Benjamin Fulford: “Mega Zwarte Zwaan verwacht nu Westerse Burgeroorlog climax nadert.”

11 maart 2024

(Advertentie)

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De niet verklaarde burgeroorlog die in het Westen woedt, stevent af op zoiets als een mega zwarte zwaan gebeurtenis. De witte hoeden proberen de Satanisten en hun hele nep VS regeringsshow failliet te doen gaan. De Satanisten plannen een of andere massamoord-gebeurtenis om aan de macht te blijven. Beide kanten zouden gebruik kunnen maken van aardbevingswapens en andere elektromagnetische vormen van oorlogvoering. Het enige waar niet aan te twijfelen valt is groot vuurwerk.  

De vorige pogingen om de US Corporation failliet te doen gaan werden uitgesteld door gebeurtenissen als 9/11 en de Fukushima nucleaire en tsunami massamoord-gebeurtenis van 11 maart 2011. De tekenen deze keer zijn dat er  óf een enorme aardbeving óf een of andere elektromagnetische aanval wordt gepland waarvan een zonnevlam de schuld krijgt. Daarom moeten beslissende acties tegen het Khazariaanse Maffia leiderschap worden genomen voordat ze weer een massamoord kunnen ensceneren als offer aan Satan.  

Over de Fukushima aanval gesproken, vandaag is het de 13e gedenkdag ervan. De meeste daders, zoals top-Jezuïet Hanz Kolvenbach, werden kort erna opgespoord en gedood. Maar twee van de meesterbreinen, de zelfzelf top-Satanist noemende Leo Zagami en de Israëlische misdaadpremier Benyamin Satanyahu zijn nog steeds vrij. Ze worden opgespoord en zullen voor het gerecht worden gebracht.

Maar de oorlog tussen de twee facties wordt ingewikkeld gemaakt door de aanwezigheid van een schurken-AI. Die maakt het de Kazariaanse Maffia mogelijk hun controle over het Silicon Valley complex te gebruiken om CGI leiders te genereren waardoor ze zich niet hoeven te verlaten op chirurgisch veranderde avatars. Hier is een voorbeeld van hoe gemakkelijk het in deze dagen voor AI is om pseudomensen te genereren.

De gouverneur van Californië, Adam Newsom is een door AI voortgebrachte CGI volgens CIA-bronnen. Computers kunnen deze pseudomensen nu in de regering kiezen door de verkiezingen elektronisch te stelen. Als nog een voorbeeld hiervan kun je hier naar een pseudo Adam Schiff kijken die stemmen steelt van zijn opponent.

In een ander voorbeeld kun je hier kijken naar Speaker Johnson die verslaggevers toespreekt na een Witte Huis bijeenkomst met Biden, Schumer

Dit is de TV-set van Tyler Perry’s Witte Huis in Atlanta. Naast het echte Witte Huis staan geen gebouwen.

Het volk koopt het niet meer. Dat is de reden waarom minder dan 10% van de Amerikanen naar de presentatie van Joe Biden’s State of the Union keek. En daar is een goede reden voor want dit is wat er gebeurt wanneer de nep gemaskerde Biden begint te bazelen:

 “Wij droegen meer bij tot de nationale schuld dan welke president ook in zijn termijn in de hele geschiedenis!”

Op de achtergrond staat een pseudo gemaskerde Kamala Harris. Je kunt zien dat het lijkt alsof het masker letterlijk zelf ademhaalt. (In de video)

Het meest opvallende voorbeeld van AI misbruik is het bestaan van twee Donald Trumps. De pseudo Trump onder controle van Leo Zagami in Mar a Largo pocht op het vaccineren van Amerikanen en promoot Bud Light. De echte Trump bevindt zich in de ondergrondse militaire basis in Mt. Cheyenne, Colorado en leidt een militaire campagne tegen de Satanisten.

Hier kun je kijken naar een video van de pseudo Trump die de Hongaarse leider Victor Orban ontmoet. Kennelijk zijn ze nu ook op de proppen gekomen met een nep Melania. Dit is de Trump-acteur die verschijnt bij alle nep showprocessen.

Kijk vervolgens naar de echte Trump die het heel duidelijk zegt.

“Snelle processen voor fentanyl dealers, kinderhandelaren en hoogverraad plegers gevolgd door onmiddellijke executie (Het wordt een militair tribunaal genoemd).”

Dit is wat er gebeurde met Victoria Nuland, de de-facto president van Oekraïne. Officiële aankondigingen zeggen dat ze ontslag nam maar onze CIA-bronnen zeggen dat ze werd geëxecuteerd samen met haar man Robert Kagan, de architect van de Irak oorlog.

Vladimir Zelensky is waarschijnlijk ook uitgeschakeld door een raket in Odessa, maar wat er ook is gebeurd, hij heeft afgedaan en iedereen weet het.

Vlak voordat dit verslag online zou gaan, werd er contact opgenomen met de White Dragon Society door Franse generaals om te zeggen dat een militaire staatsgreep gaande is tegen de Franse President Emmanuelle Macron Rothschild. De aanleiding hiertoe was de opdracht die Macron het leger gaf om te gaan schieten op burgers en troepen te sturen naar Oekraïne.

Hier kun je kijken naar generaal André Coustou die Macron de vijand van het land noemt.

Coustou werd daarna door Macron bedreigd met een hartaanvalsinstrument. Het doden van Coustou zou echter geen verschil maken want geen enkele Franse generaal gehoorzaamt Macron nog; ze staat achter de boeren en het Franse volk. De val van Macron zal een eind maken aan de Rothschild heerschappij over Frankrijk.

Het maakt echter niet uit, het hele nep VS presidentiële en Europese politieke theater staat op het punt om afgesloten te worden. 

Een aanwijzing hiervoor kwam toen het nieuwe Financiële Rapport van de VS Regering (februari 2024) erkende dat sociale voorzieningen en de ziektekostenverzekering onvoldoende gefinancierd zijn met $175 biljoen. Als je dat voegt bij de $34 biljoen aan schuld, zie je dat de VS regering $209 biljoen onder water zit.  

https://fiscal.treasury.gov/files/reports-statements/financial-report/2023/02-15-2024-FR-%28Final%29.pdf

Dit cijfer werd al eerder gepubliceerd door particuliere economen en de St. Louis US Fed. Het belangrijke punt is dat het Ministerie van Financiën formeel toegeeft dat de US Corporation feitelijk failliet is.

Combineer dat met het feit dat het Bank bailout programma van de Fed deze maand afloopt. Zie ook dat maatregelen om de US regering in stand te houden slechts duren tot het midden van deze maand. Voeg daar dan aan toe dat miljardairs allemaal hun aandelen verkopen en ondergrondse schuilgelegenheden kopen. Uit dit alles kun je de conclusie trekken dat een of andere belangrijke financiële aankondiging eraan komt.

Onze eigen bronnen in de Japanse keizerlijke familie zeggen dat een financiële zwarte zwaan gepland is voor 15 maart. Bronnen van de Rothschild familie zeggen dat alle bankrekeningen teruggezet zullen worden waarbij elk mens een éénmalige storting krijgt van $500.000. Miljardairs en miljonairs zullen geld verliezen maar voor 90% van de bevolking zal het een ongekende weelde zijn. 

Zo’n gebeurtenis is nodig omdat het inkomen dat nodig is om een huis te kopen in de V.S. sinds 2020 met 80% is gestegen. Huizenkopers moeten vandaag de dag een inkomen hebben van meer dan $106.000 per jaar, dat is $47.000 meer sinds 2020, een verandering grotendeels gedreven door hogere prijzen en huurkosten. Dit is slechts een andere bevestiging dat het huidige financiële systeem niet meer functioneert en opnieuw gestart moet worden.

https://www.zerohedge.com/economics/income-needed-afford-home-us-has-soared-80-2020

Maar we zijn er niet zeker van dat de Rothschilds in een positie zijn om zo’n gebeurtenis uit te voeren. Bronnen van de Japanse Keizerlijke familie zeggen dat toen Prinses Mako de keizerlijke familie verliet, ze een afvloeicheck kreeg die was getekend door David Rothschild die 15 jaar geleden overleed. De schepper van het Quantum financiële systeem zegt “Iemand probeert me mijn landgoed afhandig te maken.”

Het is duidelijk dat er nog altijd een gevecht gaande is over wie het financiële systeem zal controleren. Alles wat wij zeker weten is dat de Verenigde Staten het huidige systeem niet voort kunnen zetten.

Er zal waarschijnlijk militaire actie nodig zijn om dit op te lossen. Aan dit front hebben we bewijs dat een enorme aanval is gepland om Silicon Valley te treffen. De gnostische Illuminatie zeggen dat ze geen andere keus hebben dan de computerketen in Silicon Valley te vernietigen met een zware aardbeving om het in de oceaan te laten verdwijnen.

Het lijdt geen twijfel dat Silicon Valley aangevallen wordt. Er zijn daar recentelijk al zwermen aardbevingen geweest zowel als ongewoon grote golven die de Californische kustlijn treffen.

https://www.theguardian.com/us-news/2024/feb/12/southern-california-earthquakes-el-centro

https://fox5sandiego.com/news/earthquakes/strong-earthquake-hits-metro-los-angeles/

https://www.npr.org/2024/01/05/1223193889/climate-change-is-causing-massive-waves-along-californias-coast

Er zijn ook grote internet-onderbrekingen geweest die de hele Westkust van de Verenigde Staten troffen, speciaal Mark Zuckerberg Rockefellers’ Meta (Facebook), Instagram en Messenger. 

https://www.the-express.com/tech/tech-news/130077/facebook-instagram-down-meta-hack

De White Dragon Society stelt dat het sturen van speciale militaire eenheden om de hoofdkantoren van Google, Apple, Microsoft enz. in beslag te nemen veel minder bijkomstige schade zou hebben dan het gebruik van aardbeving- of elektromagnetische wapens 

Er bestaat ook de mogelijkheid dat het hele internet wordt afgesloten en praatjes over een “enorme zonnevlam” laten zien dat dit wordt gepland zoals deze kop zegt:

NASA bereidt zich voor op een “Internet Apocalyps” omdat tegen 2025 een enorme zonnestorm de Aarde zou kunnen raken.

https://www.express.co.uk/news/science/1874263/nasa-internet-apocalypse-solar-storm-spt

Wat ze bedoelen is dat ze een zonnestorm de schuld zullen geven van het platgaan van het elektriciteitsnet.

De KM neemt ook buitenlandse huurlingen aan om ervoor te zorgen dat het Amerikaanse niet rebelleert.

Een aanwijzing hiervoor werd gevonden in het meest recente VS banenrapport. Zoals Zerohedge rapporteert: Vorige maand dachten we dat het januari banenrapport het “meest absurde was in de recente geschiedenis” maar, goeie hemel, wat hadden we het mis, want vanmorgen publiceerde de Biden Afdeling van doelgerichte propaganda (ook bekend als het Bureau of Labor Statistics) het februari banenrapport en nondeju was dat even iets anders. Zelfs Göbbels zou ervan blozen.

https://www.zerohedge.com/economics/inside-most-ridiculous-jobs-report-recent-history-12-million-immigrant-jobs-added-one

De voornaamste conclusie voor mij was een bijna record van 2.4 miljoen autochtone arbeiders die in de afgelopen 3 maanden hun baan verloren. Tegelijkertijd werd een record van 1.2 miljoen (grotendeels illegale) immigrant-arbeiders toegevoegd, alleen al in februari. Je kunt er zeker van zijn dat de meeste ervan overheidsbanen waren nu huurlingen ingehuurd worden om te vechten tegen het Amerikaanse volk.

Dit is het soort mensen dat ze aannemen: “De broer van de migrant die beschuldigd is van het vermoorden van de leerling-verpleegster Laken Riley staat terecht vanwege het bezitten van een vals ID en … hij heeft banden met een kwaadaardige Venezolaanse bende achter een afschuwelijke golf van geweld …”

Het ziet er naar uit dat ze ook hoeren inhuren. Florida Sheriff Grady Judd vertelt ons dat illegale sekswerkers ID en papieren krijgen van het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid die hen in staat stellen overal in de V.S. vrij rond te vliegen op kosten van de belastingbetalers. Alles wat ze hoeven te doen is een wekelijks bedrag van $3000 betalen aan hun pooiers van het Min. van Binnenlandse Veiligheid.

Alex Jones voorspelt “Ze zijn van plan om het land in brand te steken in de tijd dat [Trump] de verkozen president is en ze zullen voordat hij is beëdigd proberen iedereen te intimideren… Dus, Black Lives Matter en Antifa en al dat soort Hezbollah, Hamas protesten… om het land plat te branden… Denkend dat ze het Amerikaanse volk en de gevestigde orde kunnen terroriseren tot het op de een of andere manier verwijderen van Trump tijdens die periode.”

De VS is ondergedompeld in straffeloosheid, corruptie en burgerconflicten. Eindeloze stromen migranten bestormen de zuidgrenzen van de Verenigde Staten. En velen van hen zijn helemaal geen Latijns-Amerikanen; ze komen uit alle gebieden die het slachtoffer werden van neo-imperialistische oorlogen die door Washington ontketend werden.

Net zoals het was tijdens het feest in het huis van de Babylonische Koning Belsassar “God heeft de dagen van uw koningschap geteld en daar een eind aan gemaakt. U bent op de weegschaal gewogen en te licht bevonden.” (Daniël 5:25-27) zegt de Russische FSB Luitenant-Generaal L. Reshetnikov.

https://tass.com/politics/1755357

Hij voegt eraan toe “De bloeiende diversiteit van de wereld heeft plaats gemaakt voor een conflict tussen twee bestuursmodellen die alleen bestaan in Amerikaanse fantasieën.”

Het hoofd van MI6 is het daarmee eens en zegt dat het gemeenschappelijke Russische en Engelse doel is “De uiteindelijke definitieve vernietiging van het wereldfascisme [overheid gecontroleerd door corporaties] en dat de mensen soeverein zijn.”

Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken ontbood donderdag de VS Ambassadeur, Lynne Tracy, naar Moskou om te zeggen dat “pogingen tot inmenging in Ruslands binnenlandse aangelegenheden, inclusief daden van sabotage en het verspreiden van desinformatie… onverbiddelijk onderdrukt zullen worden.” 

https://swentr.site/russia/593915-us-embassy-ngos-expulsions/?ysclid=lth62c76bs566299483

Jammer dat ze niet eisten dat ze hetzelfde zouden doen voor de VS. Zoals Veldmaarschalk Douglas MacGregor zegt:

“Als ik luister naar de commentaren die uit de Senaat of het Huis komen, laat staan van het Witte Huis, wordt ik herinnerd aan die beroemde verklaring in Vietnam ‘om het dorp te sparen moeten we het vernietigen’. Ik krijg de indruk dat dit het plan is van Washington ‘we moeten het land vernietigen om het te sparen’”.

De KM probeert ook heel hard om ons allemaal te laten sterven van de honger of ten minste tot onderdanigheid te brengen.

De EU heeft zojuist de bewering van President Calin Georgescu van de Cub van Rome bevestigd dat de KM een voedselcrisis voor 2025 plant. Vorige maand  kwamen “zo’n 60 functionarissen van de Europese Unie en overheden, voedselveiligheidsexperts, vertegenwoordigers van de industrie en enkele journalisten bij elkaar om het gevaar onder ogen te zien van iets dat een paar jaar geleden amper mogelijk leek: een volledige voedselcrisis”. De conferentie voorziet een voedseltekort in Europa van 2024 tot 2025.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/europe-alarmed-enough-begin-wargaming-food-crisis

Vergeet niet dat ze soortgelijke oefeningen hadden vlak voor in 2020 de pandemie in scene werd gezet. Met andere woorden, ze proberen boeren in Europa failliet te laten gaan om een voedselcrisis te organiseren.

In de Verenigde Staten heeft een DEW aanval op Texas net 80% van het grasland voor het vee verwoest.

Nu zegt het nutsbedrijf Xcel Energy dat het erop lijkt dat haar faciliteiten een rol hebben gespeeld in het aansteken van een enorme bosbrand in de Texas Panhandle die uitgroeide tot de grootste vuurzee in de geschiedenis van de staat.

https://apnews.com/article/wildfires-texas-smokehouse-xcel-energy-22540df0a0c1d2c42a7fe0284858845a

Kijk naar wie de eigenaars zijn van Xcel: BlackRock, State Street en Vanguard. De gebruikelijke verdachten.

Een document van een andere dochteronderneming van hen, de V.N., legt uit waarom ze ons van de honger willen laten omkomen:

“Verhongering is essentieel voor de economie want het creëert goedkope arbeid”, zegt een V.N. artikel uit 2008, getiteld “De Voordelen van Wereldhonger”. “Niemand werkt harder dan hongerige mensen” zegt het rapport. 

https://archive.ph/zKzzH

De Europese boeren gaan dat niet laten gebeuren. Hier is het laatste nieuws van hun oorlog tegen de WEF Satanisten:

Tsjechische boeren dumpen mest buiten de regeringskantoren.

Belgische boeren besproeien de politie met afvalwater.

Dit zegt het allemaal!

Rusland zal er ook voor zorgen dat er voldoende voedsel is. President Vladimir Poetin zegt Ruslands “Voedsel van de toekomst” bestaat niet uit insecten en motten, zoals in het Westen. 

De Witte Hoeden pakken nu ook meer KM stille medewerkers op. Hier zijn een paar voorbeelden: 

De rapper P. Diddy wordt nu beschuldigt van sekshandel gelijk aan Jeffrey Epstein, het uitlokken van minderjarige sekswerkers, onder de RICO-wet vallende gangsterpraktijken (chanteren, intimideren, omkopen) en het voorbereiden van mannen op seks. Britney Spears en Justin Bieber zijn hier mogelijk slachtoffers van geweest. 

https://twitter.com/MJTruthUltra/status/1762603811938443349?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1762645922498982072%7Ctwgr%5Ec800a03c136b245bc4b546e68557fa92c66c6ff4%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Flegitim.ch%2Fdie-befundlage-verdichtet-sich-war-p-diddy-teil-von-epsteins-sexhaendlerring%2F

Voormalig New York Gouverneur Andrew Cuomo is opgepakt vanwege het aantal doden in verzorgingstehuizen zodat hij zal zingen als een kanarie en zijn KM marionettenmeesters erin betrekken.

De Australische Premier Anthony Albanese is de “eerste leider van een Westers land geworden die verwezen zal worden naar het [Internationaal Strafhof] onder Artikel 15 van het Statuut van Rome als een “medeplichtige aan de genocide” in de Palestijnse enclave van Gaza.

“Dit is een zaak zoals het moet”, zeggen Pentagon-bronnen. 

https://birchgrovelegal.com.au/2024/03/01/birchgrove-legal-files-case-for-complicity-to-genocide-to-the-hague-international-criminal-court-media-release/

De Canadese politie gaat ook eindelijk achter Justin Castrudeau aan. De druppel die de emmer deed overlopen was dit: 

‘Project Brisa’ leidde tot 182 aanklachten, 20 arrestaties en afgepakte drugs met een geschatte waarde van ruwweg $61.000. Maar volgens bronnen van de Canadese inlichtingendienst gaf Castrudeau opdracht om de gangsters vrij te laten en de drugs aan ze terug te geven. 

https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/project-brisa-charges-toronto-police-stayed-court-1.6770927

 “Is Castrudeau een misdadiger?

Onmiskenbaar

Ziet er naar uit dat de RCMP (Koninklijke Canadese Bereden Politie) denkt dat hij het is. Kennelijk wordt met een klein duwtje van de Witte Hoeden Alliantie een onderzoek naar hem ingesteld”, is het commentaar van een Mossad bron.

We hebben ook opgemerkt dat de witte hoeden nu de controle lijken te hebben over de gemaskerde avatar die pretendeert Paus Franciscus te zijn. Deze “Paus” zorgde voor een hysterische reactie onder KM marionet-politici (die zichzelf identificeerden door op te roepen tot voortzetting van de oorlog) toen hij Oekraïne aanspoorde “om de moed te hebben om de witte vlag te hijsen”.

We hebben ook een anti-globalisten opstandeling in het UK Parlement met Parlementslid Andrew Bridgen die vraagt:

“Waarom geeft het Verenigd Koninkrijk soevereine macht weg aan een niet-gekozen, niet-aansprakelijke, diplomatiek onschendbare organisatie; de Directeur-generaal van de WHO werd aangesteld vanuit een verdorven alliantie van Bill Gates en de Chinese Communistische Partij… De petitie die oproept tot een debat over deze kwestie is niet aangenomen ondanks het gemakkelijk bereiken van de 100.000 handtekeningen drempel.”

Vertegenwoordigster Marjorie Taylor Greene deed haar deel toen ze de Mediaparasiet BBC News Anker Emily Maitlis vertelde om “op te sodemieteren” nadat ze probeerde haar het etiket op te plakken van een complotdenker. Merk op dat het de BBC was die melding maakte van “Joodse ruimte-lasers”. 

We zien ook dat top KM Satanist-general Netanyahu deze wereld spoedig zal verlaten.

De Franse journalist Thierry Meyssan rapporteert: “Netanyahu, zoon van Vladimir Jabotinsky’s privésecretaresse, heeft niet geaarzeld om Palestijnen te vergelijken met de oeroude Amelekieten. De implicatie is dat ze allemaal vernietigd moeten worden.

Jabotinsky’s revisionistische Zionisten zijn degenen die soevereiniteit eisen over alle gebieden vanaf de “Nijl tot de Eufraat”.

https://www.voltairenet.org/article220510.html

Netanyahu is kwaad gemaakt door Oorlogskabinet Minister Benny Gantz’s trip naar Washington, en vertelde hem dat “er maar één premier is”.

https://www.jns.org/israeli-embassy-told-not-to-handle-gantzs-unauthorized-dc-visit/

“Oeps, de avatar Bibi is echt nerveus. Het ziet ernaar uit dat een deal in de maak is met de KM Deep State in DC om hem onder de bus te gooien. Ik ruik verdeeldheid in de Israëlische rangen”, is het commentaar van een Mossad-bron.

De rest van de wereld forceert actie. China’s Minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi noemde de oorlog in Gaza een “schande voor de beschaving”.

Hij sprak op een grote jaarlijkse Chinese politieke bijeenkomst. Ter bevestiging dat China haar politiek heeft gezuiverd van de KM, zie dat niemand nog maskers draagt, dit in tegenstelling tot vorige soortgelijke bijeenkomsten.

En ook: Met de verwijdering van KM agent Ayatollah Khamenei neemt Iran nu een effectieve houding aan in plaats van te proberen Armageddon te promoten.

Irans Hoofd van de Rechterlijke macht Mohseni-Ejei heeft Moslim landen opgeroepen om hun relaties met Israël te verbreken en het bezettende regime voor het gerecht te dagen bij internationale gerechtshoven vanwege haar misdaden tegen de Palestijnen.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/03/07/721443/Iran-Ejei-Muslim-states-Israel-ties

Dit is een voorbeeld van een oorlogscrimineel die de doodstraf onder ogen zal moeten zien:

Rabbi Eliyahu Mali, directeur van Yeshiva Shirat Moshe (religieuze school) in de bezette stad Jaffa, riep het Israëlische leger op om iedereen in Gaza te doden, inclusief de kinderen.

https://www.ynet.co.il/news/article/sy3bfhu6p

Natuurlijk vecht de KM tot het bittere einde. Ze proberen bijvoorbeeld nog steeds om ons allemaal dood te vaccineren.

“We moeten erop toezien dat iedereen een recente versie van de griepinjectie en het Covid vaccin krijgt”, zegt Mandy Cohen CDC KM marionetdirecteur terwijl ze angstporno verspreidt om de vaccin vergiftiging te promoten. 

Ze proberen ook de vrije meningsuiting te onderdrukken. Eduard Pröls, Directeur van CitizenGO in Duitsland werd schuldig bevonden voor het delen van dit beeld op zijn Faceboek pagina.

Hij heeft nu een strafblad en is veroordeeld tot het betalen van een boete van 6000 Euro’s. Het is de rechter die naar de gevangenis moet in deze zaak, en te zijner tijd zal dat ook gebeuren.

Het lijkt er ook op dat de KM nu probeert Moldavië te gebruiken om hun lang geplande Derde Wereldoorlog te beginnen.

Moldavië tekende een defensie-samenwerkingsovereenkomst met Frankrijk. Net toen dit gebeurde informeerde Poolse inlichtingenbronnen ons dat “Pro-Russische rebellen in Moldavië’s separatisten gebied Transnistria woensdag een beroep deden op Rusland voor ‘bescherming’ omdat ze bang waren dat het gebied een nieuw vlampunt in Moskou’s conflict met buurland Oekraïne zou worden.”

Precies op het juiste moment vergeleek de nep Biden de huidige situatie betreffende de oorlog in Oekraïne met 1941 en hemzelf met Franklin Roosevelt. Roosevelt bracht natuurlijk een onwillige Amerikaanse bevolking de Tweede Wereldoorlog in.

Zoals Poolse inlichtingenbronnen ons vertellen:

“Er zitten heel weinig Polen in de Poolse regering, en geen Russen in de Russische regering. Feiten zijn feiten.” Ze hadden daaraan toe kunnen voegen dat er geen Amerikanen in de US Corporate regering zitten.

De Duitsers lijken er genoeg van te hebben. Dit kwam nadat NAVO’s recente “staunch defender” oefening  letterlijk lamgelegd werd omdat de Russen al hun high-tech GPS-gecontroleerde wapens onklaar maakten, volgens Duitse inlichtingenbronnen.

Ze informeerden ons:

De Duitse regering heeft een radicale beslissing genomen omtrent de energieproductie in Duitsland. Waterstof krachtcentrales worden nu neergezet om geschiedenis te schrijven en uiteindelijk het probleem van hoge elektriciteitskosten en een gebrek aan leveringsveiligheid op te lossen. Als dit gigantische plan slaagt, zal Duitsland in staat zijn om elektriciteit te produceren en zelfs te exporteren tegen centen, zelfs zonder aardgas, kolen en nucleaire energie! Ze zouden dan niet langer afhankelijk zijn van andere landen voor levering van elektriciteit. De voor de deur staande waterstof elektriciteitscentrale-technologie is uniek op wereldwijde schaal. Duitsland wordt beschouwd als een wereldpionier en drijvende kracht van innovatie op dit gebied. De nieuwe technologie is basisbelasting-capabel, milieuvriendelijk, flexibel, controleerbaar, onuitputtelijk en goedkoop. De perfecte oplossing voor ons elektriciteitsnetwerk.

Als de Duitsers waterstofkracht ontketenen dan is dat het eind van de weg voor milieu-beschadigende EV’s.

Het Duitse nieuwsblad “Stern” rapporteert dat sinds maart 2023 Tesla al vijf keer is gewaarschuwd dat het meer dan de toegestane hoeveelheid afvalwater loosde in het milieu.

De stap naar waterstof zou ook een flinke deuk toebrengen aan de Chinese plannen om de batterijen die van essentieel belang zijn voor EV’s te monopoliseren.

China heeft 70 duizend arbeiders op het eiland Sulawesi aan het werk in de nikkel mijnindustrie. China controleert de industrie. Aangezien nikkel van essentieel belang is voor de batterijproductie, betekent het dat China op het punt staat om de volledige controle te krijgen over alle batterijen die gebruikt worden in elektrische voertuigen, enz.

Japan zou de lachende derde kunnen zijn echter samen met Duitsland. Luister naar waarom Toyota niet gelooft dat EV’s het milieu sparen.

Toyota heeft ook alle technologie die nodig is om het waterstof tijdperk te beginnen.

Ter afsluiting willen wij een anonieme stelling plaatsen die ons is toegestuurd:

Vandaag de dag hebben wij geen andere keus dan de waarheid onder ogen te zien…

Dat onze overheden liegen

Dat ons opleidingssysteem geïndoctrineerd is

Dat onze artsen verkeerd voorgelicht zijn

Dat onze virussen gepatenteerd zijn

Dat onze ziekten gecreëerd zijn

Dat onze medicijnen giftig zijn

Dat onze media propaganda leveren

Dat onze verkiezingen gemanipuleerd zijn

Dat ons water giftig is

Dat onze banken oneerlijk zijn

Dat onze belastingen illegaal zijn

Dat onze oorlogen vooruit gepland zijn

Dat onze landen corporaties zijn

Dat onze geschiedenis verborgen is

Dat onze religies hypocriet zijn

Dat onze kinderen geofferd werden

Dat onze verdeling werd aangemoedigd

Dat onze opinies gemanipuleerd worden

Dat onze kankers genezen kunnen worden

Dat onze energie vrij kan zijn

Dat alles in onze buitenwereld niet is wat ons werd verteld dat het is… daarom zijn wij vastbesloten om de waarheid te vinden, wat we iedere dag doen en zullen blijven doen totdat alles is onthuld.

De waarheid zal ons vrij maken.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

(Advertentie)

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Mega Zwarte Zwaan verwacht nu Westerse Burgeroorlog climax nadert.”

  1. Gaat het er niet daarom in alles wat we doen en laten, dat wij altije ve zuijnd onze eerlijkheid en oprechtheid altijd Nummer één dienen te zijn?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *