Benjamin Fulford: “Duitse en Russische militaire eenheden bereiden zich voor om actie te ondernemen tegen Zwitserland.”

28 november 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er is een beslissing genomen door de militaire- en inlichtingendiensten van het Westen om Zwitserland militair te bezetten en de topleiders van de Khazariaanse maffia te arresteren; daar zijn meerdere bronnen het over eens. De Zwitserse gewapende strijdkrachten zijn gevraagd om stand-by te zijn en geen weerstand te bieden aangezien deze operatie niet is gericht tegen de Zwitserse bevolking of de natie. Het doel van de aanval zal zijn de BIS, de verschillende VN instanties met exterritoriale macht (d.w.z. hun hoofdkantoren zijn geen Zwitsers grondgebied), het Rothschild complex in Zug en het enorme ondergrondse basiscomplex langs de Zwitsers/Oostenrijkse grens, zeggen ze.

Als bewijs dat een grote militaire manoeuvre op handen is zegt voormalig kolonel van het Amerikaanse leger Mac Gregor dat gedurende de komende weken, zodra de grond bevroren is de Oekraïense staat afgemaakt zal worden door een Russische strijdmacht van 700.000.

Zwitserland zal rond diezelfde tijd het doelwit zijn; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Een parallelle militaire manoeuvre zal plaatsvinden om New York en Silicon valley zowel als het Microsoft/Amazon complex in Seattle te bezetten, voegen de bronnen eraan toe. Nogmaals, deze operatie is gericht tegen Satan-aanbiddende gangsters en niet tegen bewoners van deze gebieden, zeggen ze.

Een van de sleuteldoelen van deze operatie zal zijn de “Samjase Pleiadian Anunnnaki met de bijnaam ‘Uncle Sam’”. 

Zwitserse patriotten hebben deze persoon geïdentificeerd als een van de topleiders van de  Khazariaanse maffia.

Deze schrijver werd herhaaldelijk uitgenodigd om naar Zwitserland te komen voor een bezoek aan het “buitenaardse” topniveau van Westerse geheime genootschappen zoals de Black Sun en waarvan de P3 Vrijmetselaars beweren hun orders te krijgen. Tegelijkertijd hebben MI6 en Aziatische geheime genootschappen deze schrijver gewaarschuwd om niet te gaan omdat “het een val was”.

Wat er ook waar of niet waar moge zijn over de “buitenaardsen”, het is een forensisch bewijsbaar feit dat de mensen die gestationeerd zijn bij de BIS, in Zug enz. geprobeerd hebben het grootste deel van het mensenras te vermoorden. Het is ook waar dat ze onafhankelijkheid claimen van elke regering op aarde. Bijvoorbeeld: het is zelfs Zwitserse politieautoriteiten verboden om de BIS binnen te gaan. Daarom is een militaire operatie om deze massamoordenaars gevangen te nemen en te neutraliseren goedgekeurd.

Om de omvang te begrijpen van de misdaden die door deze monsters zijn gepleegd hebben wij besloten een lijst te vermelden van bekende gifstoffen die gevonden zijn in vaccins die ons is toegestuurd door de World Doctors’ Alliantie:

Hier zijn slechts ENKELE vaccin-ingrediënten.

Deze worden GEINJECTEERD in jou en je kinderen;

Formaldehyde/Formalin – Hoog toxisch systematisch vergif en kankerverwekkende stof.

Betapropiolactone – Toxisch chemisch en kankerverwekkend product. Kan dood/permanent letsel veroorzaken na een heel korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Agressief, weefsel aantastend chemisch product. 

Hexadecyltrimethylammonium bromide – Kan beschadiging van de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel veroorzaken. Kan invloed hebben op de voortplanting en geboortedefecten veroorzaken. 

Aluminium hydroxide, aluminium fosfaat, en aluminium zouten – Neurotoxine.

Draagt het risico voor langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische stoornissen, auto-immuun ziekte, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt door in de hersenen waar het voor altijd in blijft zitten.  

Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt beschadiging van de cellen, reduceert oxidatie-reductie activiteit, cel-degeneratie en dood van cellen. Wordt in verband gebracht met neurologische stoornissen, Alzheimer, dementie en autisme.  

Polysorbate 80 & 20 – Gaat door de Bloed/Hersen Barrière heen en neemt met zich mee aluminium, thimerosal en virussen; waardoor die de hersenen in kunnen gaan.

Glutaraldehyde – Toxisch chemisch product dat gebruikt wordt als ontsmettingsmiddel voor hitte-gevoelige medische apparatuur.

Fetal Bovine Serum – Wordt verkregen uit rundvee  (koeien) foetussen die uit drachtige koeien worden gehaald voordat ze geslacht worden.

Menselijke Diploïde Fibroblast Cells [cellen betrokken bij het ontstaan van bindweefsel] – geaborteerde foetus cellen. Vreemd DNA dat het vermogen heeft om in te werken op ons eigen DNA. 

Nier cellen van Afrikaanse Groene Meerkatten  – Kunnen het CV-40 kankerverwekkend virus dragen dat al circa 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.

Aceton – Kan nieren, lever en zenuwen beschadigen.

E.Coli – Ja, je leest dat goed

DNA van het porcine (tamme varkens) Circovirus type-1

Menselijke embryonale long cel culturen (van geaborteerde foetussen)

Controleer hier de feiten van de vaccin-ingrediënten, zoals ik deed: 

Https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Hier is nog een voorbeeld:

Grote hoeveelheden chemische stoffen die in verband te brengen zijn met hartproblemen, diabetes, endocriene verstoring [hormoonverstoring], kanker, hersenbeschadiging, astma, lichamelijke ongeschiktheden, geboortedefecten  en onvruchtbaarheid zijn gevonden in populair maandverband dat verkocht wordt  in India, volgens een studie die is gedaan door een milieu NGO [niet gouvernementele organisatie] gevestigd in Delhi. De hoogste concentraties van deze chemische stoffen werden gevonden in zogenaamde organische of biologische producten. 

https://www.livemint.com/news/sanitary-pads-in-india-contain-cancer-infertility-causing-chemicals-study-11669126591992.html

Hoewel deze studie werd gedaan in India, kun je er zeker van zijn dat zulke vergiffen gevonden zullen worden in maandverband over de hele wereld. Soortgelijke vergiffen zijn te vinden in shampoo, tandpasta, geconserveerde voeding, enz. Dit is opzettelijke vergiftiging want als het alleen een winst-boven-veiligheidscalculatie was, dan zou niemand de moeite nemen om deze dure chemische stoffen in dagelijkse producten te brengen.

Vergeet niet dat de zogenaamde Westerse leiders (die voor het grootste deel gehersenspoelde avatars zijn zoals Joe Biden en Justin Trudeau) maar ook mensen als Elon Musk en de nep Donald Trump (degene die verscheen na 31 januari 2020) deze vaccins allemaal hebben gepusht.

Deze “leiders” zijn dus schuldig aan massamoord omdat het nu is bewezen dat degenen die de zogenaamde Covid-vaccins hebben genomen in een veel hoger tempo sterven dan degenen die dat niet deden.

Deze zelfde nep “leiders” proberen ook de vaccins en vergiffen te gebruiken om de mensen die niet sterven te veranderen in menselijke boerderijdieren. Zoals de Avatar van George Soros zegt, de vaccins werden ook gebruikt als “een controle-instrument”.

Biden tekende de G20 verklaring om Amerikanen te dwingen vaccinatiepaspoorten te gebruiken voor internationale reizen.

De Canadese misdaadpremier Justin Castrudeau gaat zelfs zo ver dat hij probeert psychiatrische medicatie te dwingen voor degenen die mRNA injecties of welk soort vaccinatie ook weigeren.

Aangezien 80% van de Canadezen verdere vaccinaties weigeren, kun je raden wat er spoedig gaat gebeuren met Castrudeau en zijn medeverraders.

Vergeet niet dat deze criminelen ook op industriële schaal kinderen vermoorden. Voor het laatste bewijs daarvan zie onderstaande video’s van een voormalig CIA detective die getuigt dat Obamacare speciaal voor kinderhandel werd gecreëerd.

Zoals de informatie hierboven duidelijk maakt zal elke militaire officier die zich verzet tegen de manoeuvre tegen de KM bolwerken zichzelf geïdentificeerd hebben als een verrader van het mensenras en moet zonder vorm van protest geëxecuteerd worden.

Oké, laten we dan nu kijken naar een paar laatste gevechten in de oorlog om planeet aarde te bevrijden. Volgend op de G20 bijeenkomst gebruikten de KM een Gericht Energiewapen om Indonesië aan te vallen. Bronnen van de Indonesische Inlichtingendienst zeggen dat de aardbeving die plaatsvond op 21 november 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11456113/Desperate-fight-save-survivors-trapped-beneath-rubble-following-devastating-Indonesia-earthquake.html

“geen natuurlijk gebeuren was.” Dit werd gedaan als waarschuwing aan de Indonesische regering, dat tenzij ze een groot deel van het bewerkte goud dat in een bepaald magazijn onder militaire bewaking is opgeslagen in de hoofdstad, overhandigden, er een “zware aardbeving zou volgen”. De alliantie heeft de Indonesiërs beloofd dat voor zo’n aanval wraak genomen zal worden in de vorm van een aanval op La Palma en andere doelen.

Hoe dan ook, deze geprobeerde afpersing is verdere bevestiging dat het de Rockefellers en hun KM bondgenoten niet lukt om fondsgelden te krijgen voor de continuering van hun G20/VN clownshow.

Dit is te zien in de verdergaande economische instorting van de KM-bezette Verenigde Staten en West Europa. Het laatste teken hiervan: de havens aan de Amerikaanse westkust zijn leeg en de Black Friday Kerstverkopen waren een totale flop.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/consumer-economy-has-completely-collapsed-its-ghost-town-holiday-shopping

Daarom gaat de President van de Europese Raad Charles Michel deze week op een bedelmissie naar China om fondsgelden te krijgen voor “een wereld met de VN in het centrum”.

Hij zal met lege handen terugkeren omdat de VN zichzelf heeft bewezen een corrupt en incompetent instituut te zijn dat in privébezit is. Verwacht wordt dat de Chinezen aanbieden om de goedgezinde en functionele delen van de VN op te nemen in een nieuw wereldorgaan met een hoofdkwartier in Azië. De Chinezen willen dat het hoofdkwartier in Loas zal komen maar dit moet nog beslist worden.

Hoe dan ook, het ziet er niet naar uit dat het huidige Chinese leiderschap in zowel Taiwan als Communistische China die beslissing zal nemen.

Het Chinese volk is openlijk in opstand tegen ze vanwege hun medeplichtigheid aan de Covid/Vaccin misdaden. Vorige week is Taiwans KM marionetten President Tsai Ing-wen afgetreden als hoofd van de regerende Democratic People’s Party (DPP) nadat die partij werd afgestraft in plaatselijke verkiezingen.

Op het vasteland van China ondertussen, deden de communisten een mislukte poging om hun volk gehoorzaam te houden door de kraampjes bij het Qatar stadion onduidelijk te maken zodat hun mensen niet te weten konden komen dat de wereld verder is gegaan en er geen maskers meer gedragen worden!

In plaats daarvan brak er een openlijke opstand uit over het hele land vanwege het Covid totalitaire systeem zoals deze video’s tonen.

“De gaspakachtige witte pakken worden gedragen door geprogrammeerde AI mensen”, zeggen bronnen van het geheime ruimteprogramma.

Soortgelijke opstanden als die in China vinden plaats over de hele wereld.

In Brazilië heeft President Jair Bolsonaro het gerechtshof voorzien van bewijs van verkiezingsfraude die meer dan tien jaar teruggaat (in de VS gaat het twintig jaar terug). Bolsonaro stuurde het volgende bericht naar zijn mensen op social media:

Wij staan niet stil, we handelen binnen de vier lijnen van de constitutie en er zullen veel arrestaties komen. Er zal een shockerend schandaal zijn met internationale repercussies, het is geen coup, het is gerechtigheid.

Intussen voelt Zwijgende Corrupte Lula zich niet goed. Volgend op zijn tijd in het ziekenhuis ter behandeling van keelproblemen, hebben de artsen hem nu verboden om te praten, dus communiceert bij met handgeschreven briefjes.

Intussen is in Maleisië Anwar Ibrahim aangesteld als Premier door Koning Sultan Abdullah Ahmad Shah. Verwacht wordt dat Premier Anwar de wereld de waarheid zal vertellen over vlucht 370/17 van Malaysia Airlines. 

https://wap.business-standard.com/article/international/anwar-ibrahim-of-ph-coalition-named-malaysia-s-10th-prime-minister-122112400672_1.html#:~:text=Anwar%20Ibrahim%2C%20the%20leader%20of%20Malaysia%27s%20Pakatan%20Harapan,National%20Palace%20said%20on%20Thursday%20in%20a%20statement

Over de hele wereld ontstaan soortgelijke bewegingen tegen de KM.

Turkije is klaar om minderwaardige, olie stelende KM strijdkrachten in het Midden Oosten aan te pakken. “We zullen op korte termijn onze tanks en artillerie gebruiken om terroristische wortels uit te roeien. We zullen Rusland of de Verenigde Staten niet informeren over de geplande aanvallen op doelen in Syrië en Irak”, kondigde de Turkse president Recep Tayyip Erdogan aan op 22 november.

https://tass.com/world/1540327]:

https://tass.com/pressreview/1540061

De Egyptenaren, Saoedi’s, Syriërs en anderen steunen deze maatregel, zeggen Midden-Oosterse bronnen.

Ondertussen werkt in Afrika Ghana’s regering aan een nieuw beleid om olieproducten te kopen met goud in plaats van VS dollarreserves, zei Vice-President Mahamudu Bawumia donderdag op Facebook.

https://www.reuters.com/markets/commodities/ghana-working-plan-buy-oil-with-gold-rather-than-usd-vp-2022-11-24/?utm_source=reddit.com

Verwacht wordt dat andere Afrikaanse landen deze maatregel zullen volgen, wat een eind zal maken aan een eeuwenlange diefstal van de hulpbronnen van dat continent (zie de kaart hieronder).

Er is ook actie in Europa. Bijvoorbeeld: in Frankrijk werd de avatar verrader Emmanuelle Macron door patriotten in elkaar geslagen.

In Astana, de zogenaamde hoofdstad van de Khazariaanse wereld, braken enorme anti-regeringsrellen uit.

Poolse bevrijdingstroepen sluiten zich ook aan bij het gevecht met maatregelen om Europe te bevrijden. Bronnen van de Poolse inlichtingendienst zeggen dat de huidige corrupte Poolse regering “alles van grote waarde weggaf aan vrijmetselaars in ruil voor valse beloften van bescherming”. Als gevolg daarvan zeggen ze dat “de vliegtuigen die boven Polen rondcirkelen de Poolse regering controleren (dit is waarschijnlijk ook waar in andere landen).” Polen wordt onderdrukt omdat “het heeft wat de Amerikanen niet hebben: mensen met een hoog besef, die niet willen samenwerken, niet houden van hun plannen voor oorlog en plundering, maar soeverein willen zijn.”

Poolse informaten voorzag ons ook van informatie over de KM waarvan zij beweerden dat die van de dochter van Klaus Schwab Rothschild kwam. Volgens haar: “om aan de macht te zijn, moet je de regels volgen en de harten eten van onschuldige kinderen” [Zoals Koningin Elizabeth II opbiechtte tegen deze schrijver]. Ze zegt ook dat Elon Musk’s kinderen deelnemen aan deze rituelen en dat het normaal voor ze is, het is ze zo geleerd. De “Kinderen worden weggehaald uit arme landen, gekocht in kleine aantallen”, zegt ze.

Dit soort activiteiten en nog veel meer zullen uitkomen zodra Zwitserland, Oekraïne en de VS zijn bevrijd.

En na dit alles is de grote vraag: wanneer zullen we de waarheid ontdekken over Antarctica? Aan dit front kwam wat interessant nieuws naar buiten zoals het artikel hieronder aangeeft.

Volgens een studie die is gepubliceerd in Frontiers in Marine Science, hebben onderzoekers een enorme leefwereld ontdekt onder Antarctica’s met ijs bedekte oppervlak die wel zo groot kan zijn als 5 miljoen vierkante kilometer.

Volgens onze SSP bronnen: “wat ze werkelijk vonden onder het ijs is de Duitse basis.”

Maar er zijn hints dat het veel meer zou kunnen zijn zoals Pentagon bronnen die Farnese controleren, hinten. Het Palazzo Farnese in Rome werd gebouwd rond 1530. Het vertoont een kaart van de wereld. Die kaart is onvoorstelbaar gedetailleerd, met rivierbeddingen, steden, havens en grenspalen. Maar hij verschilt van waar we aan gewend zijn met een Groen Antarctica dat via een landbrug is verbonden met de Amerika’s.

De onthulling dat circa 5 miljoen vierkante kilometer met leven is ontdekt in Antarctica is slechts een van de vele anomaliën die nu over de hele wereld naar boven komen.

Een andere onthulling die hint naar een of andere fundamentele aardverandering is het over de hele wereld verschijnen van geheimzinnige ronde bewegingen met schapen, mieren enz. die schijnbaar vastzitten in ronddraaiende vortexen.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=211936

En na die opmerking zullen we dit weekrapport beëindigen met de laatste UFO waarnemingen uit de hele wereld.

1. Plasma energie inter-dimensioneel schip

2. Dorchester GB – 22 november – van SSP afkomst 

3. Verhuld, maar duidelijk te zien schip

4. Inter-dimensioneel schip gaat in hyperdrive – India 

Maar er alsjeblieft een gewoonte van om naar de lucht te kijken, je zou een van deze dingen met je blote oog kunnen zien, zoals deze schrijver deed.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Duitse en Russische militaire eenheden bereiden zich voor om actie te ondernemen tegen Zwitserland.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *