Benjamin Fulford: “Vredesdeal voor Oekraïne bereikt tussen NAVO en Rusland.”

24 juli 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Na onderhandelingen op hoog niveau tussen de Britse MI6 geheime dienst en de Russische FSB werd vorige week in principe een overeenkomst bereikt om de Oekraïense oorlog te beëindigen,. De details zullen de komende maanden onderhandeld worden, bevestigen bronnen in beide diensten.

Het basisontwerp van de overeenkomst is als volgt:

Rusland zal de hele Oekraïense Zwarte Zee kust krijgen.

De stad Odessa zal een gedemilitariseerde vrijhandelszone worden zodat Oekraïense handel probleemloos door kan gaan.

Het land Abchazië zal internationaal erkend worden en veranderd worden in een vrijhandelszone.

De oorlogscriminelen in Oekraïne, inclusief Vladimir Zelinsky, zullen uit de macht worden verwijderd en voor het gerecht worden gebracht.

Een volledig gemoderniseerd 300.000 man sterk NAVO leger zal gestationeerd worden in Duitsland. Het zal sterk genoeg zijn om een Russische invasie tegen te houden maar te zwak om Rusland te bedreigen. Dit zal ook het militair-industrieel complex aan het werk houden totdat een overgang van zwaarden-naar-ploegscharen aangepakt kan worden.

Ook is het mogelijk dat een Pools/Litouwse confederatie de niet-Russische delen van Oekraïne overneemt. De Russische President Vladimir Poetin zegt zelf: “Plannen kunnen in de maak zijn om een toekomstige Poolse-Litouwse-Oekraïense militaire eenheid te gebruiken als bezettingsmacht in de westerse gebieden van Oekraïne, en elke Poolse militaire eenheid die Lviv binnenkomt zal daar zeker blijven,”

https://tass.com/world/1650119

Hij zegt ook dat als de Oekraïners “iets willen opgeven of verkopen om hun bazen te betalen, zoals verraders gewoonlijk doen, dan is dat hun zaak. Wij zullen niet tussenbeide komen.” Met andere woorden, de Russen lijken hiermee akkoord te gaan zolang ze “Wit-Rusland met rust laten”. 

http://en.kremlin.ru/events/president/news/71714

Natuurlijk zijn er heethoofden in zowel Rusland als het Westen die niet tevreden zijn met deze overeenkomst.

President Alexander Lukashenko van Wit-Rusland zegt dat hij “op gespannen voet begint te komen met de Wagner groep omdat ze op willen rukken naar Warschau”.

https://tass.com/world/1650683

Het propagandablad van de Khazariaanse maffia, de New York Times, houdt van zijn kant vast aan de illusie dat een volledig verslagen Oekraïne nog altijd op de een of andere manier deze oorlog kan winnen “als ze maar meer wapens en geld krijgen”.

Dit is bedrieglijk aangezien Poetin opmerkt:

“… de hele wereld ziet dat het Westerse, zogenaamd onkwetsbare, militaire materieel waarover zo hoog is opgegeven, in brand staat en vaak zelfs inferieur is ten opzichte van sommige Sovjet-gemaakte wapens in termen van hun tactische en technische eigenschappen [en] het Westen heeft de productiecapaciteiten niet om snel het verbruik van materieel- en munitie-voorraden aan te vullen.”

Daarbij komt nog dat “Mensen in Oekraïne steeds vaker een gerechtvaardigde vraag stellen: voor wat en voor wiens zelfzuchtig belangen sterven onze familieleden en vrienden?”

Daarom hebben de koelere hoofden de overhand. Het alternatief is een totale nucleaire oorlog wat iets is dat alleen de KM willen.

Verwacht wordt dat diplomaten tijdens de maand augustus in Malta gaan werken aan de details van deze vredesovereenkomst, zeggen bronnen van MI6.

Ze stuurden ons een persbericht van de Angelsaksische militaire groep, bekend als de Internationale Patriotten Alliantie. Daarin wordt opgeroepen tot een onmiddellijk staakt het vuren in Oekraïne “om een potentieel nucleair conflict te voorkomen”. Het erkent ook de wreedheden die begaan zijn tegen etnische Russen in Oekraïne en “de installatie van bio-wapen-laboratoria in Oekraïne door het Amerikaanse Ministerie van Defensie” als oorlogsmisdaden.

Aangezien deze militaire veteranen geen omkoopsommen van de KM hebben geaccepteerd, zoeken ze financiële sponsors voor de vredesconferentie in Malta. Er kan als volgt contact met ze opgenomen worden: MG Paul E Vallely US Army (Ret) Chairman –  suaus1961@gmail.com

Laten we wel wezen, Oekraïne was een catastrofale militaire nederlaag voor de KM. Zoals Kolonel Douglas MacGregor opmerkt: 

“Oekraïense militairen geven zich bij de eerste gelegenheid over als gevolg van de overtuiging dat ze behandeld worden als ‘niets anders dan kanonnenvoer’… en dan hebben we het nog niet eens gehad over de geschatte 60.000 kinderen uit Oekraïne die verdwenen zijn.”

De les die is geleerd in Oekraïne is dat de “Amerikaanse militaire kracht bestaat uit gespecialiseerde eenheden die bestemd zijn voor expedities in Afrika en het Midden Oosten, niet voor uitgesproken gevechtsoperaties tegen grote continentale machten als Rusland of China… Het wordt tijd dat Washington zijn aandacht op het binnenland richt en de tientallen jaren van sociale, economische en militaire achteruitgang, die na 1991 plaatsvindt, aanpakt. Het is tijd om de achteruitgang in Amerika’s nationale voorspoed om te keren.”

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

De Europeanen zijn het ondersteunen van een stervend VS regime ook spuugzat. Bronnen van de P3 Vrijmetselarij zeggen dat in de afgelopen 2,5 jaar, EU landen $1,12 biljoen betaalden voor duur VS aardgas wat genoeg had kunnen zijn voor 10 jaar Russische gas voordat de Oekraïense oorlog begon. Daarom stemden de Europeanen tegen de Amerikanen en voor de Britten bij de recent geëindigde NAVO top.

De geschiedenis laat zien dat wanneer er een beslissende militaire nederlaag is geleden, er een regimeverandering volgt. De parade van Rockefeller slaafjes van de Biden administratie die kort geleden China bezochten, maakten deel uit van een wanhopige poging van het oude VS regime om aan de macht te blijven. Elon Musk, Bill Gates, Anthony Blinken en Janet Yellen gingen allemaal naar China op bedelmissie en keerden met lege handen terug. Dit leidde ertoe dat de top Rockefeller koerier, de honderdjarige Henry Kissinger zelf naar China werd gestuurd. Bronnen van de Chinese regering zeggen dat ze Kissinger vertelden dat ze hem respecteerden als een “Oude Vriend” die in de zeventiger jaren hielp bij het normaliseren van de relaties tussen de VS en China. Maar dat ze hem ook vertelden dat ze wisten dat hij opdracht gaf voor de moord op de Japanse Premier Shinzo Abe. Abe was een lid van de Chinese koninklijke Li familie. Om deze en andere redenen wilden ze zijn Rockefeller meesters en hun nep Biden niet steunen.

Ook – als heel duidelijk teken dat Taiwan niet van plan is mee te gaan met welk KM complot ook om dat eiland te veranderen in de nieuw Oekraïne – zei Chiu Kuo-cheng, hoofd van Taiwan’s leger: “Taiwan is niet van plan om Hawk luchtdoelraketten (SAMS) terug te verkopen aan de VS zodat zij ze weer naar Oekraïne kunnen sturen.” Hij voegde eraan toe “Deadlines zijn al gesteld overeenkomstig de manier waarop de Hawk SAMS elk jaar opgeruimd zullen worden; ze zullen worden vervangen door Tien Kung (Sky Bow – TASS) SAMS. Daarna zullen ze vernietigd worden.”

Met andere woorden, ze vertellen de Rockefellers “Wij gaan geen gebruikte wapens omruilen voor jullie nep dollars zodat jullie tijd kunnen kopen door ze weer te verkopen aan andere landen.”

Tussen haakjes, als de VS echt wil vechten tegen China, zouden ze moeten beginnen met de scholen. Volgens het eigen rapport van het Ministerie van Onderwijs zijn de puntentotalen in elk vak en klasniveau al jarenlang aan het dalen, speciaal in lezen en rekenen. De dingen zouden nog erger zijn zonder immigranten.

Poolse inlichtingenbronnen wijzen erop dat bij de net geëindigde Internationale Wiskunde Olympiade in Japan, de hoogste teamscore werd gewonnen door het Chinese team dat bestond uit Shi, Liang, Zhang, Sun en Chang. De tweede plaats werd ingenomen door het Amerikaanse team dat bestond uit Lin, Liu, Lu, Shen, Wang en Zhao.

Ze voegden eraan toe dat er 6 Polen waren bij de IMO in Japan die één zilveren en vijf bronzen medailles wonnen.

https://imo2023.jp/en/

Zoals de zaken er nu voorstaan zou de stekker waarschijnlijk uit een groot deel van de Amerikaanse technologische industrie getrokken worden als de etnische Chinezen in de VS worden aangevallen.

De Chinezen trekken de stekker al uit het huidige, door Rockefeller/Rothschild gedomineerde, financiële systeem. Vorige week rapporteerde China’s voormalige onroerend goed gigant Evergrande lang uitgestelde resultaten die tonen dat in 2021 en 2022, het bedrijf verliezen leed van $113 miljard tegenover $340 miljard aan geldelijke verplichtingen.

https://www.zerohedge.com/markets/chinas-evergrande-reports-113-billion-loss-over-two-years

Een soortgelijke ineenstorting vindt plaats in de VS. Een 30 verdiepingen tellend gebouw in het centrum van Baltimore werd in juni verkocht voor $24 miljoen, een 63,6% waardevermindering ten opzichte van de verkoop van de toren in 2015 voor $66 miljoen, volgens The Baltimore Sun.

Dit is pas het begin. In Japan daalden de commerciële onroerend goed prijzen met 90% van hun zeepbelpiek en het is een mathematische zekerheid dat hetzelfde zal gebeuren in de VS. Aangezien de Chinezen niet gaan helpen, zal dit beslist de Federal Reserve Board uitschakelen.

De FRB is het failliet gaan al lang gepasseerd. Het bedrag van de federale schuld is zo extreem dat zelfs een terugkeer van rentetarieven naar hun historisch gemiddelde zou betekenen het betalen van een rentepost die meer dan de helft van de belastingopbrengsten zou consumeren. Rentekosten zouden de kosten van sociale voorzieningen en defensie-uitgaven overtreffen en het grootste item in het federale budget worden. Kortom, toestaan dat de rentetarieven hoog genoeg stijgen om gewone kopers te verleiden zou de VS regering failliet doen gaan vanwege de hogere rentekosten.

Dit betekent dat zonder Chinese steun de Rockefellers niet het geld zullen hebben dat ze nodig hebben om met omkoperij en moord te ontkomen aan de frontale aanval op hun Joe Biden avatar die zich nu ontvouwt in het Congres. Tussen haakjes, als er nog lezers zijn die geloven dat “Joe Biden” nog in leven is, moeten ze het bewijs hieronder checken om te bevestigen dat hij slechts een avatar is.

Maar het in het openbaar afbreken van de avatar zal wel de marionettenmeesters achter hem ontmaskeren. De reden waarom de langverwachte massa-arrestaties nog steeds niet zijn afgerond, is omdat het Amerikaanse leger volgens het boekje werkt. De justitiële molens malen langzaam maar ze vermalen tot stof. Nu malen ze eindelijk hun weg naar de topfiguren.

Bijvoorbeeld: Senator Chuck Grassley gaf een FD-23 formulier vrij waarin wordt beweerd dat Mykola Zlochevsky, de oprichter van het Oekraïense aardgasbedrijf Burisma, een $5 miljoen omkoopsom betaalde aan zowel Vicepresident Biden als Hunter Biden om ervoor te zorgen dat de Oekraïense openbare aanklager Viktor Shokin werd ontslagen.

Ook zei de voorzitter van het House Oversight Committee, James Comer: De democraten bleven zeggen ‘Oh, we hebben geen enkel bewijs. Jullie hebben geen enkel bewijs.’ Wel, [Afgevaardigde Marjorie Taylor Greene] toonde hen bewijs,… “Ze toonde hen bewijs dat de zoon van de president een misdaad beging, zich niets aantrekkend van de Mann Act [zie Wikipedia]. Ze toonde de vliegtickets, ze toonde de foto’s, ze toonde het bewijs. Weet u, het gaat niet om de vraag of hij de wet heeft overtreden. Dat is een andere zaak waarvoor hij aangeklaagd had kunnen worden.”

https://nypost.com/2023/07/20/ultimate-white-privilege-guy-hunter-biden-may-be-hit-with-10-criminal-referrals-comer/

Nog belangrijker is, Senator Ted Cruz zei: als de “belastende” klokkenluidersgetuigenis voor het Huis van Afgevaardigden waar is, betekent het dat Merrick Garland, Joe Bidens procureur generaal, diverse zware misdaden beging.”

PIA Press Release 16 JUL 2023

Een aanklacht indienen tegen Garland zou het belangrijkste juridische obstakel voor de gerechtelijke vervolging van “Biden” wegnemen en zijn adviseurs ontmaskeren.

Daarom sluiten de “Biden” mensen de kring door afgelopen vrijdag CIA Directeur William Burns in zijn Cabinet te brengen. Burns is natuurlijk een van de hoofdarchitecten van de hele Oekraïne catastrofe.

CIA-bronnen zeggen dat de “Biden” mensen gaan proberen om gerechtelijke vervolging te voorkomen door de “dood” van de allang dood zijnde Biden aan te kondigen. Ze zullen dan een excuus vinden om overname door de hersenloze Vicepresident Kamala Harris te voorkomen en rechtstreeks naar House Speaker Kevin McCarthy gaan.

McCarthy zou natuurlijk de persoon zijn die de macht van de regering moet overhandigen aan een heel nieuwe groep, waarschijnlijk geconcentreerd rond VS President Donald Trump en vaccin-waarheidszoeker Robert F. Kennedy Jr.

Toen Trump werd gevraagd of hij dacht aan RFK Jr. als running mate, zei hij: “Nee, maar mensen hebben het geopperd… Ik ken hem al jaren. Hij is een intelligente man en heeft de beste bedoelingen.”

Dat was geen definitief ‘nee’…

Natuurlijk zou een Trump/Kennedy regime achter zowel de kinderhandelaren als de vaccin pushers aan gaan.

Na de film Sound of Freedom te hebben gezien zei Trump “je moet hem zien” en voegde er aan toe: “De Biden administratie heeft absoluut niets gedaan om deze kinderen te beschermen.”

Hij zou verder gegaan kunnen hebben en zeggen dat de Biden administratie actief betrokken is geweest bij de handel in kinderen. Ze komen nu zelfs in de openbaarheid met HBO [een Amerikaans betaal-televisienetwerk] en proberen pedofilie te normaliseren zoals de clip hieronder laat zien. Waarschuwing: Dit is in hoge mate verontrustend.

We hebben ook een brief van Barack Obama waarin pornografie voor kinderen wordt gesteund.

De feiten zijn: er wordt niet van deze kinderen “gehouden”; ze worden gemarteld tot de dood erop volgt om adrenochrome te oogsten. Tijdens de “Biden” administratie werden in Oekraïne 60.000 kinderen verkocht en 85.000 kinderen werden uit Latijns Amerika gehaald. Dit komt bovenop de 40.000 kinderen die elk jaar worden vermist in de Verenigde Staten. Deze kinderen zullen eindelijk gerechtigheid krijgen omdat de hele wereld nu weet heeft van deze misdaden door de Westerse KM elite.

Dit zal ook de bevrijding betekenen van het Joodse volk van duizenden jaren Satanische controle. Een Mossad-bron zei dat een teken hiervan gezien zou kunnen worden toen Israëls President Herzog het Congres waarschuwde: “Amerika is onvervangbaar voor Israël en Israël is onvervangbaar voor Amerika.” 

“Wat interessant is dat ik geen enkele man in de menigte zie die een keppeltje draagt. Heel ongebruikelijk”, zei hij. Dit is een openlijk teken dat de Joden niet gezien willen worden als gescheiden van andere mensen.

Intussen marcheren in Israël grote menigten dagelijks naar het parlementsgebouw in Jeruzalem om uitdrukking te geven aan hun verzet tegen de pogingen van de Netanyahu regering om dat land in een dictatorschap te veranderen. Militaire veteranen, functionarissen van de geheime dienst, piloten enz. hebben ook afstand genomen van deze machtsgreep.

Benyamin Netanyahu – de zogenaamde God Koning – is intussen nergens te bekennen. Nadat werd gezegd dat hij was opgenomen in het ziekenhuis vanwege een zonnesteek, gaat het verhaal nu dat hij een hartoperatie heeft ondergaan voor een pacemaker. “Ze zullen het verhaal zo lang mogelijk gaande houden. Er zitten absoluut Computer Graphic Images, hologrammen en dubbelgangers in de mix”, zeggen Mossad-bronnen.

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/netanyahu-says-hell-undergo-surgery-tonight-to-implant-a-cardiac-pacemaker/

Een andere KM leider die zo goed als verslagen is, is Justin Castrudeau van Canada. De video’s hieronder spreken voor zichzelf. De man is zo gehaat bij de Canadezen dat het verbazingwekkend is dat hij zich nog altijd vastklemt aan de macht. Hij is beslist op weg naar de gevangenis en mogelijk zijn executie wegens oorlogsmisdaden.

De in een hoek gedreven KM proberen nu wanhopig een combinatie van “klimaatverandering” en UFO’s te gebruiken om hun macht vast te houden.

De “klimaatveranderingshysterie” wordt aangewakkerd door temperatuur- meetstations neer te zetten bij hotspots zoals startbanen van luchthavens en door het veranderen van weerrapporten om het eruit te laten zien alsof we allemaal verbranden. Het probleem is dat het allemaal één grote leugen is en de mensen weten het.

Het UFO gedoe zou weleens interessanter kunnen zijn. Vorige week lieten ze de Nationale Veiligheidschef van het Witte Huis, John Kirby opdraven om te zeggen dat UFO’s een “impact hebben op onze trainingsgebieden [van piloten] en behandeld moeten worden als een “erkende kwestie”.

“Wacht maar tot de authentieke UFO overheidsfile vrijgegeven gaat worden aan het eind van augustus of de eerste week van september. Ze hebben geen enkele andere kaart meer om te spelen”, zegt een bron van het Geheime Ruimteprogramma.

Andere verzwegen technologie komt al naar buiten. Eindelijk, na vele tientallen jaren van wachten heeft Amerika net haar eerste volledig elektrische, vliegende auto officieel bekend gemaakt. Het $300.000 kostende model A is een echte vliegende auto – hij kan rijden op wegen en vliegen in de lucht. En hij is een stap dichter bij je garage. Zakenlogica zegt dat het niet veel langer zal duren voordat $20.000 kostende modellen beschikbaar komen en dan breekt eindelijk onze Jetsons toekomst aan. [“The Jetsons” is een amerikaanse sciencefiction film].

https://bigthink.com/the-future/electric-flying-car/?utm_campaign=weeklynewsletter&utm_source=rejoiner&utm_medium=email&utm_content=07%2F20%2F23+Smarter+Faster+%28A%29&rjnrid=ge4AlZP

Maar belangrijker is dat we op de rand staan van duizenden jaren kunnen leven. In het nieuwste teken hiervan zeggen Harvard wetenschappers dat ze een cocktail van medicijnen hebben ontdekt die veroudering in minder dan een week kan omkeren.

https://www.moneycontrol.com/news/trends/harvard-scientists-discover-cocktail-of-drugs-that-can-reverse-aging-10968511.html

Een lang en welvarend leven lonkt.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “Vredesdeal voor Oekraïne bereikt tussen NAVO en Rusland.”

  1. Dat de VS een deal hebben gesloten met Rusland lijkt mij zéér onwaarschijnlijk! Ik weet dat Poetin heeft gezegd, als Oekrainie zijn land wil weggeven of verkopen sta ik dat niet in de weg. Aan de andere kant lijkt het mij onmogelijk dat hij Polen als buurman zou willen hebben! Neen, dit is geklets in de ruimte. De VS is allang failliet, alleen hebben ze dat op een of andere manier nog niet door. Maar wacht, zodra de BRICS landen een door goud gedekte valuta gaan invoeren zal het begrip wel beginnen door te dringen. Vooral als er een niet eindigende stroom van Dollars terug begint te vloeien naar het “moederland”! Ik weet dat we dan héél vervelende tijden tegemoet gaan, maar van mij mag dat morgen al op gang worden gebracht!!

  2. Ik wil nog even toe voegen waarom ik een deal Rusland- VS ongeloofwaardig vind. Het is Rusland allang duidelijk dat contracten en of afspraken met de EU en of VS niet meer waard zijn dan toilet papier! Pure verspilling van tijd en energie.
    Heb ik geloof in Rutte? Eh, NEEN. Als het puntje bij paaltje komt, staat hem er niets meer van bij! Dat is het enige wat ik een klein poosje heb over genomen van hem. Alleen accepteerde mijn vrouw het bij de derde maal niet meer en wilde ze een dokters afspraak voor mij maken. Hij komt ermee weg en ik niet, hoe doet ie dat toch?

  3. Zoals eerder vermeld door @BEN is dit propaganda. Het Westen is niet te vertrouwen zowel naar hun eigen bevolking als naar Rusland toe. Putin is een ex-KGB-er en weet dus donders goed hoe je de woorden moet interpreteren. VS+EU+NATO hebben Rusland de afgelopen jaren meerdere malen bedonderd. 300.000 man NATO-troepen installeren met voldoende kracht om Rusland tegen te houden maar niet genoeg om ze te verslaan. Leg mij dat eens uit. Het installeren van NATO-troepen betekent dat ze Rusland nog steeds als agressor zien en dan nog een akkoord sluiten met hen. Oekraine zal zoals Lavrov gezegd heeft niet meer als land bestaan. Het is Rusland die de voorwaarden stelt en het Westen kan fluiten als ze daar niet in meegaan. Er zijn al 10-tallen landen die de hegemonie van de VS afschudden en willen aansluiten bij de BRICS en dat aantal groeit. Rusland heeft Europa niet meer nodig voor de export van hun goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *