Benjamin Fulford: “Eindspel nadert nu de $500 miljard omkooppoging van Rockefeller mislukt.”

4 september 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Eens per week rapporteren over het wereldgebeuren is in deze dagen als het nemen van stilstaande foto’s van een voortrijdend treinwrak. Gedurende de afgelopen week heeft er in toenemende mate heel wat beschadiging plaatsgevonden. Revolutie, burgeroorlog, permanente slavernij of anarchie voor Amerikanen en het Westen zouden al zo snel als oktober kunnen plaatsgrijpen; daar zijn meerdere bronnen het over eens. 

De mensen die revolutie, nationalisering van de Federal Reserve Board en herstel van de democratie in het Westen steunen, maken geen deel uit van het huidige establishment. Hiertoe behoren mensen als Kolonel Douglas MacGregor en Rechter Anna Von Reitz. (Wij hebben een handgeschreven kaart van haar ontvangen en kunnen nu bevestigen dat ze een echt mens is en geen AI.)

MacGregor was lange tijd een supporter van Donald Trump maar realiseert zich nu dat hij niet de man is om Amerika te redden.

“Mensen hebben het verkeerd als ze denken dat hij ons zal redden als wij hem kiezen”, zegt hij. Met het Congres is het Rechtssysteem gecompromitteerd en een “gekozen” president krijgen in het huidige systeem is zinloos. Die zeilen het schip van staat de “grootste storm in de geschiedenis” in. Deze heersende klasse in Washington moet verdwijnen, de vraag is alleen hoe raken we ze kwijt? Dat is wat gedaan moet worden. Het Amerikaanse volk moet begrijpen dat het twee-partijen stelsel een illusie is. De bankiers denken dat we gelukkige slaven zullen worden op hun plantages.

https://ourcountryourchoice.com/

Degenen die burgeroorlog stimuleren zijn de helpers van establishment-kandidaten zoals Donald Trump en de Obama avatar “Joe Biden”. Hun modder-smijterij en rechtszaken tegen elkaar domineren de corporate nieuwsberichten. Het is nu onmiskenbaar dat alleen burgeroorlog de situatie zal oplossen, tenzij mensen wakker worden voor het feit dat het allemaal acteurs zijn die werken voor de KM. Een burgeroorlog zou de VS veranderen in een mega Oekraïne en bijdragen aan het verder onderwerpen van het Amerikaanse volk.

De Khazariaanse maffia oefent druk uit met een serie verzonnen “noodsituaties” zoals een burgeroorlog, in een poging om mensen zo bang te maken dat ze zich als een soort boerderijdieren overgeven. Deze noodsituaties kunnen zijn: een nieuwe “pandemie”, “klimaatverandering”, “totale nucleaire oorlog” en een “invasie van buitenaardsen”.

Als geen van deze situaties de overhand krijgt, dan zijn anarchie en sociale ineenstorting zeker in de VS en de meeste Westerse landen. Dit zou beslist het slechtst denkbare alternatief zijn.

Hoe dan ook, veel gebeurtenissen laten zien dat de dingen snel tot een crisis of een ontknoping komen. 

De grootste was het mislukken van een vertwijfelde poging van de Rockefellers, enz. om aan de macht te blijven met een $500 miljard omkoopsom.

Hier is hoe een in Noord-Amerika gesitueerde CIA-bron de situatie beschrijft:

 “Veel deep state mensen verwachtten vandaag [1 september] geld van de Rockefellers, maar NIEMAND kreeg een penny. Ze gingen naar verschillende banken in de hele wereld en ontdekten dat hun rekeningen óf daar niet waren óf dat het geld er vanaf gehaald was. Een percentage van het geld dat de Internal Revenue Service [de federale belastingdienst van de Verenigde Staten] int wordt verondersteld naar de Rocky’s banken te gaan, maar niet langer. Dat is nu de enige manier waarop de VS zich nog net drijvend kan houden;  veel grote boten kunnen elk moment zinken.”

Een andere grote maar weinig gerapporteerde gebeurtenis was een breuk tussen India en China tijdens de laatste BRICS bijeenkomst over de controle van het wereldwijde financiële systeem. Een zichtbaar teken daarvan is dat de Chinese President Xi Jinping deze week niet naar de G20 bijeenkomst in India gaat.

De KM heeft de Indiase Premier Narandra Modi stroop om de mond gesmeerd door hem een overvloed aan beloften te geven inclusief het leiderschap van de door de KM gecontroleerde G20.

De Chinezen zeggen dat de G20 werd vervangen door de BRICS 11 en dat het dus geen zin heeft om de door het Westen gecontroleerde G20 bijeenkomsten bij te wonen. De Russen zijn het daarmee eens. Daarom zal ook hun presidentiële avatar Vladimir Poetin de vergadering niet bijwonen.

Verwacht wordt dat dingen tot een crisis komen op 18 en 19 september wanneer de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij elkaar komt in een allerlaatste KM poging om “Agenda 2030” te gebruiken voor het creëren van een totalitaire, door hen gecontroleerde  wereldregering.

Het mislukken van de Rockefellers’ $500 miljard omkooppoging betekent dat deze agenda nu bijna zeker tot mislukking gedoemd is. Het is een feit dat de VN een in privé bezit zijnde, niet-gekozen organisatie is en dat de meeste zogenaamde leiders die hun bijeenkomsten bijwonen omgekochte en gechanteerde marionetten zijn, merkt een bron van het geheime Aziatisch Genootschap op. Daarom stoppen ze fondsen te verstrekken voor de VN, de BIS, het IMF, de Wereldbank en andere KM-gecontroleerde instanties.

Het gebrek aan geld jaagt deep-state acteurs die tot nu toe geprobeerd hebben verborgen te blijven, naar buiten. Eén voorbeeld daarvan is een persoon met de naam van Matthey Hornby, die contact  opnam met de White Dragon Society en om hulp vroeg (met een enorm omkoop aanbod) om Neil Keenan zover te krijgen dat hij de goud-gedekte obligaties in zijn bezit omwisselt in contacten. Dit zijn de geconfisqueerde $134,5 miljard US Staatsobligaties die deel uitmaakten van de 2009 Chiasso affaire. Hornby’s mensen probeerden ook te beweren dat Keenan 

ECHT DE ENIGE was – die het verzegelde Zwartboek in bezit heeft dat hij op slinkse wijze te pakken heeft gekregen tijdens zijn van te voren bepaalde buitengewone gezag en oppermacht over de financiële systemen van de wereld, inclusief de financiële instrumenten van de oosterse Dragon Family.

Het probleem is dat Keenan’s collega’s zeggen dat hij in 2014 werd vermoord. Hij werd vervangen door een Rothschild bedrieger die zelfs niet wist dat Keenan een zoon in Bulgarije had. Hornby nam contact op met de WDS omdat de Aziatische geheime genootschappen de Rothschilds gezegd hadden dat te doen. De WDS zal echter alleen rechtstreeks met de Rothschilds onderhandelen en niet met een van hun agenten.

Maar hoe dan ook, volgens de Dragon familie zijn de obligaties in kwestie hun eigendom. De echte Keenan was er met ze vandoor gegaan zeiden ze.

Dus de Rothschild stalen gestolen eigendom en dachten naïef dat ze in staat zouden zijn die te gebruiken om de controle over het financiële systeem van de wereld te behouden.

Een andere deep-state acteur die ontmaskerd moet worden is Leo Zagami van de P2 Vrijmetselarij. Om de een of andere reden heeft Zagami niet vermeld dat Paus Franciscus in 2020 werd vermoord en vervangen door een masker dragende bedrieger die zijn orders krijgt van de Rothschilds. Waarom is dat? Zagami reageerde niet op een e-mail waarin dit werd gevraagd.

Zagami vertelde me tijdens een ontmoeting met hem dat zijn mensen Barack Obama aan de macht hebben geholpen. Hij zei ook dat de P2 Vrijmetselarij het communisme had gecreëerd.

Zoals voormalig Speaker Newt Gingrich opmerkt: Obama controleert de “duidelijk cognitief minder bevoorrechte” Joe Biden, die slechts “het topje van de ijsberg is” van de “echte corruptie” waarbij Hillary Clinton, Barack Obama en andere deep-state acteurs betrokken zijn.

https://www.newsmax.com/newsfront/newt-gingrich-joe-biden-barack-obama/2023/08/28/id/1132387/

Aangezien Biden slechts een marionet voor Obama is en hun handelingen duidelijk communistisch zijn; betekent dit dat Zagami betrokken is bij het ondersteunen van het weerzinwekkende nep Biden regime.

In elk geval wordt Obama nu ontmaskerd. Zijn broer, Malik Obama, zal dinsdag 19 september geïnterviewd worden door Tucker Carlson. “Zal Malik Obama in leven blijven tot de 19e? Dat is de hamvraag”, vraagt een Mossad-bron zich af. 

https://x.com/obamamalik/status/1697670593531822364?s=46&t=DtI-ALvvgA2qc_6ffPh3NQ

Een andere KM makelaar in politieke macht die geprobeerd heeft verborgen te blijven is UK kabinetssecretaris, Simon Case. Twee afzonderlijke MI6-bronnen zeggen dat Case en de KM alle telefoons van parlementsleden en senior rechters aftappen.

“De operatie wordt uitgevoerd door GO2, gevestigd op Vauxhall Cross. MI6 is niet bij machte om het te stoppen. GO2 directeur Sir John Scarlett (betrokken bij de Diana moordaanslag) voorziet op zijn beurt Case en het Cabinet Office van chantage overzichten. Sunak is gay maar niet uit de kast en GO2 heeft Case details van zijn homoseksuele partners gegeven”, zegt de MI6-bron.

Ze voegen eraan toe dat Case en Sunak informatie hebben over “twee omkoopsommen die door de EU betaald zijn aan [voormalig MP] Boris Johnson met betrekking tot de terugtrekverdragen uit de EU, elk van 10 miljoen euro.”

Daarom nam de Britse Minister van Defensie Ben Wallace ontslag. Sunak verving hem met Grant Shapps en zie wie zich achter hem schuilhoudt.

Zodra Shapps werd aangekondigd zette het Britse wapenbedrijf BAE Systems een wettelijke entiteit op in Oekraïne om “meer directe steun” te bieden aan het land in oorlog met Rusland. MI6 zegt dat dit slechts een enorme geld-witwas operatie is.

Onnodig te zeggen dat het Britse leger de orders van Shapps, Case of Sunak niet zal opvolgen, zeggen MI6-bronnen.

Hoe dan ook, Keenan, Zagami en Case zijn slechts enkele van de vele mensen die dingen naar de controle over het financiële systeem van de wereld. Het probleem is dat ze allemaal Westerlingen zijn.

De rest van de wereld wil de Westerse heerschappij vervangen door iets dat de echte wereld vertegenwoordigt. Zoals de Russische Presidentiële avatar Vladimir Poetin opmerkt: de verschuiving van het centrum van economische en politieke activiteit naar buiten het Westen is “een volledig objectief en onvermijdelijk proces” dat boven en buiten de “huidige algehele politieke situatie” staat”.

https://tass.com/politics/1668773

Dit zijn enkele recente signalen van dit proces, wat vooral duidelijk is in Afrika.

In Gabon heeft het leger de macht overgenomen, volgend op de herverkiezing van President Ali Bongo.

https://www.aljazeera.com/news/2023/9/2/gabon-coup-leader-no-rush-to-elections-and-the-same-mistakes

Bonga was een Obama beschermeling die werd gefêteerd van Washington tot Davos. Hij was een sleutelspeler in de oorlog tegen Libië door de KM. De gigantische hoeveelheid cash van Bongo werd gevonden wat typerend is voor KM-gecontroleerde marionetten leiders.

Intussen verzamelden duizenden zich in de hoofdstad Niamey in Niger om te eisen dat voormalig koloniaal heerser Frankrijk zijn troepen uit het land terugtrekt.

Dit alles maakt deel uit van een revolutie over een groot deel van Afrika tegen de KM. De kaart hieronder toont Afrikaanse Landen waar het leger de macht heeft overgenomen.

Aangezien de landen en lijn dwars door Afrika vormen aan de zuidrand van de Sahara, lijkt het alsof een soort belangrijke transportcorridor daar wordt voorbereid, waarschijnlijk als deel van China’s nieuwe zijderoute initiatief.

In Oost-Azië is ex-premier Thaksin teruggekeerd naar Thailand en heeft een royal pardon  [koninklijk genaderecht] gevraagd. Zijn terugkeer vorige week viel samen met het feit dat op dezelfde dag zijn politieke bondgenoot en mede-magnaat Srettha Thavisin een parlementaire stemming won om premier te worden.

Bronnen van de Thaise koninklijke familie zeggen dat een deal is gemaakt met het leger en de monarchie. Dit betekent bijna zeker dat de Rothschilds en de Rockefellers nu de controle over het Koninklijke Thaise goud hebben verloren dat hen (maar net) drijvend hield.

https://www.aljazeera.com/news/2023/8/31/thailands-ex-pm-thaksin-has-submitted-request-for-royal-pardon

Noord-Korea hielp een handje met een gesimuleerde tactisch nucleaire aanval tegen het Amerikaanse vasteland.

 Korean Central News Agency (KCNA)

Er is absoluut een revolutie nodig in de VS en Japan, zeggen Noord-Koreaanse bronnen.

Intussen ontvluchten steeds meer Joden Israël omdat dat land verandert in een Satanische theocratie die niet langer in staat is om het land te verdedigen. Rusland probeert velen van hen terug te lokken.

De NAVO nederlaag in Oekraïne versnelt dit proces omdat het een geld-witwas operatie stopt die de KM gaande hield. “Oekraïne is [was] een cash koe voor de uni partij in Washington”, zegt Kolonel Douglas MacGregor. Hij voegt eraan toe “De Oekraïners hebben toegegeven dat er 400.000 doden zijn, dat zijn meer doden dan we te betreuren hadden in de 3 jaar dat we vochten in de Tweede Wereldoorlog.

Deze oorlog is over en werd verloren”

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Met verslagen zijn komen beschuldigingen en corruptieonderzoeken.

De Hongaarse regering eist van de Europese en van Oekraïense autoriteiten dat ze een gedetailleerd rapport leveren over hoe precies de 50-70 miljard euro die eerder aan Oekraïne werden toegekend werden besteed, zegt de Hongaarse Minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto.

Intussen in de VS: Representitive Brad Wenstrup (R-Ohio), de voorzitter van de House Select Subcommissie voor de Coronavirus Pandemie, wil weten wat het Ministerie van Justitie doet om een geschatte $280 miljard aan COVID-19  verlichtingsbesteding terug te krijgen die naar men zegt naar criminelen binnen en buiten de  Verenigde Staten vloeiden.

https://www.ntd.com/gop-lawmaker-questions-doj-about-280-billion-in-lost-covid-relief_939162.html

De Oekraïense oligarch Igor Kolomoisky – die wijd en zijd wordt gezien als de marionettenmeester van President Vladimir Zelensky – is al in hechtenis genomen hangende de rechtszaak wegens vermeende geld-witwassing.

https://www.rt.com/russia/582281-kolomoysky-ukraine-laundering-arrested/

Ook is de Oekraïense Minister van Defensie, Oleksii Reznikov uit zijn ambt gezet… Zijn ontslag komt te midden van een bredere anti-corruptie campagne.

https://www.bbc.com/news/world-europe-66702893

Poolse inlichtingenbronnen hebben ook bewijs geleverd van het soort wreedheden die deze geld-witwassingsoperatie financierden. Ze zeggen dat 13 van de “15 Russische spionnen” die gevangen gehouden werden in Polen, Oekraïners bleken te zijn. Van hen kwamen ze te weten over advertenties die circuleren op het “darknet” waarin kinderen te koop aangeboden worden. Eén advertentie luidt “Er zijn 6/7/9 bunnies, we zullen ze naar Polen brengen. Betaling in bitcoins.” Het zegt dat de kinderen vanuit Lviv zullen worden gestuurd. “Sommige advertenties geven zelfs de bloedgroep van kinderen, suggererend dat het niet alleen voor seksuele slavernij is, maar voor orgaanverkrijging, Laten we het bestaan van de website “Children of War” niet vergeten, die is gecreëerd door het regime in Kiev”, zeggen de bronnen.

Stel jezelf nu de vraag: waarom weigerden Netflix en Amazon Prime de anti-kinderhandel film Sound of Freedom (Een van de populairste films van het jaar)?

De Polen zeggen verder dat hun land kapot wordt gemaakt door een KM “koolstof verwijderingsprogramma” dat 75% van hun grondgebied bestrijkt. Dit betekent dat de KM  zonder enige compensatie je huis, flat, stukje grond in beslag kan nemen als dat op het land staat dat is bedoeld voor de constructie van een koolstof-opvangende voorziening. 

Als teken hoe absurd de dingen zijn geworden: Bill Gates heeft geïnvesteerd in een project om 70 miljoen acres aan bos om te hakken, grotendeels in de VS. De omgehakte bomen zullen dan begraven worden. “Wetenschappers” op de loonlijst van de rijke parasieten, beweren valselijk dat begraven bomen de (nep) wereldwijde opwarming kunnen reduceren.

Een totaal van 1.609 echte wetenschappers en deskundigen uit de hele wereld hebben een verklaring getekend die het bestaan van een klimaatcrisis verwerpen en erop aandringen dat koolstofdioxide heilzaam is voor de Aarde.

https://www.theepochtimes.com/mkt_app/science/over-1600-scientists-sign-no-climate-emergency-declaration-5482554?utm_source=Morningbrief&src_src=Morningbrief&utm_campaign=mb-2023-08-30&src_cmp=mb-2023-08-30&utm_medium=email&est=km%2Fv51mD1Lv9YABUgQ9oVp%2FoNROAwcNM0s8GoNGZRsPMquJ%2FE4O6bf4EhGQh9TUjjA%3D%3D

Dit soort op waarheid gebaseerde oppositie brengt de KM ertoe om te veranderen van klimaatopwarming naar “klimaatverandering”. Deze sneeuwstorm midden in de zomer in Duitsland is er een teken van. Eén theorie is dat de weermanipulatiepogingen van de VN die proberen het heter te maken door koeler weer naar het noorden te sturen, zich nu herstelt.

Een ander goed gepubliceerde KM “klimaatveranderingsmisdaad” is de DEW [gericht energiewapen] aanval op Maui. De video’s hieronder leveren de laatste details hierover.

Merk ook op dat om de een of andere reden de Hongaarse regering is begonnen om de slachtoffers van de Maui DEW aanvallen tijdelijke woonruimte aan te bieden. Wat heeft FEMA [federaal bureau voor rampenbestrijding] gedaan? Niets.

Naast deze en andere klimaat-gruweldaden probeert de KM nog steeds een pandemie in gang te zetten. Ontwikkelde Bill Gates geen GMO muskieten op tenminste 3 verschillende plaatsen in de wereld? Investeerde Bill Gates niet ook zwaar in malariavaccins? Doken malaria en lepra de laatste maanden niet weer op in de Verenigde Staten? 

Nu zegt Gates dat experimentele mRNA prikken worden gezet om al onze medicijnen te vervangen, volgens Gates en de wereldelite die waarschuwen dat we gedwongen zullen worden elk jaar honderden mRNA prikken te nemen als wij willen deelnemen aan de maatschappij.

Maar Gates zal waarschijnlijk falen in deze geforceerde vaccinatiecampagne, grotendeels dankzij Robert F. Kennedy Jr. en Del Big Tree.

Zij bewezen de lang vastgehouden stelling dat “vaccins geen autisme veroorzaken” absoluut onwaar  is. En ze hebben het CDC gedwongen om deze  stelling van hun website te verwijderen.

Het CDC kan niet langer beweren dat VACCINS GEEN AUTISME VEROORZAKEN, omdat ze dat wel doen:

In 1980 was autisme 1 op de 10.000

1986: Toen verloor de vaccinindustrie de wettelijke aansprakelijkheid en begon de enorme toename in onveilige immunisatie van kinderen. 

1990’s: autisme is 1 op de 500

2018: 1 op de 36 kinderen heeft autisme. 

2021 Amerikaanse kinderen zullen 72 doses vaccins krijgen en er zitten nog meer dan 250 in de pijplijn.

Er wordt voorspeld dat met dit toenemende tempo, in 2030 1 op de 2 kinderen autisme zal hebben.

Als je een kijkje wilt nemen in de geest van de KM criminelen die zulke dingen doen, luister dan naar WEF agent Yuval Noah Harari die zegt: “Waar hebben we mensen voor nodig? Op het moment is onze beste oplossing ze gelukkig houden met drugs en computer spelletjes.”

In weerwil van hun arrogantie worden nu voldoende mensen zich bewust van deze monsters dat ze niet langer veilig in het openbaar kunnen verschijnen. Een recent voorbeeld is hier te zijn als Nancy Pelosi totaal vernederd wordt door een groep jonge Latino’s.

Het is duidelijke dat dit NIET de echte Pelosi is; deze is te jong.

Kijk voor een ander voorbeeld naar een kind van de lagere school dat tegen Jill Biden zegt: “Sodemieter op”.

En slot in een teken dat de KM wanhopig reikt naar hun buitenaardse invasiekaart, heeft het Pentagon een nieuwe website om vrijgegeven UFO foto’s, video’s en rapportages te vertonen.

https://www.aaro.mil/

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Eindspel nadert nu de $500 miljard omkooppoging van Rockefeller mislukt.”

  1. Heel goed Benjamin en dank daarvoor! Op naar Werkelijke Vrijheid der mensHEID en zeker niet van de mensDOM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *