Benjamin Fulford: “Met een grote zet kunnen we nu de Satanisten VOOR ALTIJD afmaken.”

19 februari 2024

(Advertentie)

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Satanisch Khazariaanse Maffia heersende klasse van het Westen is kwetsbaarder dan ze ooit in de geschiedenis is geweest. Dit komt doordat een kritische mensenmassa wakker is geworden voor het feit dat onze regeringen onze aartsvijanden zijn. Met een grote zet van de militaire witte hoeden, samen met boeren, vrachtwagenchauffeurs en gewone burgers, kunnen we ze uit de macht verwijderen en voor het gerecht brengen.

De KM, van zijn kant, probeert nog altijd wanhopig ons te vergiftigen en op andere manieren te vermoorden of ons tot onderdanigheid te dwingen. Maar net als bij de Roemeense dictator Nicolea Ceausescu – die onderdrukking drastisch verhoogde voordat hij ten val werd gebracht en geëxecuteerd – zal deze poging falen.

Maar we moeten wel onmiddellijk actie ondernemen omdat de KM heersende klasse ons NU letterlijk probeert te vermoorden.

Kijk naar de situatie met Oekraïens graan. De KM probeert Europese boeren failliet te laten gaan door Europa te overstromen met Oekraïens, te laag geprijsd graan dat opzettelijk is vergiftigd. Voedsel uit Oekraïne is vergiftigd met nano-deeltjes die verslavend zijn en mentale verwarring veroorzaken, volgens Poolse inlichtingenbronnen.

Om ons te dwingen hun giftige voedsel te eten heeft het Wereld Economische Forum (WEF) voorgesteld om de productie van eigen voedsel volledig te verbieden met als haar favoriete excuus: klimaatverandering. 

https://legaartis.pl/blog/2024/02/15/rurociag-do-przesylu-oleju-spozywczago-z-ukrainy-do-gdanska-moze-nie-powstac/

Intussen hebben reusachtige landbouwindustriële corporaties als Cargill, Dupont en Monsanto, allemaal eigendom van BlackRock, Vanguard, State Street en het Bankwezen, vals geëtiketteerd graan Europa binnengesmokkeld. Europese boeren in minstens 14 landen hebben gevochten om te voorkomen dat ze failliet gemaakt worden door dit graan. De Boeren blokkeren wegen om deze importen te stoppen terwijl overheidsbeambten proberen de blokkades te omzeilen door het graan binnen te brengen via schepen, volgens Poolse inlichtingenbronnen.

Fransen boeren vertragen niet alleen vrachtwagens met buitenlands voedsel, maar geven gratis voedsel weg aan iedereen die het wil hebben.

De Europeanen boffen dat hun boeren nog steeds vechten om hun voedselvoorraden te beschermen. Een nieuwe studie openbaart dat vier op de vijf Amerikanen vergiftigd zijn door chlormequat chloride; een in planten gekweekte chemische stof die lagere vruchtbaarheid veroorzaakt en ontwikkelende  foetussen beschadigt, zelfs bij doses lager dan acceptabel geacht door de toezichthouders. Het is gevonden in tarwe- en haverproducten, in o.a. merken als Cheerios en Quaker Oats. Dit is slechts een van de vele vergiffen die in producten worden gebracht die we dagelijks gebruiken.

https://www.nature.com/articles/s41370-024-00643-4

Dit is opzettelijk. Laat dit even bezinken: de eigenaars van de mega-corporaties hebben jou en je familie met opzet vergiftigd. Ze hebben herhaaldelijk gezegd dat ze van plan zijn om 90% van de mensheid te vermoorden en de rest tot slaaf te maken.

Wie zijn deze mensen? Het blijken de grootste aandeelhouders van 88% van de S&P 500 bedrijven te zijn: Blackrock, Vanguard en State Street.

Deze zelfde fondsen bezitten ook de farmaceutische bedrijven die net tientallen miljoenen mensen hebben vermoord met giftige vaccins. Vergis je niet, dit is opzettelijke massamoord. Recente overheidsgegevens van Engeland laten zien dat er 1 miljoen doden van gevaccineerde mensen waren vergeleken met 61.000 doden van ongevaccineerde mensen sinds de COVID-19 biowapen-aanval in 2020 begon.

Dit komt nu we nieuw bewijs krijgen van de vader van Fani Willis, een officier van justitie die VS Opperbevelhebber, Donald Trump aanvalt dat hij in 2019 wist van de COVID plannen. 

In een teken dat de KM hysterisch zijn over de reactie op de vaccinmoorden, heeft de Franse regering net een wet uitgevaardigd genaamd ‘Article Pfizer’ die zou kunnen resulteren in gevangenisstraf tot wel drie jaar of een boete van 45.000 euro’s voor iedereen die kritiek heeft op mRNA behandelingen. 

https://bnnbreaking.com/politics/frances-article-pfizer-a-controversial-shift-in-health-policy-and-free-speech

Deze criminelen ontwikkelen ook plantaardige ‘vaccins’ bedoeld om naadloos geïntegreerd te worden in de voedselvoorraden, allemaal zonder besef van het publiek.

Dit betekent dat Vanguard, State Street en BlackRock legitieme militaire doelen zijn. Speciale militaire eenheden moeten beslag leggen op hun hoofdkantoren en de namen en adressen van de massamoordenaars die deze entiteiten controleren vaststellen. Hier zijn hun adressen:

Vanguard: 100 Vanguard Boulevard Malvern, PA 19355-2000 USA

State Street: One Congress Street, Boston, Massachusetts, USA

BlackRock: 50 Hudson Yards, New York, USA

Als je in het leger of bij de politie zit, sta er dan op dat deze entiteiten in beslag genomen worden en grondig onderzocht. Het is een kwestie van leven en dood voor jou en je familie.

Natuurlijk weten we wie veel van de eigenaars zijn. Vorige week werd de kinder-martelende massamoordenares Killary Clinton Rockefeller gespot met haar terroristen- massamoordenaarsemployé Tedros Ghehebreyesus van de WHO (World Harm Organisation). Dit is de echte, dik en oud, en tussen haakjes niet een van de rubbergemaskerde acteurs die voor haar invalt. De vraag is waarom Killary nog altijd in leven is, laat staan op vrije voeten.

Tedros, Killary en andere KM bonzen zijn bijeen op het KM hoofdkwartier in Geneve om te proberen alle landen van de wereld hun wereldwijde pandemieverdrag op te leggen. Dit zou ze in staat stellen volledige wereldmacht te pakken in het geval van een noodsituatie die ze zelf creëren.

In de video hieronder kun je kijken hoe Tedros meer angstporno spuit in een poging om ons tot onderdanigheid te intiminderen.

“Er zal weer een volgende Ziekte X zijn, of een Ziekte Y of een Ziekte Z. En zoals de zaken er nu voorstaan, blijft de wereld onvoorbereid voor de volgende Ziekte X en de volgende pandemie.” 

We zagen Klaus Schwab Rothschild vorige week ook bij een “Wereld Regeringstop” in Dubai, UAE, waar hij opriep tot een “fusie van onze fysieke, biologische en digitale identiteiten”. In een moment van oprechtheid zei hij ook: “We hebben ethische structuren nodig om er zeker van te zijn dat we de geest van AI in de fles houden en we… GEEN UTOPISCHE TOEKOMST CREEREN.”

https://www.lifesitenews.com/news/klaus-schwab-proclaims-technology-driven-new-dawn-of-human-civilization-at-world-governments-summit/?utm_source=digest-freedom-2024-02-15&utm_medium=email

Natuurlijk zitten de witte hoeden op de zaak. Een Senior US Space Force functionaris nam contact met ons op na een lang gesprek met de Russische President Vladimir Poetin om te zeggen dat VS President Donald Trump in Moskou was toen Tucker Carlson Poetin eerder deze maand interviewde. Belangrijke documenten werden met de hand afgegeven aan Trump en als gevolg daarvan “gaan we een paar heel interessante weken tegemoet”.

De bron zei ook “Er zal spoedig een grote verrassing komen voor de VS functionarissen met betrekking tot Iran.” Dit is blijkbaar verbonden met een officiële verklaring door Iran dat Antarctica haar eigendom is.

https://www.foxnews.com/world/iran-declares-antarctica-its-property-in-direct-challenge-to-biden-global-treaty

Er is ook heel wat activiteit op de Noordpool zowel als op Groenland bij De Thule basis (nu de Pituffik Space Base genoemd). “Rusland is heel actief op de Noordpool. Die is nu net zo belangrijk als Antarctica. De Russen hebben daar al een grote ondergrondse basis. Dat is in samenwerking met de Witte Hoeden Alliantie. Er is hierover niets te vinden in het Mainstream media nieuws en dat heeft een reden.”

Dit houdt hier wellicht verband mee: er is een video verschenen van een uit de ruimte komend wapen dat branden aansteekt in Chili, net als ze dat recentelijk deden in Maui en Mexico.

https://www.instagram.com/reel/C3TIQAdNG1D/?igsh=bGI0cTl4bTN2ZnEx

Vlak daarna zegt de voorzitter van het V.S. House Intelligence Committee dat er een “serieuze nationale veiligheidsdreiging is” die “iets te maken heeft met de ruimte.”

https://edition.cnn.com/2024/02/14/politics/house-intel-chairman-serious-national-security-threat/index.html

Alles wat ik kan zeggen is dat wij blijven hopen dat de ruimtecowboys spoedig zullen komen om de door de KM-bewapende satellieten neer te schieten en de slechte jongens op zullen pakken voordat ze beginnen met hun nep buitenaardse invasie.

Intussen ziet het er, terug op de oppervlakte van de planeet, naar uit dat de Aziatische geheime genootschappen een grote vooruitgang hebben geboekt met de plotselinge dood van Angela Chao. Chao was een Chinese scheepvaartoligarch, Harvardian, lid van de Council on Foreign Relations (CFR), lid van de raad van gouverneurs van de Bank of China en schoonzuster van Senator Mitch McDonnell. Een grote hoeveelheid cocaïne werd recentelijk ontdekt in een van haar schepen in een incident dat uit de publiciteit werd gehouden. Ze was ook getrouwd met een miljardair die een paar maanden na hun huwelijk stierf. Aangezien ze CFR-lid was, betekent dit dat ze een top Rockefeller agent was in China. Haar zuster, Elaine, heeft VS overheidsposities op hoog niveau gehad onder elke president sinds Ronald Reagen. Angela Chao’s dood zal kennelijk enorme consequenties hebben. 

Aziatische geheime genootschappen zeggen dat zodra iedereen terug is van de Lunar Nieuw Jaar vakantie, beginnend eind deze week en begin volgende week, er grote dingen zullen gebeuren in China nu het Jaar van de Draak begint. Ze beloven een vreedzame hereniging van Taiwan met China. Er kan ook een hereniging zijn van Noord en Zuid Korea en regimeverandering in Japan. Er is veel waar we niet over kunnen praten, mar we kunnen wel zeggen dat de nieuwe Japanse keizer een bezoek heeft gebracht aan Korea en Taiwan, als deel van deze voorbereidingen.

In wat hier waarschijnlijk allemaal mee te maken heeft: Vice Admiraal Fred W. Kacher verving Vice Adm. Karl O. Thomas als de 54e bevelvoerder van de Amerikaanse 7e Vloot. Dit is de grootste vooruitgeschoven marine-macht.

https://www.c7f.navy.mil/Media/News/Display/Article/3677715/us-7th-fleet-holds-change-of-command-welcomes-new-commander/

De “op regels gebaseerde wereldorde” verraders in de Marine, die de aardbevingsaanval van 1 januari op Japan organiseerden, zijn verwijderd.

Nu we het hebben over verraders die zijn verwijderd, de zogenaamde Minister van Defensie Lloyd Austin is definitief heengegaan.

Mikhail Popov van de Russische Veiligheidsraad merkt op dat toen Lloyd Austin in het ziekenhuis lag, onderminister van Defensie Kathleen Hicks op vakantie in Puerto Rico was en de Amerikaanse President Joe Biden en zijn Adviseur voor Nationale Veiligheid Jake Sullivan de situatie pas dagen later te weten kwamen.

“We hebben het niet over een bananenrepubliek, maar over een natie met kernwapens die constant de rol van een wereldwijde heerser opeist”, onderstreepte Popov.

https://tass.com/politics/1745937

Nu zien we deze kop: “Minister van Defensie Austin is overgebracht naar de intensive care afdeling, zeggen artsen.”

https://www.theepochtimes.com/us/defense-secretary-lloyd-austin-transferred-to-hospital-pentagon-says-5585178?src_src=top5noe&src_cmp=top5-2024-02-18-one&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwuuWhYArg0yEwDPwWOAAlWjmdt%2FJ5G21huhg%3D%3D

“De KM marionettenmeesters hebben het verhaal zo ver mogelijk uitgesponnen. Nu wachten we op zijn officiële doodsaankondiging, als gevolg van onvoorziene complicaties”, is het commentaar van een Pentagon-bron.

Zie onderstaande 3 foto’s. Jij beslist wie de echte Lloyd Austin is.

In een hint van de nieuwe Russisch/Amerikaanse militaire alliantie, zei Donald Trump, de echte bevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, dat hij Rusland zou aanmoedigen om alles te doen wat ze willen met NAVO leden die niet hebben voldaan aan hun aandeel in militaire uitgaven van 2% van het BBP. 

Direct hierna zei Kolonel Generaal Sergey Rudskov, hoofd van het Main Operational Directorate van de Russische Generale Staf, dat personeel van NAVO landen, onder het mom van huursoldaten, in Oekraïne luchtverdedigingssystemen, diverse raketlanceersystemen en tactische raketsystemen bedienen.

Dit betekent dat Rusland een officiële casus belli of een excuus heeft om oorlog te verklaren, net toen Trump zei dat hij de NAVO niet zal verdedigen.

Gewone Europeanen zouden op dit punt Russische interventie verwelkomen. Zoals Poetin opmerkt bijvoorbeeld: de Duitse Minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock staat vijandig niet alleen tegen Rusland maar ook tegen haar eigen land: “Het is moeilijk voor te stellen dat een staatsbeambte op haar niveau de economische belangen van haar eigen land en haar eigen volk in die mate veronachtzaamt.”

https://tass.com/politics/1746659

De boerenopstand in Europa toont de ware gevoelens die Europeanen hebben voor hun regeringen.

Geen wonder dat Klaus Schwab Rothschild, Ursula von der leyen en Pfizer CEO Albert Bourla elkaar vorige week in Davos achter gesloten deuren ontmoetten voor een noodbijeenkomst die meer dan drie uur duurde.

Ze weten dat ze ten ondergang gedoemd zijn.

Een zichtbaar teken hiervan kwam toen Franse openbare aanklagers adviseerden cementmaker Lafarge terecht te laten staan wegens aanklachten over het financieren van terrorisme tijdens zijn vroegere activiteiten in Syrië.

https://www.france24.com/en/live-news/20240209-french-prosecutors-seek-lafarge-trial-for-terror-financing

Dit is belangrijk omdat het een criminele gerechtelijke vervolging is van een Rothschild bedrijf voor het steunen van ISIS. Dit baant de weg voor de arrestatie van effectieve leden van de Rothschild clan.

Het is ook duidelijk dat de Rothschild geldwitwasoperatie in Oekraïne is afgesloten. Hun marionetten in de zogenaamde VS regering zeggen:

Oorlog in het Midden-Oosten? Laten we Oekraïne financieren.

Grenscrisis? Oekraïne is belangrijker.

Russische ruimte-kernwapens? De oplossing is het financieren van Oekraïne.

Maar het geld komt niet. Kijk naar Marjorie Taylor Greene die zegt tegen de Britse Minister van Buitenlandse Zaken, David Cameron die om meer hulp aan Oekraïne vraagt, “Kiss my ass”. [Je kunt het wel schudden] 

Zie ook onderstaande foto van KM marionet Zelensky. Staat hij op het punt te vluchten of zijn broek te bevuilen?

“Het is een teken van pure wanhoop van de KM Deep State. Ze weten dat het spel over is”, is het commentaar van een Pentagon-bron. 

We zagen ook Robert F. Kennedy Jr. waarheidsbommen droppen op de NAVO Uitbreiding, het militair-industrieel complex en de echte reden voor de oorlog in Oekraïne. Dit is een voortreffelijke uiteenzetting van wie er achter de schermen zit.

Als reactie gaf de Biden administratie Nikki Haley geheime dienst bescherming terwijl ze RFK Jr. dezelfde bescherming blijven weigeren; ondanks meerdere bevestigde bedreigingen op zijn leven en herhaalde verzoeken.

https://edition.cnn.com/2024/02/15/politics/nikki-haley-secret-service-protection/index.html

Natuurlijk, “Biden” zal al gauw niet meer in een positie zijn om wie dan ook te beschermen omdat hij onder de bus gegooid wordt. Hier is nog een andere kop van een in het bezit van de VS regering zijnde publicatie die zegt: Biden stal de 2020 verkiezing:

“Studie van stembiljetfraude concludeert dat Trump ‘Bijna Zeker’ won in 2020 / Facts Matter” 

https://www.theepochtimes.com/epochtv/ballot-fraud-study-finds-trump-almost-certainly-won-in-2020-facts-matter-5586584?est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwup2RRBLs0yEwDm3hyT3JVh8n8e9oFCdohDg%3D%3D&shd=1

Dit is “Biden’s” reactie in zijn eerste TikTok. Denk je dat dit jonge kiezers zal overhalen? 

Het is een grap.

Bedreigingen in 2021 gemaakt door een onbevoegde Biden worden nu gebruikt om Rusland te waarschuwen voor “verwoestende” consequenties als gevangen zittende oppositieleider Alexei Navalny in de gevangenis sterft; wat zojuist is gebeurd.

“Alexei Navalny was een terrorist. Hij werd betrapt bij het plannen van een kleurenrevolutie om samen met het Britse MI6 Rusland over te nemen. Hij was geen “politieke oppositie”. Hij behoorde tot een buitenlandse veiligheidsdienst, een spion. Navalny was de stroman van het Westen om Rusland over te nemen van binnenuit. Dit is precies hetzelfde scenario dat de KM Deep State gebruikte om Oekraïne over te nemen”, bevestigt een CIA-bron.

In de link hieronder kun je kijken naar een undercover opname van het hoofd van Navalny’s organisatie, Vladimir Ashurkov, die een ontmoeting heeft met MI6 agent James William Thomas Ford. Hij vraagt om $10-20 miljoen per jaar om een kleurenrevolutie in Rusland te beginnen.

https://pravda-en.com/world/2024/02/17/325601.html?ysclid=lsqe7gkin0412051083

Wij vroegen de Britse inlichtingendienst naar zijn dood en kregen het volgende antwoord:

“Hij werd in feite geëxecuteerd/vermoord door MI6 omdat hij hoogverraad pleegde tegen Rusland.” Ze zeggen ook dat hij een Duitse dubbelagent van de DVD was.

Terwijl wij onderworpen zijn aan hoogverraad, blijkt dat de VS regering haar eigen “invasie” financiert door illegale vreemdelingen die de zuidgrens oversteken honderden miljoenen in cash te geven en hulp via de VN. 

https://www.theepochtimes.com/article/cash-in-envelopes-how-the-us-and-un-are-funding-the-border-crisis-5581125?src_src=Morningbrief&src_cmp=mb-2024-02-14&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwup2RRBLs0yEwDm3hyT3JVh8n8e9oFCdohDg%3D%3D

Dus, de mensen die jou dwongen om je te laten vaccineren om je baan te behouden, betaalden geld om 17 miljoen niet gevaccineerde en werkeloze buitenlanders binnen te laten.

In een teken dat dingen uit de hand beginnen te lopen, Gouverneur van Louisiana, Jeff Landry is de laatste lokale overheidsbeambte geworden om officieel een noodtoestand te verklaren.

https://www.themirror.com/news/us-news/governor-jeff-landry-declares-state-344110

De situatie staat ook op het punt om erger te worden voor het al in de problemen zittende New York.

Truckers maken plannen om, beginnend op maandag, te weigeren vrachten te bezorgen in New York City, in solidariteit met voormalig President Donald Trump in de nasleep van de $350 miljoen fraudezaak die beslist is tegen hem.

https://twitter.com/Chicago1Ray/status/1758674105446838535

New York is natuurlijk een van de broeinesten van KM Satanisten en de rest van het land is hun misdaden spuugzat. 

De hele wereld is intussen in opstand tegen de Satanische genocide die plaatsvindt in Gaza. Hier is een voorbeeld van deze opstand in Nederland op het Centraal station in Den Haag. 

Kijk ter vergelijking daarbij naar het soort haat dat de KM Satanisten uitspugen op de Israëlische TV. “Als het op de Israëlische TV is, is het geen extremisme, toch? Dit is wat deze KM satanische Zionisten denken. Dit moet viraal gaan”, is het commentaar van een Mossad-bron.

De mensen in de wereld zijn ook de  KM plundering van hun middelen en hulpbronnen spuugzat.

Deze beschrijving van wat het IMF doet in Sri Lanka zou van toepassing kunnen zijn op talloze andere landen. Hier beveelt het IMF aan: “economie-verlagende besparingsmaatregelen voor bewoners…samen met een verkoop van strategische, nationale bezittingen tegen sterk gereduceerde prijzen aan aasgierfondsen als BlackRock, zelfs als ze beweren met diepe zorg vervuld te zijn over goed bestuur en democratie.

Dit volgt op “een serie hybride economische, oorlogsstijl exogene schokken om “de economie te doen knarsen”, zoals de mysterieuze Islamitische Staat (ISIS)), opgeëiste terreuraanvallen op toeristenhotels, kort nadat in 2019 Lonely Planet het eiland had genoteerd als de beste vakantiebestemming, gevolgd door nog twee jaar van onmenselijke Covid-19 lockdowns en vishaven lockdowns die de van toerisme afhankelijke economie van het eiland in een vrije val stortte.

We zullen afsluiten met deze virale post:

Belast zijn land, 

Belast zijn bed,

Belast de tafel waaraan hij zich voedt.

Belast zijn werk,

Belast zijn loon/salaris,

Hij werkt trouwens voor een habbekrats!

Belast zijn koe,

Belast zijn geit,

Belast zijn broek,

Belast zijn jas.

Belast zijn tabak,

Belast zijn drank,

Belast hem als hij probeert te denken.

Belast zijn auto,

Belast zijn brandstof,

Vind andere manier om zijn kont te belasten.

Belast alles wat hij heeft en

Laat hem dan weten

dat je nog niet klaar bent

totdat hij geen brood meer heeft.

Wanneer hij schreeuwt en blèrt;

belast hem nog een beetje meer,

Belast hem totdat hij zo goed als dood is.

Belast daarna zijn doodskist,

Belast zijn graf,

Belast de grond waarin hij is gelegd.

Wanneer hij weg is,

Ontspan dan niet want het is tijd

om de erfbelasting op te leggen.

Uitstaande schulden

Luchtvaart toeslagbelasting

Vliegtuig brandstofbelasting

Luchthaven onderhoudsbelasting

Belasting op bouwvergunning

Belasting op sigaretten

Belasting op bedrijfsinkomen

Dodenbelasting

Hondenbelasting

Belasting op Rijbewijs

Belasting op milieu 

Belasting op beweging

Federale inkomstenbelasting

Belasting op werkloosheidsverzekering 

Belasting op visvergunning

Belasting op voedselvergunning

Benzinebelasting (te veel per liter)

Belasting op Bruto winst

Belasting op Gezondheidszorg

Belasting op jachtvergunning

Belasting op Water

Belasting op erfgoed

Belasting op rente

Belasting op sterke drank

Belasting op luxe dingen

Belasting op trouwvergunning

Belasting op ziekteverzekering

Belasting op Hypotheek

Belasting op persoonlijk inkomen

Belasting op bezit

Belasting op armoede

Belasting op voorgeschreven medicijnen

Provinciale belasting en omzetbelasting

Onroerend goed belasting

Belasting op kampeerauto

Verkoopbelasting

Belasting op bedieningsgeld

Schoolbelasting

Belasting op Telefoongebruik

Provinciale en plaatselijke belastingen

Belasting op registratie van rijbewijs

Belasting op autoverkoop

Waterbelasting

Vaarbelasting 

Belasting op waterpomp bewijs

Belasting op arbeid

DENK JE DAT DIT GEESTIG IS?

Niet één van deze belastingen bestond 60 jaar geleden en onze natie was een van de meest welvarende in de wereld. We hadden absoluut geen nationale schuld, hadden een grote middenstand en Mam bleef thuis om de kinderen groot te brengen.

Wat is er gebeurd?

Antwoord: De KM legde de mensen Babylonische schuldenslavernij op.

Het is tijd om deze zichzelf aangestelde Babylonische god-koningen ten val te brengen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Met een grote zet kunnen we nu de Satanisten VOOR ALTIJD afmaken.”

 1. Dank voor dit verslag Benjamin.
  Wat een bange gezichten allen hey.. vooral die van von der leijen en zwabber klaus.. het spreekt boekdelen.
  Ze gaan nu heel bang worden voor hun eigen toegewerfde macht.. spannende tijden en zeker niet saai!!
  Mooi dat veel mensen meer en meer gaan zien..

  Groet

 2. Wij de bevolking van Nederland moeten nooit meer al die valse belastingen nog willen blijven betalen.

  Stop met al die zogenaamde lasten, die dat in werkelijkheid dus ook niet zijn, maar opgelegd door alle valse overheden in net zulke valse regeringen en volksvertegenwoordigers!!!

 3. IK BEN HET LICHT.

  IK BEN DE LIEFDE.

  IK BEN DE WAARHEID.

  IK BEN.

  DE KRACHT VAN DEZE CODE HELPT U BIJ HET VERSPREIDEN VAN HET NEGATIEVE EN HET VERVANGEN DOOR HET POSITIEVE.

  HET VERHOOGT JE WEZEN MET LICHT.

  HET VERSTERKT WIE JE BENT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *