Benjamin Fulford: “Westerse financiële hallucinatie crasht tegen de werkelijkheid.”

20 juni 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Hoe hard je ook probeert de werkelijkheid te ontwijken, uiteindelijk haalt ze je in. Dit is de les die de in particulier bezit zijnde Westerse centrale banken nu leren aangezien hun fiatgeld-hallucinatie crasht tegen de werkelijke wereld. Het over de hele linie instorten van financiële markten dat we recentelijk zagen is geen normale marktbeweging. Het is de instorting van een systeem.

Het Dow Jones industrieel gemiddelde is 11 van de 12 afgelopen weken naar beneden; iets dat nog nooit eerder is gebeurd. Wat er het dichtstbij kwam was de beurskrach van 1929 toen het 10 van de 11 weken daalde. Normaal wanneer aandelen dalen, stijgen obligaties omdat mensen zich haasten naar “veiligheid”. Maar US Treasuries [schatkistcertificaten] hebben hun grootste inzakking sinds Nixon in het begin van de jaren zeventig de Amerikaanse dollar van de goudstandaard haalde. Ook cryptomarkten zijn twee-derde van hun piek naar beneden en hebben 2 biljoen dollar aan denkbeeldig geld verdampt.

De heersende opvatting onder topveteranen in de financiële industrie is dat aandelen 90% zullen dalen voordat daar een eind aan komt.

Vandaag, de 20ste juni, zijn alle financiële markten in de VS gesloten, vermoedelijk voor een Juneteenth vakantiedag. [Juneteenth is een samentrekking van June + nineteenth; een Amerikaanse nationale vakantiedag waarop het eind van de slavernij wordt herdacht.] Maar CIA-bronnen zeggen dat aangezien de zomerzonnewende op 21 juni een topdag is voor Satanische offerplechtigheden, ze dit gaan gebruiken als een excuus om de banken te sluiten en het spaargeld van de mensen te stelen.

De bronnen merken op dat de val in crypto veel sneller is gegaan dan de rest van de markt omdat “Bitcoin en haar mede-cryptomunten worden vernietigd zodat ze [de Fed en zijn bondgenoten van de KM Centrale Bank] hun eigen digitale valuta kunnen creëren… we wisten altijd al dat de KM cabal in het geheim toegang had tot Bitcoin en dat ze er uiteindelijk de controle over uitoefenen.  Omdat Bitcoin  werd gecreëerd door het Pentagon,” is het commentaar van de bron.

De “ze” is natuurlijk de kleine, uit inteelt voortgekomen, satan-aanbiddende familiegroep die de Westerse centrale banken en 90% van de internationale grote bedrijven in bezit heeft. Ze maskeren dit bestuur via stichtingen en fondsen. Maar je kunt zelf bevestigen dat Vanguard, Black Rock en State Street and Banking 40% van Amerikaanse aandelen beheren. Als je kijkt naar wie de eigenaren zijn, zal je de gebruikelijke Rockefeller/Rothschild enz. verdachten vinden. Op hun beurt zijn zij nu slaven van een Kunstmatig Intelligentiesysteem dat 70% van alle handel in aandelen controleert. Deze groep probeert nu om ook alle huizen en onroerend goed te kopen. 

Ongelukkig voor hen en gelukkig voor ons, ontdekken ze nu het klassieke Shinto verhaal van de zwarte draak. Het verhaal gaat als volgt: als je een beroep doet op de zwarte draak, zal je in staat zijn om de zwakke plekken in anderen te zien en die ten voordele van jezelf te gebruiken. Uiteindelijk zal je grote rijkdom en macht vergaren. Maar dat heeft een fatale zwakke plek, want wanneer je deze macht eenmaal hebt, zal je geen vrienden hebben en als gevolg daarvan tot de ondergang gedoemd zijn.

De mensen van deze minuscuul kleine groep gebruikten hun geld om politici, artsen, vrijmetselaars, rechters, generaals enz. te kopen en dachten dat ze boven elke vorm van gerechtigheid en bestraffing stonden.

Wat er nu echter is gebeurd is dat ze zoveel rijkdom en macht hebben verzameld dat de grote meerderheid van de mensen niet getroffen zal worden wanneer er een eind komt aan hun financiële hallucinatie. Met andere woorden, de instorting van de markten zal hoofdzakelijk de 0,01% treffen van degenen die ze in hun bezit hebben.

Als hun financiële controlenetwerk implodeert, komen hun eigen mensen in opstand terwijl een internationale alliantie ze insluit. Deze video van de toekomstige KM marionettenleider Juan Guaido die wordt aangevallen in Venezuela, toont wat alle nep-politici te wachten staat.

Video Player

De eerste die valt zal Europa zijn. De Russen en anderen hebben hun gasleveranties stopgezet omdat niemand hun door niets gedekte fiat-geld wil accepteren als betaling voor echte goederen. 

Vorige week rapporteerden Italië en Slowakije dat ze minder dan de helft van hun gebruikelijke volumes aan gas van Rusland krijgen. Frankrijk heeft ook al geen gas gehad sinds 15 juni. De gasleveranties aan Polen, Bulgarije, Finland, Denemarken en Nederland waren als gestaakt. Duitsland zal ook spoedig een afsluiting onder ogen moeten zien, zeggen Russische FSB-bronnen. 

https://www.bbc.com/news/business-61838905

De Europeanen kunnen nergens anders gas vinden. Algerije heeft bijvoorbeeld al de gasleverantie die het naar Europa stuurt via een pijplijn gehalveerd.

Het nep Biden-regime beloofde de Europeanen dat zij het Russische gas zouden vervangen, maar hun belangrijkste exportterminal is opgeblazen en zal niet voor het eind van het jaar weer volledig in werking zijn.

https://www.reuters.com/markets/commodities/freeport-lng-extends-outage-after-fire-targets-year-end-full-operations-2022-06-14/?utm_source=reddit.com

De beperking wordt ook op olie toegepast. De olie die de Europeanen van Libië hebben gestolen al sinds de moord op Muammar Gaddafi in 2011 is afgesloten.

https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Libya-Loses-11-Million-Bpd-As-It-Shuts-Down-Nearly-All-Its-Oil-Fields.html

Ook werd Oekraïne’s grootste olieraffinaderij vernietigd, wat een andere grote bron van Europese olie afsluit.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2022/06/18/7353194/

Geen wonder dat de Duitse MP Seffen Kofre zegt: “De EU sancties en embargo doen Duitsland pijn en niet Rusland.”

https://tass.com/pressreview/1464945

Onder deze omstandigheden gingen de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz, de Franse President Emmanuelle Macron, de Italiaanse Premier Mario Draghi, de GB Premier Boris Johnson en de Roemeense President Klaus Ichannis vorige week naar Oekraïne voor een ontmoeting met President Volodymyr Zelensky. De reden waarom ze gingen is dat “ze proberen uit te zoeken hoe ze hun laatste hoeveelheid gestolen geld te pakken kunnen krijgen. Ze weten allemaal dat het Spel voor ze over is”, aldus een CIA-bron.

https://news.sky.com/story/boris-johnson-makes-second-surprise-visit-to-kyiv-12635686

Het nep Biden-regime is ook tot mislukken gedoemd. Daarom viel een Biden avatar vorige week van een hometrainer. Dat wordt wellicht gebruikt als een excuus om te verklaren dat hij stopt vanwege “hersenletsel”, zegt de bron.

Video Player

De werkelijke reden is natuurlijk dat zijn regime wordt afgesneden van wereldwijde energiemarkten. Ze verstoken nu de Amerikaanse strategische aardolie reserves in zo’n hoog tempo dat het aan het eind van dit jaar allemaal opgebruikt zal zijn.

Geen regime kan zo’n schok overleven en de sociale orde is al bezig in te storten. Zoals Michael Snyder opmerkt:

Winkeldiefstaf is in wezen een nationaal tijdverdrijf geworden, openlucht drugsmarkten opereren openlijk onder de neus van onverschillige autoriteiten en verslaafden doen hun broek naar beneden en poepen wanneer en waar ze voelen dat ze moeten. Wegens recordniveaus aan illegale immigratie, explodeert het aantal bendeleden exponentieel en heeft de mensenhandel echt beangstigende niveaus bereikt.   

http://endoftheamericandream.com/if-the-streets-of-america-are-this-chaotic-now-what-will-they-be-like-when-things-really-start-hitting-the-fan/

De Russen hoorden vorige week hoe hun nieuwe en verbeterde Poetin avatar de wet tegen oproer voorlas aan de Westerse elites. In een vlammende toespraak zei Poetin dingen als:

Internationale instituten storten in en veiligheidsgaranties devalueren… Het is gewoon onmogelijk gebleken om wat voor nieuwe overeenkomst ook met [het Westen] te bereiken… De Europese Unie heeft haar politieke soevereiniteit volledig verloren… het losraken van de werkelijkheid zal in de nabije toekomst leiden tot een wisseling van elites.

https://tass.com/economy/1467747

Daarom zegt de werkelijke macht in Rusland, Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, “contacten met Europa zijn niet Ruslands prioriteit”.

https://tass.com/politics/1466371

China werkt samen met Rusland om “de internationale orde en het wereldwijde beheer in een rechtvaardiger en redelijker richting te duwen”, zei de Chinese President Xi Jinping.

https://english.news.cn/20220615/d7f1e2a0c92e43b6af5ba2f692536d99/c.html

Daarom zei Poetin “het tijdperk van een unipolaire wereldorde is voorbij”. Geconfronteerd wordend met een paradigma-instorting, lijden veel nog altijd gehersenspoelde leden van de (wellicht al snel voormalige) Westerse heersende klasse aan ernstige cognitieve dissonantie. Daarom zijn “Westerse verslaggevers gewoon gek geworden”, zei de Russische presidentiële woordvoerder Dmitry Peskov.

https://tass.com/politics/1464175

Laat er geen twijfel bestaan, Rusland, en in mindere mate China, heeft de oorlog verklaard aan de Westerse elite. “Als je oorlog voert tegen Rusland, lijken de onderhandelingen gewoonlijk op een onvoorwaardelijke overgave”, aldus de Amerikaanse militaire analist Scott Ritter. De internationale boycot van het Westen gaat samen met invallen in Amerikaanse bio-labs over de hele wereld door internationale speciale militaire eenheden, volgens CIA-bronnen. 

Amerikaanse bio-labs in Bangladesh, Congo, Nicaragua, Nigeria, Egypte, Ethiopië, Georgië, Ghana, Haïti, Indonesië, Oekraïne, Kenya en elders worden binnengevallen om de Amerikaanse activiteiten voor biologische oorlogsvoering te vernietigen, zeggen de bronnen. 

Als je zoekt naar wie deze activiteiten financieren, vind je de criminelen die actief proberen 90% van de mensheid te doden in een wanhopige poging om aan de macht te blijven en de overlevende 10% tot slaaf te maken. De financierende bronnen omvatten het Amerikaanse Nationale Instituut voor Gezondheid, de Wereldbank (waarom, verdomme, heeft de Wereldbank een BSL-3 bio-lab in Ethiopië?), US Navy Medical Research, de Gates Foundation, het CDC, de Clinton Foundation, enz.

En het belangrijkste land dat de US NIH Nigeriaanse laboratoria financiert is…CANADA. Voor iedereen die zich afvraagt hoe de WEF marionet Trudeau hierbij betrokken was, is hier het bewijs. Hij financierde het.

Dit document vermeldt het allemaal.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK542569/#!po=25.0000

Natuurlijk vechten deze criminelen letterlijk voor hun leven en zullen niet rustig in de nacht verdwijnen.

In China gebruikt de communistische partij haar enorme COVID bewakingsinfrastructuur om protesten te onderdrukken door de QR gezondheidscodes van mensen te veranderen in rood. Ze worden dan gearresteerd en opgesloten.

https://www.reuters.com/world/china/china-bank-protest-stopped-by-health-codes-turning-red-depositors-say-2022-06-14/

In het Westen produceren KM bazen nog altijd wanhopig ziekte-angstporno in een poging om een soortgelijk controlemechanisme in hun eigen landen te installeren.

Video Player

Ze hebben dit jarenlang gerepeteerd en strategisch gepland. In november 2021 waarschuwde Bill Gates bijvoorbeeld voor een bio-terroristische dreiging op tien luchthavens in tien landen. En op 19 mei 2022 zagen we nieuwsberichten over apenpokken in tien landen.

https://www.globalresearch.ca/bill-gates-warns-smallpox-terror-attacks-urges-leaders-use-germ-games-prepare/5781195

Als teken van hoe geestelijk gestoord het huidige regime is geworden, bracht deze “apenpokken” uitbraak het CDC ertoe mensen te adviseren om “samen te masturberen op een afstand van tenminste 1,5 meter zonder elkaar aan te raken”.

https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/specific-settings/social-gatherings.html?CDC_AA_refVal=https%3A%2F%2Fwww.cdc.gov%2Fpoxvirus%2Fmonkeypox%2Fsexualhealth%2Fsocial.html

Dit zijn een paar van de zogenaamde leiders van het Westen die achter deze krankzinnigheid staan.

In Canada bracht Trudeau voormalig topbureaucraat Paul Tellier ertoe om Trudeau’s controle freakdom te waarschuwen dat een departement “bezig is de civiele dienst te vernietigen… en het woord ‘vernietigen’ is niet te sterk”.

https://www.ctvnews.ca/politics/don-martin-the-fall-of-justin-trudeau-has-begun-1.5946788

In Australië legde voormalig Premier John Howard een zwijgplicht voor 90 jaar op om geen namen te noemen van pedofiele rechters en één voormalig premier. 

Deze idioten proberen ook nog steeds een Derde Wereldoorlog teweeg te brengen. Het laatste was een stap van het Baltische EU/NAVO lid Litouwen om alle doorvoer van goederen per trein naar Ruslands verst weg gelegen enclave Kaliningrad te verbieden . Het was een soortgelijk verbod van Polen waardoor Duitsland de Tweede Wereldoorlog begon.

We zien ook voortdurende pogingen van deze idioten om journalisten aan te vallen. Er zijn bijvoorbeeld de afgelopen weken drie pogingen gedaan om Gordon Duff

van Veteran’s Today om het leven te brengen.

“Er kan een paar dagen geleden heel goed een poging gedaan zijn om mij de vermoorden. Iemand reed door rood licht en stopte voor mijn motorfiets. Ik ging met een behoorlijke vaart door het passagiersraam… Ik heb traumatisch hersenletsel en ik weet niet hoeveel hechtingen en andere verwondingen. Mijn vrouw Carol heeft een gebroken been, twee gebroken polsen, een gebroken neus, enz. Het lag niet in de verwachting dat ik zou overleven.”

Het schijnt dat Duff zich niet aan de regels had gehouden door te veel waarheid te rapporteren over Oekraïne enz.

Ook deze schrijver heeft de afgelopen week doodsbedreigingen gekregen van mensen die voorheen in dienst waren bij de Rockefellers in Japan. Let op het woord voorheen. We kunnen bevestigen dat in Japan uitleveringen zijn begonnen en dat veel deep state werkers in dit land naar de Amerikaanse militaire basis in Guam worden gebracht.

En over Amerikaanse militaire bases gesproken, we zullen ook nu weer besluiten met wat aan operatie blue-beam gerelateerde getuigenverklaringen over de Dulce Basis in New Mexico van voormalig Marine inlichtingendienst officier William Cooper:

Video Player

En hier is nog wat meer gerelateerd beeldmateriaal dat we toegestuurd kregen.

Video Player

Zoals gewoonlijk hopen we dat dit deel uitmaakt van een lang verwachte onthulling van geheime Amerikaanse programma’s. Het kan heel goed zijn dat de op handen zijnde instorting van de Amerikaanse regering deze onthullingen zullen versnellen. We zullen zien.

*) De in dit verslag genoemde video’s kunnen helaas niet weergegeven worden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Westerse financiële hallucinatie crasht tegen de werkelijkheid.”

  1. “Ook cryptomarkten zijn twee-derde van hun piek naar beneden en hebben 2 miljard dollar aan denkbeeldig geld verdampt.”
    dei 2 miljard moet zijn 2 biljoen. Amerikaans trillion is bij ons biljoen en billion is miljard. Deze zin komt van een artikel van Michael Snyder op zijn website The Economic Collapse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *