Benjamin Fulford: “De US Corporation ging wel failliet, wat we nu zien is corporate bullshit.”

12 juni 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De US Corporation ging eerder deze maand echt failliet en waar we nu naar kijken in ons zogenaamde nieuws zijn corporate theateropvoeringen. Het bewijs hiervoor is duidelijk.

Het eerste om te vermelden is dat Washington DC een uitgestorven stad blijft. Zoals dit nieuwbericht bevestigt, verkiezen overheidswerknemers “om thuis te blijven, misschien wel voorgoed, waardoor grote federale kantoren leeg blijven en de stad worstelt”.

https://news.yahoo.com/us-capital-sputters-federal-workers-014754534.html

Het corporate excuus is dat ze “telewerken”.

Het volgende stukje bewijs is een foto die ons werd toegestuurd door P3 vrijmetselaars met daarop het gebouw van het in eigendom van de Rockefeller zijnde VN Hoofdkantoor in New York met kennelijk afgesloten vensters. Wij vragen lezers in New York om persoonlijk te bevestigen of dit waar is.

Nog een ander bewijs is dat Amerikaanse havens gesloten zijn en de handel aan het instorten is. De sluiting van havens als Seattle wordt geweten aan “arbeidsgeschillen”, maar dat verklaart de instorting van de vraag naar kartonnen dozen niet; een steunpilaar van de handel.

Bronnen van het Aziatisch geheim genootschap verklaren de poging om Taiwanees en Thai koninklijk goud te gebruiken om de US Corporation gaande te houden werd gestopt. Daarom zijn exporten naar de VS stop gezet. Ze zeggen dat ze de handel weer willen starten als Donald Trump weer de officiële president is. Dit werd voor 4 juli beloofd, maar geloof het niet voordat je het ziet. We hebben dit verhaal eerder gehoord, dus laten we zien of het deze keer echt gebeurt.

Voor meer bewijs dat waar we allemaal naar kijken, corporate theater is, kijk even naar de achtergrond van het zogenaamde Witte Huis, dat getoond wordt op Fox TV.

Met dat gezegd hebbend, laten we kijken naar een paar nieuwste corporate theater gebeurens. Het grote “verhaal” is een compleet bullshit verhaal over VS President Donald Trump die aangeklaagd is voor “het thuishouden van regeringsdocumenten”. Zoals veel mensen aangaven is Trump aangeklaagd voor iets dat niet illegaal is. Zie hieronder voor een voorbeeld.

De “Trump dagvaarding” maakt duidelijk deel uit van een geraffineerde campagne – door zijn Rothschild/Harriman helpers – om de Rockefeller “Joe Biden” avatar af te breken. Door een wettelijk precedent te scheppen met Trump, kunnen ze nu achter “Biden” aangaan. Daarom rapporteerden de corporate media breeduit de hoorzittingen van het Congres over hoe Biden “5 miljoen aan smeergeld” accepteerde” tegelijk met de Trump aanklacht.

Zoals Afgevaardigde Paulina Luna opmerkt:

“Zojuist vergadering voor House Oversight [de belangrijkste onderzoekscommissie van het Huis van Afgevaardigden] verlaten. De FBI is bang dat hun informant vermoord zal worden als hij ontmaskerd wordt, gebaseerd op de informatie die hij naar voren heeft gebracht over de Biden familie.

Voor wie is de FBI nu precies bang die het vermoorden zou kunnen doen en waarom kunnen ze een op de voorgrond tredende informant niet beschermen? Wat is er gebeurd met getuigenbescherming?

Misschien zou Jens Psaki Rockefeller dit aan het voormalige hoofd van de FBI, James Comey gevraagd moeten hebben in plaats van te kletsen over angst voor Trump vergelding.

Hoe dan ook, in een teken dat het Amerikaanse leger eindelijk de boel op orde heeft en Trump erkent als Opperbevelhebber, rapporteert radio US armed forces, die tot voor kort 100% pro “Biden” propaganda uitzond, nu het “Biden omkoperij verhaal. We zien ook, zoals de foto hieronder laat zien, dat Trump nu het leger ter bescherming heeft en niet de geheime dienst. 

Ongeacht de toneelvoorstellingen is het duidelijk dat zowel de Biden als de Trump partijen in een staat van snelle neergang naar faillissement zitten.

We spraken met de schepper van het Kwantum Financiële Systeem die uitlegde “Een heleboel mensen zijn een heleboel geld schuldig en ze willen een beslissing zo lang mogelijk uitstellen. De opbrengst van de sovereign bonds is kunstmatig. De T-biljetten hebben geen enkele waarde; ze zijn geldwitwassing. Iedereen gaat naar de 18e verdieping [van het BIS hoofdkantoor in Bazel] om hun nep geld te krijgen. Het kartel is de Rothschild familie. Het hele geopolitieke landschap bestaat uit families die weigeren hun gebied op te geven.”

De bron merkt op dat de “zorgvuldig afgestemde biologische oorlogvoering” door de Rockefellers in feite een teken is dat “ze hun greep aan het verliezen zijn en ze weten dat ze hun greep verliezen”.

De Rothschilds, het hoofd van de Jezuïeten en anderen hebben zich nu overgegeven, zegt hij. “Het einde van de KM was het gebruik van centraal bankieren en rente in rekening brengen voor geld. De IT die ik ontwikkeld heb brengt geen rente in rekening. Ze blazen de aftocht. Ze hebben verloren. Het opheffen van woekerrente heeft gestaag hun moeras droog gelegd.”

In een teken dat de Federal Reserve Board nog altijd doet alsof hun geld echt is, gebruikten ze fraude om een recente $28,4 miljard deposito-uitstroom (NSA) om te keren in $102,5 miljard deposito-instroom.

Maar het feit dat ze nog altijd nep geld op deze manier kunnen witwassen is de reden waarom we allemaal ziek zijn van het horen praten over “het moeras droogleggen” of juister gezegd het riool. We legden dit aan het hoofd van MI6 voor. Dit was het antwoord:

De enige uitvoerbare manier om een alternatief te installeren is het verwijderen of verdrijven van degenen in de schaduw van de US corporation die het gewoon gaande houden als façade of wasserette voor hun eigen criminele ondernemingen…[het vraagt] een enorme forensische taak om eerst het oorlogstheater te definiëren. Daarna is het een kwestie voor de militaire inlichtingendienst en gewapende strijdkrachten…want het probleem is in feite (Hoog voor Koninklijk) verraad.

Terwijl we allemaal met recht sceptisch zijn; schijnt er een nieuwe ronde koppen te rollen, prominente mensen verbergen zich en er zijn openbare schuldbekentenissen.

Vorige week zagen we hoe Mark Zuckerberg Rockefeller toegaf dat Meta (Facebook) informatie en opinies censureerde tijdens de COVID pandemie. Dit betekent dat hij in het openbaar toegegeven heeft een oorlogscrimineel te zijn en daarom nu aan arrestatie blootstaat. Hetzelfde geldt voor de hoofden van Google enz.

https://redstate.com/bobhoge/2023/06/10/meta-man-zuckerberg-yeah-we-lied-and-censored-you-during-covid-oops-n759254

We zien nu ook wijdverspreide artikelen in de waarheidsmedia verschijnen over Jane Burgermeister die in 2009 al gedwongen vaccinatie voorspelde. We waren in die tijd in contact met haar. Ze had net een grote rechtszaak tegen big pharma en de WHO ingediend voor – onder andere – het versturen van 72 kilo levend vogelgriepvirus verkeerd geëtiketteerd als “vaccin”. Voordat ze het kon afmaken, werd ze vermoord en vervangen door een identiteitsdievegge. Deze bedriegster werd opgepakt maar we waren niet in staat om Mevrouw Burgermeister te redden.  https://twitte r.com/He nryMakow/status/1667971144090103808/photo/1

De WHO – gesponsord door Bill Gates en de Rockefellers – is ook betrapt op het frauduleus steriliseren van miljoenen Kenyaanse vrouwen met vaccins voor “tetanus”.

http://www.bbc.com/news/world-africa-29594091

Dit betekent dat de WHO plus Bill Gates, de Rockefellers enz. schuldig zijn aan oorlogsmisdaden.

We zien ook dat de Food and Drug Administration (FDA) de vergunning van Johnson & Johnson’s Covid vaccin heeft ingetrokken vanwege bloedstolsels. Dit is belangrijk omdat het de sluizen zal openzetten voor rechtszaken tegen de vaccin-fabrikanten.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12174791/J-Js-COVID-vaccine-taken-19-MILLION-Americans-pulled-FDA-plummeting-demand.html

We verwachten ook dat criminele aanklachten zullen volgen.

In het VK heeft voormalig Premier Boris “Covid” Johnson ontslag genomen als lid van het parlement, wat de weg voor hem vrijmaakt om criminele aanklachten tegemoet te zien.

https://www.thesun.co.uk/news/22648594/boris-johnson-resigns-by-election/

En dan zien we dat de voormalige Schotse Premier Nicola Sturgeon  is gearresteerd voor het “misbruiken” van £ 600.000 aan donaties.

https://www.theguardian.com/uk-news/2023/jun/11/nicola-sturgeon-arrestedquestioned-in-snp-finances-inquiry

Vervolgens vermelden we dat Koning Charles naar Transsylvanië is gegaan – het thuis van zijn voorouder Vlad de Spietser of wel Dracula – “voor een wandelvakantie” zonder zijn vrouw. Dit kwam onmiddellijk nadat hij was betrapt op het vervalsen van documenten om de KM-show in Oekraïne in stand te houden.

https://www.dailymail.co.uk/columnists/article-12171255/EPHRAIM-HARDCASTLE-does-King-Charles-land-vampires.html

Een andere hooggeplaatste persoon die nu officieel is verdwenen is George Soros. We weten dat hij al lange tijd is verdwenen maar nu bevestigen de corporate media dat zijn zoon Alex het bedrijf overgenomen heeft.

https://www.businessinsider.com/george-soros-hands-over-25-billion-empire-37yo-son-alex-2023-6

Dit was “Slechts een formaliteit. Alex heeft al verschillende jaren de werkelijke leiding.” merkt Elon Musk op.

https://twitter.com/elonmusk/status/1667938556315066368?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1667938556315066368%7Ctwgr%5E502776f5f264c4875a2191d33dcad5d08f067c33%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fpolitical%2Fgeorge-soros-skips-former-heir-apparent-hands-reins-empire-more-political-son-alex

Tussen haakjes, een opiniestuk van de nep George Soros, uitgegeven vlak voor zijn “aftreden”, geeft in grote trekken weer het huidige denken van de Khazariaanse maffia. “Soros” zegt er in:

  1. AI “zou onze beschaving kunnen vernietigen” dus zijn “wereldwijd af te dwingen voorschriften” door ons ingesteld.
  2. Klimaatverandering “gaat een ineenstorting van alle grote biomassa’s op planeet Aarde veroorzaken” dus moeten we “snel alle overmatige broeikasgassen uit het milieu verwijderen” en ons niets aantrekken van het feit dat we op koolstof gebaseerd leven zijn en meer koolstof meer leven betekent. 
  3. Oekraïne’s “moedige verzet” betekent dat “papieren tijger” Rusland “uiteen zal vallen en niet langer een bedreiging voor de wereld zal zijn”. 
  4. Tot slot zegt hij: “Biden streeft niet naar regimeverandering in China, hij wil alleen het herstel van de status quo in Taiwan.” Wat vertaald betekent: haal onze slavenkolonie niet weg want we hebben hem nodig om hun goud te blijven stelen zodat we onze nepwereld gaande kunnen houden.

Het is duidelijk dat ze in een fantasiewereld leven die net zo ver verwijderd is van de werkelijkheid als hun financiële systeem dat is.

Een andere nep KM-leider die verdwenen lijkt te zijn is Canada’s Justin Castrudeau en zijn ondergeschikte partner Chrystia Freeland. Hij dook net op in Oekraïne waar een regeringsfunctionaris zei “Niemand heeft hem hier uitgenodigd en we hebben zeker geen tijd voor PR terwijl we proberen ons tegenoffensief op gang te brengen.”

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=224092

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/06/10/7406250/

Het is interessant dat hij daar opdook net nadat een militair tribunaal in Quebec bewijs presenteerde dat hij schuldig was aan oorlogsmisdaden.

We merken ook op dat Canada werd getroffen door meer dan 500 gelijktijdige bosbranden direct na het militaire tribunaal. Veel brandstichters zijn gearresteerd en zullen vermoedelijk uiteindelijk met de vinger naar hun Rockefeller enz. betaalmeesters wijzen.

We vermelden ook breed gerapporteerd bewijs dat de gelijktijdig uitbrekende bosbranden veroorzaakt lijken te zijn door gerichte energie-wapens.

Onze eigen bronnen in de Canadese veiligheidsdienst bevestigen dat DEW’s zijn gebruikt.

Tegelijk is er meer dan voldoende bewijs dat Canadese regeringsfunctionarissen actief probeerden om het blussen van de branden te saboteren. Hier bijvoorbeeld, kun je luisteren naar een gepensioneerde veteraan brandweerman die uitlegt hoe de overheid hem en zijn collega’s ervan weerhield te helpen.

Er was ook wijdverspreide sabotage bij brand bestrijdende ondernemingen die rapporteerden dat ze te maken hadden met ingesneden brandslangen en platte banden. “Er zijn momenten geweest waarop ploegen werden opgehouden vanwege beschadiging aan hun gereedschap”, zei een luitenant die vroeg om zijn naam niet te noemen.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=224092

We vermelden ook dat de Algonquin en andere indianenstammen enorme regendansceremonies hielden. Een Apache strijder met de naam van William Twofeather legde me eens uit dat deze regendansen gebruik maakten van dingen als gecoördineerd stampen met de voet om bepaalde regen-veroorzakende vibraties de atmosfeer in te sturen. Misschien was het toeval maar, direct na de regendansen, doofden omvangrijke regenbuien over heel Canada de branden.

Dat doofde echter niet de KM bullshit aangezien ze ons overstroomden met rapporten over dingen als “New York City heeft nu de slechtste luchtkwaliteit van iedere stad op Aarde omdat Canadese bosbranden de noordoostelijke staten in een Apocalyptische mist hulden.”

Mijn broer, die precies in het midden van het bosbrandgebied van Quebec woont, zegt dat de lucht direct naast de branden op 6 juni hierop leek (zie foto) toen de branden op hun hoogtepunt waren.

Hij zegt dat ze er nu uitziet als op deze foto:

Hoe komt het dan dat de lucht boven New York rood is? Ammonium nitraat misschien?

Zoals een CIA-bron verklaart: “Bosbranden zijn een Deep State geld-witwascomplot van een heel andere soort. Ze creëren de branden, de regering stort dan tientallen en honderden miljoenen dollars in het rampenfonds, het geld verdwijnt, de politici krijgen hun smeergeld, schoonwassing en reprise.” Dat zou verklaren waarom de regering van Nova Scotia weigerde om echte brandbestrijders in te huren terwijl ze zelf urgent verzoek na urgent verzoek uitbracht voor “brandbestrijdingsgeld”. 

Een ander soort brandbestrijdingsgeld dat ze nodig zullen hebben is voor het betalen van een dreigende lawine aan wettelijke zaken die betrekking hebben op kinderhandel.

Het is nu algemeen bekend dat broeinesten van kindersekshandel de CIA kleurrevoluties en VS rampenhulp volgen. Hier zijn recente voorbeelden:

– Haïti 2010

– Libië 2011

– Oekraïne 2014-2023

“Wat hebben ze gemeen? Vermiste kinderen en zware betrokkenheid bij het Obama Ministerie van Buitenlandse Zaken (Clinton/Kerry/Nuland)”, is het commentaar van een Mossad-bron. 

Mossad geeft nu toe: “er zijn in de VS 366 miljoen video’s van kinderen die verkracht worden. Dat is meer dan 1 video per persoon die in dit land woont”.

In een teken dat dit nu naar buiten komt heeft de Wall Street Journal geloofwaardigheid gegeven aan “Pizzagate”. Het bericht dat Instagram – in eigendom van Mark Zuckerberg Rockefeller – een heiligdom is geworden voor een groot netwerk van pedofielen die hashtags/hekjes gebruiken als Cheese Pizza (Child Pornography = Kinder Pornografie) en MAP (Minor Attracted Person = Minderjarig aantrekkelijk persoon).

Handel in kinderen is niet nieuw. Wist je dat het legaal was om kinderen via de U.S. Postal Service te versturen? (Zie onderstaande 2 foto’s) Zou dit begin 1900 een legale manier geweest kunnen zijn voor pedofielen die aan kinderhandel deden om kinderen zo door het land te verplaatsen?

Trump bevestigde dat het waar is in deze post waarin staat dat Mel Gibson op het punt staat ze allemaal bekend te maken in een vierdelige serie die kinderseksslavernij onthult.

Het wereldcentrum voor kinderslavernij is nu Oekraïne. Hun Oekraïense regering heeft circa 5000 soldaten en 100 tanks verloren sinds hun lang aangekondigde offensief vorige week begon. Nogmaals, vergeet niet dat dit geen echte oorlog is, want waar we mee te maken hebben zijn privébedrijven die gebruikte militaire apparatuur kopen en soldaten huren. Het belangrijke punt is dat ze geen luchtverdediging hebben en dat tanks zonder luchtverdediging makkelijke doelwitten zijn.

Iets anders om te vermelden is dat de Oekraïners worden geleid door oorlogscriminelen. Een krijgsgevangene, gevangen genomen door Russische strijders in de Zaporizhzhya regio, zegt dat het Oekraïense leger ontmijningsoperaties uitvoerde door ongetrainde jonge soldaten de mijnenvelden in te sturen in burgervoertuigen, volgens Poolse inlichtingenbronnen.

Ze vermoorden ook journalisten om te proberen te voorkomen dat nieuws van hun wreedheden naar buiten komt. De Italiaanse journaliste Andrea Lucidi postte het volgende op haar telegramkanaal:

Een paar dagen geleden werd ik toegevoegd aan de moordlijst van de Oekraïense veiligheidsdienst “Mirotvoretz”. Als Italiaanse, moet ik wel terugdenken aan Andrea Rocchelli die ook op deze lijst stond, en in 2014 werd vermoord door het Kiev leger en wiens foto nog altijd in deze database aanwezig is met de woorden “geliquideerd” erop. 

De Oekraïners werden ook gedwongen om de Kakhova dam in het zuiden van Oekraïne op te blazen om te proberen een Russische manoeuvre om Odessa terug te pakken tegen te houden, zeggen Russische  FSB-bronnen.

De dingen gaan zelfs nog erger worden. China’s President Xi Jinping zei recentelijk: “Houd op met China de schuld te geven. China helpt Rusland niet, maar als het besluit om wel te helpen, zal zelfs God je niet bewaren.”

En nu, voor de eerste keer zijn er beelden verschenen van Chinese militaire uitrusting die aan Russische troepen is geleverd. Bijvoorbeeld: Generaal Kadyrov demonstreerde gepantserde voertuigen van Chinese makelij in gebruik bij de lokale Rosgvardiya afdelingen. 

De Russen voelen dat God aan hun kant staat. Daarom zei Vladimir Poetin recentelijk: “Demonen hebben het Westen overgenomen en proberen alles wat spiritueel is op deze planeet te vermoorden. Ik weet dat ik zal slagen want ik heb GODS KRACHT en STEUN.”

De KM in Israël lijkt ook in het reine te komen met dit soort dingen omdat ze zich realiseren dat, tenzij ze vrede maken met God, ze niet in staat zullen zijn te vluchten naar hun geplande Khazaria in de Oekraïne of ergens anders.

Iran heeft nu nucleaire wapens, hypersonische raketten en een alliantie met al de andere Moslim landen. Zoals de aan de Mossad gelinkte Debka site opmerkt: Iran heeft snel gebruik gemaakt van de dooi met Saoedi-Arabië door het olierijk te helpen met de ontwikkeling van een nucleair programma. Peking die als bemiddelaar optrad bij de verzoening stapt weer naar voren met ruggensteun

https://www.debka.com/us-israel-stunned-iran-offers-to-help-saudis-develop-nuclear-program-with-chinas-backing/  en dus heeft Israël nu geen andere keuze dan vrede te sluiten.

Ze hopen ook dat vrede hen in staat zal stellen hun tempel te herbouwen. Israëlische wetgever Amit Halevi heeft voorgesteld de Moslims de controle te geven over het zuidelijk deel van het Tempelberg-complex, waar de Al Aqsa Moskee staat, terwijl de Joden de centrale en noordelijke gebieden krijgen waar ze hun tempel zouden kunnen bouwen. 

https://twitter.com/worldisraelnews/status/1666872722432065537?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1666872722432065537%7Ctwgr%5Ebddccf6ede01967aa95e544a04afe52f899705c4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.israeltoday.co.il%2Fread%2Fdeclaration-of-war-israel-considers-altering-temple-mount-status-quo%2F

De KM is natuurlijk niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen. Onze bronnen binnen het Geheime Ruimteprogramma zeggen dat ze op schema liggen om in augustus een soort massale “UFO en buitenaardse gebeurtenis” uit te voeren.

Zeker is dat het corporate nieuws recentelijk is overstroomd met UFO-achtige verhalen. Bijvoorbeeld: “Pentagon UFO klokkenluider David Grusch” werd breed gerapporteerd toen hij zei:  het “UFO Reverse-Engineering Project zou openbaar gemaakt moeten worden.” 

https://www.newsweek.com/ufo-reverse-engineering-project-should-made-public-ex-intel-official-1804300

En dan hebben we TV nieuwsverslagen van 3 meter lange buitenaardsen die landden in een achtertuin.

Ook de Daily Mail viel bij met een verhaal over “een gecrashte UFO, hersteld door het Amerikaanse leger die ‘ruimte/tijd vervormde’.” Kennelijk was iemand naar binnen gegaan en de ruimte daar had de afmeting van een voetbalveld, terwijl het aan de buitenkant slechts circa 10 meter in doorsnee was.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12175195/Crashed-UFO-recovered-military-distorted-space-time.html

Er is ook een plotseling opleving van aankondigingen door de US Space Force zoals deze over “Satellieten om kosmische en andere dreigingen te verhinderen”. 

Hier zijn enkele video’s van de stroom UFO waarnemingen en rapporten die we zien:

1. Een ronddraaiende knipperende UAP=UFO

2. Meerdere UFO Bollen boven Rusland, 18 oktober 2022

3. UFO Bol boven Iran

4. Een vloot UFO Bollen boven Californië, 30 mei 2023

5. 2 UFO Bollen boven Texas, 27 mei 2023

We hadden ook een voormalige UFO, nu bekend als een Northrop Grumman Stealth B2 bommenwerper Airborne die in juni 2023 over Florida USA vloog.

Hoewel we al dit UFO-gebeuren fascinerend vinden is het enige wat we zien video’s en onbewezen rapporten. Toch kun je er zeker van zijn dat een corporate UFO-show binnenkort op een scherm in je buurt zal verschijnen.

We wachten nog altijd om echt zelf een ritje in een vliegende schotel te kunnen maken. We hopen dat het echt is maar daar is nog geen bewijs van.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De US Corporation ging wel failliet, wat we nu zien is corporate bullshit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *