Benjamin Fulford: “Operatie Gladio-stijl Offensief tegen de KM ontvouwt zich.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De langverwachte militaire manoeuvre tegen de Khazariaanse Maffia in het Westen lijkt zich te ontvouwen. De rellen in Frankrijk, België en Zwitserland dragen allemaal het stempel ervan. Mannen in identieke zwarte uniformen en laarzen in politie-stijl veroorzaken vernielingen en verwoesting over het hele continent terwijl ze zich voordoen als Moslim protesteerders. Dit is een klassieke militaire “agent-provocateur” [infiltratie/valse vlag] actie, bedoeld om de publieke opinie voor te bereiden op de staat van beleg. Het is de eeuwenoude P3 Vrijmetselarij “ab chao ordo” of “orde uit chaos” strategie. Het idee is om zoveel rotzooi en verwarring te creëren dat de bevolking een militaire overname om de “orde te herstellen” verwelkomt.

Het feit dat dit soort sabotage in Zwitserland plaatsvindt betekent dat zoiets als een militairachtige manoeuvre tegen de BIS, de WHO en andere KM machtscentra daar waarschijnlijk is. Datzelfde geldt voor België waar de Europese Unie haar hoofdkantoren heeft. Iets anders dat opvalt is dat de “Moslim relschoppers” zich over heel Europa systematisch richten op gebouwen van de Chabad dodensekte. 

Deze “rellen” lijken gecoördineerd te zijn met “pride evenementen” die homoseksualiteit en pedofilie promoten. Het valt op dat de Franse rellen begonnen net op het moment dat voormalig mannelijke prostitué en nep Franse President Emmanuelle Macron verscheen op een evenement dat homoseksualiteit promoot.

Dit gebeurde tegelijkertijd met soortgelijke marsen door het hele Westen waarbij als special attractie naakte mannen paradeerden voor de ogen van kinderen. Ze scandeerden dingen als “Wij zijn hier, wij zijn van de verkeerde kant en we komen af op je kinderen.”

https://www.foxnews.com/us/nyc-drag-marchers-chant-were-coming-your-children-during-pride-event

Als het naakte vrouwen waren geweest die paradeerden kun je er zeker van zijn dat de politie actie genomen zou hebben. Misschien deed de politie niets omdat naakte mannen minder verkeersproblemen veroorzaken en passerende chauffeurs van ze weg kijken en niet naar ze. Waarschijnlijker is dat het werd bedacht om de slaapwandelende schaapskudde wakker te schudden.

Om dit tot een persoonlijke dreiging te maken voor de gemiddelde burger proberen ze ook hen te dwingen mensen met penissen te accepteren in vrouwen kleedkamers en toiletten. Wanneer je dochter lastig gevallen is door een gebaarde viezerik die doet alsof hij een vrouw is, dwingt dat je om je ermee te bemoeien.

In een andere stap om de schaapskudde wakker te maken, maakt de nep Joe Biden presidentiële avatar veel bizarre scènes en beweringen. Hij zei bijvoorbeeld “Ik verkocht heel wat staatsgeheimen en een heleboel heel belangrijke dingen…” tijdens een ontmoeting met Premier Narendra Modi van India. De corporate propaganda media probeerden dit te verdoezelen als een “grap”, maar wij weten allemaal dat het waar is.

Luister vervolgens naar hoe de nep gemaskerde Biden praat over Rusland die de Irak oorlog verliest. Hij lijdt echt aan dementie.

En ook: Joe Biden brabbelde zich donderdag door een ramp van een interview, bewerend dat er in 1960 een burgeroorlog was in de V.S. en haalde de Constitutie en de Onafhankelijkheidsverklaring door elkaar voordat hij als een verloren Alzheimer patiënt de set af wandelde.

https://www.zerohedge.com/political/watch-biden-wanders-set-softball-interview-after-claiming-there-was-civil-war-1960

“Joe’s avatar zal spoedig alle klokkenluiders werkloos maken, hij is zo’n een-mans rode pil machine”, is het commentaar van Pentagon-bronnen.

In dezelfde tijd dat “Biden” acteerde als een seniele pias, passeerde het Congres resolutie 503 die de impeachment van Joe Biden eist wegens “high crimes and misdemeanors” [ernstige misdaden en misdrijven] en toch geen woord hierover van de corporate media pers-prostituees.

https://www.congress.gov/bill/118th-congress/house-resolution/529/all-actions?overview=closed&q=%7B%22roll-call-vote%22%3A%22all%22%7D

We weten dat de echte Biden als lang weg is, maar het punt hier is dat het Joe Biden symbool van corporate macht actief wordt opgezet voor formele (optische) impeachment, is het commentaar van CIA-bronnen.

House Speaker Kevin McCarthy zegt dat het Congres ook tegen Biden’s Advocaat, Generaal Merrick Garland een impeachmentprocedure gaat instellen, gebaseerd op informatie die van klokkenluiders komt. 

Iets anders wat we opmerken is dat duizenden vluchten in de Verenigde Staten worden gecanceld nu de nationale feestdag [Onafhankelijkheidsdag of de Vierde juli] nadert. Dit is om te voorkomen dat leden van de Khazariaanse maffia ontsnappen, zeggen Pentagon-bronnen.

We hebben ook een heel expliciete verklaring gekregen van wat de zogenoemde Q-beweging en Donald Trump te maken hebben met al deze activiteiten. Voormalig SAS [Special Air Service] Riccardo Bosi legt uit dat de hele Q-beweging werd opgezet door circa 300 of 400 grotendeels Marine officieren. Ze dachten oorspronkelijk aan het uitvoeren van een militaire coup maar realiseerden zich dat het grote aantallen Amerikaanse burgerdoden met zich mee zou brengen. Dus besloten ze in plaats daarvan om langzaam en systematisch te werk te gaan in overeenstemming met het krijgsrecht. Daarom heeft het zo lang geduurd. Maar het heeft nu een punt bereikt waarop niets wat er komen gaat het nog kan stoppen, zegt Bosi.

Als voorbeeld van hoe niet te stoppen deze beweging is geworden werd “Senator Lindsey Graham met boegeroep, hatelijke opmerkingen en beledigingen ontvangen vanaf het moment waarop hij het podium betrad totdat hij er weer af ging en werd later opnieuw uitgelachen en uitgejouwd tijdens Donald Trump’s speech tijdens de Pickens, South Carolina MAGA bijeenkomst [Pickens is een provincie in South Carolina en MAGA = Make America Great Again] op zaterdag.

Deze foto van Graham met geëxecuteerde verrader John MacCain en Tim Ozman, ook bekend als Osama bin Laden, verklaart de behandeling die hij kreeg.

“Er zijn nu nog slechts drie takken van de VS regering, de ene is BlackRock, de andere is Raytheon en de derde zijn de farmaceutische bedrijven… We moeten de controle krijgen over deze ontzettend corrupte elite in dit land… “Ik denk niet dat we ooit de verkiezingen van 2024 gaan halen… ik denk dat voor die tijd de boel in Washington gaat imploderen,” is hoe Kolonel Douglas MacGregor de situatie beschrijft.

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Maar meerdere bronnen zeggen dat dit proces zich blijft ontvouwen gedurende de zomer en er precies op 4 juli geen plotselinge verandering te verwachten is.

Maar in een teken dat het leger echt actie onderneemt, dagen meer dan 300 Canadese soldaten de regering voor het gerecht wegens schade die ze hebben opgelopen door vaccinatie mandaten. We waarschuwen ze om zich ervan te verzekeren dat de rechter die de zaak behandelt geen Vrijmetselaar is.

https://www.theepochtimes.com/exclusive-over-300-caf-members-harmed-by-covid-vaccine-mandates-launch-500-million-lawsuit-against-military_5353040.html?utm_source=ref_share&utm_campaign=navigator&rs=SHRHDGRZW

Het Canadese parlement helpt deze soldaten door een wet te introduceren die vaccinatie mandaten illegaal maakt (details zijn te vinden in de video hieronder).

Chrystia Freeland, de echte crimineel achter de vaccinaties en andere misdaden van het communistische Castrudeau regime in Canada, wordt nu ook ontmaskerd.

Een ander teken van echte beweging is dat het Congres optreedt tegen CISA, Big Tech en door de regering gefinancierde derde partijen voor samenzwering om Amerikanen te censureren. Als langdurig slachtoffer van Google, Facebook enz. censuur is het goed om te zien dat eindelijk actie ondernomen wordt tegen deze vijanden van de waarheid en het vrije woord.

https://judiciary.house.gov/sites/evo-subsites/republicans-judiciary.house.gov/files/evo-media-document/cisa-staff-report6-26-23.pdf

Er is ook bewijs dat een soort financiële anomalie plaatsvindt die de trigger zou kunnen zijn voor de langverwachte reboot (niet de reset) van het sociaal economische systeem. De Federal Reserve Board is nu onbetwistbaar failliet volgens de website van hun eigen St. Louis Branch. Zoals je kunt zien in de dramatische grafiek in de link hieronder, heeft de FRB sinds september 2022 geen geld betaald dat ze wettelijk verplicht is om aan de VS regering te geven.

https://fred.stlouisfed.org/series/RESPPLLOPNWW

Als de cheques van een privébedrijf als de Federal Reserve Board ongedekt zijn, betekent het dat ze failliet zijn.

En met het stijgen van rentetarieven zo sterk als ze hebben gedaan, moeten als junk getaxeerde bedrijven 80% of meer rente gaan betalen over de komende maanden als hun leningen verlengd moeten worden. Dit zal ook invloed hebben op hypotheken en niet-junk leningen. Het betekent gewoon dat de ineenstorting van het huidige systeem een mathematische zekerheid is.

In een ander teken dat de KM geld tekort komt heeft de Soros Foundation aangekondigd dat ze minstens 40% van haar staf ontslaat.

https://www.msn.com/en-us/money/companies/soros-foundations-to-cut-40-of-staff-after-handover-to-son/ar-AA1dgYDu

Maar ze doen nog steeds alsof het allemaal de normale gang van zaken is door nep statistieken uit te geven.

Bijvoorbeeld: ze zeggen dat in het vierde kwartaal van 2022 het echte Bruto Binnenlands Product met 2,6% steeg hoewel het echte Bruto Binnenlands Inkomen in het eerste kwartaal met 2,3% zakte. De twee cijfers zouden min of meer hetzelfde moeten zijn.

https://www.zerohedge.com/economics/largest-discrepancy-between-gdp-and-gdi-20-years

Ze proberen ook een constante run op de banken te verdoezelen door op magische wijze $65 miljard deposito-uitstroom bij binnenlandse banken te veranderen in $48,3 miljard instroom.

https://www.zerohedge.com/markets/fed-fkery-turns-65-billion-bank-deposit-outflow-48-billion-inflow

We zijn ook attent gemaakt door MI6 op gebeurtenissen in Sri Lanka die invloed zouden kunnen hebben op het hele financiële systeem van de wereld. Ze hebben al hun banken voor 5 dagen gesloten, beginnend op 30 juni en MI6 zegt dat het is om een nieuwe financiële constructie te installeren. “Als het daar werkt, is te verwachten dat de rest van de ontwikkelde wereld zal volgen”, zeggen ze.

Deze maatregel kwam na maanden van argumenteren tussen het IMF (Rothschilds), de Wereldbank (Rockefellers) en de Chinezen over de schuld van dat land. De KM financiers vroegen China om Sri Lanka’s schulden af te schrijven en China zei oké als jullie dat ook doen. De KM zei nee. Dit argument wordt over de hele wereld herhaald.

We merken dat corporate journalisten voor een raadsel staan dat hoewel de bureaucraten van het IMF en de Wereldbank nieuwe leningen goedkeuren aan landen als Pakistan, het geld nooit verschijnt. Ze krijgen steeds weer te horen “wacht op de volgende G7 vergadering”, maar de vergaderingen komen en gaan en er is nog steeds geen geld.

De MI6-bron zegt dat alle ontwikkelingslanden misschien al snel hun leningen bij het IMF en de Wereldbank niet langer erkennen.

In wat lijkt een in verband ermee staande stap van de Franse Rothschilds te zijn om te breken met de Rockefellers, besloot failliet Argentinië om de Chinese yuan en Speciale Trekkingsrechten (SDR’s) te gebruiken om een betaling te doen die ze verplicht waren aan het IMF. Wat dit betekent is dat het IMF pretendeerde zichzelf te betalen door SDR’s tevoorschijn te toveren uit het niets en tegelijkertijd te lenen van de Chinezen.

https://english.elpais.com/economy-and-business/2023-07-01/argentina-uses-yuan-for-the-first-time-to-settle-part-of-its-imf-debt.html

Het belangrijke punt hier om aandacht aan te geven is dat er geen Amerikaanse dollars bij betrokken waren. De laatste keer dat de Fransen iets als dit probeerden te doen werd het Franse IMF hoofd Dominique Strauss-Kahn valselijk beschuldigd van het verkrachten van een dienstmeisje en ontslagen. Dit kwam onmiddellijk nadat hij had ontdekt dat het IMF goud dat werd veronderstelt de SDR als dollarvervanging te dekken, door de Feds was gestolen.

Zou deze nieuwe stap van de Franse Rothschilds iets te maken hebben met de rellen in Frankrijk? 

We zagen ook ECB President Christine Lagarde beweren dat “klimaatverandering invloed heeft op inflatie”, in een ander teken dat de KM een “klimaatcrisis” wil gebruiken als de nieuwe bangmakerij tactiek om de massa’s geld af te persen. Dit gebeurt gelijktijdig met giftig afval dat wordt verbrand in steden en waarvan “Canadese natuurbranden die veroorzaakt worden door klimaatverandering” de schuld krijgen. Let ook op dat ze op een scherm verschijnt en niet in hoogsteigen persoon. Dit helpt de rapportering van de witte hoeden te bevestigen dat de echte Lagarde al is gearresteerd.

Deze inroeping van een “klimaatcrisis” schijnt een dekmantel te zijn voor het faillissement van de EU. Poolse inlichtingenbronnen melden dat de Hongaarse Premier Viktor Orbán – die een EU topbijeenkomst heeft bijgewoond – zegt “De enige vraag die iedereen hier in Brussel stelt is: Waar is het geld gebleven?”

Hij vroeg dit omdat de Europese Commissie een budget amendementsvoorstel voorlegde waarin lidstaten werd gevraagd om tientallen miljarden euro’s te betalen. “De vraagt komt naar boven: Hoe kon deze situatie ontstaan en hoe hebben ze de Europese Unie aan de rand van faillissement gebracht… Pas in het tweede jaar van het 7-jarige budget raakt bij #Brussel het geld op. Hoe is dat gebeurd? Wat is er met het budget gebeurd? …ze willen 50 miljard Euro van de lidstaten krijgen voor Oekraïne terwijl ze zelfs geen verklaring kunnen geven voor het geld dat we ze tot dusver hebben gegeven.”

Dit gebrek aan geld is verbonden aan de stap om de KM diefstal van het Europese, Amerikaanse en Japanse volk te stoppen onder het excuus van verschillende crises of dat nu “pandemieën” of “Oekraïne” of nu “klimaatverandering” is. 

Hun oplichterij wordt nu systematisch onthuld. Het blijkt dat bijna elk temperatuur-meetstation dat beheerd wordt door de National Oceanic Atmospheric Administration (NOAA) is omgekocht om het te doen lijken alsof het land of gebied “heter” is dan het werkelijk is, wat effectief het “wereldwijde opwarmingsbedrog” versterkt, rapporteren de Polen. Volgens een studie van het Heartland Institute haalt 96% van de NOAA temperatuur-meetstations niet de standaarden voor “geen vervormende plaatsing” van het agentschap.” De meesten ervan zijn gestationeerd in de nabijheid van objecten die hitte vasthouden of genereren, en zo hun metingen vervalsen.

https://cenzurowane.pl/globalne-ocieplenie-96-stacja-meteo-poduje-bledne-odczyty/

Hier is een ander voorbeeld:

Een USA Today artikel: 8 maart 2022 – > Genetisch gemanipuleerde muskieten losgelaten in Florida

Een CNN artikel: 7 juni 2023 – > Malaria geregistreerd in Florida, U.S.A., voor het eerst in 20 jaar.

Binnenkort kunnen we een kop verwachten als “Klimaatverandering brengt malaria naar Florida.” Daarna zullen we een push voor “Malaria vaccins” zien. Wie profiteert er van een Malaria vaccin? “Speltactiekboekje bekend. Nergens meer te verbergen”, zeggen Pentagon-bronnen…

Laten we dan nu kijken naar de voortdurende Oekraïense oorlogsmisdaden en bedriegerij.

Kijk om te beginnen naar deze foto van juli 2006 van George W. Bush die dineert met een enigszins onherkenbare Vladimir Poetin tijdens een feestelijk etentje in St. Petersburg, verzorgd door Yevgeny Prigozhin (staande in het beeld aan de rechterkant).

Dit is rond de tijd dat de Bush-clan een nieuwe koude oorlog voorstelde met Rusland als een manier om het militair-industrieel complex aan werk te helpen.

Daar was ook een andere agenda in uitvoering. De Rand Corporation vertelde de V.S. regering dat ze de Duitse energiebanden met Rusland af moest afsnijden als het nodig was om te voorkomen dat de EU een concurrent zou worden, zeggen de Polen. Uiteindelijk is dit gerealiseerd door de Nordstream II pijplijn op te blazen. Het gevolg: Alleen Duitsland al werd vorig jaar door de KM beroofd van het lieve bedrag van $132 miljard.  

Dit is dezelfde Rand Corporation die adviseerde de Japanse nucleaire kerncentrales in Fukushima op te blazen om te verhinderen dat Japan energie-onafhankelijk zou worden.

Wie werd beter van beide aanvallen: de Rockefellers.

De KM criminelen proberen nu ook voordeel te halen uit de genocide in Oekraïne. Hieronder kun je een Iers lid van het Europese Parlement, Mick Wallace zien, hoe zijn microfoon afgesloten wordt als hij beschrijft hoe KM groepen als BlackRock Oekraïense landbouwgronden en industriële bezittingen hebben gestolen.

“Het ziet eruit als uitroeiing van haar eigen bevolking”, vertelt een Oekraïense soldaat aan Vice over de situatie aan het front.

Er is ook heel van corporate theater dat met deze misdaden samengaat.

“Alles is een film. Wat deze mensen elke dag dragen… wie ze ontmoeten, wanneer en waar ze elkaar ontmoeten… wat ze tegen elkaar zeggen… hoe het wordt gefilmd en bewerkt… het is allemaal één grote show”, zeggen Pentagon-bronnen.

Deze video van een ontmoeting van Vladimir Zelensky met Greta Thunberg is daar een goed voorbeeld van.

“Iedereen weet dat Zelensky op geen enkele manier een onafhankelijke figuur is. Hij krijgt te horen wat hij moet doen, welke gedragslijn hij moet volgen… het is zinloos om met hem te praten”, zegt de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov.

https://tass.com/russia/1641351

Nu het KM theater is onthuld, wordt het tegen hen gekeerd. Wil je eens lekker lachen kijk dan naar deze video van de Oekraïense zangeres Ruslana en winnaar van het Eurovisie Songfestival 2004, die F-16 straaljagers eist. Ze heeft haar helm op maar om de een of andere reden is ze vergeten om een broek aan te trekken.

En dan was er die hele Wagner Coup opera. Zoals een Poolse inlichtingenbron verklaart:

“De Westerse diensten kregen Prigozhin te pakken en wilden hem manipuleren. Prigozhin rook veel geld en dacht na over wat te doen om de kool en de geit te sparen. Hij belde het Kremlin en onthulde alles. “Wat zouden we kunnen doen” vroeg hij. Hij kreeg een antwoord. We gaan een toneelspel doen. Laat het Westen denken dat ze geslaagd zijn… voor één dag…”

Nu is de echte Wagner ingezet in Wit-Rusland, slechts 80 kilometer van de Oekraïense hoofdstad Kiev.

Natuurlijk verwachten we niet dat de KM stilletjes in de nacht verdwijnt.

Victoria Nuland, hoofd van het VS Ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft officieel in een videoconferentie met Kiev verklaard dat de Derde Wereldoorlog effectief zal beginnen op 11 juli, stellend dat de VS en haar partners zullen vechten zolang dat nodig is – 16 jaar of meer… De geplande datum werd gekozen om samen te vallen met de NAVO top, een eendaagse vergadering in Litouwen.

Mijn vraag is waarom is dat beest nog steeds in leven? Of is ze dat wel?

De andere grote vraag die nog altijd in de lucht hangt is, wanneer zal de langverwachte ruimte-opera beginnen?

Misschien is die al begonnen, zoals deze video van een Russische raket die een onzichtbaar ruimtevaartuig neerhaalt, lijkt aan te geven.

En dan zoals gewoonlijk zijn hier de UFO waarnemingen die op wekelijkse basis uit de hele wereld komen. Hier zijn enkele van de nieuwste: 

1. A verhuld moederschip. Ons werd verteld dat ze die onthullen zullen opheffen wanneer de massa’s er klaar voor zijn. Of is het een lensvormige wolk met een gordijn van bliksem? Laten we zien. 

2. Een UAP boven Warsaw, Polen 2023

3. Een roterende UAP boven Florida 26-06-2023

4. Meerdere Orbs boven Mexico 

5. Een UFO flitst voorbij boven de Californische oceaan 29-06-2023

En tot slot als een herinnering dat we ruimte opera eerder hebben gezien, controleer haar video van de “maanlandingen” ons toegestuurd door de P3 Vrijmetselarij.

Oké, en met dat voor deze week: Bluebeam me up Scotty.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *