Benjamin Fulford: “Maart waanzin begint nu Rockefeller/Biden horrorshow implodeert.”

13 maart 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Laat je niet voor de gek houden door de bij-vertoning van de Silicon Valley Bank (SVB); wat er echt gebeurt is dat de Rockefeller/Biden horrorshow implodeert. Laten we duidelijk zijn, de zogenaamde President Joe Biden, Janet Yellen, de Rockefellers enz. zijn allemaal criminelen die op het punt staan om gerechtigheid onder ogen te zien. Om te zien wat een aanfluiting dit regime is, kijk dan hoe de zogenaamde “leider van de vrije wereld” zegt “ze moesten een aantal keren het topje van mijn hoofd afnemen om te zien of ik hersens had…”.

Geen wonder dat Russische zorginstellingen voor mensen met dementie Biden op hun posters gebruiken.

Denk je dat deze mensen de controle zullen behouden door zichzelf vrij te kopen met hun eigen geld? Nee, ze worden allemaal failliet verklaard en naar de gevangenis gestuurd. Let maar eens op.

Wat er gebeurde met de $209 miljard Silicon Valley Bank is dat insiders al hun geld van de bank opnamen waarna Janet Yellen te hulp schoot om hun fondsen weer aan te vullen. Canadese veiligheidsbronnen zeggen dat het slechts een enorme omkoopoperatie was die niemand voor de gek zal houden. Denk hier maar eens over na: De CFO van SVB bank is niemand anders dat de voormalige CFO van Lehman Brothers.

https://www.foxbusiness.com/economy/silicon-valley-bank-exec-was-lehman-brothers-cfo-prior-to-2008-collapse

Deze hele bij-vertoning was bedoeld om de aandacht af te leiden van veel groter nieuws over het faillissement van de UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION en daarmee het hele controlenetwerk van de Khazariaanse maffia. 

Daarom had het hoofd van de Nazi EU, Ursula van der Leyden, op 10 maart een ontmoeting met de nep “President” Joe Biden om “gesprekken te beginnen voor het oprichten van een wereldwijde cruciale grondstoffen club”. Met andere woorden, ze “beginnen gesprekken” nadat ze al zijn afgesneden van het stelen van grondstoffen van de rest van de wereld.

In een duidelijk teken hiervan werd de in het bezit van de Australische regering zijnde Perth Mint vorige week in Shanghai betrapt op het verkopen van 100 ton aan ongezuiverde goudstaven in een wanhopige poging fondsen te krijgen voor de Federal Reserve Bank.

https://www.news.com.au/entertainment/tv/current-affairs/perth-mint-9-billion-australian-gold-bar-purity-scandal/news-story/5335809fb284dba96957c56b68ea8ac9

Dit is slechts het topje van de ijsberg. De bankkluizen van de BIS en de Zwitserse centrale bank zijn leeg en er is geen verklaring gegeven waar het goud naartoe ging. Op het hoogste niveau van het financiële systeem van de wereld wordt alleen echt spul zoals goud geaccepteerd, en als ze geen goud hebben, hebben ze geen magische kracht.

https://thegoldobserver.substack.com/p/swiss-central-bank-moved-its-gold

Ze zijn afgesneden niet alleen van goud maar ook van olie. Dat zit er achter de aankondiging van Iran en Saoedi Arabië dat ze gaan beginnen met een militaire alliantie in samenwerking met China.

Iraanse bronnen vertellen ons dat een geheime clausule bij deze overeenkomst is dat Iran werd erkend als een nucleaire macht en dat Saoedi Arabië ook een nucleair afschrikwekkend middel zal hebben om de nucleaire chantage van de KM van zich af te houden. Het Iraanse persbureau Monitor News zegt “Vandaag weet de arrogantie dat het geen andere optie heeft dan diplomatie en ze hebben Iran geaccepteerd als een nucleair land.”

https://chat.whatsapp.com/Cr7fhKCtcdx2v7Bdqepu3l

Na deze aankondiging tweette het hoofd van de Iran/China Kamer van Koophandel: “Kameraden gooi alle dollars die je hebt gespaard in de markt.”

Dit betekent dat de Rockefeller petrodollar naar de prullenbak van de geschiedenis is verwezen. 

De US dollar is nu officieel de UN dollar en staat niet langer onder controle van de UNITED STATES CORPORATION. De UN dollar wordt gedekt door goud en goederen maar niet langer gecontroleerd door de Khazariaanse Maffia.

Met andere woorden, al die “dollars” die Janet Yellen uitdeelt aan haar mede-criminelen zijn niet gedekt door de realiteit. Dit zal eerder vroeger dan later voor iedereen duidelijk worden. Het KM financiële systeem gaat imploderen, dat is een mathematische zekerheid.

Het SVB faillissement is slechts een afleiding van de nu-bevestigde veel grotere instorting van Credit Suisse die, volgens de Depository Trust en Clearing Corporation (DTCC) rekeningen zal opheffen per 24 maart.

https://www.dtcc.com/-/media/Files/pdf/2023/3/9/MBS1200-23.pdf

Credit Suisse zal slechts de eerste grote dominosteen zijn. “Het instorten van banken is in de V.S. al begonnen. Er is geen terugkeer meer mogelijk. De KM kan dat wat komen gaat niet tegenhouden. Mij werd aangeraden om Credit Suisse en Deutsche Bank in de gaten te houden” zegt een Mossad-bron.

In een teken dat het hele kaartenhuis op punt van instorten staat, rapporteert Hal Turner:

Nieuws van geldgigant VANGUARD is dat mensen met 401-k’s [een soort pensioenplan] die de afgelopen twee maanden hebben geprobeerd om “tegenspoed-opnamen [opname van gelden vóór de 59½ jarige leeftijd, b.v. bij ziekte, werkeloosheid, overleiden, enz.]” te doen, door VANGUARD zijn gedwarsboomd.  

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/financials-getting-destroyed-silvergate-capital-svb-financial-down-70-rumors-of-bank-runs

Er staat iets groots te gebeuren, waarschijnlijk op korte termijn. En waarschijnlijk zal het gecombineerd worden met een of andere show, (geo) politiek. Denk China, cyber aanvallen, iets als dat. Zou heel goed het eind van de Biden Admin kunnen blijken. We zullen allemaal moeten afwachten, maar de dingen zullen gek gaan worden,” zegt Anthony Migchels.

https://www.henrymakow.com/

“Alle centrale banken over de hele wereld zijn nu failliet – het is alleen nog niet bekend gemaakt aan het publiek, en wellicht is dat een goede zaak. Dit is de Zachte Landingsbenadering van de Witte Hoeden Militaire Alliantie om een maximum aan tragedies, lijden en slachtoffers te voorkomen voor alle inwoners”, zegt een bron van de Canadese inlichtingendienst.

“De faillissementsonthulling zal voor het publiek worden gedaan in fasen om ervoor te zorgen geen volledige ineenstorting van alle burgers over de hele wereld tegelijk te creëren, zegt hij.

“Wanneer steeds meer mensen doorkrijgen wat er werkelijk gaande is binnen de matrix financiële systemen & overheid, zal dat geen pretje zijn. Het zal veel intenser zijn dan wat er de afgelopen drie jaar met de COvid agenda is doorgemaakt”, voegt hij eraan toe.

Voor de rest van de wereld is dit al lang overtijd. China’s Minister van Buitenlandse Zaken Qin Gang legt uit dat ontwikkelingslanden meer dan 80 procent van de wereldbevolking vormen en meer dan 70% van de groei van de wereldeconomie en dus “aanspraak kunnen maken op … een luidere stem in internationale zaken.” Hij voegt eraan toe, de wereld wil vreedzame ontwikkeling die “niet lastig gevallen wordt door oorlog, kolonisering of plundering.”

https://english.news.cn/20230308/f372c697b6a8402bb6be7e646f4e67a9/c.html

Rusland is het daarmee eens en zegt “het is nodig dat Afrikaanse, Aziatische en Latijns Amerikaanse landen meer betrokken worden” bij de V.N. Veiligheidsraad.

https://tass.com/russia/1586765

Als je je de V.N. veto’s herinnert van de Verenigde Staten ten gunste van Israël gedurende vele tientallen jaren, kun je zien dat het KM-gecontroleerde Israël hier de olifant in de porseleinkast is.

Dat land stevent nu af op revolutie. Contacten in Israël zeggen dat het land binnen de komende twee weken hoogstwaarschijnlijk in totale chaos zal verkeren. Elke dag demonstreren meer echte Joodse mensen tegen de onwettige Netanyahu regering. Zelfs top-commandanten in het leger en de Mossad zijn het niet eens met Netanyahu’s agenda. De mensen hebben er genoeg van. “Er staat daar iets groots te gebeuren”, zegt een Mossad-bron. 

Hier zijn enkele dingen die Netanyahu, die verbonden is met KM aarts-criminelen zoals Abrams en Victoria Nuland, Israël probeert op te leggen:

– Openlijk racistische partijen toestaan zich kandidaat te stellen voor openbare functies

– Verwijder wereldlijke basisonderwerpen zoals rekenen en Engels van scholen

– Leg de controle van de distributie van voedselbonen in handen van fascisten

– Stel dat om religieuze redenen, de Verenigde Staten en Israël niet onderworpen zouden moeten zijn aan enige internationale wet.

– Elimineer de stadaard van redelijkheid voor gerechtelijke beslissingen

https://www.voltairenet.org/article218957.html

Geen wonder dat wel 500.000 prodemocratische protesteerders in het hele land zaterdag de straat op gingen, in wat de Israëli Haarets Daily noemde “de grootste demonstratie in de geschiedenis van het land”.

Oppositieleider Yair Lapid vertelde de menigten dat het land geconfronteerd wordt met “de grootste crisis in zijn geschiedenis… maar het enige waar deze regering zich om bekommert is het vernietigen van Israëls democratie.”

https://www.bolnews.com/world/2023/03/israel-sees-one-of-its-largest-ever-protests/

Netanyahu zegt nu openlijk dat hij een Satanist is en geen Jood. Hier kun je hem tegen voormalig V.S. President Barack Obama horen zeggen “jij bent de grote Satan en wij zijn de kleine Satan”.

https://www.goyimtv.com/v/3224852616/Netanyahu-to-Obama—-You-are-the-Great-Satan-and-we-are-the-little-Satan-

De KM kolonie van de Verenigde Staten is ook openlijk in opstand. Bijvoorbeeld: Arizona Gouverneur Kari Lake had een ontmoeting met Mel Gibson om de nieuwe Amerikaanse Revolutie te bespreken.

Mel Gibson vertelt haar dat hij momenteel werkt aan een film over de Rothschilds en een vervolg op The Passion of The Christ.

Nu we het over Kari Lake hebben en de frauduleus gemanipuleerde verkiezing tegen haar: 

Een uitbetaling van $38 miljoen werd gedaan door het CDC [Center for Desease Control and Preventy] aan Maricopa County voor het leveren van super belangrijke “arbeidskrachten en fundamentele capaciteiten” drie weken nadat ze de midterm verkiezingen tegen Kari Lake hadden gemanipuleerd. 

Dit is slechts een deel van een lawine aan onthullingen. Wij hebben ook ontdekt dat er in Boston nog negen dozen meer met bezwarende Biden documenten zijn gevonden.

Er is heel wat andere onderlinge strijd gaande nu de KM probeert zijn sporen uit te wissen of de Witte Hoeden proberen rechtvaardigheid te krijgen.

Bijvoorbeeld: Dana Hyde, een prominente functionaris in de Clinton en Obama regeringen, die zitting had in de 911 Commissie, stierf plotseling als gevolg van “ernstige turbulentie”.

https://www.theguardian.com/us-news/2023/mar/07/dana-hyde-dead-flight-turbulence-white-house

Toen werd de Leider van de Senaat Minderheid, Mitch McConnell “voor een paar dagen” opgenomen in het ziekenhuis  na gevallen te zijn tijdens een privé dinerevenement op woensdag.

https://news.yahoo.com/senate-minority-leader-mitch-mcconnell-140235064.html

“McTurtle’s vrouw is verbonden aan TRIAD’s in China dus denk ik dat zijn ‘val’ bedoeld was om hem een waarschuwing te geven. Haar familie zit in de wereldwijde scheepvaartindustrie en een van hun schepen werd betrapt met vele tonnen cocaïne – in het nieuws en daarna werd er niets meer over gezegd”, volgens een bron van de Canadese inlichtingendienst.

Nu is Californië Avatar, Gouverneur Gavin Newsom gearresteerd door de Witte Hoeden militaire alliantie. Het officiële verhaal is dat hij “positief is getest op COVID-19” en “vanuit afzondering zal werken”.

https://www.nbcbayarea.com/news/california/governor-newsom-covid-positive/3175198/

Er zijn tekenen dat ook andere nep leiders proberen te vluchten. In Canada betekent dit Justin Castrudeau en nep oppositieleider Pierre Poilievre. Check hun posities. Ze zijn dezelfde.

We krijgen rapporten dat Castrudeau de benen al heeft genomen aangezien een man die precies op hem lijkt vorige week werd gezien in Costa Rica. Castrudeau wil arrestatie en een rechtszaak voor zijn vaccinatiemisdaden en nep pandemieshow voorkomen. 

Nu valt ook de hele 6 januari “oproershow” in duigen. “De KM-gecontroleerde democraten zijn woedend en worden gek. Zionist Chabad lid Chuck Schumer pleit bij Fox om te stoppen met het vertonen van filmmateriaal dat bewijst dat de 6 januari commissie een gigantische Orwelliaanse psyops is”, zegt een CIA-bron.

 (Zie video in het artikel)

“De Ongekozen Commissie van het politieke Hacks & Thugs is volledig in diskrediet gebracht. Ze weigeren bewust om de Video’s te tonen die er iets toe doen. Ze zouden voor de rechter gebracht moeten worden voor fraude en hoogverraad, en degenen die gevangen zijn gezet en worden vervolgd zouden gezuiverd en in vrijheid gesteld moeten worden, NU”, zegt hij.

In plaats daarvan gaat het hele KM leiderschap naar de gevangenis. Pascal Najadi van Zwitserland – die werkt met de Witte Hoeden Militaire Alliantie – gaf een arrestatiebevel uit aan de politieautoriteiten in alle 194 lidstaten van Interpol vragend om de arrestatie wegens vaccinatie- en bio-wapen oorlogsmisdaden, genocide en misdaden tegen de menselijkheid voor de volgende mensen en organisaties:

Bill en Melinda Gates persoonlijk  en de Bill and Melinda Gates Foundation. World Health Organization (WHO) en Functionarissen, Directeuren, Medewerkers en Agenten Tedros Adhanom Ghebreyesus WHO Directeur-Generaal en Anthony Stephen Fauci.

Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab en Functionarissen, Directeuren, Medewerkers en Agenten. Michael Bloomberg, David Rockefeller Jr, Warren Buffett, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey, Rockefeller Foundation, Global Business Network (GBN), Peter Schwartz, Chairman GBN, Xi JinPing, Secretaris-Generaal van de Communistische Partij. Vladimir Vladimirovich Poetin, President van de Russische Federatie. Donald J. Trump, 45e President van de Verenigde Staten van Amerika. Joseph R. Biden 46e President van de Verenigde Staten van Amerika. Benjamin Netanyahu, Premier van Israël, Boris Johnson,voormalig Premier van de UK. Matt Hancock, voormalig UK Minister van Gezondheid. Justin Trudeau, Premier van Canada. Scott Morrison, Premier van Australië. Jacinda Arden, Premier van Nieuw Zeeland etc.

Als bewijs dat de vaccinatiemisdaden een lange tijd teruggaan, keek een Deense studie naar rapporten van dertig jaar en ontdekte dat ontvangers van Bill Gates’ favoriete vaccin 10 keer vaker sterven dan ongevaccineerde kinderen, merken Poolse informatiebronnen op. De recente vaccins zijn zelfs nog erger. Hier is een dramatisch voorbeeld van wat genoemd wordt een vaccident [vaccinatie-ongeluk]. Deze gebeuren ook in de hele V.S. en wel op dagelijkse basis.  

Vaccins zijn nog de minst erge van de medische misdaden die gepleegd zijn door deze monsters. Poolse inlichtingenbronnen zeggen dat mijnwerkers “ten minste 500” lichamen van mannen in Oekraïense militaire uniformen ontdekten in de Bogdanka mijn, die zich op circa 40 kilometer afstand bevindt van de Oekraïense grens. Plaatselijk bewoners zeggen dat de lichamen ontdaan van ingewanden werden aangetroffen en ze zijn er zeker van dat het gewonde Oekraïense soldaten zijn die, onder het mom van behandeling, naar Polen werden gebracht door “duistere specialisten in transplantatie”.

Dit is slechts een deel van de Satanische Nazi horror die zich daar ontvouwt. Kolonel Douglas McGregor brengt naar voren dat de ontstellende verliezen van de Kiev regime strijdkrachten  nu de 200.000 nadert”. Satanische President Volodymyr Zelensky geeft in wezen toe verslagen te zijn en tergt het politieke Westen, speciaal de V.S., om “hier naartoe te komen en de oorlog voor ons te winnen”, anders “is het over”.

In een ander teken dat het over is vernietigde vorige week een salvo van niet te stoppen Russische hypersonische raketten controle- en planningscentra, luchtverdedigingen en radars. Insiders rapporteren zware verliezen onder de officieren, inclusief Amerikaanse. “Het lijkt dat de ‘schaduw Generale Staf” van de gevolmachtigde-NAVO heel wat Poolse inlichtingenrapporten kreeg. Ze voegen eraan toe dat het blijkt dat de bewoners van Bahamut niet geëvacueerd willen worden naar Oekraïne… ze wachten op bevrijding van de Russische soldaten.

De wanhopige KM zijn niet van plan om rustig in de nacht te verdwijnen. In een ongelofelijke ontkenning van werkelijkheid gecombineerd met een gemaskeerde dreiging zegt Pfizer CEO Albert Burla: “Ik geloof echt dat betere dagen voor ons liggen want Covid was voor ons een generale repetitie.”

Vergeet niet dat voormalige Pfizer employee Karen Kingston zegt dat producten van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf  “per definitie biologische wapens zijn”.

https://tass.com/defense/1587077

Deze dreigementen zullen de KM niet redden. “Neurenberg 2.0 staat gepland om in juni te beginnen. De militaire tribunalen zullen doorgaan tegen degenen die betrokken waren bij de misdaden tegen de menselijkheid”, zegt een senior Witte Hoeden Pentagon-bron.

De bron zegt dat dit mogelijk is vanwege een alliantie die is aangegaan tussen China, Rusland en de Geheime Ruimtemacht.

In een teken dat de Chinezen naar de hemel kijken, werd Generaal Li Shangfu, een Chinese ruimtevaart ingenieur, aangesteld als de nieuwe Minister van Defensie. Dit geeft een signaal aan de wereld dat, tegen de achtergrond van een in toenemende mate intenser wordende China – V.S. technologische concurrentie, China zal doorgaan prioriteit te geven aan de ruimtevaart in de modernisering van zijn defensie.

https://indianexpress.com/article/world/china-appoints-us-sanctioned-general-defence-minister-8492681/lite/

En nu de ruimte aan de orde is gekomen, laten we ons richten op het laatste nieuws van project Blue Beam. Aan dit front beweren het hoofd van Pentagons UFO onderzoeksafdeling, de All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) en een Harvard astrofysicus in een nieuw onderzoekdocument dat buitenaardse “moederschepen” door ons zonnestelsel zouden kunnen vliegen.

https://www.msn.com/en-us/news/scienceandtechnology/pentagon-and-harvard-ufo-experts-alien-motherships-could-be-flying-through-our-solar-system/ar-AA18k1vL?ocid=sapphireappshare

Tot slot zijn hier de SSP/Blue Beam beelden voor deze week. 

1. Een omhuld moederschip 

2. Omhulde UFO boven Cincinnati, Ohio, 1 november 2022

3. UFO boven Itaipava, Brazilië 

4. UFO met flitsende lichten boven Brazilië 

5. UFO zwevend boven Brazilië 

Laten we maar eens zien of dat “moederschip” zich eindelijk laat zien aan ons allemaal. Intussen adviseren we je om goud, zilver, geconserveerd voedsel en andere, echte hier en nu dingen te kopen om voorbereid te zijn op de voortdurende turbulentie aan het zichtbare “oppervlak” van de planeet.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *