Benjamin Fulford: “We stevenen af op zoiets als een mega zwarte zwaan gebeurtenis, wellicht deze week.”

8 januari 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er zijn veel tekenen die erop wijzen dat we afstevenen op zoiets als een omvangrijke zwarte zwaan gebeurtenis, of reeks van gebeurtenissen; wat waarschijnlijk betekent zowel een massa-arrestatie van de witte hoeden als de reactie daarop van de Khazariaanse Maffia die 9/11 in het niet doet verzinken.  

Eén aanwijzing dat er iets wordt gepland kwam in de vorm van een volle pagina advertentie in de New York Times waarin staat: “OCEAAN VAN STORMEN, 11-01-2024 Nieuwe Maan”.

De Q-site gelinkt aan topniveau van de militaire inlichtingendienst beweert ook eerst “de wereld eindigt” en “openbaringen” voor die dag. 

https://qofficial.net/password

Er is ook een of andere strikt geheime UFO-bijeenkomst voor het Congres dat rondom dezelfde tijd wordt gehouden.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12931743/Top-secret-UFO-hearing-Congress-classified-illegal-crash-retrieval-program-intelligence-insider.html

Kolonel Douglas Mac Gregor is het daarmee eens en zegt dat zijn eigen uitgebreide contacten hem vertellen dat “Financieel Armageddon eraan komt… We stevenen af op faillissement. Dit alles gaat bij elkaar komen in wat naar ik vrees een perfecte storm zal zijn die de natie echt tot op haar grondvesten zou kunnen doen schokken.” 

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Het eind van iets dat Reverse Repurchase Agreements wordt genoemd toont ook dat een of andere zwarte zwaan gebeurtenis eraan komt. RRA’s zijn een instrument dat de Fed begon te gebruiken in 2020 om de schijn te creëren dat de grote Amerikaanse banken nog altijd solvabel zijn. Een grafiek [helaas niet meegekomen] van een plotseling dalend RRA volume is een indicatie dat de stop uit de grote banken wordt getrokken.

De banken zijn ten ondergang gedoemd omdat nu een ontstellend aantal van 50 miljoen mensen hun betalingen op hun leningen niet kunnen nakomen terwijl 67% van de Amerikaanse arbeiders zegt dat de kosten voor levensonderhoud de groei in arbeidsloon overtreffen.

https://beforeitsnews.com/economy/2024/01/credit-crisis-gets-even-worse-as-50-million-people-stop-paying-creditors-atlantis-report-3102179.html

Deze hints voor een of andere grote gebeurtenis komen nu het nep Biden regime in de V.S. zichtbaar afbrokkelt. “President” Joe Biden heeft geen openbare bijeenkomsten meer gehad sinds 22 december, alleen Computer Graphics video gebeurtenissen.

En dan: De nep minister van defensie Lloyd Austin ligt sinds 1 januari in het ziekenhuis vanwege “complicaties na een recente medische procedure”. Verondersteld wordt dat zonder bericht vooraf Austin beschikbaar zal zijn om te reageren op welke crisis van nationale veiligheid ook. Zijn onderminister Kathleen Hicks, waarvan wordt verwacht dat ze zijn plichten overneemt in het geval van een crisis, was “op vakantie” in Puerto Rico” ten tijde van Austin’s ziekenhuisopname. Tot op dit moment heeft het Pentagon “geen verdere details gegeven over Austin’s medische status, zoals of hij het bewustzijn heeft verloren of wanneer hij verwacht ontslagen te worden.” 

https://m.jpost.com/international/article-781116

“Ik ontvang steekhoudende geruchten dat Austin niet meer onder ons is. Er is iets anders gaande achter de schermen. Dit is allemaal een rookgordijn”, zegt een CIA-bron.

Dit gebeurt nu Republikeinen van het Huis aan stappen beginnen om tegen de Minister van Binnenlandse Zaken Alejandro Mayorkas een impeachmentprocedure te  starten wegens zijn behandeling van de grenscrisis. Nu zijn militaire rugdekking is verdwenen, is Mayorkas volledig in hun macht. 

Een ander teken dat er iets gaande is, is dat Canada’s misdaadpremier Justin Castrudeau werd betrapt terwijl hij probeerde te vluchten naar zijn vaderland Cuba, rondom dezelfde tijd dat Austin “werd opgenomen in het ziekenhuis” volgens Canadese inlichtingendiensten. Het voorpagina-verhaal dat uitgegeven wordt is dat “Trudeau’s vliegtuig pech kreeg tijdens een trip naar Jamaica.”

https://www.bbc.com/news/world-67902806

Castrudeau probeerde te vluchten omdat zijn vaccinatie massamoord-campagne werd geopenbaard. Bijvoorbeeld: toen het Bestuur van Alberta eindelijk haar bewijs in een rechtszitting presenteerde om haar COVID-19 maatregelen te rechtvaardigen, was het gebaseerd op speculatie en klimaatmodellering. Tot op de dag van vandaag is geen onafhankelijk, essentieel bewijs naar voren gebracht. Dit betekent dat de militaire politie  opdracht heeft gekregen om te onderzoeken wat nu bewezen is een misdaad te zijn.

De Khazariaanse Maffia zal niet rustig in de nacht verdwijnen en we horen nu van verschillende bronnen dat ze een of andere afschuwelijke massale terreurgebeurtenis van plan zijn. Een seniorbron van het Geheime Ruimteprogramma zegt dat ze Californië gaan treffen met een enorme aardbeving gevolgd door een verwoestende tsunami. De bron zegt dat “Half Californië vernietigd zal worden inclusief Silicon Valley.” Deze ramp zal gebruikt worden als een excuus om de Amerikaanse verkiezingen van 2024 te stoppen en de krijgswet af te kondigen. Gnostische Illuminatie-bronnen zeggen dat dit nodig is omdat ze geloven dat er een kwaadaardige AI gevestigd is in Silicon Valley die vernietigd moet worden.

Hopelijk zal deze aanval door de witte hoeden worden voorkomen, maar inwoners van Californië wordt aangeraden om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen.

Nu we het over aardbevingsaanvallen hebben, wij hebben bevestigd gekregen van de Japanse militaire inlichtingendienst en MI6 dat de aardbeving die op Nieuwjaarsdag de Ishikawa prefectuur trof veroorzaakt werd door een gericht energiewapen. Tot de aanval was opdracht gegeven door Schout-bij-nacht Carl A. Lahti, hoofd van de Amerikaanse Marine in Japan, volgens Japanse militaire bronnen. 

https://cnrj.cnic.navy.mil/About/Leadership/Bio-Detail/Article/2976439/commander/

Hij was ook betrokken bij de op afstand kaping van een vliegtuig van de Japanse Kustwacht en het in de baan brengen van een burger passagiersvliegtuig.

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Japan-plane-crash/Co-pilot-of-Japan-Coast-Guard-plane-heard-directions-as-well-as-captain

Lathi zal geconfronteerd worden met oorlogsmisdaadprocessen wegens de massamoord op onschuldige burgers en zal waarschijnlijk de doodstraf krijgen.

Ishikawa Prefectuur werd aangevallen omdat dit het thuisland is van de Maeda-stam die druk uitoefende voor Japanse onafhankelijkheid.

De aanval zorgde ervoor dat de slavenregering van misdaadpremier Fumio Kishida de steun aan de Rockefeller “op regels gebaseerde wereldorde” herhaalde. De slavenregering beloofde ook om weer geld te sturen naar Oekraïne en bevelen te krijgen via KM slaafpoliticus en voormalig misdaadpremier Taro Aso.

De aanval op Japan was verbonden aan een wisseling van de wacht van een topniveau keizerlijke erfgenaam. Het is belangrijk om te vermelden dat de Japanse keizer een geplande openbare verschijning op Nieuwjaarsdag cancelde vanwege de aardbeving.  

Op diezelfde Nieuwjaarsdag maakte Koningin Margrethe van Denemarken onverwachts haar troonafstand bekend. “Ik zal de troon overgeven aan mijn zoon Kroonprins Frederik”, kondigde ze aan.

Koning Charles III wordt ook geconfronteerd met oproepen om af te treden en de troon over te geven aan Prins William. Maar veel Engelsen zouden liever weer een Koning Harold hebben en zijn tegen de Normandische bloedlijn van Willem de Veroveraar.

Japanse conservatieve bronnen dicht bij de Keizer leggen uit dat alles gerelateerd is aan een of andere grote financieel/politieke reset. De Deense Koninklijke Familie is de op één na oudste koninklijke familie in de wereld na de Japanse. De bloedlijnen die het Westerse Financiële systeem controleren gebruiken deze anciënniteit  om te beslissen wie uiteindelijk de controle over de geldvoorraad heeft, zeggen meerdere bronnen.

Wat ook met dit alles te maken heeft is het feit dat Koningin Elizabeth II, voordat ze werd vermoord, een foto van de moord op de Meiji Keizer naar de Universiteit van Tokyo stuurde. Dit betekent dat al vanaf die tijd oplichters de keizerlijke rol hebben gespeeld in Japan. 

Als dat wat deze bronnen ons vertellen waar is, dan zou later deze maand zoiets als een belangrijke openbare aankondiging van een jubilee en financiële reset kunnen gebeuren.

Maar ongeacht wat koninklijken doen of niet doen, een serieuze afbraak van de KM is begonnen met een enorme documentendump die te maken heeft met Jeffrey Epstein en zijn pedo-eiland.

Belangrijk om te vermelden is dat aangezien deze informatie door een gerechtshof werd vrijgegeven, het pad wordt geopend naar wettelijke actie tegen de kindermartelaars die dit eiland bezochten.

Daartoe behoren Bill en Hillary Clinton Rockefeller, Barack Obama Hitler, Prins Andrew en vele anderen. Dit is een teken dat ze waarschijnlijk allemaal op weg zijn naar het hakblok. Luister naar deze tien seconden durende video van wat Donald Trump heeft te zeggen over Clinton.

Hillary Clinton staat ook op de lijst als een getuige. Net als voormalig Israëlisch President Ehud Barak die beschuldigd wordt van het verkrachten van een Epstein slachtoffer. Nu begint eindelijk duidelijk te worden waarom de Zionist ADL [Anti Defamation League, een Joodse organisatie in Amerika] zo hard schreeuwt.

Een andere bekendmaking is dat “Epstein de toen minderjarige Jane Doe #3 dwong om een seksuele relatie te hebben met voormalig Harvard Professor in de Rechten Alan Dershowitz, een naaste vriend van Epstein en een bekende verdedigingsadvocaat van criminelen.

Dit is dezelfde Dershowitz die van plan is Israël te verdedigen tegen aanklachten van Genocide bij het Internationaal Strafhof.

We zien ook in de documenten dat Prins Andrew een orgie had met “talloze” minderjarige meisjes op Epstein eiland.

De getuigenverklaring openbaart verder dat fysicus Stephen Hawking “ervan hield te kijken naar (half)naakte dwergen die complexe vergelijkingen oplossen op een te hoog hangend schoolbord”. 

Tussen haakjes, we hebben vroeger al eens gerapporteerd dat de originele Hawking al lange tijd geleden stierf en dat een dubbelganger – die niet verlamd was – tientallen jaren lang zijn rol speelde.

Onze bronnen vertellen ons ook dat Steve Bannon Jeffrey Epstein interviewde voordat hij werd gearresteerd en nog steeds 15 uur aan tape moet vrijgeven. 

https://www.timesofisrael.com/ehud-barak-met-with-jeffrey-epstein-dozens-of-times-flew-on-private-plane-report/amp/

Hoewel dit alles heel prikkelend is, hebben we het meeste ervan al eerder gehoord en toch wachten we nog steeds op echte arrestaties, geralateerd aan het pedo eiland. Zoals Ghislaine Maxwell’s advocaat zegt “Als je naar deze misdaad kijkt, het totaal van deze misdaad, gaat het allemaal over het misbruiken van vrouwen gedurende een lange tijd en er zit slechts één persoon in de gevangenis – een vrouw.”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12922583/Ghislaine-Maxwell-Jeffrey-Epstein-list-associates.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&

We moeten ook echte wettelijke actie zien gerelateerd aan het massale martelen en vermoorden van kinderen en niet alleen maar geklets over seks met 15-jaar oude meisjes. 

Poolse inlichtingenbronnen bevestigen bijvoorbeeld dat na de coup in Kiev in 2014, Oekraïne een broeinest van pedofielen van alle opvattingen en kleuren werd. Joe en Hunter Biden waren centrale figuren in de kring van kinderhandelaren. J. Biden bezat een landhuis met een uitgestrekt netwerk aan ondergrondse tunnels en fabrieken voor het oogsten van adrenochrome en organen.

“De werkelijke reden waarom de Cabal ‘jachtpartijen’ organiseerde was het creëren van angst in kinderen en zo hun adrenochrome-niveaus omhoog bracht. Ze hadden ook apparaten die hen in staat stelden het bloed op te zuigen in het bos en terwijl ze nog in leven waren konden ze het bloed ook direct uit hun lichamen opzuigen. Alle Britse en Deense monarchen namen deel aan deze jachtpartijen”, vertellen de bronnen ons.

Russische bronnen van hun kant zeggen dat ze meer dan 40 biologische wapenlaboratoria ontdekten die het eigendom waren van de V.S. en de CIA. Ze vonden ook verminkte en dode kinderen die aan kettingen lagen in ondergrondse tunnels onder Chornobyl (een systeem waar Biden de eigenaar van was).

Rusland heeft om een vergadering van de V.N. Veiligheidsraad gevraagd voor 22 januari over de levering van Westerse wapens aan Oekraïne. 

https://tass.com/politics/1729447

Dit is een teken dat ze zich nu sterk genoeg voelen om een ultimatum te stellen aan West Europa. De V.S. zal niet vechten om het te verdedigen.

Stel jezelf de vraag: Wat als Rusland Nazi militielegers in Canada financierde, een burgeroorlog zou uitlokken, een marionettenbewind instelde en een oorlog bij volmacht creëerde aan de V.S. grens. Daarna Canadese burgers bombardeerde, tienduizenden kinderen ontvoerde en martelde, ziekteverwekkers maakte, wapenvoorraden aanlegde en een leger opbouwde. Dit is namelijk wat de V.S. deed met Oekraïne.

Dit gebeurt ook binnen de V.S. Een in de V.S. gevestigde klokkenluider geeft volledige details van een netwerk van kinderhandel via de V.S. dat Wal-Mart gebruikt als een concentratiekamp. Hij heeft het over NGO’s die kinderhandel-kringen leiden door de hele Verenigde Staten en hoe ze kinder-concentratiekampen opzetten.

Trump heeft vroeger al eens gezegd we hebben “iets te doen aan al deze vermiste kinderen die gegrepen zijn door viezerikken. Te veel incidenten – snelle rechtszaak – doodstraf.

Geen wonder dat de nep Biden bang wordt. Hij zegt: “Met voormalige helpers is Trump van plan om een beroep te doen op de Ins  (de Insurrection Act), wat hem in staat zou stellen Amerikaanse militaire troepen in te zetten – wat hij onder normale omstandigheden niet mag doen – in de straten van Amerika.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2024/01/05/remarks-by-president-biden-on-the-third-anniversary-of-the-january-6th-attack-and-defending-the-sacred-cause-of-american-democracy-blue-bell-pa/

Tussen haakjes, officiële rechtbankdocumenten bewijzen dat Donald Trump onschuldig verklaard is van elke overtreding en zegt dat hij Jeffrey Epstein’s eiland of huizen niet heeft bezocht.

De angst voor vergelding zou de reden kunnen zijn waarom zo veel elites op zoek zijn naar ondergrondse bunkers om zich in te verbergen. Ze zijn misschien ook wel een of andere gevaarlijke ultrasound aanval van plan. Een video opmaakexpert ontdekte gevaarlijke ultrasound ingebouwd in Obama’s film “Leave The World Behind”. Die film bevat vier audio files in plaats van één en de vierde bleek een Low-Frequency Infrasound wapen te zijn.

Wij vragen ons af of dit bedrijf dat luxueuze bunkers van $100 miljoen aanbiedt voor de elites een van de sponsoren van de film was.

De film bevat namelijk een bunker van het soort dat zij aanbieden.

De KM proberen ook nog steeds wanhopig om een totale nucleaire oorlog uit te lokken; zoals hun recente terreur-bombardement in Iran laat zien. 

Maar de Iraniërs zijn te goed geïnformeerd om toe te happen. Iraanse inlichtingenbronnen vertellen ons:

Het terreur-bombardement in Iran was een Satanisch ritueel om de vierhonderdste verjaardag te vieren van Sabbetai Sevi. Reza Pahlavi werd geboren op dezelfde dag als Sabbetai Sevi, wat de negende dag is van de maand Ab in de Hebreeuwse Kalender.

Het Satanische ritueel om de vierhonderdste Satanische verjaardag te vieren van de geboorte van Sabbatian Zevi begon met de moord op Ghasem Soleymani en duurt naar verwachting minstens zes jaar.

In plaats van de Derde Wereldoorlog te beginnen zegt Iran’s Minister van Buitenlandse Zaken dat het land de “wettelijke maatregelen” gaat nemen via de Verenigde Naties na twee afschuwelijke ontploffingen die honderden mensen doodden en verwondden.

De regeringen van het Midden-Oosten weten dat Israëls dagen zijn geteld en wachten tot het ineenstort.

Ik heb aan tafel gezeten met heel wat mensen die net uitgebreide bezoeken hadden gebracht aan alle grote steden en gesproken hadden met veel elites en die zeggen allemaal hetzelfde: De Eerste Sykes-Picot is over. Dat is het eerste wat uit ieders mond komt. Sykes-Picot was de overeenkomst in 1918 die uiteindelijk het Midden-Oosten opdeelde in de staten die je nu ziet. Het Balfour deel (oproep tot de vestiging van Israël) maakte deel uit van die grotere puzzel. Ze hebben het ook over een na-Amerikaans en een na-Israëlisch Midden-Oosten. Jordanië staat op de rand van ineenstorting, zegt Kolonel Douglas MacGregor.

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

In Israël zelf wil slechts 15% van de Israëli’s dat Misdaadpremier Benjamin Netanyahu aan de macht blijft. Hier kun je kijken naar V.S. Senator Graham die Netanyahu vertelt dat hij “snel door wil gaan om Iran’s ergste nachtmerrie waar te maken”. De Satanist Netanyahu blundert en antwoordt “Wij brengen onze oorlogsspelletjes snel tot een goed einde.” Hun spel loopt ten einde!

De Israëlische regering is niet de enige die gaat vallen. Een volledige revolutie is al aan de gang in Europa.

In Polen verandert de regering van de Duitse EU agent Donald Tusk snel in een nachtmerrie.

Dit is wat een Poolse inlichtingenbron ons vertelt dat zijn regeringsleider probeert te doen:

Hij heeft televisiestations omringd met politie en dwingt ze zijn propagandaboodschappen op. Hij tekende overeenkomsten die het vetorecht van Polen op het EU budget verwijdert. Dit budget vraagt Polen om 150 miljard Euro te overhandigen om 30 miljard Euro van de EU te krijgen.  

Het blijkt ook dat de Duitsers Tusk’s PO partij miljoenen leenden om te betalen voor extra’s voor deelname aan hun Million Heart March. Hij accepteert nu de massale overplaatsing van mannelijke Arabische en Moslim immigranten van militaire leeftijd die in andere Europese landen misdaadgolven hebben veroorzaakt. Momenteel kun je in Polen vrij over straat lopen, dag en nacht; de politie en stadswachten handhaven de orde. Het binnenlaten van massa’s buitenlandse criminelen zal leiden tot ongeregeldheden gevolgd door militaire interventie en massale arrestaties. Iedereen is geschokt dat Tusk een coup op touw zet en alle constitutionele rechten heeft geschonden.

Tusk zal naar de gevangenis worden gestuurd wanneer de regering terugkeert. Het was niet de bedoeling dat de Polen dit uit zouden vinden.

De Polen vechten terug; Poolse boeren hebben de blokkade van de grens met Oekraïne weer hervat.

Intussen heeft een massaal boerenprotest in Duitsland blijkbaar de diep gehate regering van Olaf Scholz bijna doen omvallen. De regering werd gedwongen om terug te komen op verschillende tirannieke en absurde belastingen en netto nul beleid dat invloed heeft op de voedselproductie ten nadele van de plaatselijke boeren. Dit is hoe “winnen” eruit ziet en je zult het niet zien op welke main stream media bron ook.

Duitsers zijn ook klaar om te vechten over het feit dat de Berlijnse regering kinderen een pro-prostitutie platenboek geeft om hen te leren dat de sekshandel veilig en leuk is. “Rosie Heeft Geld Nodig” is geschreven vanuit het perspectief van een klein meisje en gericht op kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. 

Intussen ziet het er in Azië naar uit dat ook China voor een revolutie komt te staan. De ineenstorting in de prijzen van onroerend goed leidt tot massale onrust. 

Het China Dissent Monitor project van Freedom House registreerde tussen juni 2022 en oktober 2023 1.777 demonstraties verbonden aan de onroerend goed sector. Twee-derde van de demonstranten waren huizenkopers en huiseigenaren die protesteerden vanwege “project vertragingen, contractschendingen, vermeende fraude en inferieur vakmanschap”, zei het verslag. De meeste blijvende demonstranten waren constructie-arbeiders die niet uitbetaalde lonen opeisten.  

https://asia.nikkei.com/Opinion/China-s-property-crisis-is-stirring-protests-across-the-country

“De CCP wordt geconfronteerd met verstrekkende uitdagingen, met golf na golf van werkeloosheid en ontslagen die verschillende industrieën en sectoren treffen. Protesten en rechten-verdedigende incidenten steken voortdurend de kop op, met relletjes die overal in het land uitbreken … Ik kan voorspellen dat de CCP geen manier kent om ermee om te gaan”, zegt Lai Jianping, een voormalig Chinese advocaat en commentator van huidige affaires, gevestigd in Canada.

“Zoals een oud Chinees gezegde gaat: “Als mensen niet bang zijn om te sterven, heeft het geen enkele zin om hen te dreigen met de dood.”

https://www.theepochtimes.com/china/chinese-workers-protests-doubled-in-2023-posing-a-threat-to-ccps-rule-china-observers-5557389?src_src=China&src_cmp=uschina-2024-01-04&est=9BqzVsPbi0OBKoFpaOxHv1JD2tr45LhFfX0X4wsdDA1lE5yf9ZMw1vzaeoRFhleA0A%3D%3D

Het ziet er naar uit dat er een soort internationale massa-ontwaking is begonnen. De foto hieronder illustreert een kritieke massa van mensen die uitgewerkt heeft dat de regering hun vijand is.

WAT ALS DE REGERING WERD GEFINANCIERD DOOR TERRORISTEN ZODAT ZE JE MEER WETTEN KUNNEN OPLEGGEN OM JE TE “BESCHERMEN” TEGEN DE TERRORISTEN DIE ZE CREEERDEN.

De wakker geworden mensen nemen nu actie. Er zullen koppen gaan rollen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

5 reacties op “Benjamin Fulford: “We stevenen af op zoiets als een mega zwarte zwaan gebeurtenis, wellicht deze week.”

 1. Afwachten maar of dit echt zo is en wanneer dit ECHT zo ia dan pas gaat mijn dank dan ook pas uit naar meneer Fulford

  1. Wat als de regering terroristen financiert !! dat staat er en niet
   WAT ALS DE REGERING WERD GEFINANCIERD DOOR TERRORISTEN

 2. Tja, dat mijn eigen regering ook mijn “vijand” is wist ik al jaren! Maar snappen waarom, heb ik tot op den dan van vandaag niet begrepen èn ik begrijp dat nog steeds niet! Ik heb gewerkt en dus belasting betaald vanaf mijn 14e verjaardag.
  Wèl heb ik altijd een grote vraagteken geplaatst bij onze “koninklijke” familie! Je zal lang moeten zoeken om grotere criminelen te vinden dan zij zijn. Maar ik ben nu 76 jaar en ik geloof het allemaal wel. Na mij den zondvloed.
  Wèl zal het mijn gelukkigste dag in mijn leven zijn, als de familie “oranje” samen met het voltallige cabinet geexecuteerd worden! Och, dromen mag toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *