Benjamin Fulford: “Nieuwe Chinese Keizer Houdt Toezicht op Maffia Zuivering.”

10 oktober 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het mislukken van een couppoging van de Khazariaanse Maffia in China betekent dat de UNITED STATES OF AMERICA Corporation deze keer niet in staat zal zijn om te ontsnappen aan faillissement, aldus meerdere bronnen.

Dit komt doordat een nieuwe keizer – die een rechtstreekse afstammeling is van Genghis Khan – de macht in China heeft overgenomen, volgens bronnen van de drakenfamilie. Tot dusver zijn meer dan duizend seniorfunctionarissen en drie generaties van hun families geëxecuteerd voor het aannemen van steekpenningen van de KM, zeggen de bronnen. De rest van de topniveaus van de Chinese regering blijft onder huisarrest totdat de onderzoeken zijn afgerond.

Het is nog altijd niet duidelijk of de Chinese President Xi Jinping is vervangen door een avatar of niet, voegt de bron eraan toe. Maar de echte Xi Jinping heeft een schouderblessure van een moordaanslag in Singapore dus, wanneer op 16 oktober het nieuwe Chinese politbureau wordt onthuld is de aanwezigheid of afwezigheid van deze blessure van Xi iets waarop gelet moet worden, zeggen ze. Hoe dan ook, welke Xi er ook verschijnt, hij zal geen KM-stroman zijn, voegen ze er aan toe. Het feit dat KM propagandabladen met een kwalitatief slechte journalistiek zoals de New York Times Xi nu kwaadaardig aanvallen is ook een aanwijzing dat hun poging om China over te nemen is mislukt.  

Bronnen van de Poolse inlichtingendienst zeggen bevestigend:

Het is nu duidelijke dat de Militaire Brigade die Peking is binnengegaan daar was om Xi te beveiligen en de stad te omsingelen ter bescherming. Sommige CCP leden zijn gearresteerd en geëxecuteerd. De couppoging werd georganiseerd door de ROTHSCHILDS/ROCKEFELLERS/het VATICAAN/BLACKROCK/de DAVOS GROEP enz. in een poging om de Chinese steun aan de Russische alliantie en de annexatie van Oekraïne te stoppen. De tweede reden voor de couppoging was de overname van het tijdelijke BRICS reservesysteem, waarin de helft van de wereldvaluta al is opgenomen.

Het feit dat OPEC+ heeft besloten om de olieproductie te verminderen met 2 miljoen barrels per dag om Rusland te helpen is nog een teken dat de hele niet-Westerse wereld samenwerkt in een poging olie en gas af te snijden en zo de US Corporation te doen instorten. Zelfs de nep Witte Huis perschef Karine Jean-Pierre was gedwongen om toe te geven “Het is duidelijk dat OPEC+ zich met de aankondiging van vandaag aansluit bij Rusland.”

Deze poging lijkt te werken. Een van de belangrijkste eigenaars van de US Corporation, Blackrock International heeft faillissement aangevraagd, brengen bronnen van de Mexicaanse inlichtingendienst naar voren.

Blackrock International, Inc. Files for Bankruptcy in Lafayette | BKData

Deze zelfde bronnen zeggen dat Russische, Chinese en andere specialisten via Mexico de VS zijn binnengegaan om de Amerikaanse speciale militaire eenheden te helpen de resterende KM leiders en bolwerken in Noord-Amerika op te sporen en te vernietigen.

Een algemeen teken dat de Mexicaanse regering zich heeft aangesloten bij de planetaire bevrijdingsalliantie is te zien in het feit dat ze nu het Russische Glonass GPS-systeem gebruiken dat Amerika heeft geprobeerd uit te bannen.

Niega Marcelo Ebrard instalación del Sistema Glonass – Xpectro (xpectrofm.com)

Natuurlijk zou het een grote fout zijn om de KM te onderschatten. Bronnen van de Russische FSB zeggen dat volgens documenten van de Federal Reserve Board die de Russische inlichtingendienst in handen heeft gekregen “de KM tussen nu en 2023 een enorme campagne met weer-oorlogsvoering begint waarvoor ‘klimaatverandering’ de schuld zal krijgen.” De aanval met weer-oorlogsvoering op ongehoorzaam Florida was slechts een voorproefje, zeggen ze. “De KM zal klimaatwapens gebruiken zoals orkanen om huizen en bezittingen te vernietigen; deze vernietiging zal het mensen onmogelijk maken hun leningen af te betalen en dus als excuus gebruikt worden door de KM om eigendommen op een massale schaal te onteigenen”, zeggen ze. “Dit zal hoogstwaarschijnlijk gebeuren in de VS en de EU waar Blackrock actief bezig is met het opkopen/in eigendom nemen van bezittingen van failliete mensen”, voegen ze eraan toe.

De KM zal ook heel hard proberen om een nucleaire oorlog te beginnen en neemt zijn toevlucht tot nucleair terrorisme, waarschuwen de bronnen ook. Daarom dreigde de nep VS president Joe Biden vorige week met een nucleair Armageddon.

https://www.zerohedge.com/political/biden-warns-nuclear-armageddon-threat-back-first-time-cuban-missile-crisis

En niet alleen dat, maar hij autoriseerde het besteden van $290 miljoen aan “anti-stralingsmedicijnen”, waarvan CIA artsen zeggen dat ze iedereen die dom en onwetend genoeg is om ze in te nemen zullen vergiftigen. Kijk maar eens naar de bijwerkingen, die zijn opgesomd op de website van de fabrikant.

https://www.nplate.com/

Een van de vele redenen waarom de KM wanhopig en gevaarlijk zijn is omdat ze de Oekraïense oorlog hebben verloren, zeggen bronnen van de Poolse inlichtingendienst. Dit is wat ze zeggen over het Oekraïense leiderschap: “Er gaat geen dag voorbij zonder films die hun verliezen verbergen. Hun oorspronkelijke leger is al lang verdwenen. Nu vernietigen de Russen dat wat ze van het Westen hebben gekregen. De Russen vernietigen het zonder ook maar één tegenaanval en zonder verliezen. Alles wat ze nodig hebben is artillerie en luchtaanvallen.”

De Polen zeggen ook dat hun eigen regering en de NAVO op de rand van desintegratie staan. Poolse autoriteiten zijn idioten die een oorlog begonnen die zal bijdragen tot de desintegratie van de NAVO. Al verschillende maanden had de Poolse regering vliegtuigen gereed staan voor evacuatie van de hele regering naar Londen. Daar is huisvesting voorbereid voor gepensioneerde Poolse politici en generaals.”

De bronnen zeggen vervolgens “Polen is ontwapend, en staat voor een tragische economische situatie en haar burgerbescherming bestaat niet.” Maar, ze beloven dat ze de Poolse verraders die pretenderen een regering te zijn niet in hun klaarstaande vliegtuigen zullen laten gaan.

Deze bronnen voegen er ook aan toe dat een KM-poging om “Russen om te kopen om anti-mobilisatie demonstraties op touw te zetten faalde en het was niet mogelijk om de situatie in Rusland te verzwakken.”

Het feit dat Oekraïners moesten vertrouwen op een vrachtwagenbom om slechts lichte schade aan een brug toe te brengen is bewijs dat ze niet langer beschikken over enige echte conventionele militaire capaciteit.

Daarom noemt de Poolse TV Vladimir Poetin openlijk de president van Oekraïne.

Een ander teken dat de Oekraïense operatie bezig is in te storten is dat een van de top ratten het schip heeft verlaten. Het hoofd van de Nationale Bank van Oekraïne, Kyrylo Shevchenko, heeft zijn ontslag genomen, waarschijnlijk omdat hij niet langer frauduleus FED fiatgeld kan witwassen.

https://www.ukrinform.net/rubric-economy/3585859-ukraines-central-bank-chief-files-for-resignation-citing-health-issues.html

Ook in andere delen van Europa is regimeverandering aan het escaleren. Italië’s nieuwe regering staat nu op één lijn met Rusland en de planetaire bevrijdingsalliantie en daarom krijgen ze weer gas geleverd.

Er is ook regimeverandering aan de gang in GB zoals dit nieuwsbericht toont:

Met het te ruste leggen van Koningin Elizabeth II en Operatie London Bridge met succes volbracht, zal planning nu beginnen voor de begrafenis van Koning Charles III, zegt een veiligheidsexpert.

Voormalig Koninklijk Beschermingsfunctionaris Simon Morgan zegt dat plannen voor Operatie Menai Bridge, het persoonlijke begrafenisplan voor de huidige Koning, “morgen” zal beginnen.

https://www.9news.com.au/world/operation-menai-bridge-funeral-plan-for-king-charles-iii-underway-security-expert-says/57dce01b-e6db-4a48-8776-34eff9999cea

En dan is er dit nieuwsbericht:

Koning Charles III slechts een hartslag verwijderd van de dood? Het rapport beweert dat artsen Prins William hebben verteld zich voor te bereiden.

De Koninklijke familie is zich, naar men zegt, aan het voorbereiden op een volgende tragedie slechts weken na het begraven van Koningin Elizabeth II. 

https://www.ibtimes.co.uk/king-charles-iii-heartbeat-away-death-report-claims-doctors-told-prince-william-prepare-1706807

https://www.pressreader.com/usa/globe/20221010

De Britse regering is geadviseerd om de vuile was van de Koninklijke Familie naar buiten te brengen, zoals de moord van Diana. Geef de schuld ervan aan Koning Charles en begin dan opnieuw onder Koning William V. Als dat zo is zullen alle nieuwe biljetten en munten met Koning Charles erop snel collectors items worden. Houd de Britse kranten in de gaten om te zien of dit alles waar is of slechts propaganda.

Intussen escaleren in Duitsland en Frankrijk massale demonstraties in reactie op de economische ineenstorting die veroorzaakt wordt door de suïcidale anti-Rusland maatregelen van hun KM slavenregeringen.

Een aantal van zulke massabijeenkomsten vond zaterdag plaats in Duitslands hoofdstad en de grootste was georganiseerd door de partij Alternatief voor Duitsland (AfD) voor het gebouw van de Rijksdag, het lager huis van het Duitse parlement. In een speech riep AfD co-leider, Tino Chrupalla op tot opheffing van de Russische sancties, en beschuldigde de Minister van Economische Zaken Robert Habeck ervan oorlog te voeren tegen het Duitse volk door een energiecrisis te veroorzaken met het instellen van sancties tegen Rusland.

https://www.theinteldrop.org/2022/10/09/massive-rallies-held-in-eu-against-russia-sanctions-soaring-energy-prices/

In Brazilië is ondertussen een poging van de KM om de presidentiële verkiezing te stelen mislukt, waardoor een beslissende ronde is geforceerd tegen de voormalige president Satanist Luiz Inácio Lula da Silva. Zelfs pro-Lula media opiniepolls tonen dat Bolsonaro de beslissende ronde zal winnen.

“Dit is Lula. Een man die heeft toegegeven in de jaren zeventig te hebben geprobeerd om een medegevangene in de gevangenis te verkrachten. Een man beschuldigd van opdracht te hebben gegeven om burgemeester van Santo André, Celso Daniel en meer dan een half dozijn getuigen te vermoorden. Een man vastgebonden met een metaaldraad die bitter klaagt en zeurt dat niemand het lef had om voormalig Minister van Economische Zaken Palocci in de gevangenis te vermoorden,” zegt een CIA-bron.

De KM heeft zichzelf nu ook veroordeeld tot oorlogsmisdaad-tribunalen en massale civiele rechtszaken als gevolg van hun COVID fraude. Twee van de top vijf medische tijdschriften in de wereld de Lancet en het New England Journal of Medicine hebben artikelen die op COVID betrekking hebben teruggetrokken.

Nu trekt Hindawi, een van ’s wereld grootste open access tijdschriftuitgevers 511 papers terug die zijn verschenen in 16 verschillende tijdschriften, gebaseerd op het ontdekken van “onethische handelingen”. De papers zijn allemaal na augustus 2020 gepubliceerd.

Een aan de CIA verbonden arts merkt op:

“Wat dit betekent is dat ze alle bedrog en leugens van de medische vakgroep toegeven. Er zullen talloze rechtszaken komen tegen universiteiten, colleges en medische centra als gevolg hiervan. Denk eens aan alle vaste aanstellingen en erkenningen, waarmee ze werden beloond gebaseerd op gepubliceerde papers die vals, onjuist en geschikt waren als gevolg van corruptie en steekpenningen, allemaal omwille van geld.”

Dit is wat Jacob Rothschild eens zei over het onderwerp: iedereen moet psychologisch getraind zijn om dezelfde bevelen op te volgen… Universele vaccinatieprogramma’s openen niet alleen de deur naar gedragscontrole door het modificeren en versterken van genen, maar belangrijker nog, voor de huidige operatie is psychologische gedragscontrole met behulp van vaccins zelfs nog essentiëler. [Vaccins] zijn de meest gelijkschakelende en aanpasbare wapens ooit uitgevonden om het menselijk gedrag onder controle te houden… in elke crisis handelen mensen meestal op basis van  emoties in plaats van echte feiten, kritisch denken en gezond verstand.

Natuurlijk zullen veel van deze zogenaamde artsen en medische experts zowel als hun KM marionettenmeesters de doodstraf onder ogen moeten zien bij de komende oorlogsmisdaad tribunalen. Deze tribunalen zullen ook onthullen hoe de KM zoveel wereldinstituten binnendrong door hun leiders te vervangen door bedriegers.

Dit geldt in het bijzonder voor het Christendom. Cardinaal Gerhard Müller, het voormalige hoofd van Vaticaans hoogste doctrinal office sloot zich aan bij het koor van ware Katholieken die waarschuwen dat “Paus Franciscus” leiding gaf aan “de vijandelijke overname van de Kerk van Jezus Christus” opmerkend dat zijn promotie van dingen als homoseksualiteit “niets te maken heeft met Jezus Christus”.

Wat Müller en zijn mede-katholieken moeten doen is het feit onthullen dat Paus Franciscus werd vermoord en vervangen door een rubbermasker dragende KM bedrieger.

https://www.lifesitenews.com/news/cardinal-mueller-says-pope-francis-synod-is-a-hostile-takeover-of-the-church-in-explosive-interview/

In Italië wond de pers zich op over “Francesco Antonio Soddu, de Bisschop van het Rooms Katholieke Bisdom Terni-Narni-Amelia, en zijn aanwezigheid bij de inwijding van een nieuwe Vrijmetselaars Tempel van de Grande Oriente d’Italia, aan via Roma, in de stad Terni in Umbria op 27 september 2022. 

Bronnen van de Poolse inlichtingendienst zeggen dat Sovjet dictator Joseph Stalin de sleutel was achter de infiltratie van het Christendom. Hij installeerde duizenden mannen in het priesterschap beginnend in de jaren dertig om de kerk van binnenuit af te breken, zeggen ze. Deze mannen werden geselecteerd omdat ze homoseksueel waren of omdat ze geen geloof of goede zeden hadden. “Het idee was om het genootschap van de vijand van binnenuit af te breken. Illuminatie = Kabbalistisch Judaïsme = Vrijmetselarij = Communisme = Satanisme”, concludeerden ze.

“Zoals we nu allemaal wel weten, is het Christendom tot onderwerp van spot geworden omdat het niet alleen al Gods wetten verloochent maar het een beerput is geworden van losbandigheid, satanisme en kindermishandeling” is het commentaar van eerwaarde Anthony Pike, kleinzoon van Albert Pike van Vrijmetselarij faam en bekendheid. 

Vanuit een Christelijk perspectief, moet het zeker lijken op de eindtijd.

Dat zou de reden kunnen zijn waarom project Blue Beam met volle kracht vooruit gaat in een poging om het gordijn open te trekken voor een “nieuw tijdperk”, zeggen bronnen van het geheime ruimteprogramma.

En met die opmerking zullen we besluiten met beeldmateriaal van enkele laatste mysterieuze waarnemingen uit de hele wereld.

Buitenaardse drones boven Denver, Colorado USA

UFO boven Belgorod, Russia 2022

UFO boven Cumberland County, Maine USA

UFO boven Brazil 2022

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Nieuwe Chinese Keizer Houdt Toezicht op Maffia Zuivering.”

 1. Wat een mooie suggestie betreffende Charles.. Ik denk dat deze man allang ook al kassiewijlen is..
  De gekwetste schouder van XPing zal dan zichtbaar zijn straks… dan valt de kwart nog beter, en is de 5D zet van Poetin helemaal juist gezien de farce.
  Daarom is het zo makkelijk om nu in te kunnen zien dat ze een schimmenspel spelen , zoals Wajang..

  Ik ben erg dankbaar met Uw bron, kijk er elke week naar uit.

 2. De Tijd Keert Weder – Wij Zijn De Wederkomst ! ! !

  Dit belangrijke les voor elk mens op Aarde, wodt ook nu te vaajk gemist. Alleen hun wederzijdse gedrag in de samenleveng, maakt daarmee dan niet meer de werkelijke SAMEN-LEVING!

  Maar, bedenk dan ook maar dat JIJ het bent die deze samenleving zelf dagelijks verziekt, en daarmee heel ver af komt te staan van de werkelijke Ascentie op Aarde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *