Benjamin Fulford: “Wereldrevolutie hervat na vakantiepauze.”

9 januari 2023 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De wereldrevolutie tegen de Satanische Kazariaanse Maffia is hervat na een vakantiepauze.

Rusland is begonnen aan zijn langverwachte manoeuvre tegen het Satanische regime in Oekraïne met een massaal offensief op twee punten.

In Brazilië zijn de mensen in actie gekomen tegen de Satanist en verkiezingssteler Lula door het Presidentiële Paleis, het Congresgebouw en het Hooggerechtshof over te nemen.

In de Verenigde Staten vindt een beslissende confrontatie plaats tussen de Satanisten en de militaire witte hoeden in het Hooggerechtshof.

In Europa bereidden de Satanisten zich voor om Duitsland, Frankrijk en Zwitserland te verdedigen in een tot mislukking gedoemde poging om aan de macht te blijven.

Een soortgelijke krachtmeting is te zien in het Midden Oosten waar de Turkse en Israëlische legers hun krachten bundelen tegen de Satanische machten die geleid worden door nep President Benyamin Netanyahu.

In China luiden de mensen het nieuwe Jaar van het Konijn in door in grote getalen naar buiten te komen om het eind van de Covid-tirannie te vieren.

Laten we beginnen met het Russische offensief omdat het betekent dat een 1,5 miljoen man sterk Christelijk leger recht op de Satanische hoofdkwartieren in West-Europa af marcheert. We gebruiken het woord “Satanisch” omdat woordvoerster voor het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova in het openbaar de Oekraïense President Volodymyr (Vladimir) Zelensky beschuldigde van “puur Satanisme”.

https://tass.com/politics/1559429

Dit offensief begon direct na de beëindiging van de Orthodoxe Kerstvieringen. De Poolse inlichtingendienst rapporteert “kilometerslange konvooien met Russische soldaten die op weg zijn naar het oostelijke front. Het kan betekenen dat er spoedig een groot en eerder aangekondigd offensief zal zijn. Het blijkt dat er twee fronten zullen zijn, vanuit Belarus [Wit-Rusland] en vanuit het oosten.”

Rusland maakt duidelijk dat het de morele superioriteit heeft. “Het is eindelijk duidelijk geworden voor de hele internationale samenleving dat in 2014 de V.S. een echte oorlog bij volmacht heeft ontketend tegen Rusland door Nazi [Satanist] criminelen in Kiev te steunen”, merkt de Russische Ambassadeur voor de USA Anatoly Antonov op.

Voor het geval je het nog niet door hebt, de Oekraïense Satanisten leider Volodymyr Zelensky en zijn regering krijgen opdrachten van de Rothschild familie (Rood Schild van Satan), die hun hoofdkwartier in Zwitserland hebben.

Bronnen van de Russische FSB inlichtingendienst hebben ons al eerder geïnformeerd dat het doel van hun offensief is een eind te maken aan de Federal Reserve Board. Het BIS hoofdkantoor in Bazel, Zwitserland is het hart van dat Satanische instituut. Dat is omdat het de centrale bank van de in privé bezit zijnde centrale banken is die de levenskracht uit de wereld zuigt door geld te creëren uit het niets. Het is een zwart gat dat voor altijd gesloten moet worden. Dit is precies wat het Russisch Christelijke leger gaat doen.

Rusland heeft de steun van Europese regeringen bij deze stap. Bijvoorbeeld: de Poolse Premier Mateusz Morawiecki zegt dat hij “bijzonder kritisch is op de verheerlijking door het Oekraïense parlement van [massamoordende Satanisten leider] Stepan Bandera”.

https://kresy.pl/wydarzenia/morawiecki-chce-rozpiszac-z-premierem-ukrainy-o-bandera

“De Verenigde Staten, als beheerder van de heilige graal van ‘Westerse waarden’, bestaat niet langer, het is nu sociaal verwoest en cultureel uitgeput. Over het algemeen kenmerkt de realiteit in het Westen zich door overdreven politieke correctheid, spreekverboden, cancelcultuur, methoden van censuur, schrappen van rekeningen, digitaal en biometrisch toezicht, staatsjournalistiek en psychologische oorlogsvoering tegen de eigen bevolking”, zegt een senior Russische functionaris.

Terwijl Russische troepen naderen, gingen mensen in Duitsland woensdagavond de straat op om te protesteren tegen stijgende prijzen, inflatie en vaccinaties.

Hongarije van haar kant heeft besloten de Europese Unie te verlaten zei Premier Viktor Orban tegen de bevolking tijdens zijn Nieuwjaarsrede.

In Frankrijk merkte Pierre de Gaulle, kleinzoon van Charles de Gaulle, op dat de V.S. “Europa van Rusland heeft afgesneden” omdat Europa en Rusland een sterk politiek, economisch en cultureel blok zouden kunnen vormen.

Als voorbeeld van de Satanische aard van de machten die de controle hebben over West-Europa pushte Brigitte Macron, de vrouw van President Emanuelle Macron om de door brand beschadigde kathedraal Notre Dame te herbouwen in de vorm van een “fallus met gouden ballen” volgens Roselyne Bachelot, de voormalige Franse minister van cultuur.

Brigitte Macron is in feite een man en Emanuelle was zijn tiener mannelijke prostitué/escorte, zeggen bronnen van de Franse inlichtingendienst.

Het is de moeite waard om te vermelden dat een andere crossdressing man “vrouw” van een leider, Michelle Obama vanaf een boot op de rivier de Seine keek naar het Satanische ritueel van de brandende Notre Dame.

https://www.lbc.co.uk/news/french-presidents-wife-proposed-phallus-and-golden-balls-for-notre-dame-rebuild/

Het gebruik van crossdressers en mensen die getrouwd zijn met nog in de kast zijnde crossdressers als leiders is gewoon een deel van het feit dat iedereen die aan de macht wil komen in het Satanisch gecontroleerde Westen iets moet hebben om over gechanteerd te worden. Crossdressing en het geheim houden is meestal het minst van de misdaden waaraan een leider schuldig moet zijn.

In Canada bijvoorbeeld, zegt Kyle Kemper, de halfbroer van misdaad premier Justin Trudeau dat het Rothschild gecontroleerde WEF “compromitterend materiaal” over hem heeft wat hem een pion maakt die scripts uitvoert die door zijn Satanische opperheren voor hem zijn geschreven.

Het is een goede kans dat één ding waarover hij gechanteerd wordt, is dat hij zijn halfbroer Michael vermoordde als een conditie om Premier te worden.

Hoe dan ook, het VK en Australië hebben de Satanisten eruit gegooid en het zal niet lang meer duren voordat Canada en Nieuw-Zeeland hetzelfde doen, zeggen MI6-bronnen.

We zijn er zeker van dat Brazilië’s zogeheten verkiezingssteler de Satanist Lula gechanteerd wordt over iets veel ergers dan Trudeau. Voor het geval je eraan twijfelt dat hij een Satanist is, is hier een foto van hem waarop hij een beeld van Baphomet, ook bekend als Satan, vasthoudt.

Braziliaanse patriotten die de regeringsgebouwen in bezit hebben genomen, vonden een stel seks speeltjes in Lula’s presidentiële kantoor. We merken op dat de manschappen van het Braziliaanse leger en de politie zich nu aangesloten hebben bij het volk in opstand tegen hun Satanisch gecontroleerde leiders.

Het laatste wat we hoorden voordat dit rapport online ging is dat Lula de hoofdstad is ontvlucht naar Rio de Janeiro met patriotten dicht op zijn hielen.

Er wordt eindelijk ook actie gezien in de Verenigde Staten tegen het openlijk criminele regime van nep President Joe Biden. Vlak voordat dit rapport online zou gaan informeerden drie afzonderlijke bronnen ons dat met 5 tegen 4 stemmen het Hooggerechtshof had besloten dat Joe Biden en 388 politieke leiders permanent verwijderd moeten worden uit elk openbaar ambt vanwege het stelen van de 2020 Presidentsverkiezing. “De V.S. militaire witte hoeden zijn op de achtergrond betrokken bij dit proces en hebben de afgelopen 7 dagen contact opgenomen met het Hooggerechtshof”, zegt een CIA-bron. 

De hele zaak in het V.S. Hooggerechtshof  heeft betrekking op een verzoek voor een Special Master om opnieuw te kijken naar vermeende chantage video’s van rechters en ambtenaren die betrokken zijn bij handelingen van verkrachting en moord  van een kind op videotapes.

John Roberts was given an opportunity by an emergency application requesting voluntary recusal for having a conflict of interest due to having a personal interest in the outcome of the blackmail scheme case. Raland Brunson argued in his petition that it is an “act of war” and is treason to not protect American citizens from a foreign government/country influencing our elections.

John Roberts kreeg een kans door een onvoorzien verzoek  tot vrijwillige gerechtelijke diskwalificatie voor het hebben van een belangenverstrengeling omdat hij persoonlijk belang heeft bij de uitkomst van de chantagecomplot zaak. Raland Brunson argumenteerde in zijn verzoek dat het een “oorlogshandeling” is en dat het landverraad is om Amerikaanse burgers niet te beschermen tegen een vreemde regering/land die onze verkiezing beïnvloedt.

*) Zie aanvulling hierop aan het eind van dit verslag

Zoals een FBI klokkenluider getuigt “Kinderen zijn de betaling, de vuiligheid en de controle. Opperrechter Roberts zorgde voor kinderen om zijn baan in het Hooggerechtshof te krijgen.

Voor het geval dat je denkt dat dit een overdrijving is, een rechtbank in het Verenigd Koninkrijk heeft vastgesteld dat “Een satanische kindermishandelingskring folterde kinderen door ze in een oven te stoppen, ze dwong om dieren te doden en aan groepsverkrachting deed.” 

www.dailymail.co.uk/news/article-11607643/amp/Satanic-child-abuse-ring-shut-victims-oven-filmed-gang-raping-court-hears.html

Dit is het topje van de ijsberg. Massamoordenaar Benyamin Netanyahu, die probeert Israël te veranderen in een Satanische theocratie, schepte op dat hij het Westen onder controle heeft met meer dan 400.000 dossiers met bewijs van kinderverkrachting/moord enz. door toppolitici en makerlaars in macht.

Een bron van de Canadese Geheime Dienst zegt dat er nu “een Mexicaans evenwicht” is onder verschillende instanties omdat ze allemaal chantagemateriaal tegen elkaar hebben.

Als reactie op deze situatie dreigen de P3 Vrijmetselaars nu Jeruzalem, Tel Aviv en Geneve, Zwitserland te treffen met neutronenbommen (bommen die mensen doden maar gebouwen intact laten) als de Khazariaanse Maffia zich niet overgeeft.

We hebben al eerder bevestigd gekregen van de zoon van de voormalige Sjah van Perzië dat George Bush Sr. Iran voorzag van raketten uitgerust met neutronenbom-koppen. De P3 zegt dat ze opdracht kunnen geven die raketten af te vuren. “Ze verbergen zich niet langer; ze vernietigen alle democratische instellingen in de wereld om geen oppositie te hebben tegen hun misdaden; operatie Thor moet uitgevoerd worden anders zullen we allemaal slaven zijn,” verklaart een P3 leider.

Dat is een van de redenen waarom Stafchef van het leger Aviv Kochavi Premier Benyamin Netanyahu inlichtte over zijn besluit geen orders uit te voeren die gegeven worden door zijn coalitie ministers. 

https://thecradle.co/Article/News/20073

De politie en de rechterlijke macht staan achter het leger. Procureur Generaal Gali Bahara-Miara weigerde de benoeming van de veroordeelde crimineel Aryeh Deri als Minister van Binnenlandse Zaken en Gezondheid te verdedigen in hoorzittingen van het Hooggerechtshof die begonnen op donderdag 5 januari.

https://www.debka.com/facing-reforms-high-court-hears-petitions-to-annul-deris-cabinet-appointments/

De Turkse, Russische, Syrische, Saoedische, Egyptische en Jordaanse krijgsmachten bieden allemaal aan om het Israëlische volk te helpen hun land te bevrijden, volgens meerder bronnen.

Hoe dan ook, Netanyahu die andere Westerse leiders chanteert is zoiets als de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. De NSA heeft een opname van hem waarin hij de eer opeist voor het Fukushima massamoordgebeuren in Japan en dreigt Tokyo te vernietigen tenzij Japan al haar buitenlandse valuta overhandigt.

De regering van Japan opent nu een onderzoek naar Fukushima zowel als naar de recente massamoordpoging met vaccins van de door de KM gecontroleerde slavenregering. Richard Armitage, Rahm Emanuel, Henry Kissinger en andere hoge Rothschild/Rockefeller agenten in Japan zullen aanklachten voor oorlogsmisdaden onder ogen moeten zien voor deze massamoord incidenten zowel als voor de moord op voormalig Premier Shinzo Abe, zeggen bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst. Voormalig Rothschild topagent in Japan, Michael Greenberg is begonnen te getuigen tegen zijn voormalige bazen in ruil voor beloften van immuniteit, voegen CIA-bronnen eraan toe.

Een soortgelijke beweging is begonnen in de Filipijnen. Het hoofd van de Filipijnse Nationale Politie, Generaal Rodolfo Azurin Jr. diende zijn beleefdheidsontslag in en verzocht de rest van de politieleiding dringend om zijn voorbeeld te volgen omdat de “zuivering” van de politiemacht begint. 

https://www-manilatimes-net.translate.goog/2023/01/06/news/pnp-chief-resigns-to-start-cleansing/1872908?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=de&_x_tr_hl=de

De Filipijnen onder Rodrigo Duterte was een Rockefeller kolonie. Duterte plantte een bom die de benen afblies van Dr. Michael Van de Meer, ook bekend als Dr. Michael Meiring, het voormalig hoofd van MI6. Van de Meer vertelde me dat Duterte dit deed in opdracht van David Rockefeller en George Bush. De Ferdinand Marcos Jr. regering in de Filipijnen werkt nu samen met de planetaire bevrijdingsalliantie wat de reden is waarom de politiemacht wordt gezuiverd.

Zoals we al aangaven in een vorig rapport werden onze Webmaster en zijn vriendin in de Filipijnen recentelijk aangevallen door zeven man. Ze zijn allemaal gearresteerd en worden aangeklaagd voor poging tot moord. Verwacht wordt dat het onderzoekspoor naar Duterte leidt en daarna naar David Rockefeller Jr., één van de hoofden van de zogenoemde “op regels gebaseerde wereldorde”.

Er komt ook een afrekening voor China. We zien dat de Chinese President Xi Jinping Vicepresident Wang Qishan naar de inauguratie stuurde van de Braziliaanse Satanische leider Lula op 1 januari. Deze inauguratie werd geboycot door 70% van de landen van de wereld. Volgens Xinhua nieuws zei Xi:

Lula is een oude vriend van het Chinese volk. Lula’s nieuwe termijn is een kans om de Brazilië/China relaties naar een hoger niveau te brengen… voor wereldwijd bestuur, de internationale orde en multilaterale werkwijzen. Om samenwerking tussen de twee landen te versterken op kwesties als wereldwijde ontwikkeling en veiligheid, heeft China bijna 400 miljoen doses vaccins en bijna 40 miljoen eenheden van pandemie-bestrijdende materialen naar de Latijns-Amerikaanse landen gestuurd.

https://english.news.cn/20230107/cf53584e19df4791a58a59c366ebf76c/c.html

Dus terwijl Xi opschept over het sturen van 400 miljoen vaccines naar Latijns Amerika, werd het Chinese bedrijf Shanghai Fosun Pharmaceutical Group Co. vergunning verleend voor een vaccin dat bijna drie jaar geleden werd ontwikkeld door BioNTech SE en Pfizer en gepland stond om 100 miljoen doses nationaal te verspreiden, maar autoriteiten in Beijing hebben tot dusver nagelaten om reglementaire toestemming te verlenen.

Intussen zegt woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken, Mao Ning dat “COVID-19 testbenodigdheden wetenschappelijke basis missen.”

https://apnews.com/article/politics-sports-health-china-beijing-d9b5f0e1520c899ffe6b614135be73a8

De Chinese regering begint zich eindelijk te realiseren dat de snel om zich heen grijpende Covid uitbraak in China recht evenredig is met het uitrollen van 5G daar, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Ze zeggen dat de Chinese regering dit probleem nu heeft aangepakt. Daarom zie je enorme massa’s mensen die in het openbaar bij elkaar komen in plaatsen als Wuhan om het Chinese Nieuw Jaar te vieren. Het Jaar van het Konijn is traditioneel een jaar van vruchtbaarheid, welvaart en geluk.

De Aziaten zijn ook geïnformeerd over de 5G elektromagnetische aanvallen die gekoppeld zijn aan satellieten en HAARP installaties, zeggen NSA-bronnen.

Snowden reveals HAARP’s Global Assassination Agenda | The Internet Chronicle

Deze installaties worden nu afgebroken in plaatsen als Brazilië, China en Israël.

Er is ook een soort witte hoeden ruimteoorlog gaande tegen Silicon Valley in Californië, zoals deze kop toont:

“Californië Zet zich Schrap voor een ‘Cycloonparade‘ Nadat de Stormen 7 Mensen Doodden” 

https://www.usnews.com/news/top-news/articles/2023-01-08/storm-in-california-leaves-over-330-000-without-power-more-rough-weather-ahead

“Brandbestrijders reageren op ‘non-stop oproepen’ in San Francisco”

https://www.accuweather.com/en/severe-weather/live-news/live-updates-bomb-cyclone-unleashing-flooding-mudslide-dangers-in-california/1434478

Bronnen van de geheime ruimtemacht beloven dat zodra ze de Silicon Valley criminelen bij Google, Microsoft enz. hebben verslagen door ze te doen overstromen, ze allerlei soorten prachtige technologie zullen vrijgeven aan het volk.

De meest transformationele is wellicht het gebruik van waterstof om praktisch vrije energie te leveren.

Dit gebeurt al. Ingenieurs in Zwitserland hebben een apparaat aangekondigd dat zonlicht gebruikt om water uit de lucht op te nemen om waterstof te produceren. Ze voegen eraan toe dat het gemakkelijk op grote schaal gefabriceerd en gebruikt kan worden.

https://www.swissinfo.ch/eng/business/swiss-researchers-create-technology-to-make-hydrogen-power-from-air/48180522

Dit betekent dat je nooit meer zou hoeven te betalen om de waterstof auto op te laden die te zien is in de video hieronder. Adieu Tesla met je lompe, dure, kort bereik hebbende en milieu vernietigende “elektrische auto’s”.

De SSP mensen gaven ons ook het laatste nieuws betreffende UFO’s. Bijvoorbeeld: ze wezen ons op een Newsweek artikel waarin staat dat Rusland een UFO heeft neergeschoten in het zuid-Russische gebied van Rostov.

https://www.newsweek.com/russia-rostov-ufo-object-rostov-drone-1771582

En ze merken op: “Dmitry Rogozin, de voormalig directeur-generaal van het Russische Roscosmos Space Agency houdt er rekening mee dat aliens echt zijn en dat ze ons bestuderen “als bacteriën.” Het is aannemelijk dat als we niet zelf de Satanische infectie waaraan onze politieke klasse lijdt aanpakken, ze zouden kunnen besluiten om hun equivalent van antibacterieel zeep op ons te gebruiken. 

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/former-russian-space-chief-says-28323705

Tot slot zijn hier een paar van de meest recente UFO waarnemingen uit de hele wereld:

 1. UFO boven Maleisië, december 2022

2. UFO boven Ontario, Canada, 2022

3. Door plasma energie aangedreven ruimteschip boven Chili

4. NASA SL-08 op helling, 1959

5. SSP ruimteschip in hangaar 

6 en 7 Oeroude grotschildering in China van aliens, 5e eeuw. Turpan en Shanshan…

We maken ook melding dat we een oeroud Chinees bronzen beeld van een UFO hebben gezien in het Nationaal Museum van Taipei, China.

De Aziatische geheime genootschappen beweren in contact te staan met buitenaardsen net zoals de P3 Vrijmetselaars, de mensen van het Geheime Ruimteprogramma en de mensen bij de BIS in Zwitserland.

Misschien zijn wij slechts mieren waar overheen gelopen wordt terwijl de reuzen daarboven vechten.

*) Aanvulling

Als reactie op dit rapport schrijft een lezer naar BF:

“Ik was zo opgewonden om te vernemen dat de Brunson zaak 5 tegen 4 aangenomen was. Toen ik daarna naar Brunson Telegram ging stond daarin dat het  geweigerd was.

Ik ben zo teleurgesteld.”

Antwoord van BF:

Ja, ook ik was teleurgesteld. Alles wat ik kan zeggen is dat tot nu toe twee afzonderlijke, betrouwbare bronnen me vertelden dat de Brunson argumenten geaccepteerd waren door het Hooggerechtshof. Toen ik MI6 vroeg wat er gebeurd was, vertelden ze me dat de Rothschilds het voor elkaar gekregen hadden de beslissing uitgesteld te krijgen met de belofte dat ze macht zouden overdragen. Het verhaal dat ik nu hoor is dat noch Biden noch Trump President zal zijn.

Maar ik vertrouw deze mensen niet en zal zo mogelijk iedereen vragen om ze te blijven aanvallen totdat ze zich echt overgeven.

Benjamin Fulford

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Wereldrevolutie hervat na vakantiepauze.”

 1. U zegt dat de Poolse regering achter de actie’s van de Russen staan? Vreemd, ik hoor geheel andere geluiden!
  o.a. dat de helft van alle wapens welke momenteel gelost worden in Vlissingen niet naar Oekrainie gaan, maar naar Polen!
  Dit om Polen goed gewapend de strijd in te kunnen sturen tegen de Russische invasie. Uiteraard hoop ik dat ik verkeerd geinformeerd ben en niet U! Over China krijg ik tegenstrijdige berichten waar ik niet wijs van word.
  Wat ik echter wèl met grote zekerheid weet is dat de mensen daar niets anders zijn dan lijfeigenen!
  Waar zelfs de schijn dat de inwoners zelfzeggenschap hebben niet word opgehouden.

 2. Sun Tzu art of war.

  1-divide of concure
  2-Controle both sides
  3-let your enemys slaugter eatch other and march in as rightsious saviours when they are done fighting.
  4- and this is why .:
  bypass natural and universal laws of causation and acountabillity.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *