termijn is zo gevaarlijk dat klimaatverandering ons allemaal zal doden als we het hem mogelijk maken om aan de macht te komen, hij zal het leger gebruiken tegen bewoners, hij haat de mainstream media; hij is een complot theoreticus, hij gelooft niet in verkiezingen waar waterpijpen barsten midden in de nacht.

En kijk dan nu naar wat zijn vroegere opponent Hillary Clinton Rockefeller deed in 1975.

Dit is wat de KM heeft onze beschaving heeft aangedaan: 

“U ZEGT DAT WE EEN ONTWIKKELDE BESCHAVING ZIJN?

GEZONDHEIDSZORG wordt gedicteerd door elites die helemaal geen artsen zijn.

WETENSCHAP wordt gedicteerd door elites die geen wetenschappers zijn.

HET NIEUWS wordt gedicteerd door elites die geen journalisten zijn.

ONDERWIJS wordt gedicteerd door elites die helemaal geen onderwijzers zijn.

GESCHIEDENIS wordt gedicteerd door elites die geen historici zijn.

REGERINGEN worden gedicteerd door de elites die geen vertegenwoordigers van het volk zijn.

LANDBOUW wordt gedicteerd door elites die geen landbouwers of boeren zijn

THEOLOGIE wordt gedicteerd door de elites die helemaal geen geleerden zijn.

DIENSTEN worden gedicteerd alleen voor de elites, niet voor de bevolking.

CONSTITUTIE is een artificiële, wettelijke creatie waarin alleen jij gestraft wordt, niet de elites.”

Terwijl het Westen de Messiaanse parasieten aanpakt, laat China ons achter in het stof (of de mist).

Dit artikel laat zien dat China formeel is begonnen aan het waterstof tijdperk:

China’s eerste in eigen land ontwikkelde op waterstof werkende trein maakte dinsdag zijn volledig uitgeruste testrit met een snelheid van 160 km per uur. Het is een grensverleggend record voor het verkrijgen van bevestiging van de prestaties van een volledig systeem, een volledig scenario en een test op meerdere niveaus van de waterstoftrein.  

Uitgerust met een ingebouwd waterstof aandrijfsysteem was het gemiddelde energieverbruik per kilometer van de trein 5 kWh tijdens de test, wat gelijk staat met wereld-leidende niveaus, en het aantal mijl per “tankinhoud” van deze trein kan meer dan 1000 bereiken.

https://www.chinadaily.com.cn/a/202403/22/WS65fcf2dda31082fc043be25e.html

Als we niet allemaal willen eindigen als Chinese slaven, moeten we de KM verwijderen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

(Advertentie)

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *