Benjamin Fulford: “Er komt iets groots aan nu de zomer-impasse eindigt.”

29 augustus 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De zomer-impasse in de voortdurende en niet-verklaarde Derde Wereldoorlog staat op het punt te eindigen; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Dit is omdat het collectieve Westen op het punt staat met een catastrofale systeemontregeling geconfronteerd te worden als de gebeurtenissen op hun huidige koers doorgaan.

De vraag is nu: zal de Khazariaanse maffia proberen zich over te geven of plannen ze een nieuw offensief geleid door een Afrikaanse slavenpaus, wellicht met een nep buitenaardse invasie?

Het belangrijkste teken dat er iets groots staat te gebeuren is deze aankondiging door het Vaticaan:

De Heilige Stoel en de Instituten verbonden aan de Heilige Stoel die houders zijn van financiële activa en liquide middelen, in welke vorm die ook gehouden worden in financiële instituten anders dan de IOR [Vaticaan Bank] moeten de IOR daarvan op de hoogte stellen en ze aan haar overdragen, zo snel mogelijk binnen 30 dagen, vanaf 1 september 2022.

https://www.vatican.va/content/francesco/it/events/event.dir.html/content/vaticanevents/it/2022/8/23/rescriptum.html

Dit lijkt het eind te signalen van de controle van de Rothschild en andere Khazariaanse maffiafamilies over dit instituut. Dit is historisch aangezien ze de privébankiers van het Vaticaan zijn geweest sinds tenminste de 19e eeuw.

Dit is ook ontzettend belangrijk omdat bijna alle zogenaamde “wereldleiders” die bij de VN optreden een bankrekening bij de Vaticaan Bank krijgen zodra ze de macht overnemen. De leiders wordt dan verteld: “welkom bij de rijke mensen club. Je bent vrij om dit geld te gebruiken zoals je wilt, maar als je ons niet gehoorzaamt, zullen wij je doden”.

De hele Covid nachtmerrie, naar nu blijkt, impliceerde het gebruik van een kunstmatig gecreëerde “pandemie” om meer dan $1 biljoen Federal Reserve Board  monopoliegeld wit te wassen in de wereldeconomie. Dit werd gedaan door regeringsleiders om te kopen met geld van de Wereldbank, het IMF, enz. om mee te gaan met de KM poging om een totalitaire wereldregering te creëren. Minder belangrijke leiders kregen aandelen in bedrijven die vaccins, maskers en handzuiveringsmiddelen enz. produceren met de bedoeling om mee te zingen in het koor.

Daarbij werden veel leiders die weigerden mee te doen, zoals de president van Tanzania, vermoord of verwijderd.

Dit wordt de Khazariaanse maffiosi nu noodlottig aangezien de bijwerkingen van vaccines en wetenschappelijk onderzoek de hele “pandemie” ontmaskeren als een van de grootste oorlogsmisdaden in de wereldgeschiedenis.

Deze kop is typerend voor wat nu zelfs in het corporate nieuws een belangrijke plaats begint in te nemen over de “pandemie”:

“Advocaten voor Pfizer Klokkenluider Zeggen dat het Bedrijf Aansprakelijk zou Kunnen zijn voor $3.3 BILJOEN aan Schadevergoedingen.”

https://www.theepochtimes.com/exclusive-pfizer-vaccine-whistleblower-responds-to-motion-to-dismiss-false-claims-suit_4685709.html

Nu de angst voor faillissement, gevangenis of executie zwaarder weegt in de gedachten van leiders dan de verleiding van steekpenningen, komt er een eind aan het vermogen om Covid te gebruiken voor het witwassen van monopoliegeld in de wereldeconomie.

Als vergelding voor de “pandemie” aanval, zijn de meeste landen van de wereld zelfs sterker gericht op het weigeren om alle vormen van “geld” te accepteren dat uit gebakken lucht is gecreëerd door de Khazariaanse maffia en de, door het Vaticaan gecontroleerde, Federal Reserve Board. Dit is de werkelijke reden waarom het door het Vaticaan gecontroleerde “Westen” geconfronteerd wordt met een energiecrisis en dreigende sociale ineenstorting.

De vraag is nu zal de Khazariaanse Maffiosi die het Vaticaan controleren proberen een overgave te onderhandelen of terugslaan met een nieuw offensief?

Daarom zijn alle ogen deze week gericht op de grote bijeenkomst van Kardinalen in Rome.

Na het aanstellen van meer dan 20 nieuwe Kardinalen (grotendeels uit ontwikkelingslanden) dit weekeinde, heeft Franciscus uit de 132 bevoegde kardinalen om een nieuwe paus te kiezen er 83 geselecteerd. Dit is voldoende voor het kiezen van een nieuwe paus.

https://news.yahoo.com/rumours-swirl-pope-francis-names-015637032.html

Vaticaan waarnemers merkten op dat toen de Paus op 28 augustus naar Aquila reisde om een bezoek te brengen aan het graf van St. Celestine V (hij deed afstand van het pausdom in 1294 A.D.), hij zei dat door macht op te geven, Celestine de kracht liet zien die komt van nederigheid.

“In de ogen van mensen, worden degenen die nederig zijn gezien als zwak en verliezers, maar in werkelijkheid zijn zij de echte winnaars omdat zij de enigen zijn die volledig vertrouwen op de Heer en Zijn wil kennen.” zei Franciscus.  

https://www.nasdaq.com/articles/popes-who-resign-are-humble-francis-says-in-central-italy-visit

De tweedaagse bijeenkomst van Kardinalen die plaatsvindt op 29 en 30 augustus is de enige keer in Franciscus’ negen en een half jaar als Paus (maart 2013 tot op heden) dat alle kardinalen op deze manier elkaar hebben ontmoet en gesproken, zegt Vaticaan expert Dr. Robert Moynihan.

Volgens bronnen van de P3 Vrijmetselarij is het werkelijke doel van deze bijeenkomt het bereiden van de weg voor een individu die zij hebben aangewezen om de rol van “Messias” te spelen. De Paus is van plan om naar Noord-Korea, China en Moskou te reizen om te proberen deze landen achter dit plan te krijgen.

Maar andere P3-bronnen zeggen dat de Paus zal aftreden “omdat hij niet genoeg heeft gedaan om pedofilie te stoppen”. Dit tweede scenario is het plan dat het waarschijnlijkst zal leiden tot een “Afrikaanse Paus”.

In wat een teken van samenzwering op hoog niveau zou kunnen zijn, werd de volgens geruchten nieuwe Afrikaanse Paus, de Ghanese Kardinaal Richard Kuuia Baawobr, 63 jaar, vrijdag bij zijn aankomst in Italië ziek en bracht zaterdag in het ziekenhuis door. 

https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2022-08/pope-to-new-cardinals-may-we-bring-fire-of-god-s-love-to-all.html

De KM wil een Afrikaanse slaven Paus, omdat minder dan een derde, of 58 van de 193 leden van de VN, vorige week een verklaring ondertekenden waarin Rusland bekritiseerd werd over Oekraïne. Alleen het Westen en hun directe satellieten tekenden. India en China tekenden niet noch deden de meeste Afrikaanse landen het. Een Afrikaanse Paus zou hopelijk meer Afrikaanse landen overtuigen om de KM-agenda te steunen, zeggen de bronnen.

Noord-Korea van hun kant, stopte de samenwerking met de KM-gecontroleerde G7 nadat hun leider Kim Jong Un werd vermoord met elektromagnetische wapens tijdens de tweede top tussen Kim en de toenmalige VS President Donald Trump in 2019, zeggen Noord-Koreaanse bronnen. Kim’s zuster Kim Hye Kyung werkt samen met de alliantie om het huidige KM-leiderschap over de G7 en de VN enz. ten gronde te richten, zeggen de bronnen.

Russische FSB-bronnen merken op dat het Vaticaan contact heeft opgenomen met Rusland en Noord-Korea over een pauselijk bezoek aan Kazakhstan, de Donbas, Oekraïne en Rusland begin 2023. Ze speculeren dat het bezoek zal gaan over het promoten van steun voor hun nieuwe Paus en mogelijke “Messias”. Maar herhaaldelijke openbare verklaringen van Russische leiders maken duidelijk dat ze niet langer een Westers geleide unipolaire wereld accepteren, zelfs niet als ze een derdewereld marionet symbolisch de leiding geven.

Bronnen van de White Dragon Society zeggen dat Rusland, Noord-Korea, Afrika en andere landen hun les hebben geleerd over zwarte huisslaven met Barack Obama en niet nog een keer voor de gek gehouden zullen worden door zo’n manoeuvre.

Tussen haakjes, volgens de FSB-bronnen is het Oekraïense conflict “een oorlog tussen oligarchen over hulpbronnen zoals graanvelden, olie, kolen, mineralen, elektrische centrales, enz.” Deze oorlog komt Europa ten goede “omdat ze nu goedkopere arbeidskrachten uit Oekraïne hebben, om nog niet te spreken over 7 miljoen blanken om de Moslims in evenwicht te houden”, zeggen ze.

De FSB beweert ook dat genetisch versterkte en “cyborg super soldaten” door het Westen worden getest in Oekraïne.

https://cmte.ieee.org/futuredirections/2018/09/10/artificial-super-intelligence/

Hoe dan ook, slimme wapens, super soldaten enz. zullen noch Russische artillerie noch de wereldwijde economisch boycot tegen de KM en hun door monopoliegeld gecontroleerde regeringen tegenhouden. De gebeurtenissen gaan nog steeds richting totale economische ineenstorting in de VS en West Europa deze herfst en winter.

De situatie heeft het punt bereikt waarop meer dan 20 miljoen huishoudens – of circa 1 op de 6 Amerikaanse gezinnen – achterop zijn met het betalen van hun energierekening. Dit komt doordat de prijzen van elektriciteit met bijna 50% zijn gestegen ten opzichte van vorig jaar.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-23/can-t-pay-utility-bills-20-million-us-homes-behind-on-payments-facing-shutoffs#xj4y7vzkg

Toch verbleekt deze situatie in vergelijking met de prijsstijgingen waar Europese gebruikers mee geconfronteerd worden. Bijvoorbeeld: “GB’s energie-toezichthouder verhoogde de bovengrens van de energieprijs met 80% tot £ 3.549 per 1 oktober (van £ 1.971), en voegde daar een waarschuwing aan toe dat prijzen nog “aanzienlijk slechter” zouden kunnen worden in 2023”, zegt Bas van Geffen, senior macrostrateeg bij Rabobank. 

https://www.zerohedge.com/markets/europe-now-powerless-and-its-inflation-and-recession-are-about-get-even-more-brutal

Deze situatie is zodanig dat driekwart van de GB-pubs niet verwacht de winter te overleven.

https://www.morningadvertiser.co.uk/Article/2022/08/23/Three-quarters-of-pubs-likely-to-close-in-energy-crisis?utm_source=copyright&utm_medium=OnSite&utm_campaign=copyright

Daarom praat de GB regering over Covid-achtige financiële subsidies voor energierekeningen om burgerlijke onrust te voorkomen. Het probleem is dat het drukken van monopoliegeld geen olietankers vult, dus zullen deze subsidies alleen maar inflatie veroorzaken.

https://www.telegraph.co.uk/business/2022/08/25/covid-style-bailouts-energy-bills-considered-government-warned/

De situatie in andere West Europese landen is zo mogelijk nog slechter, zoals dit verhaal uit Polen laat zien:

“In Polen, waar kolen koning zijn, staan huiseigenaren dagen in de rij om brandstof te kopen.”

https://www.reuters.com/world/europe/poland-where-coal-is-king-homeowners-queue-days-buy-fuel-2022-08-27/

Volkswoede is op een punt waarop frauduleus geplaatste leiders zoals Justin Castro, Joe Biden, Emanuelle Macron en de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz niet in het openbaar kunnen verschijnen zonder aangevallen te worden, met uitzondering van een op hoog niveau van een script voorzien nep evenement.  Als je geïnteresseerd bent, kijk dan hoe Scholz en Macron vorige week moesten vluchten voor de menigte als recente voorbeelden.

 

Scholz: https://twitter.com/i/status/1560854230529101825

Weer-oorlogsvoering lijkt ook geïntensiveerd te worden in Europa, de VS en China. Daarom blijven we krantenkoppen zien die zeggen “eens in de 500 jaar” droogte, overstromingen enz.

European Corn Yields Expected To Plunge Amid Worst Drought In 500 Years

Als teken dat weer-oorlogsvoering tussen China en het Westen zou kunnen gaan en niet tegen beide door een derde partij, publiceerde het door Rockefeller gecontroleerde tijdschrift Foreign Affairs vorige week deze gemaskeerde dreiging tegen China:

… door water veroorzaakte ontwrichtingen beginnend in China zouden snel kunnen doorwerken in voedsel-, energie- en de goederenmarkten over de hele wereld en economische en politieke turbulentie creëren voor de jaren die komen gaan. 

https://www.foreignaffairs.com/china/chinas-growing-water-crisis

Naast het voortdurende Oost/West conflict zijn er ook tekenen van geïntensiveerde onderlinge strijd in het Westen nu regimeverandering dreigt.

Bijvoorbeeld: De Franse Rothschild stroman Emmanuelle Macron zegt dat Frankrijk en Groot Brittannië wellicht afgaan op “serieuze problemen” nadat Liz Truss de voorlaatste Conservatieve leiderschapskandidaten vertelde dat “de juryleden nog steeds beraadslagen” of de Franse president nu “vriend” of “vijand” was.

https://www.theguardian.com/world/2022/aug/26/serious-problem-if-france-and-uk-cant-tell-if-they-are-friends-or-enemies-says-macron-liz-truss

Intussen maakt in de VS President Donald Trump wellicht voorbereidingen voor een constitutionele uitdaging tegen het hele inlichtingennetwerk, volgens hoog-niveau CIA-bronnen. Dezelfde bronnen zeggen “de Witte Hoeden Alliantie werkt samen met het Hooggerechtshof. Het gerechtshof volgt nu de Constitutie. Opperrechter Justice Roberts werkt nu samen met de Alliantie. Het was óf samenwerken met de Alliantie, óf terechtstaan en geëxecuteerd worden voor zijn betrokkenheid bij de moord op rechter Antonin Scalia in 2016”.

In Canada vertelde MI6 deze schrijver dat hij geen actie hoefde te nemen tegen de communistische (KM) verrader Justin Castro omdat “Canada gevallen was en geveld is, er zal nieuwe groei komen”. Ze zeiden dat veranderingen in Canada gecoördineerd werden met de veranderingen in de VS en elders en dat de witte hoeden de leiding hebben. 

Dat is waarschijnlijk de reden waarom er ook steeds meer tekenen zijn dat de KM wanhopig een of andere vorm van een ruimteopera van plan is om de “pandemie” te vervangen als een manier om geld wit te wassen. De Webb Ruimtetelescoop en geruchten over een nieuwe NASA maanmissie zijn voorbeelden van voortdurende pogingen om de “ruimte” te gebruiken om geld wit te wassen.

https://www.axios.com/2022/08/23/nasa-artemis-rocket-space-launch-system-launch

 “Kijk live wanneer NASA zijn nieuwe $50 miljard kostende mega-raket lanceert.”

https://www.msn.com/en-us/news/technology/the-artemis-i-moon-mission-is-set-for-liftoff-monday-watch-live-as-nasa-launches-its-new-50-billion-mega-rocket/ar-AA117sMq

 “Webb telescoop daagt nu al uit wat astronomen dachten te weten”

https://www.msn.com/en-us/news/technology/webb-telescope-is-already-challenging-what-astronomers-thought-they-knew/ar-AA117MpT

Pentagon-bronnen bevestigen dat dit allemaal slechts pogingen van NASA (Not a Space Agency) zijn om geld wit te wassen.

Een CIA-bron beschrijft de situatie als volgt:

Naar mijn bescheiden mening pusht de KM echt een Project Blue Beam scenario vóór de midterm verkiezingen. Herinner je je nog dat Werner von Braun zei wat de uiteindelijke episode zou zijn: “de nep invasie van buitenaardsen”. Wat een perfect excuus voor het uitstellen van de midterm verkiezingen als de MSM-gecontroleerde media schreeuwen: “We worden aangevallen door buitenaardsen”

Deze kop:

“Het Congres geeft UFO’s ‘niet door de mens gemaakt’ toe, en zegt ‘Dreigingen nemen exponentieel toe’”

https://www.vice.com/en/article/3adadb/congress-admits-ufos-not-man-made-says-threats-increasing-exponentially

is het laatste openbare teken dat de KM zal proberen hun lang van te voren geplande “buitenaardse invasie” in te zetten.

Dus, met dat berichtje, zullen we deze week weer besluiten met het laatste bewijs dat project blue beam goed onderweg is.

1.Star Wars veldslag aan de gang.

2.Een UAP van buiten de wereld.

3.Een vloot van Sterrenschepen boven China.

4. Een drone van buiten de wereld.

Wij vroegen onze bronnen bij het geheime ruimteprogramma om te bewijzen dat dit echt is door een anti-zwaartekracht device te sturen om deze schrijver op te nemen, maar tot dusver is alles wat we krijgen video’s en luchtwaarnemingen. Misschien zullen wij, oppervlakte bewoners, deze herfst eindelijk de lang verwachte “onthulling” krijgen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *