Benjamin Fulford: “Dood van Koning Charles, Instorting van Biden, Poetin Interview, ze wijzen allemaal op regimeverandering in het Westen.”

12 februari 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Voordat we met ons rapport beginnen hebben we een update van vorige week. Een voormalig US Marine Commando en Apache strijder met de naam William Twofeather kreeg de informatie over de kinder-martelinrichtingen waarover we verslag deden. Nu horen we:

Deze misdadigers werden verwijderd door een gezamenlijke strijdmacht georganiseerd door Stammenpolitie en waarnemende Dorps Politieagenten in samenwerking met plaatselijke Ordehandhavers (LEO’s) in Californië. Ze namen geen gevangenen. 

Als een inrichting op deze manier wordt vernietigd, wordt iedereen in de inrichting gedood, behalve natuurlijk, de kinderen die gered kunnen worden. Je zou een vriend van een van hen kunnen zijn of een van de mannen die gehuurd is om deze misdaad uit te voeren of een conciërge die de W.C. schoonmaakt. Het doet er niet toe. Je zult doodgeschoten worden als een bereidwillige medeplichtige aan een halsmisdaad.

Dus dat is wat er gebeurde in Californië. De Indiaanse Stammenpolitie kreeg hier lucht van en forceerde actie.

https://archive.org/stream/cym-corp-1/CYM%20Corp%203_djvu.txt

http://www.paulstramer.net/2024/02/international-public-notice-murder-and.html

Ons is ook verteld dat de mensen achter deze misdaad niet militair zijn maar eerder “Defensie Aannemers die opereren vanuit New York, maar geleid worden vanuit Annapolis, Maryland en militaire rangnamen gebruiken voor personeel dat in dienst is”.

De jacht op deze moordenaars zal voortduren totdat de laatste man van hen van de aarde is verwijderd. 

Oké, dan komt nu hier het verslag van deze week:

Dood van Koning Charles, Instorting van Biden, Poetin Interview, wijzen allemaal op regimeverandering in het Westen

Het lijdt geen twijfel dat er nu regime-verandering plaatsvindt in de Westerse wereld. De tekenen hiervan omvatten de dood van “Koning Charles”, de instorting van Joe Biden, de verwijdering (opnieuw) van de Amerikaanse Minister van Defensie en het grote Poetin interview. De opstand van boeren over heel Europa, die nu zich nu ook verspreidt naar landen als Canada en India, zijn andere signalen hiervan. We krijgen ook voorlopige rapporten van Poolse inlichtingenbronnen dat veel Khazariaanse maffialeiders, inclusief Ach-Satanist Victoria Nuland zijn gedood in een raketaanslag nadat ze vorige week naar Oekraïne waren gevlucht.

Laten we beginnen met de aankondiging dat “Koning Charles” kanker heeft. Bronnen van de Koninklijke familie vertellen ons dat hij al dood was op het moment van zijn inauguratie. Die werd een satanische zes maanden, zes weken en zes dagen na de moord van Koningin Elizabeth ten tonele gebracht om te bevorderen dat de Britse publieke opinie zich tegen hem zou keren. Een officiële aankondiging van zijn dood wordt spoedig verwacht, zeggen de bronnen. Prinses Anne zal daarna de feitelijke macht bezittende Britse monarch worden  als regent voor Prins William’s 10-jaar oude zoon George. Anne is een goed mens die nu al behoorlijk lang met de witte hoeden samenwerkt. 

Laten we dan nu kijken naar de gecontroleerde afbraak van het nep Biden presidentschap. Special Counsel [bijzonder raadsman] Robert Hur heeft geweigerd om President Joe Biden te vervolgen, deels omdat hij een “oudere man was met een slecht geheugen”. Met andere woorden, Hur zei dat Biden mentaal ongeschikt was om terecht te staan. Dat plaatst de zogenaamde leider van de Westerse wereld onder de meest domme en geestelijk meest onvolwaardige mensen in het hele Amerikaanse interneringssysteem. Dit zou inderdaad waar kunnen zijn als je kijkt naar al zijn kletspraatjes. Juist vorige week zei hij dat hij had gesproken tegen de dode Franse President Francois Mitterand en de dode Duitse Bondskanselier Helmut Kohl. Hij noemde ook de Egyptische President Sisi de President van Mexico. 

Stephen Miller, voormalig senior adviseur van het Witte Huis zegt: “Het is een heel lage drempel om mentaal fit geacht te worden voor een rechtszaak… Die heel lage drempel… daaraan voldoet de President van de Verenigde Staten niet… Hij ging vanavond live op T.V. en sprak over het openstellen van humanitaire doorgangen van Mexico naar de Gaza Strip.” 

Kijk dan hier naar een HEEL verwarde Joe Biden die absoluut SCHREEUWT als hij de weer bruikbaar gemaakte “sukkels en verliezers” grap vertelt; de hele tijd brabbelend.

Hier zijn nog wat video’s die de extreme staat van zijn mentale achteruitgang tonen.

Eigenlijk, sinds de echte Biden in 2021 werd geëxecuteerd, toont het de achteruitgang van de ingehuurde acteurs die zijn rol spelen. Of dat óf de acteurs wordt verteld om zich seniel te gedragen om de geloofwaardigheid van de hele Presidentiële Biden farce te ondermijnen. Hoe dan ook, het is duidelijk het eindspel voor de Biden show.

Laten we dan kijken naar het Tucker Carlson interview met de Russische President Vladimir Poetin. Het interview werd meer dan 150 miljoen keer bekeken op X (het voormalige Twitter). X is het eigendom van Elon Musk die, volgens de Russische FSB, werkt voor het Amerikaanse militaire National Reconnaissanse Office [ een van de 17 inlichtingendiensten]. Onze senior CIA-bronnen vertellen ons ook dat US Commander-in-Chief Donald Trump in Rusland was ten tijde van het interview.   

Er kan geen twijfel bestaan dat het Poetin interview bedoeld was om jaren van intensieve anti-Rusland propaganda in het Westen te ondermijnen. Dit betekent dat het Amerikaanse leger en Rusland het eens zijn geworden om een alliantie te vormen. Het Russische nieuwsbureau Tass rapporteert dat enkele tientallen nieuwsbureaus over de hele wereld Poetin willen interviewen, wat duidelijk maakt dat er een eind komt aan de campagne om Rusland te demoniseren. 

Maar het verhaal van de olifant in de kamer waar niemand over mag spreken is absoluut van toepassing op dit interview. Poetin en Tucker vermeden het te hebben over Khazaria en de Khazariaanse maffia, waartegen ze zich nu in feite beiden verenigd hebben. Er waren echter veel aanwijzingen. Poetin zei dat de [Khazariaanse] “Bolsjewieken de Sovjet Oekraïne hadden opgericht, die daarvoor nooit had bestaan” en dat Lenin, de oprichter van de Sovjet staat er “OM EEN OF ANDERE ONVERKLAARBARE REDEN, op stond dat ze het recht hadden zich terug te trekken uit de USSR”.  Hij zei ook dat “WEER OM ONBEKENDE REDENDEN, de Bolsjewieken zich bezig gehouden hadden met Oekraïnianisatie.”

https://tass.com/politics/1743903

Aangezien Poetin het interview begon met het noemen van de koningen die het Khazariaanse rijk vernietigden en Rusland in een Christelijke staat veranderden, is het duidelijk dat hij met opzet rond de KM olifant danste. Maar, hij zei wel dat de huidige leiders van Oekraïne “mensen die Polen, Joden en Russen vernietigden” verheerlijkten. Als we grootmoedig zijn, kunnen we aannemen dat hij de KM geen enkel excuus wilde geven om hem te beschuldigen van “antisemitisme”. Er kan echter geen twijfel bestaan dat Poetins mensen voldoende hints voor mensen achterlieten om door te krijgen dat Rusland gevochten heeft tegen een eeuwenoude intrige om een groter Khazaria te recreëren.  

Hier is een goede satirevideo van het interview die je wat amusement brengt.

Het andere grote punt is dat Poetin bevestigt dat hij een overeenkomst bereikte met George Bush Sr. om gezamenlijk de rakettechnologie verder te ontwikkelen waarvoor het enige mogelijk doel zou zijn China. Poetin zegt dat dit plan gesaboteerd werd door KM machtsmakelaars in de VS die de USSR wilden veranderen in “een aantal schijnstaat-entiteiten en ze in zo’n verdeelde vorm te onderwerpen, om hun gemeenschappelijk potentieel te gebruiken voor de toekomstige krachtsinspanning met China.”

Tijdens het interview overhandigde Poetin Carlson een map met documenten. Dit is de enige manier om geheimen door te geven omdat alles wat digitaal is gecompromitteerd is.

Onze eigen FSB-bronnen bevestigen dat het echte doel van de Russische oorlog in Oekraïne is het verslaan van de Federal Reserve Board en hun KM eigenaren zoals de Rockefellers en de Rothschilds.

En ook, zoals in het begin al is genoemd, zeggen Poolse inlichtingenbronnen dat een raketaanval vorige week “hoog in rang zijnde Duitse militaire generaals” en andere ambtenaren doodde. Aangezien Victoria Nuland, de echte president van Oekraïne, daar op dat moment was, kunnen we speculeren dat ze verwijderd werd in een gemeenschappelijke militaire operatie van Amerikaanse witte hoeden en Russische militairen. De tijd zal het leren.

Om te begrijpen wat het Amerikaanse leger echt denkt over de Oekraïense regering, luister naar wat Vijfsterren Generaal (voor zover het deze nieuwsbrief betreft) Douglas McGregor zegt:

“[President van Oekraïne Vladimir] Zelensky is een voormalig acteur die transvestieten speelde… werd opgepikt door een oligarch, genaamd Kolomoysi… die het NeoNazi Azov Battalion financierde… en werd gezegend door Victoria Nuland…” 

Een van de eerste dingen die VS President Donald Trump deed toen hij het ambt aanvaardde was Nuland ontslaan. Hopelijk is deze massamoordenaar naar de hel gegaan waar ze thuishoort.

Trump is ook openlijk uitgekomen tegen de massamoordende Israëlische Misdaadpremier Benyamin Netanyahu. Luister naar een paar van zijn opmerkingen over Netanyahu in de video hieronder.

Netanyahu loopt op zijn laatste benen. Leiders van over de hele wereld, inclusief de President van Turkije en het hoofd van de VN beschuldigen hem van Nazi-stijl oorlogsmisdaden.

https://tass.com/world/1744439

Saoedi-Arabië, Egypte en alle landen van het Midden-Oosten nemen actie tegen Netanyahu’s satanische acties. De wereld wordt eindelijk wakker voor het feit dat Israël werd gecreëerd door de Nazi’s.

Nu we het over Nazi’s hebben, President Javier Milei van Argentinië verscheen in Israël om de wereld te laten zien wie zijn echte meesters zijn: De Khazariaanse Maffia. Het kan goed zijn dat hij naar Israël is gevlucht om bescherming te zoeken nu de Argentijnse Christenen hebben doorgekregen dat hij een Satanische moordenaar is.

https://jewishinsider.com/2024/02/javier-milei-argentina-israel-benjamin-netanyahu-jerusalem/

Hoe dan ook, Trump leidt de aanval. Kijk even naar de massale menigten die “USA” scanderen terwijl ze wachten op de aankomst van President Trump bij een bijeenkomst in Conway, South Carolina.

“Dit is de menigte die geen plaats kon vinden in het gebouw waar de bijeenkomst plaats zou vinden in Nikki Haley’s thuisstaat… Nikki is aangebrande toast [slang voor onherstelbaar beschadigd]” is het commentaar van een Pentagon-bron.

“Nikki mag dan haar carrière begonnen zijn in South Caroline, maar nu is ze 100% de kandidaat van Wall Street en de oorlogsmachine.” Zei President Trump tegen de menigte in Conway, South Carolina

Trump heeft het heel duidelijk gemaakt dat hij denkt dat Barack Hussein Obama de echte kracht achter de Biden bedriegerij is en belooft er een eind aan te maken. Om dit te bevestigen kun je in de video’s hieronder zien dat Nancy Pelosi en Biden toegeven dat Obama de show leidt. Dus Obama, de vent achter de grote transgender push en de grenschaos, wordt afgebroken door Trump.

Dit zal bijna zeker voor november gebeuren. De door de regering geleide Epoch Times gebruikte de volgende kop: “Studie over de Mail-in Stembiljettenfraude komt tot de bevinding dat Trump ‘Bijna Zeker’ de 2020 verkiezing won” wat laat zien dat er spoedig een verandering in de macht zal zijn.

Maar we moeten Hillary Clinton Rockefeller, Barack Hussein Obama Hitler enz. geboeid voor de camera’s zien verschijnen om dit te bevestigen.

https://www.theepochtimes.com/us/mail-in-ballot-fraud-study-finds-trump-almost-certainly-won-in-2020-post-5583575?src_src=News&src_cmp=breaking-2024-02-09-2&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwup2RRBLs0yEwDm3hyT3JVh8n8e9oFCdohDg%3D%3D

Dominostenen vallen echter absoluut om: Senator Mitch McConnell heeft zijn ontslag aangekondigd.

Nu heeft Lid van het Congres Mike Gallagher, die een van de Republikeinen was die tegen de impeachment van Minister van Binnenlandse Veiligheid Alejandro Mayorkas stemde, opdracht gekregen om ontslag te nemen. 

https://apnews.com/article/mike-gallagher-retirement-impeachment-mayorkas-wisconsin-a125c50142905225ae58f7f36f9bd1e1#:~:text=U.S.%20Rep.%20Mike%20Gallagher%20says%20he%20won%27t%20run,Republicans%20to%20impeach%20Homeland%20Security%20Secretary%20Alejandro%20Mayorkas

Zoals in het begin al gezegd, de al dood zijnde “Minister van Defensie” Lloyd Austin is terug in het ziekenhuis. “Hij zal niet weer gezien worden, alleen als CGI of een dubbel”, zeggen CIA-bronnen. “Deze keer wordt het misschien officieel bekend gemaakt door de KM-MSM dat ‘hij helaas is heengegaan als gevolg van complicaties’”, zeggen de bronnen. 

Intussen in Hongarije nam President Katalin Novák ontslag te midden van algemeen protest tegen een pardon dat hij gaf aan een man die veroordeeld was als een medeplichtige in een seksuele kindermishandelingszaak.

We zien ook menigten die boe roepen tegen Satanische politici wanneer ze in het openbaar verschijnen. In de video hieronder kun je kijken naar een rubbergemaskerde Killary Clinton actrice (let op de duidelijke naad in haar nek) die uitgejouwd wordt als oorlogscrimineel. 

Vervolgens kun je kijken naar Dwayne Johnson à la De Rock die in Las Vegas wordt uitgejouwd naar de hel te gaan. Als de menigte De Rock uitjouwt, scanderen ze “Maui, Maui, Maui”. Goede kans dat hij zijn Rocks kreeg van wat adrenochrome dat uit de 500 vermiste Maui kinderen werd gemarteld.

 “Dit is veelbetekenend – De Rock is een Hollywood Satanist – nog weer een marionet die door de KM -WEF wordt gebruikt. Dit illustreert verder de zich voortzettende Wereldwijde Ontwaking van de mensheid”, zegt een Mossad-bron.

In Canada zegt de Satanist verrader Justin Castrudeau dat de oppositieleider voorstelt om “Canada weer groot te maken. Dat is niet wat de Canadezen willen.”

De video’s hieronder laten zien dat hij van alle kanten aangevallen wordt en niet veel langer meer zal meegaan.

Er gaat ook een afrekening komen in Engeland. Chris Stevens, een overlever van de elite Aldenham School heeft in het openbaar Britse koninklijken beschuldigd serie kinderverkrachters te zijn die “zich voeden” met kinderen: 

De Britse ‘koning’ Charles; de pedofiele Prins Andrew; en alle andere leden van de ‘koninklijke’ kliek wereldwijd, zouden onmiddellijk voor het gerecht gebracht moeten worden. Wij kunnen niet vreedzaam naast elkaar bestaan met mensen die denken dat het acceptabel is om onze kinderen te verkrachten. De mensheid heeft het eind van haar tolerantie bereikt voor de ‘koninklijke’ pedofielen en hun pandemie van kinderverkrachting en -marteling.

https://vo.lc/School-Of-Fools-Aldenham.html

De waarheid is dat de meeste leraren op Aldenham kinderverkrachters waren. Aldenham School heeft niet alleen een ongelukkig probleem met leraren die studenten verkrachten maar het werd speciaal voor dit doel opgezet.

Vanwege de intieme banden van de school met Britse leden van het koninklijk huis, gaan weinig overlevers ver genoeg om een klacht te deponeren, laat staan de politie ervan te overtuigen actie te nemen. 

We horen ook van Britse inlichtingenbronnen dat ze op het oorlogspad zijn tegen hoog-niveau Satanische agent Simon Case, die de Britse civiele dienst leidt. Ze bevestigen dat Case in 2012 betrokken was bij een samenzwering om de Olympische Spelen op te blazen en de hele koninklijke familie te doden.

Case onderhandelde ook een 10 miljoen Euro omkoopsom voor Premier Boris Johnson, om verraad te plegen in een Handels- en Samenwerkingsovereenkomst met de EU. Dit geld staat op zijn buitenlandse rekening bij Henry Ansbacher & Co, Road Town Tortola, Britse Maagden Eilanden branch.

Deze video toont dat Boris Johnson, ook bekend als Bozo Johnson, bang is voor wat er komen gaat: zijn militaire tribunalen voor hoogverraad en misdaden tegen de mensheid. 

Erger nog, BJ’s baas Case was op de hoogte van Koningin Elizabeth’s opgewekte botkanker en was daarom medeplichtig aan een tweede poging tot koningsmoord. Jammer genoeg deze keer met succes. Hij wist dat de Koningin stervende was maar hield dat weg bij senior leden van de Koninklijke Familie, inclusief Andrew en William, waardoor hij ze verhinderde op tijd Balmoral te bereiken. Hij orkestreerde de foutieve tijd van de dood van de Koningin en hield daarna de toenmalige Premier, Liz Truss, in het duister.

Zodra Case is verwijderd, en hij ZAL VERWIJDERD WORDEN, zal het hele Rishi Sunak slavenregime ook in elkaar storten.

Tussen haakjes, in een teken hoe slecht deze mensen zijn, ze proberen fluoride aan al het Britse drinkwater toe te voegen.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-13059969/Millions-fluoride-added-tap-water-biggest-expansion-controversial-scheme-1980s.html

Dit komt nadat de US regering eindelijk toegaf dat fluoride het IQ van kinderen verlaagt en dat het veel andere bijwerkingen heeft. “Het dom houden van de bevolking is opzettelijk en geen toevallige consequentie van het proberen onze tanden te beschermen”, waarschuwt een Mossad-bron.

“Er is een reden waarom fluoride werd toegevoegd aan het drinkwater; het verkalkt de pijnappelklier, dat wat ons verbindt met de Schepper. Ze willen ons niet boven de matrix zien,” zegt hij.

De controleurs van de Matrix stelen ondertussen geld van de belastingbetalers om Europa en Noord-Amerika de overstromen met illegale immigranten.

Toen we keken naar de Amerikaanse bruto binnenlands product cijfers in het vierde kwartaal, kregen we amper $300 miljard in een extra BBP voor – je kunt erop wachten – $834 miljard nieuwe federale schulden. 

Het grootste deel van die $300 miljard aan BBP-groei blijkt geld te zijn dat besteed is door illegale immigranten die belastingbetalersgeld krijgen. Wanneer BBP groeit door regeringsuitgaven, meet dat geen welvaart, het meet verdwijning van welvaart op z’n best, vernietiging van welvaart of z’n slechtst, zegt Peter St. Onge.

https://www.profstonge.com/p/27-trillion-buys-spectacular-gdp

In de VS krijgen illegale immigranten meer geld voor voedselbonnen dan worstelende Amerikanen en staan op het punt om meer betaald te krijgen dan veteranen.

In Europa krijgen ze luchtvervoer, kwaliteitshotels, heerlijke restaurant lunches, nieuwe smart phones, zakgeld, gratis medische zorg en vele andere tegemoetkomingen.

Toen vertegenwoordigers van de sheriffs en politiechefs van de Verenigde Staten naar Washington gingen om “President Biden” hiermee te confronteren, weigerde hij ze te ontmoeten om over grenskwesties te praten of te praten over misdaad die plaatsvindt vanwege de grenskwestie. (Veel meer hierover op Twitter. Heel gedetailleerd.)

De KM leiders van het Westen zijn ook bang om boze boeren te ontmoeten. Hier kun je kijken naar hoe Franse boeren de Oekraïense Ambassade insmeren met mest. 

“Aangezien het Westen en de EU voorvechter blijven voor oorlog – wordt geen enkel woord vuil gemaakt aan de CO2 voetafdruk van tanks en bommen – toch vallen ze boeren aan omdat hun koeien scheten laten”, is het commentaar van een Poolse inlichtingenbron.  

Door heel Polen, protesteren boeren in 260 steden voor het Gemeentehuis omdat ze het voedsel dat ze produceren nergens kunnen verkopen, de magazijnen vol liggen met Oekraïens graan en er nog meer aankomt. Ze zijn tegen de Green Deal en het beperken van CO2 uitstoot in agrarische productie.

De boeren beginnen te winnen. Volgens ooggetuigen, na dagen van zware blokkades door boeren bij de belangrijkste magazijnen van Aldi en Delhaize, beginnen de planken in België langzaam leeg te raken.

Niet alleen protesteren de boeren over heel Europa, en nu nu ook in Engeland, maar ze protesteren ook in landen als Canada en India. Vissers en  vrachtwagenchauffeurs sluiten zich aan bij de protesten.

De misleidende EU leiding reageert door het totalitaire WHO pandemieverdrag te introduceren zonder EU regeringen of bewoners te consulteren. Het document stelt dat “het hoogst bereikbare niveau van fysieke en mentale gezondheidsbescherming een mensenrecht is.” Wat is van cruciaal belang voor de gezondheid? Volgens het Bestuur “zijn het bereiken van gendergelijkheid, het bestrijden van schadelijke gender stereotypes en het aanpakken van stigma en discriminatie de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid van iedereen.”

Het Wereld Economisch Forum van haar kant roept nu op om miljoenen katten en honden over de hele wereld te doden om de “koolstof voetafdruk” te verminderen die ze produceren door vlees te eten. Ze willen een internationaal beleid introduceren dat de meeste huisdiereigenaren zou verplichten euthanasie te plegen op hun huisdieren en aanbeveelt om schildpadden, slangen en reptielen te houden in plaats van honden en katten. Emma Thompson stelt zelfs voor dat eigenaren hun huisdieren opeten! Iedere keer dat de elite dacht dat ze slim waren, vernietigden ze honden en katten, alleen keerde deze “wijsheid” als een boemerang naar hen terug in de vorm van muizen en ratten, die de PEST verspreidden. 

https://www.disclose.tv/id/5hyzrbpgjw

Ruslands Poetin, in tegenstelling, liet zien waar echte leiders over zouden denken toen hij tegen Carlson zei dat de Mensheid momenteel tegenover veel dreigingen staat. Vanwege genetisch onderzoek, is het nu mogelijk om een supermens te creëren, een gespecialiseerd menselijk wezen – een genetisch geconstrueerde atleet, wetenschapper of soldaat. AI, genetica, of elk ander gebied, de tijd zal komen om een internationale overeenkomst te bereiken over hoe deze dingen geregeld moeten worden.

Dit soort dingen zullen mogelijk worden zodra de KM uit de macht verwijderd is.

Om terug te keren naar de KM, we zagen dat de grote geldoogst van de Amerikaanse Super Bowl  net was geëindigd. Mensen moeten wakker worden en begrijpen dat de NFL [National Football League] is geregistreerd als een showbedrijf en niet als een sport. Als je wilt weten wie zal winnen of verliezen hoef je alleen maar te kijken naar hoe het wedden verloopt. De ploeg waarop de meeste mensen wedden, zal verliezen. Dat is wat er gebeurt wanneer wedstrijden gemanipuleerd worden. 

Oké tot slot: het Chinese Nieuw Jaar is gekomen en Singapore vierde het met een vliegende draak, geformeerd door 1500 drones. Dit is een publieke demonstratie van slechts een van de vele types blue beam technologie.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *