Benjamin Fulford: “De Oorlog om Planeet Aarde zal Leiden tot een Nieuwe Cambrische Explosie.”

1 augustus 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Bericht voor de lezers: De volgende drie verslagen zullen van te voren geschreven zijn zodat ik mijn jaarlijkse digitale ontwenningskuur en vasten kan nemen in Canada. Tenzij er een of andere onverwachte zwarte zwaan gebeurtenis plaatsvindt, zullen de geregelde verslagen op 22 augustus worden hervat. Uw begrip en steun worden gewaardeerd.

Soms is het belangrijk om een stap terug te doen van de dagelijkse strijd om de aarde en naar het grotere beeld te kijken. Hier is het bewijs duidelijk. De aarde gaat af op een soort Cambrische explosie-achtige gebeurtenis en duistere machten proberen dit te voorkomen. Met andere woorden, we hebben te maken met iets dat veel belangrijker is dan alleen een 21-eeuwse politieke strijd.

Om te begrijpen wat er op het spel staat, willen we eerst eens kijken naar de Cambrische explosie. Circa 3,5 miljard jaar lang was het leven op aarde microscopisch van aard. Wat we met het blote oog gezien zouden kunnen hebben, zou een bruin schuim of misschien algenvelden geweest zijn. Toen plotseling, circa 530 miljoen jaar geleden, explodeerde het macro-leven in het bestaan. De oceanen werden gevuld met een verbluffende variëteit van levensvormen die talloze malen groter waren dan iets wat daarvoor bestond. Het was het evolutionaire equivalent van een oerknal. 

We staan nu voor een soortelijke evolutionaire oerknal. De reden is dat mensen hebben geleerd hoe ze de levenskracht onder controle kunnen houden en kanaliseren. We hebben nu de technologie om de basis genetische bouwstenen van het leven te gebruiken om nieuwe levensvormen te creëren. We zijn ook dichtbij het bereiken van onsterfelijkheid en superkrachten.

Bijvoorbeeld: we kunnen nu een gewone kip nemen en die met slechts een paar genetische kneepjes veranderen in een T-Rex-achtig wezen dat vele tonnen weegt. Of we nu wel of niet jachtgronden willen creëren die vol zijn met gemuteerde T-Rex kippen is een andere vraag; het punt is dat we nu de macht hebben om zulke dingen te doen.

https://www.science.org/content/article/mutant-chickens-grow-teeth

https://www.theguardian.com/science/2000/jul/31/genetics.internationalnews

We kunnen ook onze eigen genen veranderen zodat we de kracht zouden hebben van een mier, de ogen van een arend, radar zoals vleermuizen, sonar zoals dolfijnen, elektrische vermogens zoals palingen enz. We kunnen ook vrijwel onsterfelijk worden. We zouden dus allemaal onsterfelijke superwezens kunnen worden. Dit is geen sciencefiction, het is nu echt mogelijk. Dit betekent dat we een open debat nodig hebben over wat we moeten doen met deze nieuw gevonden goddelijke krachten die we hebben. Ik denk dat de meesten van ons op zijn minst veel langer zouden willen leven dan we nu doen.

Het standaardargument dat we horen tegen onsterfelijkheid is dat “de planeet overbevolkt zou raken”. Dat is een leugen. Ten eerste, als we ieder mens een boerderij Chinese stijl met grond voor eigen gebruik zouden geven, zouden we de hele bevolking van de aarde onder kunnen brengen in de Staat Texas. En met de energie-technologie die onderdrukt is, zouden we heel nieuwe ecosystemen op kunnen zetten in de woestijnen, de bevroren, onbewoonbare gebieden en ondergronds. We hoeven zelfs niet eens een beroep te doen op “vrije energie”. Die kan bijvoorbeeld worden opgewekt met waterstof uit het water en het gebruik van zonne-energie. Dit betekent dat we vele malen meer mensen in stand zouden kunnen houden – levend in harmonie met de natuur – dan we nu hebben, zelfs nu we verhinderd worden om de ruimte te koloniseren.

Maar iets of iemand probeert te voorkomen dat dit gebeurt. Als we kijken naar wat er de afgelopen twee jaar met ons is gebeurd, speciaal in het Westen, dan kunnen we zien dat een machtige groep heeft geprobeerd onze genen te veranderen met vaccins die ontworpen zijn om ons in gedomesticeerde dieren te veranderen. Zoals Henry Kissinger eens welbekend pochte: “In de toekomst zal het voor gewone mensen onmogelijk zijn om tegen ons op te staan net zoals het voor een schaap onmogelijk is om op te staan tegen een boer.” We vechten dus tegen een volksstamgroep die de mogelijkheid om supermenselijk te worden voor zichzelf wil opeisen. Ze willen dat de rest van ons korte, onnozele levens hebben van onontkoombare en permanente slavernij.

Met andere woorden , de mensheid staat op een kruispunt. Of we gaan naar beneden het pad van permanente onderwerping op of we stijgen naar een heel nieuw bestaansniveau. Niemand die ik ken wil een gedomesticeerd dier worden dat leeft in onmenselijke condities, dus zullen we moeten vechten.

Om de ons controlerende hoog-niveau psychopaten te verslaan, laten we eens kijken wat een forensisch, op feiten gebaseerd onderzoek ons kan vertellen over wie of wat probeert een nieuwe Cambrische explosie te voorkomen.

Daarvoor wil ik mijn eigen directe ervaringen met deze kwaadaardige entiteit, die probeert de mensheid te weerhouden van ontwikkeling, delen. (Voor de vele nieuwe lezers die het verhaal misschien niet hebben gehoord).

Mijn deelname aan de geheime strijd om planeet Aarde begon toen ik VN-rapporten van de negentiger jaren las die zeiden dat armoede en milieuvernietiging in het jaar 2000 gestopt zouden kunnen zijn. Alles wat nodig was, was $200 miljard per jaar om een eind te maken aan armoede en $400 miljard per jaar om de milieuvernietiging te stoppen, zeiden de rapporten.

Ik realiseerde me dat dit tot stand gebracht zou kunnen worden door de Japanners ervan te overtuigen om te iets te doen. Japan zat op $ 7 biljoen dat het had verdiend met het exporteren van auto’s, tv’s enz. naar de rest van de wereld sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Dat betekende dat zij een eind konden maken aan armoede, de milieuvernietiging konden stoppen en nog altijd $6.4 biljoen over hadden om te gebruiken voor het koloniseren van het universum of andere zaken.

Daarom begon ik te proberen het Japanse volk te overtuigen om hun geld voor dit doel te gebruiken. Als Bureauchef voor Forbes magazine in Azië en de Pacific, was ik geregeld in prime time op de Japanse TV. Maar toen ik erover begon dat Japan zou moeten besluiten om zijn eigen geld te gebruiken om de planeet te redden, werd ik op een zwarte lijst gezet. TV- producenten vertelden me dat ze me wel op televisie wilden hebben maar dat ze opdracht hadden gekregen om dat niet te doen.

In Japan werd de zwarte lijst samengesteld door de regering van Junichiro Koizumi, zijn volgeling Isao Iijima van de Japanse inlichtingendienst en Minister van Financiën Heizo Takenaka. Toen ik begon deze hoog-niveau criminelen in de Japanse overheid te ontmaskeren, vertelden veel Japanse journalisten me dat als een Japanner het soort dingen had gerapporteerd die ik deed, hij al lang vermoord zou zijn geweest. Het is goed gedocumenteerd dat de bezetters van Japan sinds de Tweede Wereldoorlog de Japanse georganiseerde misdaadbendes gebruikten om dissidente journalisten, politici enz. te vermoorden. 

Op dat punt probeerde ik te begrijpen wat er werkelijk gebeurde. Ik had bronnen in de Japanse Ninkyo organisaties opgebouwd (ze worden meestal yakuza genoemd maar dat is een kleinering). Zij vertelden me dat ze alleen Japanners mochten vermoorden en dat zij werk deden voor de CIA en de Mossad. 

Hoe dan ook, de echte tocht in het konijnenhol begon nadat ik begon te rapporteren dat Takenaka de controle van alle beursgenoteerde bedrijven van Japan had overhandigd aan buitenlandse “aasgierfondsen”. Een forensisch onderzoek maakte duidelijk dat deze fondsen werden gecontroleerd – via stichtingen – door mensen als de Rockfellers en de Rothschilds. In die tijd (rond 2004-2006) was er op het hele internet letterlijk geen enkel woord over deze controleurs te vinden. Het dichtstbijzijnde wat ik kon vinden was een enkel regeltje op een Israëlisch chatboard dat zei “er was een gerucht dat de Rothschilds bijdroegen aan de creatie van Israël”.

Toen ik de kans kreeg om Takenaka te interviewen (hij dacht dat het ging over de promotie van zijn boek), confronteerde ik hem met het feit dat hij de controle van alle beursgenoteerde bedrijven van Japan had overhandigd aan de Rockefellers en de Rothschilds.

Dat was het moment waarop ik een doos van Pandora opende. Takenaka (die recentelijk in Davos was) stuurde later een zichzelf als Ninja beschrijvende sluipmoordenaar naar me toe om me te ontmoeten. Hij vertelde me dat ik de baan van Minister van Financiën van Japan zou krijgen, maar alleen als ik instemde met een plan om 90% van de wereldbevolking te vermoorden. Hij legde uit dat dit noodzakelijk was om “het milieu te beschermen” en omdat de oorlog niet voldoende mensen had gedood, ze deze keer ziekten en hongersnood zouden gaan gebruiken (ik heb het op tape). Als ik daar niet mee instemde, zou ik vermoord worden, voegde hij er aan toe. Deze zichzelf beschrijvende sluipmoordenaar overhandigde me later – met groot gevaar voor zichzelf – een bandopname waarop stond dat de mensen die achter dit complot zaten om 90% van de mensheid te vermoorden “de Wijzen van Sion” waren. 

Rondom deze tijd benaderde ook Kaoru Nakamura, een neef van Keizer Hirohito, me en gaf me een videotape die bewijs toonde dat 9/11 een “inside job” was. In die tijd dacht ik “dit is de ‘antisemitische  samenzweringstheorie waarover ik had gelezen in de New York Times.

Maar toen ik er eindelijk van overtuigd was en naar het bewijs keek, werd duidelijk dat 9/11 echt een inside job was. Als getraind journalist begon ik het bewijsspoor te volgen naar de bron ervan.

Maar om een lang verhaal kort te maken, het onderzoek leidde me via Heizo Takenaka en zijn baas Henry Kissinger rechtstreeks naar David Rockefeller. Toen Rockefeller naar Japan kwam om een Japanse vertaling van zijn autobiografie te promoten, was ik in staat een interview te krijgen. Hij dacht blijkbaar dat het gearrangeerd was door zijn mensen om zijn boek te publiceren.

Na het interview met Rockefeller, dook er vanuit het niets een hele parade van geheime genootschappen en groepen op. De Gnostische Illuminatie stuurde Zarik, ook bekend als Alexander Romanov, om me te ontmoeten. Zarik zei dat hij was aangetrokken door de voormalige schaakkampioen Bobby Fischer. Deze groep rekruteert 6000 invloedrijke mensen uit elke generatie die geen deel uitmaken van de zeer oude, heersende bloedlijn elite. Hij zei dat hun groep verantwoordelijk was voor de Amerikaanse, Franse en Russische revoluties. Wat deze revoluties gemeen hadden was een aanval op de bloedlijn aristocratie. Deze groep  is in het bijzonder invloedrijk in meritocratische organisaties zoals het Amerikaanse leger en onder zichzelf opgewerkte miljardairs. Daarom is het een goede inschatting dat mensen als Elon Musk en Jeff Bezos er lid van zijn. De gnostische illuminatie vertelden me dat ze deze keer een wereldrevolutie zouden gaan organiseren.

Daarna werd ik benaderd door de P2 Vrijmetselarij via Leo Zagami. Die vertelde me dat ze de afgelopen 26.000 jaar de wereld hadden geregeerd, gebaseerd op een geheim plan dat ze hadden gekregen van buitenaardse wezens. Het geheime plan was afgestemd op de bewegingen van de maan en de planeten, zei hij. Zagami zei dat het plan in 2012 afliep maar dat de controleurs hadden besloten om na die datum zelfstandig al improviserend door te gaan  om de macht te kunnen behouden. Deze groep beweert het Vaticaan, de maffia en het wereldcommunisme te controleren. Ze vertelden me dat ze zich zouden ontdoen van Premier Silvio Berlusconi en Paus Ratzinger en dat hebben ze ook gedaan.

De P2 sloot ook een deal met Aziatische geheime genootschappen. Ze beloofden om in 2008 in de Verenigde Staten een zwarte communist aan de macht te helpen in ruil voor voortgaande financiering door Azië. Dit leidde tot een deal om 700 ton Aziatisch goud te gebruiken om ter waarde van 750.000  ton goud gedekte obligaties te creëren. Dit leidde tot de creatie van $23 biljoen die de regering van de US Corporate drijvend hield tot 2020 toen de obligaties opraakten.

Hier kun je kijken naar Lord Blackheath die het over een deel hiervan heeft in het Britse Parlement.

https://www.tweaktown.com/news/22774/15_000_000_000_000_15_trillion_in_fraud_exposed_in_uk_house_of_lords/index.html

De P2 eiste ook de eer op voor de Fukushima aanval tegen Japan op 11 maart 2011. Die werd gebruikt om Japan te dwingen de $7 biljoen te overhandigen die het had verdiend sinds de Tweede Wereldoorlog.

Met de jaren ontstond er een lange lijst van andere groepen die verschenen waaronder: de Dragon Family, het Japanse Three-legged crow genootschap, de Mossad, de CIA, de NSA, de Russische FSB, MI6, de Rode Swastika, verschillende Chinese geheime genootschappen, de Rode Draak (communistisch China), de Blauwe Draak (het oeroude Midden-Oosterse gilde van sluipmoordenaars), de Amerikaanse geheime ruimtemacht, enz.

Ik elk geval had ik echt een persoonlijke ontmoeting met vertegenwoordigers van deze groepen die ondubbelzinnig bewijs leverden dat ze echt en sterk waren.

Deze groepen hebben nu een alliantie gevormd om de aarde te bevrijden en de aanzet te geven tot een nieuwe Cambrische explosie. De groep die bekend staat als de Khazariaanse maffia, die 90% van de mensheid wil vermoorden en de rest tot slaaf wil maken, vecht nu voor zijn overleving.

Dus nu probeert de KM wanhopig om zijn agenda uit te voeren en 90% van de mensheid te doden met gebeurtenissen zoals de pandemie, de vaccinatiecampagne, de beraamde voedselcrisis, de oorlog in Oekraïne en ga zo maar door.

De alliantie vecht terug door de KM agenten op te jagen en te arresteren en organiseert een internationale boycot van de Verenigde Staten en andere landen die nog onder de KM heerschappij staan.

Volgende week zullen we wat dieper duiken in het x-files aspect van deze oorlog.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “De Oorlog om Planeet Aarde zal Leiden tot een Nieuwe Cambrische Explosie.”

 1. Ik neem aan dat het eerste deel sarcastisch geschreven is. Maar mij hele stuk weer niet geloof waardig. Maar bedankt voor het schrijven

  1. nou.. dat geheime plan is OVERDUIDELIJK !!
   geloofwaardigheid heeft niets met ZIEN te maken n.l.
   maar dat is mijn visie hoor Jeroen, ik ben zelf erg blij met Benjamin.

   groet

  2. Jeroen, weer niet geloofwaardig is een understatement.

   “Circa 3,5 miljard lang was het leven op aarde microscopisch van aard. Toen plotseling circa 530 miljoen jaar geleden, explodeerde het macroleven in het bestaan”. Hoe weet je dat zo stellig, was je er bij ? En de oerknal is een vrijmetselaarstheorie.

   “…wat we moeten doen met deze nieuw gevonden goddelijke krachten.” Dat is luciferiaans, voor god spelen.

   “Alles wat nodig was, was 200 miljard dollars voor armoedebestrijding en 400 miljard om milieuvernietiging te stoppen”. Structureel neem ik aan. Geld dat is van en gecontroleerd door het internationale bankierskartel.

   “… benaderd door ds P2 vrijmetselarij via (shill) Leo Zagami, die de afgelopen 26000 jaar de wereld hadden geregeerd, gebaseerd op een geheim plan dat ze hadden gekregen van buitenaardse wezens”. 🤪

 2. Hoe kunnen jullie de andere bestrijden? Want meestal zie jij niet wat een ander dus wel kan!

  Zo ook dus met deze belangrijke uitspraken:

  De Tijd Keert Weder – Wij Zijn De Wederkomst ! ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *