Benjamin Fulford: “Nieuwe Wereldorde maakt eind aan 500-jarenplan om de planeet te bedwingen.”

3 april 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Op 30 maart deed het Vaticaan afstand van de Ontdekkingsdoctrine. Het was een eens in de 500 jaar nieuwsgebeuren dat bijna niet gerapporteerd werd in zowel de corporate als de alternatieve media. 

https://press.vatican.va/content/salastampa/en/bollettino/pubblico/2023/03/30/230330b.html

Deze doctrine – voor het eerst uitgegeven door Pausen in 1452 – stond Christenen in de hele wereld toe te moorden, tot slaaf te maken en het land van niet-Christenen te stelen. Het leidde tot meer dan 500 jaar meedogenloze oorlogen van verovering en plundering door het Westen tegen de rest van de wereld. Daarom pakten de Spaanse veroveraars een bijbel, vroegen de Azteken en Inca’s om de leringen erin te gehoorzamen en begonnen degenen die weigerden af te slachten. Deze doctrine werd ook gebruikt door de Amerikanen om de genocide van de indianen te rechtvaardigen. Meer recent werd ze gebruikt door George Bush (Pecce) Jr. om een massale invasie van het Midden Oosten te rechtvaardigen.

Nu zegt het Romeinse Rijk “Het spijt ons dat we probeerden de hele wereld te onderwerpen in gehoorzaamheid aan een Caesar.” Paus Franciscus zegt: “De Christelijke samenleving kan zichzelf nooit meer toestaan om geïnfecteerd te worden door het idee dat de ene cultuur superieur is aan andere, of dat het gerechtvaardigd is om manieren te gebruiken anderen te onderdrukken.”

Er gaan ook weer geruchten over het vervangen van Paus Franciscus door een Afrikaanse Paus. Dit kan de werkelijke reden zijn waarom er weer geruchten naar boven komen over zijn aftreden “wegens gezondheidsredenen”. Vaticaan waarnemers merken op: 

Het gezondheidsverhaal impliceert dat Paus Franciscus in toenemende mate niet te interpreteren lijkt. De gegeven versies zijn niet alleen verschillend. Ze zijn ook in tegenspraak met elkaar.

https://ilsismografo.blogspot.com/2023/03/vaticano-card-sandri-gia-lunedi-scorso.html

Hoe dan ook, in dezelfde week dat het Vaticaan zijn maatregelen nam, stuurde het hoofd van het Comité van 300 een boodschap naar Aziatische geheime genootschappen waarin werd gevraagd om te onderhandelen over een polycentrische [het hebben van meer dan één centrum] nieuwe ordening voor de planeet. Aziatische geheime genootschappen antwoordden het volgende:

We proberen wereldvrede te bereiken. We zijn vele malen bedrogen door de prachtige woorden van het Westen, maar we hopen op de oprichting van een wereldwijde nieuwe wereldfederatie. (世界の平和実現は我々も求めています。何度も欧米に美しい言葉で騙されてきたが、新たな世界連邦を期待しています)。

Deze stappen van de twee belangrijkste Westerse machtscentra – het Vaticaan en het Britse Gemenebest – zijn gezet omdat de Shanghai Samenwerkingsorganisatie en de BRICS nu circa 80% van de wereldbevolking en het Bruto Binnenlands Product beheren. Zelfs Frankrijk, Italië, Spanje, Hongarije, Duitsland, Nederland, Slowakije, Polen en het Verenigd Koninkrijk breken al met de Khazariaanse Maffia en drijven handel met Rusland.

Dit betekent dat de “op regels gebaseerde wereldorde” van de KM nu beperkt is tot een paar marionettenleiders, zoals de nep Joe Biden, die op het punt staan om naar de gevangenis te gaan.

Er broeit ook een onmiskenbare revolutie in de Verenigde Staten, Frankrijk, Israël, Duitsland en een paar andere KM stijfkoppige landen.

Een andere grote factor waarom het Westen smeekt om vrede is militair verslagen zijn. CIA-bronnen zeggen “Zodra Poetin een eind maakt aan Oekraïne zal de NAVO instorten. Wij weten dit al. Ze is uit elkaar aan het vallen.  

MI6 is het daarmee eens en zegt: “De kern van de zaak is de witwassing van geld door de wapenhandel te gebruiken in de een of andere nep oorlog om geld over te hevelen om te betalen voor faillissement. Voor zover het ons betreft is de oorlog in Oekraïne over en is de afwikkeling alles wat overblijft.” 

Ruslands secretaris van de Veiligheidsraad Nikolay Petrushev voegt eraan toe “de instorting van de Europese Unie is niet ver meer weg”. https://tass.com/politics/1595047

Rusland heeft nu het voorzitterschap van de VN Veiligheidsraad overgenomen en zegt dat het op handhaving toe zal zien van “internationaal recht en procedure regels, die over tientallen jaren zijn ontwikkeld en in feite in de VN van kracht zijn, in plaats van de “op regels gebaseerde wereldorde”, die het collectieve Westen probeert in de plaats van internationaal recht te stellen.” https://tass.com/politics/1598101

Ze vertellen de wereld ook dat “Pogingen om religieuze, ethische of sociale factoren te gebruiken om uit te leggen dat de dramatisch verslechterende veiligheid na de aankomst van Westerse krijgsmachten manipulaties zijn die koloniale machten tientallen jaren hebben gebruikt.”

Dit alles maakt deel uit van een nieuw aangekondigde Russische strategie in buitenlands beleid om “overblijfselen van de dominantie van de Verenigde Staten en andere onvriendelijke landen in de wereldpolitiek te elimineren.”

https://tass.com/politics/1595747

Dit diplomatieke offensief begon vanwege de Russische overwinning in de Oekraïense oorlog. Zoals Tass vermeldt: “De Russische vlag werd gehesen op het gemeentehuis van Artyomovsk (in het Oekraïens Bakhmut genaamd) zei Yevgeny Prigozhin, de grondlegger van de particuliere militaire Wagner onderneming, maandag.

https://tass.com/defense/1598263

Elke dag nemen 6000 tot 10000 Russische mensen dienst in wat ze nu zien als een heilige oorlog om Europa te bevrijden van Satanische controle.

In tegenstelling daarmee gebruiken Oekraïense tanks moskeeën als dekmantel terwijl andere Oekraïense misdadigers kerken in beslag nemen.

Vanuit militair standpunt is er op dit moment niets om Rusland tegen te houden West-Europa binnen te trekken. Dat is omdat de Amerikaanse en Engelse strijdkrachten niet gaan vechten tegen Rusland om de fascistische EU van de KM en hun marionettenregeringen te beschermen.

De Russen hoeven nu echter alleen maar te wachten totdat de revolutie zich over Europa verspreidt. Dat begint absoluut in Frankrijk waar een tweede revolutie goed onderweg is.

De prominente journalist Thierry Meyssan (de eerste die rapporteerde dat 9/11 een inside job was) spreekt voor de meeste Fransen wanneer hij schrijft:

Iedereen ziet dat niets goed gaat: het opleidingsniveau is heel gevaarlijk ingestort, de politie kan niet langer orde houden, het rechtssysteem heeft niet de middelen om iets te doen dan pas over twee jaar, het leger is niet in staat om te reageren op hoog-intensive oorlogvoering. De problemen zijn zo talrijk dat men niet weet waar te beginnen, nutsbedrijven zouden niet opgelapt, maar opnieuw opgezet moeten worden overeenkomstige nieuwe werkelijkheden: De Fransen die in 1789 het initiatief namen om het Oude Regime omver te werpen en een moderne samenleving te creëren hopen om weer het initiatief te nemen om een nieuwe wereld te creëren.

De protesten over heel Frankrijk zijn nu verre van vreedzaam. Meer dan 1000 ordehandhavers en brandweermannen raakten gewond in demonstraties en rellen over heel Frankrijk, vertelde Minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanin zondag aan plaatselijke media.

https://www.dw.com/en/france-minister-over-1000-officers-injured-in-unrest/a-65206758

In een ander symbool van revolutie, biedt een naar verluid “Anonieme” Franse politieagent een paar strategische tips aan voor het omver werpen van de regering:

  1. Blokkeer de buitenwijken van elke grote stad door vrachtwagenchauffeurs te gebruiken.
  2. Laat alleen boeren met hun tractoren binnen, die handig kunnen zijn tegen de zware voertuigen van de politie.
  3. Gebruik vrachtwagens met vuilnis of waardeloze rommel om elk politiebureau en de omliggende straten te blokkeren.

Andere protesteerders zijn actief bezig geweest door bedrijven als de Total Energy Company stil te leggen.

Franse en Duitse openbare aanklagers deden hun deel door dinsdag een inval te doen bij vijf door Rothschild gecontroleerde banken als deel van een onderzoek naar verdachte gevallen van massale belastingfraude en witwassen van geld, zeiden openbare aanklagers.

Waarschijnlijk zijn de invallen verbonden aan de beweringen van de Franse miljardair Philippe Argillier dat hij vier databasen heeft die 38 personen zullen onthullen die de “schaduwregering” leiden. Bill Gates is een van deze 38 personen.

Dit gaat ook niet langer over het stelen van pensioenen, Franse protesteerders willen de guillotine voor Rothschild marionet President Emmanuelle Macron.

Geen wonder dat Macron deze week probeert te vluchten naar China samen met de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.

Misschien zal de pseudo Israëlische God Koning Benyamin Netanyahu ook naar China gaan en om politiek asiel vragen. Netanyahu houdt niemand voor de gek door te zeggen dat er geen verband is tussen zijn verdergaande corruptie-rechtszaak en de verreikende wettelijke hervormingen van zijn regering. 

https://www.timesofisrael.com/citing-national-crisis-netanyahu-tells-court-he-must-be-involved-in-overhaul/

Zoals Israëls Channel 13 TV rapporteert, breidt weigering om in het Israëlische leger te dienen zich uit en voor het eerst sluiten “Shayetet 13” soldaten (een soort Navy Seals) zich erbij aan en hebben aangekondigd dat ze niet blijven dienen in de reserve als wettelijke hervormingen geïmplementeerd worden.

Ook de KM hoofdkwartieren in Zwitserland met aan het hoofd Klaus Schwab Rothschild worden aangevallen. Poolse inlichtingenbronnen rapporteren:

CIA documenten tonen aan dat Schwab’s Escher-Wyss company werd geleid door de V.S. Ministeries van Energie en Buitenlandse Zaken. Dit zou erop kunnen duiden dat Klaus Schwab een drievoudig agent was die tegelijkertijd werkte voor de CIA, MI6, de Brits-Amerikaanse Pilgrims Society, de Nazi’s (nu Duitsland) en Zwitserland. Zijn Escher-Wyss company makte gebruik van slavenarbeid (Russen, Zigeuners, Hongaren, Roemenen, Polen) en oorlogsgevangenen.

De NSA [Amerikaanse geheime dienst] rapporteert dat in Zwitserland UBS nu weigert te betalen op obligaties en alle assets van Saoedi-Arabië en andere OPEC landen in beslag nam nadat het Credit Suisse had overgenomen.

De fusie heeft een algemeen protest veroorzaakt en wordt bestreden door driekwart van de Zwitserse inwoners. Nu sluiten Zwitserse openbare aanklagers zich aan bij hun Franse en Duitse collega’s in het achter de Rothschild marionettenmeesters aangaan die achter dit alles zitten.

https://www.theguardian.com/business/2023/apr/02/switzerlands-attorney-general-to-investigate-credit-suisse-takeover

Hoe dan ook de verschillende machtige mensen van wie hun geld is gestolen door de Zwitserse bankiers gaan dat wat is gedaan niet accepteren. “Let op als OPEC het Westen afsnijdt, Biden opdracht geeft de Amerikaanse oliebronnen af te sluiten en meer raffinaderijen worden opgeblazen”, voorspelt de NSA-bron.

Intussen hebben in Amerika vier van de rijkste mensen daar – waaronder de medeoprichter van Google Sergey Brin – een dagvaarding gekregen in verband met JP Morgans banden met pedofilie financier Jeffrey Epstein.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11926267/Google-founder-Hyatt-Hotels-chairman-subpoenaed-case-JPMorgan-Jeffrey-Epstein.html

Dit is slechts een deel van de enorme gerechtelijke storm die daar broeit.

Zoals breed is gerapporteerd, is Donald Trump de eerste voormalig president ooit geworden die met criminele aanklachten geconfronteerd wordt. Kijk naar de foto bovenaan het artikel in de link hieronder.

https://www.politico.com/news/2023/03/30/manhattan-da-wanted-friday-trump-arrest-00089853

“Dit is niet de echte Trump. Hij is te mager. Dit is een dubbelganger. Het lijkt er dus op dat er 3 Trumps zijn. In de video, gemaakt door de Kyle Cheney van Politico, is de zwaargebouwde met veel wit in de ogen Trump te zien. Heel interessant!” is het commentaar van de CIA-bron.

De aanval op “Trump” heeft een averechts uitwerkende top bereikt bij de Democraten omdat 83% van de Amerikanen denkt dat Trump’s dagvaarding politiek gemotiveerd is. Nu heeft Gouverneur Ron De Santis het leger uitgedaagd door te zeggen dat Florida “niet zal meewerken aan een uitleveringsverzoek” voor Trump.  

“Dit was het plan van de witte hoeden alliantie. Het is een briljante 5D schaakzet. Dit opent de deur om achter avatar Obama, avatar Bush en de hele groep KM gunstelingen aan te gaan”, zegt de CIA-bron.

Dit betekent dat zelfs als acteurs worden gebruikt om “President Biden” en anderen te spelen, ze nog altijd ten val gebracht kunnen worden.

Stel jezelf ook de vraag waarom Reuters “U.S. President Joe Biden’s administratie” moet schrijven in plaats van gewoon President Biden. 

Ohhh, maar dat is juist, want de nep gemaskerde Biden is niet de President.

https://www.reuters.com/world/middle-east/israel-is-on-rampage-against-human-rights-new-hrw-chief-says-2023-03-30/

En kijk dan nu hoe de rechterkandidaten van de nep gemaskerde Biden zelfs Senator John Kennedy’s eenvoudige vragen niet kunnen beantwoorden – waaronder de kandidaat die niet in staat was Artikel V van de constitutie uit te leggen. Het is in feite pathetisch hoe dom deze rechters in werkelijkheid zijn. Zie het voor jezelf in de video hieronder.

Het is allemaal een toneel vol acteurs. De foto hieronder die de dubbelganger toont die schrijft met de andere hand dan de andere Biden is slechts de nieuwste bevestiging hiervan. 

“Biden” is zelfs niet de best betaalde acteur. Officieel was Tom Cruise de hoogst-betaalde acteur van 2022. Hij maakte $100 miljoen. Maar in feite was Volodymyr Zelensky de hoogst-betaalde acteur. Hij kreeg $18 miljard.

We willen zelfs de moeite niet nemen om in te gaan op de laatste, geënsceneerde massale schietpartijen omdat ze die truc al zo vaak hebben gebruikt dat mensen er niet meer op reageren.

Zoals een Mossad-bron opmerkt “Hoe gekker de sh*t wordt, hoe dichter we bij de finishlijn komen.”

Hoe dan ook zulke capriolen zijn net zoiets als het herschikken van de dekstoelen op de Titanic omdat het hele financiële systeem instort.

“Ik zal je zeggen dat een ineenstorting eraan komt die alles zal veranderen” zegt TV commentator Glenn Back, waarmee hij vele anderen nazegt.

“De meeste Amerikaanse banken zitten technisch tegen insolventie aan, en honderden zijn al volledig insolvent”, zegt breed erkende en gevolgde economist Nouriel Roubini. “We zijn niet uit deze bankcrisis. In feite, is dit waarschijnlijk pas het begin”, weidt een Mossad-bron uit.

De crisis is begonnen met het blootleggen van omvangrijke financiële misdaden. Bijvoorbeeld: we ontdekken nu dat de financiële reddingsoperatie van de Silicon Valley Bank bedoeld was om 10 Chinese miljardairs te helpen die $13.3 miljard in de bank hadden staan. 

“Deze onthulling is een zware klap voor de KM-gecontroleerde Federal Reserve”, merkt een CIA-bron op.

Nu onthullen documenten dat de Amerikaanse regering op 14 maart 9800 Bitcoins verkocht. Dit veroorzaakte binnen enkele minuten een keldering van Bitcoin met meer dan 9%. Naar verluid zijn ze in de loop van het jaar van plan om nog eens 41.500 bitcoins te verkopen in vier partijen. 

De kans is groot dat deze bitcoins door de jaren heen verkregen zijn door het manipuleren van de cryptovalutamarkten.

Deze capriolen zorgen ervoor dat inwoners in opstand komen tegen de banken. In de laatste week van maart verloren banken $129 miljard aan depositogeld, de grootste kapitaaluitstroom ooit. 

https://www.zerohedge.com/markets/large-us-banks-see-record-deposit-outflows-small-bank-outflows-stall

Deze commentaren staan in het Zerohedge artikel dat zegt dat de run op de bank het algemene sentiment reflecteert:

“Zo, dat is $130 miljard waar de banken hun hand niet meer op kunnen leggen via ‘bail-in’.”

“Uit de banken en in de kredietinstanties/goud/crypto/bruikbare goederen.”

Mensen protesteren ook tegen pogingen om biometrische betaling met het merk-van-het-beest af te dwingen door cash te gebruiken voor aankopen. 

Veel mensen gaan nog verder door zich op het pad van uitgesproken diefstal te begeven. Bijna elke dag zien wij verslagen over enkele grote bedrijven –  Target, Walmart, Walgreens, enz. – die de grote steden verlaten vanwege de toenemende misdaad en diefstal. Portland inwoner Dustin Michael Miller vertelde  Fox News: “Onze stad is onbeheersbaar. Ze is onherkenbaar. Ik heb hier mijn hele leven gewoond, en het is de laatste vijf jaar alleen maar slechter geworden.” Hij zou gesproken kunnen hebben over bijna alle grote Amerikaanse steden en niet alleen Portland.

Dit zal alleen eindigen wanneer het financiële systeem is teruggenomen door de mensen. Zoals Poolse inlichtingenbronnen opmerken: “Geld is niet alles. De levensboom op een vooroorlogs Pools bankbiljet… is een verwijzing naar leven, wedergeboorte en lang leven.

De KM probeert terug te vechten met steeds extremere uitbarstingen van angstporno, zoals het volgende bericht dat werd doorgegeven aan Poolse inlichtingenbronnen.

mRNA technologie is al geïnjecteerd in 100 miljoen dieren en bijna niemand weet daar iets van. “Deze mRNA technologie is gefinancierd door de stichting van Mark Zuckerberg en zijn vrouw. Ze hebben het al anderhalf jaar lang in het hele land gedaan.” Gavi (Bill Gates) is druk bezig om mRNA te injecteren in groenten zoals tomaten, avocado’s en sla. Ze willen iedereen doden.

Terwijl de KM probeert gen-veranderende technologie te gebruiken om ons te doden of tot slaaf te maken, ziet het er naar uit dat de Chinezen begonnen zijn het te gebruiken om supermensen te creëren. Bijvoorbeeld: het verslag hieronder toont dat de Chinezen uitgewerkt hebben hoe ze genen moeten gebruiken van praktisch onvernietigbare micro-organismen bekend als tardigrades [beerdiertjes] om supersoldaten te creëren.

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3215286/chinese-team-behind-extreme-animal-gene-experiment-says-it-may-lead-super-soldiers-who-survive

Tot slot, in meer tekens dat we als soort echt onverkend gebied binnengaan, zijn hier de laatste UFO waarnemingen:

1. UFO boven Iran 

2. De 2 zonnen brachten licht boven Arizona, USA 

3. Sigaarvormige UFO in Mexico 

4. Plasma energie Orb in Canada.

5 Cluster van UFO drones in New Jersey, USA 2023

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *