Benjamin Fulford: “Arresteer David Rockefeller Jr. om een eind te maken aan de Biden horrorshow.”

21 november 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Als je in Bijbelse termen denkt, dan is de geloofwaardigste kandidaat voor de anti-Christ David Rockefeller Jr.

Hij en zijn familie zitten achter de hele Covid zwendelpandemie en de vaccinatiemisdaden die de laatste paar jaar zijn gepleegd. Dat is slechts het topje van de ijsberg. Hem arresteren en zijn familiebezittingen confisqueren zou wereldvrede brengen en een nieuw gouden tijdperk van ongekende welvaart inluiden. 

Rockefeller was vorige week in Japan en verbleef in het Yokohama Grand Intercontinental Hotel en wij belden hem en vroegen om een interview. Hij reageerde niet en heeft sindsdien het land verlaten. Wij zouden het op prijs hebben gesteld om zijn reactie te krijgen op wat wij door de jaren heen van meerdere bronnen over hem en zijn familie hebben gehoord.

Volgens onze bronnen was hij in Japan op een bedelmissie na de G20 bijeenkomst in Indonesië met lege handen te hebben verlaten. Hieraan voorafgaand stuurde hij zijn slaaf Richard Haas, hoofd van de Council on Foreign Relations, om te bedelen om geld bij de Japanse keizerlijke familie en de regering en die tegelijkertijd te bedreigen. Toen Haas faalde en vervolgens ontslag nam van zijn post, arriveerde Rockefellers topagent Henry Kissinger om te dreigen en te bedelen. Kissinger vond zijn einde door vergiftigd te zijn door een van zijn vele vijanden, volgens bronnen van de Japanse onderwereld. Vervolgens kwam Rockefellers zuster Hillary Clinton om te bedelen en te dreigen, volgens bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst. (Het is wonderbaarlijk dat ze nog leeft en vrij is ondanks het feit dat de New York politie video’s in bezit heeft met bewijs van haar marteling van twee jonge meisjes tot de dood erop volgde). Clinton kreeg $3 miljoen in Japanse yen van de Japan Foundation maar het lukte haar niet om de miljarden dollars te krijgen die nodig zijn om de Rockefeller/Biden sh*t show door te laten gaan, zeiden ze. Volgens de bronnen was dit de echte Hillary die er “oud en heel dik” uitzag en niet een van haar vele dubbelgangers. En zo verscheen tenslotte Rockefeller Jr. zelf en vertrok ook met lege handen.

Tussen haakjes, de bewering dat Clinton Rockefellers zuster is, komt van bronnen van zowel de Mossad als de CIA, en als dat het geval is, moet een van de meisjes in de foto hieronder de jonge Hillary zijn. Misschien zouden onze lezers kunnen ontdekken welke dat is.

Het feit dat deze schrijver in detail werd geïnformeerd over deze Rockefeller activiteiten in Japan is een duidelijk teken dat ze ook hier de controle verliezen. In enkele algemene signalen dat de Aziaten de hele Rockefeller show eruit schoppen, beschuldigde de Noord Koreaanse Minister van Buitenlandse Zaken Choe Sun Hui [Rockefeller slaaf] VN baas Antonio Guterres er openlijk van “een marionet van de Verenigde Staten” te zijn”.

https://tass.com/world/1539545

De voormalige Japanse Premier Yoshiro Mori, beschuldigde van zijn kant openlijk de Oekraïense President Vladimir Zelensky ervan lijden te veroorzaken voor zijn medeburgers.

https://tass.com/world/1539381

Hoe dan ook, het zou gemakkelijk geweest zijn om Rockefeller te vermoorden toen hij in Yokohama was, maar dat te doen zou alleen maar betekenen dat hij vervangen zou worden door een ander familielid als de Babylonische God-koning. Nodig is dat hij publiekelijk terecht staat voor zijn oorlogsmisdaden. Hij moet ook de controle verliezen over de Fortune 500 bedrijven, de VN, enz.

Het feit dat de G20 bijeenkomst in Bali vorige week een verklaring uitgaf die steun geeft aan het digitale ID van het getal van het beest, dat verbonden is aan de vaccinaties met gen-veranderende stoffen, is een teken dat de meeste zogenaamde leiders daar zijn slaven zijn.

Bijvoorbeeld: hier kun je kijken naar de Indonesische Minister van Gezondheidszorg Gunadi Sadiki die zegt: “Laten we een digitaal gezondheidscertificaat hebben dat wordt erkend door de WHO… als je gevaccineerd of op de juiste manier getest bent, kun je je vrijuit bewegen.”

En hier is een foto van een paar Rockefeller topslaven in het Westen. De enige die nog niet vervangen is door een avatar is Rishi Sunak van Groot Brittannië. Tussen haakjes, in een typische vorm van chantage van in-de-kast-homoseksuelen, zeggen Mossad-bronnen dat Sunak de minnaar is van Justin Castro.

En dan, in een duidelijk teken van controle door omkoperij, kijk eens naar avatar Justin Castrudeau’s rijkdom in vergelijking met 2 jaar geleden: $10 miljoen tegenover $385 miljoen nu. Op een salaris van $371.600,– per jaar. 

Deze lijst van de recente G20 bijeenkomst toont een deel van waarover zogenaamde god-koning Rockefeller de controle verliest:

Wij bedanken internationale organisaties, inclusief de VN en zijn Gespecialiseerde Instanties, de Wereldbank groep, IMF, OECD, Asian Development Bank, ERIA, CEPI, de Europese Investeringsbank, GGGI, ICAO, IEA, IEF, IFAD, ILO, IRENA, FAO, FSB, Gavi, Global Fund, IAEA, Islamic Development Bank, ITU, Medicine Patent Pool, Sustainable Energy for All (SEforAll), OPEC, WEF, WFP, WHO, WTO, UNCCD, UNCTAD, UNDESA, UNDP, UNECE, UNESCAP, UNESCO, UNFCCC, UN Global Pulse, UN Habitat, UNICEF, UNIDO, UNOPS, UN Women, UNWTO en de G20 Engagement Groups (W20, L20, T20, S20, Y20, SAI20, P20, C20, B20, U20) voor hun waardevolle bijdragen en beleidsaanbevelingen.

Aangezien je het Wereld Economisch Forum op de lijst ziet staan, blijkt het dat Klaus Schwab Rothschild slechts een senior-dienaar van de Rockefellers is.

Dit, mensen, is de Babylonische tirannie, bekend als de “op regels gebaseerde wereldorde”. Rockefeller Jr. werd geboren om deze nachtmerrie, gecreëerd door John D. Rockefeller de eerste (zie de foto hieronder), te leiden.

Dit zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van kanker-veroorzakende en steriliserende stoffen in zo veel dagelijkse producten. Daarom is het aantal zaadcellen in semenanalyses wereldwijd teruggelopen met 62% gedurende de afgelopen 50 jaar. Dankzij hun vergiffen, stegen de kankercijfers van één op de 20 mensen tijdens de eeuwwisseling naar één op de twee mensen nu.

https://www.timesofisrael.com/sperm-counts-worldwide-fell-by-62-in-under-50-years-israeli-led-study-finds/

Hun lijst van andere misdaden is zo lang dat alleen een Neurenberg-achtig oorlogsmisdaad-tribunaal alles aan het licht kan brengen.

Om deze mensen te bestrijden moeten militaire- en inlichtingeninstanties begrijpen dat de meeste zogenaamde wereldpolitici slechts omgekochte en gechanteerde slaven of avatars van vermoorde politici zijn.

Bronnen van de Russische FSB dachten dat veel wereldproblemen opgelost waren toen de acteur, die zich voordoet als (de al lang dood zijnde) Joe Biden op de G20 top werd vermoord. Maar verdere CG verschijningen van “Joe Biden” thuis in de VS maken duidelijk dat het vermoorden van marionetacteurs niets verandert. Het is nodig om achter de meesters van de marionetten aan te gaan.

En nu we het hebben over de meesters, Rockefeller is nu in het New York gebied van de Verenigde Staten en speciale militaire eenheden moeten hem zo snel mogelijk arresteren en naar Guantanamo sturen als de Verenigde Staten bevrijd en de democratie hersteld wil worden.

Totdat hij is verwijderd zal de economie van de Verenigde Staten steeds verder inzakken. Aangezien het grootste deel van de wereld Rockefeller dollars blijft weigeren als betaling, zullen de olie en veel andere van primair belang zijnde artikelen in de VS opraken. Om te bevestigen dat dit waar is, weet dat Japan en China in september een record aan US Staatsobligaties ter waarde van $118 miljard dumpten.

Nu, zoals deze kop suggereert, komt de VS logistiek knarsend tot stilstand: “de vraag naar transport via zee, trein en over de weg daalt steeds verder naar historisch flauwe maanden”.

https://www.freightwaves.com/news/freight-demand-has-not-found-the-floor

Dat zal in de niet al te verre toekomst helemaal stil komen te liggen wanneer de strategische petroleumreserve volledig uitgeput is.

https://www.zerohedge.com/energy/oil-prices-are-plunging-curve-crashes-contango

In een ander teken dat Azië de VS aan het afsnijden is, zegt Gene Seroka, hoofd van de Haven van Los Angeles dat Port of LA de rustigste oktober had sinds 2009.

https://www.zerohedge.com/markets/la-port-head-says-october-was-quietest-month-2009

Aangezien de VS Corporation in staat was zijn credit card te gebruiken tot en met 14 oktober, zou november zelfs nog interessanter moeten zijn. We probeerden de webcam van de haven te onderzoeken om te zien wat er nu gebeurt maar die is “tijdelijk buiten gebruik” gesteld.

https://worldcams.tv/united-states/los-angeles/port

Deze wanhopige criminelen proberen nu Afrika te beroven om in zaken te blijven. Volgens het Wereld Economisch Forum moet het continent $ 2.8 biljoen betalen om te voldoen aan hun verplichtingen onder het Parijs-Akkoord om de CO₂ uitstoot te minimaliseren.

https://rumble.com/v1uvwyw-africa-slams-west-over-asking-the-continent-to-pay-2.8-trillion-for-polluti.html

Maar, zoals lid van de wereld vrijheidsalliantie en Italiaans Premier Giorgia Meloni opmerkt, het is Parijs die Afrika moet betalen, en niet andersom.

“De reden waarom Afrikanen arm zijn is doordat de Fransen de mensen beroven van hun hulpbronnen en ze dwingen te werken voor een appel en een ei. Wanneer de Afrikaanse leiders een eind aan de slavernij en de exploitatie willen maken, sturen de Fransen hun huurlingen om ze te vermoorden.” Het is tijd voor heel Afrika om bevrijd te zijn van de KM cabal en hun marionetten.

Hoe dan ook, er zijn tekenen dat de VS eindelijk aan zijn tweede revolutie is begonnen. We zien bijvoorbeeld dat House Speaker Nancy Pelosi aftreedt. We zien ook dat republikeinse politici onderzoeken zijn gestart naar o.a. de verduistering van geld dat bedoeld was voor Oekraïne, naar het Gestapo-achtige gedrag van de FBI, en natuurlijk naar de diefstal van de recente mid-term verkiezingen.

Video Player: 

https://fox23maine.com/news/nation-world/house-committee-launches-investigation-following-ftx-cryptocurrency-crash-crypto-rules-preventing-another-ftx-style-meltdown-might-be-impossible-analysts-warn-sam-bankman-fried-collapse-ftx-bankruptcy-alameda-research-fraud-financial-services-committee

We zien ook dat President Donald Trump heeft aangekondigd dat hij zich kandidaat stelde voor de verkiezingen. Heel wat mensen in de waarheidsbeweging dachten dat dit een teken was dat Trump gecontroleerde oppositie is. Dat komt doordat ze veronderstelden dat het betekende dat hij mensen vroeg om te wachten tot 2024. Maar Trump zei niet 2024. Onze CIA-bronnen zeggen dat Trump verkiesbaar zal zijn in de verkiezingen die voor maart 2023 gepland staan nadat de huidige corrupte politieke klasse is verwijderd. Verder gebruikte Trump bij zijn verschijning een goudgerande VS vlag; wat aangeeft dat hij militaire steun heeft. De vlaggenmast had ook een adelaar in de top, wat alleen een President kan gebruiken.

We zien ook de rechtszaak die is gedeponeerd bij het Hooggerechtshof waarin 388 leden van het Congres, de Senaat en de zogenaamde Biden administratie worden aangeklaagd voor hoogverraad waar de doodstraf op staat.

Vanwege de uitzonderlijkheid van deze zaak, heeft de rechtbank de juiste autoriteit om de gedaagden uit hun ambt te zetten onder 18 U.S. Code § 2381 dat stelt “Al wie trouw aan de V.S. is verplicht, tot oorlog tegen hen oproept of hun vijanden aanhangt, ze hulp en comfort geeft binnen de VS of elders, is schuldig aan hoogverraad en zal terechtgesteld worden, of gevangen gezet worden voor niet minder dan vijf jaar en beboet worden onder dit statuut maar voor niet minder dan $10.000; en zal onbevoegd zijn om nog een openbare functie onder de VS te bekleden.

https://www.supremecourt.gov/DocketPDF/22/22-380/243739/20221027152243533_20221027-152110-95757954-00007015.pdf

En ook, op dinsdag tweette de Gouverneur van Texas Greg Abbott “Ik doe een beroep op de Invasie Clausules van de grondwet van de V.S. & Texas om Texas volledig te machtigen uitzonderlijke maatregelen te nemen om onze staat te verdedigen tegen een invasie. Ik gebruik dit constitutionele recht & andere machtigingen & Executive Orders (decreten) om onze staat en ons grondgebied veilig te houden.” (Zie onderstaande foto)

Het is te hopen dat hij Texaanse troepen naar New York zal sturen om te helpen de Rockefellers enz. gevangen te nemen. We zien ook dat Amerikaanse vrijwilligers aangekomen zijn in Oekraïne om samen met de Russen te vechten tegen de Satanisten.

De rest van de wereld treedt ook op, met name Brazilië. Sinds de massale fraude tijdens de beslissende verkiezingsronde op 30 oktober protesteren in Brazilië elke dag miljoenen Brazilianen in de straten tegen de verkiezingsfraude door de communist en veroordeelde crimineel Luiz Inácio Lula da Silva.

Brazilië is slechts het recentste land dat zich verwijderd uit het controlenetwerk van valse verkiezingen, valse leiders, vals nieuws, valse economische gegevens, frauduleus gemanipuleerde markten enz.

Hier is wat een bron van de geheime ruimtemacht had te zeggen over de situatie: “Op collectief niveau is het een heel vreemde en donkere energie die van de Aarde wordt verwijderd. De bron van deze energie is nu DOOD. De aanvallen en problemen waar de mensheid vandaag de dag mee geconfronteerd wordt komen van slaafse volgelingen en zombies die geïnfecteerd zijn met deze energie en nog altijd geprogrammeerd zijn om zijn agenda uit te voeren.

Met deze probleemloze overgang van het ene onderwerp naar het andere, laten we eens kijken naar nog wat meer esoterische dingen die gaande zijn. Kijk eerst naar deze korte videoclip van hoe ze Hollywood sterren klonen.

Onze Special Space Program bron zegt: “ze kopieerden deze video van de satire website The Onion; dat werd 14 dagen geleden gedaan… Het punt is, dat het waar is en dat de KM marionettenmeesters dit al doen sinds Hitlers bewind. Ik weet bijna zeker dat je de film The Boys from Brazil hebt gezien. Die kwam uit in 1978. Mij is verteld dat ze de kloningsmethode met 95% nauwkeurigheid toonden in de film. Ze brachten de waarheid naar buiten, zichtbaar voor iedereen. (Gemengd met een beetje bullshit natuurlijk).”

En nu we het over Brazilië hebben, “De afgelopen twee weken rapporteerden Braziliaanse media en plaatselijke op internet actieve burgers herhaaldelijk dat UFO’s werden gezien door burgerpiloten en plaatselijke bewoners in de luchten boven de zuidelijke staten van de provincies Rio Grande do Sul en Santa Catarina, wat leidde tot onderscheppingspogingen door gevechtsvliegtuigen van de Braziliaanse Luchtmacht.

Ook kun je in de link hieronder een goede UFO-video zien die recentelijk is opgenomen in Mexico.

Het is een van de duizenden waarnemingen wereldwijd van de laatste paar maanden. Hier zijn er nog een paar meer.

1. Buitenaardse drone die met enorme snelheid opstijgt naar het ISS

2. UFO die hyper-aandrijving gebruikt

3. CN torencam, die buitenaardse, door plasma aangedreven drone opvangt

4. Buitenaardse bolronde drone boven Gainesville, Florida

Hopelijk zal dit soort technologie, vliegtuigen tot een verouderde vorm van reizen maken voor ons allemaal.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Arresteer David Rockefeller Jr. om een eind te maken aan de Biden horrorshow.”

  1. Om in bijbelse termen te blijven. Er staat ook dat in de eindtijd veel gepraat word over vrede vrede. Maar er zal dan geen vrede zijn maar verderf

  2. En als die amerikanen hun macht kwijt zijn. Zitten we dan aan china vast. Als je ziet wat daar allemaal gebeurd word je ook niet zo blij. Merkteken van het beest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *