Benjamin Fulford: “VS President, Paus, Koning van Engeland en Keizer van Japan allemaal op het punt om te vallen.”

4 december 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De wereld ondergaat de grootste veranderingen in eeuwen zo niet millennia. Zodra het stof is gezakt zullen waarschijnlijk de Amerikaanse President, de Paus, de Koning van Engeland en de Keizer van Japan allemaal verwijderd worden. Ook zullen de laatste Satanisten gearresteerd en voor het gerecht gebracht worden en hun resterende Zwitserse, Israëlische en Amerikaanse bolwerken zullen een Masada-achtige ondergang tegemoet gaan. Dit is wat seniorbronnen van het Aziatische geheime genootschap voorspellen.

De tekens hiervan zijn overal. Vorige week bijvoorbeeld kwamen leiders van bijna 200 landen met ongeveer 100.000 afgevaardigden bij elkaar in Dubai voor de Klimaatconferentie 28 met bedelnappen in hun handen. EU Baas, Ursula von der Leyen tweette “In klimaatfinanciering zullen we van miljarden naar biljoenen moeten gaan”. Koning Charles verlangde dat belastingbetalers over de hele wereld elk jaar $5 biljoen zouden ophoesten om de “Nul Energie” agenda van de globalisten te steunen.

Hun pogingen om “groen” geld van Westerse landen te bemachtigen heeft er al toe geleid dat de Alberta Provincie van Canada zich openlijk verzet tegen de door de KM gevolmachtigde regering van Castrudeau. 

Al het “groene” geld dat ze in staat waren te krijgen was circa $500 miljoen, of 1/200ste van de $100 miljard beloofd tijdens China’s Nieuwe Zijderoute party in oktober.  

Ook dit waren bij lange na niet de biljoenen dollars die door velen werden verwacht.

Dit komt doordat, voordat Koningin Elizabeth werd vermoord, ze een overeenkomst bereikte met Aziatische geheime genootschappen dat in plaats van het valse “koolstof veroorzaakt klimaatopwarming”, het doel van de mensheid zou moeten zijn om de hoeveelheid en de variëteit van leven, inclusief menselijk leven, te vergroten. 

Haar opvolger als hoofd van het comité van 300 is het daarmee eens. Hij is een Europese koninklijke die niet afstamt van Willem de Veroveraar. Deze persoon beweert dat hij in het nieuwe jaar in het openbaar zal verschijnen.

Hoe dan ook, toen de nep President Joe Biden vorige maand in San Francisco een ontmoeting had met de Chinese leider Xi Jinping, zeiden de Aziaten tegen de Rockefeller/Rothschild Khazariaanse Maffia: “Jullie hebben je 110 jaar gehad [sinds de oprichting van de Federal Reserve Board], dus is het nu onze beurt.” Daarom zag Rockefeller’s gevolmachtigde Anthony Blinken er zo angstig uit toen de gesprekken waren afgelopen.

De Aziaten en hun Westerse witte hoeden bondgenoten zijn van plan een multi-miljarden dollar Oost/West/Noord/Zuid plan aan te kondigen om een eind te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu te stoppen, waarschijnlijk in 2024. Ze zullen dat opvolgen door al het geld te nemen dat voor oorlogen gebruikt zou worden en dat te besteden aan een nieuwe oorlog tegen veroudering en dood.

Er zullen echter eerst een paar enorme politieke veranderingen komen. Terwijl de wereld was gefocust op de door de Khazariaanse maffia georkestreerde oorlogen in Oekraïne en Gaza, is Oost-Azië aan de grootste politieke veranderingen begonnen sinds de val van de laatste Japanse shogun en de laatste Chinese Keizer. 

Bijvoorbeeld: een verrassende oplossing voor de Taiwanese kwestie werd bereikt die het wenselijk maakt dat Taiwan terugkeert onder Japanse controle, volgens seniorbronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Volgens dit plan zullen de circa een miljoen vasteland-Chinezen die daar na de communistische revolutie naartoe gevlucht zijn, terugkeren naar China.

De bronnen zeggen dat Naoshi Onodera (zie onderstaand artikel) is bestemd om Keizer van Japan te worden en dat de huidige Japanse keizerlijke familie af zal treden.

Deze informatie komt van anonieme koninklijke Aziatische bronnen maar er zijn openbare signalen dat ze echt is. Vorige week hield kroonprins Akishino een hoog ongebruikelijke persconferentie waarbij hij verslaggevers vertelde dat zijn familie niet zou verhuizen naar het nieuwe, 50 miljoen dollar paleis dat net was voltooid op kosten van de overheid. Als je kijkt naar zijn gezichtsuitdrukking op de foto hieronder ziet hij er uit alsof hij nogal ontdaan is door iets.

https://www.japantimes.co.jp/news/2023/11/30/japan/society/japan-crown-prince-royal-duties/

Een ander, heel ongebruikelijk signaal is dat de hoofdzetel van de Vrijmetselarij in Tokyo werd gesloten. Je kunt dit bevestigd krijgen van hun eigen website. Terwijl zij zeggen dat het voor renovatie was, zeggen onze bronnen dat ze eruit zijn gezet.

https://www.grandlodgeofjapan.org/index.html

Het andere teken is een optreden met harde hand tegen de Abe factie in de Japanse regeringspartij door openbare aanklagers. Dit staat in verband met een crash van een Osprey vliegtuig waarbij 8 Amerikaanse militairen de dood vonden. De namen van de mensen die stierven zijn niet openbaar gemaakt maar speculatie is dat enkele senior generaals werden gedood. De crash werd gevolgd door koppen in Japanse kranten als “Japans-Amerikaanse alliantie kan zijn beschadigd door Osprey crash.”

https://mainichi.jp/english/articles/20231203/p2g/00m/0na/021000c

Japanse conservatieven leggen uit dat beide incidenten deel uitmaken van een aanval op de Choshu-clan van Zuid-Japan. De Choshu-clan werd gebruikt om Japan te koloniseren tijdens het Meiji tijdperk. De Japanners zeggen dat een pseudo-Meiji keizer toen trouwde met een Habsburgse prinses om de huidige keizerlijke familielijn te creëren als een gevolmachtigde voor het regeren van Japan. Deze gevolmachtigde wordt nu verwijderd, wat betekent dat aan meer dan 150 jaar koloniale heerschappij in Japan een einde komt.

De Noord-Koreanen zijn ook op het oorlogspad. Ze zijn van plan om hun controle over de vele Japanse Ninkyo (geringschattende yakuza genoemd) organisaties te gebruiken om grote veranderingen te maken. Dit is wat er achter de nieuwsberichten zit met koppen als, de werkelijke Noord-Koreaanse heerser Kim Yo Jong zegt: “Noord-Korea zal nooit samen met Amerika om de tafel gaan zetten voor een dialoog”.

https://english.hani.co.kr/arti/english_edition/e_northkorea/1118763.html

Ze is zich volledig bewust dat de Amerikanen haar broer Kim Jong Un vermoordden met elektromagnetische wapens toen hij erin toestemde om Donald Trump te ontmoeten.

De Noord-Koreanen hebben nu meer dan 100 nucleaire raketten die in staat zijn om de V.S. te raken, dus zal nucleaire chantage ze niet langer tegenhouden om het Koreaanse schiereiland te verenigen.

In de toekomst is er wellicht een Koreaans, Japans koninklijk huwelijk dat Korea, Japan en Taiwan zou verenigen, zeggen de Aziatische bronnen.

De trigger voor al deze bewegingen was het besef dat de vaccinatiecampagne, uitgevoerd in Oost-Azië (en een groot deel van de rest van de wereld), een massamoord was door de KM.

We zullen afwachten of dit alles zal gebeuren maar in mijn tientallen jaren van verslaggeven heb ik nog nooit zoveel agressieve beweringen van zoveel verschillende en senior bronnen gehoord. 

Intussen vinden in Europa en de V.S. al heel zichtbare veranderingen plaats.

De aankondiging van de dood van Henry Kissinger maakt hier deel van uit. “Hij stierf in feite al een paar jaar geleden. De KM gebruikte Computer Graphics, Hologrammen, Avatars en Blauwe schermen. Nu is hij officieel dood”, zeiden CIA-bronnen.

Hoe dan ook, de officiële aankondiging wordt gezien als een teken dat een of andere grote verandering op het punt staat plaats te vinden.

Henry Kissinger was een top uitvoerder voor de KM die over de hele wereld massamoorden uitvoerde. Historicus van de Yale Universiteit Greg Grandin schat dat Kissinger’s acties alleen al van 1969 t/m 1976 het einde van drie tot vier miljoen mensen betekende.  

Hij vermoordde ook systematisch wereldleiders die weigerden te buigen voor de interesses van KM Corporate gedurende een periode van tientallen jaren. Kissinger werkte voor David Rockefeller Sr. en Klaus Schwab, wat je uit hun eigen mond kunt horen.

De video hieronder over wat hij Chili aandeed is een voorbeeld van het soort dingen die hij over de hele wereld deed, inclusief aan veronderstelde bondgenoten als Japan en Australië. Hij was verantwoordelijk voor de dood van diverse Japanse premiers en probeerde ook heel hard om mij te vermoorden. Goed om van hem af te zijn.

Chile celebrating Kissinger’s death

Zijn dood signaleert de nederlaag van de Maltezer Ridders en hun Westers militair-industrieel complex. Dit is nu voor iedereen zichtbaar:

De Oekraïners hebben ongeveer 500.000 man verloren, wat gelijk staat aan alle Britse, Franse, Duitse en Italiaanse legers bij elkaar. Het Westen is nu door zijn wapens en ammunitie heen.

De Duitse Gewapende Strijdkrachten kunnen het slechts maximaal twee dagen uithouden in een strijd, zei Johann Wadephul, Duitse afgevaardigde van de Christen Democratische Partij (het CDU).

Franse generaals zeggen dat hetzelfde geldt voor hun leger.  

Dit geldt ook voor de Amerikaanse strijdkrachten. Het Ministerie van Defensie heeft opdracht gegeven een extra vliegdekschip-aanvalsgroep, luchtverdediging, gevechtsstraaljagers en honderden troepen naar het Midden-Oosten te sturen. Het probleem:… het Pentagon heeft geen geld om voor de uitbreiding te betalen. Kolonel Douglas MacGregor heeft er herhaaldelijk op gewezen dat het Amerikaanse leger nu niet in staat is om fatsoenlijk oorlog te voeren. 

Dit komt omdat de V.S. regering geen geld heeft. Om te begrijpen hoe failliet de V.S. is, kijk even naar onderstaande charts. De eerste laat zien dat de Amerikaanse banken insolvent zijn. Als ze niet met hun boeken hadden gerommeld, zouden de meeste, speciaal de grote, onmiddellijk faillissement moeten aanvragen. 

De tweede laat zien dat het Amerikaanse Ministerie van Financiën failliet is. Prijzen van staatsobligaties zijn met 50% naar beneden gegaan omdat de Chinezen en de Japanners nu klaar zijn om eindelijk de stop uit de US Corporation te trekken. Tien jaar geleden bezaten ze meer dan 22% van de Amerikaanse staatsobligaties; vandaag de dag is dat 7% zodat hun risico geminimaliseerd is.

Amerikaanse huiseigenaren zitten ook in de problemen. Lopende huizenverkopen in oktober daalden tot het laagste niveau sinds de National Association of Realtors (brancheorganisatie voor mensen die werken in de real estate industrie) ze in 2001 begon te volgen. In een teken dat de rijken de enigen zijn die beter worden van het huidige systeem, is alleen de verkoop van huizen boven de $750.000 omhoog gegaan. De grafiek hieronder laat zien dat de huizenprijzen tot de helft van hun gangbare prijs zijn gedaald om hun historisch gemiddelde te bereiken.

Het verlies aan marktwaarde zal zorgen voor verdere verarming van de Amerikanen die al sinds 2008 meer dan de helft van hun echte koopkracht hebben verloren zoals de grafiek hierboven laat zien.

Het gebrek aan geld betekent dat de huidige regimes van de meeste Westerse landen niet meer serieus genomen worden door de rest van de wereld. Duitsland is daar een typisch voorbeeld van.

De Duitsers worden door de hele wereld uitgelachen omdat… ze soevereiniteit missen”, zegt de Russische President Vladimir Poetin. Hij zei dat toen de Duitse President Frank-Walter Steinmeier onheus werd behandeld op de luchthaven van Qatar nadat hij was geland voor een officieel staatsbezoek.

De geschiedenis laat zien dat faillissement leidt tot regimeverandering, verwacht daarom dat Biden, de nep rubbergemaskerde Paus, Emmanuelle Macron de Rothschild en vele anderen zullen verdwijnen.

De eerste zal waarschijnlijk de Rothschild marionet en Oekraïense leider Vladimir Zelensky zijn. Russische FSB bronnen zeggen dat ze ontdekt hebben dat het plan is om Zelensky’s dood voor te wenden, Rusland de schuld ervan te geven en hem dan te vervangen door Generaal Valery Zaluzhnyi.

Zoals de video hieronder laat zien is de campagne om hem van een held in een schurk te veranderen al begonnen in de corporate media om de weg voor te bereiden.

In plaats van het te hebben over omkoperij van beroemdheden, zou het echter mooier zijn als ze het zouden hebben over de massamoord op Oekraïners waarvoor hij verantwoordelijk is.

Hoe dan ook, de staat Oekraïne zelf zal het waarschijnlijk niet overleven. Ze wordt nu geblokkeerd door Polen, Roemenië, Bulgarije, Slowakije en Hongarije omdat goedkoop Oekraïens graan hun hele landbouwsector failliet maakt.

Slowaakse truckers hebben zich aangesloten bij hun Poolse collega’s door de belangrijkste grensoversteekplaatsen met Oekraïne te blokkeren.

Ondertussen, na meer dan twee weken te hebben gewacht om bij de Korczowa-Krakowiec grenspost de Pools/Oekraïense grens over te steken, hebben Oekraïense chauffeurs aangekondigd dat ze zich voorbereiden om in hongerstaking te gaan. 

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/12/1/7431275/

De Hongaarse Premier Viktor Orbán… staat nu op het punt om het EU-blok aan de rand van de afgrond te brengen. “Wij stevenen af op een ernstige crisis”, zei een EU functionaris.

https://www.politico.eu/article/vladimir-putin-russia-buddy-hungaria-viktor-orban-pushes-eu-brink-ukraine-aid/

Deze situatie is ontstaan doordat de EU en de VS zeiden dat er geen handel meer moest zijn met Rusland, de BRICS landen en China, zeggen de FSB-bronnen. “Dit dwingt Oekraïense boeren hun producten te dumpen in de EU, wat betekent dat de meeste EU landbouwers deze concurrentie niet zullen overleven. De enige manier om een eind te maken aan deze crisis is het bereiken van een vredesovereenkomst zodat hun graan weer naar het Oosten en Zuiden kan stromen”, zegt de FSB.

De dingen stevenen ook af op een ontknoping in Israël. Vorige week hadden leiders van de CIA en de Mossad een ontmoeting met de Premier van Qatar, Mohammed bin Abdulrahman Al Thani en Egyptische functionarissen om Qatar te vragen de Financiële Hulp aan Hamas Voort te zetten.

https://www.haaretz.com/middle-east-news/2020-02-24/ty-article/.premium/netanyahu-israel-mossad-chief-doha-qatar-continue-hamas-gaza-money-transfer/0000017f-ded8-d856-a37f-ffd88a960000

Waarom zou het hoofd van de Mossad hulp vragen voor Hamas, vraag je je af? 

De Franse journalist Thierry Meyssan legt uit:

Hamas en Benjamin Netanyahu, allesbehalve vijanden te zijn, werken harmonieus samen zonder zich te storen aan de levens van Palestijnen of Israëli’s. 

De Moslim Broederschap is een politiek geheim genootschap, georganiseerd door Britse inlichtingendiensten naar het model van de United Grand Lodge of England (Een van de grootste koepels van de vrijmetselarijloges) [2]. Ze werd geleidelijk overgenomen door de CIA tot op het punt waarop ze werd vertegenwoordigd bij de V.S. Nationale Veiligheidsraad.

De hele operatie van Hamas en Israël wordt geleid door Amerikanen, misschien onder de leiding van het Straussian Eliott Abrams [1] en zijn Vandenberg Coalitie (Denktank die het ‘Project for a New American Century’ opvolgde).

https://www.voltairenet.org/article220078.html

Britse inlichtingenbronnen zeggen dat het de Duitsers waren die na de Eerste Wereldoorlog de Moslim Broederschap creëerden om de Britse en Franse koloniale regeringen in het Midden-Oosten te ontwrichten. De Gestapo tak (George Bush DVD) van de CIA nam het over na de Tweede Wereldoorlog.

En dus waren de CIA en Mossad in Qatar en zeiden “Geef ons geld of we zullen de gijzelaars doden.” Het antwoord was: “Nee, wij zullen niet toegeven aan chantage. Jullie zullen geconfronteerd worden met oorlogsmisdaad processen.” De oorlogsmisdadiger Netanyahu zal waarschijnlijk eerder ten onder gaan met vuurspugende wapens dan opgehangen te worden. Hij gaat echter ten onder, dat is zeker.

Intussen proberen zijn opperheren, de Rothschilds, om een vriendelijk gezicht op te zeten. Lynn de Rothschild verscheen kort geleden op de TV en beloofde:

AI gaat alles ten goede of ten kwade veranderen. Waarom vragen we ons niet af hoe kan AI ons helpen de structurele gebreken in ons economische systeem aan te pakken, hoe kan AI ervoor zorgen dat onze economie werkt voor iedereen en hoe kan AI helpen een samenleving te creëren waar het geen ons en hen is? Ik doe een oproep voor een gemeenschappelijke verklaring van de openbare sector en de private sector voor het algemene goed. We moeten nadenken over ons essentiële sociale verbond met de samenleving. Het is een grondige hervorming van de economie.  https://alt-market.us/rothschild-wants-merger-between-corporations-governments-and-ai-to-save-capitalism/

Het blijkt dat ze ook AI gebruiken om de media en de politiek voor hen te leiden.

‘Sports Illustrated’ werd betrapt op het gebruik van AI-gegenereerde journalisten om AI-gegenereerde artikelen te “schrijven”. Ze maakten zich toen zo ontzettend boos dat ze het bewijs van web site verwijderde nadat een van hun web-ontwikkelaars ze verraden had.

https://www.zerohedge.com/technology/sports-illustrated-freaks-out-deletes-evidence-ai-generated-journalists-articles

Nu krijgen we rapporten dat de ”Gouverneur” van Californië, Gavin Newsom misschien een AI-gecontroleerde menselijke robot is.

Tucker Carlson zegt: “Zijn handpalmen zweten niet. Zijn ademhaling gaat niet sneller. Zijn lichaamstemperatuur verandert niet. Niets verandert in Newsom wanneer hij tegenover je leugens vertelt. En er zijn niet veel mensen die zo zijn.”

John Rappoport rapporteert intussen op zijn blog waarvoor betaald moet worden:

“Terwijl hij zijn beleid verdedigde van toestaan dat gewelddadige mannelijke gevangenen, die zich identificeren als vrouw, overgeplaatst worden naar vrouwengevangenissen in Californië, flapte Gouverneur Gavin Newsom er plotseling uit: Ik besta niet. Ik ben een AI, geprogrammeerd door de Disney Corporation.” 

Netwerken schakelden tijdelijk het live kanaal uit.

Dit is dezelfde Newson die toezicht hield op het oppakken van daklozen van de straten zodat hun organen verwijderd en verkocht konden worden. Onze bron bij de commando’s vertelt ons dat ze honderden (geen duizenden zoals we eerder rapporteerden) lichamen van daklozen hebben gevonden waarbij de ledematen en de organen waren verwijderd. Het lijkt erop dat de AI besloot dat het logisch was om “niet-productieve” daklozen te veranderen in winstgevende vlees- en orgaan producten.

De KM gebruiken ook een andere, waarschijnlijk AI, Joe Biden om te dreigen: “Kijk eens, mijn Marine heeft een code om de wereld op te blazen.”

https://twitter.com/RNCResearch/status/1729961860307292494?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1729961860307292494%7Ctwgr%5E9efaa360ae31c42a82c5260815c8bae9cbeb92f4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.infowars.com%2Fposts%2Fwhat-senile-biden-tells-random-worker-my-marine-has-a-code-to-blow-up-the-world%2F

En dus, wees sceptisch wanneer de Rothschilds zeggen: Wij willen AI gebruiken om nu vriendelijk te zijn, dus alsjeblieft, vermoord ons niet.”

Ze zouden dat hebben moeten zeggen voordat ze probeerden ons te vermoorden. Oorlogsmisdaad-processen staan op het punt te beginnen. De massamoordenaar Anthony Fauci werd gedwongen om ermee in te stemmen in het Congres te getuigen over de Amerikaanse respons op de Covid-19 pandemie en de oorsprong van het virus in China.

Misschien zouden ze hem moeten vragen naar zijn eerdere stelling over HIV die ging: “Je neemt een besmettelijke agens en je brengt die in circulatie onder de bevolking.”

Het blijkt nu ook dat de nieuwe, zogenaamde “epidemie” van Mycoplasma longontsteking, ook “het witte long syndroom” genoemd, veroorzaakt wordt door de Covid vaccinaties, zoals onthuld door Pfizer zelf. Check pagina 37 van Pfizer’s Events Report. 

Iets anders waarover ze zullen moeten getuigen is hun systematische massamoord van kinderen om adrenochrome te oogsten.

In het laatste bewijs hiervan rapporteren Turkse nieuwsbladen dat toen 50.000 Jemenitische Joden in 1949-1950 naar Israël werden getransporteerd, 5000 baby’s direct na de geboorte hardhandig werden gescheiden van hun moeders waarna ze dan later te horen kregen dat hun kinderen waren gestorven zonder enige verdere informatie.

https://www.yenisafak.com/en/columns/taha-kilinc/yemens-missing-children-3674138

Behalve dat de KM massamoordenaars zijn, zijn ze ook economisch incompetente managers. Hun poging om iedereen te dwingen om over te gaan op elektrische auto’s is daar een schitterend bewijs van. Een nieuw rapport van Consumer Reports verklaarde dat elektrische auto’s bijna 80% meer problemen hebben en “over ’t algemeen minder betrouwbaar zijn” dan auto’s met een conventionele verbrandingsmotor.

Een groep van 4000 autodealers over heel Amerika schreef een brief om te waarschuwen dat “de vraag naar elektrische wagens geen gelijke tred houdt met de grote stroom van elektrische wagens die bij onze dealers binnenkomt… zelfs niet met grote prijsverlagingen, fabriekspremie’s en royale overheidspremie’s. Kopers vinden ze te duur in onderhoud, hebben niet gemakkelijk toegang tot oplaadstations, maken zich zorgen over het verlies aan actieradius in koud en heet weer, hebben lange dagelijkse ritten (als forens) en hebben geen extra tijd om de batterij op te laden, enz. Speciaal vrachtwagen kopers zijn afgeschrikt door het dramatische verlies aan actieradius.”

https://evvoiceofthecustomer.com/

Geen wonder dat Ford van plan is om een investering van $12 miljard met betrekking tot elektrische wagens te cancelen of uit te stellen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Tesla een soortgelijke aankondiging doet. Wat zou je vinden van overschakeling op waterstof, Mr. Musk?

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “VS President, Paus, Koning van Engeland en Keizer van Japan allemaal op het punt om te vallen.”

  1. Ik waardeer het zeer dat jullie BF’s wekelijke artikelen vertalen, hulde daarvoor.
    BF is betrouwbaar en een goed mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *