Benjamin Fulford: “De Zwarte Zon organisatie komt met een ultimatum: kondig wereldfederatie aan of accepteer nucleaire holocaust.”

4 maart 2024

(Advertentie)

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Geconfronteerd met een allesomvattende militaire en geopolitieke nederlaag heeft de Zwarte Zon organisatie – de uiteindelijke controleurs van het Westerse militair-industrieel complex –de Aziatische geheime genootschappen een ultimatum gegeven: Ze moeten óf akkoord gaan met een wereldfederatie óf een volledige nucleaire oorlog onder ogen zien.  

Dit ultimatum kwam van Vincenzo Mazzara, een Cavalier van de Teutoonse Ridders en senior Zwarte Zon officier. Het komt in de nasleep van een uitgebreide zuivering van hooggeplaatste Khazariaanse Maffia leiders en de militaire nederlaag in Oekraïne.

De KM en de Zwarte Zon werkten aan een langlopend plan dat impliceerde het gebruik van Oekraïne om Rusland te vernietigen en het op te breken in verschillen vazalstaten. Daarna waren ze van plan om China binnen te vallen en het te verdelen in 5 elkaar bevechtende staten. Dan zouden ze hun “Messias” gaan aanwijzen als een Babylonië-stijl wereld god-koning dictator. 

De White Dragon Society en haar Aziatische bondgenoten brachten ze plotseling tot een halt. Ze worden nu geconfronteerd met faillissement van het Westen, volledige militaire nederlaag en een voortgaande zuivering van leiderschap op hoog niveau. Daarom stemt de Zwarte Zon nu in met een multipolaire nieuwe en rechtvaardige wereldordening. Maar de strijd is nog niet over.

Om te begrijpen waar we mee te maken hebben moeten we beseffen dat de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, de WHO, de BIS, het IMF, de Wereldbank enz. in privébezit zijnde Niet Gouvernementele Organisaties zijn. Dezelfde mensen die ze in eigendom hebben bezitten 90% van de grote corporaties. “Het merendeel van de landen in de wereld heeft geen controle over hun eigen natuurlijke hulpbronnen. De oligarchen controleren alle zichtbare leiders. De leiders zijn niet in dienst van het volk, ze zijn in dienst van de oligarchen”, zegt Calin Georgescu, voormalig President van Europa voor de Club van Rome en top VN beambte. “Slavernij is nooit verdwenen, het is sterker dan ooit via hersenspoeling”, voegt hij eraan toe.

Deze mensen waren van plan om de hele planeet in een menselijk veebedrijf te veranderen geleid door leden van hun groep. Laat me dit heel duidelijk maken, deze mensen zijn geen Joden, het zijn Satanisten. In de bijbel wordt met geen woord gesproken over Joden, alleen over de Synagoge van Satan. Om hun groep van dienaren op hoog niveau binnen te komen moeten 33ste graad vrijmetselaars door een ceremonie gaan waarin ze een kind martelen tot het dood is en daarna het bloed ervan drinken.

“Deze oligarchen zijn allemaal verbonden met het systeem van pedofilie. Wij weten dat omdat er meer dan 8 miljoen kinderen per jaar verdwijnen zonder enige informatie. Deze criminele daad is transhumanisme”, bevestigt Georgescu.  

“Al sinds oeroude tijden hebben de elites hun kinderen geofferd aan “Lord” (Baäl). Veel elites hadden kinderen die op mysterieuze wijze stierven omdat ze werden geofferd. Madeline McCann was een biologische dochter van George Soros die werd grootgebracht door zijn sekte om geofferd te worden in een ritueel”, zegt een bron van de Canadese Geheime Inlichtingendienst.

De White Dragon Society en andere witte hoeden groepen hebben in een steeds hoger wordend tempo top Satanisten verwijderd. 

In de afgelopen twee maanden:

Koning Charles werd gediagnosticeerd met kanker

Koningin Camilla heeft alle openbare optredens gecanceld

Kroonprins William is verdwenen

Kate Middleton heeft een buikoperatie ondergaan en is sinds december niet gezien

Sarah, Hertogin van York werd gediagnosticeerd met huidkanker

Prins Edward “doet afstand” van Koninklijke Verplichtingen

Thomas Kingston, die in de Britse Koninklijke Familie trouwde, stierf plotseling

Jacob Rothshild stierf

De Koning van Noorwegen werd met grote haast naar het ziekenhuis gebracht

Paus Franciscus werd met grote haast naar het ziekenhuis gebracht

De Koningin van Denemarken kondigde onverwachts haar aftreden aan

Twee Zwarte Paarden werden samen met een “gevangen” Wit Paard en een Zwarte Vlag buiten Buckingham Palace gezien

“De gewoonte van koninklijke rijders is om nooit een wit paard te brengen zonder de aanwezigheid van de koning en de koningin. De aanwezigheid van een wit paard betekent de aanwezigheid van de koning. Wanneer Koning Charles niet aanwezig is in deze Cavalry, betekent het dat hij dood is”, zegt een MI6-bron.

Aangezien dit gebeurde terwijl de dood van Jacob Rothschild werd aangekondigd impliceert dit dat hij de echte koning van Engeland was. We werden ook geïnformeerd door Poolse inlichtingenbronnen dat Prins William eigenlijk de zoon van Jacob Rothschild is. Kijk naar de foto’s hieronder en beslis voor jezelf. 

De Rothschilds (Roth=rood, shield= schild van Satan) worden allemaal opgejaagd door de gnostische Illuminatie. Het huidige hoofd van de Britse en Franse takken van de Rothschild familie, David René de Rothschild nam contact op met de WDS om te zeggen dat zijn familie zich wilde overgeven en dat hun enige eis was om niet gedood te worden. Maar toen de WDS probeerde te antwoorden, werd ons verteld dat hij “op skivakantie” was. Of hij verbergt zich in het Rothschild complex in Zug, Zwitserland samen met zijn neef Klaus Schwab Rothschild óf ze zijn beide verwijderd van deze vergankelijke wereld. Bevestigd is dat Benjamin de Rothschild ook dood is en omdat Jacob zijn dochter Hanna als erfgenaam aanwees, lijkt het of Nat. Rothschild ook weg is.

De verdwijning van al deze op de voorgrond tredende Satanisten is gerelateerd aan een order uitgegeven door de Gouverneur van Florida, Ron de Santis om al de Jeffrey Epstein files vrij te geven.

https://www.yahoo.com/news/citing-black-eye-justice-desantis-204200956.html

Epstein is (hij leeft nog) een Mossad agent die de Satanische elite infiltreerde en een uitgebreide videobibliotheek van ze creëerde waarin ze kinderen vermoorden. Koningin Elizabeth bekende dat zij zelf werd gechanteerd met een video waarin ze het hoofd van een kind afhakte en zijn hart opat. Deze tapes zijn nu in handen van de witte hoeden, zeggen Mossad-bronnen.

De zuivering van Rothschilds lijkt te zijn gecoördineerd met een Duitse en Europese onafhankelijkheidsverklaring.

De Duitse Bondskanselier Olaf Scholz heeft zijn breuk duidelijk gemaakt met een serie lekken. Hij onthulde details van Britse hulp voor Oekraïense strijdkrachten.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/british-soldiers-in-ukraine-germany-b2504462.html

Daarna gaf Scholz een 40 minuten durende tape vrij van Duitse officieren die samenspanden om een brug in de Krim op te blazen met Taurus raketten.

https://swentr.site/russia/593621-german-leak-real/

De Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov noemde dit een “schreeuwende onthulling”.

https://tass.com/politics/1754721

De lekken kwamen na een bijeenkomst van vertegenwoordigers van circa 20 Westerse landen op 26 februari, waarbij de meeste landen zeiden dat ze niet van plan waren om troepen te sturen naar Oekraïne. Ze waren ook tegen hun betrokkenheid bij militaire vijandelijkheden tegen Rusland.

https://tass.com/world/1754431

Met andere woorden, oproepen van de Franse President Emanuelle Macron de Rothschild

om de NAVO de oorlog te laten verklaren tegen Rusland werden afgewezen.

Zelfs zijn Minister van Buitenlandse Zaken Stephane Sejourne wees het af door te zeggen: “De Fransen zullen niet sterven voor Oekraïne. Wij zullen geen troepen sturen.”

De Rothschilds kwamen ook voor de dag met een vierde avatar van een nep VS Minister van Defensie Lloyd Austin (volgend op de drie anderen na zijn “ziekenhuisopname” in januari) om te vragen om oorlog tegen Rusland. Deze machteloze huisslaaf werd ook afgewezen.

Een andere huisslaaf, Rishi Sunak, beloofde plechtig om Oekraïne te steunen totdat het overwonnen heeft. “Hij zal snel genoeg aan een lantaarnpaal bungelen”, belooft een MI6-bron. 

https://www.standard.co.uk/news/politics/ukraine-rishi-sunak-volodymyr-zelensky-kyiv-kremlin-b1141282.html

In een duidelijke breuk met de Rothschilds zegt Olaf Scholz dat de NAVO nu geen partij is in het conflict in Oekraïne en dat ook niet zal worden. De NAVO heeft geen plannen om militair personeel naar Oekraïne te sturen, bevestigt Secretaris-generaal van de alliantie Jens Stoltenberg.

https://tass.com/world/1753197

Scholz had geen andere keuze dan te breken met de NAVO, zeggen Duitse inlichtingenbronnen. “Duitsland is niet langer bestuurbaar. Politici worden ontvangen met rotte eieren en brandende banden als ze in het openbaar verschijnen. De Duitsers willen de NAVO verlaten”, zeggen ze.  

De Europese boeren dwingen ook de handen van de politici. Poolse boeren en vrachtwagenchauffeurs blokkeren de grens met Oekraïne om oneerlijke concurrentie te stoppen.

Belgische boeren doorbraken de wegversperringen van de politie die waren opgezet om ze ervan te weerhouden te protesteren voor de EU instituten.

Ook in Spanje verdreven boeren de oproerpolitie van Zaragoza Castle.

Nederlands lid van het Europese Parlement Rob Roos zegt: “De heersende klasse wil dat onze boeren verdwijnen, één wettelijke bepaling per keer… Alles in naam van het klimaat natuurlijk… stop met het de boeren onmogelijk te maken hun werk te doen. We hebben onze boeren hard nodig. Voedselzekerheid is een kwestie van nationale veiligheid.”

Nu blijkt dat slechts één van de tien grootste bedrijven in de Oekraïense landbouwsector daar geregistreerd is. De rest is meestal geregistreerd in belastingparadijzen zoals Cyprus of Luxemburg. Wij weten al dat ze het eigendom zijn van belasting-ontduikende oligarchen.

Nu probeert Kellogg’s CEO de Amerikanen te vertellen dat ze dit [giftige en steriliserende] landbouwgraan moeten eten voor het diner omdat het minder duur is. 

https://news.sky.com/story/kelloggs-boss-says-poor-people-should-eat-cereal-for-dinner-13082740

“Kellogg’s granen zijn genetisch gemodificeerd nep voedsel”, merkt een CIA-bron op. 

Hoe dan ook, de oligarchen staan op het punt het land dat ze stalen van Oekraïners (daarvoor stalen ze het van Amerikaanse boeren) te verliezen omdat de situatie aan het front rampzalig is voor President Vladimir Zelensky. Zelensky’s grillige gedrag en het constant aanraken van gezicht en neus tijdens een MSNBC interview maken duidelijk dat hij zwaar onder de cocaïne zit.

Hij heeft de drugs nodig om aan de werkelijkheid te ontkomen, deels omdat de inspecteur-generaal van het Pentagon meer dan 50 gevallen heeft geopend wegens mogelijke “diefstal, fraude of corruptie, en een andere bestemming geven” aan militaire hulp voor Oekraïne.

Inspecteur-generaal Robert Storch legde de nadruk op een geval van ongeïdentificeerde items die in juni in Polen aankwamen als deel van een grotere wapenzending, alvorens te verdwijnen van een verschepingsmanifest toen ze over de grens naar Oekraïne werden gestuurd.

Slechts circa 30% van de $113 miljard die de V.S. spendeerde aan militaire, economische en humanitaire hulp voor Kiev kwam daar in feite aan.

https://www.rt.com/news/593080-pentagon-ukraine-aid-fraud/

Jesse Watters heeft het over waar een deel van dit geld naartoe ging als hij het heeft over de missende Biden diamanten.

De Russen maken nu duidelijk dat de in het bezit van Rothschild en Rockefeller zijnde NGO’s zoals de V.N. het hoofdprobleem zijn waar de wereld nu mee geconfronteerd wordt. De NGO’s “spenderen miljarden dollars om uiteenlopende extremistische, politieke en religieuze organisaties te steunen. Het gevolg van hun zogenaamde werk is onvermijdelijk destabilisatie van de socio-politieke en economische situatie in de doellanden”, zegt woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova.

https://tass.com/politics/1753221

Een voorbeeld hiervan is de Intergouvernementele Werkgroep inzake Klimaatverandering (IPCC) die verantwoordelijk is voor het beleid dat boeren failliet doet gaan waardoor ze hen geen andere keus gegeven dan in opstand te komen. Het IPCC is geen wetenschappelijke organisatie en haar conclusies dat de aardopwarming veroorzaakt wordt door koolstofdioxyde (CO2) zijn krachtig afgewezen door wetenschappers. Dit is wat er gebeurt wanneer overheidsbeleid de werkelijkheid ontkent. 

Een ander voorbeeld van NGO misdaden is de enorme instroom in Europa en de V.S. van mannen in de militaire leeftijd zonder documenten. Dit maakt deel uit van wat bekend staat als het Kalergi plan. “De Oostenrijks-Hongaarse Graaf Richard de Coudenhove-Kalergi heeft een plan bedacht om Europeanen te kruisen met andere rassen om een bastaard ras te creëren dat gemakkelijk te manipuleren en te regeren is door de KM elite” https://www.voltairenet.org/article220492.html zeggen Franse en Poolse inlichtingenbronnen. “In het boek Practical Idealism schrijft Kalergi dat Europeanen veranderd zouden moeten worden in slaven die minder zijn dan mensen, zonder enige kwaliteit en gemakkelijk te leiden door de regerende elite”, merkt hij op.

De Europese Coudenhove-Kalergi Prijs wordt om de twee jaar toegekend aan Europeanen die zich onderscheiden hebben in het promoten van dit plan. De winnaars van deze prijs zijn de Duitse Bondskanselier Angela Merkel en Voorzitter van de Europese Raad Herman Van Rompuy.

Het zijn mensen die zijn plan uitvoeren die Europa en de V.S. hebben laten overstromen met uit derdewereld landen afkomstige mannelijke illegale immigranten in de militaire leeftijd. 

In de V.S. is het Rockefeller stroman “Joe Biden” die de grenzen opende met een executive order. “Joe Biden beweert dat hij niet de uitvoerende macht heeft om de grenzen te sluiten. Dat is een volslagen leugen”, zegt Karoline Leavitt.

Deze Biden kan nu amper lopen zoals hier te zien is in de buurt van de Texas grens.

“De bevoegdheid om je te ontdoen van je identificatiedocumenten (van welk land ook), over de zuidelijke grens te lopen en “asiel” aan te vragen heeft Amerika veranderd in een toevluchtsoord voor de ergste criminelen ter wereld!”, tweet Elon Musk. 

Dit zijn de mensen die ons ook proberen te vermoorden met giftige drugs. Autoriteiten in Californië namen vorig jaar voldoende doses dodelijk fentanyl  in beslag om de hele wereldbevolking te doden “bijna twee keer zoveel”, volgens Gouverneur Gavin Newsom’s kantoor.

https://www.zerohedge.com/medical/california-seized-enough-fentanyl-2023-kill-global-population-twice-over

Nu heeft de regering tegen eigenaars van wapenwinkels gezegd dat ze vuurwapens kunnen verkopen aan deze illegale immigranten zonder documenten.

En ook: het LA politiebureau neemt deze illegalen aan en bewapent ze. Andere politiebureaus hebben opdracht gekegen om hetzelfde te doen. 

https://resistthemainstream.com/major-us-city-arms-illegal-immigrants-to-police-american-citizens/

Het is duidelijk dat de KM probeert buitenlandse huurlingen in dienst te nemen om hen te beschermen tegen het Amerikaanse volk.

Zoals Tucker Carlson opmerkt: “De mensen rondom ons land zijn bezig ons te vernietigen en ze doen dat MET opzet.

Tussen haakjes, Rusland verijdelde een moordpoging op Carlson door deze Oekraïense agent.

https://m.economictimes.com/news/international/world-news/tucker-carlson-in-russia-failed-plot-to-kill-american-anchor-ahead-of-putin-interview/videoshow/108047617.cms

Het is tijd voor Carlson om zijn pseudo sluipmoordenaars een naam te geven door over de KM te praten.

Ze proberen ons nu te vermoorden met lasers vanuit de ruimte. Ze gebruikten direct gerichte energiewapens om de grootste brand ooit in de Texaanse geschiedenis te veroorzaken. Je kunt zien hoe dat te werk gaat in de video hieronder.

De KM marionettenmeesters hebben genoeg van de Texaanse plannen om zich af te scheiden en terug te gaan naar een goud-gedekt betalingssysteem en zich mogelijk ook aan te sluiten bij BRICS+.

The fake Joe Biden even admitted it was a DEW attack when he said

De nep Joe Biden gaf zelfs toe dat het een DEW aanval was toen hij zei: “Als je vliegt over deze gebieden die tot de grond toe zijn afgebrand, zal je te midden van 20 huizen die volledig zijn verwoest, één huis zien dat nog staat omdat er het juiste dak op zit.” 

Hij refereert aan de blauwe kleur die alle elites op hun dak hebben geverfd vóór de aanslag op Maui.

Nu gebruikt de KM DEW’s om bijna 3000 branden te veroorzaken in het Braziliaanse Amazonegebied, wat een record is voor de maand februari.

Dit was hun reactie op honderdduizenden Brazilianen die zich verzamelden ter ondersteuning van voormalig President Jair Bolsonaro. Zijn herverkiezing in 2022 werd Bolsenaro afhandig gemaakt door verkiezingsfraude van radicale socialisten; vergelijkbaar met wat gebeurde in de Verenigde Staten in 2020.

Bolsonaro wordt ook beschuldigd van zijn eigen 6 januari-achtige gebeurtenis net als VS President Donald Trump dat wordt. Tussen haakjes, hier kun je identiek in het zwart geklede agent-provocateurs zien die zich omkleden in Maga outfits voordat ze naar alle waarschijnlijkheid herrie gaan schoppen om Trump er de schuld van te geven. 

Vergeet niet dat deze “mensen” nog altijd proberen ons te vermoorden met vaccins en biologische wapens, waarvan ze valselijk proberen Trump de schuld te geven.

In het meest recente voorbeeld steeg dengue of knokkelkoorts met 400% in Brazilië nadat door Bill Gates gesteunde genetisch gemodificeerde steekmuggen werden losgelaten. Natuurlijk heeft de regering nu miljoenen doses vaccins gekocht. (Niets de zien hier, mensen)

https://kleanindustries.com/resources/market-analysis-research/dengue-fever-surges-by-400-in-brazil-after-bill-gates-backed-gmo-mosquitos-released/

Nu is er in Amerika een vreemd, van steekmuggen afkomstig virus ontdekt volgens het laatste persbericht van CNN.

Bill Gates is in India aangeklaagd voor de moord op Dr. Snehal Lunawat, die zijn leven verloor vanwege vaccinatie.

http://www.biotechexpressmag.com/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

Hij is een van de op z’n minst 17 miljoen mensen die sinds 2020 zijn gedood door vaccins.

Premier Narendra Modi, Gates is nu in India, https://insiderpaper.com/rihanna-zuckerberg-in-india-for-party-thrown-by-asias-richest-man/ bewijs dat u lid bent van de planetaire bevrijdingsalliantie door opdracht te geven tot zijn arrestatie samen met de (door hemzelf toegegeven) kinderfolteraar Mark Zuckerberg Rockefeller. Als u ze niet arresteert, zult u schuldig zijn aan medeplichtigheid aan massamoord. Als ze een video van u hebben waarin u een kind martelt, geef het toe en wij kunnen dan mild zijn, maar alleen als u Gates arresteert.

Probeer ook alstublieft de CEO van Google, Sundar Pichia te arresteren. Vergeet niet dat Pichai en zijn baas (en nu top Satanist) Larry Page de waarheid censureerden over COVID-19 en giftige vaccins. Dit betekent dat ze medeplichtig zijn aan massamoord. Pichai zelf geeft toe dat zijn bedrijf AI gebruikt om de onderzoeksresultaten te manipuleren.

https://public.substack.com/p/google-ceo-pledged-to-use-ai-to-counter

Het spijt ons ook dat u Justin Castrudeau hebt laten gaan toen u hem in India had.

“Onder Justin Trudeau’s hoede, mochten de PRC [China] en haar entiteiten, waaronder het Volksbevrijdingsleger de top laboratoria van Canada infiltreren. Ze waren in staat om gevoelige intellectuele eigendommen en gevaarlijke pathogenen over te brengen naar de PRC”, staat in een statement van Pierre Poilievere, leider van Canada’s Conservatieve Partij.

Deze zelfde Castrudeau drong erop aan dat wij “de wetenschap” moeten vertrouwen en verzekerde de Canadezen dat de “vaccins veilig en effectief” waren zelfs terwijl senior-personeel van  Health Canada plannen hadden om te onthullen dat mRNA injecties een “HOOG NIVEAU VERONTREINIGING” bevatten.

https://www.theepochtimes.com/world/exclusive-health-canada-official-deleted-scientists-note-saying-mrna-shots-have-high-level-of-impurity-internal-emails-5593451

Castrudeau veranderde Canada ook in een dystopische dictatuur na het stelen van de laatste verkiezing met hulp van Alex Soros.

Dit is hoe tirannie eruit ziet.

Sheldon Yakiwchuk vat dat wat Castrudeau bereikt heeft als volgt samen: 

De persoon en de mensen die je online willen censureren zijn verantwoordelijk voor:

 • Arrive Scam;
 • $258 miljoen aan projecten voor GC Strategieën;
 • Winnipeg Laboratoria;
 • SNC Schandaal;
 • Aga Khan val schandaal;
 • $84.000 Vakantie in Jamaica;
 • $6.000 per nacht voor een eenpersoonskamer tijdens  de Begrafenis van de Koningin;
 • $1.3 miljoen voor 3 ‘Economisch verantwoorde Retreats’
 • Inmenging in de Chinese Verkiezing
 • Chinese politiebureaus in Canada;
 • Groenige Perenkopvezelkop Fonds Schandaal;
 • Financiering van Islamitische groepen die protesteren als steun voor Hamas;
 • $1 miljard uitgegeven voor hotels voor immigranten;
 • Aanvullende Bell financiering, $40 miljoen om personeel te ontslaan;
 • Een miljard dollar voor CBC om hun geloofwaardigheid af te breken en als gevolg daarvan over het hele land mensen te ontslaan;
 • Het blokkeren van onderzoek naar het House Committee on  Veterans’ Affairs; 
 • $29 miljard aan kostenoverschrijdingen op de TMX groep;
 • Uitbreiding MAiD [Medical Assistance in Dying] voor degenen met psychische aandoeningen;
 • $2 miljard om te investeren in bedrijven die niet bestaan;
 • $500 miljoen voor het financieren van abortussen in andere landen;
 • WE Liefdadigheidsschandaal;
 • [Canadees Pensioen Plan] CPP verhoging en CPP2;
 • Hoogste inflatie in 30 jaar;
 • Hoogste rentepercentages in 30 jaar;
 • Onhoudbare immigratie;
 • Het dwingen van ongetestte vaccinaties;
 • Het negeren van vaccinatieschade;
 • 11 miljoen Canadezen hebben Voedselbonnen nodig;
 • 2 miljoen Canadezen komen per maand bij de voedselbanken;
 • Tentsteden in elke grote stad;
 • Prijzen van huizen en huren vliegen omhoog;
 • Ineenstorting van de Gezondheidszorg;
 • Uit controle zijnde spendering van de Gouverneur Generaal; 
 • Overbetaling van CERB [Canada Emergency Responss Benefit] betalingen aan gevangenen, mensen die er niet voor in aanmerking komen, mensen die niet in Canada wonen;
 • 10.000 Ventilatoren gekocht van een Liberale Vriend, die nooit zijn gebruikt omdat ze niet nodig waren;
 • $300 miljoen voor opslag van mobiele ziekenhuizen die nooit werden gebruikt;
 • $400 miljoen voor quarantaine ziekenhuizen;
 • Illegaal gebruik van de Emergencies Act tegen Canadezen;
 • Het ontslaan van Federale arbeiders en ze geen wachtgeld betalen gebaseerd op vaccinatiestatus;
 • $30 miljard voor het maken van batterijen voor auto’s, terwijl fabrikanten van elektrische auto’s afstand nemen van EV technologie;
 • Het beschuldigen van India dat ze burgers vermoorden op Canadees Grondgebied;
 • Het bezoedelen van relaties met China;
 • Het tegen Duitsland en Japan zeggen dat we hun bedrijven in vloeibaar aardgas niet willen;
 • Het samenvoegen van “Klimaat Opwarming”met Brandstichting;

 Ze zijn crimineel schuldig aan Fraude, Fraude tegen de Regering, Intimidatie van Getuigen (voor beginners), talloze ethische schendingen en het wegsluiten van alle onderzoeken via Cabinet Vertrouwelijkheid.

Canada is een probleem geworden op het wereldtoneel, wordt gekweld door armoede en verpaupering, de middenklasse wordt vernietigd, terwijl kleine zaken instorten onder de druk van de economie.

Toen ze beseften dat ze je niet langer konden controleren door je een racist/fanaticus/vrouwenhater/homohater/islamhater te noemen, besloten ze je te dreigen met gevangenisstraf of een boete van $20.000 als je lelijke woorden van ze zegt op social media, onder het mom van het “Berschermen  van Kinderen”.

We zouden ook graag willen weten waarom de Canada Pension Plan Investment Board haar belang in een renovatieproject van een Manhattan kantorentoren verkocht voor slechts één dollar.

https://www.zerohedge.com/markets/who-could-be-next-largest-canadian-pension-fund-sells-manhattan-office-tower-1

We zullen het spoedig uitvinden. Arrestatiebevelen zijn nu uitgegeven voor Castrudeau en andere WEF “Young Global Leaders”, dat wil zeggen mindgecontroleerde politieke slaven.

De verkiezingsdieven van Maricopa County zijn ook gedagvaard en worden nu geconfronteerd met doodvonnissen vanwege hoogverraad.

De KM lijkt te weten dat het eind nadert en krikken de prijs van aandelen en bitcoin op zodat ze hun bezittingen kunnen verkopen aan onnozele zielen en wat cash krijgen om mee te nemen naar hun ondergrondse bunkers.

Omhoog, omhoog en weg,  Bitcoin bereikt $64.000

Ze weten dat ze het vermogen verliezen om de wereld voor de gek te houden met “geld magie”.

Zoals President Nayib Bukele van El Salvador zei tegen CPAC in Washington:

“De [Amerikaanse] regering wordt gefinancierd door gedrukt geld. Papier gedekt door papier. Een luchtbel die onvermijdelijk zal barsten.”

On a final note this week, we have figured out why the Pentagon tried to kill Americans with vaccines after Army General Mark Milley took over. It turns out that even though Jews make up 0.3% of the US military, the Army is disproportionately run by Jewish generals. Those on the list below who are still on active duty need to be removed from their posts until they get new security clearance:

Tot slot deze week: we hebben uitgezocht waarom het Pentagon probeerde Amerikanen te vermoorden met vaccins nadat Generaal Mark Milley het overnam. Het bleek dat hoewel Joden voor slechts 0,3% deel uitmaken van het Amerikaanse leger, het Leger naar verhouding veel Joodse generaals heeft. Degenen die op de lijst hieronder staan en nog steeds in actieve dienst zijn, moeten van hun post verwijderd worden totdat ze een nieuwe veiligheidsmachtiging hebben gekregen.

De Marine: 

De Luchtmacht: 

 • Maj. Gen. Nolan Sklute

https://military-history.fandom.com/wiki/List_of_Jewish_American_generals_and_admirals

Wees ervan verzekerd dat alleen de schuldigen worden gestraft. De onschuldigen zullen weer geïnstalleerd worden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

(Advertentie)

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De Zwarte Zon organisatie komt met een ultimatum: kondig wereldfederatie aan of accepteer nucleaire holocaust.”

 1. DANK !! Wat een zuivere uiteenzetting wederom.
  Ik ben ooit in Canada geweest, het was een land van FREEDOM , prachtige natuur en het gevoel dat je een soort thuis voelde, nu is het voor alle Canadezen een galgenleven met die opgestroopte mouwen…( inkoppertje)
  Groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *