Benjamin Fulford: “Het eindspel nadert nu de Khazariaanse Maffia de nep invasiekaart trekt.”

13 februari 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het ziet er naar uit dat de Kazariaanse Maffia met al deze openbare “UFO neerschietingen” eindelijk hun project Blue Beam nep buitenaardse invasie lanceert Dit is gewoon een deel van de voortgaande ruimte-opera in de door de KM gecontroleerde media. Je kunt in de link hieronder 10 video’s bekijken die deel uitmaken van deze show.

http://themostimportantnews.com/archives/10-videos-that-prove-that-things-just-got-quite-a-bit-weirder/

Het zou grappig moeten zijn ware het niet dat de KM’s staat van dienst betekent dat ze waarschijnlijk van plan zijn “buitenaardsen” de schuld te geven van de massamoorden op burgers.

De enige buitenaardsen waartegen we moeten vechten zijn door demonen bezeten “leiders” zoals de nep Joe Biden (zelfs zijn kleindochter Ashley Biden zegt nu dat hij dood is), Justin Castrudeau, Benyamin Netanyahu en Emmanuelle Macron.

Als geheugensteuntje voor lezers: Ik begon voor het eerst tegen de Khazariaanse maffia te vechten omdat ze veel van mijn collega’s vermoordden en probeerden ook mij te vermoorden om ons ervan te weerhouden de waarheid te vertellen. Nu proberen ze jullie en jullie families te doden met vaccins enz. Snappen jullie het nu? Of wij krijgen hen te pakken óf zij krijgen ons te pakken. Het is absoluut legaal om iemand als Castrudeau te arresteren zo gauw je hem ziet, want hij is een bewezen massamoordenaar die actief probeert jullie en jullie families te vermoorden. Het doden van deze mensen is rechtmatige zelfverdediging. Als je nog altijd niet overtuigd bent, kijk dan eens naar al deze patenten voor ziekten waarmee ze geprobeerd hebben ons te doden.

Deze criminelen zijn vooral nu gevaarlijk omdat ze geconfronteerd worden met het faillissement van hun belangrijkste dwanginstrument, de United States of America Corporation. Dit komt nu in het openbaar. Brian Moynihan, de Voorzitter en CEO van de Bank of America zei tegen CNN: “We moeten voorbereid zijn op [een U.S. staatsfaillissement wegens schulden]”

https://edition.cnn.com/2023/02/06/investing/bank-of-america-ceo-brian-moynihan-debt-default/index.html#:~:text=The%20CEO%20of%20Bank%20of,possibility%20that%20cannot%20be%20ignored.

Bank of America is een van de grootste aandeelhouders van de Federal Reserve Board en zijn U.S. Corporation dochter, dus heeft hij inside informatie.

Een andere groep insiders, de Rothschild familie, trof ook maatregelen door Rothschild & Co van de Aandelenbeurs te halen. “Dit was een compromis om dat wat er gebeurt binnen De Familie te houden als een privé kwestie. Er vindt een serieuze reconstructie plaats en daar wordt toezicht op gehouden door de witte hoeden alliantie. Het ziet er naar uit dat een wederzijdse overeenstemming is bereikt,” aldus een Mossad-bron. Hij merkt op: “de Rothschilds zeiden in hun persbericht dat Macron ‘hun man’ is.” 

https://nypost.com/2023/02/06/rothschild-family-to-take-paris-listed-investment-bank-private/

Een objectieve beschouwing van de feiten laat echter zien wat er werkelijk gebeurt, namelijk dat de Rothschilds failliet zijn en geconfronteerd worden met lynchmenigten. De hele Franse natie is openlijk in opstand met demonstraties in meer dan 300 plaatsen nadat hun marionet Macron aankondigde dat hij de pensioenen van de mensen ging stelen.

Alleen al in Parijs marcheerden 500.000 demonstrerende mensen tegen Macron.

De Rothschilds worden ook in hun kolonie Israël geconfronteerd met dagelijkse demonstraties van honderdduizenden mensen nu de Joden rebelleren tegen de Satanische KM opperheren.

Ze zijn ook systematisch Afrika uitgeschopt, wat betekent dat ze dat continent niet langer kunnen plunderen. De Malinese Minister van Buitenlandse Zaken Abdoulaye Diop, sprak voor veel Afrikaanse landen, toen hij zei dat zijn land de Franse troepen had vervangen door Russische private beveiliging omdat: “Wat Frankrijk betreft zijn we uiteindelijk tot alle conclusies gekomen” zei hij. “Deze samenwerking voldeed niet aan de aspiraties van de Malinese bevolking,” voegde hij eraan toe.

https://tass.com/world/1572851

De Rothschilds en hun partners in de misdaad de Rockefellers, worden ook uit het Midden-Oosten en andere landen geschopt.

In het Midden-Oosten heeft de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov een omvangrijke anti-KM alliantie gecreëerd die nu bestaat uit Turkije, Iran, Irak, Syrië, Egypte en Saoedi-Arabië.

Juist afgelopen zondag, 12 februari, kondigde de Russische Ambassadeur voor Saoedi-Arabië, Serge Kozlov aan: “Rusland en Saoedi-Arabië hebben hun inspanningen geïntensiveerd om hun militair-technische samenwerking uit te breiden.”

Saoedi-Arabië’s voormalige rivaal Iran, wiens land gelijktijdig werd aangevallen door Azerbeidzjan, Israël en Oekraïne, maakt nu deel uit van de planetaire bevrijdingsalliantie. Hun President zou net naar China gaan. “De Gouverneur Generaal van de Centrale Bank zal hem vergezellen met het doel om de samenwerking tussen de twee landen te versterken op het gebied van bankieren en van onderhandelingen in lijn met de opening van het wisselverkeer in vreemde valuta”, zegt een Iraanse bron.

KM slavendrijver Netanyahu “verbond nota bene het onderwerp van het Russisch-Oekraïense conflict aan de huidige verslechtering van de Israëlisch-Iraanse relaties,” zeggen Russische regeringsbronnen.

Je kunt er zeker van zijn dat hij bekend is met de KM aanval op Turkije met scalaire aardbevingswapens waarbij meer dan 50.000 onschuldige burgers werden gedood. Dit maakte deel uit van een mislukte poging om Turkije door intimidatie terug te brengen tot gehoorzaamheid aan de KM.

Rusland heeft ook zulke wapens maar, in tegenstelling tot KM-gecontroleerde landen, voeren ze geen massamoorden op burgers uit. Maar eventuele soortgelijke volgende aanvallen dwingen hen waarschijnlijk om terug te slaan met een gelijktijdige vernietiging van Tel Aviv en Geneve, waarschuwen FSB-bronnen.

Al deze opschudding vindt plaats omdat de US Corporation een betalingsdeadline van 31 januari miste en t/m deze week de tijd kreeg om met het geld te komen of afgesloten te worden. Dit betekent voor de financiële markten dat een soort mega zwarte zwaan gebeurtenis waarschijnlijk is. Dat kan heel goed een volledige sluiting van de aandelen- en obligatiemarkten zowel als van de US regering met zich meebrengen. Dit zou gevolgd worden door een chapter 11 faillissementsreorganisatie van de Verenigde Staten.

Faillissement leidt gewoonlijk tot een verandering in de leiding. Ook zou de V.S. kunnen samengaan met Canada en Latijns Amerika als gevolg van deze reorganisatie. Maar verschillende bronnen hadden verschillende visies op wat er zal gebeuren. Een bron van het Geheime Ruimteprogramma zegt: “Je zult het weten op de Idus van maart.” [Idus is een dag op de Romeinse kalender die valt op 15 maart]. Bronnen van een Aziatische Koninklijke familie en Poolse inlichtingendienst verwachten ook een of andere belangrijke aankondiging in maart. Een bron van de Canadese Geheime Dienst verwacht dat er iets radicaals gebeurt op 17 februari. Intussen houdt het hoofd van MI6 radiostilte.

We kunnen er echter zeker van zijn dat China definitief niet van plan is de US nog langer te financieren. Hun regering heeft zojuist een lijst van 20 landen samengesteld waar de US  sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is binnengevallen. China verzoekt alle landen dringend om “Nooit te vergeten wie de echte dreiging voor de wereld is. Was er verontwaardiging in de Westerse landen over de Verenigde Staten? Waren er luide kreten van beschuldiging? Zijn er sancties ingesteld tegen de Verenigde Staten, tenminste één keer?“ 

De Chinezen hebben bezoeken van geld-bedelende US Minister van Financiën Janet Yellen en Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken geweigerd. Ze nemen ook geen telefoongesprekken aan van Minister van Defensie Lloyd Austin. 

Maar zelfs zonder Chinees geld, moeten we niet vergeten van de KM in het verleden ook heel goed is geweest in het vooruitschuiven van de beslissing. Ze kunnen heel goed in staat zijn om toegang te krijgen tot de fondsen van het Rode Kruis voor “het verlichten van de ramp van de Turkse aardbeving”. Herinner je je Haïti nog? De Clintons brachten $500 miljoen bijeen en bouwden slechts 6 woningen.

https://www.propublica.org/article/how-the-red-cross-raised-half-a-billion-dollars-for-haiti-and-built-6-homes

Deze clowns hebben al lange tijd dingen gefingeerd. Kijk maar eens naar de twee foto’s hieronder van Kamala Harris, haar masker en de nep CGI Biden tijdens de State of the Union rede vorige week. Ik vraag me af waar die werkelijk werd gehouden? Het hoofdstad gebouw is volledig afgeschermd met een 3 meter hoge muur.

Hoe dan ook, ik vermoed dat we gewoon zullen moeten wachten en zien hoe en wanneer het Amerikaanse financiële systeem instort. Maar instorten zal het; dat is een mathematische zekerheid.

Maar waar we niet op hoeven te wachten is de voortgaande en heel zichtbare afbraak van de KM machtsstructuur wereldwijd.

Hier bijvoorbeeld kun je kijken naar het Congreslid van de Republikeinse Partij Clay Higgins die Twitter-leidinggevenden waarschuwt dat ze gearresteerd kunnen worden voor het ingrijpen op de 2020 verkiezing.

In Denemarken protesteerden meer dan 50.000 mensen tegen de regering die het defensiebudget verhoogde zodat ze meer wapens in Oekraïne kunnen pompen.

In Nederland werd het kantoor van de nationale omroep NOS beplakt met stickers met de namen van mensen die gestorven waren door anti-coronavirus vaccins.

In Zwitserland dwongen activisten de regering om een nationaal referendum te houden om het cash geld te beschermen. “Cash geld uit de omloop halen… heeft een heel groot gevaar in zich van totalitair toezicht”, zei FBS (Beweging Vrij Zwitserland) president Richard Koller.

https://www.lbcgroup.tv/news/world/686020/swiss-to-vote-on-preventing-cashless-society/en

Soortgelijke massale demonstraties vinden plaats in Spanje, Peru, Engeland enz. Het is een regelrechte slavenopstand.

Natuurlijk verdwijnt de KM niet stilletjes in de nacht. Ze proberen nog steeds een Derde Wereldoorlog te beginnen. Ze gebruikten Pulitzer Prijs winnaar, journalist Hersh om gedetailleerd bewijs te leveren dat duikers van de Amerikaanse Marine bommen hadden gelegd die vorig jaar september de Nord Stream 2 gaspijpleiding onder de Baltische Zee vernielden.

https://nypost.com/2023/02/08/seymour-hersh-claims-us-navy-behind-nord-stream-2-pipeline-explosion/#:~:text=WASHINGTON%20%E2%80%94%20Pulitzer%20Prize-winning%20journalist%20Seymour%20Hersh%20has,September%2C%20drawing%20a%20denial%20from%20the%20Pentagon%20Wednesday

Dit was een onmiskenbare poging om Rusland een excuus te geven de Derde Wereldoorlog te beginnen. Maar dat zal niet lukken omdat de Russische, Amerikaanse en Chinese strijdkrachten overeengekomen zijn geen grootscheepse thermonucleaire oorlog te beginnen met welke provocaties de KM ook komt. Maar een beperktere oorlog is een zekerheid. Op dat front zegt het Poolse Parlementslid Morawiecki: “Polen is klaar om een gemeenschappelijke verantwoording te nemen voor de formatie van een Nieuwe Wereld Orde. Polen is klaar om één van de sleutelschakels te worden van een post-imperiaal Europa.” 

Poolse inlichtingenbronnen zeggen dat het land zijn grenzen met Belarus heeft gesloten en dat Poolse troepen vechten tegen Oekraïense troepen binnen Oekraïne. Dit betekent dat de verdeling van Oekraïne serieus is begonnen. 

Er dreigt ook een oorlog in Australië. Een bron daar rapporteert:

“De situatie in Australië is nu erg slecht. Prijzen voor voedsel, benzine en huishoudelijke artikelen gaan wekelijks omhoog. De inwoners worden gek. Alle gevaccineerde mensen hebben hun zelfbeheersing verloren. Ze veroorzaken gevechten in supermarkten zonder duidelijke reden. De politie staat er bij en kijkt toe. In Melbourne gebeuren elke dag auto-ongelukken.” Hij noemt deze incidenten “vaxidenten.”

Hij gelooft dat er al snel een revolutie zal komen zodra de inwoners niet veel meer kunnen verdragen van het “aandraaien van de duimschroeven tegen de mensen”.

Hij voegt eraan toe “Australië kan de katalysator zijn die de wereldwijde revolutie begint. De woningmarkt is tot stilstand gekomen aangezien de rentetarieven van 3% naar 6% gingen en mensen de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. En dus kunnen de banken geen hypotheken verkopen.” 

Om te begrijpen wat voor soort regering de Australiërs mee te maken hebben, bekijk dan deze video van de door de KM-gecontroleerde Australische regering. Is dit een echt mens? Het lijkt en klinkt als een door demonen bezeten menselijke robot.

De door demonen bezeten mensen zitten ook in andere Westerse regeringen. Maria Leptin, president van de Europese Onderzoeksraad, zei tegen het WEF dat pogingen om de hele bevolking te vaccineren niet gezien zouden moeten worden als een wetenschappelijke inspanning maar als een oorlog. WEF slaaf Castrudeau probeert dus nog steeds om Canadezen tot vaccinatie te dwingen.

Hun Satanische dienaar Lula van zijn kant zegt dat Braziliaanse inwoners alleen financiële hulp van de regering kunnen krijgen als ze gevaccineerd zijn.

Dit komt op hetzelfde moment dat het bewijs dat de vaccins schadelijk zijn niet meer te ontkennen valt. Daarom moeten we deze mensen verwijderen.

Als je religieus van aard bent lijkt het alsof de KM in Brazilië goddelijke interventie heeft opgeroepen want het standbeeld van Christus de Verlosser van de Andes in Rio de Janeiro werd na Lula’s vaccinatie-aankondiging meerdere keren door bliksem getroffen.

Oké, met die vermelding van een bovennatuurlijk element, laten we eindigen met nog een blik op project blue beam. We zagen dit oude artikel over de Gemini IV missie van 1965 die een mysterieus wit cilindervormig object vastlegde. Precies op tijd voor alle verslagen over  cilindervormige UFO’s die neergeschoten zijn.  

Ook China is nu betrokken bij de Blue Beam propaganda. Volgens China’s spreekbuis The Global Times, staat hun regering op het punt om zondag een UFO neer te schieten boven Shandong, een provincie aan de oostkust van China..  

https://www.express.co.uk/news/world/1733892/china-UFO-beijing-airspace-US-warplane-shoots-down

Dit is wat een van onze UFO-bronnen te zeggen had over de recente explosie van ruimtenieuws: “De mainstream media en de regeringen doen een poging om ons erover te informeren, een teken dat het hen voordeel oplevert. Ze verhullen absoluut iets heel groots dat op het punt staat te gebeuren.” 

Dit “heel grote iets” kan impliceren dat de religieuze kaart wordt uitgespeeld. Praktisch alle religies aanbidden buitenaardsen of geloven in buitenaardsen en ze weten dat niet eens:

Het Christendom – Vereert Jezus – Johannes 8:23 “Ik ben niet van deze wereld.”

De Islam – De Profeet Mohammed was alleen aan het mediteren in de grot van Hira toen de engel Gibreel (niet van de aarde) naar hem afdaalde (van boven naar beneden kwam) en hem vertelde de woorden van Allah (God) te “reciteren” of te “Iqra” [betekent ook reciteren].

Het Hindoeïsme – Hindoes geloven dat de Kosmos is bevolkt met talloze deities en spirituele wezens – goden en godinnen, of deva’s [buitenaardsen] – die actief invloed uitoefenen op de wereld en die in wisselwerking staan met mensen.

En na die opmerking zijn hier de laatste waarnemingen van engelen, djinns, deva’s of UFO’s, afhankelijk van je levensopvatting: 

1. Vreemde UFO’s boven Duitsland en Zwitserland

2. Een heel snel bewegende UFO 

3. UFO drone boven Wichita, Kansas, 4 januari 2023

4. UFO boven de Golf van Mexico, 29 december 2020

5. Soortgelijk ruimtevaartuig, gezien boven Alaska en Columbia 

Onthoud dit echter mensen, taart op tafel is veel belangrijker dan taart in de lucht.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *