Benjamin Fulford: “Angela Hitler brengt luitenants in Duitsland bijeen om te rouwen over het verlies van het Vierde Rijk.”

27 juni 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Als echo van de geschiedenis verzamelde Angela Hitler haar luitenants in haar vaders kasteel in Beieren om te zweren tot de laatste Oekraïner te vechten ondanks de onvermijdelijke nederlaag tegen overweldigende Russische troepen. Deze zogenaamde G7 bijeenkomst maakt deel uit van een noodbijeenkomst van Khazariaanse maffialeiders die nu geconfronteerd worden met zowel een militaire nederlaag als oorlogsmisdaad tribunalen. 

Een blik op de situatie in Europa, de VS en de wereld om ons heen maakt heel duidelijk dat we te maken hebben met het eind van een tijdperk. Zelfs de Jerusalem Post, het paradepaardje van het voormalige Khazariaanse maffia bolwerk Israël, geeft dit nu toe:

We naderen de dood van het oude geopolitieke systeem en van de wereldorde die zichzelf vanaf de middeleeuwen bleef herhalen.

Eindelijk lijkt het er op dat deze periode van plagen, oorlogen en hongersnoden de laatste zal zijn van de Westerse hegemonie en dat een nieuwe wereldorde geboren wordt, een wereldorde die waarschijnlijk het machtsevenwicht  terug zal brengen voor Azië en Afrika, die lang voor de industriële revolutie, de centra waren van wereldwijde rijkdom en macht.

https://www.jpost.com/opinion/article-710365

Laten we beginnen met de situatie in Oekraïne. Als teken van een volledige militaire nederlaag rukken Oekraïense “rekrutenwervers” mensen uit hun huizen, de straten, restaurants en amusementsgelegenheden en sturen ze ongetraind en slecht bewapend naar de frontlinies. “Een groot aantal geharde Nazi’s werd buiten gevecht gesteld en de reservisten die nu de strijd ingestuurd worden zijn niet geschikt voor de taak”, zei militair expert Kolonel Viktor Baranets tegen Russian Television nieuws.

https://www.rt.com/russia/557750-ukraine-draft-convicts-women/

Mensen van de straat plukken en ze de loopgraven insturen om gedood te worden door artillerievuur is een duidelijk teken van de op handen zijnde volledige instorting van het Oekraïense leger.

Zowel Japanse als Britse militaire inlichtingendiensten zeggen dat de hele zogenaamde oorlog een marketing operatie is zodat de wapenindustrie een excuus heeft om nieuwe wapens te kopen en het hoofd boven water te houden.

De Japanse militaire inlichtingendienst zegt dat wat nu gebeurt het dumpen is door de NAVO van haar oude en bijna verlopen wapenvoorraden. De oude wapens gaan allemaal naar Syrië en Afghanistan, niet naar Oekraïne, voegen ze eraan toe.

“NAVO is in werkelijkheid de Noord Atlantische Wapenhandels Organisatie, ook al is dat onder verschillende andere voorwendsels” stemt een MI6-bron in en merkt op: “De Russisch/Oekraïense Grote Brand  is in feite de NAVO/Russische Grote Brand bedoeld om een markt te creëren.”

Het gaat echter om meer dan alleen wapenverkopen. Wat er werkelijk gebeurt is de instorting van de EU en de United States of America Corporation, wat merknamen zijn voor het Vierde Nazi Rijk, zeggen de bronnen.

Achter de schermen gaf voormalig Nazi Führer George Bush Sr. verscheidene jaren geleden opdracht tot de moord op Dr. Michael van de Meer, het voormalig hoofd van MI6. Als vergelding werd de hele Bush clan geëxecuteerd, aldus bronnen van MI6.

De Nazi’s namen daarna tegenwraak met de in Frankfurt gebaseerde verkiezingsfraude waardoor “een Joe Biden die te onbekwaam was om te weten wat er gaande was” als President werd geïnstalleerd. De bron voegt eraan toe: “naar mijn beste weten luistert niemand in de wereld naar de woorden die de man zegt”. Deze hele Nazi/Biden tegenzet heeft ertoe geleid dat de VS “een niet te herstellen autowrak is en in wezen een mislukte staat”. 

Waar we de komende weken of hoogstens maanden waarschijnlijk getuige van zullen zijn is de volledige overgave van Europa; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Maar, volgens zowel de NSA als MI6, kwam de wereld zondagavond heel dicht bij een volledige thermonucleaire oorlog toen Rusland vier nucleaire bommenwerpers de lucht in stuurde terwijl de presidentiële avatar Vladimir Poetin haastig naar een ondergrondse schuilplaats werd gebracht.

Dit gebeurde nadat Rusland alle Europese militaire satellieten had uitgeschakeld om de Westerse verdediging blind te maken, zeggen de bronnen.

Luitenant-Generaal Gurulyov, een senior commandant die nu United Russia vertegenwoordigt, de grootste pro-Poetin politiek partij, vertelde de Russische Staatstelevisie dat ze “Londen als eerste” gingen treffen. Hij zei ook “We zullen tijdens de eerste luchtoperatie de hele verzameling vijandelijke ruimtesatellieten vernietigen.” 

https://www.news.com.au/world/europe/close-ally-calls-on-vladimir-putin-to-strike-london-first-in-wwii-on-russian-media/news-story/b4025f801f9966ffa35e3595aaf79553

Duidelijk is dat vanuit het standpunt van militair gezond verstand, de Russen zo’n stap niet van te voren gaan aankondigen. Onderstaande kop maakt duidelijk dat de satelliet-uitschakeling al had plaatsgevonden:

Stormachtig zonneweer is oorzaak dat satellieten uit hun baan duiken. Het zal alleen maar erger worden.

In het artikel zei Anja Stromme, de Swarm mission manager van het Europees Ruimteagentschap tegen Space.com  “Er is heel wat complexe fysica die we nog niet volledig begrijpen.” [Swarm is een missie voor het bestuderen van het aardmagnetisch veld]

https://www.space.com/satellites-falling-off-sky-solar-weather

“Complexe fysica” betekent welhaast zeker Russische antisatellietwapens.

Dit werd gevolgd door een volledige nieuws black-out en berichten over een op handen zijnde nucleaire aanval.

De Thermonucleaire oorlog stopte toen MI6 contact opnam met de Russische inlichtingendienst om te zeggen dat ze akkoord gingen met de oproep van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov om “een common space te creëren van de Atlantische Oceaan tot de Grote Oceaan”. [common space betekent in dit geval een gemeenschappelijk gebied van Europa en Rusland samen] 

https://tass.com/politics/1471117

Met andere woorden, een plan om het huidige, door de Khazariaanse maffia gecontroleerde, internationale systeem geconcentreerd rondom de VN, het IMF, de Wereldbank, de BIS enz. te vervangen ligt al klaar.

Het plan gaat uit van de vervanging van de VN Veiligheidsraad door een groep vertegenwoordigers van zeven regio’s: De Amerika’s (Noord en Zuid), Europa inclusief Rusland, China, India, Oost-Azië en Oceanië (zonder China), Afrika en de Islamitische wereld.

Dit komt nu in de openbaarheid. De Mexicaanse President Andrés Manuel López Obrador heeft al in het openbaar opgeroepen tot het één maken van Noord- en Zuid-Amerika.

https://www.breitbart.com/latin-america/2022/06/06/mexican-president-calls-for-american-superstate-open-borders/

De Turkse Minister van Buitenlandse Zaken, Mevlut Cavusoglu heeft opgeroepen om tot een Islamitische superstaat te komen toen hij vorige week zei: “Turkije kan niet binnen zijn grenzen gehouden worden.”

https://twitter.com/g_mastropavlos/status/1540756481150046210?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1540756481150046210%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fgeopolitical%2Fturkish-fm-urges-greater-turkey-eu-sides-greece-territorial-dispute

Nu zijn Rusland en Engeland het eens geworden over een verenigd Europa.

Een grote BRICS-plus bijeenkomst vorige week maakte duidelijk dat ook het grootste deel van de rest van de wereld vindt dat er een eind moet komen aan het door de US Corporation gedomineerde naoorlogse systeem.

Tijdens deze bijeenkomst maakten de BRICS landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) kennis met vertegenwoordigers van veel andere landen waaronder Argentinië, Bangladesh, Egypte, Indonesië, Kazakhstan, Nigeria, de UAE, Saoedi Arabië, Senegal, Thailand en Uruguay. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-exile-main-street-sound-unipolar-world-fading-away

De President van Argentinië, Alberto Fernández vroeg tijdens de bijeenkomst het lidmaatschap van BRICS aan. Dit is heel goed nieuws omdat het betekent dat Argentinië de Russen en de Chinezen enz. om militaire hulp heeft gevraagd bij de aanpak van de KM-schurken die 1600 kilometer van de Patagonische kustlijn hebben opgekocht om te gebruiken als schuilplaats tijdens hun geplande nucleaire oorlog, zeggen Mossad-bronnen.

https://sputniknews.com/20220624/argentinas-president-requests-brics-membership-for-his-country-1096632092.html

Tijdens de bijeenkomst zijn de BRICS leiders het eens geworden om het mechanisme van de BRICS Contingent Reserve Arrangement (CRA) te gebruiken als alternatief voor het IMF. Ze verlangden ook een internationale reservevaluta gebaseerd op de valuta’s van de BRICS lidstaten, zei de Russische President Vladimir Poetin op woensdag.

https://tass.com/economy/1469823

Om deze plannen te ondersteunen worden zowel Europa als de VS afgesneden van olie- en gasleveranties door de rest van de wereld.

Hier zijn een aantal algemene signalen van deze boycot:

In een open brief, gepubliceerd in het wekelijkse nieuwsblad Journal du Dimanche, drongen de hoofden van Frankrijks grote energiebedrijven er bij particulieren en bedrijven op aan om het energiegebruik onmiddellijk te beperken ter voorbereiding op een dreigende energiecrisis.

https://www.reuters.com/business/energy/french-energy-companies-call-immediately-limiting-energy-use-2022-06-25/?utm_source=reddit.com

“Alle [G7] leden zijn bezorgd over de crisis waar we mee geconfronteerd worden: dalende groeitempo’s in sommige landen, stijgende inflatie, grondstoftekorten, ontwrichte productieketens. Dit zijn geen kleine problemen.” zei de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz.

https://www.reuters.com/world/g7-nations-are-worried-about-global-economic-crisis-scholz-2022-06-26/?utm_source=reddit.com

De landen van de wereld boycotten nu grotendeels Europa en de VS economisch vanwege hun genocide-plannen.

De voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Nikolai Petrushev zei dat ze bewijs hebben uit Oekraïne dat Washington heeft geprobeerd een groot percentage van de wereldbevolking te doden via militaire biologische programma’s. Deze projecten “hebben speciale aandacht van de beschaafde wereld nodig” omdat de Amerikanen de enigen waren die niet instemden met het tekenen van het Verdrag op Biologische Wapens.

https://tass.com/world/146687

Zoals we in het begin al zeiden verdwijnen de KM leiders natuurlijk niet stilletjes in de nacht aangezien ze geconfronteerd worden met executie voor oorlogsmisdaden. Laten we daarom dan nu kijken naar wat hun plannen zijn en hoe hun bewind instort.

Bronnen van de Italiaanse P3 vrijmetselarij zeiden dat het huidige plan is om de rubbermasker dragende avatar die pretendeert Paus Franciscus te zijn, zijn ontslag te laten nemen. Dan een hongercrisis te creëren en een Afrikaanse paus naar voren te brengen als voedsel-brengende verlosser, in een wanhopige poging om de KM controle over Afrika en andere ontwikkelingslanden terug te krijgen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10933635/Pope-sparks-resignation-rumours-postponing-Africa-trip-holding-unusual-cardinal-meeting.html

Daarom zei de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov dat de Secretaris-Generaal van de VN, Antonio Guterres de oplossing voor de wereldwijde voedselcrisis door zijn acties belemmert.

https://tass.com/politics/1470661

De KM blijft ook zo lang mogelijk de oorlogstrommels slaan met in de studio samengestelde propaganda met in de hoofdrol Rothschild medewerker Vladimir Zelensky. 

In de laatste productie, ensceneerden Oekraïense veiligheidsdiensten videomateriaal waarin te zien is dat privéhuizen worden vernietigd door Russische gewapende troepen, “de plaatselijke bewoners dakloos achterlatend”. Meer dan 40 acteurs werden aangenomen voor de opname en alle deelnemers kregen een beloning in contant geld van $ 25,- zei Kolonel-Generaal Mikhail Mizintsev, hoofd van Ruslands National Defence Management Center op zaterdag. 

https://tass.com/russia/1468065

En dan hebben we de voortdurende dreigementen van de WHO, enz. om ons allemaal te doden met bio-wapens. Als slechts één voorbeeld hiervan deed avatar Biden vorige week een duidelijke poging om geld af te persen van de rest van de wereld door te zeggen “Er gaat een volgende pandemie komen. We moeten van tevoren plannen maken.”

Natuurlijk moeten zulke dreigementen niet licht opgevat worden. Wellicht verklaart dat deze video van lichamen die op brancards uit het Witte Huis worden gehaald. 

Video Player

We krijgen ook veel berichten over de zogenaamde G7 leiders die bijeenkomen in Hitlers kasteel dat zeker vier van hen, de Franse President Emmanuelle Macron, de Britse Premier Boris Johnson, de Canadese Premier Justin Castro en natuurlijk Joe Biden slechts avatars zijn omdat de originelen zijn verwijderd.

Zoals bijvoorbeeld dit nieuwsbericht zegt:

UK Premier Boris Johnson heeft een “heel kleine routineoperatie ondergaan die betrekking had op zijn neusholten”, zei zijn officiële woordvoerder op maandag. “Hij was kort na 10.00 a.m. terug in Downing Street.” 

Ze lieten na om te vertellen dat hij zichtbaar slanker terugkwam.

Zie ook dat de Castro die in Duitsland is gezien een slankere versie is van degene die recentelijk in Canada te zien was.

https://www.independent.co.uk/news/uk/vladimir-putin-boris-johnson-justin-trudeau-bavarian-alps-prime-minister-b2109696.html

Je kunt ervan verzekerd zijn dat de witte hoeden in de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk eerder vroeger dan later deze criminelen zullen verwijderen.

Texas en Arizona weigeren al om het nep Biden-regime te erkennen. Tijdens een vergadering waarop Bidens winst onwettig werd verklaard pushten de Republikeinen van Texas voor een referendum om te stemmen over afscheiding van de staat van de V.S. in 2023 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10934819/Texas-Republicans-push-referendum-secedng-U-S.html

CIA-bronnen zeggen dat Florida’s Gouverneur Ron DeSantis ermee heeft ingestemd om Vicepresident te zijn wanneer de echte Donald J. Trump (niet de acteur die te zien is op de KM propaganda TV) als President is hersteld.

https://www.foxnews.com/politics/supreme-court-overturns-roe-v-wade-dobbs-v-jackson-womens-health-organization

De KM zal proberen om rellen te ensceneren door het gebruik van verdeeldheid brengende maneuvers zoals de vernietiging van Roe vs. Wade en andere dingen om de mensen tegen elkaar te laten vechten in plaats van hen aan te vallen.

Maar in principe is het spel over en uit. Dit is wat een niet-Britse Europese Royal te zeggen had over de G7-bijeenkomst:

“De meeste top cabal-mensen hebben zich nu overgegeven. Dit omvat groepen als de Koninklijke Familie van Zweden. Er zijn nog slechts een paar stijfkoppen rondom Angela Merkel die vorige week een vergadering bijeenriep [de G7] om te proberen de schijn op te houden dat ze nog altijd iets betekent. Er is ook een kleine groep ongeregeld rondom de nep Joe Biden. Verder is het een gedane zaak op dit moment.”

En tot slot zullen we weer wat beeldmateriaal toevoegen dat ons werd toegestuurd door mensen van het Geheime Ruimteprogramma die beloven dat er heel wat meer op ons afkomt dan alleen politieke verandering. Kijk bijvoorbeeld eens naar de “omhulde schepen” of de “lensvormige wolken”, gefotografeerd op 21 juni, de dag van de zonnewende, in Noord Dakota.

Vervolgens werd een UFO gefilmd in Mexico.

Video Player

En kijk dan eens naar deze “buitenaardse medische” video die ons is toegestuurd.

Video Player

Zoals gewoonlijk voegen wij dit materiaal toe omdat het fascinerend is, maar het heeft nog steeds geen invloed op ons dagelijkse leven. Het beste wat je in deze turbulente tijden kunt doen is je te concentreren op wat je ziet en ervaart in je persoonlijke dagelijkse leven en ervoor te zorgen dat alles oké is. Maar wees ervan verzekerd dat de goede jongens WINNEN. De mensheid zal bevrijd worden.

*) De in dit verslag genoemde video’s kunnen helaas niet weergegeven worden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

7 reacties op “Benjamin Fulford: “Angela Hitler brengt luitenants in Duitsland bijeen om te rouwen over het verlies van het Vierde Rijk.”

 1. Ik heb al vaak vreemd gevormde wolken gezien, maar om daar direct ruimteschepen van te maken?
  Ook vreemd gekleurde dieren “wezens” gezien, maar dat kan door de lsd zijn gekomen.
  Ik weet ècht niet van wat te denken over het artikel en geloven? Eh neen!
  Natuurlijk hoop ik dat bovenstaande waar is, maar ik heb zo mijn twijfels.
  Zijn we dan misschien ook van die criminele familie “oranje” af, DAT zou al een verademing zijn samen met Rutte.
  Maar tja, dan zal toch de eerste steen boven moeten komen toch?

  1. Beste Ben, kan ik jouw mijn waarheden vertellen? Neen dus. Dat omdat het ‘mijn’ waarheden zijn.
   Maar daarvoor moet ik wel veel verder kijken dan Benjamin Fulford doet met al zijn weergaven.
   Bijvoorbeeld Ben geloof jij dat er veel meer wezens zijn dan alleen de mensheid Nu op Aarde?
   Geloof jij dat wij niet van de aarde zijn maar bijna allemaal van buiten de aarde gekomen zijn, om te helpen opdat de Aarde weer een planeet van Licht zal zijn?
   Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat doe ik dus niet ! Want nogmaals heeft dat van doen met onze eigen visies en van daaruit de werkelijkheden die ik waar kan nemen en mogelijk jij nog niet?
   Een link naar een verhaal van Sananda (wel in het Engels), maar ook daarmee geef ik alleen maar een andere werkelijkheid weer en niets anders.
   Hier dus die link naar dit boekje: ‘Sananda_speaks_01
   Je zal het moet opzoeken op internet.

   1. Vanaf mijn 25e levensjaar ben ik overtuigd geraakt dat de “mensheid” niet ontstaan is op deze aarde doch als kolonisten hier arriveerden. Waarom deze gedachte bij mij heeft post gevat komt doordat teveel puzzelstukjes
    ontbreken. De planeet aarde is een bijzondere planeet, ik betwijfel wel of hij ècht uniek is in het heelal gezien het aantal sterren dat de melkweg bezit met natuurlijk talrijke planeten om iedere ster. Het zou wèl héél naief zijn om te denken dat wij de enige intelligentie zijn! Ik heb veel gelezen en bezit dan ook honderden boeken waaronder ook veel wetenschappelijke werken. Ik sta best wel open voor andere ideeen! Maar momenteel ben ik zwaar gefrustreerd om die
    waanzinnige oorlog welke mogelijk ons het leven kan kosten, maar daar kan ik nog wel overheen komen. Maar dat deze mooie planeet vernietigd word, nee! En ik kan helemaal niets doen hiertegen, helemaal niets! Dat is buitengewoon frustrerend! Maar tja, oorlog voeren zit in onze genen, pak de bijbel erbij en je leest hoofdzakelijk over moord en doodslag, jaloezie is ook zoiets venijnigs! Hoeveel moorden zijn er al gepleegd alleen maar door jaloezie?
    Op school werd ons verteld onder de bank te schuilen als de “bom” valt. Triest toch? De planeet is buitengewoon mooi, het is alleen jammer dat er mensen op wonen. Ik heb bewust nooit geen kinderen genomen omdat ik ze dit niet wilde aandoen. Ik zit hier mijn tijd uit en als mijn vrouw komt te overlijden kan ik weg!

 2. Waarom ik aan het verhaal van Fulford twijfel, Er is niets veranderd, de corona prikken gaan gewoon door en met de prikken het paspoort. Rutte begint zich steeds meer te ontplooien als dictator en met hem zijn handlangers cq ministers.
  Europa zwengelt nog immer de oorlog in Oecrainie aan door wapens en embargo’s. Ik heb de Amerikaanse ambassade een e mail gestuurd waarin ik ze ongezouten de waarheid heb verteld èn hoe ik over hun eeuwige oorlogen, diefstallen en terreur dacht! Hmm, een vakantie in de VS zal er voor mij niet meer inzitten. Ook heb ik Rutte een e mail gestuurd en gevraagd of hij nog wel in orde was in zijn bovenkamer of dat ie iets uitgevreten had en daardoor chantabel? Ook heb ik de Russische ambassade gemaild, een mail waarin ik mij bezorgd uitsprak over de aanstaande oorlog in Oecrainie, deze mail was in Januari. In deze mail heb ik ze véél sterkte gewenst en ook vooral veel geduld en dat wij Europeanen geen enkele invloed hadden op onze krankzinnige leiders. Wat kan ik meer doen? Duimen draaien vrees ik met grote vreze.

 3. Dit lijkt me echt zo onnadenkend dat u meent dat wij niets kunnen doen.

  Wij kunnen wel…. veel meer dan u gelooft! Samen deze Kracht neer zetten

  De Tijd Keert Weder – Wij Zijn De Wederkomst !

  1. Wij kunnen wel…….. Tja maar wat? Wat bv heeft u zelf gedaan? Zelf kan ik niet even naar Den Haag gaan om daar met vlaggetjes te zwaaien! 1000 km is me net even 800 km te ver! Anders GRAAG! Maar dan neem ik geen vlaggetje mee maar een voorhamer! We worden gedirigeerd door een stelletje doorgedraaide “klootzakken” Waarbij Macht èn Geld voorop staat.
   Het “stikstof” belijd is, nu er honderden tanks en Vrachtwagens voor transport munitie draaien en centrales herstart zijn op kolen toch ècht een “lachertje? Nu zijn dus ook onze vissers aan de beurt! Ze moeten met minimaal de helft inkrimpen!
   Zeg dan gewoon direct recht voor den raap, we zijn met teveel mensen! We gaan de mensen inkrimpen. Dit laatste gaat echt wel lukken! Een oorlog is onvermijdelijk geworden. Mijn verwachting is dan ook dat zodra de Navo zijn troepen met al zijn zwaar materiaal heeft samen gedrongen Putin een paar bommetjes boven dit materiaal tot ontploffing zal brengen. En weg is de Navo! Ik zou zo zeggen, hou de familie “Oranje” goed in de gaten! Als zij ondergronds gaan is het een goed idee om hun voorbeeld te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *