Benjamin Fulford: “McCarthy gaat Biden vervangen als V.S. “president” terwijl de V.N. zich voorbereidt om naar Laos te verhuizen.”

16 januari 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er hebben de afgelopen week een paar tektonische verschuivingen plaatsgevonden in de Geopolitieke machtsstructuur. Het gevolg zal zijn dat de breed verachte avatar “Joe Biden” zal worden vervangen als V.S. President door House Speaker Kevin McCarthy; zeggen Pentagon- en MI6-bronnen. Ook zijn serieuze voorbereidingen begonnen om het V.N. hoofdkwartier te verhuizen van New York naar Laos, zeggen CIA-bronnen in Laos.   

Deze veranderingen vinden plaats terwijl de hoofdschuldigen voor de huidige slecht functionerende staat van de wereld zich verzamelen in Davos Zwitserland voor het congres van het Wereld Economisch Forum. Terwijl dit rapport op het punt stond online te gaan, zeggen CIA-bronnen dat het hoofd van deze organisatie, Klaus Schwab Rothschild de opening van de WEF-conferentie in Davos vandaag zou missen “vanwege een gezondheidskwestie”.

Maar dit kan een desinformatieval zijn, ontworpen om de geloofwaardigheid van deze nieuwsbrief af te breken door hem of een avatar te laten verschijnen nadat wij zijn afwezigheid rapporteerden. Het WEF was niet beschikbaar voor commentaar. Hoe dan ook, de criminelen die in Davos bij elkaar zijn hebben de strijd om planeet aarde verloren; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Wat we weten is dat de hele Hitler/Rockefeller tak van de heersende klasse de macht heeft verloren. Dit betekent dat afstammelingen van Adolf Hitler en John Rockefeller I waaronder Angela Merkel, Hillary Clinton, Barack Obama, David Rockefeller Jr. enz. ontdaan zullen worden van alle macht en titels, zeggen MI6-bronnen.

Om te bevestigen of dit waar is, moeten we openbare verwijdering zien van Rockefeller Avatar “President Joe Biden” en de rubber masker dragende bedrieger Paus Franciscus. Er zijn tekenen dat dit gebeurt. In de V.S. heeft een gevecht om de macht geleid tot een compromis waarin noch Donald Trump noch Joe Biden aan de macht zal zijn. Het Hooggerechtshof verwierp de Brunson zaak om de 2020 verkiezingen teniet te doen omdat het Donald Trump zou hebben geïnstalleerd als president. De reden is dat de Donald Trump die sinds januari 2020 in het openbaar is verschenen een vaccin-pushende bedrieger is. De echte Donald Trump, wiens zoon Barron schade ondervonden heeft van vaccinaties, er hevig tegen is. Dit betekent dat als het Hooggerechtshof Trump hersteld zou hebben in het presidentschap, de avatar Joe Biden, die opdrachten kreeg van de Rockefellers, vervangen zou zijn door een Trump avatar die opdrachten kreeg van de Rothschilds.

Dus werd er serieus gekoehandeld in de 15 stemrondes die nodig waren om Kevin McCarthy speaker van het huis de maken. McCarthy werd o.a. gedwongen om te beloven hoorzittingen te houden over hoe de FBI werd veranderd in een kwaadaardige macht die Amerikaanse patriotten onderdrukt.

De laatste informatie die we hebben is dat Joe Biden verwijderd zal worden samen met Kamala Harris, de tweede in lijn voor het presidentschap. Dat zou McCarthy president maken maar alleen als een interim figuur die toezicht zou moeten houden op nieuwe en eerlijke verkiezingen. In zo’n verkiezing zou de echte Donald Trump kandidaat zijn.

Daarom zien we nu krantenkoppen zoals deze verschijnen in de corporate propaganda media:

Voormalig Clinton Adviseur David Gergen zegt dat Biden het risico loopt dat “de vloer met hem wordt aangeveegd” door de Documenten Zaak: ‘Heel, Heel Grote Zaak.

Dit toont dat ze het “documenten in de garage” verhaal gaan gebruiken in plaats van kinderverkrachting en moord of het uitverkopen van de V.S. regering aan gangsters in Oekraïne als excuus om een eind te maken aan de Biden klucht. Om nog maar eens te bevestigen dat dit een klucht is, zie hoe in deze video de nep Biden niet met zijn ogen knippert. Hoogstwaarschijnlijk is het een Computer Graphics beeld.

Deze stomme show kan niet veel langer meer duren.

We zien ook een heel sterke campagne om “Paus Franciscus” te verwijderen. Daarom zien we dat nieuws over een samenzwering om hem te verwijderen, “serieus begon” direct nadat Paus Benedict (Maledict)  XVI op 31 december was overleden.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11614445/Conservatives-wage-secret-plan-liberal-pontiff-stress-step-down.html

De plotselinge dood van het hoofd van de Vaticaan Bank, Kardinaal George Pell, is waarschijnlijk gerelateerd aan deze strijd. Pell was een bondgenoot van de echte Paus Franciscus die de bedrieger Franciscus openlijk afkraakte als een “ramp” en een “catastrofe”. Hoe dan ook, P3-bronnen zeggen dat de nep Franciscus al zijn verschijningen in het openbaar voor een aantal dagen heeft gecanceld vanwege “een mysterieuze ziekte”.

Wat we zeker weten is dat in de afgelopen weken een soort zuivering in de hoogste machtsniveaus heeft plaatsgevonden met de dood van de top Chinese manipulator van de macht Jiang Zemin, Koningin Elizabeth II, Evelyn de Rothschild, Paus Benedictus, enz.

We horen ook dat dit allemaal te maken heeft met het feit dat een nieuwe M1 of hoofd van de commissie van 300 en controleur van het wereld financiële systeem is gekozen.

Wij hebben contact gehad met deze persoon, die een Europese Koninklijke is waarvan je waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord. Deze persoon zegt: M1 betekent gewoon Monetair Eén of de wereldwijde garantie van de banken in de wereld… Monetair Eén is gewoon een wettelijke ondertekenaar voor alle andere schulden. Je kunt schuld van een land niet toeschrijven aan dunne lucht dus moet ze ergens bij iemand eindigen.”

De nieuwe M1 zegt dat het grootste obstakel voor een jubilee en het vestigen van een meritocratisch toekomst planningsbureau een “impasse is die komt van de vijfde kolonne binnen MI6.” Deze groep is verbonden aan de Illuminatie en is upset over onder andere het algemeen gebruik van Koning Charles III als het gezicht van de Britse Monarchie vanwege zijn beweerde betrokkenheid bij de moord op Prinses Diana.

Charles brengt het volgende verhaal naar buiten:

“De Iraanse militaire geheime dienst (waarschijnlijk aangezet door de Pakistaanse Inlichtingendienst) vermoordde Dodi Fayed, de zoon van de toenmalige eigenaar van Harrod’s shop in Londen… Diana stierf niet door een moord maar als een bijkomstige consequentie van de aanslag op de hoofdpersoon vanwege het witwassen van geld verbonden aan wapenhandel… noch Hare Majesteit de Koningin, Hare Majesteit’s Gemaal Prins Philip, noch ikzelf hebben hier een hand, actie of deel in gehad.”

De bron geeft toe dat “MI6 in feite zorgde voor een optisch instrument van militaire kwaliteit dat voldoende belemmerend was om een verkeersongeluk te veroorzaken” en dat nu bij ons bekend is dat het hoofd van MI6 Sir John Scarlett“ zich binnen een straal van 1,5 km van het misdaadtoneel bevond”. Maar, het voormalig hoofd van MI6, Dr. Michael Van de Meer zei dat Diana’s dood een eremoord was die plaatsvond omdat ze zwanger was van Fayed’s tweeling en zich zou gaan bekeren tot de Islam.

Hoe dan ook, aannemend dat MI6 onafhankelijk handelde zonder de kennis van enig lid van de Britse Koninklijke familie, als een dispuut hierover het begin van een nieuw financieel systeem en een nieuw tijdperk in de weg staat, dan is een of andere procedure nodig om dit obstakel te omzeilen. Kennelijk wil Prins William de troon niet overnemen van zijn vader en dus kan Engeland misschien een Koning Harold hebben voor het eerst sinds 1066 terwijl de mysterieuze M1 de werkelijke macht achter de troon blijft. Dit is iets voor de Geheime Raad om te beslissen en de rest van de heersende klasse zal met die beslissing mee moeten gaan.

Er bestaat ook een heel reële mogelijkheid van een algemene opstand tegen de bloedlijn regerende klasse in het Westen. De voortdurende economische neergang en de bijverschijnselen van de vaccinatie en pandemie zwendel maken een bloedige revolutie in toenemende mate waarschijnlijk.

De gnostische illuminatie zijn absoluut op het oorlogspad. De nieuwe M1 zegt “David de Rothschild vertelt me dat deze zogenaamde Illuminatie in feite hebben geprobeerd om contact met mij op te nemen… Mijn Instagram account werd overstroomd met uiteenlopende zinspelingen op heel beroemde mensen en dit gebeurde allemaal in de laatste paar dagen of zo ondanks een strikt persverbod over camera’s of enige andere poging om contact met mij op te nemen via een achterdeurtje, dus heb ik onmiddellijk de hulp van MI6 en de SAS ingeroepen als mijn lijfwachten.”

Hier is een boodschap die wij kregen van de Illuminatie:

Kardinalen binnen het VATICAAN bereiden zich voor op de verwijdering van de 33ste graad Vrijmetselaars inclusief de JEZUITEN PAUS. DIT BERICHT IS VOOR DE WERELD DAT DE 33ste VRIJMETSELAARS JEZUITEN NIET LANGER DE CONTROLE HEBBEN IN DE HOOGSTE COMMANDONIVEAUS. ALLE [DS] 33 RANGEN > COMITE VAN 300, FORTUNE 500, > BLACKROCK 

In wat waarschijnlijk een ermee verband houdende ontwikkeling is zagen we dat kort geleden een grote brand een Vrijmetselaarscentrum in zuidwest Sydney heeft verwoest.

Ze zetten ook aan tot rellen en sociale onrust op het hele Westerse halfrond.

Ook de niet-KM Joden komen in opstand zoals deze verklaring van een Joodse vrijheidsstrijder Henry Makow duidelijk maakt:

Paus Franciscus is een oplichter – een crypto-Jood [KM] daar neergezet door het WEF mooi op tijd voor de “Grote Reset” façade die begon in 2020 met de Covid-19 zwendel. Hij sluit zich aan bij zijn broeders Justin Trudeau, Joe Biden, Emmanuel Macron, Jacinda Ardern (ja, een broeder en geen zuster), Barack Obama en Michele Obama (hetzelfde als Jacinda), Volodymyr Zelensky, Tedros Ghebreyesus en andere homoseksuelen en nep leiders die gemakkelijk te chanteren zijn en in de macht zijn gezet door de Joden [KM] om het Christendom en de Europese culturen te vernietigen.

De economische instorting in de V.S. en andere Westerse landen zal leiden tot meer onrust tenzij het nieuwe systeem zo spoedig mogelijk in werking wordt gesteld. Hyperinflatie, stijgende rentetarieven en instortende markten hebben allemaal tegelijk plaats.

Zoals deze chart toont, is de onroerend goed bel in de V.S. zo gigantisch groot dat alleen een volledige reboot van het financiële systeem dat kan oplossen.

Verder toont de volgende chart dat de werkelijke lonen snel, heel snel dalen. Deze chart onderschat de werkelijke loondaling omdat het gebruik maakt van officiële inflatiecijfers die bijna de helft zijn van het echte inflatieniveau.

De enorme stijging in misdaad leidt ook tot een algehele instorting van de sociale orde, special in de Verenigde Staten. De situatie heeft een punt bereikt waarop zelfs voedsel in de supermarkten achter slot en grendel gezet moet worden.

http://theeconomiccollapseblog.com/grocery-stores-in-new-york-city-are-considering-locking-up-food-because-theft-has-become-so-rampant/

Zo’n soort situatie heeft niet alleen plaats in de V.S. In Polen zijn oude mensen gedwongen om voedsel te stelen uit de winkels om te overleven terwijl hun overheid nog steeds vaccinatie pusht in een poging om hun weg uit hun problemen te moorden, zeggen Poolse inlichtingenbronnen.

Ze merken op dat Poolse militaire eenheden vorige week in opstand kwamen en overheidsorders om tegen de Russen in Oekraïne te gaan vechten niet gehoorzaamden.

In Hongarije sprak 97% van de bevolking die deel nam aan de nationale raadpleging zich uit tegen E.U. sancties tegen Rusland, zei Alexandra Sentkiraju, een woordvoerster voor de Hongaarse regering.

(Om ruimteredenen gaan we hier niet verder in detail over de situatie in Oekraïne deze week, maar bevelen we deze site aan:

https://www.theinteldrop.org/category/breaking-news/

Deze site werd hevig aangevallen omdat het echt nieuws over Oekraïne enz. brengt. Ik moest een virtueel privé netwerk hebben om er toegang toe te krijgen en zelfs dat was geblokkeerd. Hij is nu terug, dus je kunt kijken wat er gaande is.

Hoe dan ook, de KM heersende klasse verliest controle in Oekraïne en op alle andere fronten. Terwijl deze instorting plaatsvindt, is de heersende klasse verlamd in een Mexicaanse impasse vanwege wederzijdse chantage. Zoals M1 opmerkt:

“Er is bron van informatie ergens diep begraven in de een of andere berg bij Zug in Zwitserland met daarin ongetwijfeld een file van iedereen waar ook ter wereld in een positie van macht. Boven de rijksten en de meest machtigen van de wereld zitten de sekten waarin ze allemaal ingewijd zijn en door verschillende bijeenkomsten en praktijken gecompromitteerd zijn tot volledige controle. Boven de sekten en achter de schermen doet de KM wat ze nu al meer dan duizend jaar doen.” 

De poging van de KM om aan de macht te blijven door iedereen te vermoorden met óf een pandemie óf een vaccinatie brengt ze nu zelf in verlegenheid. De vaccinatieschade is nu zo groot dat zelfs officiële instellingen als het CDC gedwongen worden het toe te geven. Het V.S. Congres gaf zichzelf en hun familieleden en hun medewerkers en hun familieleden vrijstelling voor alle verordeningen en eisen die ze stellen aan hun werkgevers, het Amerikaanse volk. Ze stelden ook CDC medewerkers en leiders en medewerkers van farmaceutische bedrijven vrij die medeplichtig zijn aan het complot. De corruptie achter deze hele campagne is zo uitgebreid dat de meeste regeringen in het Westen er tot aan hun nek bij betrokken zijn.  

De enige manier om uit deze impasse te komen is de aankondiging van een jubilee en een waarheid- en verzoeningsproces te houden gevolgd door een algemene amnestie. Maar het is waarschijnlijk te laat voor een amnestie vanwege de vaccinatie misdaden.

Het is ook te laat om te proberen het huidige financiële stelsels te sparen met hervormingen. We zien dat Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden van plan zijn om de situatie aan te pakken door de Internal Revenu Service (IRS) [de Ferale Belastingdienst] af te schaffen, de nationale inkomstenbelasting te elimineren en die te vervangen door een nationale consumptiebelasting.

https://www.foxnews.com/politics/house-republicans-vote-bill-abolishing-irs-eliminating-income-tax

Maar met een jubilee en door de overheid in circulatie gebracht geld (in tegenstelling tot schuld aan de KM) zou zelfs een consumptiebelasting niet nodig zijn.

Hoe dan ook, praten over belastinghervorming is als het anders opstellen van de dekstoelen op de Titanic omdat de US Corporation nu al jaren lang draait op mist. Het geld zal deze week weer opraken en ze zullen daarom weer naar China gaan met hun bedelnap om meer familie-erfgoederen aan te bieden in ruil voor een snelle oplossing. Aangezien de totale schuld van de V.S. en de ongedekte verplichtingen tegen de $300 biljoengrens aanlopen, zal het enige antwoord een volledige reboot zijn. 

De situatie is urgent want tenzij het Westen achter de nieuwe M1 gaat staan, zullen de Russen, de Chinezen, BRICS enz. het over gaan nemen, met of zonder Westerse meewerking.

Bronnen van het White Dragon Genootschap in Loas zeggen dat de niet-Westerse wereld is begonnen aan de bouw van een nieuw Verenigde Naties hoofdkwartier daar en door zal gaan met het opzetten van hun eigen internationale architectuur. Ze bereiden ook hun eigen internationale financiële systeem voor.

Sprekend voor deze groep, zegt Secretaris Nikolay Patrushew van de Russische Veiligheidsraad dat de Amerikaanse staat slechts een “dekmantel is voor een conglomeraat van grote bedrijven dat het land regeert en probeert de wereld te domineren.” Hij voegt er aan toe: “transnationale bedrijven behandelen zelfs V.S. presidenten als louter boegbeelden die tot zwijgen gebracht kunnen worden zoals dat gebeurde met [Donald] Trump. Republikeinen en Democraten zijn slechts twee acteurs in één opvoering die niets te maken heeft met democratie.”

https://tass.com/politics/1560277

Ruslands permanente vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties, Vassily Nebenzia, zei: als vrede met het Westen niet bereikt kan worden via onderhandelingen “dan zal onze taak zijn die te bereiken via militaire middelen.”

https://www.azerbaycan24.com/en/russia-speaks-on-endgame-for-ukraine-conflict/

De enig mogelijke hoop voor het Westen om betekenisvol te blijven is als hun Geheime Ruimtemacht op de een of andere manier zich eindelijk openbaar maakt. Dit zou kunnen gebeuren zoals dit persbericht van de V.S. Ruimtemacht laat doorschemeren:

Zeven Naties ontmoeten elkaar om Ruimteveiligheid aan de orde te stellen

ARLINGTON, Va. (AFNS) – 

Het Ministerie van Defensie nam deel aan het jaarlijkse Gecombineerde Ruimte Operaties (GSpO) Initiatief Principals Board…tegenhangers  van Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nieuw-Zeeland en het Verenigde Koninkrijk met een focus op het ontwikkelen van samenwerking en informatiedeling over ruimte- veiligheidsonderwerpen.

https://www.spaceforce.mil/News/Article/3265731/seven-nations-meet-to-address-space-security/

En na dat onderwerp zijn hier de laatste aan de ruimte verbonden beelden

1. UFO met veelkleurige lichten die loopings lijkt te maken 

2. UFO boven de kust van Florida, USA

3. Sommigen zullen ze lensvormige wolken noemen, ander zullen stilletjes glimlachen. Verhulde UFO boven Flagstaff, Arizona, USA

4. Een persbericht van het US National Geographic Survey toont een aardbeving met een epicentrum met een negatieve diepte van 0,6 kilometer, kennelijk bedoelend dat er een of andere explosie in de ruimte was boven silicon valley (corrigeer ons alsjeblief wanneer we dit bij het verkeerde eind hebben).

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “McCarthy gaat Biden vervangen als V.S. “president” terwijl de V.N. zich voorbereidt om naar Laos te verhuizen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *