Benjamin Fulford: “Wanhopige KM probeert Bharat te verleiden met een etnisch Indiase GB Premier en VS President.”

11 september 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse Maffia probeert wanhopig de Premier van Bharat, Narendra Modi, te verleiden door Kamala Harris, een etnisch Indiase, te beloven als VS President om samen te werken met etnisch Indiase GB Premier Rishi Sunak. Met andere woorden, de twee leidende, Engels sprekende landen zouden dan geleid worden door leden van de kleine Indiase minderheid in hun landen. Het probleem is dat Modi er niet in trapt. Hij weet dat de KM mensen altijd vertellen wat ze willen horen voordat ze hen het mes in de rug steken. Hij herinnert zich ook dat deze zelfde mensen hem gewoonlijk verboden de VS te bezoeken.

Het feit dat Modi India bij de inheemse naam van Bharat noemt in plaats van “India” waaraan Griekse en Arabische overwinnaars de voorkeur gaven, is een teken dat het land vastbesloten is om onafhankelijk te blijven.

De KM probeerde ook, en faalde, Afrika te verleiden. Vorige week probeerden VS secretaris-generaal António Guterres, President van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en de speciale klimaatgezant van de Verenigde Staten, John Kerry een “Afrikaanse Klimaattop” te organiseren in Kenya. Het probleem is dat minder dan een derde van de Afrikaanse leiders de moeite nam om te verschijnen. Je kunt er donder op zeggen dat degenen die wel kwamen herinnerd waren aan hun onplezierige geheimen en de miljoenen dollars op hun Zwitserse bankrekeningen.

https://www.afdb.org/en/news-and-events/press-releases/africa-climate-summit-global-leaders-unite-put-continent-heart-fight-against-climate-change-64133

De Afrikanen hebben honderden jaren geleden onder genocide en diefstal van rijkdommen en vechten nu voor echte onafhankelijkheid. Daarom worden KM transnationalisten uit Afrika geschopt.

Het ziet er nu naar uit dat Zuid-Amerika de volgende is. Colombia heeft net opdracht gegeven tot het sluiten van een reusachtige Glencore mijn.

https://www.swissinfo.ch/eng/business/colombia-puts-the-brakes-on-giant-glencore-mine-as-water-dries-up/48798566

Deze mislukte pogingen om de populairste gebieden van de wereld te verleiden zich aan te sluiten bij de KM in een “gevecht tegen China en Rusland” vonden plaats tijdens een aantal internationale bijeenkomsten waaronder een G20 bijeenkomst en een BRICS 11 vergadering. Deze vergaderingen zijn allemaal voorbereidingen op een of andere directe confrontatie die verwacht wordt tijdens de Algemene Vergadering van de VN op 18 en 19 september. 

Wat deze vergaderingen hebben laten zien is dat de KM-gecontroleerde G7 marionettenstaten nu internationaal geïsoleerd zijn. Ze hebben nu de controle over nog maar net 9% van de wereldbevolking en 29% van het Bruto Binnenlands Product. En niet alleen dat, ze zitten diep in de schulden en verliezen hun vermogen om rijkdommen te stelen van de rest van de wereld.

Als één voorbeeld: de BRICS 11 hebben nu oliereserves ter waarde van 736 miljard dollar, ofwel meer dan driemaal de 250 miljard die de G7 heeft. Het verlies van de mogelijkheid om olie te stelen gaat de KM financieel fataal worden.

Als aanwijzing voor wat dit kan betekenen voor de Amerikaanse dollar, liet de Iraanse Staatsomroep een biljet van 100 BRICS zien dat werd getoond tijdens de bijeenkomst waar Iran zich aansloot bij de BRICS.

Iraanse bronnen zeggen dat na deze bekendmaking alle Amerikaanse dollars werden verwijderd uit de wisselkantoren voor toeristen.

Met andere woorden, de 9/11 zichzelf aangedane aanslag die vandaag 22 jaar geleden plaatsvond, als een excuus voor een wereldwijde oliegreep, is spectaculair mislukt.

Iets anders dat spectaculair is mislukt, is de Oekraïense oorlog. Een Russische advertentie waarin Oekraïense soldaten een laatste kans wordt geboden om zich over te geven, laat zien hoe deze oorlog verloopt.

Tijdens de laatste G20 vergadering, werden de marionettenstaten gedwongen om te stoppen met elke verklaring waarin Rusland wordt veroordeeld voor deze oorlog. Het eindresultaat is dat de G20 naties instemden met “Het tijdperk van vandaag moet geen tijd van oorlog zijn.”

Pogingen om alles en iedereen te “Oekraïniseren… zijn in toenemende mate vermoeiend voor landen die bezig willen zijn met concrete zaken in plaats van met steunpropaganda voor het Kiev regime”, zegt Ruslands Minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov.

De landen van de wereld willen praten over “duurzame ontwikkeling… problemen oplossen op het gebied van voedsel- en energieveiligheid, het verbeteren van voorbereid zijn op noodsituaties, het adopteren van de digitale economie en nog veel meer”, voegt hij eraan toe.

https://tass.com/politics/1671333

Mossad-bronnen zeggen dat “de KM marionettenmeesters klaar zijn met de avatar Zelensky; hij wordt onder de bus gegooid.” Zelensky wordt nu gedwongen om presidents- en parlementsverkiezingen te houden die bijna zeker zijn regime uit de macht zullen verwijderen.

De grote vraag is nu of de leidende terroristenentiteit van de wereld, de UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION, na het fiscale jaareinde op 30 september eindelijk failliet zal gaan.

Als nieuwste teken dat het financiële systeem van de VS aan het instorten is: er is een 45% terugval in huizenverkopen geweest, een grotere val dan tijdens de Lehman-schok van 2008. Soortgelijke schokken treffen de credit card bedrijven, kleine bedrijven, autoleningen, enz. omdat de hele economie in een vrije val zit.

Als de US CORP echt instort, zullen we dat medio oktober allemaal weten. Met zijn ineenstorting zal er een eind komen aan de Wereldbank, het IMF, de BIS, de WHO, de VN Veiligheidsraad enz.

Zoals al gezegd in eerdere nieuwsbrieven, het plan om op 4 oktober het nood-omroepsysteem in de VS te gebruiken om een boodschap uit te zenden naar alle TV’s, radio’s en draagbare apparaten in de VS is waarschijnlijk een teken voor een of andere zwarte zwaan gebeurtenis. De vraag is of de noodsituatie die verklaard wordt onder controle van de KM of van de Witte Hoeden zal staan?

Er zijn veel signalen dat achter de schermen juist hierover een hevige strijd woedt. Als deel daarvan zei het hoofd van MI6 dat James Bond 007 types zijn uitgestuurd om drie hooggeplaatste KM leiders aan te pakken. Voor operationele veiligheidsredenen is het ons niet toegestaan hun namen te publiceren.

De KM van zijn kant probeert ook wanhopig onafhankelijke journalisten, ongehoorzame politici, enz. te vermoorden. Eén prominent slachtoffer is misschien de journalist Jim Stone die het volgende bericht plaatste voordat zijn site niet meer werd vernieuwd:

 “Ik zit kennelijk diep in de problemen…Daarom ga ik mijn ‘verdomde page’ posten die ik overwogen heb. WIJ ZIJN ER ALLEMAAL KLAAR MEE want als ‘zij’ me de rotzooi leverden die me net geleverd is, zal ik niet de enige zijn.” Onlangs zijn de postings weer terug op zijn page, maar naar de inhoud te oordelen, lijkt het typische KM identiteitsdiefstal te zijn. Ik hoop dat ik het verkeerd heb.

Een ander voorbeeld is dat de aan de Mossad-verbonden site DEBKA stopt nadat zijn oprichter en hoofdredacteur Giora Shamis “overleden is”.

https://www.debka.com/

Ook deze schrijver is door verschillende bronnen gewaarschuwd om extra voorzichtig te zijn omdat aanvallen op waarheidsgetrouwe journalisten toenemen.

Dit maakt deel uit van een campagne om waarheidsactivisten te vervangen door hopium [een samentrekking van hoop en opium] dealers.

Eén voorbeeld dat wij natrokken is Michael Baxter van Real Raw News. Hij schrijft altijd over de Judge Advocate General op Guantanamo Bay die mensen als Hillary Clinton en Nancy Pelosi liet ophangen. In het algemeen zeggen zijn positieve rapporten: “De goede jongens winnen, dus ontspan, ga een biertje drinken en wat porno bekijken.”

Na mislukte pogingen om contact met hem op te nemen, belden we de JAG Public Affairs Officer in DC om naar Baxter te vragen. Zij verwezen ons naar de site checkyourfact.com. CYF is een, op het maken van winst gerichte, dochteronderneming die het volledige eigendom is van The Daily Caller, Inc. Die wordt gefinancierd door META. En wij weten wie dat is… Mark Zuckerberg Rockefeller en anderen.

Het konijnenhol gaat diep.

Dit alles betekent dat de tijd tussen nu en medio oktober bijzonder gevaarlijk zal zijn.

Naast moordaanslagen gebruikt de KM, als kwaadaardige in een hoek gedreven beesten, alle wapenen uit hun arsenaal: weerwapens, gerichte energiewapens, propagandaleugens, omkoperij, chantage, enz. in een wanhopige poging om aan de macht te blijven en oorlogsmisdaad-processen te vermijden.

Ze intensiveren ook pogingen om wapens weg te halen bij mensen. Gouverneur Gavin Newsom probeert dit te pushen via amendementen bij de U.S. Constitutie, één daarvan zou het Tweede Amendement, of het recht om wapens te dragen, ernstig neutraliseren.

New Mexico Gouverneur Michelle Lujan Grisham probeert geweren uit te bannen en zegt dat de U.S. Constitutie “niet onbetwistbaar” is.  Een CIA-bron zegt: “Ik ken haar, zij is een volledig door KM/WEF gecontroleerde volgelinge.”

De KM probeert wapens te verwijderen omdat hun marionettenleiders Macron, Trudeau, Biden enz. niet in het openbaar kunnen verschijnen zonder weggehoond en aangevallen te worden. Ze weten dat het slechts een kwestie van tijd is voordat iemand probeert ze neer te schieten.

https://www.gbnews.com/news/world/emmanuel-macron-booed-stadium-rugby-world-cup

Dit is zeker waar nu een van de KM’s succesvolste wapens tot dusver – de poging tot massamoord met biologische oorlogvoering via pandemie en vaccins – is mislukt.

De WHO heeft geprobeerd een nieuwe COVID angstcampagne te beginnen, maar slechts één op de 10 (20 van de 194) lidstaten maakt zich deze keer druk om hen de gegevens te verstrekken van COVID ziekenhuisopnamen. Met andere woorden, de jongen die de pandemie-wolf schreeuwde, wordt nu genegeerd.

Als gevolg daarvan wordt de KM gedwongen mannequins te gebruiken om mensen in ziekenhuizen die nu weer sterven aan Covid af te beelden. Meer angstporno!

Hun leugens worden ook in toenemende mate doorzichtig en belachelijk. Bijvoorbeeld: ze maakten net bekend dat Jill Biden “positief testte op Covid”. En direct daarna kondigden ze aan dat nieuwe Covid boosterprikken klaar zijn om uitgegeven te worden.

https://www.msn.com/en-gb/health/other/new-covid-booster-shots-to-be-rolled-out-next-wednesday/ar-AA1gkEi6

Een ander voorbeeld: de door Bill Gates gefinancierde WHO zegt nu dat massa-vaccinaties nodig zullen zijn om de effecten van “klimaatverandering” aan te pakken.

Mensen bieden nu eindelijk op veel manieren weerstand. South Carolina, bijvoorbeeld, is de nieuwste staat die zegt dat het zal weigeren mee te werken aan de COVID verordeningen.

Het Hof van Beroep voor het 5e Circuit heeft bepaald dat de Biden administratie, de FBI en het CDC allemaal het Eerste Amendement hebben overtreden door samen te spannen met Big Tech om Amerikanen te controleren (45 seconden).

Om te helpen, laat deze foto alsjeblieft zien aan iedereen die je kent die voldoende gehersenspoeld is om weer te beginnen met het dragen van een gezichtsluier. Tijdens de slavernij werden slaven gedwongen om maskers te dragen als symbolisch teken dat ze geen stem hadden en daarom door iemand anders bezeten en onder controle gehouden konden worden.

Zoals de zaken er nu voorstaan lijkt het alsof Afrikanen meer rechten hebben tem opzichte van farmaceutische bedrijven dan Amerikanen. Bijvoorbeeld: Pfizer compenseert nu slachtoffers van haar drugtests in Nigeria.

https://www.bbc.com/news/world-africa-14493277

Maar hoe zit het dan met slachtsoffers van haar vaccin drugtests op honderden miljoenen mensen in de G7 enz.?

De situatie heeft het punt bereikt waarop zelfs VS President Donald “warp speed” Trump veiligheidstesten voor vaccins verlangt. Beter laat dan nooit.

https://www.zerohedge.com/political/fda-refuses-provide-covid-19-vaccine-safety-data-us-senator

Maar dat is niet genoeg. Zoals de Joodse bevrijdingsactivist Dr. Henry Makow opmerkt: “realiteitsshowacteur” Trump geeft toe dat het hem “niet toegestaan was Anthony Fauci te ontslaan”. 

https://www.zerohedge.com/markets/trump-explains-why-he-didnt-fire-fauci

Trump zegt niet wie  hem “niet toestond” Fauci te ontslaan. Maar als hij werkelijk Commander in Chief van het Amerikaanse leger was, had hij zeker speciale troepen kunnen sturen om de massamoordenaar Fauci te executeren. Terwijl ze daarmee bezig waren hadden ze ook achter massamoordenaars als Bill Gates,  WHO’s Tedros en Klaus Schwab van het WEF kunnen gaan. Trump belooft dat het deze keer anders zal zijn. Als hij serieus is, zal hij achter Fauci en andere massamoordenaars aan moeten gaan.

Als je denkt dat dat te veel is, Dr. David Martin gebruikt de eigen woorden van de criminelen om voor iedereen zichtbaar de medische genocide te onthullen. 

Als je nog altijd niet gelooft dat Schwab Rothschild een bedreiging is, zie dan hoe hij regeringsleiders opdracht geeft om samen te werken met het WEF of geconfronteerd te worden met het verlies van macht en invloed. Schwab pocht dat onder zijn systeem, corporate elites beleid zullen maken voor soevereine landen.

https://www.planet-today.com/2023/09/klaus-schwab-urges-world-leaders-to.html?m=1

De poging om de pandemie nieuw leven in te blazen komt eraan omdat de KM angstcampagne voor klimaatverandering rampzalig faalt.

Dat geldt in het bijzonder voor Maui. Bijna niemand gelooft dat de branden daar natuurlijk waren. Het leger is nu ingezet en is begonnen met arrestaties.

De weeroorlogsvoering is nu kennelijk naar andere plaatsen gedirigeerd. Vorige week hebben catastrofale en onnatuurlijk lijkende overstromingen Griekenland, Turkije, Hong Kong, China enz. getroffen. 

https://insiderpaper.com/hong-kong-flooded-by-heaviest-rainfall-in-140-years/

Dit lijkt deel uit te maken van een falende campagne om “klimaatverandering” te gebruiken als de nieuwe angst-porno om de mensen te terroriseren in onderdanigheid.

Dit mislukt omdat wetenschappers naar buiten komen om uiteen te zetten hoe ze óf het verhaal volgen óf weggevaagd worden. Een goed voorbeeld is te vinden in het artikel hieronder van een wetenschapper die zegt dat hij het voor elkaar gekregen heeft in Nature te publiceren alleen door de waarheid te verbergen. Dat is niet de manier waarop de wetenschap zou moeten werken.

https://www.thefp.com/p/i-overhyped-climate-change-to-get-published

Een boze Duitse reactie op de klimaatprotesteerders illustreert hoe deze campagne verloopt.

Germans are fed up with climate protesters

Er is ook bewijs dat over de hele wereld aardbevingswapens worden gebruikt hoewel de epicentra het erop doen lijken alsof het witte hoeden operaties zijn tegen KM DUMBS [Militaire Bases diep onder de grond].

Degene die net Marokko trof had haar epicentrum in een afgelegen gebied van de Hoge Atlas bergen. Dit is vlak bij Marrakesh, dat op de nominatie staat om begin oktober gastheer te zijn voor de jaarlijkse bijeenkomsten van het Internationale Monetaire Fonds en de Wereldbank.

https://www.aljazeera.com/news/2023/9/9/fragile-state-fears-for-marrakeshs-ancient-structures-after-earthquake

Andere aardbevingen in dezelfde 24 uursperiode troffen Nieuw-Zeeland, Noord-Californië en Indonesië.

https://www.malaymail.com/news/world/2023/09/09/magnitude-59-earthquake-strikes-minahassa-peninsula-in-indonesias-sulawesi-region/89962

Degene in Indonesië kan gerelateerd zijn aan rapporteringen dat Indonesië nucleaire wapens koopt van Israël.

CIA-bronnen zeggen dat alle aardbevingen epicentra hebben 10 kilometer onder het oppervlak, wat erop wijst dat DUMBS werden vernietigd.

Iets anders dat eindelijk vernietigd wordt is de Anti-Defamation League.

Zie hoe Elon Musk hun leider Alan Greenblatt wegblaast.

Tussen haakjes, hoewel Musk dezer dagen een cabal witte hoed lijkt te zijn, is zijn ondernemingsmodel gedoemd te mislukken. Kijk als bewijs naar deze factuur voor het vervangen van de batterij in een goedkope elektrische auto na slechts 110.000 km: 30.000 dollar!

Musk’s problemen terzijde, een Mossad-bron betoogt “Iedereen weet dat de ADL [Anti-Defamation League] een corrupt, maffia-achtig soort non-profit organisatie is die zich verbergt achter ‘antisemitisme’ om letterlijk de taal die mensen gebruiken te controleren en ook om politieke commentaren te controleren.

Een clip uit de jaren 90 dook op die in details weergeeft hoe de ADL op heterdaad werd betrapt op het creëren van valse Nazi groepen om hun bestaan te rechtvaardigen en om aan geld te komen.

CIA-bronnen zeggen dat de outing [bekendmaking zonder iemands toestemming] van ADL een van de vele tekenen is dat in de VS een of andere fundamentele machtsverandering al heeft plaatsgevonden.

Dat brengt ons terug bij Kamala Harris. Zij vertelde vorige week de Aziaten dat een belangrijk deel van haar taak bestaat uit het feit dat ze “het wellicht “over moet nemen” als President Biden niet in staat is om zijn termijn af te maken – en dat ze er klaar voor is, als dat nodig is.

Harris zei ook: “We zullen de verkiezing winnen. Er staat te veel op het spel en het Amerikaanse volk weet het.” Dit komt doordat ze weten dat ze Biden volledig in hun macht hebben.

Maar, zoals hierboven al aangegeven, Harris inzetten als Presidentiële acteur zal niet genoeg zijn om de wereld noch het Amerikaanse volk tot rust te brengen. 

De Noord-Koreaanse en Aziatische geheime genootschappen zeggen dat als de VS in oktober niet teruggeven is aan het Amerikaanse volk en Japan aan het Japanse volk, zij heel serieuze acties zullen ondernemen in Oost-Azië.

De Noord-Koreanen hebben grote hoeveelheden artilleriegranaten uitgeruild voor een state-of-the-art Russische onderzeeër uitgerust met 10 intercontinentale ballistische nucleaire raketten, zeggen Noord-Koreaanse bronnen. Ze zeggen dat ze hun bevolking zullen verspreiden ondergronds en op het platte land en zich dan voorbereiden op de vernietiging van Washington DC, New York en Silicon Valley tenzij de Amerikanen hun bezetting van Taiwan, Japan en Zuid-Korea beëindigen.

Dit zal vergezeld gaan van een mobilisatie van de Japanse, Taiwanese, Chinese en Koreaanse onderwereld, de politie, het leger en de niet-gecompromitteerde ambtenarij, zeggen de bronnen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Wanhopige KM probeert Bharat te verleiden met een etnisch Indiase GB Premier en VS President.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *