Benjamin Fulford: “Het Westerse financiële systeem lijdt implosie van $8 biljoen, revolutie volgt.”

27 maart 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De ineenstorting van het Westerse financiële systeem is een mathematische zekerheid omdat recente koers/rendement stijgingen een verlies van minstens $8 biljoen creëerden voor financiële instellingen. Overheden hebben geprobeerd dit op slinkse wijze op het volk af te schuiven. Revolutie zal het gevolg zijn. Dat is de reden waarom ongekende onrust Frankrijk, Duitsland, Pakistan, Israël en veel andere landen overvalt.

Er is ook een wereldwijde ontwaking voor het feit dat zogenaamde “op regels gebaseerde wereldorde” betekent geregeerd worden door volkenmoordende, Satan-aanbiddende criminelen. Dit betekent dat massa-arrestaties en oorlogstribunalen onvermijdelijk zijn.

De vraag is nu welke Khazariaanse marionettenleider het eerst zal vallen, Emanuelle Macron van Frankrijk of Benyamin Netanyahu van Israël? Wie het ook is, hij zal op korte termijn worden gevolgd door de nep President Joe Biden in de V.S., Justin Castrudeau in Canada, Olaf Scholz in Duitsland en Ursula von der Leyen van de E.U. Tot de andere dominostenen die zullen vallen behoren de nep Paus Franciscus en marionettenleiders in Pakistan, Zuid-Korea, Japan, enz.

Aangezien het faillissement van de Westerse Khazariaanse maffia heersende klasse de oorzaak is van de politieke chaos, laten we eerst eens kijken naar de laatste ontwikkelingen aan dit front. Het basisverhaal is dat ongeacht hoe hard je probeert de werkelijkheid te vermijden, die uiteindelijk een manier zal vinden om in beeld te komen. De KM begon eerst met het vermijden van de werkelijkheid door banken toestemming te geven om $100 uit te lenen tegen elke $8 die ze bezitten; dit zijn de zogenaamde “BIS regels”. Dit is gevaarlijk omdat het betekent een kredietspeculatie van meer dan 10 keer. Maar omdat dit bezig was in te storten, verhoogde Bill Clinton Rockefeller toen de inzet door 1000 keer of meer kredietspeculatie toe te staan. Dit veranderde het grootste deel van het Westerse financiële systeem in een gigantisch hallucinatie bekend als derivaten met talloze fictieve dollars (een denkbeeldig maar heel groot aantal) die rondzwerven binnen bank-supercomputers.

Het probleem is dat de rest van de wereld, speciaal de Aziaten, erop stonden betaald te worden met geld dat gedekt werd door echte dingen die werkelijk bestaan. Om schulden te blijven betalen aan Azië enz. in echt geld, stalen de UNITED STATES OF AMERICA Corporation en zijn eigenaars olie van Irak en andere landen, persten Japan zijn geldreserve af, dwong de wereld om giftige vaccins te kopen enz. De oorlog in Oekraïne was hun laatste hoerageroep omdat ze die gebruikten om hun verborgen oude wapenvoorraden te verkopen en gestolen cryptovaluta wit te wassen via de Oekraïense centrale bank.

Aangezien zelfs dit niet genoeg was, begonnen de Rockefellers, de Rothschilds enz. het Europese en Amerikaanse volk nog meer geld af te persen.

Bijvoorbeeld: ze bliezen de Nordstream pijnlijn op om de Europeanen te dwingen LNG van de V.S. te kopen tegen vier keer de prijs die ze betaalden aan Rusland. Daarom zijn de totale LNG importen uit de V.S. in 2022 toegenomen met 154 procent vergeleken bij 2021. Onnodig te zeggen dat de levenstandaard in de Europese landen dienovereenkomstig daalde. Dit is een van de redenen waarom Europa nu in brand staat (meer daarover later).

De grootste afpersing komt nu van de in privé handen zijnde Federal Reserve Board die de rentetarieven laat stijgen. Als gevolg van recente rentestijgingen schat de Indian Express krant dat de Amerikaanse banken sinds 2022 ten minste $2 biljoen hebben verloren terwijl banken buiten de V.S. $ 6 biljoen aan investeringen in rentegevoelige assets hebben verloren.

https://www.newindianexpress.com/web-only/2023/mar/23/a-new-global-banking-crisis-2558810.html

Naast dit conservatief geschatte verlies van $8 biljoen hebben Amerikaanse banken bijna $24 biljoen aan assets verzekerd bij de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) terwijl de FDIC slechts $125 miljard in zijn oorlogskas heeft. Zelfs deze $125 miljard is verdwenen omdat Amerikaanse banken $153 miljard leenden met een hoog rentetarief van 4,75% tegen zakelijk onderpand bij het “discount window” van de centrale bank. Dit is meer dan tijdens de Lehman crisis van 2008. Dit laat zelfs buiten beschouwing de biljarden dollars die de banken hebben verloren op speculaties met derivaten. In een teken dat zelfs centrale banken deze keer instorten, verloor de Nederlandse Centrale bank vorig jaar een half miljard euro’s, haar eerste verlies sedert de grote depressie van 1931. Dit is pas het begin.

https://nltimes.nl/2023/03/23/dutch-central-bank-reports-first-loss-since-1931-amid-rising-interest-rates

Deze financiële crisis zal onvermijdelijk leiden tot het instorten van de Wereldbank, het IMF, de BIS en de meeste financiële instellingen zowel als veel regeringen. 

Daarom heeft het Westerse comité van 300 de Aziatische Ouderen voorgesteld om onderhandelingen te beginnen over een nieuwe financiële architectuur voor de hele wereld. In principe steunen ze het idee om een toekomst planningsbureau op te zetten met hoofdkwartieren in Azië. Die zou de functionele delen overnemen van het IMF, de Wereldbank, de BIS enz. en meehelpen om de Westerse hulpmiddelen in plaats van op aanhoudende oorlogen en diefstal van hulpbronnen te richten op het opbouwen van een betere toekomst voor de hele planeet.

Zelfs als de Aziaten niet direct instemmen met onderhandelingen, koerst het Westen af op totale regimeverandering. De Aziaten zullen dan een of andere deal moeten bereiken met het nieuwe leiderschap, of dat oorlog of vrede zal zijn.

Oké, laten we dan nu eens kijken hoe de revolutie zich ontvouwt. We zullen beginnen met Israël, dat na Zwitserland het belangrijkste hoofdkwartier van de KM is geweest.

Hun Mossad bronnen rapporteren: “Het land zit in een totale revolutie. Dit gebeurt allemaal nu.”

Hier volgen een aantal punten die de totale chaos aangeven waarin dat land verkeert:

  • De Israëlische consul in New York neemt ontslag, zegt dat hij Netanyahu niet kan dienen.
  • Verschillende burgemeesters kondigen hongerstakingen aan vanwege wettelijke inspectie.
  • Enorm protest in Israël nadat Premier Natanyahu de Minister van Defensie ontsloeg die tegen de wettelijke inspectie was.”
  • Israël is in het grootste gevaar sinds de 1967 oorlog – voormalig premier Naftali Bennet
  • Hebrew Channel 12 citeert een senior functionaris in de Likud Partij: Netanyahu heeft de controle verloren.
  • Geruchten van muiterij in het Israëlische leger.
  • Israëls nationale vakbonden roepen op tot een algemene staking die de economie lam zal leggen.”

De situatie heeft het punt bereikt waarop “de Avatar Netanyahu werd gedwongen naar een schuilplaats te vluchten omdat massa’s boze burgers zijn huis bestormden.

Dit is de val van Babylon en het eind van meer dan 3000 jaar Joodse slavernij, zeggen bronnen van de Joodse Verzetsbeweging.

Ondertussen is in Frankrijk de situatie zelfs nog dramatischer. Geschat wordt dat meer dan 9 miljoen mensen de straat opgingen met alleen in Parijs al 3,5 miljoen.

Maar nog veel dreigender voor Rothschild slavenpresident Macron: politieagenten hebben hun wapens neergelegd en steunen de protesteerders. De massa’s schreeuwen “Wanneer Macron valt… zullen jullie ALLES te weten komen.”

Een van de dingen die ze al te weten zijn gekomen is dat de Franse Presidentsvrouw Brigitte Macron het leven begon als een man. Dat komt doordat haar rechtszaak tegen twee vrouwen die beweerden dat ze een geslachtsveranderingsoperatie had ondergaan werd verworpen zonder een hoorzitting. Het belangrijke punt is het feit dat hij/zij zo hard vocht om dit geheim te houden betekent dat Macron hierover gechanteerd wordt.

Franse landelijke TV uitzendingen hebben al gerapporteerd dat de Franse elite elk jaar duizenden kinderen martelen en doden om adrenochrome te oogsten. Dit gaat niet goed aflopen voor het KM leiderschap in Frankrijk. Macron hoopt volgende week naar China te vliegen om hulp te krijgen maar er is een goede kans dat hij gearresteerd zal worden voordat hij daar kan komen.

Er vindt ook een beweging naar regimeverandering plaats in Duitsland. De Duitse oppositiepartij AFD zegt bijvoorbeeld: “Als Seymour Hersh het juist heeft [over zijn betrokkenheid bij het opblazen van de Nordstream pijplijn], pleegde Bondskanselier Olaf Scholz hoogverraad en moet aftreden.”

Ook zal er in Duitsland vandaag (27 maart) en grote staking plaatsvinden. Het zal de laatste zijn in maanden van industriële actie en protesten die alle grote Europese economieën hebben geraakt aangezien hogere voedsel- en energieprijzen de levensstandaarden schade berokkenden. 

https://tvpworld.com/68752840/megastrike-in-germany-begins-at-munich-airport

Dit dreigende machtsverlies is de reden waarom Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, Macron en andere Europese leiders een bezoek willen brengen aan China om te proberen hulp te krijgen.

https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-emmanuel-macron-china-trip/

De zogenaamde Amerikaanse president Biden probeert ook een telefoongesprek te regelen met de Chinese President Xi Jinping, maar krijgt tot nog toe nul op het rekest.

Hier in een verslag van het officiële Chinese Xinhua persbureau kun je zien waarom China zijn telefoonoproep niet aanneemt:

De Verenigde Staten is het enige land dat biologische en chemische wapens heeft gebruikt in diverse oorlogen, en het enige land dat zich verzet tegen de vestiging van een multilateraal controlemechanisme voor de Biologische Wapen Conventie.

De Verenigde Staten is de Nr. 1 oorlogsaanstichter in de wereld. Slechts 16 jaar van zijn 240-plus jarige geschiedenis was het niet in oorlog en het was verantwoordelijk voor circa 80 procent van alle gewapende conflicten na de Tweede Wereldoorlog.

https://english.news.cn/20230326/c67c3e9a1f064ec789281bc1ab3bb512/c.html

Hoe dan ook, de dagen van het regime van Rockefeller marionet Biden zijn geteld. We vernemen uit meerdere bronnen dat het hele politieke drama als zou V.S. President Donald Trump gearresteerd worden “niets anders is dan een circusact. Het is allemaal ingestudeerd en de witte hoeden alliantie beheerst de show.” Dit is wat er achter krantenkoppen als deze zit: 

Trump Onthult Plan om “De Deep State te Ontmantelen” nu Mogelijke Dagvaarding Dreigt.

Ook in Canada worden de messen geslepen voor de oorlogscrimineel Justin Castrudeau. Hij drijft onder andere Canada naar faillissement om zijn meesters van het Wereld Economisch Forum te dienen.

De aanval op Westerse marionettenleiders maakt deel uit van een “wereldwijde toneelproductie, die net als een circusshow met de dag opwindender wordt”, is het commentaar van CIA-bronnen.

Een groot deel van de show vindt plaats in Pakistan waar Imran Khan – in de rug gesteund door de Wereldwijde Witte Hoeden Alliantie – de grootste betoging in de geschiedenis van het land zal houden te midden van strafexpedities tegen supporters door de onwettige regering die momenteel aan de macht is.

De huidige nep Premier Shariff zegt dat Khan’s politieke partij geen politieke partij maar “eerder een bende militanten” was. Hij heeft het natuurlijk over zichzelf en zijn eigen heroïne-dealende marionettenregering.

https://www.channelnewsasia.com/asia/pakistans-parliament-summoned-midst-crisis-over-former-pm-imran-khan-3362696

De show omvat ook militair vuurwerk in het Midden Oosten. Vorige week zagen we een ongekende militaire clash tussen Iran en de V.S. op Syrisch grondgebied. Tot op heden hebben de Russen de Iraniërs teruggehouden maar nu Iran en Saoedi-Arabië een militaire alliantie hebben gesloten, ziet het er naar uit dat China en Rusland het groene licht hebben gegeven om Amerikaanse oliedieven uit Syrië en Irak te schoppen.

https://www.debka.com/iranian-drones-and-us-fighter-jets-in-first-ever-duel-over-east-syria/

Ondertussen schildert Saudi TV Biden af als: een man die zijn hand uitsteekt om die van een niet-bestaand persoon te schudden, die de weg kwijt is op het toneel en van de trap van Air Force One valt, terwijl een net zo nutteloze Kamala Harris toekijkt.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/national-embarrassment-saudi-tv-mocks-biden-skit

De nep President Biden reageerde op deze ontwikkelingen door te zeggen “Vergis je niet, de Verenigde Staten zoekt geen, en ik benadruk, geen conflict met Iran.”

Nu lijkt het alsof de V.S. dat heeft omzeild heeft en zich terugtrekt uit Syrië als we op dit nieuwsbericht afgaan:

Op 25 maart werden minstens 80 tankauto’s geladen met honderden tonnen gestolen Syrische olie uit Syrië gehaald, als deel van een konvooi van 148 voertuigen dat de illegale Al-Walid grensoversteekplaats overstak, en naar hun bases in Irak gebracht.

https://thecradle.co/article-view/22945/us-resumes-theft-of-syrian-oil-hours-after-merciless-attack-on-occupation-bases

We hebben ook gezien dat Egypte het IMF heeft verlaten en officieel een nieuw lid is geworden van de New Development Bank (NDB) gecreëerd door de BRICS lidstaten (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika).

https://tass.com/economy/1593081

In Mexico legden Mexicaanse mariniers en politieagenten beslag op de haventerminal van het Amerikaanse constructiebedrijf Vulcan Materials vlak bij Playa del Carmen in zuid Mexico. Er zit duidelijk heel wat meer achter dit verhaal dan wordt gerapporteerd, waarschijnlijk heeft dat te maken met drugsgeld enz.

Er gebeurt ook heel veel in Afrika. Vorige week hadden 40 staatshoofden van Afrikaanse Staten een ontmoeting met Poetin en Xi in Moskou. In een teken dat de Russen nu, na de Fransen uit het grootste deel van Afrika te hebben geschopt, achter de Britse “ex-kolonies” aangaan zei Oeganda President Yoweri Museveni dat hij dankbaar was voor de assistentie van de Sovjet Unie bij Afrika’s gevecht tegen kolonialisme… “wij zijn heel tevreden met onze samenwerking met de Russische Federatie… op het terrein van defensie.”

https://tass.com/world/1594359

Rond dezelfde tijd nationaliseert Tsjaad alle bezittingen van multinationale oliegigant Exxon Mobil, inclusief zijn koolwaterstof en exploitatie vergunningen. Dit betekent dat de Rockefellers niet langer in staat zijn om olie van dat land te stelen.

https://apnews.com/article/exxon-mobil-chad-oil-f41c34396fdff247ca947019f9eb3f62

Intussen geeft General Michael Langley, het hoofd van het Amerikaanse Afrika Commando (AFRICOM) toe dat Afrikanen die Amerikaanse training kregen later betrokken werden bij coups tegen burgerregeringen.

We zien ook trucks die steenkool transporteren van Richard’s Baai in Zuid-Afrika naar de EU. 9.6 miljoen ton in 9 maanden. Het kan zijn dat net als de Amerikanen Syrië ontvluchten met de laatste door hen gestolen olie, de KM Zuid-Afrika ontvlucht met gestolen steenkool.

Het is met dit soort ontwikkelingen in gedachten dat Xi Jinping de pers vertelde “Er komt verandering aan die in 100 jaar niet heeft plaatsgevonden en wij begeleiden deze verandering samen”, waarop Poetin antwoordde “Daar ben ik het mee eens.” 

Ze voegden eraan toe dat China’s vredesvoorstel voor Oekraïne “niet alleen onderschreven wordt door Rusland maar gesteund wordt door het hele Mondiale Zuiden.

De oorlog in Oekraïne is hoe dan ook gewonnen door Rusland. Zoals de zaken er nu voorstaan zitten 100.000 Oekraïense soldaten ingesloten in de strategische en belangrijke stad Bakhmut ook bekend als Artyomvsk.

Nu hebben we ontdekt dat de Russische Minister van Defensie Sergei Shoigu en de Turkse Minister van Defensie Hulusi Akar een deal hebben bereikt over de Zwarte Zee. Zoals een senior CIA-bron opmerkt “Hij die de Zwarte Zee controleert, zal deze oorlog winnen.”

De in een hoek gedreven KM ratten nemen actie om de kansen van hun oorlogsmisdaden te verhogen. Poolse informatiebronnen zeggen “Oekraïne heeft twee maanden lang chemische wapens gebruikt. De exacte chemische samenstelling van de gebruikte stoffen is nog niet bekend, maar ze veroorzaken ernstige verwondingen bij soldaten en burgers. Het gebruik van chemische wapens is een oorlogsmisdaad gepleegd door de Oekraïense kant.” 

De KM probeert ook radioactieve stoffen, gemaskeerd als “verarmd uranium granaten”, te verspreiden. Daarom zal de Britse onderminister van Defensie Annabel Goldie aangeklaagd worden voor oorlogsmisdaden.

(https://declassifieduk.org/britain-supplying-depleted-uranium-rounds-to-ukraine/

In Polen “is intussen de huidige regerende partij van plan een rotzooi achter te laten, een doos van Pandora, ogenschijnlijk argumenterend met anderen maar wetend dat ze samen zullen regeren: een enorm gat in de begroting, slechte investeringen en planning, en verkiezingen die verlopen als een zangwedstrijd” volgens Poolse inlichtingenbronnen. Ze zeggen dat de KM van plan zijn om “laag-geconcentreerde ricine vaccins [ricine = vergif] te gebruiken om de rest van het volk af te maken. Ze kunnen dat doen met de hulp van Oekraïners gekleed in Poolse uniformen. De Hanukkah regering in Warschau heeft een plan, dat momenteel geïmplementeerd wordt, om de Poolse natie te liquideren. De Poolse Staat moet samengesteld worden uit Joden en Oekraïners. De officiële talen zullen dan Hebreeuws en Oekraïens zijn.

Het Poolse volk kan ervan verzekerd zijn dat de wereldwijde witte hoeden alliantie een eind maakt aan deze KM plannen voor een groter Khazaria. Polen zal bevrijd worden.

Intussen zegt het Amerikaanse College van Artsen in de V.S. dat een super dodelijke SCHIMMEL met een dodencijfer van 60% een “ernstige dreiging” is die zich over heel Amerika verspreidt. De corporate media refereren hieraan als een “HBO show hit” [HBO = Amerikaans televisienetwerk]. In deze show raken personages aangetast door een cordyceps schimmelsoort die zich heeft ontwikkeld om mensen te infecteren, hun mind te controleren en ze te veranderen in “bloeddorstige zombies die lianen uit hun lichaam zien exploderen die anderen kunnen infecteren.” Het is duidelijk dat de angstporno die door de KM de wereld in gebracht wordt nu degenereert tot op het punt van een klucht.

En tenslotte horen we over geïntensiveerde gevechten in ondergrondse bases in de V.S. en nu ook in Canada. We krijgen zelfs nieuwsberichten uit Canada waarin ze ten minste toegeven dat recente aardbevingen niet natuurlijk zijn, maar ze bijna zeker liegen over de oorzaak. Merk op dat ze 4kilometer onder de grond was.

edmonton.ctvnews.ca/largest-recorded-alberta-earthquake-not-natural-from-oilsands-wastewater-study-1.6325474

We krijgen ook steeds meer verslagen over ongewone luchtactiviteiten. En dus  volgen hier tot besluit enkele laatsten daarvan:

1. UFO’s gezien vanuit de cockpit op scherm

2. Verschillende UFO’s boven de oceaan 

3. Plasma energie buitenaards ruimtevaartuig

4. Sigaarvormige UFO boven Italië

5. Een vloot luchtslangen boven Sacramento, Ca. USA 

6. UFO inter-dimensionaal portaal

https://www.facebook.com/reel/3597056713865109/?s=ifu

Als de dingen zich op deze manier blijven ontvouwen, zullen we misschien al snel allemaal stargates in onze woonkamers en vliegende schotels in onze garages hebben. We kunnen alleen maar hopen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *