Benjamin Fulford: “US Corporation koopt tijd door Thai goud af te persen en Chinese koninkijken te belazeren.”

5 juni 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION slaagde erin default te vermijden door goud af te persen van de Thaise Koninklijke familie en Chinese koninklijken een deel van hun goud afhandig te maken. Maar deze stunt zal niet ongestraft blijven en de Corporation zal nog altijd geliquideerd worden, zeggen meerdere bronnen van inlichtingendiensten. Het is een mathematische zekerheid. Zoals één commentator opmerkt: “Je kunt niet van eeuwigheid tot amen 7,3% van het BBP lenen en er mee wegkomen.” 

Een lid van de drakenfamilie zegt dat Chinese koninklijken in Taiwan voor de gek werden gehouden door een nep Koning Charles die beloofde “enorme humanitaire projecten te financieren” en ook enorme smeergelden aanbood. Maar de Khazariaanse maffia verbraken hun beloften zodra ze het geld binnen hadden. De drakenfamilie zegt nu dat ze deze deal niet goedkeuren en beloofden om “bepaalde tegenmaatregelen” te nemen. 

Iets anders wat er gebeurde was dat de Koning van Thailand, die als gijzelaar wordt gehouden in Duitsland, gedwongen werd goud dat van de mensen van Thailand is om te ruilen voor waardeloze US Treasury bills, volgens bronnen van de Thaise koninklijke familie. Waarschijnlijk had het feit dat zijn oudste dochter sinds januari in een medisch teweeggebrachte coma lag, iets met de chantage te maken.

Naast dit alles snoefden officiële Chinese nieuwsbronnen, op de dag dat de US “schuldenplafond deal” officieel werd bekendgemaakt, over beloften die ze losgekregen hadden van hun Amerikaanse schuldenslaven.

Ten eerste verklaarde Xinhua dat “De Regionale Allesomvattende Economische Associatie (RCEP) overeenkomst vrijdag van kracht werd… voor alle 15 leden.”

https://english.news.cn/20230601/7b95e7b2af9d45fda097f80ba04c35ae/c.html

Dit betekent dat de KM de controle over voormalige VS bondgenoten zoals ASEAN, Japan, Zuid-Korea, Australië en Nieuw Zeeland aan de Chinezen overhandigde.

Dit is een typische KM oplichterij, het verkopen van dingen die niet hun eigendom zijn aan lichtgelovige kopers.

Op dezelfde dag bracht de door Rockefeller gecontroleerde denktank Brookings Institution een rapport uit waarin werd opgeroepen tot grotere integratie van de Amerikaanse en Chinese economieën. Dit is te vertalen als: “Wij zullen de controle over de VS aan China overhandigen.”

https://english.news.cn/20230602/727253f3eaf5443197537cd685d3fa76/c.html

We vermelden ook dat – net toen verschillende defensiebazen in Singapore bijeen waren voor een conferentie – er een incident op touw werd gezet waarin een Amerikaans oorlogsschip knipperde en ontwijkende manoeuvres uitvoerde om een Chinees oorlogsschip uit de weg te gaan dat zijn weg naar de Taiwan Straat blokkeerde. Dit was een algemeen teken dat de VS niet bereid is een oorlog te vechten over Taiwan, zeggen Japanse militaire bronnen.

In het licht van dit alles vroegen we uiteenlopende bronnen van geheime genootschappen naar meer achtergrondinformatie over het waarom de US Corporation verder mocht gaan.

Japanse conservatieven dicht bij de Keizer zeggen dat hen werd beloofd dat President Donald Trump eind juni of begin juli het officieel over zou nemen van de Rockefeller marionet Joe Biden.

We hebben dat verhaal eerder gehoord. De laatste keer dat ons werd verteld dat hij het over zou nemen was in maart. Dus geloof het pas wanneer je het ziet.

Vervolgens kwamen P3 Vrijmetselaars met hun eigen achtergrondverhaal. Volgens hen:

“Elon Musk is in China, verlangt geen Taiwanese onafhankelijkheid, zet fabrieken en bedrijven op in de Volksrepubliek China en steunt samenwerking op gelijke voet met de Communistische Partij. Uit deze handelingen kan begrepen worden dat geheime krachten Musk voorbereiden op het presidentschap van de Verenigde Staten zodra de ouderen van Washington zullen sterven. En dat zou al spoedig kunnen gebeuren want ze zijn allemaal in de tachtig.”

CIA-bronnen van hun kant zeggen: “Janet Yellen (het Ministerie van Financiën) brengt bijna $1 biljoen aan Treasury bills in omloop die de markt zullen overstromen. Dit is niets anders dan een schuiven van nep, computer-gegenereerd geld van de ene kant van het grootboek naar de andere kant. Dat zal absoluut een averechtse uitwerking hebben omdat het de liquiditeit uit de financiële markten zal trekken.”

Wat voor beloften deze slangen ook doen, je kunt er zeker van zijn dat ze die verbreken zodra ze de gelegenheid ervoor krijgen.

Bijvoorbeeld: Ze zijn nog steeds van plan om een totale nucleaire oorlog te beginnen voordat de nep Biden termijn eindigt – en het nieuwe geld op raakt – in januari 2025, volgens MI6.

Vervolgens zien we dat zodra het geld doorkwam, de nep VS regering een budget goedkeurde dat o.a. een onbeperkte financiering van Oekraïne bevatte. Zoals de Russische Ambassadeur voor de Verenigde Staten, Anatoly Antonov zei: “Het nieuwe VS ‘veiligheidspakket’ … voedt in werkelijkheid het verdorven regime in Kiev.”

https://tass.com/politics/1626133

Oekraïne is de wereldhoofdstad van geldwitwassing, mensenhandel en orgaanvergaring. “Op 14 april 2022 passeerde het Oekraïense Parlement Wet 5610, die het Oekraïne toestaat organen naar het buitenland te exporteren. Deze wetten werden gepropageerd door voormalig waarnemend Minister van Gezondheidszorg Ulvana Suprun en stond ziekenhuizen, gevangenissen, militaire units en weeshuizen toe de organen van iedereen die aan hun zorg was toevertrouwd te gebruiken, zonder hun toestemming”, volgens Poolse inlichtingenbronnen.

We maken ook melding van het feit dat driekwart van de wapens die naar Oekraïne zijn gestuurd, worden verkocht op de internationale zwarte markt. Als voorbeeld hiervan kun je hier een lid van een Mexicaans kartel zien dat een US-made Javelin anti-tank raket draagt die volgens Mexicaanse bronnen werd geruild voor drugs.

https://www.milenio.com/policia/carteles-se-preparan-para-una-guerra-tienen-lanzacohetes-militares

Natuurlijk is het ruilen van wapens voor drugs niets nieuws voor de US INC.

De Chinese ambassade in Mexico zegt van hun kant dat de voorlopers van fentanyl [een morfinomimeticum, een stof met een werking analoog aan die van morfine] waar de VS China van beschuldigt ze te verkopen aan Mexico, in werkelijkheid uit de EU komen (d.w.z. Oekraïne).

Onnodig te zeggen dat de witte hoeden dit alles niet zonder protest tolereren. Een reeks noodbijeenkomsten werd gehouden in Canada, China, Japan, de VS en elders om haast te maken met het arresteren van Khazariaanse maffialeiders. 

Bijvoorbeeld: De kantoren van Google in Mexico en de naastliggende kantoren van de Verenigde Naties werden vorige week ontruimd na een “bom-bedreiging”. Bronnen van de Mexicaanse regering zeggen dat dit een operatie tegen het Rockefeller/Biden regime was.

https://www.elfinanciero.com.mx/empresas/2023/06/01/google-evacua-sus-oficinas-en-cdmx-debido-a-situacion-de-emergencia/

In Canada presenteerde een vorige week gehouden militair tribunaal uitgebreid bewijs van de vaccin- en COVID-19 misdaden van de door de KM gecontroleerde Canadese regering. De militaire politie laat zich nu leiden door dit bewijs, zeggen bronnen van het tribunaal.

In China zegt de Oekraïense vredesgezant Li Hui, die net Kiev, Warschau, Berlijn, Parijs en Brussel heeft bezocht: “Rusland heeft het recht onder internationaal recht om zijn speciale militaire operatie tegen de Oekraïense “integrale nationalisten” uit te voeren.” 

https://www.voltairenet.org/?lang=en

Op hetzelfde moment dat de Chinezen in het openbaar weigeren om de nep Rockefeller Minister van Defensie Lloyd Austin te ontmoeten, zegt Tan Kefei, spreekbuis voor het Ministerie van Nationale Defensie “Militaire contacten en uitwisselingen tussen de twee landen zijn nooit opgeschort.” Met andere woorden, het Chinese leger (waar sommige CCP functionarissen zich tegen verzet hebben) werkt samen met de Amerikaanse witte hoeden en niet met de Rockefellers.

https://english.news.cn/20230531/5bad69cb4549408c81449cec51d7b9fa/c.html

In Japan hielden conservatieven ook een noodvergadering om actie te ondernemen tegen de KM-belofte om de controle van het land te overhandigen naar de Chinese Communistische Partij. De openbare aanklagers van het Japanse leger en de politie onderzoeken nu de rechtsgeldigheid van de door het regime gebruikte valse PCR tests om de bevolking te vaccineren met gevaarlijke stoffen. Ze zijn al geïnformeerd dat onderzoekjournalen meer dan 800 artikelen over COVID-19 hebben teruggetrokken omdat ze vals waren. 

Het leger roept nu op tot de verwijdering van de frauduleus geïnstalleerde, vaccin-pushende marionettenregering van de Liberaal-Democratische Partij (LDP). Er is nog veel meer hierover maar wij kunnen daar niet over spreken vanwege operationele veiligheidsredenen.

Maar we merken wel op dat de werkelijke Noord-Koreaanse leider Kim Jo Jong de VN ervan beschuldigde te handelen als een “politiek aanhangsel“ van de Verenigde Staten.

https://www.dw.com/en/north-korea-bitterly-condemns-un-talks-on-satellite-launch/a-65818445

De berichten dat Noord-Korea zitting neemt in het bestuur van de in privé bezit zijnde WHO , was slechts een mislukte poging tot kalmering, voegen Noord-Koreaanse bronnen eraan toe. 

Ook in de VS nemen witte hoeden actie en zijn zich volledig bewust dat Joe Biden “slechts een stroman is die een script overhandigd krijgt… de echte vraag is hoelang [het Amerikaanse volk] dit nog tolereert. Ze treden de constitutie met voeten, je kunt niet gewoon maar een knop indrukken en geld creëren”, zegt Kolonel Douglas Mac Gregor.

In een duidelijk teken van militaire witte hoeden actie, kondigden 24 republikeinse gouverneurs aan dat ze de National Garde inzetten om Texas’ Gouverneur Greg Abbott te helpen met zijn pogingen om de grenzen te beveiligen.

https://www.zerohedge.com/political/virginia-west-virginia-governors-sending-national-guard-troops-texas-border

Eén reden waarom de troepen worden ingezet is dat het Amerikaanse Ministerie van Gezondheidszorg een ontstellend bedrag van $18.000 per kind heeft betaald om minderjarigen zonder begeleiding te “sponsoren”. De kinderen werden geplaatst bij misbruikende “sponsors” en bijna 85.000 “gesponsorde” kinderen worden vermist.

https://www.openthebooks.com/substack-us-spent-13-billion-sponsoring-unaccompanied-minor-children-at-the-border-since-2012/

De VS heeft ook de staat van beleg  nodig omdat de sociale orde aan het instorten is. Bijvoorbeeld: “winkeldiefstal is vertienvoudigd in de laatste vijf jaar”, wat geen “understatement” is, terwijl geweldpleging “exponentieel is toegenomen”. De CEO van Giant Food, Ira Kress zegt: “We laten de politie naar onze winkels komen … ze nemen de informatie op en noteren het, … Maar er wordt werkelijk niets mee gedaan omdat ze een moordzaak hadden tussen twee bankrovers en twee schietincidenten. Het is dus zoiets als, waar gaan ze hun tijd en aandacht op richten?” zei Chris Torossian, voormalig manager in de bakkersafdeling.

https://www.zerohedge.com/political/major-grocery-chain-struggles-survive-amid-wave-thefts

Wanneer de regering zelfs geen winkels kan beschermen, functioneert ze niet langer, vandaar de noodzaak voor het leger om actie te ondernemen.  

En voor het geval je het nog niet door hebt, de verschillende 6 januari, Hunter Biden, de FBI minachting voor het Congres en andere gerechtelijke acties in Washington DC zijn “niets anders dan een circusshow voor de schaapskudde”, merken CIA-bronnen op.

Om te bevestigen dat het een show is kun je hier nog een keer een voorbeeld zien van het niet goed functioneren van Bidens Pedo Satanische masker.

En dan zie je hier een massale corporate promotie van pedofilie in juni, onder het mom van “pride”. 

Ze verbergen zich zelfs niet meer. Disney heeft net het groene licht gegeven voor een nieuwe show over een meisje dat verliefd wordt op de duivel. De laatste tijd pusht Disney “vaak genoegen met thema’s rond hekserij, seks en geweld” volgens de familie-vriendelijke entertainment organisatie MovieGuide.

https://www2.cbn.com/news/entertainment/we-need-act-fast-disney-green-lights-show-about-girl-carrying-satans-baby

En kijk dan even naar deze kaart van seksmisdadigers die in Israël wonen. Begrijp je nu waarom zo veel leden van het Congres het Israëlische staatsburgerschap hebben?

Als dit niet genoeg is om militaire actie te rechtvaardigen, kijk dan eens naar waar Big Pharma nog steeds mee bezig is.

De gedetailleerde video hieronder beschrijft hoe Pfizer en zijn partners de regeringen van Brazilië en Argentinië kaapten. Ze hoefden de VS regering niet te kapen omdat ze die al in hun bezit hadden.

In hun volgende zet werken Big Pharma en Microsoft samen aan iets wat “ID2020 Alliance” wordt genoemd dat vaccinaties zal combineren met inplanteerbare microchips om je digitale ID te creëren.

https://www.shtfplan.com/headline-news/clinical-trial-of-bill-gates-funded-microneedle-vaccine-patch-is-successful

Ze willen dit verbinden aan centrale bank digitale valuta’s. Kijk eens naar deze brief die met ons werd gedeeld door iemand die hem vorige week ontving van zijn Coles Mastercard. Als je door het jargon heen kijkt, zal je zien dat ze je kunnen afsluiten als je transacties probeert te doen die in conflict zijn met de doelen van de VN Duurzaamheidsagenda, waaronder het proberen vlees of meer dan 3 kledingstukken per jaar, enz. te kopen. “Veel mensen begrijpen nog niet wat CBDC’s [Central Bank Digital Currencies] werkelijk betekenen voor de toekomst. “Het is een digitale gevangenis; voor altijd”, is het commentaar van een Mossad-bron.

Om te voorkomen dat mensen dit doorkrijgen, is de in het bezit van de Rockefellers zijnde WHO van plan om “Social Listening Surveillance Systems” te gebruiken om algemene berichten te monitoren op “desinformatie”.

Mensen krijgen het trouwens toch wel door. Hier kun je bijvoorbeeld zien hoe de Australische Senator Alex Antic de waarheid uitlegt over het zogenaamde “Pandemic Treaty” van de Wereld Gezondheidsorganisatie. https://twitter.com/SenatorAntic/status/1664122375959625729

En Brendan Murphy, voormalig Chief Medical Officer van Australië en de huidige Minister van Gezondheidszorg hebben eindelijk toegeven dat vaccinmandaten “niet langer gerechtvaardigd zijn”.

De FDA heeft ook de volmacht voor COVID-19 vaccins ingetrokken.

https://link.theepochtimes.com/mkt_app/fda-revokes-authorization-for-covid-19-vaccine_5310477.html

De mensen van het Westen zouden de Russen moeten bedanken voor hun hulp om een eind te maken aan de zogenaamde “pandemie”. 

Igor Kirillov, hoofd van de Radiologische, Chemische en Biologische Defence Force (RCBD), zegt dat de VS actief bezig is Bio-laboratoria op te zetten dichtbij de grenzen van haar geopolitieke tegenstanders en dat ze daar buiten binnenlandse rechtsbevoegdheid “economisch invloedrijke infecties” bestuderen. Dat is een van de redenen waarom ze actie namen tegen Oekraïne.

Is het je opgevallen dat de Covid varianten stopten toen Rusland achter de Biolabs aanging? Omicron werd op 26 november 2021 verklaard een variant te zijn die reden tot ongerustheid gaf.

Rusland begon de US Biolabs in Oekraïne te neutraliseren op 24 februari 2022. Sindsdien geen varianten meer. Toeval?

https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/one-year-since-the-emergence-of-omicron

Ook de Oekraïners nemen nu actie. Het Oekraïense Staatsbureau van Onderzoek stelt nu een onderzoek in naar hoogverraad van Vladimir Zelensky”. Dit kwam nadat de Rechtbank van het Pechersk District in Kiev een strafzaak begon “tegen Vladimir Zelensky zelf, het hoofd van het presidentiële kantoor Andriy Yermak, zijn waarnemer Roman Mashovets, zowel als de ex-voorzitter van de Veiligheidsdienst, I. van Bakanov en de voormalige waarnemend secretaris van de Nationale Veiligheids- en Verdedigingsraad, Ruslan Demchenko. Ze worden beschuldigd van acties die leidden tot de dood van tienduizenden Oekraïners. 

https://scotlandtoday.online/zelenskyy-to-be-investigated-for-high-treason-by-ukraines-state-bureau-of-investigation

Geen wonder dat Zelensky’s hele lichaam vreemde krampachtige bewegingen vertoonde tijdens een bijeenkomst in Moldavië met Sunak van het VK. Dit werd waarschijnlijk veroorzaakt door angst om terug te keren naar Kiev zowel als coke-ontwenningsverschijnselen.

De Russische Christenen vechten ook om de US Pedofiele regering te ontmaskeren. Daarom voelt ex-Senaat stafmedewerkster Tara Reade die Biden beschuldigde van aanranding zich veilig in Rusland nadat ze is gevlucht vanwege bezorgdheid voor haar veiligheid. 

https://nypost.com/2023/05/30/biden-sexual-misconduct-accuser-tara-reade-feels-safe-in-russia-after-fleeing-over-safety-concerns/

En Kanaal Een in Rusland heeft ook gerapporteerd over pedofiele Hunter Biden.

Nu sluiten Hongaarse en Servische Christenen zich aan bij de Russen door achter de criminele KM groep in Kosovo aan te gaan. Zoals Tass rapporteert:

De Servische Minister van Defensie, Milos Vecevic zei maandag dat het Servische leger in staat van hoogste paraatheid was gebracht volgend op de escalatie in Kosovo en Metohija en dat legereenheden opgesteld waren langs de administratieve grens met Kosovo.

https://tass.com/world/1625633

Dit komt nu de Hongaarse Minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto tijdens een bijeenkomst in Servië zei: “Onze beide landen zijn…genadeloos aangevallen door [de KM]… omdat we sterke leiders hebben… wij willen vrede in Oekraïne en… zetten ons in voor familiewaarden.”

https://m.vk.com/wall-55380814_983180?lang=en

Natuurlijk kan geen Westerse marionettenleider nu in het openbaar verschijnen zonder aangevallen te worden door toeschouwers. In het laatste voorbeeld werd de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz met boegeroep ontvangen door een menigte Duitsers die hem beschuldigden van oorlogsophitsing.

https://twitter.com/Mahmood88239370/status/1664913822337974272

In Israël weigert het leger actie te ondernemen tegen mensen die het huis van crimineel premier Benyamin Netanyahu omsingelden. “Iedereen die ogen heeft kan zien dat de Khazarianen Netanyahu hebben omgeruild voor iemand die heel kwaadaardig is! Hij is verdwenen maar zijn acteur is hier en mensen willen hem weg hebben!” tweette een Israëlische patriot.

https://twitter.com/LittleB65034491/status/1640359028860796928?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1640359028860796928%7Ctwgr%5E2062a209a9319f10cf4b311b8794834f14daf240%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theinteldrop.org%2F2023%2F06%2F03%2Fapartheid-forces-clash-with-protesters-near-netanyahus-bunker%2F

Het grootste deel van de wereld helpt ook mee om het door de KM bezette Westen te bevrijden. “BRICS is niet langer een ‘alternatief’… het ondersteunt krachtig de hervorming van de VN Veiligheidsraad… om een eerlijker, alomvattende en open internationale opbouw met duurzame ontwikkeling vanuit de kern te ontwikkelen”, zegt de Minister van Buitenlandse Zaken van India, Subrahmanyam Jaishankar.

https://tass.com/world/1627077

Dit is meer dan alleen maar gepraat. Iran, Rusland, Oman, Saoedi Arabië, UAE, Qatar, Bahrein, Irak, Pakistan en India zijn overeengekomen om een marine-alliantie te vormen om gezamenlijk de veiligheid van de noordelijke Indische Oceaan te bewaken, zeggen Iraanse militaire bronnen.

Dat is de reden waarom de Verenigde Arabische Emiraten besloten zich terug te trekken uit de door de VS geleide internationale maritieme macht in de regio.

https://www.debka.com/emirates-quit-us-combined-maritime-forces-for-non-response-over-irans-seizure-of-tankers/

Vorige week zag ook een plotselinge opleving aan belangrijke samenwerkingsovereenkomsten – tussen Iran, Irak, Rusland en China. Iran en Irak en Saoedi-Arabië – Ze zitten in deze nieuwe wereldwijde alliantie” merkt oilprice.com op.

https://oilprice.com/Energy/Energy-General/Three-New-China-Russia-Iran-and-Iraq-Agreements-Confirm-The-New-Oil-Market-Order.html

OPEC verbood Reuters, Bloomberg, de Wall Street Journal en Dow Jones om bij hun vergadering in Wenen te zijn waar ze aankondigden dat ze de olieproductie met een miljoen barrel per dag zouden verminderen. Voor het verbod was opdracht gegeven door Saoedi-Arabië die deze journalisten beschouwt als niets anders dan Rockefeller agenten. Het feit dat de door de Rothschild gecontroleerde Financial Times wel aanwezig mocht zijn spreekt boekdelen. Het is een goede inschatting dat de productieverminderingen geconcentreerd zullen zijn bij velden waarvan de Rockefellers eigenaar zijn.

https://www.ft.com/content/5633157a-0b1f-4474-b02f-0ed7b7aca125

Ook tekenden verleden week in Moskou de Armeense en Azerbeidzjaanse leiders een overeenkomst van wederzijdse erkenning. Dit betekent dat de KM poging om de regio op te nemen in hun geplande groter Khazaria is verhinderd. 

Een van de sleutelfiguren achter de verijdeling van het KM complot in de regio, President Recep Erdogan van Turkije (nu vertegenwoordigd door een avatar) toonde ons waar hij staat door een verwachte aanwezigheid op een Europese top te cancelen.

Ondanks dit alles proberen leden van het nep Biden cabinet wanhopig de werkelijkheid te ontkennen. Als voorbeeld daarvan, zie hoe Rockefeller-slaaf Anthony Blinken schandelijke leugens vertelt over de situatie in Oekraïne.

Zoals een NSA bron opmerkt: “Tijdens de laatste NAZI- uitzending in maart 1945 werd gezegd dat de NAZI’s op alle fronten aan het winnen waren… het tot zinken brengen van VS slagschepen, vernietiging van Russische Tanks, enz. Zes weken later kwam de NAZI overgave. En hier zijn we dan… bankstoringen, de CBDC die uitgebroed is, tientallen andere dingen en een afbrokkelend financieel systeem…” 

De grote vraag is natuurlijk, zal al deze macht de door Nazi witte hoeden gecreëerde ruimtemacht dwingen er openlijk voor uit te komen? Dit nieuwsbericht duidt erop dat het zou kunnen gebeuren:

“In een belangrijke maatregel selecteert de Ruimtemacht Florida’s Space Coast voor het hoofdkantoor van STARCOM training.” 

https://www.floridatoday.com/story/tech/science/space/2023/05/31/in-major-move-space-force-selects-florida-for-starcom-headquarters/70274794007/

Ook zijn er steeds meer signalen dat onderdrukte technologie geopenbaard zal worden.

Japanse onderzoekers hebben bijvoorbeeld aangekondigd dat ze baby’s kunnen laten groeien in een laboratorium en de “gewenste” genen ervoor kunnen selecteren.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12124367/100-lab-grown-babies-FIVE-YEARS-Japanese-researchers-make-breakthrough.html

Vervolgens zien we het laatste voorbeeld van een “Joodse ruimtelaser”, deze keer in Chili.

https://www.facebook.com/reel/6352823531430928

En daarmee zijn hier dan de laatste beelden van project Blue Beam.

1. Omhulde UFO’s boven de Tafelberg, Kaapstad,Zuid-Afrika. 

2. Het Aurora Programma TR3B 

3. Een plasma-energie multidimensionaal ruimtevaartuig

4. UFO met meerkleurig licht boven Mexico, 12 april 2023

5. Plasma-energie ruimtevaartuig boven Ontario, Canada 13 februari 2023

6. UFO boven Arizona, USA, 21 mei 2023

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *