Benjamin Fulford: “De Satanische groepsgeest staat op het punt verslagen te worden.”

22 januari 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Veel monotheïsten denken dat wij voor de eindtijd staan. De werkelijkheid is dat we staan voor de begintijd. En oeroude groepsgeest of sekte, bekend in folklore als Satan, staat op het punt verslagen te worden en de mensheid staat op het punt om bevrijd te worden. Dit zal het begin markeren van een nieuw Gouden Tijdperk voor de mensheid.

Als achtergrond voor nieuwe lezers wil ik beginnen met het samenvatten van mijn persoonlijke betrokkenheid bij deze oorlog. Opgevoed als atheïst gericht op wetenschap, logica en materialisme, heeft het me tientallen jaren van ontmoeten en rapporteren over de mensen die de planeet runnen gekost om tot de conclusie te komen dat ze opdrachten kregen van Satan. Dat is de reden waarom ik besloot tegen deze entiteit te vechten door Aziaten ervan te overtuigen hun geld eraan stop te zetten. De Satanisten reageerden hierop door mij de baan van Minister van Financiën van Japan aan te bieden samen met grote rijkdom en macht. Alles wat ik hoefde doen was mee te gaan met hun plan om 90% van de mensheid te doden. Ze dreigden me te vermoorden als ik weigerde. Ik heb dit op tape. Daarna ontmoette ik groepen die me bescherming aanboden maar alleen voor het grotere goed. We besloten de Satanisten te bestrijden. 

Dit is hoe ik rechtstreeks betrokken raakte in een enorme oorlog die letterlijk al duizenden jaren woedt. De Satanisten die ik ontmoette vertelden mij dat ze 26.000 jaar geleden op deze planeet waren aangekomen om de controle over het lot van de mensheid te nemen. Dit zijn de gevallen engelen uit de bijbelse traditie. Ze berijden mensen zoals wij fietsen berijden. Net zoals wij steeds weer nieuwe computers kopen en er software in downloaden, beheersen zij mensen van generatie tot generatie en downloaden hun groepsgedachte in hun geest. Ze zijn parasitair van aard en moeten moorden en plunderen om in leven te blijven. Kijk ter illustratie daarvan eens naar wat er achter de nep Paus Franciscus staat in de foto’s hieronder. Dit is waar we tegen vechten.

Onderstaand beeld van een pedovoor die kinderen eet werd in 1546 geconstrueerd in Bern, Zwitserland, wat erop wijst dat dit al een heel lange tijd gaande is. Het is nog steeds gaande zoals wordt bevestigd door pedofiele  kannibalenkunst tentoongesteld in het EU hoofdkantoor.

Hun langlopende plan was om mensen te veranderen in boerderijdieren geregeerd door hen en hun god-koning Satan.

Laten we, met dat grote beeld in gedachte, eens kijken hoe de oorlog tegen Satan nu woedt. Het grootste en meest niet-gerapporteerde nieuws van de afgelopen week was dat Koning Charles afstand van de troon van Engeland had gedaan. Het verhaal dat naar buiten wordt gebracht is dat hij een prostaatoperatie ondergaat (net als de Amerikaanse “Minister van Defensie” Lloyd Austin). Het blijkt ook dat Kroonprins William het niet zal overnemen omdat zijn vrouw Kate Middleton een “geplande buikoperatie onderging”.

https://www.standard.co.uk/news/uk/kate-princess-of-wales-health-latest-hospital-surgery-london-clinic-william-b1133233.html

Vergeet niet dat Charles de troon opeiste precies 6 maanden, 6 weken en 6 dagen nadat zijn moeder Koningin Elizabeth II was vermoord, volgens MI6. Dit betekent dat hij openlijk zijn trouw aan Satan verklaarde. Hij moest wel omdat degenen die trouw zijn aan Satan afschuwelijke misdaden op hun naam moeten hebben staan zodat ze door dreigementen tot gehoorzaamheid gedwongen kunnen worden.

MI6-bronnen zeggen dat Charles en Lloyd Austin enz. werden verwijderd omdat ze een afschuwelijke valse vlag gebeurtenis aan het voorbereiden waren, bedoeld om een Satanisch dictatorschap in te luiden. Deze zwarte zwaan gebeurtenis werd zo voorkomen.

Maar we krijgen steeds meer signalen dat andere zwarte zwaan gebeurtenissen op ons afkomen.

Amerikaanse militaire bronnen die dicht bij V.S. President Donald Trump staan zeggen dat een tiendaagse sluiting van het internet, ATM’s enz. er al snel aankomt. De V.S. kan dit wereldwijd doen. Noord-Koreaanse bronnen vertellen ons dat een enkele Aegis vernietiger de technische capaciteit heeft om alle draadloze communicatie over de hele planeet uit te schakelen.

Tijdens deze sluiting wordt het “emergency broadcast system [nood-zendsysteem] gebruikt om de afschuwelijke waarheid aan de mensen te vertellen over onze huidige leiders. “De waarheid gaat de wereld schokken”, zeggen de Trump Q-mensen. Als hun Q-klok geloofd moet worden zal dit proces beginnen op 27 januari.

https://qofficial.net/password

In een hint over wat er onthuld gaat worden zegt de voormalig president van de Club van Rome, Calin Giorgescu – een topniveau insider – dat de nationale leiders van de wereld (Presidenten, Premiers, Kanseliers enz.) onder controle staan van oligarchen die “transhumanisme” uitvoeren door ieder jaar meer dan 8 miljoen kinderen te vermoorden.

Dus staan de vertrouwen hebbende schapen op het punt te ontdekken dat hun herder hun kinderen slacht en opeet. 

Tegelijkertijd zeggen een senior Aziatische koninklijke en andere bronnen dat een financiële zwarte zwaan gebeurtenis gepland staat voor maart. Ze zeggen dat Aziatische en Westerse witte hoeden bondgenoten bezig geweest zijn alle US dollars in de wereld te verzamelen en te vernietigen. Ze vervangen ze door een asset-gedekte valuta. Ter herinnering, US obligaties zijn sinds januari 2020 in waarde gedaald met 45%, dus als de US dollar Amerikaans was, zou zijn waarde gedaald moeten zijn met hetzelfde percentage. In plaats daarvan blijft zijn waarde nauw gekoppeld aan de prijs van goud en andere goederen.

In Japan geeft de regering in juli een nieuw 10.000 yen bankbiljet uit, het equivalent van een US $100 biljet. Dit betekent dat ze alle oude biljetten zullen verzamelen en vernietigen. Onze bronnen zeggen dat hetzelfde gebeurt met de niet langer Amerikaanse US-dollarbiljetten. Ze hebben kennelijk besloten om een einde te maken aan de schijn dat het een “US” dollar is door het US-themapaper dat momenteel in gebruik is te vervangen. De bronnen waarschuwen echter dat vanwege logistieke problemen die verbonden zijn aan alle verschillende papieren dollars die in omloop zijn, het proces langer zou kunnen duren dan gepland. Een bron beweert een van de nieuwe biljetten met succes te hebben getest in een geldautomaat.

Er is bewijs dat deze beweringen van een financiële zwarte zwaan gebeurtenis in maart steunt.

De Fed’s $161BN Bank Bailout Facility (BTFP) en de Reverse Repo bank bailout eindigen beide in maart. Dit betekent dat de grote banken na maart niet kunnen overleven in hun huidige vorm. 

De VS regering passeerde ook een nieuw bestedingswetsvoorstel dat eindigt in maart. Het financiert tot die tijd alleen essentiële overheidsdiensten. Geen geld voor Oekraïne of Israël in het wetsvoorstel. 

https://twitter.com/zerohedge/status/1744382425612926992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1744382425612926992%7Ctwgr%5Ebdf34916b726ddb17928cf5399a6aa106bb34118%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fmarkets%2Ffed-fkery-back-adjustment-turns-108bn-bank-deposit-outflow-last-week-nothing

VS President Donald Trump zinspeelde op zijn betrokkenheid door te beloven “Amerikanen te beschermen tegen regeringstirannie” door het creëren van een Centrale Bank Digitale Valuta” nooit toe te staan.

Tussen haakjes, Giorgescu van de Club van Rome hielp vragen te beantwoorden over wat er precies gaande is met President Trump. Hij zegt dat de “plandemie en al die leugens verondersteld werd in 2016 te zijn” maar werd uitgesteld tot 2020 door Trump’s “onvoorziene verkiezing”. In 2020 dwongen ze de echte Trump naar de Amerikaanse militaire basis in Mt. Cheyenne te gaan terwijl ze een nep Trump lieten opdraven om de pandemie uit te voeren. Hij zegt dat hun volgende plan is om “een ramp met betrekking tot voedsel en water” op touw te zetten, die oorspronkelijk gepland stond voor 2020, maar nu gepland staat voor 2025. “Natuurlijk zullen ze niet slagen, dit is heel duidelijk, het is bijna gedaan met het systeem,” zegt hij.

We kunnen nu echter wel een helder beeld krijgen van wat de Davos WEF criminelen voor ons van plan waren.

De MSM, WEF, WHO, enz. hebben het ALLEMAAL openlijk over een pandemie die eraan komt. WHO Directeur Dr. Tedros zegt dat ze zich voorbereiden op “Ziekte X” en van plan zijn die te gebruiken om een totalitaire machtsgreep te rechtvaardigen. 

Wat Bill Gates betreft, hij zegt dat de volgende generatie COVID vaccins een “langere tijdsduur” hebben en gebruik maken van pleisters in plaats van naalden.

Intussen waarschuwen Poetin en het Russische leger dat de nep Biden administratie van plan is EEN VOLGENDE biologische crisis te verzinnen en mail-in stemmen te gebruiken om verkiezingen te manipuleren. 

En dan zien we nieuwe rapporten over “Chinese wetenschappers” die experimenteren met een “gemuteerde coronavirus variant” die de hersenen aanvalt en voor 100 procent dodelijk is in “gehumaniseerde” muizen.

Maar maak je geen zorgen, je kunt “de wetenschap vertrouwen” die het WEF je brengt zoals de illustratie hieronder toont.

We zien ook pogingen om de volledige controle over informatie te grijpen voordat de volgende plandemie bekend gemaakt wordt. UNESCO is van voornemen een gevaarlijk plan te implementeren voor het “omgaan met dis- en misinformatie, haattaal en complottheorieën”, op het Internet. Dit is dezelfde organisatie die streeft naar een wereldwijde pandemie-overeenkomst om de controle te hebben over uw en mijn gezondheid. Ze benadrukken ook dat religieuze vrijheid minder belangrijk is dan het promoten van LGBT ideologie.

https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000387339

Dit brengt ons bij het waarom ze LGBT zo hard pushen: Ze proberen kinderen te seksualiseren om het voor hen gemakkelijker te maken slachtoffers te krijgen om te martelen voor adrenochrome.

In Berlijn zal in april een kinderfair voor mannen “Mannen hebben baby’s” plaatsvinden. Hier kunnen alleenstaande mannen baby’s kopen zonder enige verificatie van kopers, zeggen Duitse inlichtingenbronnen. 

https://www.menhavingbabies.org/surrogacy-seminars/berlin/

Het tijdschrift Cosmopolitan, dat in 23 talen wordt gedrukt, publiceerde intussen instructies voor hoe een “satanische abortusceremonie” uitgevoerd moet worden. 

De Oscar Award mensen van hun kant sloten 56 van de 2024 films uit van de uitreikingsceremonie omdat ze “niet voldeden aan de criteria voor niet-seksistische vrouwen, raciale minderheden, LGBTQ+ mensen, mensen met fysieke of intellectuele handicaps, enz.”

Netflix doet zijn stuk door LGBT thema’s in animatieseries voor jonge kinderen en kleuters te stoppen. De populaire sprookjes “CoComelon Street” en “Ada Bambini Scientist” vertonen twee LGBT “vaders” en een homohuwelijk. De producenten van deze cartoons zijn Barack en Michelle Obama!

Dit sluit aan bij de enorme hoeveelheden illegale immigranten die systematisch de V.S. en Europa worden ingesluisd door aan het WEF verbonden organisaties als het Rode Kruis.

En ook: Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zoals United en Delta zullen ervoor zorgen dat 50% van hun piloten vrouwen of gekleurde mensen zijn. Vergeet meritocratie. Mijn advies is: Vermijd United Airlines en Delta tot elke prijs. Let op ongelukken.

Duitse inlichtingenbronnen zeggen dat dit de herstart is van een plan “Fok psychologische oorlogsstress uit de Duitsers” met “rassenvermenging” om “het Duitse nationalisme en de ideologie te vernietigen” door Duitse vrouwen te verbinden aan niet-Duitse mannen. In dit plan zouden Duitse mannen gedwongen gedetineerd worden buiten Duitsland, met niet-Duitse vrouwen.

https://www.winterwatch.net/…/germany-transformed-as…/

Ze proberen dit nu te doen met alle Europeanen.

Het blijkt ook dat grote bedrijven doelbewust proberen mensen tot armoede te drijven door hun geld te stelen. De  Groundwork Collaborative denktank kwam tot de conclusie dat bedrijfswinsten verantwoordelijk waren voor circa 53% van de inflatie. 

https://www.theguardian.com/business/2024/jan/19/us-inflation-caused-by-corporate-profits

Alles omvattend, zoals de Australische Senator Malcolm Roberts zegt: “De grote reset is niets anders dan een levenslang abonnement op slavernij waar miljardenbedrijven alles bezitten en gewone burgers huren wat ze nodig hebben als hun sociale kredietscore dat toelaat.”

Gelukkig voor ons maakt een kritische massa van mensen een eind aan al deze plannen.

Kevin Roberts, President van de conservatieve denktank The Heritage Foundation, vertelde het WEF: “De agenda die elke afzonderlijke persoon als lid van de [toekomstige Republikeinse] administratie moet hebben, is het samenstellen van een lijst van alles wat ooit is voorgesteld bij het [WEF] en tegen alle punten ervan bezwaar te maken.”  

https://modernity.news/2024/01/19/video-conservative-speaker-slams-davos-globalists-to-their-faces/

Viktor Orbán van Hongarije zegt: “Hongarije kan niet gechanteerd worden! Er is niet genoeg geld in de wereld om ons te dwingen massale migratie te accepteren en onze kinderen in de handen van LGBTQ activisten te geven. Dit is onmogelijk!”

De Staat Texas stopt ook de massale import van mannelijke migranten van de militaire leeftijd en minderjarigen zonder begeleiding.

President Donald Trump van de V.S. Republiek (in tegenstelling tot de nep president “Biden” van de US Corporation) belooft plechtig “om Title 42 te gebruiken om een eind te maken aan de kinderhandelscrisis).” Trump heeft sinds januari 2017 de aanval geleid op de wereldwijde mensenhandel. Check de Executive Orders. 

Ook schijnen V.S. witte hoeden CNBC [netwerk van kabel en satelliet nieuwskanalen] overgenomen te hebben zoals dit artikel van Pascal Najadi weergeeft: 

Pascal Najadi “Wereldomvattende VS Militaire Operatie STORM realiteit in 2024”

De Huidige Oorlogstijd President Trump is onze Vergelding voor Hoogverraad en Democide [het onrechtmatig doden van mensen met een element van kwade trouw] door een element van een corrupte schurkenoverheid, de WHO – Dit is de totale Vernietiging van de globalistische Deep State.

In het jaar 2023 is duidelijk geworden dat de COVID PsyOp zeer nauwgezet was gepland en uitgevoerd lang voor de uitvoering ervan. Van 2020 tot op de dag van vandaag hebben invloedrijke Verraders en Demociders zoals Fauci, Biden, de WHO, het WEF, Gavi, Bill Gates, de Zwitserse Minister van Gezondheid en President Alain Berset, Emmanuel Macron, Lula van Brazilië, Von der Leyen, Lauterbach, Drosten, Trudeau en ontelbare andere personen in machtsposities binnen overheden, supranationale organisaties, NGO’s, militaire facties en het medische veld, actief gewerkt tegen het welzijn van de mensheid. Ze hebben Domicide en Hoogverraad gepleegd van ongekende proporties, die zelfs de meest vernietigende gebeurtenissen beschreven in bijbelse teksten overtreffen.

KM WEF marionet Yuval Harari spreekt hun grootste angst uit door te zeggen: “het is  heel waarschijnlijk dat Donald Trump de verkiezing van 2024 wint en dat zal waarschijnlijk de doodsklap zijn van wat er over is van de wereldorde”.

Wij kunnen ook bevestigen dat Alex Soros, die het overnam van zijn geëxecuteerde vader George Soros, zowel bang als heel stom is aangezien hij in Davos zei: “Eén man, Donald Trump, kwam letterlijk binnen en nam dat gewoon, nam dat, nam dat allemaal weg. Eh, jullie weten dat, eh, jullie weten dat, eh, jullie weten.”

En als je ook tussen de woorden leest van wat Klaus Schwab Rothschild zei in Davos dan gaf hij in principe toe dat de reactie van de mensen tegen hun plannen het WEF dwingt tot crisismanagement op korte termijn in plaats van plannen uit te voeren op lange termijn.

Eén crisis is dat Europese boeren nog altijd op het oorlogspad zijn en weigeren door het WEF gedwongen te worden uit hun bedrijven te stappen om hun geplande voedselcrisis te organiseren. Vorige week dumpten duizenden boeren meer dan honderd aanhangwagens vol mest en afval op overheidsterreinen.

Het voorbeeld volgend van Frankrijk en Duitsland beginnen boeren in België nu ook verkeersborden op z’n kop te hangen, het landbouwbeleid van de regering en de crisis in de industrie te veroordelen. De beweging heeft zich al door heel het Vlaamse gebied uitgebreid. 

Ze zullen niet stoppen voordat alle WEF marionettenregeringen in Europa verwijderd zijn.

Het KM bolwerk Israël zit ook diep in de problemen. De Zuid-Afrikaanse aanklachten van genocide ingediend bij het Internationaal Gerechtshof (ICJ) zijn een game changer. Het ICJ moet niet verward worden met het Internationaal Strafhof (ICC). Het ICC is een instrument van Westers imperialisme ontworpen om ongehoorzame derdewereldleiders te straffen. Het ICJ dwingt in feite internationaal recht af. Omdat Israël een verdrag ondertekende tegen genocide, zal haar regering, als Israël schuldig bevonden wordt, leiders als Benyamin Netanyahu die waarschijnlijk genocide in Gaza hebben uitgevoerd, moeten arresteren.

Ook politici die blindelings de Gaza Genocide steunen zullen geconfronteerd worden met gerechtigheid. Bijvoorbeeld: een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde advocatengroep heeft een rechtszaak aangespannen tegen senior VK-politici vanwege hun medeplichtigheid in Israëls oorlogsmisdaden tegen de Palestijnen in de Gaza Strip.

Intussen vernietigde Iran het ISIS (Israeli Satanic Intelligence Service) hoofdkwartier in het Koerdische gebied van Irak  en vernietigde “terroristische operaties”, in Syrië en Pakistan. Omdat Israël officieel ontkend heeft enige verbinding te hebben met ISIS was Iran in staat om wraak te nemen voor de terroristische aanvallen tegen hen zonder USraël een excuus te geven om de Derde Wereldoorlog te beginnen. Ze gaven ook de volgende “gezocht” poster uit:

“Alle leiders in ons gebied geloven dat zonder VS steun, de oorlog vandaag zou ophouden. In 10 minuten zou [Israëls Premier Benjamin] Netanyahu vallen, niet in staat om de oorlog voort te zetten”, zei Irans Minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir Abdollahian tegen het WEF. “Wij hebben oorlog nooit beschouwd [als de juiste] oplossing voor [dit] probleem”, zei de minister. 

De V.S. dwingt Israël nu om vrede te sluiten. Israëlische media rapporteren dat een belangrijke regionale deal in de maak is die een eind zou maken aan de oorlog in Gaza, inclusief het loslaten van Israëlische gevangenen en de vestiging van vrede tussen Israël en de Arabische wereld.

Onze bronnen vertellen ons dat als onderdeel van deze deal de Judeërs (misleidend Palestijnen genoemd) het Israëlische burgerschap en volledige rechten zullen krijgen.

Zodra de KM zich overgeeft in zijn laatste bolwerken in Zwitserland en Israël kan de wereldvrede en een gouden tijdperk beginnen. Er komt nog altijd onrust aan, maar er is geen mogelijkheid op of buiten de Aarde dat de KM zal slagen in hun plannen om de Aarde te veranderen in een gigantische dierenfarm die onder hun controle staat. De schapen worden vrijgemaakt. De zachtmoedigen zullen de aarde erven.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “De Satanische groepsgeest staat op het punt verslagen te worden.”

  1. Wanneer en hoe gaan wij dit dan werkelijk merken! Nederland bestaat eigenlijk niet meer. ´t Is totaal in de handen van de zogenaamde ‘elite’ bah Bah BAH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *