Benjamin Fulford: “Het aftellen naar de VS implosie begint na het mislukken van Bidens Midden-Oosten trip.”

18 juli 2022

Helaas zijn de genoemde video’s alleen op de site van Benjamin Fulford te bekijken (zie link onderaan).

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het lukte nep President Biden niet om olie te krijgen tijdens zijn recente bedeltrip naar het Midden-Oosten. Dit betekent dat het aftellen naar de implosie van de VS en West-Europa is begonnen. Revolutie hangt in de lucht en er zal geen terugkeer meer mogelijk zijn, daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Bidens bazen hoopten Iran te gebruiken als “vijand” om omvangrijke wapenverkopen te rechtvaardigen in ruil voor olie. De Saoedische ambassadeur voor Washington Remma bint Bandar Al Saud vatte de gedachten van de regio samen toen ze het “olie-voor-veiligheid paradigma” afdeed als “achterhaald en reductionistisch”. Geen wapens voor olie betekent geen olie voor de VS en haar satellietstaten. Geen olie betekent geen economische activiteit.

Intussen spuugt de Khazariaanse maffia, als een stervend beest, angstporno, bio-wapens en oorlogsdreiging uit in een wanhopige poging het onontkoombare af te wenden. Maar hun medische maffia wordt opgejaagd en gedood, zoals deze video laat zien.

Video Player

Laten we dan nu kijken naar de werkelijke betekenis van “Bidens” bezoek aan het Midden-Oosten. Zijn mislukking om gratis olie te blijven krijgen in ruil voor geld dat uit het niets is geprint zal gevolgen hebben tot ver buiten de Verenigde Staten. Het zal het einde betekenen van de BIS, de VN, de EU en misschien zelfs wel het Pausdom.

Om te begrijpen waarom dit zo is, moeten we terugblikken op wat achtergrond gegevens. In de eerste plaats werd de BIS, of de centrale bank der centrale banken, opgericht in 1930 door Aziatisch goud te gebruiken. Dit goud werd geleend aan de Duitsers om ze te helpen hun herstelbetalingen te doen die voortkwamen uit het Verdrag van Versailles, dat aan het einde van de Eerste Wereldoorlog werd ondertekend. In ruil daarvoor werd de Aziaten beloofd dat de Verenigde Naties opgezet zou worden als wereldparlement met de eeuwenoude koninklijke families van het Oosten en het Westen (de draken familie) fungerend als supervisors op de achtergrond.

Maar aan het eind van de Tweede Wereldoorlog verbraken de overwinnende geallieerden hun belofte om het goud dat ze was geleend te gebruiken voor de ontwikkeling van de hele planeet. In plaats daarvan ontwikkelde hun Marshall Plan alleen de landen die ze onder controle hadden (nu bekend als de G7).

Als vergelding sneden de Aziaten elke verdere toegang tot hun goud af. Toen het goud in de VS opraakte, hadden we de “Nixon-schok” van 1971. Dat was het moment waarop de dollar werd losgekoppeld van goud. In plaats daarvan moesten de landen van de wereld dollars gebruiken om olie te kopen.

Dit was een gigantische suikerhyper voor de VS. De landen van de wereld moesten een handelsoverschot met de VS hebben om olie te kunnen kopen. Dit leidde tot een sterke dollar en gratis geld door de Amerikanen. Maar het gevolg was dat de Amerikaanse industrie zijn concurrentiekracht verloor en de VS na 50 jaar handelstekorten veranderde in het meest schuldplichtige land in de wereldgeschiedenis.

En toen tenslotte de rest van de wereld in 2008 besloot om geen geld meer te lenen aan de VS , leidde dat tot de “Lehman-schok”.

De Amerikanen waren toen in staat om tijd te kopen door te beloven een zwarte communist als President te installeren. In dit opzicht moeten lezers weten dat communisme werd gecreëerd door het Vaticaan, of zoals ik zou moeten zeggen de P2 Vrijmetselaars die het Vaticaan controleren en dat Obama hun huisslaaf was/is.

Hoe dan ook, de Obama truc overtuigde de Aziaten om 700 ton goud te overhandigen aan de Federal Reserve Board onder leiding van Alan Greenspan. Door te speculeren met krediet werd dit duizendvoudig vergroot en creëerde $23 biljoen waarmee de UNITED STATES OF AMERCA CORPORATION tot 2020 door kon gaan.

Toen het geld in januari 2020 opraakte reageerde het door de Khazariaanse Maffia gecontroleerde Westen met een enorme bio-wapen en vaccin aanval. Ze hoopten daarmee voldoende mensen te vermoorden zodat ze aan de macht konden blijven. Deze poging is mislukt.

Ze zagen ook kans om wat fondsgelden te krijgen voor de US CORPORATION door te beloven Barack Obama terug te brengen met Joe Biden functionerend als zijn woordvoerder.

Nu, als gevolg van algemene walging voor de fratsen van het nep Biden-regime, werd dit geld afgesneden. Dit is de achtergrond van de werkelijk historische gebeurtenissen die zich voor onze ogen ontvouwen. In het nieuws kan dit gezien worden in de val van diverse regeringen en de isolering van de G7 van de rest van de wereldeconomie.

Wij spraken met een vertegenwoordiger van de drakenfamilie over de situatie. Hij zei dat er vorige week een aantal onverwachte vergaderingen waren in Zwitserland tussen vertegenwoordigers van het Vaticaan en de drakenfamilie. Als gevolg hiervan is al het goud uit de Zwitserse bankkluizen teruggegeven aan de Aziatische koninklijke families die de eigenaren zijn, zegt de bron. “Het goud is nu in Hong Kong”, merkt hij op. Dit was goud dat werd geleend om de BIS op te zetten en ander ermee samenhangend goud zoals het goud dat werd gestolen van de Qing koninklijke familie, zegt hij.

Het was de bedoeling dat de Paus vorige week in Zwitserland een vertegenwoordiger van de drakenfamilie zou ontmoeten om over de situatie te praten, maar hij werd op het laatste moment teruggeroepen vanwege de val van de Draghi regering in Italië, zei hij. De verwachting is nu dat de paus een vertegenwoordiger van de drakenfamilie zal ontmoeten in Canada wanneer hij daar volgende week naartoe vliegt, vervolgt hij. “De Paus zal spoedig een nieuwe set marsorders krijgen”, zei hij.

Iets anders wat de vertegenwoordiger van de drakenfamilie had te zeggen was dat alle strikt geheime financiële codes veranderd gaan worden en alle mensen die de nieuwe codes niet ontvangen “zullen gedood worden als verraders”, belooft de bron.

We zochten naar onafhankelijke bevestiging dat de legendarische Zwitserse bankkluizen leeg waren en we vonden deze gedeeltelijke bevestiging:

De Zwitserse centrale bank bewaart zijn goud – en dat van buitenlandse centrale banken en de Bank for International Settlements – op Bundesplatz 1 in de hoofdstad Bern.

Deze kluis is wellicht een van de grootste ter wereld. Maar, vanwege een renovatie is de kluis nu leeg. Het metaal is tijdelijk overgebracht naar een federale bunker bij Kandersteg, diep in de Zwitserse bergen.

https://www.gainesvillecoins.com/blog/swiss-central-bank-moved-its-gold-mystery

Voor deze schrijver klinkt dit als een excuus om aan fysieke goudhandelaars uit te leggen waarom de kluizen leeg zijn.

We ontdekten ook dat een plan van de Oostenrijkse centrale bank om 50 ton van hun goud over te brengen van Londen naar Zwitserland, dat in 2015 was aangekondigd, niet heeft plaatsgevonden. De Oostenrijkse centrale bank verklaart dit als volgt:

We kunnen bevestigen dat de verplaatsing werd uitgesteld. Maar het is ons niet toegestaan om details daarover bekend te maken om contractuele verplichtingen na te komen en de zakengeheimen van externe erbij betrokken partners te bewaren.

https://www.gainesvillecoins.com/blog/austrian-gold-via-london-switzerland-has-not-arrived

Er is meer dan genoeg nieuws in vrij toegankelijke bronnen om te bevestigen dat de BIS, de VN, de Wereldbank en hun UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION geen geld meer hebben. Daarom zal geld dat door het IMF werd beloofd aan landen als Pakistan en Sri Lanka nooit gerealiseerd worden.

En dan zien we dat de koers van de Euro, de Japanse yen en andere valuta tegenover de Amerikaanse dollar daalt in een tempo dat in meer dan 20 jaar niet is gezien. Op het eerste gezicht zou dit een teken zijn, zoals de corporate propaganda media het graag hebben, dat de VS sterk is.

Maar wat er werkelijk gebeurt is dat de Federal Reserve Board geen nieuwe dollars meer kan printen omdat ze niet worden geaccepteerd door de rest van de wereld. Alleen de dollars die in het verleden zijn verdiend door landen die een handelsoverschot hadden met de VS worden geaccepteerd. Dit betekent dat er een beperkte hoeveelheid dollars beschikbaar is en daarom staat de dollar sterk.

US CORPORATE afhankelijke staten zoals Japan en de EU pompen yen en Euro’s in de markt opdat hun meester het hoofd boven water kan houden. Maar het gevolg van al dat geldgepomp is het sterk in waarde dalen van die valuta dat nu te zien is.

De VS kan nog altijd fiatgeld in haar binnenlandse economie pompen wat de reden is dat het echte inflatiepercentage, zoals berekend door Shadowstats,

http://www.shadowstats.com/ in juni 17,4% bereikte. Dit is in een land met een echt werkeloosheidspercentage van 24,3%. De situatie is zo slecht dat zelfs mensen met een volledige baan door inflatie gedwongen worden om naar voedselbanken te gaan.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/food-banks-seeing-flood-families-despite-low-unemployment

Intussen gedraagt de US regering onder de nep-Biden zich als een junkie en brengt alles wat ze in huis hebben naar een bank van lening om door te kunnen gaan. Daarom heeft Biden olie van de strategische aardoliereserve verkocht aan China. Daarom worden ook de Amerikaanse wapenvoorraden verkocht op zwarte markten over de hele wereld onder het excuus dat ze “naar Oekraïne worden gestuurd”.

As these pictures of the real and fake White Houses confirm, the entire so-called US government under Biden is a giant psy-ops at this point.

Zoals deze foto’s van het echte en het nep Witte Huis bevestigen, is de hele zogenaamde Amerikaanse regering onder Biden op dit moment een gigantische psy-ops.

We kregen een foto toegestuurd van een Nostradamus voorspelling over deze gebeurtenissen, zoals hieronder te zien is:

We konden dit niet terugvinden in de Nostradamus-werken die we online geraadpleegd hebben maar het geeft wel de huidige situatie heel goed weer.

In een teken dat de VS op een revolutie afstevent laten opiniepolls zien dat “Het gemiddelde vertrouwen in alle instituten in de VS nu op een nieuw laagtepunt is van 27%. Het laagste van de laagtepunten is het Congres met slechts 7% steun.”

https://news.gallup.com/poll/394283/confidence-institutions-down-average-new-low.aspx

Regimes vallen al om in Europa. Boris Johnson werd verwijderd in het Verenigd Koninkrijk. Voormalig hoofd van de EU centrale bank Mario Draghi in Italië werd verwijderd en het hoofd van de regering van Estland is afgetreden.

En nu komt er dit nieuws uit Frankrijk:

Macron, gelast om AF TE TREDEN als Frans President, moet een spoedonderzoek naar het “misleiden van Frankrijk” onder ogen zien.

https://www.express.co.uk/news/politics/1638513/Emmanuel-Macron-resign-uber-investigation-latest-Uber-files-scandal-France

Het Franse Parlement heeft ook Macrons plan verworpen voor vaccinatiepasporten, ontworpen om het hele land te veranderen in een veeboerderij.

Video Player

Het tekort aan energie zorgt ook voor stilzetting van de economieën in Europa.

Het hoofd van de gemeentewerken in Chemnitz, Roland Warner zei dat een jaarlijkse gasrekening van 1500 euro zou kunnen oplopen tot 4700 euro in oktober. “Als we sociale onrust krijgen zal de staat er niet tegen opgewassen zijn.” 

https://www.reuters.com/business/energy/german-firm-calls-energy-price-cap-avoid-social-unrest-2022-07-13/

 “We staan voor de grootste crisis die het land ooit heeft gehad. We moeten eerlijk zijn en zeggen: Allereerst zullen we de voorspoed verliezen die we jarenlang hebben gehad”, waarschuwde Rainer Dulger, hoofd van de Confederatie van Duitse Werkgeversbonden.

Intussen wordt Frankrijk gedwongen om de straatverlichting ’s nachts uit te zetten omdat haar energiesysteem tekortschiet. Frankrijks kernreactors, die 25% van alle energie in West Europa produceren, werken slechts op 46% van hun capaciteit. Vorige week sprong de energieprijs 18% omhoog naar 500 euro per kilowattuur; de hoogste weeksluiting van de Beurs in de geschiedenis.

https://www.zerohedge.com/weather/france-cuts-nuclear-power-generation-amid-record-breaking-heatwave

https://www.zerohedge.com/geopolitical/macron-announces-street-lights-will-be-turned-response-energy-crisis

Soortgelijke situaties worden gezien in Italië, Hongarije enz.

De failliete Westerse landen gebruiken nep milieuverordeningen om het feit te verbergen dat ze zich niet langer kunnen veroorloven om te betalen voor kunstmest. Dit zorgt ervoor dat boeren in Argentinië, Italië, Spanje, Polen en elders zich aansluiten bij de Nederlandse boeren in massale wereldwijde protesten.

Video Player

Video Player

De crisis in Europa heeft invloed op de rest van de wereld nu wanhopige Europeanen meer bieden dan ontwikkelingslanden voor kunstmest en energie.

Europa’s importen van vloeibare aardgas (LNG) sprongen 49% omhoog vanaf het begin van het jaar tot midden juni. Pakistans importen daalden met 15% gedurende dezelfde periode, die van India werden 16% lager en China’s LNG importen daalden met meer dan een vijfde.

https://www.zerohedge.com/energy/europes-insatiable-thirst-lng-causing-blackouts-developing-countries

Dit leidt tot sociale onstabiliteit in veel landen van Sri Lanka tot Pakistan, tot Panama en tot China.

In China leidt het instorten van de onroerendgoedmarkt tot een door burgers afgedwongen jubelfeest of schuldannulering. Daarom zijn huizenkopers in meer dan 50 steden gestopt met het betalen van hypotheken op meer dan 100 projecten over heel China.

Video Player

https://www.zerohedge.com/economics/damage-could-be-huge-chinese-banks-tumble-swept-mortgage-nonpayment-scandal-borrowers

Terwijl dit gebeurt is de wereld druk bezig BRICS op te bouwen als alternatief voor de Westers-gedomineerde instituten zoals de G7 en de VN. Er is al gerapporteerd dat Argentinië, Egypte, Saoedi-Arabië en Turkije aangevraagd hebben zich te mogen aansluiten bij de BRICS groep. Onze bron van de drakenfamilie zegt dat Indonesië nu ook “aan boord is”. 

Ondertussen ziet het er in Japan naar uit dat de instorting van het naoorlogse slavenregime onvermijdelijk is. Vorige week, toen de Japanse regering een begrafenis hield voor de “vermoorde” slavenpremier Shinzo Abe, kwam geen enkele wereldleider opdagen. Dit betekent dat de wereld weet dat hij geen echte leider was maar slechts een slaaf.  We kregen ook een telefoontje van iemand dicht bij Abe die ons vertelde dat de echte Abe twee jaar geleden stierf. De bron bevestigde dat de “moord” straattheater was, bedoeld om de publieke opinie te manipuleren. 

En nu we het over straattheater hebben, laten we besluiten met de laatste beelden van project Bleubeam. Sommige ervan zien eruit als shows die uitgevoerd worden door conventionele drones. Maar een groot deel ervan blijft mysterieus. Zoals gewoonlijk met dit soort spul, hoewel we het fascinerend vinden, heeft het nog altijd geen invloed op ons werkelijke leven in het hier en nu. Het zal aan ons mensen zijn om de planeet te bevrijden.

Video Player

Video Player

Video Player

Video Player

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Het aftellen naar de VS implosie begint na het mislukken van Bidens Midden-Oosten trip.”

  1. wéér zo een goede uiteenzetting van de eventuele feiten, het is van groot belang dat de BOEREN, VISSERS, TRUCKERS, BRANDWEER zich verenigen!
    politie en ambulances heb ik moeite mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *