Benjamin Fulford: “Afbraak van de Khazariaanse Maffia neemt toe ondanks 45 dagen VS budgetrespijt.”

2 oktober 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De niet verklaarde burgeroorlog in het Westen wordt intenser ondanks een 45-dagen budgetrespijt dat de US Corporation voor nu nog gaande houdt. Het belangrijke punt dat aandacht verdient is dat er geen geld wordt gestuurd naar Oekraïne; wat betekent dat de Khazariaanse maffia uit die bron geen politiek omkoopgeld heeft.

“Nu de nep Biden show geen fondsen meer naar de Oekraïense wasserij stuurt, kan dit vrij snel eindigen. Zonder de VS-hulp zal Europa heel snel het bijltje erbij neergooien. Zij willen er ook uit”, zeggen CIA-bronnen. 

Hoe dan ook, MI6, CIA witte hoeden en Aziatische geheime genootschappen zijn nu volledig op het oorlogspad.

Hier bijvoorbeeld is de MI6 reactie op berichten dat Meghan Markle – waarvan bronnen zeggen dat ze Hillary Clinton verving als “Koningin” van de Satanisten in de V.S. – “aangesteld” zou worden als Senator voor Californië om de overleden Dianne Feinstein te vervangen: 

“We hebben geen enkele interesse in haar omdat het interregnum [de tussenregering] betekent dat de hele Britse Koninklijke Familie de laan uitgestuurd is. Een gewone dame die naast veel andere zaken samen met de hele familie van de Koningin heeft bijgedragen aan haar dood… Ze zijn allemaal klaar voor de kap en blij dat we ze kwijt zijn. Een zooitje geldzuchtige gluiperds.”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12578609/Meghan-Markle-considers-run-office-Duchess-Sussexs-frame-Californian-Senator-Dianne-Feinsteins-seat-senator-died-aged-90-White-House-ultimate-aim.html

Het blijkt dat Markle, die ontkent een Satanist te zijn, de baan weigerde. Niettemin is een algemene bevestiging van een verandering in de Britse macht te zien in het feit dat de Britse Premier Rishi Sunak de opdracht om Britse troepen naar Oekraïne te sturen introk.

https://www.irishnews.com/news/uknews/2023/10/01/news/pm_insists_no_plan_to_send_british_troops_for_training_in_ukraine_here_and_now_-3660604/

We horen ook van Aziatische geheime genootschappen dat een zuivering is begonnen in Japan en andere delen van Oost-Azië. Dit is een boodschap van de Aziaten:

Het doel van de Aziaten voor 2024 is om een definitief einde te maken aan het onbeschrijfelijke kwaad en de chaos die zijn voortgebracht door de verderfelijke kakofonie van mannen wiens onverzadigbare honger alleen geëvenaard wordt door hun geneigdheid om alles om zich heen te vernietigen.   

https://www.karmaweather.com/news/yearly-chinese-horoscope/predictions-2024

Laten we beginnen met de situatie van het VS budget. Het eerste wat mensen moeten begrijpen is dat het huidige VS systeem gebroken is en niet kan worden gerepareerd, alleen vervangen. De VS regering heeft, volgens de St. Louis Fed en anderen, circa $250 biljoen aan schulden en niet geconsolideerde verplichtingen. Dit is $735.000 voor iedere man, vrouw en kind in het land. Het betekent dat als iedereen zijn hele inkomen gebruikt, zonder te eten, huur te betalen enz., om de schuld af te lossen daar 23 jaar voor nodig zou zijn.

De chart hieronder illustreert hoe Amerikanen in schuld hebben geleefd, d.w.z. zich sinds 2006 niet meer bewust zijn van de fysieke werkelijkheid.

Deze volgende chart laat zien dat slechts 22% van de Amerikaanse economische activiteit gebaseerd is op fysieke werkelijkheid. De rest zijn YouTubers, “financiële adviseurs”, advocaten, enz.

Mijn eigen ervaring is een metafoor voor wat de Amerikanen en andere Westerlingen zullen ondervinden wanneer het faillissement van het corporate dictatorschap plaatsvindt. Bij Forbes kreeg ik een hoog salaris en hoefde slechts 18 verhalen per jaar te produceren. De combinatie van een hoog salaris en laag werkquotum was geestdodend en als gevolg daarvan was ik een decadente hedonist. Als freelancer schreef ik vorig jaar meer dan 100 artikelen en publiceerde vier boeken en voelde me fantastisch met meer dan genoeg tijd voor ontspanning. Dit is waar het hele Westen doorheen zal gaan als de fiat-geld heroïne wordt afgesneden. 

Voor het geval je denkt dat het niet afgesneden zal worden, kijk eens naar wat er gebeurt bij de Federal Reserve Board fiat-bron. Ze worden gedwongen om honderden stafmedewerkers te ontslaan als gevolg van ongekende verliezen.

Dit betekent dat al het politieke kabuki-theater in Washington DC spoedig zal eindigen.

Iets anders om in de gaten te houden is dat het fiatsysteem geld opslorpt van de gemiddelde Amerikaan sinds 1971 toen de Amerikaanse dollar van de goudstandaard afgehaald werd. In die dagen voordat de KM de vakbond voor werkers in de automobielindustrie overnam, verdiende een gemiddelde automonteur voldoende geld om een huis en een auto te bezitten en een gezin te onderhouden.

Nu kan iemand die het gemiddelde inkomen verdient van $71,214 per jaar, zich geen huis in de middenklasse permitteren in 99% van de 575 gewesten die onderzocht zijn. 

http://theeconomiccollapseblog.com/homes-are-unaffordable-in-99-percent-of-u-s-counties/

Daarom zal niets minder dan een revolutie, gevolgd door een jubilee de voorspoed en orde herstellen voor de gemiddelde Amerikaanse en andere Westerse schuld-slaven.

Begrijp goed dat een revolutie al is begonnen en wel op de slechts mogelijke manier, met chaos en ordeverstoring nu bendes tekeergaan. In sommige recente signalen hiervan werd Target gedwongen om 9 winkels in vier staten te sluiten vanwege diefstal en misdaad. Ondertussen vindt massale plundering plaats in de meeste Amerikaanse steden met Philadelphia als het meest recente voorbeeld. 

https://www.startribune.com/theft-crime-spur-target-close-nine-stores-four-states-minneapols-san-francisco-portland-seattle-nyc/600307683/

In San Francisco werd in de afgelopen maanden SLECHTS 3% VAN DE RESTAURANTS NIET GEPLUNDERD OF VERNIELD.

https://www.dailywire.com/news/only-3-of-san-francisco-restaurants-have-not-been-vandalized-in-past-month-survey

De enige hoop lijkt te zijn de staat van beleg. Maar iets anders dat begrepen moet worden is dat het Amerikaanse leger nu in feite werkt voor de Chinezen, of ze zich dat nu realiseren of niet. Dit komt doordat de Chinezen betalen voor de Amerikaanse militaire operaties over de hele wereld. In de echte wereld is het voornamelijk Chinees, Japans en Saoedi-Arabisch geld dat de US regering en haar campagnes over de hele wereld financiert. “Wij hebben besloten dat het goedkoper is om een waakhond te voeden dan om tegen een hongerige wolf te vechten” legden bronnen van het Aziatisch geheim genootschap uit.

In een teken van deze militaire verandering houden China en Saoedi-Arabië volgende maand gemeenschappelijke militaire oefeningen “gericht op het versterken van praktische en vriendschappelijke samenwerking tussen de twee legers en het niveau van praktijktraining voor de troepen te verbeteren.”

Tussen haakjes, als iemand mocht denken dat de V.S. een oorlog zou kunnen winnen tegen China: het Amerikaanse leger lekte zojuist het nieuws dat China nieuwe oorlogsschepen kan bouwen in een tempo dat 232 maal groter is dan dat van de Verenigde Staten. Datzelfde geldt voor tanks, raketten enz.

https://www.theepochtimes.com/china/chinas-shipbuilding-capacity-more-than-200-times-greater-than-us-navy-intelligence-slide-5497280?utm_source=uschinanoe&src_src=uschinanoe&utm_campaign=uschina-2023-09-25&src_cmp=uschina-2023-09-25&utm_medium=email&cta_utm_source=uschinanoecta&est=EcrHZ63j%2F%2Ff0c6iounLi1POYjXSom4ydaV2V4SnDHsfjJzDcjDXMd22B8s%2Bj8dc%3D

Ook zijn de plotselinge overstromingen die New York City troffen nadat de Nep Joe Biden de wereld had gedreigd met weer-oorlogvoering een duidelijk teken dat het Amerikaanse leger geen monopolie heeft over weerwapens.

Natuurlijk betekent de aanwezigheid van nucleaire wapens dat in werkelijkheid iedere volledige oorlog tussen China, Rusland en de V.S. de planeet alleen maar volledig zou verwoesten, dus geen van de kanten verwacht tegen de ander te gaan vechten. In plaats daarvan zullen ze waarschijnlijk een of andere deal bereiken.

Het Amerikaanse leger onder de nieuwe leiding van Generaal Charles Q Brown zal nu volgens verwachting zichzelf transformeren van een uitvoerende macht voor Satan-aanbiddende oligarchen tot een planetaire beschermingsmacht. Hun nieuwe taak zal bestaan uit het beschermen van de zwakken en kwetsbaren.

Natuurlijk zal er eerst een afrekening komen. Het Amerikaanse leger onder leiding van de verrader Mark Milley deed hard zijn best om 90% van de mensheid te vermoorden om zijn satanische opperheren aan de macht te houden. 

Het is nu zonder enige twijfel bewezen dat het Amerikaanse leger een bio-wapen en elektromagnetische aanval uitvoerde, gevolgd door het gebruik van giftige vaccins in een poging tot genocide op planetaire schaal.

De grafieken hieronder laten de oversterfte zien in Duitsland en Japan die volgde op de gedwongen injectiecampagne. Soortgelijke aantallen zijn te zien in andere landen zoals Canada en de Verenigde Staten.

De link hieronder verbindt je met meer dan 2000 door vakgenoten beoordeelde wetenschappelijke papers die de giftigheid van de gen-veranderende injecties bewijzen.

https://www.academia.edu/45000293/COVID_cure_or_perpetual_vaccination_30_cheap_effective_treatments_or_never_ending_ineffective_unsafe_injections_Scientific_proof_of_the_PLANdemic_with_2000_peer_reviewed_published_references

Openbare aanklagers over de hele wereld worden aangemoedigd om ze te gebruiken bij het indienen van aanklachten tegen plaatselijke vaccin-criminelen.

Dit is massamoord op een schaal die niet meer is gezien sinds de Tweede Wereldoorlog.

In Japan slaat Professor Takayuki Miyazawa van Kyoto Universiteit – een van Japans leidende virologen – alarm na bewijs te hebben ontdekt dat Covid-stammen werden gefabriceerd. Andere wetenschappers hebben naar voren gebracht dat massale sterfte werd veroorzaakt door vaccins. Onderwereldfiguren en rechts-conservatieven zijn van plan de zaak in eigen handen te nemen als de politie de bewezen vaccin massamoordenaars daar niet gerechtelijk vervolgt, zeggen verschillende bronnen.

https://www.mhlw.go.jp/content/10601000/000900468.pdf

Heel wat oligarchen zullen ook al spoedig voor het gerecht gedaagd worden. In een van de vele signalen dat Google crimineel verantwoordelijk is, verwijderde YouTube een heel goede video met Mike Tyson waarin Robert F. Kennedy zegt: “Het echte geld komt niet van de vaccins. Het komt van de (genees)middelen die verkocht worden voor het letsel of de problemen als gevolg van de vaccins.

Een andere bewezen crimineel is Bill Gates die aan President Trump (2017) vroeg om zijn ‘vaccins’ niet te onderzoeken… (citaat) “Dat is een doodlopend eind… dat zou iets heel verkeerds zijn…doe dat niet…” waarmee hij zijn schuld toonde. Nu de waarheid tevoorschijn is; haal de stroppen tevoorschijn.

“Het vaccin verzwakte bij velen het immuunsysteem en 50% daarvan stierf aan bacteriële longontsteking die zich ontwikkelde in de mond en de longen als gevolg van de mondmaskers.

De resterende doden werden veroorzaakt door andere bijwerkingen van de vaccins… geen enkel mens stierf direct aan de Spaanse Griep. Klink dat bekend?

Tussen haakjes, Poolse inlichtingenbronnen hebben ons geïnformeerd over een zekere Dr. Demetre Daskalakis, de “apenpokken coördinator” in het Witte Huis. Hij is Bidens bestbetaalde medewerker, bekend vanwege zijn ontheiliging van Christus en obsessie met Satan en het occulte. Daskalakis, die dit jaar 50 wordt, werd nog geen jaar geleden lid van Bidens staf. In die korte periode verdiende hij $260.718; het hoogste salaris in het Witte Huis, met uitzondering van de president zelf. Waarom hebben wij niet eerder van hem gehoord?

Elon Musk plaatste deze video op X over vaccines die niet effectief zouden zijn. Een andere video laat zien dat alle vaccin-fabricerende bedrijven hun hoofdkwartieren verplaatsen naar Oekraïne.

Het bewijs valt niet langer te ontkennen. Tribunalen voor oorlogsmisdaden zijn nu onvermijdelijk. 

De individuen waarover hieronder wordt geschreven zullen allemaal de doodstraf krijgen als ze schuldig worden bevonden door deze tribunalen. 

Deze mensen weten dat ze ten dode opgeschreven zijn nu hun plan om 90% van de mensheid te vermoorden en de rest permanent tot slaaf te maken, is mislukt.

Dit verklaart waarschijnlijk de volgende beschrijving die een Indiase diplomaat gaf van Justin Castrudeau’s gedrag toen hij in september in India was:

“Mijn vrouw zag hem op de luchthaven van Delhi en zei dat Trudeau er gedeprimeerd en gespannen uitzag. Wij kennen de reden niet. Ik ken de werkelijkheid niet, maar social media en sommige ‘geloofwaardige geruchten’ suggereren dat zijn vliegtuig vol cocaïne zat. Hij miste ook het diner van de President en sommige mensen zeggen dat hij niet goed bij zijn hoofd was vanwege het druggebruik. Dus, dit ziende valt er niets te zeggen over wat er omgaat in zijn gedachten.” 

Wat bijna zeker in zijn gedachten omgaat is zijn komende dood door een vuurpeloton.

Trudeau, in overeenstemming met bekend Nazi-gebruik heeft alle boeken die in 2008 of eerder zijn uitgegeven “verbrand” omdat ze niet pasten bij de propaganda standaards van zijn regime voor openbare informatie.

https://www.naturalnews.com/2023-09-27-fascism-canada-libraries-book-burnings-purge-truth.html

Deel 2:

Trudeau bewees verder zijn schuld door Yaroslav Hunka – een SS Galicia Nazi – uit te nodigen om het Canadese Parlement toe te speken, met groot applaus. Hunka’s troepen waren tijdens de Tweede Wereldoorlog verantwoordelijk voor minstens 1,5 miljoen doden in Oekraïne.

Voor het geval je het niet weet, Adolf Hitler schreef in Mein Kampf over het tot slaaf maken en daarna doden van 90% van de mensheid. Met andere woorden de Nazi’s waren Sabbattianistische/Frankismische Joden [volgelingen van Sabattai Zevi/Jacob Frank], of waaraan nu gerefereerd wordt als de Khazariaanse Maffia.

Het Centrum voor Israëlische en Joodse Zaken, dat Joodse federaties vertegenwoordigd over het hele land, zei dat het diep verontrust is door het incident.

Maar in een teken dat velen van hen nog altijd gehersenspoeld zijn, voegden ze eraan toe “Canada’s Joodse gemeenschap staat sterk achter Oekraïne in haar oorlog tegen Russische agressie.”

Hier is nog een punt, de zogenaamde leider van Oekraïne, Vladimir Zelensky, heeft met zijn daden keer op keer bewezen dat hij een Nazi is. Kijk naar deze postzegel die hij uitgaf als aandenken aan Hunka, wat slechts een klein stukje is in een berg van bewijzen.

De Joodse organisaties zullen nu in het openbaar de genocide van Oekraïense mannen die is uitgevoerd door Zelensky in samenwerking met Yevgeny Prigozhin van de Wagner groep en anderen, moeten afkeuren.

Zelensky’s mannen plukten met harde hand honderdduizenden Oekraïense mannen van de straten en stuurden ze naar de vuurlinies om gedood te worden door artillerie. Russische FSB-bronnen bevestigen dat Zelensky en zijn generaals de exacte artillerie-coördinaten doorgaven aan Prighozhin om ervan verzekerd te zijn dat de Oekraïense mannen binnen vier uur na aankomst aan het front gedood werden. 

De weerloze Oekraïense vrouwen en kinderen die achterbleven werden daarna verkocht als seksslaven of voor orgaan-verkrijging. Meer dan 60.000 kinderen werden gemarteld tot de dood erop volgde om aan adrenochrome te komen.

Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken is druk bezig informatie te verzamelen over Kiev’s misdaden tegen minderjarigen zei Rodion Miroshnik, de staatssecretaris van het Ministerie die verantwoordelijk is voor het onderzoeken van de misdaden van het Kiev regime.

https://tass.com/politics/1680845

De Veiligheidsdienst van Oekraïne (SBU) en het Staatsbureau van Onderzoek onderzoeken nauwkeurig General Valerii Zaluzhny, opperbevelhebber van het Oekraïense leger op hoogverraad. Hooggeplaatste officieren zijn al ondervraagd waaronder commandant van de gezamenlijke strijdkrachten, Luitenant-Generaal Sergei Naev en Andreii Kovalchuk, voormalig commandant van het Zuidelijke Gebied.

https://www.voltairenet.org/article219728.html

Zelensky cannot return to the Ukraine because he faces certain arrest and execution.

“OP EEN DAG ZULLEN VELEN VOL SCHAAMTE HET HOOFD LATEN HANGEN  WANNEER ZE BESEFFEN DAT ZE HET KWAAD VERDEDIGDEN EN DE HELDEN BELACHELIJK MAAKTEN.”

Er komt nu ook een afrekening aan in het voormalig Joegoslavië, waar tientallen jaren geleden soortgelijke misdaden werden uitgevoerd door Bill Clinton Rockefeller.

Nep woordvoerder van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, John Kirby bevestigt dat afgelopen week een “grote Servische militaire troepenopstelling aan de grens met Kosovo” heeft plaatsgevonden. Het gaat hier over geavanceerde artillerie, tanks en mechanische infanterie-eenheden, zei hij.

https://www.aa.com.tr/en/americas/us-calls-on-serbia-to-withdraw-its-unprecedented-military-deployment-on-kosovo-border/3004305

Aangezien de meeste landen in de wereld de criminele staat Kosovo niet erkennen, zal niets de Serviërs ervan weerhouden het Satanisten-nest daar te vernietigen, zeggen bronnen van de Servische inlichtingendienst.

Slavenhandelaren van mensen worden ook in het Westen overal gearresteerd.

Bijvoorbeeld: een schoolleraar en drie Disney medewerkers bevonden zich onder de 219 mensen die gearresteerd werden bij een undercoveroperatie bij mensenhandel in Polk County, Florida.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12573797/Three-Disney-workers-teacher-219-people-snared-Florida-human-trafficking-sting.html

Dan Andrews, Premier van Victoria, Australië, die leiding gaf aan een van de ’s werelds langste en meest draconische COVID-lockdowns, is officieel afgetreden. In werkelijkheid staat hij onder arrest en zal uit beeld verdwijnen, volgende een Australische inlichtingenbron.

Er is ook een massale populistische revolte gaande tegen de Satanische heersende oligarchie en hun politieke slavenacteurs.

In Slowakije won de pro-Russische populist Robert Fico zojuist een volgende verkiezing. Fico profiteerde van het anti-masker sentiment, zowel als het stoppen met militaire hulp aan Oekraïne.

https://www.irishtimes.com/world/europe/2023/10/01/slovakias-russian-leaning-populist-robert-fico-wins-another-election/

In Duitsland wil twee-derde van de bevolking dat het land minder migranten toelaat omdat het scepticisme over immigratie groeit.

https://www.tagesschau.de/inland/deutschlandtrend/deutschlandtrend-3406.htm

Geen wonder dat ze de AFD partij willen verbieden in Duitsland. Stel je het parlementslid Bernd Baumann voor die het lef heeft om op te staan en dit hier te zeggen.

In Polen voerden 1,5 – 2 miljoen mensen massale protesten uit ten gunste van verandering in de leiding van Polen, georganiseerd door de Civic Coalitie, met slogans als “Wij willen een normale toestand en we zullen fraudeurs en dieven verantwoordelijk houden.”

In Israël hebben voor de 39e week tienduizenden mensen zich zaterdagavond verzameld om te protesteren tegen de gerechtelijke reconstructie van de regering.

https://www.timesofisrael.com/thousands-expected-at-39th-week-of-anti-overhaul-demonstrations/

In Zweden ontbood de premier het hoofd van het leger om te bespreken hoe de gewapende strijdmachten de politie zouden kunnen helpen om de ongekende golf van criminaliteit aan te pakken die wordt veroorzaakt door honderdduizenden mannelijke “asielzoekers” van militaire leeftijd uit het Midden-Oosten en Afrika.

De Zweden beginnen het recht in eigen handen te nemen. Een 26 jarige taxichauffeur uit het Midden-Oosten werd aangegeven voor het verkrachten van een 14-jarig meisje – en werd daarna opgehangen gevonden in een natuurreservaat. Het meisje, haar vriend en zijn drie broers worden nu verdacht van een heel pijnlijke moord.

Dit gaat niet over economische vluchtelingen die een beter leven zoeken. Als bewijs daarvan: het Wereld Economisch Forum (WEF) heeft de controle overgenomen van verschillende Amerikaanse militaire bases in Panama en organiseert de stroom van migranten die met miljoenen op weg zijn naar de zuidgrens van Amerika. 

Het ziet er zeker ook naar uit dat Engeland is overgenomen door migranten. Maakt allemaal deel uit van de KM-WEF agenda.

dat zijn heel wat Moslim immigranten.

Dit heeft niets te maken met ras, tussen haakjes, het gaat over immigranten die de plaatselijke regels en wetten gehoorzamen zoals je kunt zien aan de Britse Minister van Binnenlandse Zaken Suella Braverman die zegt: “Multiculturalisme heeft gefaald”.

Zoals we in het begin van dit verslag al aangaven, beloven militaire witte hoeden in het Pentagon, de CIA en MI6 dat ze eindelijk actie zullen ondernemen. Het stokje in nu in uw handen Generaal Charles Q Brown. Als u ons teleurstelt, zullen de consequenties de grootste ramp zijn voor de Westerse beschaving sinds die die begon, al die duizenden jaren geleden. Alles wat u hoeft te doen is de wet te gehoorzamen en de massamoordenaars te arresteren, hoe sterk of invloedrijk ze ook zijn. 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Afbraak van de Khazariaanse Maffia neemt toe ondanks 45 dagen VS budgetrespijt.”

  1. Ik volg Benjamin al jaren en dit is de eerste keer dat ik reageer. Benjamin zijn ideeën zijn zeer vooruitstrevend en passen volledig in het plaatje dat ik ook voor ogen heb. Helaas heb ik in al die jaren moeten vaststellen dat de verandering nog steeds op zich laat wachten. Ik begrijp dat je de wereld niet in een paar jaar kan veranderen , maar zijn verwachtingen en “ voorspellingen “ komen toch echt niet uit. Maar het blijft een spannend scenario voor een succes film.

    1. Voorspellingen komen niet allemaal uit maar heeeeeel veel wel . Tribunalen is gewoon ingewikkeld en machtsvaccuum nog meer. Men werkt volgens een plot wat wat alle ingewijden kennen. Dat plot moet alleemaal doorgaan om zo alle deelnemers te kunnen aanpakken .Echter het plot en de vijand is zo gigantisch dat het langer op zich laat wachten dan oorspronkelijk gedacht /gehoopt . Even voor de gemoedsrust we gaan nu richting de finischlijn … Hou de usa maar in de gaten

  2. Ja zeker,de maatregelen die al lang genomen hadden moeten, faalt! Daarmee krijgen Fulfords voorspellingen niet het recht dat het zou moeten hebben.
    Dat ligt dus niet aan Fulford, maar vooral aan de valse regeringen die wij nog steeds hebben. Het werkelijke protest van de hele bevolking blijven dus ook nog uit.!
    Wij dienen er massaal voor moeten zorgen dat wij Nu een werkelijke oprechte regering nu zal gaan krijgen. Dat dan dus in, dat we nu NIEt meer stemmen op de volgende drie partijen, die allemaal leugens blijven verkopen.
    Die drie partijen zijn : D66, VVD en CDA ook de volg partijen van deze drie, vallen dus ook onder dezelfde valse noemer, dus WEGG ERMEE in NOVEMBER 2023!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *