Benjamin Fulford: “Het spel is uit, SATANATO heeft verloren, enorme repercussies zullen volgen.”

17 oktober 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De NAVO en haar KM-opperheren hebben de oorlog in Oekraïne verloren en voor planeet aarde zo historische repercussies zullen volgen; daar zijn Poolse, Chinese, Russische, MI6 en CIA enz. bronnen het allemaal over eens.

Daarom heeft Ruslands waarnemend Minister van Buitenlandse Zaken Alexander Grushko vorige week gezegd dat de “NAVO al verslagen was in Oekraïne”.

https://tass.com/politics/1523193

Bijvoorbeeld: ”nauwkeurig gerichte aanvallen op de strategische energie-installaties van Oekraïne hebben geleid tot aanzienlijke stroomonderbrekingen en Kiev gedwongen om energie-exporten naar Europa te staken” schrijft de Rossiyskaya Gazeta.

Natuurlijk zijn de Russen geen objectieve bron, maar bronnen van de Poolse inlichtingendienst zijn het ermee eens en zeggen “In de winter zullen de Russen Oekraïne binnentrekken tot aan de Dnepper en Odessa en Kharkov overnemen. Rusland is niet geïnteresseerd in land voorbij de Dnepper.” Ze vermelden ook: “De EU is begonnen met een noodevacuatie van haar ambassades van Kiev naar de Poolse stad Rzeszów.”

Video player:

Video Player:

De KM werd zodanig verzwakt dat ze computer graphics en nep video’s moeten gebruiken om de illusie te creëren dat de oorlog nog steeds woedt. Hier kun je bijvoorbeeld zien dat in Kiev  Oekraïense acteurs, verkleed als gewonden, selfies nemen voor live-berichtgeving in het Westen. 

Video Player:

En bekijk hier hoe het Zelensky hologram wordt gemaakt.

Video Player:

Bronnen van de Chinese inlichtingendienst zeggen ook dat “80% van de NAVO strijdkrachten in Oekraïne werd vernietigd en daarom komen ze  nu met “nucleaire dreigingen”. (De Chinese inlichtingendienst leverde ook details over de machtsstrijd die daar plaatsvond, wat we verderop zullen bespreken.)

De Armageddon dreigementen zijn natuurlijk hol omdat noch de KM noch het nep Biden regime, controle hebben over enig nucleair wapen, zeggen Pentagon-bronnen. 

Er is ook meer bewijs dat de eigenaars van de UNITED STATES OF AMERICA Corporation failliet gingen. Twee van de grootste eigenaars van die Corporation, zowel als van de meeste Fortune 500 bedrijven, Blackrock en Vanguard schijnen faillissement aangevraagd te hebben.

Blackrock International, Inc. Files for Bankruptcy in Lafayette | BKData

https://www.blackrock.com/us/individual/products/227732/blackrock-international-institutional-class-fund

https://www.bankruptcyobserver.com/bankruptcy-case/VANGUARD-ENTERPRISES

Sommige lezers beweren dat dit niet de authentieke deal is maar, er ontvouwen zich gebeurtenissen die het onweerlegbaar maken dat de USA Corporation, zowel als de in privé bezit zijnde Verenigde Naties, BIS, IMF, Wereldbank enz. instorten.

Om bevestiging te vinden dat dit waar is, zijn de financiële markten wellicht de eerste plek waar enorme gebeurtenissen zich kunnen ontvouwen. De US Corporation miste een betalingsdeadline van 30 september en kreeg tot en met de 14e oktober de tijd om geld te vinden voordat ze in gebreke gesteld zou worden. Als ze geen extra fondsen vinden zal de hel losbarsten.

Er is enige bewijs dat ze het niet gevonden hebben.

Bijvoorbeeld: trans-Pacific verschepingstarieven zijn met 75% gedaald ten opzichte van eerder dit jaar omdat de Aziaten niet langer monopoliegeld van de Federal Reserve Board accepteren als betaling voor echte goederen.

En ook: op 12 oktober zei het hoofd van de Bank of England, Andrew Bailey dat de Bank op 14 oktober zou stoppen met het overeind houden van de financiële markten. Toen werd op die dag de Britse Minister van Financiën Kwasi Kwarteng ontslagen. Daarna werd beleid als ongefundeerde belastingverlaging voor de rijken geschrapt. MI6-bronnen zeggen dat de Rothschilds de controle over de Bank of England hebben verloren en dat een militaire regering nu werkelijk Groot Brittannië regeert. Als dat zo is heeft de Britse tak van de Rothschilds nu voor het eerst officieel de controle over de Bank of England verloren sinds ze die overnamen via handel met voorkennis na de Slag bij Waterloo in 1815.

Ook de Zwitserse tak van de Rothschild familie schijnt in de problemen te zitten. De US Federal Reserve Board heeft recentelijk $9.37 miljard gepompt in de nationale bank van Zwitserland in wat waarschijnlijk een poging is om te voorkomen dat Credit Suisse ten onder gaat.

https://www.newyorkfed.org/markets/desk-operations/central-bank-liquidity-swap-operations

Als Credit Suisse ten onder gaat, zou het domino-effect ervan ervoor zorgen dat de meeste grote Westerse financiële instituten instorten en de markten imploderen.

Die imploderen toch omdat de KM de controle heeft verloren over de internationaal verhandelde US dollar. Bronnen van de Drakenfamilie zeggen dat al het goud en de aangelegde kostbaarhedenverzamelingen die eens de US dollar ondersteunden nu onder hun controle zijn.

Dit is belangrijk omdat al sinds 1971, toen het goud van de KM opraakte, de Amerikaanse aandelenmarkt een gigantische hallucinatie is geworden. Zoals de chart hieronder laat zien, steeg de waardebepaling van de aandelenmarkt  met een piek van 4000% ten opzichte van het GDP [Bruto Nationaal Product]. Als je het feit in aanmerking neemt dat GDP-cijfers geweldig opgeblazen zijn door de inflatie te laag te berekenen, kun je bevestigen dat aandelenmarkten niet langer verbonden zijn met de werkelijkheid. Geen wonder dat de gemiddelde Amerikaanse levensstandaard sinds 1971 is gedaald terwijl de KM superrijk zijn geworden door met centrale bank fraude van mensen te stelen.

De KM proberen wanhopig zichzelf te redden door over te schakelen op Centrale Bank Digitale Valuta’s maar aangezien ook deze door niets worden gedekt, is deze poging gedoemd om te mislukken.

In een van de meest zichtbare recente tekens dat de KM heerschappij aan het instorten is, is dat de Franse kolonie niet in staat is geweest om te betalen voor olie-importen. Dit (niet de gerapporteerde arbeidsgeschillen) is de oorzaak dat benzinestations over het hele land geen benzine meer hebben of de benzine hebben gerantsoeneerd.

Video Player:

We hebben ook gezien dat hun slaaf-President Emanuelle Macron onder demonische controle is geplaatst, zoals te zien is aan zijn zwarte oog.

Dit betekent dat het Franse leger en de republiek nu strijden om zich te bevrijden van demonische controle.

Intussen zetten de militaire witte hoeden in de VS een stap om een eind te maken aan de hele Joe Biden horrorshow. Pentagon-bronnen zeggen dat wordt verwacht dat een nieuwe regering geleid door de echte (anti-vaccinatie) Donald Trump, samen met voormalig democraat Tulsi Gabbard als zijn vicepresident, het spoedig zal overnemen.

Daarom is Gabbard recentelijk uit de Democratische partij gestapt nadat ze het “een elitaire groep oorlogsaanstokers gedreven door laf socialisme” die “anti-blank racisme aanwakkeren” en “criminelen beschermen” had genoemd. 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11302821/Tulsi-Gabbard-says-shes-LEAVING-Democratic-party.html

Video Player:

“Tulsi is een hoog in rang zijnde officier in het Psychological Operations Command van de  Amerikaanse militaire inlichtingendienst” zeggen CIA-bronnen.

De militaire witte hoeden samen met hun Russische, Chinese en internationale bondgenoten hebben wereldwijd de oorlog verklaard aan de KM en met goede reden.

Bijvoorbeeld: vorige week hadden Amerikaanse commando’s een hevig vuurgevecht op het FBI hoofdkantoor.

https://www.wusa9.com/article/news/local/dc/fbi-headquarters-gunfire-noises-blamed-on-steam-release-system/65-77bddf62-1c6e-42c2-829b-dd06db8da74e

“Dit was een geprobeerde overname van het FBI hoofdkwartier. De Alliantie had speciale militaire eenheden op de plaats van handeling. Het geluid is van automatische wapens. Verschillende duistere geheime agenten werden geëlimineerd. Dit is nog niet over” zeggen CIA-bronnen.

Hier is een voorbeeld waarom de KM achtervolgd en voor het gerecht moet worden gebracht. Wist je dat George Bush Sr. in 1991 Babylonische Noahide verordeningen tot wet tekende. Verordeningen die onder andere oproepen tot de executie van alle Christenen, Boeddhisten, Hindoes enz.? 

https://www.congress.gov/bill/102nd-congress/house-joint-resolution/104/text?fbclid=IwAR2ZKJ1L9Q74_95JiVlf3j7K93PqFOzw0R4RZruaGLlcPgNp7R7mFnnXNe4

Dit is omdat de eerste en tweede Noahide wetten afgoderij en godslastering verbieden, die strafbaar zijn met onthoofding. De KM beschouwen de aanbidding van Jezus Christus, Boeddha enz. als afgoderij en godslastering in overeenstemming met de Talmoed.

https://www.zionismexposed.com/the-noahide-laws/?fbclid=IwAR2Y0CrYjXYtqFpE3afRAtXvesmVORwjJ5KhDcIhFs0goMfjTRJan8HIQhY

Daarom is de jacht  begonnen om alle KM-leden te dwingen zich over te geven aan oorlogsmisdaad tribunalen. Als een voorbeeld daarvan heeft de Russische regering het Rockefeller-front, bekend als Meta, tot terroristische organisatie verklaard en daardoor strafbaar met de dood.

https://tass.com/society/1520947

Meta of Facebook , zoals het werd genoemd, is altijd een Rockefeller hersenspoel/propaganda front geweest. Toen ik met een Facebook pagina begon, bereikte ik onmiddellijk het maximum van 5000 volgers en er werd contact met mij opgenomen door veel interessante mensen inclusief Japanse diplomaten. Maar ik werd verhinderd om met hen te corresponderen of zelfs op mijn eigen Facebook pagina stukken te plaatsen. Ik heb het er toen afgehaald en Facebook verlaten. Daarna verschenen minstens vier Facebook pagina’s die zich voordeden als komend van mij. Deze mensen zijn te bang om openlijk te debatteren gebaseerd op feiten en nemen altijd hun toevlucht tot smerige trucs zoals deze. Daarom ben ik het eens dat Meta een soort criminele organisatie is die wereldwijd uitgebannen moet worden.

Elon Musk is ook bestempeld als een terrorist voor het steunen van Starlink telecomdiensten in Oekraïne.

https://tass.com/politics/1523505

Aangezien de KM binnen Rusland moordaanslagen heeft uitgevoerd op Russische functionarissen, betekent dit dat Musk nu een legitiem doel is voor Russische speciale troepen. Hij en zijn computer graphic Space X oplichters zullen niet veel langer meer in leven zijn.

Arme Musk zit in een lastig parket omdat hij ook toegevoegd was aan een welbekende Oekraïense “dodenlijst” nadat hij had gedreigd de fondsgelden stop te zeten voor Starlink satelliet internetdiensten opgesteld in Oekraïne. Hoe dan ook, sinds de Russen zijn satellieten aanvallen met lasers enz. is Musk gedwongen om toe te geven dat “Starlink nog altijd mag ophouden te bestaan”, ondanks zijn aanbod om zijn steun eraan te hervatten. 

Als je een voorbeeld wilt van het soort enorme fraude die het Musk mogelijk heeft gemaakt om “de rijkste man in de wereld” te worden, kijk dan eens naar deze video van hoe ze het “internationale ruimtestation” filmden in een gigantisch zwembad.

Video Player:

Natuurlijk is Musk een van de kleinere criminelen. De echte criminelen zijn degenen die achter de poging zitten om de mensheid te vermoorden met bio-wapens en vaccins.

Dit is nu mainstream nieuws aan het worden. Bijvoorbeeld: EU parlementslid Rob Roos vroeg tijdens een hoorzitting aan een Pfizer vertegenwoordiger of het mRNA vaccin was getest op het voorkomen van overdracht. Ze lachte en zei nee.

Video Player:

Dan zegt Mislav Kolakusic van het Europese Parlement “de aankoop van 4.5 miljard doses van het COVID-19 vaccin voor 450 miljoen inwoners is het grootste corruptieschandaal in de geschiedenis van de mensheid.”

Video Player:

Daarom sloten Poolse patriotten zich aan bij het groeiende koor dat gerechtigheid eist en gaven de volgende verklaring uit:

“Wij eisen de doodstraf voor schuldige leden van de [Poolse] regering, zowel als voor artsen en verplegers die, tijdens de Covid pandemie, leiding gaven aan de dood van meer dan 200.000 mensen.”

De ratten proberen het zinkende schip te verlaten, maar er is nergens, niet op en niet buiten de Aarde waar ze naartoe kunnen. Bijvoorbeeld: het hoofd van Pfizer, Albert Bourla weigerde om een verklaring af te leggen voor het Europese parlement omdat, zoals Mossad-bronnen uitleggen “hij zich verbergt in Paraguay”.

Kijk dan nu naar Avatar Bill Gates zijn reactie op de vraag: “Is dit vaccin veilig?” Let goed op zijn gezicht dat aan het eind van de video absoluut angst en wanhoop uitdrukt.

Video Player:

https://telegra.ph/file/f062e14dde66359e52d4b.mp4?_=22

De KM proberen nu ook bewijs te verbergen door vaccins te dumpen. KM marionet Macron vernietigde 30 miljoen Covid vaccins ter waarde van £522 miljoen, terwijl de Zwitsers 10,3 miljoen doses in de vuilnisbak gooiden. Dit zal ze niet redden.

https://www.express.co.uk/news/politics/1677604/macron-news-france-covid-vaccine-expiry-date-pfizer-moderna-switzerland

Intussen mislukte in China de couppoging tegen Xi Jinping. “Die werd gedaan door Soros en consorten. China’s grenzen zijn nu gesloten tenzij je een zakenvisum hebt. Dit is om te voorkomen dat alle kabbalisten het land verlaten. Ze zullen nu allemaal opgepakt worden” zegt een bron van de Chinese inlichtingendienst.

Het officiële Xinhua persbureau doelt op deze zuivering door te schrijven “Een overweldigende overwinning is behaald in het gevecht tegen corruptie en dit werd geconsolideerd over de hele linie.

https://english.news.cn/20221012/03859c45118c481e8ba2929e0551aa00/c.html

We zijn nu ook in staat geweest om te bevestigen dat de echte Xi Jinping in het openbaar is verschenen om een belangrijke speech te houden. Hij zei dat China zijn 100-jaren plan om een eind te maken aan armoede en iedereen redelijk welvarend te maken had bereikt. Het volgende 100-jaren plan is om iedereen redelijk rijk te maken in harmonie met de natuur.

Xi beloofde ook plechtig om steun te geven aan “de gedeelde vredeswaarden van mensen: ontwikkeling, rechtvaardigheid, gerechtigheid en vrijheid en om onderling begrip te bevorderen en nauwere banden met andere mensen te smeden.”

Xi merkte verder op: “China weerstaat alle vormen van hegemonie en machtspolitiek, de Koude Oorlogsmentaliteit, inmenging in de interne zaken van andere landen en dubbele standaards.”

https://english.news.cn/20221016/0e54ed27839f42caa0a30c7721c06501/c.html

Dit zal zeker invloed hebben op de VN waar Russische functionarissen opmerken “De VS gebruikt chantage en oefent persoonlijke druk uit om de VN te veranderen in een tak van haar Ministerie van Buitenlandse Zaken.” Met andere woorden, stem mee met de VS of wordt vermoord, is wat de slavendelegaties bij de VN werd verteld. 

https://tass.com/politics/1520623

https://tass.com/politics/1522545

De Russische en Chinese witte hoeden, samen met de witte hoeden van MI6 en het Pentagon steunen de vervanging of vernieuwing van de VN en andere door de VS gedomineerde naoorlogse internationale organisaties. Ze steunen ook de oprichting van een toekomstige planningsorganisatie om mogelijke paden uit te zetten voor de toekomst van de mensheid.

En nu we het over de toekomst hebben, de ruimteoperatie project blue beam gaat op volle kracht vooruit. Eerst zagen we deze Pentagon erkenning dat ze “buitenaardse voertuigen hebben gevonden die niet op deze aarde zijn gemaakt”.

Vervolgens zien we de laatste video’s die ons zijn toegestuurd door het geheime ruimteprogramma.

De eerste toont “plasma schepen die gebruikt worden door de buitenaardsen.

Video Player:

De tweede is een verhuld schip dat zich manifesteert als een wolk.

De derde is hoogstwaarschijnlijk een Blue Beam UFO.

Video Player:

Alles wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat de mensheid onbekend gebied in gaat zodra een oeroud kwaad is verslagen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *