Benjamin Fulford: “De tweede Amerikaanse Revolutie is begonnen, God Zegene Texas.”

29 januari 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het officiële verzet van Texas Gouverneur Greg Abbot tegen illegale orders van de nep V.S. President Joe Biden en het door chantage gecompromitteerde Hooggerechtshof markeren de openingsschoten van de tweede Amerikaanse Revolutie. Dit maakt deel uit van een wereldwijde revolutie tegen het Satanisch Khazariaanse maffiabewind. In Frankrijk en andere delen van Europa zijn boeren met tractoren, het moderne equivalent van boerenkinkels met hooivorken, op het oorlogspad tegen de door de KM-gecontroleerde marionettenregeringen. Ook Rusland bereidt zich eindelijk voor om op te rukken naar West Europa en de Nazi teistering daar te vernietigen. In het Midden-Oosten heeft het V.K. officieel de Balfour Declaratie ingetrokken wat betekent dat Israël in zijn huidige vorm ophoudt te bestaan. Ook in China wordt de communistische partij geconfronteerd met een ongekende crisis nu haar op vastgoed gebaseerde financiële systeem instort. Er broeit ook een revolutie in Iran nu de KM marionet “Hoogste Leider” Ayatollah Khamenei wordt vervangen, volgens Iraanse bronnen.   

Er is veel te rapporteren, laten we daarom beginnen met de situatie in de Verenigde Staten. De maatregel van Texas en 27 andere staten om de Nationale Garde naar de Mexicaanse grens te sturen in strijd met het onwettige Biden-regime is revolutionair. Wat de patriotten echter moeten begrijpen is dat ze met het stoppen van de illegale stroom van mannen van militaire leeftijd naar de V.S. slechts vechten tegen één arm van de octopus. Ze moeten ook begrijpen dat de KM Deep State hoopt deze gebeurtenis te manipuleren tot een burgeroorlog in de V.S. om zo de verkiezingen te cancelen en aan de macht te blijven. 

Maar ongeacht wat, er is geen enkele kans dat de KM Amerikanen zal dwingen tegen elkaar te vechten in een burgeroorlog. Laten we wel wezen, niemand zal gaan vechten voor de nep Biden om te garanderen dat mannen van middelbare leeftijd gekleed in vrouwenkleren dameskleedkamers kunnen gebruiken. Dit is hoe welke Federale agent ook op weg naar Texas eruit zou zien. 

Hoe dan ook, het hoofdprobleem ligt niet in Texas. Zoals Aartsbisschop Carlo Vigano waarschuwt “De stad van de duivel is duidelijk herkenbaar  in…de Nieuwe Wereldorde, de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, De Europese Unie, de Wereldbank, het Internationaal Monetaire Fonds en in al die zogenaamde ‘filantropische instellingen die een ideologie van dood, ziekte, vernietiging en tirannie volgen.” Deze groepen komen bijeen in Davos om “openlijk te verklaren dat ze de wereldbevolking willen reduceren door georganiseerde oorlogen, hongersnoden en plagen.”

Om de overwinning te behalen moeten patriotten overal zich richten op de kop van de octopus. Die bevindt zich in het gebied rond het Meer van Geneve in Zwitserland. De armen van de octopus zijn te vinden in plaatsen als Silicon Valley (Apple, Microsoft, Google, Meta, enz.) Washington DC (Victoria Nuland, Eliot Abrams, enz.), Tel Aviv (Benyamin Netanyahu en zijn mede-oorlogscriminelen) en Tokyo, Japan (de zogenaamde Japan managers onder nep “ambassadeur” Rahm Emmanuel).

Patriotten hebben zich geschaard achter de Commander in Chief en President, Donald Trump van de Republiek van de Verenigde Staten om tegen deze mensen te vechten. Tussen haakjes, om te begrijpen wat Republiek precies betekent, kijk dan even naar de korte video hieronder.  

Patriotten moeten ook beseffen dat Trump het doelwit is geweest van een geraffineerde desinformatie campagne met gebruik van een nep Trump. Kijk naar de foto’s hieronder van de twee Trumps met verschillend haar en verschillende kleur ogen, die recentelijk in het openbaar zijn verschenen. Degene met het wit rond zijn ogen is de nep Trump, zeggen NSA-bronnen.

De nep Trump gedraagt zich als een Rattenvanger van Hamelen door mensen dingen te vertellen die ze willen horen zoals dat hij “het moeras droog zal leggen”, terwijl hij giftige vaccins aan ze opdringt. De echte Trump was altijd tegen vaccins omdat zijn eigen zoon erdoor beschadigd was. Hij is degene die verschijnt met Melania. Dus, als je een kans krijgt om Trump een vraag te stellen, vraag hem dan of de vaccin-pushers gearresteerd en voor het gerecht gebracht moeten worden wegens oorlogsmisdaden. De echte Trump zal “ja” zeggen.

Voormalig Brits Premier Boris Johnson zegt: “Mij is verteld dat bij de cocktail party’s van Davos de woke-activisten zo hevig beefden dat je het ijs in hun negroni’s kon horen tinkelen [bij het vooruitzicht van Trump].” (negroni is een cocktail van gin, Campari en vermout]

De Soros familie, nauw samenwerkend met het oude massamedium The Atlantic, heeft nu openlijk een wat gesluierd, niet-verbaal dreigement van een sluipmoord geuit tegen President Donald J. Trump.

Let goed op, Een enkele kogel (1 schot) door veiligheidsglas (persoon van belang), “47” dollars USD. Als hij wordt gekozen, zal Trump de 47e president van de Verenigde Staten worden. Op het zichtbare biljet: “Zal Betalen aan Houder op Vertoon” (ingehuurde job). 

Intussen lijkt een avatar die zich voordoet als George Soros een beroerte te hebben gekregen terwijl hij life op televisie zijn speech geeft bij het WEF. Het is duidelijk dat ze dodelijk ongerust zijn.

Hoe dan ook, de troepen van de Nationale Garde die bijeenkomen aan de Mexicaanse grens zouden op weg moeten gaan naar Silicon Valley, New York en Washington DC en op zoek moeten gaan naar criminelen als Soros want dat zijn de mensen die de illegale immigranten betalen om de V.S. te overstromen. Ze moeten massamoordenaars als Bill Gates arresteren en de tech bedrijven en marionettenleiders dwingen de waarheid te vertellen over dingen als het massaal martelen en vermoorden  van kinderen.   

Jim Caviezel bevestigt dat “Epstein Eiland niet het enige sekseiland is daarginds.” 

Senator Chuck Grassley (Rep-Iowa) zit op de zaak en zegt:

Mijn kantoor werkt… om de identiteit van zoveel mogelijk vermiste kinderen vast te stellen in de hoop dat ze gevonden en gered kunnen worden. Ik verwacht de samenwerking van DHS [Ministerie van Binnenlandse Veiligheid] maar ook de volledige samenwerking van HSI, FBI, HHS en elke betrokken NGO, in deze criminele missie. Het is onze morele plicht om alles te doen wat we kunnen om kinderen te redden die seksueel misbruik of gedwongen arbeid hebben ondergaan.”

https://www.grassley.senate.gov/news/news-releases/grassley-alerts-dhs-fbi-to-evidence-of-human-trafficking-calls-for-immediate-action-to-locate-and-rescue-migrant-children

Er is ook een belangrijke witte hoeden militaire operatie geweest om het Pentagon te zuiveren van Satanisten. De bekendmaking dat Lt. kol. Michael Aquino, voormalig hoofd van US Special Forces en grondlegger van de Tempel van Set “zelfmoord pleegde” is een teken hiervan. “Dit onmens was extreem kwaadaardig. Hij was ook heel machtig en invloedrijk in de hoogste niveaus van het Deep-State militair-industrieel complex, de wereldwijde inlichtingendiensten en Hollywood”, zeggen CIA-bronnen. Ons werd verteld dat hij enkele jaren geleden was vermoord maar deze formele aankondiging van zijn dood is bedoeld als een voor iedereen zichtbaar signaal.

https://news.snbc13.com/lt-col-michael-aquino-u-s-army-retired-and-founder-of-temple-of-set-has-died-by-suicide-death-obituary/

De door de KM gecontroleerde verrader Mark Milley zit intussen in Gitmo in afwachting van de openbare tribunalen. De weg wordt voorbereid met rapporten dat hij de Nationale Garde opdracht gaf om zich terug te trekken toen de 6 januari psy-ops werd geënsceneerd.

De verwijdering van Generaal Mark Milley was het startsignaal van de voortgaande zuivering van Pentagon functionarissen die betrokken waren bij de vaccin massamoord en andere misdaden, bevestigen Pentagon-bronnen. Als je dus in het leger of bij een handhavingsdienst van de politie zit, overhandig je bevelvoerend officier dan het bewijs dat de vaccins moord waren en vraag hem dit verder te brengen in de hiërarchische structuur. Zodra je iemand treft die onderzoek ernaar probeert tegen te houden, zal je een verrader geïdentificeerd hebben. En op verraad staat de doodstraf. Vergeet niet dat deze mensen actief proberen jou en je familie te vermoorden en dat je wettelijk het recht hebt op zelfverdediging.

Hoe dan ook, de militaire zuiveringen zijn ter voorbereiding van een financiële zwarte zwaan gebeurtenis die de belangrijkste bron van macht van de Satanisten, de controle over geld, zal wegnemen. Toen dit verslag op het punt stond online te gaan, belde MI6 ons op om ons te informeren dat een enorme financiële dominosteen was gevallen met de “ineenstorting van Barclay’s Bank”. Dit zal leiden tot een “Dinsdag Lehman gebeuren”, volgens MI6. Het Britse  hedgefonds Qube schijnt iets te weten over wat er staat te gebeuren want ze accumuleerden een short inzet van meer dan $1 miljard tegen top Duitse bedrijven, waaronder Volkswagen en Deutsche Bank. De Europese Centrale Bank van haar kant bevestigt dat ze banken vroeg “een verslechtering in het sentiment waar te nemen wat zou kunnen leiden tot een deposito run”.

https://finance.yahoo.com/news/ecb-asks-lenders-monitor-social-152152841.html

Zodra de grote Amerikaanse en Europese banken als JP Morgan en Deutschebank, enz. omvallen, zal er een eind komen aan de Federal Reserve Board en haar hele systeem van Babylonische schuldenslavernij.

Als teken dat dit echt een revolutie is, hebben Franse boeren het land tot stilstand gebracht door belangrijke wegen te blokkeren met enorme konvooien van tractoren. In een vertoon van solidariteit is de vrachtwagentoegang tot de haven van Calais ook geblokkeerd wat transport van goederen naar het Verenigd Koninkrijk verhindert.

Boeren in Duitsland en Polen protesteerden ook tegen de Europese Unie. Sommigen organiseerden een protest in Brussel, het hoofdkwartier van de Europese Unie, wat laat zien dat ze het zat zijn.

Ook radicale rechtse partijen zijn op koers om als eerste te eindigen in negen landen waaronder Oostenrijk, Frankrijk en Polen. “Het is een opstand”, zegt Veronique Le Floc’h, de president van Rural Coordination.

Als teken van echte Europese opvattingen, laat een Hongaars onderzoek zien dat 98% van de ondervraagden de anti-Oekraïne politiek van de Hongaarse regering steunt, speciaal met betrekking tot de oorlog in Oekraïne. 

https://www.eurointegration.com.ua/eng/news/2024/01/25/7178228/

Het ziet er naar uit dat Rusland zich klaarmaakt om Europa te hulp te komen. De Russische Doema of Parlement zal het Franse Parlement bewijs presenteren van Franse militaire operaties tegen Rusland uitgevoerd in Oekraïne. Officieel is Frankrijk niet betrokken bij militaire operaties in Oekraïne, maar steunt deze wel door wapens te leveren. Als Franse soldaten betrokken waren in de gevechten, zou de Franse Republiek in Oorlog zijn met de Russische Federatie, merkt Meysann op. Als de NAVO niet in Oekraïne is, waarom zijn daar dan 60 Franse soldaten en waarom schieten ze dan niet alleen in de oorlog in Oekraïne maar ook binnen de Russische grenzen?

https://www.voltairenet.org/article220299.html

De Russen dienen ook formele criminele aanklachten in tegen het Oekraïense regime voor het opzettelijk neerschieten van een Russisch vliegtuig dat 64 Oekraïense krijgsgevangenen vervoerde voor uitwisseling.

https://tass.com/emergencies/1736733

Het officiële Russische persbureau Tass zegt: “De Europese Unie heeft niet het noodzakelijke verdedigingspotentieel om zelfstandig Rusland te confronteren… bijvoorbeeld, het Belgische leger heeft zo’n tekort aan ammunitie en financiering dat soldaten kort na het begin van een conflict ‘stenen zullen moeten gooien’.” 

https://tass.com/world/1737303

Als teken dat Rusland zich klaarmaakt voor oorlog beloofde President Vladimir Poetin:

“We zullen alles doen om het Nazisme te stoppen en volledig uit te roeien. Supporters van de Nazi beulen, hoe ze tegenwoordig ook genoemd mogen worden, zijn gedoemd uitgeroeid te worden.”

Woensdag zei de Nazi NAVO dat zo’n 90.000 troepen deel zullen nemen aan de een maand durende Steadfast Defender 24 om te oefenen voor oorlog tegen Rusland, maar dit is een aanfluiting. Het feit is dat het Amerikaanse leger er al mee heeft ingestemd de veiligheidscontrole van West-Europa over te dragen aan Rusland en niet zal vechten tegen Rusland om de Nazi EU te beschermen.

Dit past bij wat bronnen van Aziatische Geheime Genootschappen zeggen over een of andere financieel/politieke reset in maart nadat medio februari het Jaar van de Wood Dragon [Jaar van de houtdraak] begint. De Wood Dragon symboliseert vitaliteit, creativiteit, succes, intelligentie en eer in de Chinese cultuur. 

Maar eerst moet het oude systeem ingestort zijn en dat is wat zelfs in China gebeurt, zoals deze krantenkop toont:

China’s Aandelenmarkten Hebben Meer dan $6 Biljoen Verloren Nu Economische Rampen Verhevigen.

https://www.newsweek.com/china-economy-2024-stock-market-1862754

Ook de aan Rockefeller gelinkte Evergrande, ’s werelds meest in schulden zittende ontwikkelaar met in totaal meer dan $300 miljard aan verplichtingen, heeft opdracht gekregen van een Hong Kong rechtbank om te liquideren. Dit zal een domino-effect creëren dat het huidige Chinese bankierssysteem zal vernietigen. 

https://www.businessinsider.com/evergrande-ordered-liquidate-china-real-estate-property-crisis-2024-1

Als teken van voortgaand crisismanagement vragen de Chinese Premier Li Qiang en vicepresident Ding Xuexiang om hulp van “experts in verschillende branches, zakenmensen en vertegenwoordigers uit sectoren als opleiding, wetenschappelijk onderzoek, cultuur, gezondheid en sport… om te komen tot een toenemend vertrouwen en moed om uitdagingen en problemen het hoofd te bieden.

https://english.news.cn/20240123/289ac15b3b654547b61e30b446ba689f/c.html

En zo zegt het officiële Xinhua Persagentschap dat de CCP hulp zoekt van buiten de partij. Het feit is dat China een jubilee-achtige gebeurtenis net zo nodig heeft als het Westen.

Terug naar het Westen: Er blijven veel signalen dat het oude systeem wordt afgebroken naar boven komen.

In Canada oordeelde een Federaal Gerechtshof dat Misdaadpremier Justin Castrudeau’s gebruik in 2022 van de Emergencies Act om protesterende truckers te straffen, zowel onredelijk als ongrondwettig was. Dit bracht de Minister van Justitie David Lametti ertoe om af te treden. De weg is nu vrijgemaakt voor de arrestatie van wat Tucker Carlson noemt de “mentaal zwakzinnige fascist” Chrystia Freeland en Castrudeau.  

Ondertussen in Australië trekt voormalige Premier Scott Morison, die toezicht hield op de meedogenloze lockdowns, tests en traceerprotocollen in Australië, zich terug uit de politiek. “Misschien is hij in hechtenis genomen door de Alliantie en op weg naar Gitmo (tijd doorbrengen met de kerkgemeenschap is nogal onthullend)”, zegt een Pentagon-bron  

https://www.theguardian.com/australia-news/2024/jan/23/scott-morrison-resigns-politics-retirement-former-pm-liberal-party-details

Jeff Dewit, hoofd van de Republikeinse Partij in Arizona werd gedwongen om ontslag te nemen nadat opgenomen was dat hij probeerde Trumps bondgenoot Kari Lake om te kopen zich niet kandidaat te stellen voor de Senaat.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12996297/EXCLUSIVE-Audio-recording-reveals-moment-senior-Republican-figure-tried-bribe-Kari-Lake-not-run-Senate.html

Trump opponent Nikki Haley zal zeker de volgende zijn. Vivek Ramaswamy waarschuwt dat “Nikki Haley Hillary Clinton op Steroïden is… Kort nadat ze in 2018 ontslag nam als VN Ambassadeur, begon haar man het militaire aannemingsbedrijf Allied Defense LLC… als je je kandidaat stel voor het presidentschap, vertel ons dan wie de verdomde cliënten zijn van het militaire aannemingsbedrijf dat je begon door waarschijnlijk je contacten vanuit de VN te gebruiken… Ze begint te werken in de raad van bestuur van Boeing, ontvangt in het geheim vergoedingen van buitenlandse participanten, terwijl ze ook een militair aannemingsbedrijf leidt…Denk daar maar eens over na.”

Nikki Haley mislukt hoe dan ook zoals deze video van haar koers veranderende video laat zien. 

Dus nu hopen de Satanisten kennelijk dat voormalig First Lady, Michelle Obama een potentiële 2024 mededinger zou kunnen zijn. Wat hebben Joe Biden en Michelle (Michael) Obama gemeenschappelijk?

Dit zegt alles. Het ziet er dus naar uit dat de Democraten officieel afgedaan hebben.

Wat we echter nog altijd willen zien zijn arrestaties van de vaccin moordenaars. Dit komt eraan aangezien zelfs de oude massamedia nu verslag doen over de gevaren van de COVID-19 vaccins nadat in elke dosis miljarden DNA-fragmenten zijn gevonden.

Nu rapporteert Dr. Pierre Kory van zijn kant:

“158.000 meer Amerikanen stierven in de eerste negen maanden van 2023 vergeleken met dezelfde periode in 2019, wat alle Amerikaanse slachtoffers in elke oorlog na Vietnam overtreft.” De oversterfte treft jonge, van de werkbare leeftijd zijnde mensen, niet de ouderen.  

Geen wonder dat het EU Parlement met 349 tegen 254 stemde tegen de publicatie van hun contracten met Pfizer. “Dit is hoe het eruit ziet wanneer moordenaars aan de macht zijn. Eerst moorden ze en daarna stemmen ze tegen het onthullen van hun moorden”, zeggen Poolse inlichtingenbronnen.

Als je een van de bedoelingen wilt zien van het vaccin, kijk dan in de link hieronder naar laboratoriummuizen waarvan de hersenen draadloos op afstand worden gecontroleerd.

https://spectrum.ieee.org/neuroscientists-wirelessly-control-the-brain-of-a-scampering-lab-mouse

Dus, Patriotten let op, dit is massamoord en onderwerping, ongetwijfeld een groter probleem dan illegale immigranten.

Over massamoord gesproken, het Internationaal Gerechtshof van de VN gaf Israël, in een historische beslissing, opdracht zeker te stellen dat zijn leger geen genocidedaden pleegt tegen de Palestijnen in Gaza.

Israël wordt geconfronteerd met de consequenties. President Ebrahim Raeisi van Iran had vorige week een ontmoeting met zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan en zei: “Wij zijn er zeker van dat de overwinning Palestina [Judea]  toebehoort en dat zal de vernietiging van het Zionistische regime zijn.”

https://www.presstv.ir/Detail/2024/01/24/718810/Iranian-President-Ebrahim-Raeisi-Ankara-meeting-bilateral-relations

De Iraniërs bevestigden ook dat de Rothschild agent Ayatollah Khamenei wordt vervangen.

Het Israëlische regime en hun gehersenspoelde slaafpolitici in de V.S. vinden een totale oorlog tegen Iran nog steeds wenselijk, Maar Mossad-bronnen geven toe “Iran kan heel Israël in 24 uur volledig van de kaart vegen.”(Is dit misschien het echte plan?)

Als teken van deze mogelijkheid kwam een van de Houthi’s tactische ballistische raketten door de onderscheppers van de Aegis destroyer, Gravely heen. De Britse olietanker werkend namens handelsgigant Trafigura, werd vernietigd nadat hij bij zijn vaart door de Rode Zee was geraakt door een raket.

De Britse en Amerikaanse marines hebben nu besloten dat ze zullen stoppen te proberen om met Israël verbonden schepen te beschermen.

Er is binnen Israël ook een voortdurende opstand tegen de Satanist Criminele Premier Benyamin Netanyahu. Vorige week eisten meer dan 40 senior voormalige Israëlische nationale veiligheidsbeambten dat Netanyahu uit zijn ambt verwijderd wordt omdat hij naar hun zeggen een “reële” bedreiging voor het land vormt.

Josep Borrell, de Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid, heeft nu gebroken met de officiële Westerse lijn dat Hamas de vijand is. De Franse journalist Thierry Meysann zegt: “Het probleem is een ideologie die, op verschillende plaatsen en tijden, niets anders heeft gedaan dan lijden en dood zaaien. We moeten onze ogen openen en niet langer accepteren om te mobiliseren met valse vlag acties en andere leugens.

https://www.voltairenet.org/article220334.html

Het hoofd van MI6 zegt dat de Balfour Declaratie die oproept tot het creëren van een Joodse staat in Judea (Palestina) van nul en gener waarde is verklaard en dat Israël zal ophouden te bestaan in haar huidige vorm. Turkse en Iraanse functionarissen beloven dat de Joden in Israël beschermd zullen worden en dat alleen oorlogscriminelen geconfronteerd zullen worden met bestraffing.

Nu we het over oorlogscriminelen hebben, Poolse inlichtingenbronnen informeren ons:

De hoofdrabbi van Polen blijft zwijgen over de bloed bevlekte matrassen van kinderformaat die gevonden zijn onder de Joodse synagoge van de Chabad Lubavich sekte. Intussen werden meer tunnels, gegraven door Chabad mijnwerkers, gevonden in New York. Wat voor opschudding zorgde omdat… een kinderbewaarplaats werd gevonden onder een verlaten synagoge!!! Daardoor wordt de informatie van de Joodse rabbi dat er een hele “lopende band” van kinderen’s adrenochrome bestaat, volledig bevestigd. Ouderwetse CRT apparatuur die daar is gevonden bevestigt dat de ontvoerde kinderen daar tientallen jaren lang gevangen gehouden werden. 

Dit is wat er nu gebeurt in Polen. “Families kunnen hun kinderen niet terugkrijgen omdat gerechtshofafspraken zijn gecanceld en Polen wordt veranderd in een staat die vijandig staat tegenover religie”, zegt Jerzy Kwaśniewski, President van het Ordo Iuris Institute for Legal Culture.

Er vindt ook een poging tot overname plaats in Argentinië met President Javier Milei door de valuta te ontwaarden in een poging om de controle over de economie te overhandigen aan zijn KM sponsors.

De vakbonden hebben gereageerd met een ongekende staking ter afwijzing van Meili’s “anti-bevolkingsmaatregelen”, waarvan wordt gezegd dat ze “het leven, de rechten en de vrijheid van arbeiders en het Argentijnse volk bedreigen”.

https://www.batimes.com.ar/news/argentina/general-strike-in-argentina-first-great-challenge-to-mileis-reforms.phtml

In een voorbeeld van de denkwijze van Milei’s WEF bazen, zegt KM Zionistenmarionet Yuval Horror Harari “Mensenrechten zijn net als de hemel en als God, gewoon een verzonnen verhaal dat wij hebben bedacht om te verspreiden.”

Nu we het over fictie hebben, deze onmiskenbare nep foto van een “Japanse maanlander” is een teken dat het Japanse slavenregime belastinggeld betaalde aan de KM door te beweren dat hij naar de maan ging.

Het is tijd voor regimeverandering in Japan en overal elders. Breng het tot stand.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De tweede Amerikaanse Revolutie is begonnen, God Zegene Texas.”

  1. Wanneer gaan wij nu een keer eens echt opstaan voor Onze Werkelijke Rechten!!!
    Deze bevolking heeft zich nu al 15 – 20 jaar laten misleiden en dat blijkt al door hun boze misplaatste reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *