Benjamin Fulford: “De “Op Regels Gebaseerde Wereldorde” factie heeft zich overgegeven.”

18 maart 2024

(Advertentie)

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De mega zwarte zwaan-gebeurtenis, voorspeld voor 15 maart, vond wel degelijk plaats zoals in toenemende mate duidelijk zal worden in de komende dagen en maanden. De zogenaamde “Op Regels gebaseerde Wereldorde” heeft zich overgegeven volgens bronnen van het Aziatisch Geheim Genootschap en de White Dragon Society. Aan de hybride oorlog voor controle over de planeet Aarde, die heeft gewoed sinds tenminste 11 september 2001, komt dus een einde.

Dit kwam toen een vertegenwoordiger van de White Dragon Society persoonlijk een oorlogsverklaring overhandigde aan de Japanse regering. De verklaring zei dat de regering werd gecontroleerd door buitenlandse gangsters die meer dan 400.000 Japanse inwoners vermoord hebben met vaccins. De eisen bevatten de uitwijzing van de pseudo VS-Ambassadeur Rahm Emanuel en al zijn buitenlandse “Japan africhters”. Ze eisen de formering van een noodregering onder de Japanse keizerlijke familie. Ze eisen ook nationalisatie van de Bank van Japan, een jubilee, de her-instelling van het Economisch Planbureau en meer.

De op handen zijnde maatregel in Japan komt nadat Chinese autoriteiten vorig jaar 726.000 mensen arresteerden – een stijging van 47,1% ten opzichte van het jaar ervoor – tijdens een politieoptreden tegen misdaden in verband gebracht met “vijandelijke buitenlandse machten”. 

https://www.rfa.org/english/news/china/china-arrests-hostile-foreign-forces-03112024204531.html

In een algemeen teken dat de Khazariaanse Maffia zich overgeeft zei “Paus Franciscus” dat Oekraïne de moed zou moeten hebben om de “witte vlag” van overgave aan Rusland en de planetaire bevrijdingsalliantie te hijsen. 

https://www.reuters.com/world/europe/pope-says-ukraine-should-have-courage-white-flag-negotiations-2024-03-09/

Hoge EU Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheid Josep Borrell bevestigde de KM-overgave ook toen hij op zijn blog schreef:

“Als de huidige geopolitieke spanningen doorgaan zich te ontwikkelen in de richting van ‘het Westen tegen de Rest’, loopt Europa’s toekomst gevaar er somber uit te zien. Het tijdperk van Westerse dominantie is echt definitief geëindigd.”

In een verder teken dat het door de KM gecontroleerde VS-regime uitgerangeerd is zegt de Russische President Vladimir Poetin dat Washington de risee is van de rest van de wereld. “Ik acht het overduidelijk dat het Amerikaanse politieke systeem niet kan beweren democratisch te zijn in elke zin van het woord… en “in toenemende mate barbaars” wordt.

https://www.rt.com/news/594400-putin-us-elections-democracy/

Nog een ander teken kwam op 11 maart – de gedenkdag van de Fukushima terreuraanval – toen de Federal Reserve Board stopte met het banken behoeden voor faillissement.

Dit betekent dat de meeste grote Westerse banken nu in werkelijkheid failliet zijn.

Dat is de reden waarom “alle voornaamste CEO’s hun aandelen verkopen” daar zijn vele commentatoren het over eens.

Oeps, zelfs ouwe Warren Buffet wil eruit voordat het instort: IRS gegevens laten naar verluid zien dat Buffet voor eigen rekening in Burkshire-aandelen handelde, volgens ProPublica.

Warren Buffett handelde naar verluidt met voorkennis voor eigen rekening in aandelen die zijn conglomeraat Berkshire Hathaway kocht en verkocht. Dit is een praktijk die hij in het verleden zelf een conflict van interesse achtte, volgens ProPublica op donderdag. Maar het is meer dan dat, het is illegaal. 

https://www.cnbc.com/2023/11/09/irs-data-reportedly-shows-buffett-traded-berkshire-stocks-in-personal-account-according-to-propublica.html

Dit alles gebeurt omdat achter de schermen op 15 maart een Aziatische koninklijke officieel als de nieuwe M1, ofwel de controller, van het financiële systeem werd aangesteld, volgens bronnen van het Aziatisch geheime genootschap. Christine Lagarde is President van de Europese Centrale Bank omdat ze ermee heeft ingestemd opdracht te aanvaarden van de nieuwe M1, voegen ze er aan toe.

De bronnen zeggen dat bevestiging van de verandering zal komen wanneer Goldman Sachs 15 april hun vertrek uit Japan aankondigt.

Dit is een mega zwarte zwaan-gebeurtenis om veel redenen. Een verandering in controle over het financiële systeem is een verandering in controle over het proces van beslissen wat de mensheid zal doen in de toekomst.

In de eerste plaats markeert dit het einde van een eeuwenoud project van de families die het monotheïsme controleren om de hele wereld een god-koning van hun geslacht op te dringen. Op kortere termijn markeert dit het eind van een Vrijmetselarij project dat begon in 1717 om Rusland te vernietigen als inleiding tot het onderwerpen van China. 

Het markeert ook het einde van 80 jaar van het na de 2e wereldoorlog gedomineerde internationale systeem. Op zelfs nog een kortere termijn markeert het ook het einde van de unipolaire werelddominantie die de VS genoot sinds de val van de Sovjet Unie in 1991.

Bronnen van de gnostische Illuminatie zeggen dat wat er is gebeurd elke Bijbelse verhouding te boven gaat, want het betekent het einde van een oorlog tegen gevallen engelen die 26.000 jaar lang heeft gewoed.

Maar, op een hier-en-nu niveau, zal verandering langzamer optreden omdat het omkeren van een plan dat minstens tientallen jaren in werking is geweest niet iets is dat in een vloek en een zucht kan worden gedaan.

Bijvoorbeeld: de planning voor de 2020-2023 zwendel-epidemie begon 45 jaar eerder zoals te zien is in Wereld Bank rapporten van 1975. De hongercrisis die de elites nu proberen te creëren dateert minstens net zo ver terug. Dit betekent dat tientallen jaren van wetten doorvoeren, voorbereidingen door corporaties en het hersenspoelen van de elite-dienaren aangepakt moeten worden.

Toch worden bijeenkomsten gehouden om te bepalen hoe de biljoenen dollars besteed moeten worden ten voordele van de mensheid en andere levende wezens op de planeet.

Vertegenwoordigers van de WDS, Aziatische Koninklijken en de CEO van een grote internationale bank komen deze week bij elkaar om plannen te bespreken om tenminste een biljoen dollar vrij te maken voor het opzetten van een toekomstige planorganisatie. Er zal een persconferentie worden gehouden om dit aan te kondigen zodra de fondsen zijn bevestigd.

Intussen blijft het huidige Westerse politiek/economische systeem snel achteruitgaan.

Bijvoorbeeld: recente discussies in de V.N. en de Wereld Gezondheidsorganisatie vertonen ontvolkingsplannen vermomd als dingen zoals “LGTB rechten” en “vrouwen gezondheid”.

WHO richtlijnen voor de “gezondheid van transgender en gender diverse mensen” worden bepaald door commissieleden die bijna allemaal financiële banden hebben met organisaties die verdienen aan de geslachtsaanpassende procedure, volgens de CitizenGo pro-life groep. Deze richtlijnen promoten schadelijke medicijnen en onomkeerbare geslachtsaanpassende operaties (castratie en sterilisatie) voor kinderen en jonge mensen.

Intussen zijn de doelen voor dit jaar van de “V.N. Commissie over de Status van Vrouwen” de promotie van trans ideologie en het najagen van universele toegang tot abortus. “Ze promoten voortdurend de extreme ideeën dat vrouwen niet gedefinieerd kunnen worden door de biologie en dat gender een sociaal concept is. Door dat te doen, beschadigen ze op significante manier vrouwen over de hele wereld en brengen velen van hen in gevaar”, zeggen Poolse inlichtingenbronnen. 

Dit is niet nieuw.  Het fragment hieronder uit een mid-1950 Disney cartoon toont een in bedwang gehouden mannelijke gevangene die letterlijk “gefatsoeneerd wordt” tot een vrouw. 

Het gevolg is dat vrouwen in door KM gecontroleerde landen als Zweden, Japan en Zuid-Korea nog nooit zo weinig kinderen hebben gebaard als in 2023. In Zweden, gebaseerd op het tekort aan geboorten, voorspelt Yasir Qadhi, een Pakistaans-Amerikaanse theoloog dat in slechts één generatie de helft van de bevolking Moslim zal zijn. 

https://www.rmx.news/migration/muslims-will-become-majority-in-swedish-cities-in-just-1-generation-boasts-pakistani-born-theologian/

Dit is het gevolg van de KM plannen op lange termijn om de wereldbevolking, speciaal de Europese bevolking, te reduceren. Hun plan verlangt het dom houden van het grootste deel van de wereldbevolking om ze te veranderen in boerderijdieren voor leden van hun clan.

Er komst een serieuze terugslag aan.

Dr. Alan Sabrosky, voormalig Directeur van Studies bij het V.S. Army War College zegt: “Het systeem waarin wij vandaag de dag leven wordt volledig gedomineerd door de Zionisten vanuit elk perspectief of het nu politiek, opleiding, financiën of de media is. Dit is de werkelijkheid en iets wat door de massa’s geaccepteerd zal moeten worden… De Zionisten zitten achter de creatie van praktisch elk wereldwijd probleem. Eeuwenlang hebben ze geprobeerd naties te controleren ten eigen voordele.”

Aan die controle komt nu een eind. De pogingen Oekraïne te gebruiken om Rusland te onderwerpen zijn geëindigd in nederlaag, mislukking en faillissement.

Nu is het Israëls beurt. De recente genocide in Gaza was de druppel die de emmer deed overlopen:

Israëls macht, gebaseerd op de mythe dat Joden onverenigbaar zijn met fascisme, is ingestort. Van nu af aan zal het mogelijk zijn om alle misdaden die door deze kleine groep zijn gepleegd ten behoeve van de CIA, tijdens de Koude Oorlog, in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns Amerika aan het licht te brengen, schrijft de Franse journalist Thierry Meyssan.

https://www.voltairenet.org/?lang=en

Oorlogsmisdaad-tribunalen komen er aan. Zo’n 650 Chileense advocaten hebben een wettelijke aanklacht ingediend bij het Internationaal Strafhof (ICC) tegen de Israëlische leider Benjamin Netanyahu voor het plegen van genocide in de bezette Gaza Strip.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/03/13/721837/ICC-Gaza-Israel-Netanyahu

De VS regering werd gedwongen om te stoppen met haar steun aan Israël nadat de BRICS coalitie van meer dan 80% van de wereldbevolking haar bedreigde met sancties en een boycot.

Als symbool voor deze boycot overweegt BRICS een vorm van gemeenschappelijke woongebieden te creëren vergelijkbaar met die van de vroege Europese Unie, zei Ruslands waarnemend Minister van Buitenlandse Zaken en Sherpa [chef onderhandelaar] in de BRICS, Sergey Ryabkov.

https://tass.com/economy/1758673

Dat is de reden waarom de VS regering in het jaarlijkse Threat Assessment [dreigingsbeoordeling] rapport zei: “Netanyahu’s levensvatbaarheid als [een] leider zowel als zijn regerende coalitie van ultrarechtse en ultra-orthodoxe partijen die het harde lijn beleid uitoefenen voor Palestijnse en veiligheidskwesties kan in twijfel getrokken worden.”  

https://www.jpost.com/israel-news/article-791654

Zelfs Zionist-Joods Amerikaanse leiders doen afstand van het Netanyahu regime. Zoals een Mossad bron reageert “Wow, Zionist Chuck Schumer verlangt nieuwe verkiezingen. Het ziet er naar uit dat Bibi’s dagen bijna over zijn”, nu Schumer heeft gezegd: “Israël kan niet overleven als het een paria wordt.”

Een beslissende confrontatie komt eraan. VS ambtenaren zeggen dat een Israëlische militaire operatie in Rafah waarschijnlijk zal leiden tot een eind aan de VS verdediging van Israël in de Verenigde Naties. 

Maar intussen heeft Netanyahu in feite gezegd dat zijn rode lijn is dat Israël Rafah binnen moet vallen. Met andere woorden hij zal vechten tot in de dood en het zal zijn dood zijn.

Russische FSB-bronnen vertellen ons dat Iran en Rusland het luchtruim boven Syrië hebben gezuiverd ter voorbereiding van meer directe actie tegen Israël en de VS. Iran heeft alle vluchten naar Syrië voor onbepaalde tijd gestaakt.

De huidige pseudo VS regering is niet in de positie om dit tegen te houden aangezien het de strijdkrachten niet onder controle heeft en zelf snel achteruit gaat. 

Hier is het laatste bericht van de wandelende dode, pseudo President Joe Biden.

Hij spuit nonsens zoals “Wij hebben bijna de laagste inflatiecijfers van welk land in Amerika ook” en dat zijn regering een “record van 15 miljoen nieuwe banen” heeft toegevoegd.”

Deze Biden acteur draagt kennelijk GPS schoenen.

https://twitter.com/RNCResearch/status/1769156743525757032?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1769157821721985204%7Ctwgr%5Ea8f0c1965232656a5679a7710b91d5ab5cb09921%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fredstate.com%2Fbonchie%2F2024%2F03%2F16%2Fthe-mystery-of-bidens-new-boat-anchor-shoes-has-been-solved-and-its-bad-news-for-the-country-n2171488

Ondertussen toont deze foto van een nu verwijderde website de echte Biden die dood in zijn graf ligt.

En toch gaat de shitshow van de VS regering door. Het laatste over het geregisseerde KM Deep State gebeuren van 6 januari is dat 88 pagina’s ATF-verslagen van het Ministerie van Justitie in een rechtszaak laten zien dat de CIA op 6 januari 2021 personeel inzette in Washington DC.

En dan is er de verdergaande schijnvertoning van rechtszaken tegen VS President Donald Trump: Rechter McAfee van Georgia bepaalt dat Fani Willis haar Gangsterzaak tegen President Trump kan voortzetten ondanks dat ze tijdens een rechtszitting over haar affaire heeft gelogen.

“De door de KM gecontroleerde Deep State Democraten zijn echt bang dat Trump met hen zal doen wat zij met hem en veel van zijn supporters hebben gedaan”, is het commentaar van een Pentagon-bron.

“De voormalig president heeft openlijk gezegd dat hij van plan is het Ministerie van Justitie te bewapenen tegen zijn vijanden”, zei Vicepresident Harris over Trump.

Het feit is dat de grote meerderheid van de Amerikanen niets te doen wil hebben met beide groepen. Recente polls laten zien dat slechts 16% van de Amerikanen vertrouwen heeft in de federale overheid. Dit is 77% minder dan in 1964 en 54% in 2001. Geen verrassing.

https://www.breitbart.com/politics/2024/03/16/pinkerton-why-only-16-of-americans-have-confidence-in-the-federal-government-and-what-to-do-about-it/

De 16% steun ligt ook rond het percentage van Amerikaanse militaire jets die gevechtsklaar zijn. Een rapport over de F-35 van het Government Accountability Office (GAO) van september 2023 onthult dat slechts 15 tot 30 procent van de F-35’s mogelijk in staat is om gebruikt te worden voor gevechten. 

https://www.zerohedge.com/military/70-or-more-f-35s-may-not-be-combat-capable

Geen wonder dat er een grote beweging is van mensen die weigeren hun belastingen te betalen.

De situatie leidt tot hevige onderlinge strijd onder de oligarchen over wie in werkelijkheid de US Corporation leidt.

Dit is te zien in wat een campagne lijkt te zijn om Boeing Aircraft kapot te maken. Het laatste nieuws is dat John Barnett, een klokkenluider die betrokken is geweest in een rechtszaak tegen Boeing, dood werd gevonden op de dag dat hij moest getuigen tegen de vliegtuiggigant. Advocaten voor een Boeing klokkenluider trekken in twijfel dat hij zichzelf doodde op een parkeerplaats in South Carolina en eisen een onderzoek.

Er is in de VS ook een gigantische oorlog gaande over de controle van cyberspace. Dit zet Larry Ellison (CIA witte hoeden) achter TikTok plus Elon Musk (US militaire witte hoeden) en X op tegen Larry Page, de Rockefellers en Bill Gates achter Google, Meta, Istagram en Messenger.

Ter bevestiging van wat bronnen van de Russische FSB ons vertelden dat Musk een façade is voor de U.S. National Reconnaissance Office: SpaceX, geleid door Elon Musk, is bezig met het bouwen van honderden spionagesatellieten.

Terwijl de Amerikaanse oligarchen het uitvechten, is Rusland in de aanval. “De Westerse elites hebben een groot verlangen om de huidige, onrechtvaardige situatie in internationale zaken te bevriezen; want door de eeuwen heen zijn ze gewend geraakt aan het volproppen van hun magen met mensenvlees en hun zakken met geld… “Het bal van de vampiers loopt ten einde…” zegt Poetin. 

Poolse inlichtingenbronnen berichten ons dat Rusland op het punt staat een ultimatum te sturen naar 7 hoofdsteden. Dit ultimatum bevat kennelijk een eis tot teruggave van de Baltische Staten aan Rusland.

Intussen woedt er een niet-verklaarde burgeroorlog in Polen. De regering daar gebruikte recent agent-provocateurs die stenen gooien naar de politie om een excuus te hebben voor een meedogenloze aanval op een boerenprotest voor het Parlement van de Republiek Polen.

“Een burgeroorlog komt eraan, boeren zullen de regering aanvallen”, zeggen Poolse bronnen. “Een boer weet beter hoe hij het land moet bewerken dan een ambtenaar in Brussel die hem wil voorschrijven hoe hij voor zijn land en de omgeving moet zorgen. Als een boer niet goed voor zijn land zou zorgen, zou hij vandaag niet in de landbouw zitten in Polen en in de Europese Unie”, zei de boer, Onderminister van Landbouw, Michal Kolodziejczak.

Er is ook een revolutie vol aan de gang in de Frans sprekende wereld.

De wisseling van elites in Franstalig West Afrika, die begon in 2021, heeft Parijs ontdaan van veel van haar traditionele politieke en economische invloed in de regio, om nog niet te spreken van haar prominente militaire aanwezigheid. Het Franse leger is nu teruggetrokken uit Mali, Burkina Faso, Niger en de Centraal Afrikaanse Republiek. Intussen hebben de Russische strijdkrachten hun “Afrika Corps” gevestigd. 

Het is kennelijk het verlies van geroofde Afrikaanse rijkdommen dat President Emmanuelle Macron ertoe bracht zijn volk te vertellen: “Franse interventie in Oekraïne kan niet uitgesloten worden en Frankrijk zal alles doen om ervoor te zorgen dat Rusland niet wint.”

https://www.lemonde.fr/en/france/article/2024/03/14/macron-says-russian-ukraine-victory-would-reduce-europe-s-credibility-to-zero_6619721_7.html

Natuurlijk weten alle Fransen dat Macron een voormalig mannelijke prostitué is die getrouwd is met zijn oom “Brigitte”.

Nu begint het ook tot de rest van de wereld door te dringen. Conservatieve commentator Candace Owens zegt: “Ik zou mijn hele professionele reputatie inzetten op het feit dat Brigitte Macron in feite een man is.” 

https://www.newsweek.com/candace-owens-brigette-macron-man-conspiracy-theory-1878485

Hier zie je Macron die zich wanhopig probeert te verdedigen.

Intussen nemen de Satanisten weer een andere laatste stelling in op het Franstalige Eiland Haïti.

Een belangrijk Satanist, die verborgen is geweest, kwam daar volledig in beeld. Gilbert Bigio, Haïti’s enige miljardair oligarch – een Syrische Jood – is te voorschijn gekomen als het meesterbrein achter alle rotzooi en ellende die zich nu op dat eiland ontvouwt.

Tussen haakjes, de Rockefellers zijn ook Syrische of beter gezegd Assyrische “Joden”. De Assyriërs aanbidden Ashur, de God van de Oorlog die ook bekend staat als Ba’al of Satan. Als teken hoe oeroud dit is, kijk naar de oeroude gegraveerde afbeeldingen voor deze god, die gevonden zijn in plaatsen die zo ver uit elkaar liggen als Mesopotamië en Ecuador.  

De door de Rockefellers gecontroleerde Clinton Foundation was verantwoordelijk voor de $13 miljard aan hulp om Haïti weer op te bouwen nadat het in 2010 was getroffen door een aardbevingswapen. Bill Clinton gebruikte de term “bouw Haïti beter terug”. Het Haïtiaanse volk heeft het geld nooit gezien en nu wordt hun land geregeerd door kannibalenbendes. Dit is wat de Democraten bedoelen wanneer ze zeggen “bouw beter terug”. Ze zijn niet geïnteresseerd in het helpen van de armen. Ze zijn alleen geïnteresseerd in het verrijken van zichzelf onder het mom van “buitenlandse hulp”.

Bronnen van het Franse leger vertellen ons dat Rockefeller-agent Bibio speciale Amerikaanse troepen heeft ingehuurd om in Haïti kinderen op te pakken en adrenachrome te oogsten. Als ondersteunend bewijs vertelt de Miami Herald ons dat Bibio de Mercedes van Jeffrey Epstein kocht voor $132.000.

Hij is door het Canadese Ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigd – samen met twee andere superrijke Haïtianen – van het gebruik van economische macht “om illegale activiteiten van de gewapende criminele bendes te beschermen en mogelijk te maken”. Bendes die het land verscheuren. 

Canadese speciale troepen zijn nu in Haïti en vechten tegen de Rockefeller Satanische gevolmachtigden, volgens bronnen van de Franse militaire inlichtingendienst.

Hier zie je de man van de Rockefellers, Barbecue: de nieuwe leider van Haïti nadat de echte leider werd gedwongen om af te treden. Let op zijn handsignaal en natuurlijk de ketting.

Om goed te begrijpen hoe kwaadaardig deze mensen zijn, kun je hier een kannibaal zien die een menselijk geroosterd stuk vlees eet. (wees gewaarschuwd)

Nu zijn ze van plan om deze kannibalen naar de VS te sturen. DoD ambtenaren zeggen dat ze “attent gemaakt” zijn over een potentiële maritieme “massa migratie” vanuit Haïti naar de Verenigde Staten.

Florida Gouverneur Ron DeSantis zet in de zuidelijke wateren van Florida wet-handhavingsambtenaren en een lucht-en-zee vloot in om te helpen een potentiële golf van deze Haïtiaans immigranten in te tomen.

https://www.wusf.org/politics-issues/2024-03-13/desantis-florida-keys-law-enforcement-officers-national-guard-state-guard-haiti-migrants-fleeing-violence

Het blijkt dat een andere reden voor de voortgaande bezetting van de Rockefellers en de NV van Haïti en de ineenstorting van de Staat is om achter de Iridium depots daar aan te gaan. “Eén ton Iridium heeft een waarde van $45 miljard en Haïti heeft er bergen van”, zegt Haïti expert Ezili Danto.

Kennelijk is Iridium essentieel voor ruimte-activiteiten die de KN kennelijk hoopt te gebruiken om zichzelf te beschermen tegen opgehangen te worden vanwege hun medische en andere misdaden.

Ze worden wanhopig omdat steeds meer mensen doorkrijgen “Eerst injecteren ze je met een kanker-veroorzakende, experimentele prik en dan profiteren ze van de kosten die ze je in rekening kunnen brengen voor kankerbehandelingen…”

Nu wil Johnson & Johnson de ontwikkelaar van medicijnen tegen kanker, Ambrx Diopharma kopen voor $2 miljard. 

En dit: 

https://www.cnbc.com/2024/01/08/jj-to-acquire-ambrx-biopharma-a-cancer-drug-developer.html

Pfizer is ook in de kanker-business gesprongen. Dit is om $ 33,3 miljard aan inkomsten te verkrijgen uit bovenmatige kankergevallen, veroorzaakt door het Covid vaccin.

Dit soort misdaad heeft het Britse parlementslid Andres Bridgen ertoe gebracht om te verlangen dat Bill Gates en de elite “Covid Cabal” geconfronteerd worden met de doodstraf voor verklaarde “misdaden tegen de mensheid” tijdens de Covid pandemie. “Kunnen we een debat hebben over misdaden tegen de mensheid en de geschikte straf voor degenen die deze gruweldaden handhaven en dekken.” “Gruweldaden en misdaden die zo ernstig zijn dat de ultieme straf nodig kan zijn.”

Een van deze criminelen, de Canadese misdaadpremier Pierre Castrudeau is zo bang dat hij probeert er een wet doorheen te krijgen die online haat (d.w.z. de waarheid) strafbaar maakt tot maximaal levenslang in de gevangenis.

https://nationalpost.com/news/politics/liberals-harmful-online-content

Dit kwam nadat 20 aanklagers een $ 2,2 MILJOEN groepsvordering indienden tegen Trudeau, de RCMP [Canadese Bereden Politie] en verschillende andere entiteiten voor het maken van inbreuk op hun in de grondwet vastgelegde burgerrechten en het illegaal een beroep doen op en het afdwingen van de Emergencies Act en het in beslag nemen van bankrekeningen. 

Het ziet er naar uit dat veel Britse koninklijken al geconfronteerd zijn met de ultieme straf. De BBC is naar verluidt geïnformeerd om “uit te kijken” naar een “extreem belangrijke” koninklijke aankondiging die “elk moment” kan plaatsvinden. 

Zoals we al hebben gerapporteerd, zijn een hele hoop Britse koninklijken verdwenen.

Vlak voordat dit verslag online zou gaan stuurde een Canadese inlichtingenbron ons het volgende:

De Prinses van Wales, Kate Middleton werd vermoord in een Illuminatie-bloedoffer, volgens de beste vriendin van Prinses Diana die ook onthulde dat de rituele moord lang van te voren werd gepland als deel van de duistere, occulte tradities van de koninklijke familie.

Het feit dat Kate geofferd zou worden is jarenlang een open geheim geweest onder de Britse aristocratie, volgens Christine Fitzgerald, die beweert dat net zoals haar vriendin Prinses Diana, Kate Middleton zorgvuldig werd uitgekozen voor de offerrol vanwege haar persoonlijkheid en afstamming.

Omdat het publiek in Groot Brittannië en over de hele wereld eist dat de koninklijke familie bewijs van leven bekend maakt, verzoekt de vrouw die eens Diana’s beste vriendin was de wereld om bewust te worden van de duistere waarheid over het Luciferiaanse Huis van Windsor.

Als dit gebeurt, onthullen de Britten hun gerichte energiewapen technologie aan de wereld. Het vrijgegeven filmstukje hieronder onthult het Britse DragonFire laserwapen. Het kan drones en hypersonische raketten onmiddellijk vernietigen tegen £ 10 per schot.

Het ziet er ook naar uit dat meer afschrikwekkende dingen door de KM gepland worden voor april.

Het blijkt dat de Oklahoma National Garde gardesoldaten zal inzetten voor de volledige zonsverduistering op 8 april, wat een belangrijke Joodse heilige dag is.

https://www.chabad.org/calendar/view/day.asp?tdate=4/8

Op die dag zal een team van 22 eliteleden van de Chemische, Biologische, Radiologische en Nucleaire units gestationeerd worden.

Inwoners wordt geadviseerd om zich voor te bereiden door te zorgen een voedselvoorraad in huis te hebben voor één  tot twee weken vóór de gebeurtenis.

Als gevolg van de mogelijkheid dat communicatievoorzieningen “overbelast” raken, zou het maken van telefoongesprekken met zaktelefoons een probleem kunnen zijn.

Honderden scholen in het pad van de volledige zonsverduistering hebben lessen gecanceld vanwege zorgen over de veiligheid…deze eclips gaat over de Verenigde Staten van Amerika, Mexico en Canada; hij zal op zijn pad over meer stedelijke gebieden gaan dan welke andere zonsverduistering ooit in de geschiedenis van het Westelijk Halfrond.

Zoals een CIA-bron opmerkt: “Er is hier absoluut iets gaande.

Zal het elektriciteitsnet plat gaan? Alle zaktelefoondiensten offline gaan? 8 april hebben we een volledige zonsverduistering.”

Het blijkt ook dat “we momenteel in het ‘322ste’ jaar van Yale (orde van Schedel en Botten 322 of de Broederschap van de Dood) zitten en deze zonsverduistering zal “3 minuten en 22 seconden duren.”

En om het geheel dan af te maken vertellen ze ons dat een “Duivelskomeet” zichtbaar zal zijn met het blote oog tijdens de zonsverduistering.

https://www.msn.com/en-us/news/technology/ar-BB1jZWv9

Operatie Blue Beam?

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

(Advertentie)

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *