Benjamin Fulford: “Als ultieme overwinning voor de hippiegeneratie zullen Westerse politici doen aan “make love, not war”.”

13 juni 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De wereld gaat door een fundamentele verandering nu de Westerse wereld wordt genezen van zijn Satanische infectie. Het gevolg zal een ongekend tijdperk van wereldvrede en voorspoed zijn. Dit zal de nalatenschap zijn van de “make love, not war” hippiegeneratie.

Maar voordat dit nieuwe tijdperk kan beginnen, moet er een laatste grote schoonmaak plaatsvinden. Dit is te zien in de internationale isolatie en financiële collaps van het nep Joe Biden-regime in de Verenigde Staten. De collaps gaat sneller omdat het Biden-regime van de Khazariaanse Maffia in pariastatus terechtkomt.

Als voorbeeld daarvan: vorige week riep de Biden avatar een top van de “Amerika’s” bijeen alleen om geboycot te worden door de meeste staten in de regio. Cuba, Venezuela, Nicaragua, Mexico, Guatemala, Honduras, El Salvador, Uruguay en Bolivia bevonden zich onder de landen die de bijeenkomst boycotten. Leiders van landen die wel deelnamen, zoals Argentinië en Belize, namen de gelegenheid te baat om “Biden” te bekritiseren.”

De rest van de wereld, inclusief Afrika, het Midden-Oosten, Azië (met uitzondering van de Japanse en Zuid-Koreaanse slavenstaten) en een groot deel van Europa, mijdt ook de openlijk criminele US Corporate regering. Daarom zorgt een internationale boycot ertegen voor een economische vrije val daar.

Voor we dieper in de boycot tegen de US Corporation gaan, laten we eerst eens kijken naar de Latijns-Amerikaanse opstand ertegen omdat enorme en weinig-gerapporteerde gebeurtenissen plaatsvinden in Latijns Amerika.

“Wat ik met enige zekerheid kan zeggen is dat er een algemeen gevoel van afkeer is voor dat waarin de Joden [Khazariaanse maffia] Angelsaksische landen hebben veranderd, en meer in het algemeen, het Westen, inclusief delen van onze eigen landen”, zegt een bron die beweert net uitgebreide gesprekken te hebben afgerond met Portugese en Spaanse personen die het vermogen hebben invloed uit te oefenen op belangrijke beslissingen.

Dat is de reden waarom de Russen zijn begonnen met het stationeren van troepen en gevechtsvliegtuigen in Latijns Amerika als maatregel om zich te verweren tegen verrassingsaanvallen van de NAVO op hun eigen grenzen, zeggen andere bronnen.

Dit nieuwsbericht bijvoorbeeld, bevestigt dat de Nicaraguaanse president Daniel Ortega Rusland heeft uitgenodigd gewapende strijdkrachten in het land in te zetten “voor humanitaire doelen”.

Onze bronnen in de Mexicaans/Amerikaanse militaire inlichtingendienst zeggen dat de troepen daar al zijn, samen met een contingent Chinese speciale troepen.

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/nicaraguas-ortega-invited-russian-armed-forces-to-enter-his-country-in-the-second-half-of-2022/

Deze opstand tegen de US Corporation is de reden waarom Latijns-Amerikaanse narcotica bendes zijn verhinderd adrenochrome te leveren aan de Westerse elites. Ze hebben nu actie ondernomen. Vorige week arresteerde de Mexicaanse politie ene “Nelson N” het vermeende hoofd van een internationale bende van pedofielen. “Nelson” werd om onverklaarbare redenen vrijgelaten door Nederlandse autoriteiten ondanks dat hij in 2020 was betrapt op het in bezit hebben van meer dan 10.000 pornografische beelden van kleuters en kinderen.

Holandés, presunto líder de un grupo internacional de pedófilos, es detenido en CdMx – SinEmbargo MX

Wat het Spaanse artikel in de link hierboven nalaat te vertellen is dat tijdens de arrestatie van “Nelson”, honderden naakte kinderen, die allemaal een identificatienummer droegen, werden bevrijd volgens bronnen van de Mexicaanse inlichtingendienst.

CIA-bronnen van hun kant herinneren ons eraan dat tijdens zijn rechtszaak Sinaloa Kartelbaas Joaquin “El Chapo” Guzman, in de rechtbank stelde dat Comey hielp bij het witwassen van $150 miljoen aan kartelgeld voor [VS House Speaker Nancy] Pelosi.” Het schijnt dat alleen degenen die aanwezig waren bij de rechtszaak zich hiervan bewust zijn, merkt de CIA-bron op. 

De Mexicaanse bronnen vertelden ons ook dat Mexicaanse drugkartels in de hogere niveaus allemaal verenigd zijn en geregeerd worden door één enkele persoon, een Mexicaans staatsburger die één rang boven de algemeen bekende kartelbazen staat. Deze niet-geïdentificeerde persoon, Mexico’s machtigste, krijgt orders over de telefoon van een Grieks persoon in Griekenland, voegen ze er aan toe. Deze Griekse persoon op zijn beurt rapporteert aan mensen van de Orthodoxe Kerk die ook de avatar van Vladimir Poetin controleren, zeggen bronnen van de Russische FSB.

Zodra de Noord-Amerikanen zijn bevrijd van de KM, zeggen de Latijns-Amerikaanse bronnen dat ze het idee verwelkomen om een superstaat te creëren waarin Noord- en Zuid-Amerika verenigd zijn. Dit idee wordt weergegeven door de Mexicaanse President Andrés Manuel Lópex Obrador die tijdens een persconferentie precies zo’n situatie wenselijk maakte door te zeggen: “De optie is [continentale] transformatie en je moet moed hebben om het te doen. En je moet niet blijven denken aan de volgende verkiezing, je moet denken aan de volgende generatie.”

https://www.breitbart.com/latin-america/2022/06/06/mexican-president-calls-for-american-superstate-open-borders/

Terugkerend naar de Russen, vorige week werd ons bewijs toegestuurd door de Mossad dat de originele Russische President Vladimir Vladimirovich Poetin werd gearresteerd “wegens diefstal van staatseigendom op grote schaal, financiële fraude, machtsmisbruik, voorbereiding van een terreuractie om de bevolking te intimideren en het regering te beïnvloeden.” Als bewijs leverden ze ons de video van zijn rechtszaak, die hieronder is gepost.

Dit, zegt de Mossad, is een video van de rechtszaak van “voormalig Premier Poetin” die plaatsvond in 2010.

De Poetin die we nu zien is een avatar die werkt voor de Alliantie, zeggen de bronnen.

In Europa is de Alliantie dichtbij het uitschakelen van de KM criminele staat onder de naam Oekraïne. De Bundesnachrichtendienst (BND), Duitslands geheime dienst voor het buitenland voorspelt nu dat de Oekraïense tegenstand zelfs al in de komende vier tot vijf weken gebroken kan worden.

https://www.spiegel.de/international/germany/olaf-scholz-and-ukraine-why-has-germany-been-so-slow-to-deliver-weapons-a-7cc8397b-2448-49e6-afa5-00311c8fedce-amp.

De val van Oekraïne zal waarschijnlijk samen gaan met de collaps van de KM heerschappij in het Westen. De Poolse geheime dienst stuurde ons het volgende rapport over maatregelen om het KM controlenetwerk in het Westen te ontmantelen:

De collaps van banken verspreid over de hele wereld is op handen. Het is een zware slag voor de Bauer familie, die ook de Rothschild bankiersfamilie is. Een paar dagen geleden werd de Federal Reserve Board in Washington afgeschermd en vergrendeld. Vier dagen geleden ging de federale politie Deutsche Bank binnen en sloot hem af. Het zelfde gebeurde met de Bank van Engeland. Bijna alle banken worden nu gemonitord en gecontroleerd door de gerechtelijke politie. Een “Zwarte Zwaan Event” komt eraan. Het geld gedoneerd door de Rothschild familie aan hun agenten Soros en Rockefeller werd uiteindelijk ontdekt over de hele wereld. Als gevolg daarvan zijn de Bilderberg Groep en de Great Economic Reset van het Davos Forum al verslagen. Een ingrijpende operatie om de corrupte geldstroom van de afgelopen 75 jaar op te ruimen is gaande. Deze geldstroom leidde tot de manipulatie van landen door corrupte politieke partijen die allemaal werden omgekocht door de Rothschild familie. Corporate fondsen zoals Vanguard en Black Rock zijn nu in VRIJE val. Naar alle CEO’s van grote bedrijven wordt onderzoek gedaan over quasi-militaire aanklachten van landverraad en witwassen van geld voor buitenlandse naties. De Zwarte Zwaan Event is wereldwijd van aard en zorgt voor de grootste economische, financiële en aandelenmarkt crisis in de geschiedenis. Ze hebben al het bewijs dat nodig is om de CEO’s van banken en andere grote bedrijven levenslang in de gevangenis te zetten. Hun stroman-presidenten vallen… Er is bewijs en er zijn getuigen van de infiltratie van het leiderschap door de Bilderberg Groep en het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab in zo’n 203 landen.

Als een gevolg van deze politieactie samen met de wereldwijde boycot van het Westen zegt het officiële Russische persbureau Tass News:

De processen die plaats zullen vinden in de EU [en de VS] in de komende 18 maanden zullen vergelijkbaar zijn met die waar Rusland doorheen ging in de beginjaren negentig met grote bevolkingsgroepen die snel tot armoede geraken en regeringen die veel sociale zekerheidsuitkeringen cancelen. Daardoor zullen veel alledaagse dingen, zoals een kop koffie in de ochtend, een luxe worden.

https://tass.com/pressreview/1459995

Kim Dotcom deed even de rekensom om te laten zien dat de VS een schuld en ongedekte verplichtingen had ter waarde van $259 biljoen of $2.067.000 per Amerikaanse belastingbetaler. Zelfs als je elk stukje land, elk gebouw, alle spaargelden, alle bedrijven, alles dat alle burgers, bedrijven, entiteiten en de staat bezitten zou verkopen (wat je niet kunt) zou je nog altijd $66 biljoen schuld hebben. 

De rest van de wereld zal niet langer de rekening betalen. Daarom is een andere groep van acht landen opgericht – China, India, Rusland, Indonesië, Brazilië, Mexico, Iran en Turkije – om de boycot te leiden. Deze groep is 24,4% vóór op de oude groep van ontwikkelde landen in termen van Bruto Binnenlandsproduct en koopkrachtpariteit.

https://tass.com/politics/1463865

Bijvoorbeeld: in een duidelijk teken dat Europa opzettelijk afgesneden wordt van zijn brandstofbevoorrading, werd vorige week de export van Amerikaans gas door Freeport LNG, een van de eerste en grootste Amerikaanse exporteurs van LNG (vloeibaar aardgas), stilgelegd door een enorme explosie. 

https://www.click2houston.com/news/local/2022/06/08/reports-of-explosion-at-lng-oil-and-gas-company-near-surfside-beach-police-say/?__vfz=medium%3Dsharebar

Dit is absoluut bedoeld om ervoor te zorgen dat de EU geen alternatieve bron van energie heeft dan de niet-Westerse wereld.

De internationale boycot van het Westen betekent dat de VS door zijn strategische oliereserves heen gaat met een snelheid van 7.3 miljoen barrels per week. De reserve is nu op zijn laagste niveau in 35 jaar en de pijn is pas begonnen.

Crude stocks in the US Strategic Petroleum Reserve fall to the lowest level in 35 years – The Limited Times (newsrnd.com)

Het nep Biden-regime kondigde in mei 2022 aan dat de consumentenprijsindex met 8.6% op jaar tot jaar basis omhoog was, wat de grootste stijging was in 40 jaar. Maar als je oudere methoden gebruikt voor het calculeren van de CPI vind je dat de prijzen 16,8% omhoog gingen, de grootste stijging in 75 jaar. Dit kost elke Amerikaan ongeveer $1000 per maand extra. En dit is pas het begin zoals onderstaande prijsstijgingen aantonen:

gas 141%

benzine 91%

olie 61%

ijzererts 45%

tarwe 39%

nikkel 39%

mais 30%

katoen 30%

Geen wonder dat 83% van de Amerikanen de staat van de economie beschrijven als slecht of niet goed, volgens a Wall Street Journal-NORC Poll

Zoals de Russen weten is de tegenspoed pas begonnen. Daarom plannen autoriteiten een harde Covid-achtige lockdown in het geval van brandstoftekorten.

https://www.breitbart.com/europe/2022/06/07/great-reset-state-planning-harsh-covid-style-lockdown-in-event-of-fuel-shortage-leak/

En nu we het over Covid hebben. Steeds meer onthullingen over de criminele aard van deze zwendel stromen dagelijks naar buiten. Zoals bijvoorbeeld Robert F. Kennedy Jr. naar voren brengt: Het CDC [Centrum voor ziektebestrijding en -preventie] is geen onafhankelijke instelling. Het is een vaccin-bedrijf. Het CDC bezit meer dan 20 vaccin-patenten. Het verkoopt elk jaar vaccins voor circa $4.6 miljard.”

We krijgen nu ook bewijs dat de hele pandemie/vaccinatiezwendel jaren van tevoren werd gepland. In onderstaande video kun je de plannenmakers hiervan horen zeggen:

“Dus, laten we een noodsituatie-scenario creëren door een virus los te laten, zodat iedereen in paniek raakt en dan kunnen we hen ons experimentele “vaccin” geven zodat iedereen een proefkonijn wordt en wij niet door de gebruikelijk fasen hoeven te gaan van lange testprocessen voordat we goedkeuring krijgen.”

Dat is hoe ze “het systeem opbliezen”. Nu krijgen ze hun trekken thuis. Zelfs de FDA [Food and Drug Administration] geeft toe: “Substantieel verhoogde risico’s en lange-termijn effecten – bevestigen doden door Myocarditis als gevolg van de mRNA vaccins.”

Video Player

00:00

Het CDC geeft nu ook toe dat het bewijs steeds sterker wordt dat het Covid vaccin is verbonden met beschadiging van hartweefsel.

https://www.nbcnews.com/health/health-news/evidence-grows-stronger-covid-vaccine-link-heart-issue-cdc-says-n1270339

We zien ook een enorme toename in hartontstekingen bij kinderen veroorzaakt door het vaccin.

https://www.news-medical.net/news/20210913/The-rate-of-vaccine-induced-heart-inflammation-in-children.aspx

Er wordt elders al zoveel meer geschreven over vaccinschade dat we het hierbij willen laten. Maar wist je dat de X-files in 2018 het virus introduceerden aan de wereld (My Struggle II Season 11 Episode 10-2018)? Dit betekent dat ze filmden in 2017, rond de tijd dat de Covid tests werden gereedgemaakt en gedistribueerd. Hoe wisten ze al wat er zou komen? Onze lezers weten allemaal dat dit alles lang geleden al gepland was. 

De vaccin-misdaden zijn slechts het topje van de ijsberg.

Bijvoorbeeld: Disney Channel actrice China McCain bevestigt dat de entertainment industrie een Satanische agenda heeft: “Er is een reden waarom je mensen ziet die gekleed zijn als Satan, met omgekeerde kruisen of pentagrammen op hun kleren. Mensen denken dat dit soort dingen slechts spel zijn. Dat zijn ze niet.”

Ter herinnering: in 2016 werd FBI-directeur James Comey gebriefd dat Hillary Clinton betrokken was bij kinderseks-misdaden, gebaseerd op bewijs dat was gevonden op de laptop van Anthony Weiner. Het 2018 IG Rapport noemde ook de Clinton Foundation en misdaden tegen kinderen. Bronnen van de New York City politie zeggen dat deze nieuwe e-mails bewijs bevatten dat Clinton zelf en haar medeplichtigen in verband brengt met:

Geld witwassing

Kinderexploitatie

Seksmisdaden met minderjarigen (kinderen)

Meineed

Pay to play via Clinton Foundation

Belemmering van de rechtsgang

Andere zware misdaden

Laten we nu even kijken naar deze Justin Castro hanger.

De wereld zal niet rusten voordat deze misdadigers zijn gearresteerd en voor openbare Neurenberg-achtige oorlogsmisdaad-tribunalen staan. DIT ZAL GEBEUREN.

Zodra het misdaadregime instort, en alleen dan, zal er een jubelfeest (afschrijving van schulden), een her-distributie van bezittingen en de lancering van een nieuw gouden tijdperk zijn.

Aangezien we aangekomen zijn bij het onderwerp van een nieuw tijdperk, zullen we ook deze week weer besluiten met wat project blue-beam materiaal.

Ten eerste kun je hier een aardig duidelijke video zien van een Northrop-Grumman TR-38 antizwaartekracht apparaat.

Video Player

Vervolgens schenken we aandacht aan Indiaanse voorspellingen die zeggen dat in de dagen van grote verandering we spinnenwebben in de lucht zullen zien.

Video Player

En hier kun je kijken naar een geheim ruimteprogramma-voertuig dat boven Utah vliegt. 

Video Player

En dan zien we dat NASA een video heeft gepost die een UFO laat zien, geparkeerd op het Internationale Ruimtestation.

https://mystery.news-intact.com/ufo-docked-on-iss-then-nasa-stops-live-stream-after-realizing-the-situation-12710/

En tot slot hier een andere foto van de gecrashte UFO die is opgegraven in Antarctica.

Zoals gewoonlijk vinden we dit ruimtespul fascinerend maar nog altijd niet relevant voor ons dagelijks leven. We kunnen alleen maar hopen dat Northrop-Grumman en anderen het anti-zwaartekracht equivalent van een Volkswagen al snel voor ons allemaal beschikbaar zal maken.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Als ultieme overwinning voor de hippiegeneratie zullen Westerse politici doen aan “make love, not war”.”

  1. De Tijd Keert Weder

    We zijn zelf degenen
    op wie we hebben gewacht
    en dat zijn we altijd geweest.

    Wij Zijn De Wederkomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *