Benjamin Fulford: “De rubber gemaskerde politieke Halloween horrorshow van het Westen staat op het punt te eindigen.”

31 oktober 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Geniet zolang je nog kunt van de horrorshow van rubber masker dragende acteurs en computer graphics die de plaats hebben ingenomen van regeringen in het Westen. Als onderdeel van de show hebben we nu een nep paus, een nep Amerikaanse president, een nep GB Koning, een nep Franse president, nep oppositieleiders, nep nieuws enz. Dit staat allemaal op het punt te eindigen. Dat is een mathematische zekerheid omdat het hele financieel/economische systeem dat het ondersteunt meer dan duizend keer is leveraged [hefboomeffect = het lenen van geld om hogere opbrengsten te verwachten] en failliet is.

“Onwettig bestuur gaat gewoonlijk vooraf aan oorlog. De zorg is dat de volgende en onvermijdelijke aanslag thermonucleair zou zijn”, waarschuwt MI6.

Om dat te voorkomen onderhandelen Westerse witte hoeden en de Aziatische drakenfamilie nu een rechtvaardige en eerlijke vervanging voor het instortende oude systeem. Dat zal beginnen met een jubilee. Dit zal betekenen een vernietiging van alle schulden zowel openbaar als privé en een eenmalige herverdeling van bezittingen, volgens een voorstel van de Drakenfamilie. Een ander deel van hun voorstel is dat Westerse militair/industriële witte hoeden als voorzitter optreden bij Neurenberg-achtige oorlogsmisdaad rechtszaken gevolgd door het herstel van democratie en het recht op persvrijheid.

De video hieronder van Jeffrey Sachs die tot zijn Chinese ambtgenoot spreekt, weerspiegelt de toon van de gesprekken.

Maar de onderhandelingen zijn nog aan de gang dus verwacht op korte termijn geen bekendmaking. Neem in plaats daarvan veiligheidsmaatregelen en bereid je voor op een geopolitieke storm zoals de wereld nooit eerder heeft meegemaakt.

MI6 ziet die ook komen en merkt op: “Waar we naar kijken samen met heel goed geïnformeerde inlichtingendiensten is de ommekeer van Millenniumachtige elementen. Regimeval en weten wanneer het zal vallen en wat te doen.” MI6 verwacht dat de trigger zal zijn de instorting van een “Barclays Bank die Glencore Commodities en alle wereldmarkten onderuit haalt… ze hebben het over zichzelf afgeroepen met hun advocaten, spionnen en sluipmoordenaars die we elke stap van de route volgden… alle straatverlichting in Zwitserland wordt om middernacht uitgeschakeld, een soort Blitz-achtig gebeuren.”     

De meeste experts van topniveau zijn het eens dat het Westerse financiële systeem onvermijdelijk zal instorten. De huidige staat ervan is hieronder geïllustreerd. 

Voor degenen die de voorkeur geven aan technische grafieken, laten degenen hieronder allemaal dezelfde ineenstorting zien vanuit verschillende gezichtshoeken.

“In een failliet wereldomvattend systeem bereik je een punt waarop de waarde van gedrukt geld verloren gaat en wat een leider ook beloofd niet langer gekocht kan worden met nep geld wat altijd NUL intrinsieke waarde zal hebben,” legt Zwitserse expert Egon von Greyerz uit. “Met meer dan $ 2 biljard (2 en 15 NULLEN) aan schuld en geldelijke verplichtingen die steunen op een basis van $ 2 biljoen aan goud dat in het bezit van de regering is, zorgt dat voor een gouddekking van 0,1% of een leverage van 1000 keer!”, voegt hij eraan toe.

De laatste keer dat dit systeem op het punt van instorten stond was op het moment van de Lehman crisis in 2008. Toen waren de families van de Khazariaanse Maffia cabal die het Westen regeren in staat om 700 ton goud te krijgen van de Drakenfamilie en vermeerderden die via krediet-speculatie meer dan 1000 keer en creëerden zo 23 biljoen dollars. Ze mochten dit doen omdat ze hadden beloofd hun manieren te veranderen en een zwarte communist onder de naam Barack Obama te installeren als president.

Dat geld is op en nu slijmen ze wanhopig Azië en beloven alles onder de zon om geld los te krijgen om hun horroroorlog-show gaande te houden terwijl ze tegelijk dreigen met een grootscheepse nucleaire oorlog enz. 

Dit is rechter Anna Von Reitz die de Aziaten voor hen waarschuwt:

Al sinds de Bronstijd hebben ze dezelfde dingen gedaan en hun invloed uitgeoefend met dezelfde plannen; ze introduceren het concept van krediet, ze krijgen toegang tot het krediet van andere mensen, ze vermeerderen schuld “in naam van” hun slachtoffers, hollen het land uit dat ze zijn binnengedrongen, vermoorden hun schuldeisers en gaan dan verder naar een nieuwe “gastheer”.

Ze zijn van plan Toeschouwers te zijn, veilig verborgen achter de spreekwoordelijke “Chinese Muur”, spreken met Chinese Spreekbuizen, hebben het over de superioriteit van “hun” 5000 jaar oude cultuur. Het is niet hun land, het is niet hun cultuur en ze zijn niets anders dan kwaadaardige, egoïstische, internationale parasieten die de bedoeling hebben China te gebruiken om hun veiligheid te garanderen terwijl zij van plan zijn het vermogen van China uit te hollen net zoals ze dat gedaan hebben met elk ander land.

Hier is nog wat meer visueel bewijs van met wie we precies te maken hebben:

De film mag oud zijn, maar we hebben meerdere getuigen op hoog niveau die zeggen dat zo’n massaal offerritueel tot op de dag van vandaag plaatsvindt. De huidige beheerders van het nep Biden regime, bijvoorbeeld, voerden een massaal mensenoffer-event uit waar prachtige kinderen werden vermoord om het Nieuwe Wereld Handelscentrum-gebouw in te wijden, aldus MI6.

De Russen weten met wie ze te maken hebben, want ze hebben hen eeuwenlang bevochten. Alexei Pavlov, de assistent secretaris van de Veiligheidsraad van Rusland zegt: “Nieuw-heidense sekten [hebben] aan kracht gewonnen in Oekraïne”, en noemde een ervan de Chabad-Lubavitch Hassidic beweging. “Het voornaamste levensprincipe van de Lubavitcher volgelingen is de suprematie van de supporters van de sekte over alle landen en mensen” voegde hij eraan toe.

https://m.jpost.com/diaspora/antisemitism/article-720658

Het zijn niet alleen de Russische leiders. Ook VS President Donald Trump refereert nu openlijk aan Satanisme wanneer hij spreekt over een 15-jarig meisje dat “sadistisch” is vermoord in de handen van MS13 leden, in een “weerzinwekkend satanisch ritueel”.

Ook TV-persoonlijkheden als Lara Logan komen nu naar buiten om dingen te beweren als “Biden Handelt in Kinderen zodat Mensen hun Bloed kunnen Drinken.”

https://www.msn.com/en-us/tv/news/lara-logan-exiled-from-fox-and-newsmax-goes-on-mike-lindell-tv-to-claim-biden-is-trafficking-kids-so-people-can-drink-their-blood/ar-AA13s3Wh?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=e05e1e9f47a6404987584737ef27016f

Zo verschrikkelijk zijn hun misdaden en zo onvermijdelijk hun bestraffing dat deze fanaten niet de intentie hebben om stilletjes in de nacht te verdwijnen.

Vorige week stuurde de KM Henry Kissinger, een van hun topleiders, naar Japan om dreigementen te uiten tegen Premier Kishida, aldus bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst. Later werd hij in een rolstoel gezien terwijl hij het Ichirika (一力) Geisha huis in Kyoto binnenging om zijn al jarenlange Geisha gezelschapsdame te zien. Terwijl hij daar was werd hem een langzaam werkend vergif toegediend, zeggen bronnen van de Japanse ondergrondse. We kunnen een bekendmaking van zijn dood in de nabije toekomst verwachten, beloven ze.

Hij is slechts een van de vele KM-bazen die verwijderd worden.

Bijvoorbeeld: vorige week stierf voormalig Minister van Defensie Ashton Carter onverwachts op 68-jarige leeftijd.

https://www.msn.com/en-us/news/us/former-defense-secretary-ashton-carter-dies-unexpectedly-at-68/ar-AA13mfPG?ocid=msedgntp&cvid=d4fe991f4bc743b38b997aa1b5d6a3af

https://japantoday.com/category/world/nz%27s-ardern-visits-antarctica-to-highlight-climate-change-challenges

Ook Senator Bob Menendez wordt onder de bus gegooid. De werkelijke aanklacht is pedofilie, zeggen CIA-bronnen.

https://www.nbcnews.com/politics/congress/sen-menendez-federal-criminal-investigation-new-york-rcna54179#:~:text=WASHINGTON%20%E2%80%94%20Sen.%20Robert%20Menendez%2C%20D-N.J.%2C%20is%20under,the%20matter%20and%20a%20spokesperson%20for%20the%20senator.

Toen werd de man van Speaker Nancy Pelosi, Paul Pelosi gearresteerd en naar Gitmo gestuurd, volgens zowel CIA- als Pentagon-bronnen.

De verhalen over hem dat hij zou zijn aangevallen door een Q-Anon rechtse conservatief en de tegenverhalen over aangevallen te zijn door een homoseksuele prostitué zijn slechts meer rook en spiegels, zeggen ze.

De KM-bonzen, die nog altijd met velen zijn, zijn op zoek naar plaatsen om te ontsnappen. Bijvoorbeeld: Nieuw Zeelands misdaadpremier, Jack Arden, “probeert de controle over Antarctica te behouden, een van de laatste toevluchtsoorden van de satanische KM cabal Down Under. Ook bekend onder de naam dievenbende,” waarschuwt de Mossad.

https://japantoday.com/category/world/nz%27s-ardern-visits-antarctica-to-highlight-climate-change-challenges

Canada’s Justin Castro smeedt van zijn kant plannen om naar Costa Rica te vluchten, beweren bronnen.

Deze pogingen zijn hopeloos, want spoedig zal er voor deze mensen geen schuilplaats meer zijn, niet op en niet buiten deze planeet. Dat komt doordat mensen wakker zijn geworden.

“Zie hoe de avatar Barack Obummer zijn eigen gehoor niet onder controle kan houden wanneer ze FJB [Fuck Joe Biden] scanderen.” Hij raakt werkelijk upset en krijgt op het podium een woedeaanval. Er wordt gezegd dat hij het filmen wilde stopzetten zodat mensen deze clip niet zouden kunnen delen. Dit is absoluut niet de originele Obama”, was het commentaar van een CIA-bron.

Terwijl de westerse wereld nog maar net wakker wordt, is het grootste deel van de rest van de wereld al klaar wakker.

Bijvoorbeeld: De Russische presidentiële avatar Vladimir Poetin zegt dat het KM-gecontroleerde Westen alle hulpbronnen van de mensheid opeist en dat de “op regels gebaseerde orde” die zij voorstellen “waarschijnlijk is om hen te laten leven zonder regels… Ze streven ernaar om hun falende overwicht tot elke prijs te behouden… ze schrikken zelfs niet terug voor openlijke sabotage, zoals de explosies aan de Nord Stream pijpleidingen, die enorme schade aanrichten aan de Europese economie en de levensomstandigheden van miljoenen mensen sterk verslechteren… Ze hebben de wereld gewoon niets anders te bieden dan dominantie.

https://tass.com/politics/1527775

De meeste wereldleiders zijn het nu eens. China stuurde WAARSCHUWINGEN uit naar de VS en de NAVO soldaten om hun volledige loyaliteit met Rusland te herbevestigen. Verwacht wordt dat Turkije de NAVO verlaat en Rusland en China steunt. INDIA is naar voren gekomen om Rusland en China te beschermen. De Duitse Bondskanselier Scholz brengt deze week een bezoek aan China om te zeggen dat zijn land zich ook wil aansluiten bij de BRICS alliantie, rapporteren bronnen van de Duitse inlichtingendienst. Saoedi-Arabië weigert om ze olie te leveren en Prins Mohammed bin Salman bespot de geestelijke gezondheidstoestand van de nep Joe Biden. 

https://www.foxnews.com/politics/saudi-prince-mohammed-bin-salman-mocked-biden

De lijst gaat verder en bevat nu de meeste landen in de wereld.

Daarom kijkt de wereld naar China:

Van 2013 tot 2021 groeide China’s GDP met een jaarlijks gemiddelde van 6,6 procent, daarbij het wereldniveau van 2,6 procent overtreffend… Het land beroemt zich er nu op ’s werelds meest uitgebreide welzijnssysteem, het grootste hoge snelheid spoorwegnet en de grootste en snelst groeiende groep met middeninkomens te hebben… Volgens de Verenigde Naties was China van 1990 tot 2019 het enige land dat van een categorie laag menselijke ontwikkeling opklom naar een categorie hoog menselijke ontwikkeling… China’s bijdrage aan de groei van de wereldeconomie was gemiddeld 38,6 procent over de periode 2012-2021, dat van de Groep van Zeven (G7) landen samen overtreffend… China’s modernisering houdt rekening met de leefomgeving, het ecosysteem en de natuurlijke omgeving, en zet mensen centraal door het promoten van de gemeenschappelijke waarden van de mensheid als vrede, ontwikkeling, eerlijkheid, gerechtigheid, democratie en vrijheid en verdubbelt de gemeenschappelijke opbouw van een open, veelomvattende, schone en prachtige wereld die blijvende vrede, universele veiligheid en gemeenschappelijke vooruitgang ervaart.

https://english.news.cn/20221028/fd4dca16a9864d328f4e74a422d67393/c.html

Het Westen zou nooit overtroffen zijn door China als het niet geïnfecteerd zou zijn geweest door de satanische KM-vampiers. Daarom willen de Westerse Witte Hoeden bekwaam politiek en economisch leiderschap in het Westen herstellen. 

Natuurlijk proberen de KM-vampiers wanhopig om iedereen bang te maken en terug in de onderdanigheid te brengen, spugen een bijna eindeloze stroom angstporno uit zoals “nieuwe en dodelijker ziekten”, “blazen dammen en nucleaire krachtcentrales op”, brengen “vuile bommen” tot ontploffing of dreigen met de eerste nucleaire aanval, enz.

Deze angstporno is allemaal bluf en gelul. Herinner je je dat Fukushima het “Ergste Nucleaire Ongeluk Ooit” was en dat de “Grote Oceaan Dood is”. Wel, dat was 100% onwaar. Nu blijkt  ook dat hun verhaal “Covid zal ons allemaal doden” een volstrekte leugen was. Het blijkt dat de overlevingskans van mensen die met COVID geïnfecteerd waren voor de vaccinatie 99,965 procent was. Met andere woorden: nul.

https://www.zerohedge.com/covid-19/closer-look-covid-mortality-rate

Dus als ze beginnen te roepen “apenpokken” of “de vaccins zullen iedereen doden” enz. negeer ze alsjeblieft.

De KM blijft ook nog steeds proberen verkiezingen te stelen waar ze maar kunnen. 

We hebben dat zojuist gezien in Brazilië. “Je kon zien dat het algoritme aan [President Jair] Bolsonaro’s leiding knaagde en de 51/49 uitkomst calculeerde. “Ze konden Bolsonaro niet laten ‘winnen’. Hij zei dat hij Brazilië uit het klimaatakkoord van Parijs zou halen”, was het commentaar van een CIA-bron op de verkiezing die de communist Lula aan de macht kan hebben gebracht. Maar de strijd van Brazilië is nog niet over.

Intussen woedt er in de VS een enorme strijd om de diefstal van de 8 november Midterms te voorkomen.

De KM-verkiezingsstelers hebben dingen ingezet als “Hillary Clinton” om te beweren dat “rechtse extremisten al een plan klaar hebben om letterlijk de volgende verkiezingen te stelen en daarna om donaties vragen.

Kijk naar de ogen. Dit is een Computer Graphics Image productie met een Blauw scherm.

Laten we zien wat de VS strijdkrachten deze keer doen. We zien dat NSA zojuist een nieuw ‘zenuwcentrum’ heeft geopend dat klaar is om de wereld te scannen op bedreigingen voor Amerika. Het gaat precies op tijd open voor de Midterms. De vraag is, zullen ze met de mensen zijn of tegen ze.

https://m.washingtontimes.com/news/2022/oct/25/nsas-new-nerve-center-ready-scan-world-threats-ame/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

We moeten ook de mensen van de geheime ruimtemacht vragen aan wiens kant ze staan. En met die opmerking, zullen we besluiten met de laatste Blue Beam-SSP beelden. 

1. Bizarre weerpatronen. 

2. Een vloot van zichtbare ruimtevaartuigen 

3. Buitenaardse plasma energie drones

4. Project Blue Beam op aarde gemaakt ruimtevaartuig

Laten we zien of deze mensen eindelijk volledig te voorschijn zullen komen wanneer de KM-heerschappij instort en instorten zal die.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De rubber gemaskerde politieke Halloween horrorshow van het Westen staat op het punt te eindigen.”

  1. ‘Daarom kijkt de wereld naar China’
    Lees het stuk en probeer niet van je stoel te vallen.
    En : ‘Dus als ze beginnen te roepen “de vaccins zullen iedereen doden”, negeer ze alsjeblieft.
    Bedankt wederom Benjamin Fulfordstein voor je desinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *