Benjamin Fulford: “G7-landen proberen zich over te geven ondanks pompeus geklets.”

22 mei 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De G7-groep van KM slavenlanden hebben net hun liefdesfeest in Japan beëindigd met een bedrieglijk vertoon van zelfvertrouwen. In werkelijkheid proberen ze zich over te geven, zeggen bronnen van het Aziatisch geheime genootschap.

Om te begrijpen waarom de G7 zich moet overgeven, laten we eens kijken naar hun werkelijkheid:

Toen de G7 in 1976 van start ging beheersten ze 70% van het Bruto Binnenlands Product van de wereld. Ze vertegenwoordigden ook democratie, mensenrechten, gerechtigheid enz. Nu beheersen ze slechts 27% van het BBP en bevinden ze zich onder de meest weerzinwekkende vorm van Babylonisch totalitarisme.

De “leider” van de eens vrije wereld is een dode pedofiele mensenhandelaar, Joe Biden genaamd, die in de macht werd gezet via een gestolen verkiezing en nu vertegenwoordigd wordt door een acteur.

De “president” van Frankrijk, Emanuelle Macron, was een mannelijke tiener prostitué die trouwde met zijn oudere mannelijke cliënt. Hij is een dienaar van de Rothschild familie en werd ook in de macht gezet via een gestolen verkiezing.

Dan hebben we Justin Castrudeau van Canada die bijna zeker zijn broer vermoordde en ook in de macht werd gezet via verkiezingsfraude. Zijn vader Pierre Trudeau – die werd gecuckold door Fidel Castro – overhandigde de controle van de Bank van Canada aan de KM.

Vervolgens hebben we Olaf Scholz van Duitsland die door Duitsland expert Kolonel Douglas MacGregor is beschreven als de slechtste leider in 1000 jaar van de Duitse geschiedenis. Scholz heeft de Duitse industrie verwoest door nucleaire elektriciteitscentrales te sluiten en energieprijzen te verhogen met 45% om zijn Rockefeller meesters te dienen. 

En dan hebben we de Wereld Economisch Forum slaaf Rishi Sunak van het VK die overheidsgeld heeft gebruikt om het bedrijf van zijn vrouw te verrijken. Mossad bronnen beweren dat, om Premier te worden, Sunak werd gedwongen het goed te vinden dat het hebben van homoseksuele seks met Macron en Castrudeau op video werd gezet zodat hij gechanteerd kon worden.

Vervolgens hebben we Gioria Meloni van Italië. Zij is een fascist die orders krijgt van Satanisten en die de voortgaande genocide van het Oekraïense volk steunt.

En tot slot hebben we de Japanse gastheer, Premier Fumio Kishida, een KM slavenacteur die scripts voorleest die hem zijn overhandigd door zijn Satanische meesters en die, net als de andere G7 leiders, de leiding had over het vergiftigen van zijn volk met giftige vaccins.

Dit komt nu in het openbaar. Professor Yoshinori Murakami van de Tokyo Universiteit ontdekte Simian Virus 40 (SV40) bevorderaars, in verband gebracht met menselijke kankerontwikkeling, in Pfizer injectieflacons. Hij vraagt waarom een sequens die voortkomt uit een kankervirus aanwezig is in Pfizer’s vaccin.

En de Japanse nationale omroep NHK werd op 16 mei gedwongen excuses te maken op Twitter voor het bewerken van een nieuwsprogramma door het eruit te laten zien alsof sommige mensen waren gestorven aan COVID-19 terwijl in feite de commentaren die gebruikt waren in de show van mensen kwamen die stelden dat hun familieleden waren gestorven na te zijn geïnjecteerd met het coronavirus vaccin.

https://mainichi.jp/english/articles/20230517/p2a/00m/0na/010000c

De Japanners zijn ook verbolgen over het feit dat de G7 heel cynisch hun vergadering hield in de door de atoombom getroffen stad Hiroshima.

Als duidelijk teken dat de G7 een moreel failliet instrument van de Satanische KM is, riep hun persbericht op tot vrijheid voor LGBTQIA+ mensen (hun 8 “genders”) over de hele wereld. Dit alles terwijl ze tegelijkertijd steun betuigen aan de voortzetting van hun genocide van het Oekraïense volk. 

Hoe dan ook, geconfronteerd zijnde met faillissement, werden de G7 landen gedwongen China te vleien door te zeggen “Onze beleidsbenaderingen zijn niet bedoeld om China kwaad te doen noch om te proberen China’s economische vooruitgang en ontwikkeling te belemmeren.” In het geheim biedt de KM werelddominantie aan China in ruil voor verdergaande financiering van hun marionettenregimes, zeggen bronnen van het Aziatisch geheime genootschap.

Natuurlijk zijn de Chinezen – die te lijden hebben gehad van massamoord via 5G elektromagnetische en biologische wapens door de G7 marionettenmeesters – niet in de stemming om deze crimineel gekaapte landen te financieren.

De Groep van Zeven, met significant verzwakt economisch gewicht… niet in staat om de wereld te vertegenwoordigen… bejubelt opnieuw hun zogenaamde “wet en orde”, hoewel politieke waarnemers juist de kern van hun leugens hebben ontmaskerd – een systeem om kleine-kliek politiek te spelen en de rest van de wereld te dicteren, merkt de staatsmedia op.  

https://english.news.cn/20230520/34f8984866da4eb5895306b996aac8e9/c.html

China’s regering heeft ook VS plannen onthuld om genetisch gemanipuleerde wapens in te zetten tegen “Europese Ariërs” en andere rassen. 

https://www.nationalreview.com/corner/china-says-u-s-plans-to-deploy-genetically-engineered-weapons-against-european-aryans-and-other-races/

De rest van de wereld is ook op het spoor van deze criminelen en niemand gaat hun failliete, genocidale UNITED STATES OF AMERICA CORPORTION steunen.

Meer dan 81 landen hebben de US dollar laten vallen en daartoe behoren nu ook olieproducerende landen als Irak, Venezuela, Nigeria, de UAE, Iran, Saoedi Arabië enz. Dat is de reden waarom de VS nu de rest van haar strategische aardoliereserve opgebruikt.

Om te begrijpen dat ze deze keer echt failliet zijn, bekijk de volgende charts.

De eerste toont dat de VS cash reserves op 5 juni op zullen zijn.

De tweede toont de marktverwachtingen van VS faillissement. (De andere, kleinere pieken in de grafiek zijn dingen als de Lehman schok).

De derde toont dat ze de Social Security Trust Fund geplunderd hebben wat ze wettelijk niet zouden mogen doen.

Tot slot zien we dat de corporation geld geleend heeft alleen om de rente op haar schulden te betalen.

Wanneer een regering geld moet lenen alleen om rente te betalen op haar schulden, dan is ze failliet.

En dus is de grote vraag: wat zal er gebeuren wanneer de US failliet gaat?

Als het een ongecontroleerd faillissement is, zullen Amerikaanse soldaten in 800 bases over de hele wereld niet uitbetaald worden en zullen hun toevlucht moeten nemen tot gewapende beroving of de straat opgaan met bedelnappen.

Binnen de VS zelf zullen overheidsdiensten instorten en gezag en orde zullen uiteenvallen. Er zal een bloedige periode van anarchie zijn en waarschijnlijk zal de VS uit elkaar vallen in verschillende landen voordat de situatie stabiliseert. Denk aan de ineenstorting van de Sovjet Unie, maar dan tien keer zo erg.

De video hieronder toont dat circa 750 migranten vastgehouden worden in een Border Patrol Processing Center in El Paso, Texas, meer dan zes keer de normale capaciteit van de instelling. Elke persoon daar is man in de leeftijd van 25-35 jaar (militaire leeftijd)

Military age men all refugees

Dit zijn geen vluchtelingen. Ze zijn hier naartoe gestuurd om te infiltreren en echte problemen voor de Amerikanen op gang te brengen. Wat zou je denken van een burgeroorlog?

De White Dragon Society en haar witte hoeden bondgenoten in het Westen en de hele wereld hebben een alternatief onderhandeld dat democratie, het recht en persvrijheid zou herstellen. Het zou inhouden de eenmaking van Canada en de Verenigde Staten tot een Verenigde Staten van Noord-Amerika. 

De WDS heeft voorgesteld om Kolonel Douglas MacGregor de leiding over het leger te geven in zo’n scenario. Onder de KM, was het alleen zichtbaar imbeciele pluimstrijkers als Mark Milley en David Petraeus toegestaan om naar de top de stijgen. Daarom zal het aan kolonels zoals MacGregor zijn om het leger te zuiveren.

Om deze veranderingen in werking te stellen zal de krijgswet van kracht moeten worden. Dit zou ruimte bieden voor een jubilee. Dit zal impliceren een eenmalige afschrijving van alle schulden, algemeen en particulier, en een herverdeling  van alle bezittingen die van mensen gestolen zijn via centrale bank fraude. Uiteindelijk zullen alle Noord-Amerikanen hun hoofdwoning bezitten, geld in de bank hebben en geen schulden hebben.

Alleen dan zouden vrije en eerlijke democratische verkiezingen mogelijk zijn zodat het leger terug kan keren naar hun barakken waar ze thuishoren.

Het zal ook nodig zijn de meer dan 400.000 verzegelde tenlasteleggingen op te volgen om de geschatte een miljoen Satanisten in de VS  in hechtenis te nemen. Ze zullen in de FEMA kampen ondergebracht worden die ze zelf hebben gebouwd voor Christenen en patriotten totdat echte rechtszaken georganiseerd kunnen worden. Als je denkt dat dit drastisch is, vergeet dan niet dat ze er bijna in geslaagd waren om de rest van ons in menselijke boerderijdieren te veranderen.

Voor het geval je niet gelooft dat ze van plan waren Christenen gevangen te zetten, merkte Rechter Neil Gorsuch van het Hooggerechtshof op dat tijdens de nep pandemie (“de grootste inbreuk op burgerlijke vrijheden in de vredestijdgeschiedenis van dit land”) “dat ze bewaakte parkeerterreinen van kerken en geregistreerde nummerborden controleerden”. “Ze brachten luiken aan voor de ramen van bedrijven, scholen en kerken” zelfs terwijl ze casino’s en andere favoriete bedrijven toestonden om door te gaan.”

https://www.supremecourt.gov/opinions/22pdf/22-592_5hd5.pdf

“Dit was mogelijk omdat alle politici en beroemde personen, die momenteel strijd voeren tegen de mensheid via het WEF, zijn gechanteerd. Zou iemand van hen niet doen wat ze verteld is te doen, zal hij/zij beschuldigd worden van verschrikkelijk misdaden tegen kinderen. Epsteins’ lijst moet geopenbaard worden en de pedofielen moeten gerechtelijk vervolgd worden. Dan is het over en uit voor hen. Dit zou het belangrijkste punt moeten zijn voor de Witte Hoeden Alliantie om druk op uit te oefenen”, zegt een Mossad-bron.

Het blijkt dat Florida gouverneur Ron De Santis een van deze gechanteerde mensen kan zijn te oordelen naar zijn recente verzoeningspolitiek met de genocidale Chabat sekte.

Geen wonder dat VS President Donald Trump met 45 punten leidt boven DeSantis

De Christenen en patriotten zijn het zat om de andere wang toe te keren, dus nu zal gerechtigheid geschieden.

Op woensdag introduceerde afgevaardigde Marjorie Taylor Greene impeachment [afzetting] artikelen tegen United States Attorney Generaal Merrick Garland. “Hij had het gemunt op ouders die bezorgd waren over het onderwijs van hun kinderen, op Christenen en anti-abortus activisten en deed zelfs een inval in het huis van een voorzitter”, zegt ze.

Afgevaardigde Matt Raetz (R-Fla.) heeft gesuggereerd dat de fondsen voor de FBI niet geconsolideerd zouden moeten worden en zijn agenten voor criminaliteit aangeklaagd zouden moeten worden nadat Special Counsel John Durham ze schuldig heeft bevonden aan diverse misdaden. Bijvoorbeeld: “drie afzonderlijke FBI hoofdofficieren zeiden, wacht even, de Clinton Foundation is een buitenlandse geld-witwas zwendel. We zouden daar ongetwijfeld naar kijken. Maar Andy McCabe, herinner je je nog Andy, de kerel die trouwde met Clintons donateur, belde iedereen op en zegt dat de Clinton Foundation verboden terrein is”, merkt een CIA-bron op. 

Een teken dat de KM de controle aan het verliezen is:  Fox Television dacht dat ze Tucker Carlson tot zwijgen konden brengen door hem af te sluiten van zijn 2,5 miljoen nachtelijke kijkers. Nu verscheen Carlson op Twitter voor 84,6 miljoen kijkers om te zeggen “Beide politieke partijen en hun donoren hebben een consensus bereikt over wat hen voordeel oplevert en ze spannen actief samen om elke conversatie erover de kop in te drukken. Plotseling ziet de Verenigde Staten er heel erg uit als een één-partij-staat… Onze huidige conservatieven zijn hersendood, niemand gelooft ze eigenlijk meer.”

Bang om de laatsten van hun steeds kleiner wordende publiek te verliezen, zijn de corporate propaganda media nu ook gedraaid. CNN’s Jake Tapper zegt dat het Durham rapport vernietigend is voor de FBI en Trump vrijspreekt. Het lijkt erop dat de witte hoeden CNN hebben veroverd.

Vervolgens zien we Glenn Beck die zegt:

“De Deep State knoeide bewust met de Federale verkiezingen. Onze stem werd geacht niet ter zake te doen door de FBI/CIA/DOJ/DNC/Main Stream Media enz. Wat betekent dat dit GEEN vrij land is, het is een dictatuur. Je kunt maar beter gaan geloven in Orwelliaanse anti-Utopia’s. Je bent er in een.”

Fox News werd nu ook gedwongen om te rapporteren:

“De theorie was dat de FBI/DOJ/CIA/MSM/DNC/Tech/Pharma enz. allemaal samenwerkten om Trump tegen te houden. Is dat niet wat er is gebeurd?

Dit soort opstand vindt nu plaats in de hele Westerse wereld.

“Wat gebeurt er wanneer de massa wakker wordt en ze de medialeugens ontmaskeren? Dat is precies wat er nu gebeurt in Denemarken, de Deense media worden voor trollen uitgemaakt door 90-95% op Twitter en hun leugens worden belachelijk gemaakt”, merkt een Deense correspondent op.

Op zaterdag 20 maart verzamelden mensen zich in meer dan 190 steden over de hele wereld om een heldere boodschap aan de globalistische niet-zo-elite te verwoorden:

“Jullie hebben je hand overspeeld. Wij zien jullie. Wij kennen jullie plannen… En raad eens wat? Wij zijn met VELEN, wij zijn VERENIGD en we zijn er KLAAR voor.”

In een ander teken van regime-verandering: Op donderdag had de Guardian een ontmoeting met het Europese hoofd van Bilderberg, Victor Halberstadt, die uit een drogisterij in Lissabon kwam met een pakje beschermende huid-crème in zijn handen. Halberstadt negeerde niet alleen een beleefde mediabenadering hij ontkende ronduit dat hij Victor Halberstadt was en stapte in een Mercedes die hem snel wegvoerde door het veiligheidscordon.

https://www.theguardian.com/world/2023/may/20/bilderberg-meeting-group-lisbon-kissinger

Juridische gevechten zijn ook begonnen. Deutsche Bank AG zal $75 miljoen betalen om tot een schikking te komen in een voorgenomen “class-action rechtszaak” die stelt dat ze Jeffrey Epsteins ring van sekshandel steunde, rapporteerde de Wall Street Journal woensdagavond.

JPMorgan, Chase & Co. worden nog altijd geconfronteerd met twee rechtszaken die gerelateerd zijn aan hun zaken doen met Epstein. Dit is slechts het topje van de ijsberg.

Natuurlijk hebben de Satanisten het nog niet opgegeven, ze zijn nog steeds uit op onze voedselbevoorrading en dwingen ons hun merk-van-het-beest-controlesysteem te accepteren om te overleven.

En als voorbeeld hiervan zegt Bill Gates dat boeren je vijand zijn, terwijl hij zelf de grootste particuliere eigenaar van boerenland in Amerika aan het worden is.

Tegelijkertijd verklaart hypocriet avatar John Kerry de oorlog aan Amerikaanse boeren door te dreigen met beslag legging op boerenbedrijven door de overheid.

Nederlandse boeren begaan zelfmoord omdat ze “absoluut wanhopig zijn als gevolg van het criminele beleid van hun regering”.

Op de 76e Wereld Gezondheidsvergadering werd veel gesproken over “Eén Gezondheid”. Dit zou gericht zijn op het controleren van mensen, dieren en het milieu, d.w.z. klimaat en CO2 uitstoot. Als je kunt bewijzen dat je geen “epidemiologisch risico” vormt, kun je naar het buitenland gaan, per vliegtuig reizen, een ziek kind bezoeken in het ziekenhuis of familieleden in een verzorgingstehuis en naar een hotel of restaurant gaan.

https://auf1.info/one-health-auch-co2-loest-who-catastrophenfall-aus

Het zijn dit soort dingen waarover Tedros Adhanom Ghebreyesus, het hoofd van de WHO, de leiding heeft. Voordat hij de leiding kreeg over de WHO werd Tedros bestempeld als terrorist voor het leiding geven aan “het met de grond gelijk maken van hele dorpen, het uitvoeren van openbare executies, het verkrachten en treiteren van vrouwen en kinderen, het willekeurig arresteren, martelen en soms vermoorden van verdachten in militaire hechtenis en het forceren van duizenden om hun huis te ontvluchten.”

https://archive.md/hjLqZ#selection-557.0-565.13

Met dit soort acties is het te begrijpen waarom de “mensen van de op regels gebaseerde wereldorde” alle steun hebben verloren. De CIA, bijvoorbeeld, heeft nu zo wanhopig nieuwe volgelingen nodig dat ze hun toevlucht hebben genomen tot Telegram.

https://www.cia.gov/stories/story/cia-launches-telegram-channel/

Hier is een Russische reactie op de openlijke Amerikaanse werving van saboteurs onder Russen.

We hebben ook ontdekt dat de CIA een rotstreek heeft uitgehaald met betrekking tot de geheime dienst in Bulgarije. “Het schijnt dat een agent van de geheime dienst in Bill Clintons beschermingsonderdeel betrokken was in een seksuele ontmoeting met een lid van de hotelstaf en gedegradeerd werd. De agent was buiten dienst op dat moment. Het kan een “honingval” zijn geweest die opgezet was om geclassificeerde informatie te verkrijgen.”

De bron voegde eraan toe “De Bill Clinton die in Bulgarije verscheen was 100% een avatar.”

En nu we het over avatars hebben, meerdere bronnen zeggen dat de Oekraïense oorlogscrimineel Vladimir Zelensky weet dat hij dood is als hij terugkeert naar Oekraïne.

Als Bakhmut valt en de Oekraïense luchtverdedigingen zijn uitgeput, zal je zien dat Zelensky nog ALTIJD niet in Oekraïne is. “Sinds 3 mei is hij geweest in Finland, Nederland, Italië, Duitsland, Frankrijk, Saoedi Arabië, en nu Japan voor de G7 Top. Hij verschuilt zich” merkt een Mossad-bron op.

Oost-Europese bondgenoten geleid door Polen, sporen Zelensky in het geheim aan om het Oekraïne conflict te beëindigen, zelfs door zelf af te treden.
Deze oproep komt nu de laatste Amerikaanse en NAVO wapens totaal verwoest zijn door Rusland. Bijvoorbeeld: voorafgaand aan zijn vernietiging, vuurde een Patriot raketbatterij alle 32 geleide raketten af, die $5,275 miljoen per stuk kosten. De kosten van de batterij zelf varieert van $500 miljoen tot $1,5 miljard, afhankelijk van de gecompliceerdheid van de apparatuur.

Dit ziende wilde de Turkse regering niet wachten op Amerikaanse F-35 straaljagers en wil $1,4 miljoen terug. “We willen het geld nu. We willen het geld dat we hebben betaald terug”, zei de Turkse minister van buitenlandse zaken Mevlut Cavusoglu tegen de media, eraan toevoegend dat Ankara niet wil dat de situatie “verandert in een vals verhaal, zoals met het Patriot raketafweersysteem”.

Kolonel MacGregor merkt op “Rusland heeft de capaciteit van de Oekraïense luchtverdediging uitgeput, hypersonische Kinzhal raketten vernietigen de door de VS geleverde Patriot systemen en de Russische Inlichtingendienst is excellent. Ze weten precies waar al het wapentuig zich bevindt. 

“Met dit commentaar denk ik dat we op het punt van overwinning staan, geef ons gewoon een beetje meer tijd en we kunnen doorgaan onze weg erdoorheen te vechten tot het niet meer kan. Er is geen verandering in de fundamentele waarheid dat hun positie behoorlijk hopeloos is… Als niemand een strategie heeft, is het aan ons… Er is niemand verstandig op het nationale niveau in Berlijn, Parijs, Londen, vergeet het, ze hebben hun verstand verloren. Datzelfde is jammer genoeg ook waar in Helsinki, Stockholm en Oslo. Ze hebben geen voeling meer met de werkelijkheid”, licht hij toe. 

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Zelensky – met te weinig mannen om af te slachten – traint nu kinderen voor de strijd.

https://golossokal.com.ua/en/pro-podii/u-lvovi-vidkryly-pershyy-viyskovo-patriotychnyy-tsentr-dlia-shkoliariv.html

We krijgen ook berichten dat een of andere straling-vuile bom tot ontploffing is gebracht in Oekraïne. Het Internationaal Atoomenergie Agentschap (IAEA) zegt dat verarmd uranium een dekmantel verhaal is en dat stralingsniveaus 10 tot 20 keer hoger zijn dan aangekondigd en dat gebieden in Polen snel oplopende kankercijfers kunnen verwachten.

Net op tijd voor deze stralingsangst, is het National Institutes of Health ( NIH) begonnen met fase I proeven van een “Oraal Medicijn om Radioactieve besmetting uit het Menselijk Lichaam te verwijderen (maandag, 15 mei 2023).” Dit is typisch KM: “Verspreid straling en sla dan je slag door het verkopen van anti-stralingsmedicijnen.”

En nu we het over straling hebben, we krijgen nu wetenschappelijke bevestiging dat 5G elektromagnetische straling gebruikt kan worden voor mind control zoals dit MIT rapport aangeeft.

Morele oordelen kunnen veranderd worden… door magneten. Door hersenactiviteit te verstoren in een bepaald gebied, kunnen neuro-wetenschappers de menselijke kijk op morele situaties veranderen.

https://news.mit.edu/2010/moral-control-0330

En daarmee besluiten we als gewoonlijk met de meest recente UFO waarnemingen uit de hele wereld.

1. Plasma-energie ruimtevaartuig boven Oklahoma, 14 april 2023

2. UFO boven Arizona, 1 april 2023

3. UFO boven Noorwegen, 3 mei 2023 

4. SSP Delta Aard ruimtevaartuig

5. Lichtenergie ruimtevaartuig boven Iran 

6. Een vloot van buitenaardse bollen 

7. Verschillende Poolse UFO’s 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “G7-landen proberen zich over te geven ondanks pompeus geklets.”

  1. Veel frisse info wederom ! Japan is dus ook totaal ontmaskerd neem ik aan..
    Ik leer NU pas echte geschiedenis! Dank hier voor Benjamin.

    Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *