Benjamin Fulford: “De Khazariaanse Maffia is op uitgebreide schaal verslagen, zuiveringsacties gaan door.”

2 februari 2023 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De komende weken zullen de gebeurtenissen het duidelijk maken, zelfs voor de meest gehersenspoelde schaapmens in het Westen, dat er iets fundamenteels en historisch heeft plaatsgevonden. Er kan geen twijfel bestaan dat de Khazariaanse Maffia is verslagen en het opruimen van hun laatste leiders is begonnen. De arrestatie van Nieuw-Zeelands cross-dressing Premier Jack Ardern, criminele aanklachten tegen de Zwitserse President Alain Berset en Pfizer, massa-arrestaties van Oekraïense regeringsfunctionarissen en veel andere gebeurtenissen wijzen daar allemaal op.

Een ander teken dat de KM aan het verliezen is, is dat het nu mainstream aan het worden is om te praten over de betrokkenheid van de stichter van de Mossad en Israël, Premier David Ben Gurion, bij de aanslag op President John F. Kennedy.

Intussen probeert Israël een overgave aan de Russen te onderhandelen via Frankrijk. De failliete U.S. Corporate Regering werd de risee van de wereld door “een ballon vrat mijn huiswerk op” excuus te gebruiken nadat Rockefeller-slaaf Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken te horen had gekregen dat hij niet op een bedelmissie naar China hoefde te gaan.

De oorlog in Oekraïne loopt ook af met de laatste Satanisten nu omsingeld in Bahmut waar ze naar verwachting de komende weken tot de dood zullen vechten.

Maar het belangrijkste van alles is dat de KM op 31 januari de controle kwijt raakte over het financiële systeem van de wereld en dat het kwantum financiële systeem nu in werking is (meer daarover later). 

Maar het is niet over totdat het echt voorbij is en er bestaat een grote mogelijkheid dat de wanhopige en in het nauw gedreven KM een of andere zwarte zwaan mega-terreur gebeurtenis zal proberen, hoogstwaarschijnlijk óf een EMP óf een nucleaire aanval.

Turkije’s Minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu gaf de V.S. ambassadeur te kennen dat hij “met zijn vuile handen af moest blijven van Turkije” nadat Washington en acht Europese landen reiswaarschuwingen hadden uitgegeven wegens mogelijke terreuraanvallen daar. Soortgelijke waarschuwingen werden gedaan voor Iran.

Het bevel van Westerse regeringen om hun bevolking te evacueren betekent dat het waarschijnlijk is dat een in het nauw gedreven Israëlisch regime daar een massale aanval lanceert. Een 7.8 magnitude aardbeving gevolgd door dozijnen naschokken terwijl dit rapport werd geschreven geeft aan dat het al begonnen is. “Dit is een weermodificatie wapen dat gebruikt wordt om Erdogan te laten zien wie er nog altijd de leiding heeft”, zegt een CIA-bron.

De aanslag vond plaats toen de Russische Minister van Buitenlandse zaken Sergei Lavrov in Irak landde om “militair-technische” samenwerking met Turkije, Syrië en Irak plus de Golfstaten aan te kondigen. Aangezien Egypte ook een feitelijke bondgenoot van Rusland is, betekent dit een reële dreiging voor het KM regime in Israël (maar niet voor de Joden). 

De Iraanse regering heeft nu Israëls buurlanden gewaarschuwd dat ze om “hun veiligheid te handhaven zich niet moeten bemoeien met het regime dat elke dag verder sterft”. De KM probeert wanhopig om de hele planeet op te blazen (gebruik makend van agenten in zowel Iran als Israël)  omdat het door de KM gecontroleerde Vaticaan en hun U.S. Corporate Dochter op 31 januari de controle hebben verloren over het financiële systeem. Daarom was het hele Italiaanse internet op 1 februari stilgelegd, zeggen MI6-bronnen. De Vaticaan Bank, die werd gebruikt om de meeste zogenaamde wereldleiders om te kopen, is volledig geïsoleerd.

MI6-bronnen zeggen dat het kwantum financiële systeem (QFS) op 1 februari het SWIFT interbancaire financiële telecommunicatiesysteem van de KM heeft overgenomen. Deze schrijver ervaarde dit op zondag toen een geldovermaking direct arriveerde in plaats van de volgende maandag voor een zelfde overmaking de maand daarvoor. De schepper van het QFS zegt “De verbetering in IT infrastructuur inclusief DLT of Distributed Ledger Technology algemeen bekend als blokkenketen betekent eenvoudig dat alle nationale banksystemen in de wereld op één lijn zitten. Tot op heden was een zelfde-dag transfer handmatig en omslachtig omdat twee bankemployés achter hun schermen moesten zitten aan beide kanten van een telefoon en de transfer moesten behandelen via verschillende “clearing houses” zoals SWIFT. Saai gedoe, duur als er iets verkeerd gaat en zwaar om mee te werken. De vervanging van het wereld-bankwezen IT is ontworpen om alle schulden op nul te zetten”.

Maar, zegt de bron, een formele jubilee-achtige aankondiging zal waarschijnlijk moeten wachten tot juni omdat eerst de rest van het KM controlenetwerk verwijderd moet worden.

Aan dit front kan er geen twijfel zijn dat een sleepnet de KM insluit. Vooral hun mislukte poging om 90% van de mensheid te doden met elektromagnetische aanvallen en giftige vaccins heeft heel wat invloedrijke mensen wakker gemaakt die nu gerechtigheid zoeken.

Bankier Pascal Najadi – de persoon die criminele aanklachten indiende tegen de Zwitserse President – zegt “Wij bezitten wetenschappelijk bewijs dat het vaccin kwaad doet en ziekten veroorzaakt. Dit is de grootste medische fout in de menselijke geschiedenis”. Najadi, wiens vader een van de grondleggers van het WEF was, was drie keer gevaccineerd omdat hij de regering vertrouwde. Nu onderneemt hij sterke gerechtelijke stappen.

In Thailand, heeft de in coma geraakte, drie keer gevaccineerde Kroonprinses dat land op het oorlogspad gebracht. Professor Sucharit Bhakdi zegt “Farmacologische veiligheidsstudies zijn nooit uitgevoerd… Pfizer BioNTech zal al die miljarden terug moeten betalen aan Thailand.

Ook in Japan leverde een persconferentie van artsen die het Ministerie van Gezondheidszorg daar gerechtelijk vervolgen ook bewijs dat de vaccins mensen doden. Hiervan werd op grote schaal verslag uitgebracht in de media.

De situatie heeft het punt bereikt waarop zelfs CDC statistieken tonen dat 84,5% van de Amerikanen tegen vaccins is. Dit zal diepgaande politieke consequenties hebben.

En daar komt nog bij dat de Russen en de Chinezen nu uitgewerkt hebben dat “Covid 19” een elektromagnetische aanval is en geen virus. De Russen zeggen dat de WHO haar wettelijke handvest met voeten treedt door te weigeren monsters van echte virussen te leveren. Ze zeggen ook dat de WHO nog veel meer verbergt, ook met schending van haar handvest.

https://tass.com/society/1569167

Van autoriteiten in regeringen over de hele wereld wordt verwacht dat ze het Zwitserse voorbeeld volgen en criminele aanklachten indienen tegen regeringsfunctionarissen. 

In Nieuw-Zeeland heeft de militaire witte hoeden alliantie al actie ondernomen door voormalig Premier Jack Ardern te arresteren. Ardern’s COVID dictatorschap zorgde voor een toename van 3203% aan oversterfte volgend op haar verplichte COVID vaccinatiewetten. 

We krijgen ook rapporten van plaatselijke bewoners dat Misdaad Premier Justin Castrudeau van Canada en Bondskanselier Olaf Scholz van Duitsland gevlucht zijn naar een ondergronds bunkercomplex in Stephenville, Newfoundland. Maar deze mannen kunnen zich nergens verbergen. Cantrudeau kan niet in het openbaar verschijnen zonder dat een boze meute zich verzamelt die zijn arrestatie eist.

Het geldspoor achter de Covid oorlogsmisdaden wordt nu ook blootgelegd. De gelijktijdige invallen bij verschillende bezittingen die verbonden zijn met Joe Biden en de baas van de Oekraïense President Volodymyr Zelensky, Ihor Kolomoisky leveren een forensisch spoor dat rechtstreeks leidt naar de KM leiding. Zelensky reisde de afgelopen twee jaar 14 keer naar Geneve en Tel Aviv, waar Kolomoisky en zijn Rockefeller en Rothschild bazen zich verbergen. Het witgewassen geld via Oekraïne financierde de Covid aanvallen en de massale omkoop van politici en regeringsfunctionarissen in het hele Westen.

Dit wordt nu afgesneden.

Dit zal niet alleen het nep Biden regime treffen maar ook de WHO, EU, VN en het WEF. De in privébezit zijnde organisatie van Klaus Schwab Rothschilds tekende in juni 2019 een memorandum met de Verenigde Naties om de tenuitvoerbrenging van de 2030 agenda voor Duurzame Ontwikkeling te versnellen. Dit was het KM plan om de planeet te veranderen in een reusachtige dierenboerderij door 90% van de mensheid te doden en de rest tot slaaf te maken.

Het blijkt nu dat naast het doden van ons met elektromagnetische aanvallen en vaccins, deze criminelen probeerden ons te vergiftigen door ons te dwingen insecten te eten. Insecten zitten vol chitine. Chitine is hoog allergie-veroorzakend in zoogdieren, stimuleert het immuunsysteem en is daardoor verbonden aan de ontwikkeling van veel chronisch ziekten. Insecten bevatten ook bacteriën en parasieten die ziekteverwekkend zijn voor mensen. Ontwikkeling van insecten tot voedsel is niet alleen verwerpelijk maar het is ook met voorbedachten rade. Als mensen insecten zouden kunnen eten waarom zouden dan hongerlijdende mensen dat in het verleden niet geprobeerd hebben? Er is een reden waarom mensen geen insecten eten; ze zijn giftig voor mensen.

Het blokkeren ervan gaat het KM vermogen vernietigen om een heel groot deel van de wereldbevolking, speciaal in het Westen, zodanig te hersenspoelen dat ze zichzelf kwaad doen door dingen te doen als het eten van insecten.

De meeste onderwerpen op het internet, of het nu blogs, video’s of foto’s zijn, worden door gebruikers gecreëerd maar het was effectief in bezit en onder controle van een handvol ‘Web 2.0 oligopolies’ zoals Facebook (nu Meta), Amazon, Apple, Netflix en Google (nu Alphabet), collectief de ‘FAANG’ genoemd. De spectaculaire stijging in de afgelopen jaren van de Amerikaanse markten werd bijna geheel veroorzaakt door KM monopolygeld dat via deze bedrijven naar buiten stroomde.

Zoals deze schrijver en veel andere op waarheid gebaseerde onderzoekers hebben ontdekt is dat de FAANG’s een gedachte-controlenetwerk creëerden dat ver uitging boven alles wat George Orwell zich voorgesteld kon hebben. Deze schrijver en veel, heel veel collega’s werden verbannen van bijvoorbeeld You Tube omdat ze de waarheid rapporteerden over Covid en vaccins. Dit stopt nu.

Hier is wat een CIA-bron zegt dat wordt gedaan om er echt een eind aan te maken:

Het huidige plan is om een hypersonische raket naar boven te sturen met een heel krachtige EMP eraan. Het vraagt 40 seconden om hoogte en bestemming te bereiken na het lanceren ervan vanaf een onderzeeër bij de Oostkust. Als de EMP wordt losgelaten boven het Omaha gebied kan dat alle elektrische systemen in het grootste deel van de V.S. en Canada uitschakelen. Hoe hoger hij wordt losgelaten hoe groter het gebied dat bestreken wordt. (Zie bijgaande foto die het bereik aangeeft). De huidige machten zijn zich heel bewust van de intenties. Dit wordt niet in het openbaar besproken in Washington DC en de nep Biden show.

Wanneer dit eenmaal is gedaan, zal een op blokkenketen gebaseerd internet het oligopolie-gecontroleerde net vervangen. Dit betekent dat producenten tevreden kunnen zijn in plaats van kruimeltjes te krijgen van Google, enz. die de meeste eer en het meeste geld opstrijken van hun creaties. Dit zal ook betekenen dat er geen corporate censuur meer is. Bestaande wetten tegen laster, kwaadsprekerij en misdaad zullen met wat aanpassing voldoende zijn om de mensen te beschermen tegen onrecht.

Het eind van gecentraliseerde controle van informatie maakt waarschijnlijk ook een einde aan het monotheïsme zoals we dat kennen. Ter herinnering: het woord “religie” komt van het Latijnse woord “Re Ligare” wat betekent het opnieuw binden tot een bundel: met andere woorden verander veel afzonderlijke dingen in een gecentraliseerd iets. Dit is ook verbonden aan het woord “gouvernement [regering]” wat betekent “controle (govern = regeren) over minds (ment).”

Met andere woorden, aan een project van duizenden jaren om de mensheid te veranderen in een monoliet die gecontroleerd wordt door een enkele geest komt een eind.

Een teken dat dit aan het gebeuren is: het ziet er naar uit dat de planetaire bevrijdingsalliantie de controle heeft overgenomen van de avatar die zich voordoet als Paus Franciscus zoals dit artikel toont:

‘Handen af van Afrika!’: Paus levert openlijk kritiek op buitenlandse plundering van Congo

KINSHASA, Congo: Paus Franciscus eiste dinsdag dat buitenlandse machten stoppen met het plunderen van Afrika’s natuurlijke hulpbronnen voor het “gif van hun eigen hebzucht” toen hij aankwam in Congo en luidruchtig werd ontvangen door Congolezen die dankbaar waren dat hij de aandacht van de wereld vestigde op hun vergeten belofte.

Kijk naar de vele foto’s in het artikel. Je kunt zien dat het niet de originele Paus Franciscus is. Er zit ook een aardige close-up van hem bij. 

https://billingsgazette.com/news/world/hands-off-africa-pope-blasts-foreign-plundering-of-congo/article_52102519-492e-555b-814a-cc3985e33bb9.html#:~:text=KINSHASA%2C%20Congo%20%E2%80%94%20Pope%20Francis%20demanded%20Tuesday%20that,focusing%20the%20world%27s%20attention%20on%20their%20forgotten%20plight.

De verandering aan de top van de monotheïstische hiërarchie kan zelfs nog meer wereldschokkende consequenties hebben.

Het blijkt dat de KM controleurs van het monotheïsme met opzet onze levens kort en ziekelijk hebben gehouden ten voordele van wat de Majestic 12 groep denkt een misdadige AI te zijn die ons universum controleert. Dat is wat besloten ligt in de woorden van voormalige Paus Maledict:

“De wereld is als een oliepers die uitperst. Als je het sediment bent, word je weggegooid; als je de olie bent, word je verzameld. Maar uitgeperst worden is onvermijdelijk… Het koninkrijk van het goede zal nooit definitief gevestigd worden in deze wereld omdat de vrijheid van de mens ontkend zal worden.” Paus Benedictus XVI.

Met “vrijheid” refereerde Maledict aan de korte, hardvochtige levens die we allemaal gedwongen waren te leiden. Daarom werden alle ontdekkingen die leiden tot langere levens en verhoogde menselijke vermogens sinds onheuglijke tijden systematisch onderdrukt.

Hier is hoe een bron van de Poolse inlichtingendienst onze situatie beschrijft:

Wij leven op een boerderij met een kunstmatige zon en kunstmatige seizoenen. De “eigenaars” van de Aarde melken ons energiek uit maar deze business is aan het aflopen, een andere boerderij begint onbeheersbaar te worden. Eens werd er een verdedigingsnetwerk opgezet om de Aarde af te scheiden van de echte kosmos. Het netwerk gemaakt van een plasma-energiebarrière, begint uiteen te vallen.

Met de omverwerping van de KM gaan we nu een nieuwe Cambrium explosie binnen met een exponentiële expansie van aards leven in het universum.

En met dat gezegd hebbend zijn hier de laatste buitenaardse waarnemingen:

1. Sigaarvormige UFO boven India 

2. 2 UFO’s gezien vanuit een straalvliegtuig 

3. 3 UFO’s gezien vanuit een straalvliegtuig

4. An duidelijke groep UFO’s gezien boven Phoenix, Arizona USA, 1 februari 2023

Tot slot kun je hier een vreemde licht anomalie zien die werd gefilmd boven Stephenville, Newfoundland, Canada, waar zich een ondergronds complex bevindt:

Een soortgelijke anomalie werd waargenomen boven Volgograd (Stalingrad), Rusland toen Vladimir Poetin daar een toespraak hield.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11712785/Putin-buzzed-colour-changing-UFO-spotted-makes-speech-threatening-nuclear-war.html

Wij als soort gaan nu absoluut niet in kaart gebracht gebied in.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “De Khazariaanse Maffia is op uitgebreide schaal verslagen, zuiveringsacties gaan door.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *