Benjamin Fulford: “De Tweede Wereldoorlog eindigt nu de Nazi factie eindelijk is verslagen.”

17 juli 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De grote NAVO conferentie in Vilnius, Litouwen, vorige week markeerde het echte einde van de Tweede Wereldoorlog en het definitief verslagen zijn van de Nazi’s volgens bronnen van de Britse MI6, de Russische FSB en de Mossad. Dit betekent dat de Khazariaanse Maffia, ook bekend als Sabbateaanse-Frankistische Joden, verslagen zijn in hun plan om 90% van de mensheid te doden.  

Maar de KM factie die deze planeet wil veranderen in een gigantische dierenfarm, geleid door “een goede herder”, moet nog verslagen worden. Zoals het gezegde gaat: de schapen brengen hun leven door in angst voor de wolf maar het is de herder die hem doodt. Dit betekent dat hoewel de genocide beëindigd is, de strijd tegen digitale slavernij doorgaat.

Vanuit een bloedlijn perspectief, is deze strijd gegaan tussen de Britse factie met aan het hoofd Koningin Elizabeth II en de Duitse Nazi factie verbonden aan Adolf Hitler. Hitlers familieleden zijn o.a. de voormalige Duitse Bondskanselier Angela Merkel, Hillary Clinton Rockefeller en Barack Obama.

Net als met het “officiële” einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945 moeten we ook nu de Russen bedanken. Hun volledige overwinning op het Nazi regime in Oekraïne maakte een einde aan het eeuwenoude KM plan om het eeuwenoude Satanische Koninkrijk van Khazaria te herstellen en de wereld van daaruit te regeren.

Mensen in het Westen weten dit ook. Een Twitter poll van de Britse politicus David Courten toonde dat 77,5% van de stemmers er de voorkeur aan zouden geven geleid te worden door Poetin. Merk op dat “Biden” nog geen 5% kon krijgen, maar op de een of andere manier wel 80 miljoen stemmen kreeg in 2020?

Kijk vervolgens naar deze, aan de pers vrijgegeven foto’s van Nazi avatar Vladimir Zelensky die in het openbaar gemeden wordt door Jens Stoltenberg, het hoofd van de NAVO en andere NAVO leiders. Dit maakt Zelensky ten dode opgeschreven. 

Zoals je kunt zien in het interview hieronder klinkt Zelensky nu zelf als een verslagen hoofdtrainer aan het eind van een voetbalseizoen die – sprekend in de verleden tijd – zegt “Jullie gaven ons fantastische steun. Ik wil alle Amerikanen bedanken die begrijpen,..”

Dit bracht een woordvoerder van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse zaken ertoe om te zeggen:

“Wij denken dat de oorlog een strategische mislukking is geweest voor Oekraïne….”

Verslaggever: “Bedoelt u niet een strategische mislukking voor Rusland?”

Woordvoerder: “Het spijt me – neemt u mij niet kwalijk – een strategische mislukking voor Oekraïne! Dank u voor de correctie!”

Zelfs Vincenzo Mazzara van de fascistische P3 Vrijmetselarij geeft toe: “De NAVO-top in Vilnius was het begin van het einde van de Westerse eensgezindheid over het Oekraïense conflict… gelukkig voor Rusland, China en de rest van de wereld inclusief Europa en waarschijnlijk ook Oekraïne zelf, is deze poging onmiskenbaar aan het mislukken.”

 “Wat NAVO ook doet, het zal mislukken. Er bestaat geen manier om dit proces om te keren”, stemt de Russische waarnemend Minister van Buitenlandse Zaken Alexander Grushko in. 

https://tass.com/politics/1646663

De Amerikaanse krijgsmacht is het daarmee eens. Zelensky “zit in deze bijzonder wanhopige situatie, hij is aan het instorten. Zijn legers zijn ingestort, honderdduizenden mensen zijn gedood voor niets… Er is geen leiderschap in het Witte Huis… We zijn in de handen van een man die mentaal niet helemaal stabiel is. We worden in toenemende mate een derdewereldland… Iemand moet ontslagen worden. Het is duidelijk dat we weten dat de man aan de top weg moet. De rest van deze mensen moet verantwoordelijk gehouden worden”, zegt Kolonel Douglas MacGregor, de feitelijke leider van de Amerikaanse militaire witte hoeden.

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Belangrijker nog – net als de Neurenberg processen tegen oorlogsmisdadigers volgden op de eerste NAZI nederlaag aan het einde van de Tweede Wereldoorlog – zijn nieuwe oorlogsmisdaad processen onvermijdelijk.

Vergeet niet dat de Russische regering de afgelopen 18 maanden diepgaand bewijzen heeft gepresenteerd aan de V.N., die aantonen dat de VS de financiers zijn van biologische wapenproductie in laboratoria in Oekraïne. In het bijzonder  heeft het Russische leger “Joe Biden” (of liever zijn Rockefeller/Nazi marionetten-meesters) beschuldigd van het organiseren van bio-wapen-productie via zijn bio-laboratorium Metabiota dat zijn basis in Oekraïne heeft.

Als een conditie voor vrede eist Rusland – en staat nu op het punt het te krijgen – een VN Veiligheidsraad onderzoek naar misdaden tegen de menselijkheid via schending van het Verdrag Biologische Wapens. Dit is strafbaar met de dood.

Voor het geval je de puntjes niet met elkaar hebt verbinden: de Russische militaire actie tegen Oekraïne bracht een eind aan het vrijgeven van nieuwe varianten van COVID-19.

Hier kun je kijken naar de Russische Generaal Igor Kirillov die het publiek een uiteenzetting geeft over het Amerikaanse netwerk van Biologische Oorlogsvoering en Hunter Biden’s Metabiota.

Bewijs wordt ook in het Westen gepresenteerd. Een systematisch overzicht van 325 autopsies die aantonen dat de COVID-19 vaccinatie de oorzaak was van of substantieel bijdroeg tot 74% van de doden werd zonder goede reden verwijderd van The Lancet’s preprint SSRN server, waardoor het toegevoegd werd aan het toenemend aantal gecensureerde studies over de potentiële gevaren van de COVID-19 vaccins. 

Deze stuntelige pogingen om te verheimelijken mislukken aangezien zelfs tijdschriften als Science nu het bewijs van vaccinschade toegeven.

Intussen pakte Robert F. Kennedy Jr. het probleem aan dat duidelijk is maar genegeerd wordt toen hij tweette:

“De V.S. en andere regeringen ontwikkelen etnisch gerichte bio-wapens… een 2021 studie van het COVID-19 virus laat zien dat het onevenredig invloed lijkt te hebben op bepaalde etnische rassen… De furin cleave docking site [furin = een protease, cleave = afbraak van eiwitten, docking = een methode om de geprefereerde oriëntatie van een molecuul te voorspellen wanneer deze gebonden is aan en een stabiel complex vormt met een ander molecuul] is het meest verenigbaar met zwarte en blanke rassen en het minst verenigbaar met etnische Chinezen, Finnen en Ashkenazi Joden. In die zin dient het als een soort ‘proof of concept’ [een inzicht van een bepaalde methode om de geschiktheid aan te tonen] voor etnisch gerichte bio-wapens.” https://nypost.com/2023/07/15/rfk-jr-says-covid-was-ethnically-targeted-to-spare-jews/

Dit bevestigt het rapport van het KM Neocons Project voor de Nieuwe Amerikaanse Eeuw [een neoconservatieve denktank] dat etnisch-specifieke bio-wapens “een bruikbaar politiek instrument” noemt. 

Dat is een van de vele redenen waarom de KM zo hard onderuit gehaald gaat worden.

De Khazariaanse Maffia, die zich nergens meer kunnen verbergen, hebben een staatsgreep in Israël geprobeerd in een poging om dat land te veranderen in een hedendaags Masada waar ze van plan zijn te vechten tot het bittere einde. 

Dit veroorzaakte een scheuring met niet-Satanische Joden. Zelfs de New York Times postte een hoofdartikel door Thomas Friedman waarin wordt gezegd “… wanneer de interesses en waarden van de VS regering en een Israëlische regering zo ver uiteenlopen, is een herwaardering van de relatie onvermijdelijk.”

Belangrijker is dat de zogenaamde God Koning Benyamin Netanyahu instortte na zijn geprobeerde greep naar de macht in Israël. Nieuwsberichten zeggen dat hij in het ziekenhuis herstelt van een “zonnesteek” maar Mossad-bronnen zeggen “het Bibi verhaal is niet wat de mainstream media vertellen. Hij had een beroerte en is momenteel uit het openbare zicht. De omvang van de beschadiging is nog niet bekend. Wat getoond wordt zijn Computer Graphic Images en dubbelgangers.”

Intussen blokkeren protesterende Israëli snelwegen en kwamen dinsdag bijeen op de luchthaven Tel Aviv, zo de weerstand opvoerend tegen het gerechtelijke revisiepakket van de extreem rechtse regering, waarvan opponenten zeggen dat het de democratie bedreigt. Regimeverandering in Israël lijkt onvermijdelijk.

Soortgelijke dingen gebeuren in Europa. In Duitsland  maakt de sterk gesteunde ultrarechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) de gecontroleerde ontbinding van de EU tot een van zijn sleuteldoelen voor de komende Europese verkiezingen. Ze roepen ook op tot het verdwijnen van de Europese Monetaire Unie en het herstel van de Duitse mark. Zowel Oostenrijk als Hongarije staan achter zulke bewegingen. Met andere woorden, de situatie in centraal Europa beweegt terug naar de manier waarop het vóór de Eerste Wereldoorlog was, met een sterke alliantie van Duitsland en Oostenrijk/Hongarije aan de macht.

In Frankrijk ondertussen waarschuwt voormalig hoofd van de Franse DGSE binnenlandse veiligheidsdienst Pierre Brochand voor de opdoemende dreiging van een burgeroorlog. “Als we niets doen of als we weinig doen, gaan we óf naar een progressieve ineenstorting óf naar een sociaal kartel in Frankrijk…, naar confrontaties die Frankrijk tot een land maken waarin niemand in staat zal zijn om te leven… in de ogen van iedereen zijn wij nu de ‘ziekte man van Europa’ [de bijnaam van het Ottomaanse Rijk aan het einde van zijn bestaan in de 19e eeuw die duidt op de eens zo machtige positie van het land], de Veiligheidsraad, de G7 en de G20.

De situatie heeft het punt bereikt waarop 74% van het Franse volk nu vindt dat er te veel immigranten in hun land zijn en 62% wil dat Frankrijk de EU-verdragen en de EU-gedragscode niet gehoorzaamt en de immigratie stop zet.

De Britse “overwinnaars” stellen intussen een plan voor om de militaire aannemers van de NAVO gelukkig te houden door Duitsland te veranderen in een logistiek centrum voor een 300.000 man sterk leger. Ze beloven om voor extra profijt te zorgen met een verhoogde productie van ammunitie en zware wapens. In hun plan zullen Duitsland, Groot Brittannië en Canada, Letland, Estland en Litouwen beschermen. De Poolse regering van haar kant heeft natte dromen over een weer tot leven komend Pools-Litouws gemenebest.  

Een andere grote prijs zal de “wederopbouw” van Oekraïne zijn. De verslagen Zelensky tekende contracten waarmee grote gebieden van Oekraïne, sommige daarvan de meest vruchtbare landbouwgronden ter wereld, overgedragen werden aan BlackRock. Nu zijn factie heeft verloren zullen heel wat van deze contracten waardeloos zijn. De Britten hopen te profiteren in plaats van geld te spenderen aan het kopen van vrienden in centraal Europa, zeggen MI6-bronnen.

Intussen valt in de VS farm de regering zichtbaar uit elkaar. Eén teken daarvan is het in toenemende mate grillige gedrag van de huidige “leiders”. Eerst zagen we de nep gemaskerde Biden zorgen voor opgetrokken wenkbrauwen toen hij was gefilmd al knuffelend en snuffelend aan een kleine Finse kleuter.

Daarna zei Vice President Kamala Harris: “Als we investeren in schone energie en elektrische vervoersmiddelen en de BEVOLKING REDUCEREN, kunnen meer van onze kinderen schone lucht inademen en schoon water drinken.”

Ze hebben goede reden om mentaal onstabiel te zijn.

FBI Directeur Wray bevestigde bijvoorbeeld dat er een onderzoek loopt naar Joe Biden wegens Oekraïense omkoopsommen voordat hij probeerde terug te krabbelen toen hij zich realiseerde wat hij had onthuld.

Kijk daarna hoe tijdens getuigenverklaringen ONDER EDE Wray zich in bochten wringt als Afgevaardigde Matt Gaetz Hunter Biden’s  WhatsApp boodschap in het Congressionele verslag aan de orde stelt en daarna Wray erover ONTMASKERT:

“U lijkt er absoluut niet nieuwsgierig naar te zijn – bijna verdacht niet nieuwsgierig. Beschermt u de Bidens?”

En nu we het hebben over bescherming van de Bidens, de Minister van Justitie verwijderde ‘Internationale sekshandel van Minderjarigen’ als een ‘Gebied van Ongerustheid”, net nu de anti-kinderhandel film “Sound of Freedom” de kaartverkoop domineert.

We zagen ook een auteur genaamd Mike Rothschild op CNN die zei: de film is gecreëerd vanuit een “morele paniek” en “QAnon ideeën”.

https://thepostmillennial.com/cnn-discourages-viewers-from-watching-anti-pedophile-movie-sound-of-freedom

Deze criminelen hebben zo’n ontzettende behoefte aan kinderen om te martelen en zo adrenaline te oogsten dat ze nu achter vaccin-beschadigde, autistische kinderen aangaan, volgens Poolse inlichtingenbronnen. Ze zeggen dat Nederlandse artsen een “geneesmiddel” voor autisme hebben gevonden: En dat is … euthanasie.”

“Hoeveel meer satanische rituelen zal de KM in de gezichten van de mensen slingeren voordat ze zijn gearresteerd, berecht en geëxecuteerd?” vraagt een Mossad-bron zich af.

Maar JUSTITIE TOONT VOORUITGANG. Bijvoorbeeld: vorige week riep de Procureur Generaal van Florida Mark Zuckerberg [Rockefeller] op om te getuigen voor de mensenhandel raad.

Iets anders dat gebeurt in de Verenigde Staten, is een volledige ineenstorting van de sociale orde.

In het laatste voorbeeld stemde de Gemeenteraad van Washington D.C. op 11 juli om een noodwet publieke veiligheid aan te nemen die rechters en ordehandhavers meer macht geeft. 

Dit was een reactie op moordzaken, seksueel geweld, berovingen, gewelddadige misdaden, diefstal en brandstichting die het afgelopen jaar respectievelijk met 17, 35, 52, 33, 117 en 300 procent omhoog waren ten opzichte van reeds record-hoge niveaus, volgens gegevens van de Hoofdstedelijke Politie.

https://www.zerohedge.com/political/dc-council-passes-emergency-bill-crime-rates-soar

Deze misdaadgolf is niet beperkt tot hoofdzakelijk zwarte gebieden zoals Washington D.C. In het overwegend blanke Washington State, gingen bijvoorbeeld de moordzaken omhoog met 96% – een hoogste punt ooit bereikt – vergeleken met 2019.

https://www.zerohedge.com/political/homicides-soar-96-washington-state-after-passage-gun-restrictions

Dit wordt alleen maar erger aangezien de recente stijging van rentetarieven steeds meer Amerikanen tot financiële wanhoop brengt. Eén voorbeeld daarvan:

“Dit is waarschijnlijk de slechtste periode voor autoverzekeraars in ten minste 30 jaar”, zei Neil Alldredge, directeur van de brancheorganisatie National Association of Mutual Insurance Companies.

https://www.zerohedge.com/markets/auto-insurers-hit-worst-crisis-30-years-sends-premiums-skyrocketing

Dit soort tendens weerspiegelt zich over het hele land en in sectoren van de economie. Daarom zijn van cash-beroofde Amerikanen in paniek op zoek naar “pandjeshuizen in de buurt”. Deze zoektendens piekte aan het begin van juli naar een recordhoogte.

http://theeconomiccollapseblog.com/do-you-remember-the-chaos-that-underwater-properties-caused-in-2008-and-2009-well-it-is-starting-to-happen-again/

Economische ineenstorting of in weerwil daarvan; de KM is nog altijd niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen. Ze pushen om de controle te behouden met digitale censuur, centrale bank digitale valuta en totalitarisme gerechtvaardigd door “klimaatverandering”.

De digitale dictatorschap push begon met een aanval op Twitter. De kortstondige periode van persvrijheid daar wordt gesloten voor mensen als de Joodse vrijheidsstrijder Henry Makow en de Katholieke vrijheidsstrijder Aartsbisschop Carlo Vigano, waarvan de accounts werden ingetrokken. 

https://www.lifesitenews.com/news/breaking-twitter-suspends-account-of-archbishop-carlo-maria-vigano/?utm_source=featured-news&utm_campaign=catholic

Een insider vertelde de Rumour Mill News Room dat Nieuwe Algo’s [Algoritme’s] van kracht zijn. Die schrappen posten weg, schrappen rekeningen weg en volgen het aantal posten per rekening, enz. Die rekeningen zijn nu geblokkeerd. Twitter zal niet veel langer meer bestaan.

Intussen wordt in de EU op 25 augustus de Digital Services Act wet van kracht. Het gebruikelijke vakjargon is dat het gaat over het “veiligstellen” op grotere platforms maar het stelt Brussel gewoon in staat om nog meer toezicht uit te oefenen op zogenaamde “haattaal” en “desinformatie”.

Dit met harde hand optreden tegen digitale waarheid valt samen met een wereldwijde push voor “programmeerbare” centrale bank digitale currencies (CBDC).

Glenn Beck on programable digital currencies

Volgens Poolse inlichtingenbronnen vertelt het Wereld Economisch Forum regeringen om zich schrap te zetten voor miljarden ‘sociale krediet gevangenen’ aangezien over de hele wereld spionagewetten worden aangenomen. Het WEF heeft stilletjes via de achterdeur toegang gekregen tot miljarden mobiele telefoons in een geheim plan om “zwarte lijsten” te creëren van gebruikers die “politiek ongepaste standpunten” hebben en “foutieve woorden” gebruiken. Volgens iemand die bekend is met het WEF zullen deze zwarte lijsten van zogenaamde “spijt hebbers” gebruikt worden om mensen een “sociale kredietscore” toe te kennen vooruitlopend op de officiële introductie van het sociale kredietsysteem en CBDC’s in de komende jaren.

CBDC’s zijn de cashloos systeem met geen privacy in transacties en de mogelijkheid om de koopkracht van individuen en groepen naar wens af te sluiten. Het is een droomscenario van totalitaire machten.

De BIS zelf zegt in een nieuw soort financiële markt infrastructuur (FMI): geld of bezittingen worden “uitvoerbare objecten” die in stand gehouden worden op programmeerbare platforms.

https://www.bis.org/publ/arpdf/ar2023e3.htm

Dit gebeurt nu over de hele wereld. In Nigeria vernietigen ze bankbiljetten voor dit doel.

In het Russische centrale bank digitale currency (CBDC) project, zal de digitale roebel gedekt zijn door goud, maar het zal ze nog altijd de mogelijkheid geven om dat “goud” af te sluiten.

https://cointelegraph.com/news/digital-rouble-russian-parliament-passes-a-digital-rouble-bill

Frankrijk en India zijn het nu ook eens geworden om het Indiase Unified Payments Interface (UPI) mechanisme te gebruiken. Indiase toeristen zullen “in de Eiffel Toren” betalingen kunnen doen in Roepies, via UPI, zei de Indiase Premier Narendra Modi. Waarschijnlijk zal deze mogelijkheid stopgezet worden als de toeristen zich “misdragen”. Sta sterk! Sta ze nooit toe het cash geld verwijderen.

https://www.india.com/business/france-adopts-upi-system-agreement-indian-tourists-can-spend-in-rupee-at-eiffel-tower-pm-modi-6165500/

In de rest van de Westen wordt “pessimisme en wanhoop over klimaatverandering” gepusht om deze agenda te stimuleren. Daarom hebben ze alle bosbranden in Canada aangestoken.

Nu hebben ze het over een “record hittegolf”. Check de gekleurde overlay van pessimisme over de weerkaart hieronder. Ja, zomers zijn heet in Spanje. Vorig jaar was de gekleurde overlay amper rood toen er 45 graden in Madrid werd gemeten. Nu is het een verschroeiend violet bij slechts 36 graden. De schaapskudde is zo gemakkelijk te beduvelen.

Wat er gebeurt, is dat nu de genocidale Nazi factie van de KM is verslagen, de global warming factie doorgaat met een grootscheeps offensief om te proberen aan biljoenen dollars te komen.

Hier kun je John Kerry zien die “Biden”, een nep-uitziende “Koning Charles” en een zaal vol “biljoenen dollar” investeerders toespreekt over “sneller gaande klimaatverandering”.

Net op tijd voor deze gebeurtenis is de Duitse politie weer niet in staat geweest om klimaatactivisten tegen te houden het luchtverkeer stop te zetten door zich vast te lijmen aan de startbanen. In een luchthaven heeft iedere deur een code, alle ingangen worden strikt gecontroleerd en veiligheidsdiensten, militairen, honden enz. zijn overal. Hoe is het dan mogelijk dat een vrouw zich vastlijmt aan een startbaan?  Wie heeft haar binnengelaten?

Hoe dan ook, het is allemaal gebaseerd op leugens. CO₂ niveaus zijn nu lager dan ze geweest zijn gedurende meer dan 95 procent van de geschiedenis van de Aarde. “Maar je zal het nooit weten als je luistert naar al diegenen die profiteren van de leugen dat de Aarde spoedig te heet zal worden om te leven en dat CO₂ hoger zal zijn dan in de hele geschiedenis van de Aarde”, zei Patrick Moore, de medeoprichter van Greenpeace. “Bijna alle commerciële kas-telers over de hele wereld kopen CO₂ om in hun kassen te brengen om de opbrengsten te verhogen.”

De klimaatveranderingspandemie en -bedrog zijn de manieren waarop ze zowel grotere controle als vernietiging kunnen bereiken van het huidige economische systeem via lockdowns, geldboetes, koolstof-belasting en meer regelingen terwijl zij geld drukken alsof er geen toekomst bestaat om vernietigende inflatie te genereren. Dit alles leidt tot hogere prijzen en minder economische macht voor de massa’s. Ze moeten ervoor zorgen dat ze ons in een blinde, wanhopige positie brengen zodat we hun magere, universele basisinkomen accepteren.

Ze proberen ons stil te maken, onze eetgewoonten te verandering, ons ervan te weerhouden te reizen of koeien te doden, maar ons over te laten gaan op inefficiënte vormen van energie, alles in de naam van 0,04% koolstofdioxide in de atmosfeer, wat toevallig de belangrijkste bouwsteen is voor het leven op deze planeet.

Echte experts zeggen: “Wij zitten circa 1°C boven de koudste tijd in de afgelopen tienduizend jaar.”

Dr. John F. Clauser, een gedeelde ontvanger van de 2022 Nobelprijs voor Natuurkunde heeft het noodsituatieverhaal over het klimaat bekritiseerd en het “een gevaarlijke corruptie van wetenschap genoemd die de wereldeconomie en het welzijn van miljarden mensen bedreigt.”

Tot slot een laatste buitenaardse opmerking. Poolse inlichtingenbronnen zeggen dat “buitenaardse, verhulde, energie consumerende schepen” zijn waargenomen tijdens het oogsten van menselijke energie boven plaatsen waar veel mensen bij elkaar zijn zoals stadions, kerken, ziekenhuizen, concerten enz. en mensen betalen er nog steeds voor. 

Ik weet niet of dit waar is, maar het is zeker dat de in privé bezit zijnde centrale banken zich metaforisch gedragen als deze “energie consumerende schepen” door de levensenergie uit ons te zuigen met geld dat is gecreëerd uit het niets. Laten we ze neerschieten.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “De Tweede Wereldoorlog eindigt nu de Nazi factie eindelijk is verslagen.”

  1. De KM factie, de machtigste bankiersfamilies zijn “verslagen”. Ondertussen wordt in de hele wereld de CBDC uitgerold
    Yeah right. Good bezig Benjamin Fulford.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *