Benjamin Fulford: “Geheime vredesovereenkomst tussen GB en Rusland betekent geleidelijke afbouw van Oekraïense oorlog.”

25 juli 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Vorige week werd een geheime overeenkomst bereikt tussen de regeringen van Rusland en Groot-Brittannië om de Oekraïense oorlog geleidelijk af te bouwen. Dit is onderdeel van een bredere overeenkomst die ertoe zal leiden dat bestaande internationale instituten deze herfst grondig worden gereviseerd, zeggen bronnen van MI6 en de Russische FSB.

Maar in een wanhopige poging om een medische staat van beleg op de planeet af te dwingen voert de Khazariaanse Maffia een fel tegenoffensief door het uitrollen van een enorme biowapen-aanval. Dit betekent dat een internationale klopjacht op topagenten van de Khazariaanse Maffia de hele zomer door zal gaan om dit te voorkomen; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Oké, laten we beginnen met de zichtbare tekens dat een of ander vredesverdrag is overeengekomen. Het duidelijkste teken was de aankondiging dat de “volledig gevaccineerde en tweemaal geboosterde” zogenaamde President Joe  Biden “positief testte” op COVID en in isolatie is gegaan.

Mossad bronnen zeggen dat Saoedi-Arabië leider Mohammed bin Sultan (MBS) pedo Biden een vuistje gaf rechtstreeks het positief testen op Covid in en de sul met lege handen naar huis stuurde”.

CIA-bronnen van hun kant vroegen zich af “Hoe is het mogelijk dat Pedo Joe positief testte? Hij zal een AI upgrade moeten krijgen of iets ergers. De Alliantie hoeft deze uitgeputte marionet niet te ondervragen…”

Er wordt heel wat gespeculeerd dat “Biden” niet zal terugkeren en vervangen zal worden door óf Vice-president Kamala Harris óf Donald Trump, afhankelijk van met wie je praat. Feit is dat het er niet toe doet of de Biden show wordt hervat of dat er een nieuwe “president” wordt geïnstalleerd omdat de UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION failliet is en ontmanteld zal worden, zeggen CIA-bronnen.

MI6-bronnen van hun kant hadden het volgende te zeggen: “Wij zijn gestopt met de Amerikaanse president vanwege verkiezingsfraude. We hebben een nieuwe regering geïnstalleerd in Londen, zij het dan onder volledige militaire krijgswet.”

Hoe dan ook, een ander teken dat er iets fundamenteels is veranderd, is dat Rusland het sturen van gas naar Duitsland via de Nord Stream 1 pijplijn na een “tiendaagse onderbreking voor onderhoud” heeft hervat.

https://www.bbc.com/news/world-europe-62249015

Wat er volgens bronnen van de P3 Vrijmetselarij is gebeurd, is dat de leiding van West-Europa heeft besloten om orders te negeren “van de Rabbijnen in New York die denken dat ze betrokken zijn bij een heilige oorlog tegen Rusland”. 

Het andere grote teken dat er iets fundamenteels is veranderd was dit nieuwsbericht:

Vertegenwoordigers van Oekraïne en Rusland tekenden vrijdag tijdens een bijeenkomst, met de Verenigde Naties als bemiddelaar, een overeenkomst om de graanexporten te hervatten, vanwege de toenemende angst voor een voedselcrisis, teweeggebracht door sterk stijgende grondstofprijzen.

De overeenkomst, bereikt in Istanbul tijdens een vier-partijen bijeenkomst waaronder ook de Verenigde Naties en Turkije, zal veilige zeeroutes garanderen, nadat  doorvaart door de Zwarte Zee werd geblokkeerd vanwege de Russische invasie in Oekraïne.

https://english.kyodonews.net/news/2022/07/681ea0ea12bb-ukraine-russia-agree-to-resume-grain-exports-amid-soaring-prices.html?phrase=cruise%20ship%20near%20Tokyo&words=

Dit betekent dat de Westerse hongersnood-chantagekaart werd weggenomen. Dit was een van de sterkste kaarten in handen van de mensen die de G7 landengroep controleren, en dus is het van de tafel vegen ervan nog een teken dat een vredesverdrag is bereikt.

Het is onder deze omstandigheden dat MI6 baas Richard Moore nogal ongebruikelijk in het openbaar verscheen tijdens een veiligheidsconferentie in Aspen, Colorado waarbij hij liet doorschemeren dat een tijdelijke staakt het vuren overeenkomst was bereikt in Oekraïne door te zeggen: “Onze schatting is dat de Russen het de komende paar weken in toenemende mate moeilijk zullen vinden om beschikbare strijdkrachten en materieel te vinden.”

Daarna onthulde hij de werkelijke situatie door toe te geven “Wij staan voor een moeilijke tijd”, en moeten de Oekraïners  helpen door “in elk geval te onderhandelen vanuit een positie van substantiële kracht”, want China’s leider Xi Jinping “houdt de situatie scherp in de gaten”. 

https://www.bbc.com/news/world-europe-62259179

Achter de schermen deelde MI6 de Aziatische geheime genootschappen mede: “Als Zug, Zwitserland, de oorsprong van al het wereldterrorisme, nu of in de nabije toekomst niet wordt vernietigd en daarbij heel Zwitserland en alles wat ermee verbonden is, zullen we alle Oost-West contacten beëindigen.” De bron waarschuwde verder “Als de zogenaamde White Dragon Society geen einde kan maken aan de wereldwijde vijfde kolonne KM, zullen we de zaak in eigen handen nemen en dat zal thermonucleair zijn.”

Er zijn heel wat mensen die zich afvragen waarom het gebied rond het Meer van Geneve, Zwitserland nog niet is geraakt met een nucleair wapen. Er zijn meer dan 200 organisaties daar die paspoorten uitgeven die mensen vrijstellen van gerechtelijke vervolging overal in de wereld. Wie gaf hen dat recht?

Hun Davos Wereld Economisch Forum en hun leider Klaus Schwab Rothschild willen alle mensen op aarde vaccineren met gen-veranderende substanties die ontwikkeld zijn om ze te veranderen in gedomesticeerde dieren. Degenen die dit regime accepteren zullen voedselrantsoenen krijgen. Degenen die het niet accepteren zullen geëlimineerd worden.

Kijk even naar hun agenda hieronder:

Deze internationale criminelen zijn natuurlijk niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen. De in Zwitserland gebaseerde WHO heeft besloten, tegen alle wetenschappelijk bewijs in, om een ongekende “noodtoestand in de wereldgezondheid” af te kondigen, gebaseerd op “Apenpokken”. WHO Directeur- Generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus verwierp het besluit van de deskundigencommissie die tegen de verklaring stemde. 

Tedros is geen arts en is een lid van het “Tigray People’s Liberation Front” dat in de jaren negentig door de VS regering tot een terroristische organisatie werd verklaard en dat tot op de dag van vandaag in de lijst van de Global Terrorism Database staat.

https://www.bbc.com/news/health-62279436

Hier kun je kijken naar wat het Russische Ministerie van Defensie te zeggen heeft over de Bio-Labs en de Bio-wapens die de Russen in Oekraïne hebben gevonden. Vele daarvan stonden onder controle van de zoon van de zogenaamde President, Hunter Biden.

Het feit dat nu zonder enige twijfel is aangetoond dat hun massale Covid vaccinatieprogramma veel meer kwaad dan goed heeft gedaan, brengt ze in verlegenheid. Het opnieuw proberen met “apenpokken” zal ze niet redden. “Ze zitten zo aan de grond. Deze schertsvertoning kan niet veel langer doorgaan”, is het commentaar van een Mossad-bron.

Aan de regeringen van de wereld is onomstotelijk bewijs gegeven dat de zogenaamde infrastructuur van de Verenigde Naties in Zwitserland een dekmantel is voor criminelen op hoog niveau die de meeste burgerregeringen in het Westen hebben overgenomen.

Bijvoorbeeld, als teken van hoe corrupt het zogenaamde Biden-regime in de VS is, stemde de Democratische Partij er vorige week unaniem voor dat het Ministerie van Energie de olie van de strategische aardoliereserve met korting mag verkopen aan een Chinees bedrijf waarin Hunter Biden zakelijke belangen heeft. 

https://www.theepochtimes.com/house-democrats-block-legislative-amendment-to-prevent-us-oil-sales-to-china_4612313.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Larry Fink, the CEO of BlackRock and puppet for the KM puppet masters, says “markets like totalitarian governments and don’t like democracies” like in America. He says it openly.

Larry Fink, de CEO van Blackrock en marionet voor de KM marionetten-meesters, zegt: “markten houden van totalitaire regeringen maar niet van democratieën” zoals in America. Hij zegt het openlijk.

BlackRock, voor degenen die dit nog niet weten, controleert samen met Vanguard en State Street and Banking de meeste internationale grote bedrijven. Ze zijn façades voor de werkelijke controleurs zoals de Rothschild en Rockefeller families.

Het uit de macht verwijderen van Premier Mario Draghi in Italië is een teken dat de P3 vrijmetselaars eindelijk actie ondernemen. Goldman Sachs-telg Draghi is het voormalig hoofd van de Europese Centrale Bank en een van de laatst overgebleven KM leiders in West-Europa. Wanneer Emmanuelle Macron, de Rothschild slavenpresident van Frankrijk is verwijderd, zal dat het echt “eind van het spel” zijn voor de cabal in Europa.

Deze mensen, zich realiserend dat ze in gevaar waren om de controle over het Westen te verliezen, hebben geprobeerd alles te overhandigen aan China in ruil voor bescherming. Luister naar Klaus Schwab Rothschild hieronder. Zijn werkelijke bedoeling is “laten we buigen voor China en ze een geweldige ondersteuning geven op het wereldtoneel en de Verenigde Staten van binnenuit verzwakken en vernietigen.”

Natuurlijk zijn de Chinezen niet dom en realiseren zich dat het schenken van hun vertrouwen aan deze mensen zoiets zou zijn als een rups die de eitjes opneemt van een parasitaire wesp.

Er zijn al tekenen dat China van binnenuit is uitgehold door het Babylonische systeem van schuldenslavernij dat de KM gebruikt om maatschappijen onder controle te brengen.

De Chinese Communistische Partij, die werd gecreëerd door de KM, was in de voorste gelederen om een wereldwijd systeem van gezicht-herkennende camera’s te pushen. Die camera’s stellen autoriteiten in staat om elk mens binnen enkele seconden te identificeren. Ze kunnen dan hun sociale kredietwaardigheid en andere gegevens ophalen. Degenen die niet gehoorzamen worden uitgesloten van het gebruik van openbaar vervoer enz.

Dit systeem mislukt nu rampzalig. In Henan Province werd bij demonstranten die optrokken naar een bank, nadat hun spaargelden waren gestolen, hun mobiele telefoon veranderd zodat het leek of ze “Covid” hadden en geïsoleerd moesten worden. Dit onmiskenbare misbruik van iets dat bedoeld was om mensen te beschermen maakte ze zo boos dat de overheid gedwongen werd om tanks op straat in te zetten.

Het probleem is dat het niet over één bank gaat. Het hele Chinese financiële systeem is nu aan het instorten. Dit zal waarschijnlijk de Chinese regering ten val brengen. Dit is de reden: Onroerend goed vormt bijna 80% van alle Chinese spaargelden. Toen de prijs omhoog ging, voelden mensen zich rijk en tevreden. Maar de prijzen werden zo hoog dat in sommige steden de gemiddelde arbeider zijn hele inkomen 44 jaar lang zou moeten sparen zonder voedsel of kleding te kopen om een plek om te wonen te kunnen kopen. Tegelijkertijd stond bijna 30%  van alle appartementen leeg omdat hun rijke eigenaren ze niet wilden verhuren omdat ze dan beschouwd zouden worden als in waarde gedaalde “tweedehands” eigendommen.

Nu de prijzen in heel China beginnen te dalen, weigeren mensen en bedrijven hun leningen voor huisvesting te betalen. Bij de laatste raming trof dat meer dan 600 bezittingen in 50 steden.

Het was de bedoeling dat komende maand november de Chinese President Xi Jinping gezalfd zou worden als dictator voor het leven. Dat ziet er nu steeds onwaarschijnlijker uit.

Een bron van een Aziatisch geheim genootschap, gebaseerd in Zuid Oost Azië, zegt dat China “heel dicht bij een volledige opstand van het volk is. Dat de banken het geld van het volk roven is de druppel die de emmer doet overlopen nadat de Covid bullshit ze al ziedend had gemaakt.” De regering in Peking werd na een massaal verzet al gedwongen om de verplichte vaccinatie binnen 48 uur te cancelen.

De regering werd ook gedwongen terug te krabbelen nadat ze had geprobeerd om vaste bewoners te dwingen 24 uur per dag elektronisch volgende polsbanden te dragen. De polsband is verbonden met het internet en monitort elke vijf minuten de lichaamstemperatuur. De corresponderende app heeft toegang tot telefoonlocatie, camera en microfoon, zei de door de staat gesponsorde krant China Daily.

https://www.theregister.com/2022/07/15/beijing_tracking_wristband/

De internationale alliantie voor planetaire bevrijding heeft de Chinese communistische partij bevolen minder agressief te zijn. “Houd het water en de Drie Klovendam in de gaten”, waarschuwt een bron van het geheime ruimteprogramma.

In elk geval wordt de hele wereld zich bewust van het feit dat de door het Westen gedomineerde unipolaire wereldorde “een rem begint te worden voor de ontwikkeling van onze beschaving”, zegt de Russische presidentiële Avatar Poetin.

De heersende klassen van de Westerse landen, die supranationaal en wereldomvattend van aard zijn, realiseerden zich dat hun gedragslijnen in toenemende mate losstaan van de werkelijkheid, het gezonde verstand en de waarheid, en zijn begonnen om openlijk hun toevlucht te nemen tot despotische methoden.

Het Westen, dat eens vrijheid van meningsuiting, pluralisme en respect voor afwijkende meningen verklaarde als grondbeginselen van democratie , is nu gedegenereerd tot het tegenovergestelde: totalitarisme. Dit omvat censuur, media verboden en de willekeurige behandeling van journalisten en openbare figuren.

Nu de poging om de pandemie te gebruiken om de planeet te veranderen en in gigantische veeboerderij mislukt, moeten we onze ogen gericht houden op hun volgende zet, de al lang geplande “buitenaarde invasie”.

Aan dit front, heeft het Amerikaanse Ministerie van Defensie een “All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) opgezet om anomale, ongeïdentificeerde ruimte, vliegende, ondergedoken en transmedium objecten te ontdekken, te identificeren en te situeren.

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3100053/dod-announces-the-establishment-of-the-all-domain-anomaly-resolution-office/

En zoals het onze recente gewoonte is zullen we afsluiten met de laatste ongewone waarnemingen uit de hele wereld, inclusief persoonlijk door een college van mij in Texas gefilmd materiaal:

Maar vergeet niet, we moeten ons door een of andere ruimte-opera niet zodanig voor de gek laten houden dat we slavernij accepteren. Planetaire bevrijding zal niet gestopt worden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Geheime vredesovereenkomst tussen GB en Rusland betekent geleidelijke afbouw van Oekraïense oorlog.”

  1. zoals elke week : KLASSE INFO!
    China heeft dus niks met wespen.. en Poetin met vliegen.. we gaan ze straks beter begrijpen wat ze nu echt bedoelen met die codetaal, maar uitermate interessant! DANK BENJAMIN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *