Benjamin Fulford: “De “op regels gebaseerde wereldorde” heeft verloren.”

18 december 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het is bijna afgelopen. De zogenaamde “op regels gebaseerde wereldorde” heeft internationaal verloren. Alles wat nu over overblijft is ze uit te schakelen in hun laatste vestingen in Europa, Israël en de Verenigde Staten. 

Het duidelijkste teken van hun nederlaag was een V.N. stemming op 13 december die een staakt het vuren verlangde in Gaza. Slechts 8 landen steunden de USraëlische oppositie tegen de wapenstilstand. Dit waren Oostenrijk, Tsjechië, Guatemala, Liberia, Micronesië, Nauru, Papoea Nieuw Guinea en Paraquay. Een andere manier om hier naar te kijken is: dit zijn de laatste landen die door de Nazi-factie van de Khazariaanse Maffia gecontroleerd worden.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/12/13/716283/Palestine-Israel-United-Nations-General-Assembly-passes-resolution-ceasefire-war-Gaza

Dit is minder dan de 60 landen die afgelopen zomer deelnamen aan de vergadering van de Maltezer Ridders waar werd opgeroepen tot een voortzetting van de Oekraïense oorlog. Veelzeggend is dat geen van de andere G7 landen USraël nu steunen.

Het verlies van Japan was waarschijnlijk de grootste klap voor de Nazi’s. Vorige week werden een dozijn senior Japanse politici, waaronder vier kabinet-ministers, in Japan gearresteerd. Dit waren o.a. Secretaris-Generaal van het Kabinet Hirokazu Matsuno, voorzitter van de Policy Research Council Koichi Hagiuda, Minister van Economische Zaken en Industrie Yasutoshi Nishimura, Minister van Landbouw Ichiro Miyashita en Minister van Binnenlandse Zaken en Communicatie Junji Suzuki.

Ze waren allemaal aangesloten bij de Verenigingskerk ofwel de Moonies. Japan zit nu midden in een grootse politieke zuivering die voor verwijdering zal zorgen van het omkoperijsysteem van de KM dat het Parlement in een reusachtige komediespelende bende veranderde.

De volgende maatregel in de zuivering zal het verwijderen van alle tweede- en derde-generatie politici zijn die het land veranderden in een feodaal dictatorschap. Zodra de zuivering klaar is zal Japan weer geleid worden door meritocratisch geselecteerde overheidsdienaren en democratisch gekozen politici.

De arrestatie van de Moonie-politici betekent dat de Nazi’s de controle hebben verloren over Taiwan, Japan en Noord-Korea. Deze landen zijn nu van plan om de banden met ASEAN te versterken om een Oost-Aziatisch tegenwicht te creëren tegen communistisch China, zeggen bronnen van een Aziatische Koninklijke familie.

Voormalig Rockefeller voorzitter van het Council on Foreign Relations, Richard Haas, zinspeelde op deze fundamentele veranderingen toen hij vorige week de Wall Street Journal vertelde over “een dramatische verschuiving in het vermogen of de bereidheid van de V.S. om Taiwan te hulp te komen”.

Nu hun “goede vriend” über-Nazi Heinz Kissinger is verdwenen, zal China van haar kant haar integratie met India verdiepen om het economische zwaartepunt te worden voor de na-Westerse wereld, zeggen de Aziatische Koninklijken.

Tussen haakjes, de recente V.N. stemmen wijzen erop dat de resterende Nazi- duikbootbases gevestigd zijn in Guatemala, Liberia, Micronesia, Nauru en Papoea Nieuw Guinea.

Het nergens aan zee grenzend Paraguay is waar de Moonies een ranch hadden naast degene die het eigendom was van Adolf Hitler (zie onderstaand FBI-rapport over Hitler) en daarna werd overgenomen door George Bush Sr. Ze gebruikten Japanse en Duitse duikboten om een internationale drugmaffia te creëren die cocaïne smokkelde vanuit Zuid-Amerika, amfetamines vanuit Noord-Korea en heroïne vanuit Zuidoost Azië. Deze groep was ook betrokken bij grootschalige mensenhandel en wapenverkopen.

Ze zetten hun grote stap op 11 september 2001 en slaagden erin om USrael te veranderen in een Nazi-staat samen met Japan. Dat is de reden waarom Japan en het Westen na 9/11 een grootschalig onderzoeksproject begonnen naar biologische wapens en de verspreiding ervan.

Nu Japan is bevrijd, is de strijd begonnen om de Nazi-bolwerken in Oostenrijk, Tsjechië, Israël en de V.S. op te ruimen.

De strijd voor het bevrijden van de V.S. nam op 15 december een dramatische wending. De “Q” mensen stelden een aftelklok in die zei dat er een stroomstoring zou plaatsvinden. Op 15 december middernacht werd een elektriciteitscentrale in New York opgeblazen – precies op de voorspelde tijd – wat zorgde voor wijdverbreide stroomstoringen. https://www.foxnews.com/us/explosion-nyc-con-edison-substation-results-in-blackout-individuals-stuck-on-elevators

Het is een goede veronderstelling dat de stroom werd afgesloten in het grote KM-bolwerk van New York om alle alarmsystemen af te sluiten zodat speciale troepen op de voorgrond tredende individuen konden oppakken. De tijd zal leren of dit het geval was. 

De Q-mensen zeggen nu “Y2K3: De wereld zoals je die kent… is over. Tien dagen van totale chaos… Vrolijk Kerstfeest.”

https://qofficial.net/password

De Q-beweging is natuurlijk nauw verbonden met V.S. President Donald Trump. We hebben nu van de Trump-mensen bericht gekregen en zijn erachter gekomen dat er twee verschillende Donald Trumps zijn. De nep Trump die werkt voor de KM, heeft zijn basis in Mar a Largo terwijl de echte zijn tijd verdeelt tussen militaire bases in Mt. Cheyenne en Groenland, zeggen bronnen van het Pentagon. Hieronder zijn foto’s van de twee verschillende Trumps.

De echte Trump

De nep Trump

Het is duidelijk dat juist de Rockefeller-familie bang is voor de echte Trump. Hun media hebben hysterische waarschuwingen uitgegeven. Ze zeggen dingen als: “Canada zal ingelijfd worden bij Amerika” en “Hij zal zichzelf tot de Führer maken” die “de krijgswet zal gebruiken tegen het Amerikaanse volk” enz.

Aartsbisschop Carlo Vigano heeft het echter over wie de echte doelwitten zijn: Hillary Clinton [Rockefeller], John Podesta [Rockefeller] enz. Vigano zegt dat de arrestatie van Slade Sohmer voor pedofilie en kinderpornografie een netwerk heeft blootgelegd van “afschuwelijke misdaden tegen minderjarigen dat draait om de internationale deep state”.  Hij zegt dat Israëls Mossad bewijs verzamelde van wereldleiders die deelnamen aan “gruwelijke rituele misdaden tegen minderjarigen”. Vigano voegt eraan toe dat chantage-video’s de reden moeten zijn waarom leden van het Wereld Economisch Forum en staatshoofden in de V.N. meegingen met de “nep pandemie” en niet protesteren tegen afslachtingen in Gaza en de “schijnvertoning in Oekraïne”.

Filmregisseur Stanly Kubrick probeerde ons in 1999 hiervoor te waarschuwen met de film “Eyes Wide Shut”. Kubrick werd vermoord voor het uitbrengen van deze film. Een insider vertelt ons nu dat de film was gebaseerd op echte gebeurtenissen en gecensureerd om een scene te verwijderen waarin een jong meisje werd doodgestoken en haar gezicht werd afgerukt in aanwezigheid van een elite-menigte. We weten nu van video’s waarin Hillary Clinton hetzelfde doet – zowel als van veel klokkenluiders – dat dit soort rituele moorden om adrenochrome te oogsten tot de normale gang van zaken hoort onder de heersende elite.

In een aanwijzing van het soort horrors die op het punt staan bekend gemaakt te worden: in de video hieronder beweert een Rabbi dat mensen/kindervlees werd verkocht aan fast-food vestingen en dat McDonald’s de nummer één koper was.

https://www.israellycool.com/2020/06/28/report-antisemitic-video-of-rabbi-speaking-about-putting-human-parts-into-mcdonalds-beef/

Als bewijs: in 2015 werden in verschillende delen van Japan kindertanden gevonden in McDonald’s hamburgers, worstjes en stoofschotels.

https://www.news24.jp/articles/2018/11/08/07408779.html

https://www.news24.jp/articles/2015/01/09/07266917.html

http://kimito39gmailcom.blog.fc2.com/blog-entry-6987.html?sp

In die tijd hield McDonald’s Japan persconferenties maar ze zeiden niets over het waarom menselijke resten, die afkomstig bleken te zijn van kindertanden, waren gevonden, ze zeiden dat vlees van hun hoofdvestiging in de V.S. kwam en ze probeerden zelfs de verantwoording af te schuiven op hun klanten. 

Laten we zien of de Amerikaanse speciale militaire eenheden deze mensen nu arresteren en voor het gerecht brengen. In een teken dat dit eindelijk gebeurt, werden vorige week militaire helikopters waargenomen die steeds laag boven Dallas, Texas vlogen terwijl het Ministerie van Defensie “militaire trainingsoperaties” uitvoerden. 

https://www.mytexasdaily.com/north-texas/dallas-fort-worth-metroplex-to-host-department-of-defense-military-training/article_3480b8ad-150e-5e04-9b9e-9f3becd89999.html

Iets anders dat gebeurde is dat een verborgen deep-state marionettenmeester, Brett McGurk geheten, uit zijn schuilplaats is verjaagd. Hij is een van de meesterbreinen achter de Gaza-genocide en probeert de US zover te krijgen dat ze Saoedi Arabië binnenvallen, zeggen CIA bronnen. Nu hij is ontmaskerd, zal hij verwijderd worden, zeggen ze. 

https://europennews.com/how-a-deeply-controversial-white-house-adviser-is-running-the-agenda-on-gaza/

Ook zien we dat V.S. rebellenleider John McAfee nog in leven is. Hij geeft leiding aan rebellie vanuit een kamer die een Faraday kooi is en gebruikt ook een vervormer om zijn locatie te beschermen. “Waarom ik dit doe, omdat ik een ontsnapte slaaf ben en ik een harde stem heb”, zegt hij. Hij probeert corporate slaven te overtuigen om te ontsnappen aan hun van 9 tot 5 bestaan.

Misschien zit hij achter deze video van “Joe Biden” waarin hij zegt: “Ik denk dat we de meest uitgebreide en veelomvattende kiezersfraude-organisatie in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek bij elkaar hebben.”

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/18ju1w8/joe_biden_caught_on_video_admitting_to_voter/?rdt=55031https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/18ju1w8/joe_biden_caught_on_video_admitting_to_voter/?rdt=55031

We zagen ook een grote politieke stap toen werd onthuld dat Jack Smith, de Speciale Openbare Aanklager die Donald Trump aanklaagt, een afpersingsprogramma leidde terwijl hij werkte bij het [door Rockefeller gecontroleerde] Internationaal Strafhof. Dit betekent dat de juridische heksenjacht tegen Trump spoedig zal eindigen.

Een goed teken van verandering zou zijn als de nep Trump in Mar a Largo en zijn manager Leo Zagami in het openbaar gearresteerd worden.

In een teken dat de KM echt bang is voor arrestatie, is Mark Zuckerberg Rockefeller gevlucht, of is hij van plan te vluchten, naar een Hawaii compound met een ontsnappingsluik, ‘blinde deuren’ en een ondergrondse bunker.

C:\Users\GEBRUI~1\AppData\Local\Temp\pid-2316\photo_2023-12-18_19-57-06.jpg

https://www.wired.com/story/mark-zuckerberg-inside-hawaii-compound/

Intussen geeft de WEF-marionettenmeester Klaus Schwab Rothschild toe: “Er is een anti-systeem beweging. Wat we zien is een revolutie tegen het systeem.”

Hij kan de hooivorken en de galgen op hem af zien komen, wat de reden is waarom hij sinds september niet meer in het openbaar is gezien. Onze Mossad-bronnen zeggen dat hij zich verbergt in een ziekenhuis in een ondergrondse bunker binnen het Rotschild-familiecomplex in Zug, Zwitserland.

President Vladimir Poetin heeft gezegd dat Schwab een legitiem militair doelwit is, dus nemen we aan dat hun speciale troepen op weg zijn naar Zug als ze daar al niet zijn.

De Russische FSB nam vorige week contact met ons op om te zeggen “Er zullen geen VS verkiezingen zijn in 2024 en [Joe] Biden zal de laatste president zijn.” En ook “de V.S. en Israël zullen ophouden te bestaan als landen.”

In een teken dat Rusland het serieus meent, voegt de bron eraan toe: Rusland verzamelt een groot leger aan de Syrische grens met Israël. De Israëli’s stopten enkele dagen met de genocide in Gaza nadat Rusland daar aan de grens haar vlag had geplant als waarschuwing. Maar, nu de genocide weer verder gaat, zal Rusland binnen moeten vallen, zegt de FSB.

De Christelijke Russen verhuizen gedeeltelijk omdat ze zijn gewaarschuwd dat de KM van plan is de Geboortekerk in Bethlehem te vernietigen. De KM fanatici geloven dat ze hun “eindtijd” teweeg kunnen brengen als ze de veronderstelde geboorteplaats van Jezus Christus vernietigen.

Een ander teken dat het geen normale gang van zaken is kwam op vorige week maandag toen een top Iraanse militaire commandant zei dat Iran al snel Amerikaanse vliegdekschepen uit de regio zullen verdrijven omdat “ze gekomen zijn om aan te zetten tot ordeverstoring”. Iraanse media rapporteerden later dat de Iraanse marine het USS vliegdekschip Dwight Eisenhower gedwongen had de Perzische Golf te verlaten.

De Eisenhower moest vluchten omdat de werkelijkheid is dat de Amerikaanse vliegdekschepen 80 jaar geleden ultramoderne militaire technologie waren, maar nu nutteloze witte olifanten zijn. Ze kunnen tot zinken worden gebracht met een enkele hypersonische raket.

De Iraanse dreigementen tegen de Amerikaanse Marine werden gevolg door aan Iran-gelinkte Houthi milities die raketten afvuurden op Westerse handelsschepen in de Rode Zee. Dit heeft vier grote scheepvaartmaatschappijen gedwongen om het Suez Kanaal te vermijden en in plaats daarvan rond Zuid-Afrika te varen voor hun handel met Azië.

De Amerikaanse en de Britse Marine overwegen nu militaire actie tegen de Houthi milities. Maar aangezien veel hoge Iraanse overheidsambtenaren voor de KM werken, realiseren wijzere koppen dat dit gewoon nog weer een poging is om de Derde Wereldoorlog te beginnen.

De kalmere denkers beseffen dat het beter is om te wachten totdat de KM volledig instort en hun leiders gearresteerd worden in plaats van ze te laten proberen de Derde Wereldoorlog te gebruiken als een vrijkaartje om buiten de gevangenis te blijven.

De KM is aan het instorten. Hun vaccinatiecampagne mislukt nu jammerlijk. Pfizer zegt te verwachten dat de verkoop van haar Covid producten in 2024 met circa 90% naar beneden zal gaan.

https://www.forbes.com/sites/dereksaul/2023/12/13/pfizer-stock-sinks-to-10-year-low-why-investors-have-soured-on-covid-era-giant/?sh=bc04f8c9eda5

Het CDC rapporteert dat slechts 16% van de volwassenen en 7% van de kinderen de meest recente vaccins hebben gekregen.

Een teruggang in verkoop is het laatste waar de farmaceutische bedrijven zich zorgen over maken. De enorme toename in het aantal doden door de vaccins betekent dat het slechts een kwestie van tijd is voordat honderden functionarissen van Westerse overheden en het farmaceutische en medische establishment voor oorlogsmisdaadtribunalen worden gebracht.

Hier kun je WHO klokkenluider Dr. Astrid Stuckelberger zien uitleggen dat het plan was om mensen voor altijd te blijven vaccineren.

Rechtszaken en vervolgingen zijn al aan het escaleren. Naar Roberto Speranza, de Italiaanse Minister van Gezondheid in de tijd van COVID maatregelen, wordt nu onderzoek gedaan door de Openbare Aanklager van Rome. Hij was verantwoordelijk voor de vaccinatiecampagne. 

https://vigilantnews.com/post/italian-health-minister-under-investigation-for-murder-for-concealing-covid-19-vaccine-deaths/?amp=1

Ook werd in Italië Kardinaal Becciu, de alleroudste functionaris van de Rooms Katholie Kerk die ooit terecht stond voor een Vaticaanse rechtbank voor strafzaken, schuldig bevonden aan fraude en verduistering. P2 Vrijmetselaars zeggen dat Becciu verlokt was in een honingval, Cecilia Marogna genaamd, een 46-jaar oude  zogenaamde veiligheidsanaliste. Ze kreeg 575.000 euro van Becciu en spendeerde veel daarvan aan luxe kleding en gezondheid spa’s.

De P2 zegt dat Becciu het slachtoffer was van een hevige machtsstrijd binnen het Vaticaan tussen “Kabbalistische Joden” en de P2. Ze zeggen dat Rome niet langer onder hun controle valt maar dat de rubber-gemaskerde nep Paus Franciscus “op sterven na dood is”.

Ook Frankrijk zit in een politieke crisis toen de Franse President Emmanuel Macron Rothschild werd vernederd nadat een wetsvoorstel voor immigratie-hervorming waar langdurig over onderhandeld was, onmiddellijk werd verworpen in een verrassende zet van de Nationale Assemblee zonder er zelfs maar over gedebatteerd te hebben. Traditioneel, wanneer een wetgevende poging van deze grootte zo volledig mislukt, wordt van de overheidsleden die betrokken waren bij het opstellen ervan verwacht dat ze ontslag nemen.    

De Fransen zijn samen met de rest van West-Europa gealarmeerd door de enorme toename in criminaliteit veroorzaakt door een instroom van mannen van de militaire leeftijd vanuit het Midden-Oosten en Afrika. In een ongebruikelijke erkenning rapporteerde het Ministeriële Statistische Ministerie voor Binnenlandse Veiligheid (SSMSI) dat 69% van gewelddadige roofovervallen en andere gewelddadige misdaden, waaronder seksuele aanvallen in het openbaar vervoer in de Franse regio Île-de-France waarin ook Parijs ligt, werden gepleegd door individuen die buitenlandse staatsburgers zijn.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/french-president-macron-humiliated-after-shady-immigration-bill-stopped-cold

Er is ook een enorme worsteling gaande in Polen. Vorige week rapporteerden we dat de Duitse agent en Poolse Premier Donald Tusk zich aangesloten had bij de witte hoeden. Dit was omdat onze voorheen sceptische Poolse bronnen gekalmeerd waren door zijn recente verzoenende taal. 

Nu waarschuwt Jerzy Kwásniewski, President van het Ordo Luris Institute for Legal Culture, dat de Tusk regering wetgeving passeert die bedoeld is om het oogsten van adrenochrome toe te staan. Reglementering die gepasseerd is zal het mogelijk maken dat koppels van dezelfde sekse “vrouwen uit Oekraïne, Georgia of Thailand kunnen inhuren om kinderen te baren en te verkopen, als voorwerpen. Dit is niet alleen kinderhandel, maar ook de objectivering van vrouwen, die behandeld worden als levende broedmachines.”

Hij waarschuwt ook dat Radoslaw Sikorski, de nieuwe Poolse Minister van Buitenlandse Zaken, deel uitmaakt van de Spinelli groep van de EU. “Spinelle schreef openhartig over de noodzaak om een dictatorschap in Europa te introduceren, waardoor het mogelijk zou worden om nationale staten te liquideren.

En zo ziet het ernaar uit dat Polen, samen met Oekraïne, opgenomen zullen worden in een herleefd Duits imperium.

Tussen haakjes, in het laatste teken dat het over is voor Oekraïne werden de zonen van de Burgemeester van Kiev, Vitali Klitschko gespot tijdens het fuiven in Europa terwijl het hun landgenoten verboden is om het land te verlaten en van de straten worden geplukt en de dood ingestuurd worden.

Dit alles toont aan dat de KM nog steeds sterk is en nooit onderschat moet worden. Het ziet er naar uit dat een cyber-aanval hun volgende grote zet zal zijn. “De Covid-19 crisis zou wat dit betreft gezien moeten worden als een kleine opschudding in vergelijking met een grote cyber-aanval”, zegt Klaus Schwab Rothschild.

Precies op het juiste moment, voorspelt een Netflix film (die deels werd gefinancierd door niemand anders dan de KM marionet Barack Obama) een komende cyber-aanval valse vlag gebeurtenis aan die waarschijnlijk de infrastructuur van elektriciteit, bankieren en telecommunicatie over de hele Verenigde Staten zal stilleggen. (Tussen haakjes Malik Obama is volkomen stil sinds hij op 19 september naar een Tucker Carlson show zou gaan.)

Nu rapporteert een Gemeenschappelijke Commissie voor Nationale Veiligheidsstrategie dat het Verenigd Koninkrijk ‘elk moment’ tot stilstand zou kunnen worden gebracht door een grootschalige cyber-aanval.

Vervolgens stemt Warren Buffet daar mee in door te zeggen: “De cyber dreiging… we zijn nog maar net begonnen.”

En dan hebben we dit wat direct in verband staat met het script. 

V.S. gealarmeerd omdat China essentiële systemen hackt.

“De V.S. is gealarmeerd omdat China essentiële systemen hackt. Maar China is al meer dan een jaar geïnfiltreerd in essentiële Amerikaanse cyber-infrastructuur zonder dat het is ontdekt.”

En dus mensen, zorg ervoor dat je genoeg cash en voedsel bij de hand hebt voor het geval de KM de laatste horrorshow ten tonele brengt voordat ze voorgoed aan hun einde komen. Het is pas over wanneer het echt over is. Maar, wees ervan verzekerd DAT ZE OPGEJAAGD EN GEARRESTEERD ZULLEN WORDEN.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De “op regels gebaseerde wereldorde” heeft verloren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *