Benjamin Fulford: “Oekraïne is gevallen, Israël en Zwitserland volgen.”

30 januari 2023 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Belangrijke overwinningen van de planetaire bevrijdingsalliantie zijn nu onmogelijk te ontkennen. De Angelsaksen, Russen en Chinezen hebben een deal over Oekraïne

bereikt en zijn nu klaar om de resterende bastions van de Khazariaanse Maffia in Zwitserland en Israël uit te schakelen. Zodra deze controlecentra opgeheven zijn, zal de definitieve bevrijding van de Verenigde Staten plaatsvinden, wat wereldvrede mogelijk maakt.

Deze virale video met meer dan 20 miljoen bezichtigingen van een Pfizer leidinggevende die door het lint gaat is een goed bewijs van hoeveel controle de Rockefeller/Rothschilds al verloren hebben:

Omdat we aannemen dat de meesten van onze lezers deze video al gezien hebben, zullen we ons concentreren op de belangrijke feiten die erin onthuld worden. Deze zijn dat Pfizer publiekelijk heeft toegegeven dat ze virussen creëren om vaccins te verkopen en dat Google en Twitter de waarheid over Covid- en Vaccin-misdaden niet langer censureren.

Als gevolg hiervan bereikt informatie zoals deze nu de schaapachtige mensenmassa:

Een Israëlische studie over 700,000 personen liet zien dat de mensen die dubbel gevaccineerd zijn, 27 keer meer kans hebben om opnieuw geïnfecteerd te raken met COVID, en gegevens van Engeland, Schotland en de Noordelijke landen in Europa laten zien dat mensen die drie keer gevaccineerd zijn meer kans hebben om te sterven. – Richard Urso MD

https://mobile.twitter.com/richardursomd/status/1617965413589192705

Ook schokkende nieuwe, collegiaal getoetste studies hebben onthuld wat velen van ons al vanaf het begin wisten: 5G straling is niet alleen verbonden met de Covid-19 pandemie, het zet het lichaam in feite aan om nieuwe virussen en ziekten te creëren, inclusief coronavirussen.

En voordat de mainstream media deze studie in handen krijgen en de massa’s overtuigen dat het onbelangrijk is, moet je weten dat dit door vakgenoten beoordeelde, wetenschappelijke studies zijn, gepubliceerd op de website van het National Institute of Health.

Dit betekent dat niet alleen de farmaceutische bedrijven maar ook de IT bedrijven betrokken waren bij een poging tot moord op een groot deel van de wereldbevolking. Dit soort informatie komt nu naar buiten in de mainstream omdat de KM de controle aan het verliezen is over de Fortune 500 bedrijven.

Maar het verhaal gaat veel dieper dan dat. De reden waarom Westerse medicijnfabrikanten gedwongen worden om ziekten te creëren en dan de medicamenten ervoor te verkopen, is dat het ze verboden is om medicijnen te produceren die ons intelligenter, blijer, sterker, enz. maken. Een leidinggevende van een farmaceutisch bedrijf vertelde me eens dat niets gemakkelijker zou zijn dan het maken van medicijnen die ons IQ zouden verhogen, maar dat het hen verboden was om dat te doen. Hij zei ook dat het maken van nieuwe recreatiedrugs die niet schadelijk zouden zijn “onvoorstelbaar gemakkelijk zou zijn”. De reden waarom atleten geen doping mogen gebruiken om zichzelf sterker, sneller enz. te maken is dezelfde.

Het is omdat de Octagon groep aan de top van de KM ons opzettelijk klein houdt als ras. Ze verbieden drugs en genetische veranderingen die het IQ, enz. zouden verbeteren. Ze houden ook met opzet onze levensduur kunstmatig kort zodat we niet genoeg tijd hebben om de controlematrix uit te werken waaraan we onderworpen zijn.

Met andere woorden het verslaan van de KM zal veel belangrijker zijn dan de val van de Sovjet Unie. Het zal alles veranderen. Er wordt gezegd dat computers elke twee jaar kunnen verdubbelen in processingvermogen. Mensen zouden hetzelfde kunnen doen als ze dat zouden willen en mogen.

We staan ook op het punt om bevrijd te worden uit afschuwelijke slavernij. Bijvoorbeeld: de Amerikaanse regering heeft kinderhandel gesubsidieerd in alle 50 staten. Dit is dankzij de “Adoption and Safe Families Act”, tot wet getekend in 1997 door Bill en Hillary Clinton Rockefeller. Meer dan $80 miljard per jaar wordt door de Federale Regering uitgegeven aan dit programma om staten meer dan een miljoen dollar te geven voor elk kind dat ze weghalen bij een gezin. De regering zelf geeft toe dat 83% van de kinderen wordt weggehaald onder valse voorwendselen.

Het is ook gebleken dat ze valse drugtests hebben gebruikt om het erop te doen lijken dat de ouders “drugsverslaafden” waren bij wie de kinderen weggehaald moesten worden.

https://www.rt.com/news/570628-drug-tester-fraud-probe-custody/

De marteling en moord van deze kinderen (om adrenochrome te oogsten) werd op video opgenomen en gebruikt om een enorm blackmaildossier van makelaars in de macht in het Westen te creëren. Er bestond ook een grote homoseksuele verkrachtings- en chantagekring die bestond naast de kindermoordenaars.

Voor degenen die hier meer over willen weten, deze video spreekt over de bizarre en anale seksrituelen van de Satanisten.

Mensen die niet betrokken waren bij deze chantagemisdaden werden buiten de topbanen gehouden terwijl de schuldigen opklommen naar de top. We weten nu dat er meer dan 400.000 van deze chantagedossiers zijn, wat verklaart waarom het zo moeilijk is om het moeras te draineren.

Maar het moeras wordt gedraineerd. Speciale Westerse en Russische militaire eenheden van de witte hoeden werken nu samen in operaties tegen het Vaticaan en de Octagon hoofdkwartieren in Zwitserland, dankzij gedetailleerde informatie over hun leiders.

Bijvoorbeeld: een insider die deelnam aan “rituelen die ’s avonds werden uitgevoerd in donkere kamers” onder toezicht van Klaus Schwab Rothschild bij het Wereld Economisch Forum in Davos, Zwitserland, zegt “de energie van verdorvenheid en lijden heerst daar”. Op deze bijeenkomsten van de zichzelf noemde “Goden van Olympus”, zei Klaus Schwab “de oude wereld zal niet terugkomen” en verklaarde zichzelf als “Paus van de Nieuwe Wereldorde”. Schwab zei tegen de deelnemers dat ze zich “als goden konden beschouwen”. Hij zei dat het WEF vijf crisissen had gecreëerd om te bewijzen dat God niet bestond want als hij zou bestaan, zou hij ze hebben voorkomen. (Het is interessant om te vermelden dat enorme vluchten zwarte vogels, een voorbode van onheil, nu worden gezien boven KM bastions zoals Vaticaanstad en Kiev: Staat God op het punt om toe te slaan?).

Video Player: 

https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2023/01/Huge-flocks-of-crows-over-Kyiv-.mp4?_=5

WEF publicaties beschrijven deze crisissen als volgt:

“De focus van de wereldgemeenschap wordt gekanaliseerd in ‘overleving’ van de huidige crisis: zoals kosten van levensonderhoud, sociale en politieke polarisering, voedsel- en energievoorraden, matige groei en geopolitieke confrontatie.”

https://www.weforum.org/reports/global-risks-report-2023/

Tijdens de bijeenkomsten pochte Schwab ook dat “de Katholieke kerk aan het instorten is en dat de Paus er niet toe doet”. Vaticaan insiders bevestigen dat de acteur, die zich voordoet als Paus Franciscus, orders aanneemt van Schwab en de KM. Daarom publiceerde “Franciscus” een brief waarin staat “Omdat het Wereld Economisch Forum zijn vijftigste verjaardag viert, stuur ik groeten en respectvolle goede wensen naar iedereen die deelneemt aan de bijeenkomst van dit jaar.”

https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

Een van de sleutelfiguren achter de KM controle van de nep Franciscus en het Vaticaan is de in ongenade gevallen voormalig Aartsbisschop van Washington, Theodore McCarrick, die een enorme blackmail operatie leidt, volgens George Neumayer, een Amerikaans Katholieke journalist. “Teddy kan alle rijke prelaten in de ban van zijn blackmail krijgen om elke bisschop die hem trotseert te verbannen en financieel uit te hongeren: Hij leidt nog altijd dingen in de Kerk”, zei Neumayer. Neumayer werd op 19 januari vermoord terwijl hij in Afrika met een onderzoek bezig was naar de infiltratie van de Vrijmetselarij in de Kerk.

De mensen die hem vermoordden behoren tot de doelen van de speciale witte hoeden militaire eenheden. Ze zullen opgejaagd, gearresteerd en naar beneden gestuurd worden om hun meester te ontmoeten.

De US Marine Inlichtingendienst, een tak van de witte hoeden, heeft nu stappen ondernomen tegen andere topverraders zoals Michael Chertoff, Robert Mueller, Congresman Adam Schiff, Senator Mark Warner, Alex Soros, Senator Mitch McConnel en Special Council John Durham, aldus MI6-bronnen.

De Russen doen onafhankelijk ook het nodige  speurwerk. Yevgeny Prigozhin, oprichter van de Wagner groep zegt: “Ik heb getuigen die zich herinneren hoe CIA functionarissen Osama Bin Laden trainden en zakken vol geld en wapens naar ISIS brachten in Syrië en andere landen. Ze waren vogelvrijen en terroristen over de hele wereld aan het trainen zodat er overal problemen zouden zijn – in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika.”

Veel van deze criminelen zijn bij elkaar gebracht in Oekraïne waar ze systematisch opgejaagd en verwijderd worden.

Chinese bronnen schatten het totale verlies van het Oekraïense leger in de afgelopen 11 maanden van het conflict op 680.000 mensen. Dit betekent dat Oekraïne de oorlog al verloren heeft. 14-jaar oude jongens en oude mannen van de straat plukken en ze naar het oorlogsgebied sturen om afgeslacht te worden, zal dat niet veranderen.

De situatie heeft het punt bereikt waar zelfs oorlog stokende denktanks zoals de Rand Corporation minder agressief zijn ten opzichte van de oorlog. Men zegt: “studies van voorgaande conflicten en een diepgaand onderzoek naar het verloop van deze wijst erop” dat een “optimistisch scenario onwaarschijnlijk is”.

https://www.rand.org/content/dam/rand/pubs/perspectives/PEA2500/PEA2510-1/RAND_PEA2510-1.pdf

Vergeet niet dat Rand de fanatieke honden zijn die de V.S. in overweging gaven het op te nemen tegen een “middelmatig groot land” zoals Japan of Brazilië om haar economie te stimuleren.

Met andere woorden, ze zijn bullebakken die alleen iemand willen aanvallen waarvan ze zeker weten dat ze die aankunnen maar weglopen van werkelijke opponenten.

In feite zeggen MI6-bronnen dat de Angelsaksen en de Russen al een deal hebben bereikt over Oekraïne en dat als onderdeel hiervan de Westerse tanks die naar verluidt naar Oekraïne worden gestuurd, in werkelijkheid naar Rusland gaan.

Het hoofd van MI6 zegt:

We hebben terug gehoord van Moskou via een onofficieel communicatiekanaal, dat veel deskundiger is dan het diplomatieke communicatiekanaal, dat de Militaire inlichtingendienst het leger leidt en niet andersom.

De tanks die wij sturen, waar jij het over had, zijn heel goed uitgerust en we begrijpen dat het een soort technologie transfer overeenkomst was. Wat wij voorzagen is de begrenzing van Oekraïne langs de Dnieper van noord naar zuid, van Kiev naar de Krim en dat zal het einde ervan zijn, niet later dan maart. De tanks steunen in eerste instantie op artillerie om te penetreren en daarna op infanterie om vast te houden, de tanks breken alleen door, dat is alles waarvoor ze ontworpen zijn. Alle rivieroeververbindingen zullen opgeblazen worden om een soort ijzeren gordijn te creëren.

De Russisch Oekraïense Grote Brand is hun eigen “catfight” en anderen erbij betrekken zal eindigen in tranen, let op mijn woorden Benjamin. Boris Johnson had niet het recht daar te zijn vorige week. We hebben onze politici binnen moeten halen en ze de wet tegen oproer moeten voorlezen. Dit is weer zo’n soort KM pseudo Joodse Tom Whackery.

De KM wolf in Joodse schaapskleren bij wijze van spreken. Als je ook maar eventjes niet op ze let, zouden ze het brood uit je mond stelen, precies dezelfde schoften.

Met andere woorden het Westen zal werkeloos toezien terwijl Rusland de laatste Satanische eenheden in Oekraïne vernietigt.

Als een ander deel van het onofficiële communicatiekanaal met Rusland, gaf de wapenhandelaar Victor Bout zijn eerste interview aan een Westerse bron sinds zijn ontslag uit de gevangenis. Het loont de moeite om ernaar te luisteren.

In wezen zegt hij dat de V.S. $150.000 spendeerde om hem in de val te laten lopen en precies hetzelfde geheime plan gebruikte om vele andere mensen over de hele wereld in de val te laten lopen. Hij zegt ook dat wat het Westen [KM] met Rusland doet net zoiets zou zijn als dat Rusland eerst Mexico inneemt en dan probeert Californië, Florida, Nieuw Mexico en Texas weg te halen bij de Verenigde Staten.

Maar Bout had het niet over een ontmoeting in Pattaya, Thailand rond 2008 waar hij Sasha Zaric, ook bekend als Illuminatie Grootmeester Alexander Romanov een nucleaire kernkop liet zien die gestolen was uit de Russische Onderzeeër Kursk. Die kernkop werd later gebruikt voor de maart 2011 tsunami en nucleaire terroristische massamoordaanval op Japan. Hoe zit dat Victor, kun je hier alsjeblieft wat licht op werpen?

In elk geval zullen er ook gemeenschappelijke Russische en Engelse operaties zijn om het KM leiderschap in Zwitserland en Israël te onthoofden, volgens zowel MI6- als Russische FSB-bronnen.

Onnodig te zeggen dat de huisadressen van Schwab en andere zichzelf “goden van Olympus” noemende mensen bij hen bekend zijn.

Om het publiek voor te bereiden op Neurenberg-achtige oorlogsmisdaad tribunalen, worden de misdaden van de NAVO nu ook ter sprake gebracht in Parlementen en andere openbare forums over de hele wereld zoals deze video laat zien:

Video player: Video Player: https://telegra.ph/file/fa833c69d3c63b1dbc913.mp4?_=18

De KM windt zich op en probeert wanhopig hun al lang geplande Wereldoorlog III te beginnen met massale aanvallen op Syrië en Iran. Hierbij zijn honderden gevechtsvliegtuigen betrokken.

https://www.debka.com/launch-of-us-israel-juniper-oak-drill-tells-iran-us-strength-unabated-by-ukraine-war-or-china-threat/

Bronnen van de Iraanse inlichtingendienst zeggen dat Iran ook werd aangevallen door legers die uit Oekraïne komen. “Dit zal zware consequenties hebben voor de regering van Oekraïne”, zegt de bron.

Het maakt echter niet uit, deze aanval zal geen Wereldoorlog III starten omdat de krijgsmachten van de wereld de KM niet langer gehoorzamen.

De aanval op Iran was ook een wanhopige poging van het criminele KM regime van Benjamin Netanyahu om een burgeroorlog binnen Israël te voorkomen door een externe vijand op te roepen.

https://www.jpost.com/israel-news/article-729768

Maar het Joodse volk wordt zich bewust van de KM criminelen die zich in hun midden verbergen en zal ze opjagen en arresteren, beloven Mossad-bronnen.

De KM wordt ook gedwongen in de openbaarheid te treden. Vorige week trad de Anti-Defamation League [een Joodse, niet gouvernementele organisatie] officieel naar buiten ter ondersteuning van de Oekraïense Neo-Nazi’s. “We weten al vanaf het begin dat de KM ‘Joden’ altijd Nazi’s waren”, zegt een Mossad-bron. 

De wanhoop van de KM wordt ook veroorzaakt door het feit dat de wereld hun plan heeft verworpen om de controle over het financiële systeem te behouden met de introductie van hun merk van het beest centrale bank digitale valuta.

Daarom ging Rockefeller dienares Janet Yellen op bedeltrip naar Afrika. “Officieel was de trip bedoeld om de Afrikanen, inclusief gekozen beambten, bedrijfsleiders en boeren, ervan te overtuigen dat de V.S. uitziet naar een relatie op lange termijn op elk gebied,  van voedselveiligheid tot  elektrisering van het platteland.”

https://www.axios.com/2023/01/28/yellen-debt-ceiling-nervous-default-recession

Maar het werkelijke verhaal was dat Yellen de Afrikanen dreigde dat als ze de nieuwe digitale valuta niet accepteerden “een volledig in gebreke blijven van de V.S. zijn rimpeleffect zou hebben in de hele wereld, wat het lenen van geld duurder zou maken in sommige van de meest arme landen ter wereld”.  

Dit is natuurlijk een leugen, want wat er werkelijk zal gebeuren is dat al die uitbuitende IMF en andere leningen aan Afrika geschrapt zullen worden als deel van een jubilee. Daarna zullen de Afrikanen eindelijk een eerlijke prijs betaald krijgen voor hun arbeid en rijkdommen.

Het is niet alleen de V.S. regering die zijn betalingsverlichtingen niet kan nakomen. Leningen voor huizen en auto’s in de privésector leiden ook tot een implosie van het banksysteem.

Jeremy Cross, de president van een auto terughaalbedrijf, zegt dat hij niet genoeg repomannen [iemand die auto’s terughaalt bij mensen die ze niet (af)betaald hebben] kan vinden om aan de vraag te voldoen of voldoende ruimte te hebben om alle auto’s te herbergen waarvoor zijn bedrijf opdracht heeft gekregen om terug te halen.

https://www.zerohedge.com/economics/its-perfect-storm-more-americans-cant-afford-their-car-payments-during-peak-financial

Volgens het Bankrate’s Annual Emergency Fund Report, maakt 68% van de bevolking zich zorgen dat ze niet in staat zouden zijn om de kosten van hun levensonderhoud voor slechts één maand op te brengen als ze hun primaire bron van inkomsten zouden verliezen. En als het puntje bij paaltje komt is de meerderheid (57%) van de Amerikaanse volwassenen momenteel niet in staat om een onvoorziene gebeurtenis van $1.000 op te brengen.

Bijna driekwart, of 72%, van de gezinnen met middeninkomens zegt dat hun verdiensten achterblijven bij de kosten van levensonderhoud, ten opzichte van 68% een jaar geleden.

De situatie heeft het punt bereikt waarop miljoenen Amerikanen op het punt staan honger te lijden als hun voedselstempels stopgezet worden.

http://theeconomiccollapseblog.com/the-cost-of-living-has-become-extremely-oppressive-and-57-percent-of-americans-cannot-afford-a-1000-emergency-expense/

De Amerikanen, net als de Afrikanen, zullen ook bevrijd worden van schuldenslavernij en hun inkomen omhoog zien springen zodra de KM’s Federal Reserve Board parasiet is verwijderd.

Geconfronteerd met een militaire nederlaag, economische instorting en oorlogsmisdaad tribunalen is de grote vraag nu of de KM eindelijk zal proberen hun “buitenaardse invasie kaart” uit te spelen.

Bronnen van de Poolse inlichtingendienst zeggen dat “de G7 hun wapens van buitenaardse arsenalen zullen krijgen en ze op Rusland en Iran laten vallen omdat de V.S. en de E.U. marionetten van buitenaardse bezetters zijn.” Ze gebruiken een “dehumaniserend slavensysteem voor het verwerven van minder intelligente mensen zonder besef om hun dierlijke mentale instincten, te vergelijken met die van honden of reptielen, onder controle te houden, die getraind worden als soldaten om anti-menselijke beschikkingen uit te voeren.” Ze refereren hier aan wat bekend staat als gevallen engelen en hun menselijke slaven.

En over gevallen engelen gesproken, hier zijn de laatste verschijningen in onze luchten van bovennatuurlijke “entiteiten”.

Ook is hier het nieuwste bewijs dat het internationale ruimtestation nep is en dat wij zelf onder een soort quarantaine staan. Waarschijnlijk zal dat eindigen wanneer de satanisten zijn verslagen.

1. 4 UFO drones boven Lusaka, Zambia – 20 januari 2023

2. UFO boven Chili 

3.  Lichtschepen boven Canada 

4. Een multidimensionaal Lichtschip gezien boven Hawaii, 18 januari 2023 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *